Jag har blivit tråkig

publicerad den 2009-03-03 kl 19:43:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har blivit tråkig. Jag menar allvar. Jag läste igenom inläggen som jag skrev i juli -07, och dom var ju faktiskt ganska roliga! Jag var mycket bättre på att skriva då, och på att formulera mig bra! Det kan vara för att jag mådde bättre då... Jag skrev om roliga saker och då skrev jag automatiskt roligt. Nu har jag blivit äldre och har insett hur tråkigt liv jag har egentligen. Jag undrar om jag någonsin kommer komma tillbaka till det. Jag hoppas verkligen att jag gör det.
Jag skulle vilja skriva en bok. Varför vet jag inte. Jag har fått någon idé om att jag vill bli författare. Men jag är inte tillräckligt kreativ för att komma på en egen värld, som t ex J.K Rowling och Stephenie Meyer. Jag skulle verkligen vilja skriva om något annorlunda, men det är inte något som jag känner till. Hmm.. Hur ska jag förklara mig?
Jag tror inte att jag kan skriva om något som inte känns äkta för mig. Det jag menar är att jag tror inte att jag kan skriva om något som jag inte själv har känt eller upplevt. Och jag har i stort sett inte upplevt någonting. Mitt liv är tråkigare än dom flestas. Jag vet att du förmodligen tänker att det inte är sant, men jag lovar dig att det är det.
Jag vet inte vart drömmen om att bli författare kom ifrån. Det var inte så länge sedan som jag kom på att det var något som jag älskar att göra, skriva alltså. Den bara dök upp för några veckor sedan, och ända sedan dess har jag vetat att det är det jag vill göra. Det är jättekonstigt, för jag har alltid varit övertygad om att jag vill jobba med musik, i någon form. Nu vet jag bara att jag vill skriva. Men vad skulle jag skriva om? Som sagt så har inget särskilt hänt mig. Och jag vill inte bara skriva om något helt vanligt och tråkigt.
Men i alla fall, det blir bättre på magsjukefronten men febern är fortfarande inte borta. Jag vet inte hur jag ska göra imorgon med skolan. Jag får se hur jag känner senare ikväll. Jag kan ju inte springa på toaletten hela tiden när jag är i skolan... Haha, pinsamt.
Nu missade jag kören idag också. Piss säger jag bara till det. Det är tydligen gospel-mässa på söndag och jag ska tydligen sjunga solo. Och jag var inte på förra körövningen heller, innan sportlovet, för då var jag tvungen att plugga.

Nu tänkte jag avsluta lite fint här, men jag kommer inte på något.


Kärlek,

Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback