Dan före dan före dopparedan

publicerad den 2009-12-22 kl 22:05:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Godkväll! Jag vaknade såklart med 39 graders feber imorse, så det blev inget besök till garnaffären. Istället har jag spenderat dagen med sysslor som jag har kunnat göra även fast jag har haft feber, t ex noppat soffan med noppmaskin, slagit in paket, plockat upp lite i mitt rum och så. Jag hoppas att jag är piggare imorgon, för då måste jag göra knäck och kokoskakor, fixa med julpynt, dammsuga och lite annat.

Min farfar ringde idag och sa att dom inte skulle komma på julafton. Farmor och farbror (som är mer än 10 år yngre än pappa) var tydligen jättesjuka i någon influensaliknande sak. Min pappa fyller år på julafton, så dom skulle komma för att fira honom också, men nu skulle bara farfar komma över imorgon och lämna julklappar/presenter. Tråkigt tycker jag, för nu blir det bara mormor och hennes sambo som kommer till oss och äter lunch på dagen. Sedan ska familjen åka hem till vänner och titta på Kalle, äta julmiddag och öppna julklappar. Det kommer t o m en tomte! Haha! I och med att det finns barn närvarande som är 4 och 2 år så är det självklart! Förra året kom dom dock på att det var en av papporna, fast det sa dom inte förrän efter!! Dom ville inte förstöra liksom! Det är väl taktfullt av två 4-åringar?

Måste bara skriva om en rolig sak som min lillebror sa för en stund sen! Jag hade läst saga för honom och släckt lampan i hans rum när han undrade vad mamma gjorde. Jag sa att hon bakade en kaka (vilket hon gjorde) och att vi skulle äta den på julafton. Då säger han "Nää, ni kommer äta den när jag har somnat! Det vet jag för det gör ni alltid!!"! Hahah! Jag försäkrade honom att så inte var fallet, men han trodde inte på mig. Då kom mamma in och frågade om han ville slicka skålen, fast då var han tvungen att borsta tänderna igen. Det ville han förstås. Han tog tre skedar, men sa sedan att det räckte. Då blev både jag & mamma lite förvånade, för skålen var inte tom. När mamma hade gått viskade han till mig "den var inget god...."! Jag gick ut till köket igen och berättade för mamma vad han hade sagt, och gud så vi skrattade!

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA
**



OKEJ, VA kul:)
2009-12-22 @ 23:48:32
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: Frida
hahah åh finns det nåt sötare?? kan inte jag också få ha en sån söt lillebror!! :D<3
2009-12-23 @ 00:41:29
URL: http://friidilinen.webblogg.se/
Postat av: Alexandra
God jul<3
2009-12-25 @ 21:52:36
URL: http://alexandrarylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback