090531

publicerad den 2009-05-31 kl 20:30:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Ledsen för dålig uppdatering. Jag har inte suttit vid datorn alls idag. Vi var hos mormor ett tag och firade mors dag. Hela dagen har mamma sagt att hon ska åka in till sjukhuset med mig så jag har inte kunnat koppla av på hela dagen. Min feber är tillbaka så mamma vill att vi åker in till akuten och spolar bihålorna på mig. Jag håller inte med. Tråkigt nog så har inte jag så mycket att säga till om i den frågan.

Förutom det så oroar jag mig inför körprovet imorgon, plus konserten. Jag kanske kommer köra imorgon. Ovissheten dödar mig! Jag lär nog inte uppdatera mig ikväll. Mitt liv suger just nu.

090530

publicerad den 2009-05-31 kl 00:04:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan. Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Kvällen spenderades hemma med mamma och pappa, vi tittade på Illusionisten som faktiskt är en bra film. Väldigt annorlunda.

Imorgon måste jag verkligen städa. Det ser hemskt ut i mitt rum. Det finns inte en enda yta på hela golvet som är fri. Det kan ju vara för att madrassen som Nea sov på fortfarande ligger kvar, men ändå. Jag måste också öva på körlåtarna imorgon, jag har körprov på måndag! Fan ta det. Jag tänker för allt i världen inte söka till Kör B. Kör i skolan är det värsta som finns. Jag har fasen hellre matte. Så tråkigt är det.

Nej nu ska jag sova. Godnatt!

090530

publicerad den 2009-05-30 kl 18:21:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det blev ingen bakning med Nea. Det visade sig att vi varken hade mjöl, socker eller kakao hemma. Tråkigt. Tråkigt.

Jag har varit ute med familjen resten av dagen och satt upp utemöblerna på uteplatsen. Mysigt! Nu ska vi snart äta middag, grillad kyckling och bakpotatis.

PUSS"

090530

publicerad den 2009-05-30 kl 12:44:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag sitter här igen med Nea! :D Hon sov kvar, det blev lite sent för henne att gå hem. Jag introducerade Twilight för henne igår! Hon medger att det är svårt att inte bli kär i Rob! Tur för henne...

Nu ska vi... baka. Bestämde jag nu.

Tjohej!


090529

publicerad den 2009-05-29 kl 20:44:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Sitter här med Nea, vi har precis kommit hem. Vi hade turen att få skjuts hem av någon random gubbe! Hahahah! Eller inte. Vi fick skjuts av Neas mamma. Vi bestämde oss för att äta på Bamboo City på Drottninggatan, supergod asiatisk buffé! Jag hann också med att budgetshoppa! Jag köpte 2 linnen för 50 spänn var och ett par blåa leggings för 70 kr på H&M och en plånboksväska för 99 kr på Åhléns. Jag blev helt kär i plånboksväskan! Jag tar bilder imorgon eller nåt. Nu ska vi kolla på Twilight och äta chirre med dirre. See you!

090529

publicerad den 2009-05-29 kl 16:10:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Min feber är äntligen borta! Det betyder att medicinen hjälper! LYCKA!

Kvällen ska jag spendera med Nea i stan, härligt! Vi ska kolla i affärer, äta middag och bara ha det trevligt. Det var Nea som kom med idén och den ursprungliga idén involverade även Dodds & Mirre, men eftersom att Carro den allvetande (jag) vet att Dodds & Mirre åker till Falköping idag och vidare till... någon annanstans imorgon för att se Ola Salo så kunde inte dom följa med.

Nu ska jag gå till the bus!

Puss!

090529

publicerad den 2009-05-29 kl 10:34:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag är arg. Jag testade precis min nya foundation, och jag ser smutsig ut när jag har den i ansiktet. Den är alldeles för mörk! Det ser ut som att jag har smuts i ansiktet! Fasiken också! Då har jag kastat 140 kr i sjön. Dumma, jäkla foundation. Det som är mest irriterande är att om det hade varit rätt färg så hade den varit jättefin. Det blev verkligen ett  jättefint resultat, om man bortser från den mörka färgen. Fast jag kanske skulle kunna sälja den till Pillan? Hon har mycket mörkare hudfärg än mig.. Det är en tanke! Men gud så irriterande. 

Jag ställde alarmet på 8.00 imorse för jag skulle upp och mejla min italienskalärare. Jag hittade också ett nummer som jag ringde, men då kom jag till någon skola i Farsta :S Min italienskalärare jobbar tydligen på flera skolor. Jag fick dock numret till den skolan som jag ville ringa till, men där var hon inte! Så himla irriterande! Jag har dock pratat med min mentor nu och hon sa att det inte fanns så mycket att göra. Betyget är förmodligen redan satt så jag får försöka få tag i henne på måndag och fråga vad jag fick. Jag hoppas att jag fick IG så att jag får göra en prövning nästa termin. Fast ett G är inte helt fel det heller. Men jag kan inte få G, jag har ju inte varit med på några kursprov.

I alla fall, febern har inte gått ner så jag kommer förmodligen få åka till doktorn idag igen. Snacka om att jag är trött på det. Det betyder också att jag förmodligen kommer behöva spola bihålorna. Jag vill jag verkligen inte. Mamma och jag bråkade om det imorse. Hon är nu iväg med Anton för han skulle till frisören.

Jag sitter inne på min mejl hela tiden med hopp om att min italienskalärare ska svara.

090528

publicerad den 2009-05-28 kl 21:23:24 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Hejsan! Jag kom hem från centrum för ett tag sedan! Det var Crazy Night, Måns Zelmerlöw var där! Jag missade dock när han sjöng men såg honom när han satt och signerade skivor.

Först gick jag till Josse där även Amanda, Annie & Julia var. Jag var inte där så länge för vi gick till Strandskolan ganska snart efter att jag kom. Det var jättekul att träffa alla lärarna igen, och titta på alla elevers arbeten :P Jag hittade Nea, men hon försvann efter 3 sekunder! Jag antar att hon skulle till sin ridning. Dodds kom också, så resten av besöket spenderade jag med henne. Det kom jättemånga från gamla klassen, värsta klassåterträffen!

Dodds följde med mig till bussen, och där träffade vi Mirre! Hon skulle till sin baslektion så hon skulle också ta bussen till centrum. Vi skiljdes åt när vi klev av, jag gick till H&M och hon till sin baslektion. Crazy Night i Tyresö Centrum betyder rabatt! Jag köpte därför 2 par shorts, ett par lila/plommonfärgade och ett par orangea, 1 svart klänning, mascara, mineralfoundation och lösnaglar. Det hela gick på 563 kr. Det var inte mycket för allt det där tycker jag!

                           
L'Oréal True Match Mineralfoundation            Max Factor False Lash Effect  mascara

Jag hittade inga bilder på kläderna, men jag får väl ta och fota det imorgon. Jag orkar inte det nu.

Jag är ganska pissed på min italienskalärare, hon svarar inte på mitt mejl. Jag måste prata med henne! Jag vet inte vad jag ska göra.. Dumma sak.. Betygen sätts imorgon. Piss.

090528

publicerad den 2009-05-28 kl 13:30:09 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Fler bilder!

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Checka hans leende på första bilden! The Twilight Saga is the shit!





Man kan ju inte göra annat än att älska båda två! <3

090528

publicerad den 2009-05-28 kl 13:06:27 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

ÅÅHH! JAG TROR ATT JAG DÖÖÖR! Bilder från inspelningen av New Moon har publicerats, scenen när Bella springer mot Edward i Italien.



För mer bilder, b la på kyssen när hon hinner fram, gå till thetwilightsaga.se. Även bilden ovan är lånad därifrån! Bästa Twilightbloggen enligt mig!

090528

publicerad den 2009-05-28 kl 09:18:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! För en gångs skull sitter jag inte i sängen, utan i köket! Kan ni tänka er? Jag har precis kokat ett ägg som jag tänkte äta. Jag vet inte varför jag plötsligt fick för mig att jag skulle äta ägg. Men men..

Som man kanske kan gissa då så är jag hemma idag också. Idag blir det 4 veckor som jag har varit sjuk. Fast det känns inte lika jobbigt längre i och med att man vet vad det är nu och jag började ju äta det nya penicillinet igår.
 
Idag är det Öppet Hus på Strandskolan! Och jag ska få gå! Jag sa till mamma att jag väldigt gärna ville gå, och då sa hon att hon kunde komma och hämta mig när hon har varit hos frisören. Finfint! Det är alltid lika kul att vara i Strandskolan när man inte längre går där. Fast det finns en risk för att man blir ofantligt nostalgisk och aldrig vill gå därifrån..

Nej nu ska jag äta mitt ägg och sedan göra färdigt uppgifterna i datorkunskap så att jag får ett betyg.

Take care!

090527

publicerad den 2009-05-27 kl 16:17:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

JAAAAA! Jag vet äntligen vad det är som är fel på mig!!

Jag har bara haft bihålsinflammation, hela den här tiden! Jag har fått nytt penicillin, så jag kommer bli frisk snart! LYCKA!!

090527

publicerad den 2009-05-27 kl 10:45:04 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag sitter här i min säng och vet inte vad jag ska göra. Det blev inget Twilight-tittande igår, jag fastnade framför House istället. Det var ett ganska skumt avsnitt, men otroligt bra. Ett av dom bästa jag har sett faktiskt. Jag satt kvar i fotöljen med mitt täcke när det var slut, och lyckades då somna (jag lyckas alltid somna när jag verkligen inte vill det) så mamma fick väcka mig och leda mig in till sängen. Jag har också ett minne av att hon stoppade termometern i örat på mig, men jag vet inte om det var på kvällen eller på morgonen innan hon åkte till jobbet.

I vilket fall som helst så är jag hemma idag igen. Sist jag kollade feber så låg den på 38,7. Inte kul, för jag trodde faktiskt i helgen att det började gå över, men icke sa Nicke. Jag undrar om svaret från röntgen kommer idag. I sånt fall kommer doktorn ringa. Jag vet inte om jag vill att det ska synas något på bilderna eller inte. Om det gör det så kan man ju förmodligen behandla det, då kanske jag behöver spola bihålorna. Det kan inte vara trevligt. Om det inte gör det så behöver jag ju inte göra det, fast då är jag ju tillbaka på ruta 1 igen. Jag vet faktiskt inte. Det enda jag vet är att jag ska äta fiskbullar till lunch. Mamma köpte det till mig förra veckan, och idag känns som en bra dag att äta det på. Jag åt dock pastasallad till frukost :S Varför vet jag inte. Jag bara såg det i kylen och tog fram det. Jag är lite skum.

Nu är det filmdags för mig. Jag ska än en gång försöka mig på att titta på Twilight. Önska mig lycka till.

090526

publicerad den 2009-05-26 kl 20:26:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Min feber har stigit igen. Jag hade 38,6 för några minuter sedan. Jag förbannar sjukdomen jag har, vad det nu är.

Nu sitter jag i min säng med en nygjord smoothie på vaniljyoghurt, banan och hallon. Väldigt gott är det faktiskt. Jag tänkte ge Twilight ett nytt försök ikväll i och med att jag somnade på en gång igår. Jag vet inte om jag kommer följa med på körutflykten imorgon. Det beror på hur jag känner mig imorgon. Det skulle ju helt klart vara jättekul.. Men man är borta i 10 timmar, så om jag inte mår bra så lär jag får vänta länge innan jag kommer hem. I alla fall, Twilight var det.

090526

publicerad den 2009-05-26 kl 17:12:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag kom hem för ett tag sedan. Mamma kom och hämtade mig ändå, även fast hon sa innan att jag skulle ta bussen. Röntgen gick bra. Jag trodde att jag skulle behöva åka in i någon konstig maskin likt ett solarium, men jag behövde bara sitta på en stol :S Jag fick dock sitta och vänta väldigt länge. Väntrum är fruktansvärt deprimerande. Efter det åkte vi tillbaka till Tyresö, mamma till sitt jobb och jag till mormor för att fördriva tiden tills mamma slutade jobbet. Sen åkte vi till Antons dagis och hämtade honom, vidare till Clara's på Strandtorget och åt glass. Sedan bar det av hemåt. Jag fick inte reda på något när jag var där på röntgenmottagningen, doktorn ska istället ringa och säga svaret när han får det. Jag undrar om dom skickar bilderna via post? Då kommer det ju ta år och dar innan dom kommer fram och innan jag får veta om det är någon bihåla som är inflammerad. Dumma sak.

Snart ska vi äta middag, kycklinglår! Bloggar kanske senare.

PUSS!

090526

publicerad den 2009-05-26 kl 08:42:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag rapporterar live från min säng. När mamma väckte mig imorse (jag somnade tydligen direkt när jag började titta på Twilight så jag satte inte alarmet..) så hade jag 38,3. Jag kände att det inte riktigt var någon mening att åka till skolan överhuvudtaget i och med att vi bara skulle ha haft 2 lektioner idag.

Mamma ringde till doktorn igen, för han sa faktiskt att febern skulle vara borta innan måndag och idag är det tisdag. Jag fick därför en remiss till röntgen, en akuttid idag. Piss säger jag om det, jag måste åka buss till mammas jobb efter lunch för hon har tydligen inte tiden att åka hem och hämta mig. Jag vill inte till röntgen, jag tycker det är onödigt för jag vet att det inte kommer visa något. Hur jag vet det? Jag bara vet det. Då ska jag ta mig till mammas jobb själv och sedan åka till Farsta för ingenting. Onödigt.

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och titta på Skruva den som Beckham. En ganska bra film faktiskt.

Puss&kram

090525

publicerad den 2009-05-25 kl 20:46:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan. Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg innan jag lägger mig i min säng (som om jag inte redan gör det?) och tittar på Twilight. Jag har känt i några dagar att jag verkligen vill kolla på den, men jag har inte haft tid. Men nu så! Jag har dock fått lite ont i huvudet, men det går nog över snart.

Förresten, mamma bakade bröd det första hon gjorde när hon kom hem idag! Vi åt det till pastasalladen som vi åt till middag. Pastasallad med köttbullar, dressing och bröd. Det finns inte mycket som slår det!

090525

publicerad den 2009-05-25 kl 16:08:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Som i en gammal sång, som spelar på min grammofon, vill höra samma sång, där allt blir bra imorrn

Textraden är från Gammal sång - Veronica Maggio.

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag var på alla lektioner på förmiddagen, vi hade i och för sig ingen samhällskunskap men då passade jag på att göra nationella i engelska, läsdelen. När jag var färdig hade alla redan ätit och jag ville absolut inte gå till matsalen själv. Därför blev det ingen mat för mig. Vi repade på Vicks låt som hon ska köra om en vecka hela lunchrasten och sen var det dags för datakunskap. Jaghar ju ine varit där på hur länge som helst så jag kunde naturligtvis inte göra provet på Excel som dom andra gjorde idag. Därför fick jag sitta och läsa om Excel i en
dum bok. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig. Jag satt mest och stirrade på orden och trodde att dom skulle fastna i hjärnan, vilket dom inte gjorde. Efter halva lektionen åkte jag hem.

Då kanske man undrar varför jag åkte hem, men jag hade nämligen 38 grader när jag kom till skolan imorse. Sen har den gått upp och ner under dagen, men det är så att jag kan inte koncentrera mig när jag har feber.

