090721

publicerad den 2009-07-21 kl 02:13:05 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

Det här är helt sjukt, men jag har bestämt mig för att byta bloggsajt. Ni kan nu följa mig på http://carroand3rsson.blogspot.com! Vem vet om jag kommer tillbaka till den här bloggen i framtiden, men jag kände att det var dags för en förändring.

Puss på alla! <3

090721

publicerad den 2009-07-21 kl 00:39:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt innan jag går och lägger mig. Jag lär väl bli väckt av min lillebror imorgon också så det kan ju vara bra att gå och lägga sig i någorlunda tid.

GODNATTPUSS

090720

publicerad den 2009-07-20 kl 20:16:31 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Förresten, det här är mobilen som jag suktar efter just nu!


Nokia 5800 XpressMusic! Vill ha! Nu!

090720

publicerad den 2009-07-20 kl 20:00:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen hejsan!

Jag har haft en riktigt trevlig dag! Det började som sagt med att jag blev väckt av Anton som ville gå på picknick på en gång. Jag lyckades dock skjuta upp det några timmar. Jag tog då bort min sängram! Ni vet, den svarta smidesramen med typ.. hjärtan på? Den ser i alla fall ut såhär.


Jag gjorde precis samma sak förra året men ångrade mig då(?!). Nu tog jag bort den igen och är mycket nöjd. Jag vill dock fortfarande ha en 120-säng, men det ser ut som om jag kommer få vänta på den så då tänkte jag att det här var bättre än inget i alla fall.

Picknicken blev väl ganska lyckad. På vägen hem stannade vi och plockade hur mycket blåbär som helst så när vi kom hem gjorde vi blåbärskaka i micron. Vi har ju som sagt ingen ugn. Vi åt den nu efter middagen och den blev väldigt god!

Jag sitter och funderar på hur jag ska göra med sängbord. Vi ska försöka sälja sängramen, och bordet hör vi liksom ihop med den. Men jag har ju inget annat sängbord! Då kom mamma med idén att sätta upp en hylla ovanför sängen istället. Smart tänkte jag! Men i och med att jag i sinom tid kommer få en större säng så kan jag inte sätta upp hyllan än. Jag vill ju att det ska se bra ut med den sängen, inte med den jag har nu. Så jag antar att jag får ta en hög tidningar eller något att ha nu så länge.

Skit samma!

090720

publicerad den 2009-07-20 kl 12:30:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag kan inte säga godmorgon för jag blev väckt av min kära lillebror klockan halv tio imorse. Kul.

Jag var verkligen inte trött igår natt så jag fortsatte städa lite smått och tittade på Twilight samtidigt. Jag la också en ansiktsmask, en med lera och mineraler från havet! Den var superhärlig! Mer om den senare.

Nu ska jag & Anton gå på picknick! Han blev så ledsen i förrgår för att han inte fick följa med mig & Dodds när vi hade picknick så nu ville han gå på picknick med mig idag. Mamma jobbar den här veckan och Simon som kom hem igår från Gothia Cup åkte idag igen. Han skulle till Jämtland tror jag. Pappa håller ju på med köket hela tiden, så det är liksom bara jag & Anton som är kvar. Jag ska ju dessutom passa honom nästa vecka också. Fast då är det ingen annan hemma.

Men som sagt, picknick! :D

090719

publicerad den 2009-07-19 kl 23:55:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Kom hem för ett tag sedan efter en mysig kväll hos Mirre. Vi samlades alla fyra där och skrattade & pratade om allt och inget. Som vanligt alltså.

Nu ska jag nog fortsätta städa! Inte sova här inte!

*NATTUGGLA*

090719

publicerad den 2009-07-19 kl 15:30:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det går inget vidare med städandet. Jag känner av febern. Jag blir helt genomsvettig av att dammsuga! Jag måste därför ta pauser hela tiden så det går väldigt långsamt. Nu har jag precis dammsugit men allting som förut låg på golvet ligger nu i sängen. Smart va? Det jag har kvar är alltså att rensa bland alla kläder som låg på golvet, lägga in det som ska läggas in i garderoben, rensa skrivbordet och hyllorna. Om jag hade kunnat göra det i min vanliga takt så hade det inte tagit så lång tid, men som jag håller på nu så kommer det ta flera timmar till. Kul, eller inte.

090719

publicerad den 2009-07-19 kl 12:22:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan och godmorgon!

Jag har huset för mig själv! Mamma & pappa har åkt till IKEA och dom lämnade Anton hos mormor på vägen dit! Jag ska verkligen passa på att städa idag. Det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum. Det var nästan pinsamt att ta hem Dodds igår. Fast hon är van vid mitt stök. Jag har det i stort sett aldrig städat.

Jag måste ta lite mått och sånt i mitt rum för jag kanske ska få en större säng! 120 cm bred för att vara exakt. Jag måste då måtta lite för att se vart den skulle få plats... Jag måste möblera om då, men det är ju lätt. Jag möblerar ju ändå om varannan månad eller så.

Är det någon här som har läst Låt den rätte komma in? Jag tycker att boken är jätteskum.. Jag har i och för sig bara kommit några kapitel...

Ha det bra!

090719

publicerad den 2009-07-19 kl 01:05:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Det förra inlägget blev väldigt kort, men det var bara en liten update på vad jag gjorde just då. 

Kvällen har som sagt spenderats med Dodds. Först gick jag hem till henne, var där i några timmar och babblade. Sen gick vi till Vivo och köpte lite kyckling, baguette, vitlöksost, vindruvor och kakor! Vidare hem till mig för att hämta något att dricka och filt. Sedan gick vi en liten bit till en perfekt picknick-klippa. Dock så var inte vädret på vår sida idag, det var väldigt molnigt. Men vi klarade oss från regnet som kom senare på kvällen! När vi hade suttit där i två timmar eller något sånt så gick vi hem till mig igen och satte oss och gick igenom gamla dagböcker och sånt. Nostalgi!

Imorgon ska jag städa, men hoppas också hinna träffa Mirre!

Godnatt! <3

090718

publicerad den 2009-07-18 kl 21:30:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej! Sitter här hemma med Anton & Dodds. Jag & Dodds har varit på picknick! :D

Puss!

090718

publicerad den 2009-07-18 kl 14:11:23 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Åh, glömde denna!


Sööta!

090718

publicerad den 2009-07-18 kl 13:57:15 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Hej! Jag tycker att det har blivit alldeles för lite Twilightinlägg på sista tiden! Därför kommer nu några bilder på Rob!


Bli inte rädda, det är från inspelningen av hans nya film Remember me!


Även den här urgulliga bilden är från inspelningen!


Ursäkta, men jag tror att jag går och dör.....


Het, het, het, het


Taylor Lautner & Rob Pattinson på The Tyra Show, Rob biter Tyra!

Sådär ja!

090718

publicerad den 2009-07-18 kl 12:26:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har inte riktigt kommit in i bloggandet igen, men snart så!

Godmorgon på er. Jag vaknade för ca en timme sedan och har nu även ätit frukost. Till min stora förtjusning hade jag fått två sms när jag kollade telen! Nea kommer tydligen hem idag eller imorgon, men hon börjar jobba på måndag.. Dodds vet jag inte riktigt vad hon har gjort. Jag har svarat på hennes sms men hennes tele är inte på, hahah. Mirre har inte ens satt på sin tele sedan igår!

Som många kanske vet så håller vi på för fullt med köket här hemma. Det som från början bara skulle bli ett golvbyte blev en helrenovering. Det visade sig att taket måste bytas ut och takstolarna stärkas. När vi ändå tar ut hela köket så tänkte mina föräldrar att det är lika bra att göra om hela köket. Vi skulle annars ha gjort det nästa sommar eller något, men det känns ju ganska onödigt nu i och med att hela köket redan är urplockat. Men, det betyder att situationen som vi har nu, en toalett, en dusch, ingen ugn, ingen spis, ingen diskmaskin, kommer hålla i sig bra mycket längre. Det kommer inte ens vara färdigt när skolan börjar igen!

Wihoo, har fått svar från både Dodds & Mirre nu! Planerar för fullt!

PUSS!

090717

publicerad den 2009-07-17 kl 16:58:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

HEMMA!

Efter en mycket lång bilresa är jag faktiskt det. Eller den är ju inte så jättelång egentligen, ca 5 timmar men det kändes väldigt långt idag. Dessutom var det ovanligt tråkigt också. Vet inte riktigt varför.

Nu när jag har kommit hem så är jag jättepigg på att träffa kompisar, kanske en kvällspicknic, men det är ingen som svarar på mina sms! Jag känner mig ganska övergiven.. Dom flesta är bortresta också. Jag kom nyss på att alla kanske är bortresta. Jag vet ju inte om någon av dom som jag trodde skulle vara hemma nu har rest bort. Vem vet om dom har åkt till någon släkting ute i landet liksom? Stackars mig...

Jag får underhålla mig med att läsa Låt den rätte komma in.

CIAO

090716

publicerad den 2009-07-16 kl 14:53:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag är tillbaka i civilisationen! Dock inte hemma i Sthlm utan i Växjö. Vi kom hit för ett tag sedan och jag måste säga att det är skönt. Fast det var ganska skönt att vara ute på landet också! Jag läste en del vilket det inte blir att man gör lika mycket när man är hemma. Man sätter sig vid datorn eller något annat och på landet fanns det ingen täckning för internet, såklart. Det var dock väldigt skumt att vara där utan min gudmor och hennes familj. Kändes liksom som att något saknades.

Jag hoppas hinna gå på loppis här! Det finns betydligt fler av dom här än i sthlmsområdet. Fast jag tror inte att vi hinner det. Vi ska ju åka hem direkt efter frukosten imorgon.. Det känns skönt att man ska hem och sova i sin egen säng. Dessutom saknar jag mina vänner. Josse har åkt till Tunisien! Taskigt av henne tycker jag. Fast hon har säkert jättekul! <3 Jag undrar vad alla andra gör..

Nu ska vi äta hemmagjord rabarberkräm! :)

PUSS!

090713

publicerad den 2009-07-13 kl 21:23:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Jag bloggar direkt från hotellrummet, som förresten är världshistoriens minsta familjerum. Vi har precis kommit upp från middagen som vi åt på hotellets restaurangbuffé. Det var helt okej faktiskt. Bilresan hit gick finfint. Det kändes inte långt alls! Vi stannade i Kisa på vägen och åt på en pizzeria. God var den!

Imorgon blir det Astrid Lindgrens Värld för hela slanten. Om jag ska vara ärligt så stannar jag hellre på hotellet eller är inne i den lilla staden än att följa med dit, men vad ska man göra?

Vi hörs imorgon!

Ha det bra!

090712

publicerad den 2009-07-12 kl 23:01:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ett litet snabbt hej innan jag stänger av datorn och packar ner den. Pappas dator åker också med så jag kommer kunna blogga under hela resan! Finfint!

Jag sitter i min pyjamas med handduken på skallen. Jag kände att det var skönare att duscha ikväll än att gå upp ännu tidigare än vad jag redan behöver imorgon och duscha då. Dessutom ville jag ha tid till att raka benen.. Nu är dom alldeles lena och fina för er som ville veta! Hahah..

Nu blir det nog en kopp te och film för min del. Kanske hörs imorgon eller på tisdag!

PUSS&KRAM

090712

publicerad den 2009-07-12 kl 20:02:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahahah, jag hittade ett gammalt inlägg med en lista. Jag fyller i den på nytt!

Namn: Carolina Andersson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 165 cm
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: I grund och botten är jag blond men nu är jag brunett

Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Nej
Dricker du: Hoppas inte mamma eller pappa läser, ja
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Olika
Vilken parfym använder du: Ralph Rocks by Ralph Lauren 
Vad är du rädd för: Att livet bara passerar utan att jag gör något av det 
Gillar du att tvätta: Ja, faktiskt 
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja

SENASTE..
Film du hyrde: I taket lyser stjärnorna och Valkyria
Film du köpte: Twilight
Låten du lyssnade på: Tribute to Linn - Anna Ternheim
Låten du hade på hjärnan: I'll be there - Jackson 5
Låten du laddade ner: Jag laddar inte ner längre!
Personen du ringde: Nea <3
Tv program du tittade på: Det var länge sedan jag tittade på TV
Personen du tänkte på: Nea

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: Jag föredrar själv inte det, men om man måste så?
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Teenage smoking: Jag tycker att det är upp till var och en
Att använda droger: Samma som ovan
Sex före äktenskap: Ser inte varför jag skulle vara emot?
Köra onykter: Emot
Förhållanden: Dum fråga. För.

FAVORIT..
Mat: Som alla små barn, tacos
Låt: Det finns så många låtar som är perfekta enligt mig så jag kan inte välja
Sak att göra: Sjunga, vara med vänner
Sport: Sportar helst inte, men om jag måste så blir det nog badminton
Dryck: Espresso Houses vaniljlatte
Kläder: Jeansleggings
Film: Twilight
Bil: Bryr mig inte så mycket

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Många, men med ord istället för slag
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..
Gånger du varit kär: Aldrig
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig
Hjärtan brustit på grund av dej: Inget
Tjejer du kysst: Jag kan inte riktigt svara för vad som har hänt på fester men i nyktert tillstånd har jag aldrig kysst en tjej
Personer från grundskolan du har bra kontakt med: Josse, Nea, Mirre & Dodds
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Noll
Ärr du har på kroppen: Vet ej

Ska bli skoj: Det ska bli ganska skoj att åka iväg imorgon 
Ska inte bli skoj: Börja skolan igen
Sparar till: Jag? Spara? Sicken rolig fråga..
Väntar på: Att gå ut gymnasiet och få göra vad jag vill
Pålägg som gäller: Gillar allt utom skinka
Dagens dryck: Kaffe

SENASTE..
Bok du läste: Breaking Dawn - Stephenie Meyer
Personen du fick mail av: Mejl? Det var länge sedan. Om man inte räknar nyhetsbrev och sånt så måste det nog vara Frida
Personen du fick brev av: Nordea..
Personen du fick sms av: Nea
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte sist: Pins

Vad har du gjort idag: Fikat
Var det kul: Ja
Hur tidigt stiger du upp: Idag runt tolv
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Packa
Är du seriös: Det beror på situationen och vilka människor jag är med
Vad är du allergisk mot: Pollen och överkänslig mot laktos 
Var har du ont: I fingret. Jag har fått någon inflammation vid nagelbandet.
Använder du hårspray: Nej, det spelar ingen roll hur mycket jag använder för det gör ingen skillnad
Kan du stå på händer: Mot en vägg med hjälp av andra? Hahah
Favorit serie: One Tree Hill, Gossip Girl, Grey's Anatomy

Håkan Hellström eller The Ark: The Ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck i mitt hjärta
Salt eller socker: Beror ju på vad man ska ha det till!
Gillar du ketchup: Bara på korv, köttbullar och hamburgare
Är du glad nu: Sådär
Var du glad igår: Blandade känslor
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jag tror inte det
Vad dansar du till: Inget alls
Stockholm är: Bäst i världen
Fjstn är: Ingen aning
Kan du sjunga: Ja, det skulle jag våga påstå
Mer värt än guld: Mina vänner
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: England
Längtar du till: Mina vänner

Det ursprungliga inlägget hittar du här.

090712

publicerad den 2009-07-12 kl 17:27:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Idag var jag riktigt trött. Mamma väckte mig efter tolv någon gång. Jag drömde mardrömmar så jag antar att jag sov ganska oroligt och sov därför mycket längre än vanligt.

Vid två åkte jag, mamma & Anton till min gudmor och fikade. Jag fick låna två otroligt fina klänningar! Den ena kommer jag nog ta med mig till Vimmerby imorgon! Jag fick dessutom låna boken Låt den rätte komma in. Ingen har undkommit att jag älskar vampyrer så hon hade tagit fram den till mig. Sommarläsning! Men den egentliga anledningen till varför vi åkte dit var för att hämta nyckeln till deras landställe i Småland. Vi får låna det i några dagar när vi ändå är i krokarna! Det är så mysigt där. Man får lov att bara göra ingenting. Bara sitta och läsa och ta det lugnt. Mycket skönt! Hemma är det alltid något som man måste göra. Kanske inte så mycket för mig, men för mina föräldrar blir det lätt så.

Förresten, min bror åkte till Gothia Cup i Göteborg idag! Jag hoppas det går bra. Hela laget åker tydligen tåg dit, vilket jag skulle tycka var jättekul bara det! Hahah, lättroad här.

Nu måste jag börja tänka på vad jag ska ha med mig till Småland. Vi kommer åka tidigt imorgon så vi är framme vid lunchtid i Vimmerby.

PUSS

090712

publicerad den 2009-07-12 kl 01:30:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mår jag bra eller dåligt? Både och. Men jag väljer att skriva om det bra. Kvällen spenderades med min gudmor, hennes man och hennes son. Dom var här och åt middag. Mycket trevligt! Jag hann dessutom med att prata mer än vanligt med hennes son. Det visade sig att vi lyssnar i stort sett på samma musik! Trevligt trevligt. Jag berättade också hela Harry Potter-historien. Alltså vad som händer i 6:an och 7:an. Fråga mig inte varför han ville veta, men det ville han.

Nu ska jag nog ligga uppe hela natten och läsa Eclipse. Jag är inte på humör för att sova.

090711

publicerad den 2009-07-11 kl 17:15:31 i kategorin Hud&Hår&Smink l Kommentera (0)

Hej! Jag tänkte bara tipsa om en ansiktsmask som jag verkligen rekommenderar! Det är dock inget märke på förpackningen vilket är lite skumt. Det är en choklad- och lermask. Den innehåller också sheasmör. Jag köpte min på Kicks så det är säkrast att leta där. Eller fråga bara efter en choklad- och lermask. Det känns ungefär som om man smetar på Nutella i ansiktet! Härligt! Just ansiktsmasker gjorda på lera är utmärkt om man har oren hud. Leran har en kraftigt rengörande verkan och är effektiv mot pormaskar och oren hud. Leran rengör djupt ner i huden och suger upp fett och smuts. Det har därför en mycket uttorkande effekt. Det är därför viktigt att återfukta huden efteråt. Om man har blandad hy (som jag) så kan det vara svårt att veta vilken ansiktsmask man ska använda p g a att man har både torr och fet hy. Jag har mest fet hy, d v s där det är akne. Applicera därför bara ansiktsmasken på områdena som är feta. Annars kommer dom områdena som redan innan var torra bli ännu torrare, och det är ju inte så bra.

Ett annats tips som inte bara har med ansiktsmasker att göra är att låta det ta tid. Inget händer om du bara gör en ansiktsmask en gång och aldrig mer. Eller några gånger om året. Försök lägga en ansiktsmask i veckan! Ett förslag är att du varvar hemmagjorda masker med köpta. Ansiktsmasker baserade på lera är inget som jag gör hemma utan köper. Men hemmagjorda ansiktsmasker kan fungera minst lika bra på köpta!

Ha det bra!

090711

publicerad den 2009-07-11 kl 11:59:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag håller på och handtvättar! Mina nya trosor kan inte tvättas med dom andra underkläderna så därför bestämde jag mig för att tvätta dom för hand. Det går ju mycket snabbare än att vänta på att mamma ska sätta på en maskin med en mörk och en ljus 40 graders tvätt. Dessutom torkar dom på en gång i och med att det är väldigt mycket spets och väldigt lite... tyg. Ehh, okej, intressant inlägg.

Pillans pappa är här nu och kollar in köket. Det blev ju ett litet problem när pappa märkte att taket håller på att rasa in. Pillans pappa är snickare så han kommer med goda råd. Tror jag i alla fall.

Idag har det fina vädret återvänt! Wohoo! :D

090710

publicerad den 2009-07-10 kl 23:30:23 i kategorin Läsvärt l Kommentera (1)

Hej svejs. Jag tänkte skriva ett mycket sentimentalt inlägg. Jag hade hela inlägget i huvudet när jag var ute och gick idag faktiskt. Men jag tänker inte sätta ord på mina känslor på det viset idag. Om jag inte skriver eller säger dom så kanske dom försvinner. Om dom bara finns i mitt huvud så skadar det ingen utom mig själv. Det är bra det.

Jag gick väldigt långt idag. Ensam för omväxlighetens skull. Inte ens iPoden hade jag som sällskap. Det var skönt att bara gå och tänka. Det är verkligen något jag rekommenderar! Om man är upprörd över något så ska man gå ut och gå en riktigt lång promenad. Det är viktigt att det är en riktigt lång så att man hinner gå igenom alla känslor och tankar. Jag gick från att vara ledsen till arg, tillbaka till ledsen igen, vidare till hopplösheten, sedan beslutsamheten. Tillslut var jag framme hos lugnet. Det tar ett tag. Om jag då hade stannat vid hopplösheten, vad hade hänt då? Jo, då hade jag känt den känslan hela kvällen. Gå därför tills du känner dig lugn och tillfreds med dig själv igen.

Nu är jag hungrig igen. Jag tror att jag ska ta en rostad macka och en kopp te.

Kram på alla. Speciellt Nea. <3

090710

publicerad den 2009-07-10 kl 18:28:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag sitter här och har ångest. Det känns som att jag har en klump i halsen. Ni vet, som det känns precis innan man börjar gråta? Jag tänker inte säga varför, det är något som jag har valt att ha utanför bloggen.

Dagen idag har annars varit perfekt. Jag & Nea åkte först till Tyresö Centrum, kollade lite i affärer, tog en latte på Espresso House och lite sånt. Sedan bestämde vi oss för att det inte var tillräckligt och åkte in till stan. Vi provade jättemånga hattar och jag har kommit på att herraccessoarerna är mycket coolare än dom på damavdelningen! Speciellt H&Ms herrsortiment! Love it! <3 

Det blev tillslut lite shopping på Punkt Shop. Nea köpte ett nitarmband och 6 st pins. För mig blev det 5 st pins. Superfina! Jag har satt dom på min nya jeansjacka.

Nä nu ska jag göra något åt min hemska ångest.

Hoppas att ni har det bättre än vad jag har.
Älskar Nea, alltid. <3

090710

publicerad den 2009-07-10 kl 10:45:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag har precis fått reda på att alla går runt och hoppas på att jag ska få över 39 graders feber. Då ska jag tydligen åka in till sjukhuset fort som fasen och ta blodprover. PISS säger jag om det. Fast å andra sidan kanske det är bra.

I vilket fall som helst så ska jag träffa min kära Nea idag! Vi bestämde igår att vi ska ta oss till Tyresö Centrum för det var hur länge sedan som helst som vi var där. En fika på Espresso House skulle inte sitta fel! Jag ska därför hoppa in i duschen nu!

CIAO!

090709

publicerad den 2009-07-09 kl 22:45:34 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



John ME - I want you back
Hyllning till Michael från Allsång på Skansen

090709

publicerad den 2009-07-09 kl 19:22:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Idag har jag inte gjort mycket. Jag tog mig iväg på en promenad i regnet. Det kändes passande på något sätt. Sen satte jag mig och tittade på Stekta Gröna Tomater som jag fick låna av min gudmor. Jag älskar den! Det var första gången jag såg den, trodde jag i alla fall. När jag väl tittade på den så kände jag igen vissa scener. Jag kanske har sett den när jag var liten? Jag kom inte ihåg själva storyn så det var som att se den för första gången. Mycket, mycket bra film! Jag grinade, förstås.

Här hemma pågår renoveringen. När jag kom hem igår fick jag reda på att taket tydligen också behöver bytas ut. Vi kommer alltså ha det så här mycket längre än planerat. Med "såhär" så menar jag ingen ugn, spis eller diskmaskin. Micron står i tvättstugan, kylskåpet i hallen och vi har fått låna en spisplatta som också står i tvättstugan. Det är även där som alla tallrikar, glas, bestick och sånt är och där diskar vi också. Eftersom att tvättstugan nu används som kök så har vi ju då bara en toalett och dusch. Det är inte så kul det heller. Men, vi kommer överleva!

Ha det bra!

090709

publicerad den 2009-07-09 kl 15:18:09 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Lite bilder från Josses & min resa! För att få bildtexter, gå till Josses blogg! Väldigt roligt faktiskt! Det var där jag hittade bilderna, men hon ska få skicka alla bilder till mig hade jag tänkt.

















Hurra för mig & Josse! <3



090708

publicerad den 2009-07-08 kl 23:54:04 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hej! Jag har nu kommit hem från Pillans nya hus! Vi var där och kollade på P.S I love you. Huset är verkligen jättefint! Jag är riktigt avundsjuk. Pool har dom ju också. Och Pillan får ett eget litet hus...

Men i alla fall! Resan som skulle vara en "koppla-av-inte-göra-någonting-resa" blev en shoppingresa av mycket hög klass. Jag shoppade som aldrig förr! Eftersom att jag inte har någon kamera och inte hittar bilder på något av mina fynd på nätet så får jag helt enkelt bara berätta om mina köp. Inte så intressant kanske. Men men! Livet är inte alltid intressant!

Igår var vi i ett köpcentrum som jag inte kommer ihåg vad det hette. Det låg inte i Gävle i alla fall. Där storshoppade jag på Cubus! Jag har aldrig köpt något på Cubus förut så det var en nytt för mig. Jag fattar inte varför jag inte har kollat i den butiken förut? Dum är jag. Men i alla fall, jag köpte en T-shirt med väldigt skumt tryck på. Nästan lite batik-aktigt fast ändå inte. Den var lite skumt intressant. Realiserad var den också! Härligt! Jag köpte också en tröja som skriker 80-tal. Just det tvåfärgade och hur färgerna är uppdelade gör att man direkt tänker 80-tal. Även den på rea såklart. Och som många kanske vet så har jag letat efter gula kläder på sista tiden. Därför köpte jag en gul tjocktröja som också den skriker 80-tal. Fin är den i alla fall! Jag hittade också väldigt fina trosor! Det var 3 betala för 2 så då gjorde jag förstås det... När jag stod framme vid kassan så hade dom erbjudande om 2 nagellack för 35 kr, och det kunde jag ju inte motstå så ett svart och ett vitt nagellack blev mina också.

Idag shoppade vi i Gävle. Vi blev avsläppta där för att sedan ta bussen hem till Sthlm. Jag gillar Gävle! Det är mycket mer koncentrerat än i Sthlm. Gävle skulle vara perfekt om det var så att dom hade en Monkibutik. Det har dom inte. Men, tillbaka till shoppingen. På Indiska köpte jag en liten, supergullig necessär, trodde jag. Det visade sig vara 5 st, i varandra liksom. Man öppnade den ena och då var dom andra istoppade i den. Coolt! Jag fick alltså 5 st små necessärer för 59 kr. Det är en bra affär! Vidare till Åhléns bar det av. Där köpte jag min efterlängtade Ralph Lauren-parfym! Ralph Rocks heter den! Den var på rea! Överlycklig blev jag då! Sen gick vi in på Vero Moda för att hitta jeansleggings till Josse. Det hittade vi. Jag hittade också jeansjackan som jag har sett flera gånger men inte haft råd att köpa! Den var nu på rea! JAAAAAA! Jag älskar rea! Man skulle egentligen inte kalla den jacka, för det är mer en bolero, men ändå. Den är stentvättad och superfin.

Jag som bara skulle köpa en väska. Och det var bara om jag hittade en med blommigt, grovt tyg som jag har velat ha länge. Jag kom inte ens hem med en väska. Bara massa annat. Herregud vilken ångest jag hade när jag & Josse satt på bussen hem. Hur skulle jag förklara all den där shoppingen för mamma? Men det gick ganska bra måste jag säga! Jag visade allt för henne och i och med att det mesta som jag handlade var på rea så blev hon inte arg. Väldigt lättad blev jag då, hehe.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg om tråkiga (enligt mig otroligt roliga) saker. Jag avslutar med att säga godnatt.

090708

publicerad den 2009-07-08 kl 19:16:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Åhh vad jag har saknat bloggen! Jag har utvecklat någon form av beroende av att blogga så det kändes riktigt skumt att inte ha tillgång till en dator på flera dagar. Men nu är jag hemma igen! Jag & Josse har haft det så himla mysigt! Vädergudarna var dock inte på våran sida så det blev inget solande som vi hade tänkt från början. Det blev istället en shoppingresa! Wohoo! Jag shoppade dock lite för mycket om jag får säga det själv. Josse gjorde sitt bästa för att få mig att stanna upp och tänka lite längre på vad det var jag köpte, men icke sa Nicke. Eller icke sa jag. Jag skriver senare om det jag köpte. Tack Josse för att jag fick följa med! Du är bäst! <3

Jag såg att min Julls hade kommenterat! Jag saknar dig med! Vi måste ses! Typ nu! Jag hör av mig!

Puss!

090704

publicerad den 2009-07-06 kl 00:18:04 i kategorin Shopping l Kommentera (2)

När det här inlägget är färdigskrivet är det förmodligen 090705, men det struntar jag i.

Jag ber om ursäkt för mitt förra inlägg. Jag vet inte vad som hände med mig. Det sitter fortfarande i lite smått, men jag försöker komma över mitt lilla sammanbrott. En väldigt viktig faktor till mitt psykiska tillfrisknande är att jag idag var med mamma i stan. Hon frågade mig imorse om vi inte kunde åka till stan idag, luncha och shoppa. Jag antar att hon blev ganska påverkad av min gråt igårkväll. Jag blev jätteglad för att det är inte så ofta som bara jag & mamma gör saker. Ofta är Anton med, men nu lämnade vi honom hos mormor. Vi lunchade på ett café på Sergelgatan som jag aldrig kommer ihåg vad det heter. Jag tror inte att jag någonsin har kollat. Både jag & mamma tog kycklingpastasallad och latte. Väldigt gott var det, men väldigt mycket. Jag tror att det åt upp halva eller något.

Jag introducerade Monki för mamma! Hon hade aldrig hört talas om affären innan och definitivt aldrig varit inne i en Monkiaffär. Hon gillade det dock och köpte både ett linne och en klänning! Klänningen hade hon på sig senare och den var verkligen jättefin på henne! Det var mönstret som linnet nedan, fast en klänning!


Den var i alla fall jättefin och jag skulle t o m kunna tänka mig att köpa en till mig med. Det tänker jag ju förstås inte göra, men ändå.. Jag köpte en scarf på Monkis rea! Den kostade bara 50 kr! Jag är helt kär i den! Jag kommer leva i den scarfen! Eller sjalen kanske det heter. Strunt samma. På Gina Tricot köpte mamma en ny kavaj/blazer till mig! Den är ganska lik den jag redan har, fast den nya är längre, större och fodrad. Utmärkt till hösten och vintern! Mamma köpte en blus/skjorta på Gina och vita leggings. Vi sprang också in på H&M innan vi åkte hem och köpte lite kläder till Anton.

Jag tror inte att mamma förstår hur glad jag blev över att hon gjorde det här med mig idag. Jag älskar min mamma.

På kvällen åkte vi till vänner till familjen och åt middag. Jag stack dock innan efterrätten (dum eller?) hem till Nea som jag har saknat så mycket! Hon kom hem idag efter ridlägret. Det var jättekul att träffa henne! <3

Imorgon åker jag till Josses landställe! Det blir därför inget bloggande förrän onsdagkväll! Så hej då för ett tag!

PUSS&GODNATT!

090704

publicerad den 2009-07-04 kl 23:02:45 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (1)

Fan fan fan fan. Jag är tillbaka där jag började. Hopplös, noll självförtroende, gråtandes. Jag vet inte varför jag inte klarar av att leva som en vanlig människa. Det funkar bara inte. Jag vet inte varför jag gråter. Livet är inte som jag tycker att det borde vara. Men vems fel är det? Jo mitt. Jag står vid sidan om livet och tittar på alla andra som springer fram. Eller går stilla. Men dom tar sig fram. Det gör inte jag. För jag har inte ens klivit in på banan. Jag står utanför. Ensam.

Vilket trams jag skriver. Trams som tyvärr är mina känslor och tankar. Jag önskar att jag bara kunde stänga av allting. Precis allting. Bara få existera i ett ljus där inget kan få tag på mig. Undra om det är himlen?

090704

publicerad den 2009-07-04 kl 12:32:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

För första gången någonsin så vaknade jag av att jag grät. Jag drömde hemska mardrömmar. När jag väl vaknade så var det svårt att sluta gråta för drömmen var fortfarande så nära. Hemskt.

Idag har jag 38,5 graders feber. Inte kul. Jag får vara inne hela dagen och vila och hoppas på att jag känner mig bättre till kvällen så att jag kan följa med till min gudmor ikväll.

Hoppas alla mår bra. Kram.

090704

publicerad den 2009-07-04 kl 01:41:47 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (3)

Blev helt plötsligt ledsen igen. Varför måste jag vara så sentimental? Varför måste jag tycka synd om mig själv? Inse fakta, jag kommer aldrig betyda mest för någon. Ryck upp dig.

090704

publicerad den 2009-07-04 kl 01:28:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej hej hej hej. Jag har precis kollat färdigt på I taket lyser stjärnorna. Jag satt och grinade och grinade och grinade. Riktigt hemsk men bra film. Innan dess kollade jag, mamma & pappa Valkyria. Den var helt okej. Jag blir alltid påverkad av allt som handlar om andra världskriget. Jag mår rent utsagt dåligt av det. Men filmen i sig var helt okej.

Nu stiger min feber så jag ska gå och ta en ipren så jag kan sova.

Tänkte bara säga till alla i min närhet att ni betyder otroligt mycket. Jag säger det allför sällan. Kram.

090703

publicerad den 2009-07-03 kl 19:26:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Jag & mamma kom precis hem efter en joggingtur. Eller jogging och jogging, det blev mest powerwalking för min del. Men det är bättre än ingenting!

Köket ser väldigt... annorlunda ut. Golvet är borta och nu är det tydligen skivorna under som ska bort också. Jag tror att det var någon balk under golvet som hade gått sönder och den måste såklart lagas.

Nu ska jag äta middag och sedan ta en dusch.

KRAM!

090703

publicerad den 2009-07-03 kl 13:20:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag sov 11 timmar i natt. Det är väldigt ovanligt för att vara mig! Jag brukar aldrig sova till 12. Men jag hade väldigt konstiga drömmar och när jag väl vaknade så hade jag både lakanet och påslakanet bakom kudden :S Hur gick det till?

När jag vaknade berättade mamma att det tydligen hade varit värsta ovädret på morgonen. Regn, åska, blixtar, hela grejen. Jag som sov som en stock märkte förstås ingenting. Jag märkte inte ens när pappa började såga i köket, somhan tydligen gjorde. När jag kom upp så var dom flesta underskåpen urplockade, allt porslin stod på bänkarna, kylen stod i korridoren, micron i tvättstugan osv. Det är helt sjukt. Tur att man ska till Josses landställe på måndag så jag slipper vara här under den värsta tiden när han ska börja riva upp golvet.

Någon mer än jag som håller på att dö för att det är så kvavt ute? Jag dör nu i alla fall.

090703

publicerad den 2009-07-03 kl 00:41:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har letat och letat och letat efter något nytt att blogga om. En väska som jag suktar efter, en snygg bild på Rob Pattinson eller en bra sajt att tipsa om, men jag kan inte bestämma mig för någonting. Det blir därför ett helt vanligt, tråkigt inlägg om ingenting. Jag säger bara godnatt och hoppas på mer inspiration imorgon.

Godnatt

090702

publicerad den 2009-07-02 kl 21:29:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan i stugorna! Jag har spenderat ännu en dag i solen och det blev även badande i havet! Skönt! Jag invigde min nya bikini från ICA Maxi också. Japps, ICA Maxi. Men döm inte förrän ni har sett den! Det kommer ni nog inte göra i och med att min kamera är sönder...

Imorgon ska det tydligen regna här men det passar ganska bra för vi ska ta bort allt som står på golvet i köket. Det är ganska mycket det. Alla underskåp, maskiner osv. Men bort ska det, och även golvet under det. Men när det nya golvet är på plats så kommer det bli jättefint!

Josse kom hem idag! Hon har varit på kryssning sedan i söndags. Jag snackade med henne i telen och hon lät jättesjuk den stackaren! Hon har fått någon dum hosta. Men vi ska i alla fall till hennes landställe utanför Gävle på måndag! Det ska bli sjukt kul! Eller mysigt kanske passar bättre. Det spelar inte så stor roll om det regnar för man kan sitta inne och dricka te och mysa då.

Nu ska jag ta en dusch. Jag stinker efter en dag i solen.

Puss&kram

090702

publicerad den 2009-07-02 kl 11:44:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej och godmorgon,
Heeeeela familjen ska åka till en badstrand så det är lite kaos här just nu. Det är mycket som ska med när en familj på 5 ska åka iväg en hel dag. Det gör ju inte saken bättre av att alla är olika åldrar och gillar olika saker. Det är Anton, han är 4 år och måste ha med sig hink och spade och bollar och jag vet inte vad. Simon är snart 15 år och han måste ha med sig massa spel som typ Yatzy. Jag är snart 17 år och vill bara ha med mig mina tidningar och min iPod. Pappa är 40 år och vill egentligen inte ha med sig någonting. Inte ens mat. Mamma är den som tar på sig att få med allt fast hon inte behöver det. Hon tror att vi inte kan packa våra egna väskor. Hon får oftast inte med sig någonting till sig själv för att hon är så upptagen med att packa ner alla andras saker.

Ciao!

090702

publicerad den 2009-07-02 kl 00:26:38 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

Thetwilightsaga har just nu en tävling på bloggen och jag är med och deltar. De lottar ut 3 stycken New moon postrar i samarbete med Discshop. Så nu tycker jag att ni ska ta chansen och också vara med i deras tävling!
Tävlingen hittar ni här! 


090701

publicerad den 2009-07-01 kl 22:29:27 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hej! Min dag har varit utmärkt! Väldigt varm dock, men utmärkt! Jag som skrev att jag inte hade något vettigt att shoppa, jag hade fel! Pillan ringde kort efter det och frågade om jag ville följa med till Nacka Forum och då kommer min kära mamma med 1000 kr! Jag fick förskott på pengarna som jag skulle få för att passa min lillebror! Jag åkte då till Nacka för att hitta en bikini och ett par platta gladiatorsandaler. Jag hittade inget av det, men ett par nya jeansleggings, svarta! Sen åkte vi vidare till ICA Maxi och, hör och häpna, där köpte jag en bikini! Jag trodde inte att dom hade några fina men det hade dom! Supernöjd är jag! Efter det bar det av till Överskottsbolaget där Pillans föräldrar skulle köpa något till poolen, och då fanns det en skoaffär precis bredvid. Jag hittade ett par jättefina gladiatorsandaler, men då var pengarna slut. Då kanske ni inte får ihop den ekvationen, men jag lämnade 500 kr hemma för att jag inte skulle shoppa för mer. Då hade jag förstås inte tänkt att köpa ett par nya jeansleggings. Så jag kunde inte köpa dom.

Vi åkte hem till Pillan sen och fikade lite och sen kom mamma & pappa och hämtade mig. Vi åkte då tillbaka till stället där jag hittade skorna tidigare idag! Jag provade skorna igen, men höll på att inte få av mig dom! Dragkedjan fastnade och det tog flera minuter innan mamma lyckades få loss det. Då tänkte jag absolut inte köpa dom. Så när pappa & mamma åkte vidare till Bauhaus så stannade jag i Haninge Centrum och letade skor. Jag hittade då världens finaste gladiatorsandaler! Dom kostade lite mer än vad jag hade tänkt från början, men jag blev helt kär! Så här ser dom ut!



När jag ändå var i ett centrum så kunde jag inte hjälpa att kolla på andra saker också, så jag kom därifrån med en jättefin kornblå kjol från Gina Tricots rea och ett par blåa örhängen, blåa armband och en ring från Glitters rea. Jag har tyvärr inga bilder på det i och med att min kamera är sönder, men är jättefint! Tycker jag i alla fall :)

PUSS"


090701

publicerad den 2009-07-01 kl 11:50:18 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)

Här kommer då tre st olika bikini i plural (jag vet inte hur man säger, bikinisar?). Alla från hm.com.


090701

publicerad den 2009-07-01 kl 11:28:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det finns ett problem med att vilja blogga om shopping när man inte har några pengar. Jag kan posta hur många önskelistor som helst, men det blir inte så mycket i kategorin nyshoppat för jag har aldrig pengar så jag kan shoppa. När jag väl har det så försvinner pengarna till andra saker som typ fika, bio och lunch. Tråkigt!

Jag hoppas snart få ett förskott på pengarna som jag ska få för att jag passar Anton v 32, men det vet jag inte. Jag kanske inte får dom förrän efter den veckan. Det vore ju ganska logiskt. Jag har ändå ingenting vettigt att shoppa nu. Eller jag skulle behöva en ny bikini. Jag är jättenöjd med dom jag har men båda är halterneck så det blir linjer på samma ställen. Inte så fint. Jag vill ha en annan typ av bikini så att jag blir lite brun på dom vita linjerna som jag har nu.

Så vem vet, det kanske kommer ett blogginlägg om bikinis snart?

Puss!

090701

publicerad den 2009-07-01 kl 00:51:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hjälp, det är redan juli! Sommar försvinner!

Kanske lite dumt och tänka så i och med att jag har mer än en och en halv månads sommarlov kvar. Men det känns ändå som att sommaren springer förbi.

Som jag skrev tidigare idag så hade jag aldrig gjort den ansiktsmasken som jag gjorde idag förut. Det ska därför bli spännande att se om jag vaknar upp med värsta akneutbrottet i ansiktet imorgon. Eller imorgon, idag kanske man ska säga. Äh, det ör förvirrande när klockan är efter tolv.

Det var en lugn kväll. Jag & pappa satt och tittade på Midsummer Murders, någon annan som tittar på det? Det är riktig sommar det. Sen gick jag och mötte mamma vid bussen för hon hade varit inne i stan och ätit middag med vänner. Vi gick en liten extra runda för det var så skönt ute. Då var klockan runt elva och det är först då som temperaturen är behaglig! Innan dess är det alldeles för varmt för att göra något alls annat än att slappa.

Ja ja, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det sol & bad igen!

Godnatt!