Jag har precis skickat ett mejl till min italienskalärare med en förfrågan om prövning i kursen senare, typ i sommar eller nästa termin. Jag ser verkligen ingen annan utväg.

Nu är det dags för Excel-uppgift för mig. Jag måste i alla fall försöka. Jag bloggar senare!

PUSS"


090524

publicerad den 2009-05-24 kl 22:45:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tar en paus ifrån talmemorerandet. Det gick inte så bra, fram tills för ungefär 15 min sedan. Jag bestämde mig för att mitt pluggsätt inte riktigt fungerande (sittandes framför datan & TV:n, samtidigt som jag sitter med talet), så jag satte mig på golvet i tvättstugan istället och helt plötsligt funkade det! Koncentrationen är verkligen allt. Nu känns det faktiskt ganska bra. Jag kommer nog fortfarande stå där framme och skaka imorgon, men sånt är livet. Jag måste ju göra det i alla fall. Jag har dessutom italienska imorgon, något som jag inte har varit på på 4 veckor. Det känns som att jag bara vill ge upp det ämnet helt. Det finns ingen chans att jag ens kommer få G. Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag får prata med min lärare imorgon.

Jag tror att jag dessutom ska göra nationella i engelska imorgon, hör- och läsförståelse. På tal om det så måste jag skicka ett mejl till min lärare och framföra att jag kommer till skolan imorgon och att jag gärna gör nationella. Det känns som att jag vill göra det, jag vet att hon velar mellan VG och MVG, så jag har inget att förlora. Antingen bevisar jag att jag ska ha MVG, eller så bevisar jag att jag ska ha VG. Jag känner dock att jag verkligen vill göra provet, för annars vet hon ju inte vad jag kan.

Jag såg på Schoolsoft idag att på onsdag så ska vi på körutflykt hela dagen! Från 9.45 till 21.30! Vi ska tydligen till något ställe i Uppland och ha en liten konsert på kvällen i någon lokal kyrka. På fredag har vi tydligen friluftsdag också. Det kan jag inte säga att jag ser fram emot. Jag vet inte ens vad vi ska göra, men min feber är ju inte en så bra accessoar.

Nu ska jag ta mig en kopp te och en macka innan jag vandrar mot sängen. Jag ska se till att ha så mycket som möjligt färdigt tills imorgon för jag har tappat min speed på morgonen nu. Eller inte bara på morgonen, jag är allmänt långsam hela tiden. Så blir det efter 1 månads sovande. Men jag bloggar väl när jag kommer hem imorgon kanske!

Puss och sov gott!

090524

publicerad den 2009-05-24 kl 17:52:23 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Hejsan! Jag kom hem för en stund sedan. Först spenderade vi 3 timmar på medeltidsmarknaden i vid Tyresö Slott, väldigt trevligt men ofantligt varmt. Vid 15 åkte jag & mamma till centrum för att hinna shoppa lite kläder innan det stängde. Anton åkte med Anna & Jim hem, dom var där på medeltidsmarknaden med oss. Mamma var verkligen jättesnäll och köpte ett par chinos, en kjol och ett skärp till mig! Det gör verkligen underverk för min garderob med tanke på att jag verkligen behövde nya byxor och att jag har varit pank väldigt länge.



Nu är det verkligen tid för mig att börja plugga in mitt tal. Det kommer gå åt helvete, men sånt är livet. Huvudsaken är att jag gör det överhuvudtaget. Jag kanske bloggar mer ikväll.

CIAO!

090524

publicerad den 2009-05-24 kl 00:38:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Nyss hemkommen från min gudmor, väldigt trevligt som vanligt. Jag satt och tittade på en film ett tag när jag hade tröttnat på snacket. Filmen hette How to Make an American Quilt, väldigt mysig film. Det hände liksom inte så mycket, det var mest gamla historier som berättades.

Jag tänkte inte skriva så mycket mer. Jag har inte så mycket att skriva om för tillfället. Jag är väl kanske på blogghumör imorgon.

Godnatt.

090523

publicerad den 2009-05-23 kl 13:15:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Sometimes you're lucky, sometimes you're not.

Textraden ovan är från Tribute to Linn - Anna Ternheim.

Jag har väldigt tråkigt just nu. Det regnar ute. Jag vill åka iväg och köpa ett par nya byxor, men jag har inga pengar.

090523

publicerad den 2009-05-23 kl 11:08:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Kanske hade doktorn rätt, jag känner mig faktiskt bättre idag! Jag har inte alls lika mycket feber som jag har haft dom senaste dagarna, den håller sig nu under 38! Det är jag väldigt glad över! Lycka skulle verkligen vara om jag kunde åka och shoppa idag. Det kan jag dock inte, jag är pank (som vanligt). Jag skulle heller inte ha något emot att träffa någon vän idag. Det var så länge sedan jag umgicks med någon bara för att umgås, alltså utanför skolan och kören osv. Jag är ju fortfarande väldigt trött, men jag tror att jag kommer bli piggare om jag gör saker.

Ikväll tänkte jag följa med familjen på middag hos bekanta igen. Eller bekanta och bekanta, vi ska till min gudmor och hennes familj. Jag måste säga att jag älskar att vara där. Jag vet inte vad det är, men jag triivs verkligen där. Kanske är det för att dom alltid lagar jättegod mat : P

Åh, tänk om man hade pengar?! Jag vill shoppa tills jag dör. 

090522

publicerad den 2009-05-22 kl 23:16:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Nyss hemkommen från middagen hos bekanta med familjen. Det var trevligt att komma ifrån min säng för ett tag. Jag måste säga att jag känner mig piggare när jag gör saker. Eller det beror förstås på vad det är. Jag känner mig piggare när jag gör roliga saker, typ träffar människor och socialiserar mig. Då glömmer jag liksom bort att jag är sjuk. Det var tur att jag fick följa med överhuvudtaget! Min mamma brukar vara ganska hård på att när man är sjuk så ska man vara hemma och vila, men jag kan ju inte sitta inne varenda dag i 1 månad. Idag har det förresten gått 3 veckor sedan jag fick hög feber. Jag har alltså varit hemma i 3 veckor. Det är helt fucking sjukt.

Vi var som sagt hos vänner till familjen, men som känns mer som släkt än vissa andra som jag faktiskt är släkt med, och Patricks (pappan i familjen) mamma hade tyckt så synd om mig för att jag hade varit sjuk så länge så jag fick en bok och en tidning av henne! Så himla snällt! Jag blev jätteglad! Det är liksom inte Patricks släkt som vi känner, utan Annas, så det var en mycket glad överraskning. Fast alla på Patricks sida är verkligen jättesnälla. Han har 3 systrar som är jättetrevliga.

Men i alla fall, boken jag fick var I en annan del av Bromma av Martina Haag och tidningen var CHIC. Den tidningen är verkligen superbra om man gillar shopping, som jag. Det är inte så mycket inspiration, alltså kläder, väskor och skor för flera tusen, utan mer saker som man faktiskt kan köpa. Dessutom kostar den bara 25 kr. Finfint! Jag brukar faktiskt köpa den ibland. Men ofta vill jag då köpa någon annan tidning också, för det finns ju mer som man vill ha ut av en tidning än bara shoppingtips. CHIC ser jag mer som en... bilaga! Men en alldeles utmärkt en!

Gud så jag babblar på. Jag tror att jag ska ta och byta lakan, påslakan och örngott i min säng. Jag känner att jag behöver det när jag i stort sett har bott i min säng som senaste veckorna. Jag måste försöka piggna till nu och man ska orka göra färdigt allt i skolan innan betygen sätts. Det kommer jag nog inte göra, men man måste ju försöka i alla fall. På tal om det så måste jag nog läsa mitt tal några hundra gånger om jag ska kunna det utantill tills på måndag. Piss också. Jag önskar att jag bara kunde radera det där.

Inget mer snack nu. Jag bloggar väl imorgon när jag vaknar.

PUSS"

090522

publicerad den 2009-05-22 kl 15:50:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Idag är det 4 månader kvar tills jag fyller 17! Det ni!

Imorse var jag hos doktorn igen. Han tog nya prover men det visade som vanligt ingenting. Trodde jag i alla fall. Det var tydligen inte fallet. Tydligen så hade det visat något redan på första blodproverna som han tog, men det sa han ingenting om då! Det var antalet vita blodkroppar som var dubbelt så många som jag brukar ha. Eftersom att han har tagit blodprover 4 gånger nu så kunde han se ett mönster. Antalet minskar, vilket betyder att infektionen håller på att försvinna! Det jag inte förstår är varför han inte sa något om dom vita blodkropparna från början. Han sa ju att allt var normalt.. Väldigt dumt gjort av honom.

På vägen hem från doktorn så stannade jag och mamma till på Vivo och hyrde 2 filmer, Sex and the City The Movie och Kung Fu Panda (till min lillebror!), och köpte baguetter och kycklingröra. När vi kom hem gjorde vi mumsiga mackor. Jag hade dock 38,7 när jag kom hem. Febern verkar inte vilja ge med sig riktigt än i alla fall. Men vi ska i alla fall hem till Anna, Patrick, Jim & Elin och äta tacos ikväll. Jag ser verkligen fram emot det, jag har ju varit i stort sett isolerad i 3 veckor. Det känns att få komma hemifrån till något annat ställe än doktorn eller skolan.

Nu ska jag ta och titta lite i min Glamour. Ciao!

090521

publicerad den 2009-05-21 kl 23:17:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har precis kollat färdigt på Dirty Dancing 2. Jag undrar om jag har blivit känsligare sen jag blev sjuk. Jag gråter seriöst hela tiden. Så fort jag läser något sorgligt, tittar på något sorgligt, pratar om något sorgligt osv. Eller lycklig också för den delen! Typ Extreme Home Makeover när dom ser huset för första gången. Då grinar jag garanterat.

Okej, jag sitter och grinar och tycker synd om mig själv nu. Jag tror att jag stänger ner.

090521

publicerad den 2009-05-21 kl 17:37:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tror att min mamma har blivit tokig. Hon har fått för sig att vi ska äta pannkakstårta till middag. Igår föreslog hon pizza och idag pannkakstårta! Hon är helt galen.. Dock gör det inte mig något, jag menar, pannkakstårta är inte direkt något man säger nej till! : P

När jag ändå skriver om min mamma så var hon väldigt snäll idag. Innan hon åkte iväg för att handla mat så frågade hon mig om det var något speciellt som jag ville ha. Jag sa nej, för det var inget som "crossed my mind". Hon frågade då om jag inte ville ha en ny tidning. Jag svarade lite tveksamt: jaa, joo.. Kanske det.. Nya Glamour skulle inte vara helt fel... Då skrev hon upp det på sin inköpslista! Kan ni tänka er?! När jag ändå höll på så föreslog jag att hon skulle köpa fiskbullar, jag älskar fiskbullar men vi äter det aldrig. Jag tänkte att jag skulle kunna äta det till lunch någon dag framöver. När man är hemma blir det annars bara mackor eller sallad. Inte så kul varje dag. 

Nu när jag skrev om mat så kom jag på att jag måste ta mitt penicillin nu. Det är sista dagen idag i och med att jag äter det 3 gånger om dagen. Då blir det inte så många dagar. 

Måste också bara tipsa om en blogg som jag av misstag råkade klicka mig in på. Jag grät och grät när jag läste inläggen i kategorin När hjärtat inte orkar med. Bloggen skrivs av Matilda, hon skriver uttrycksfullt och hjärtskärande om saknaden efter sin bästa vän som dog i tsunamin, men även om hennes vardag som landsvägscyklist och hennes dröm om OS 2012. Läs den. Du kommer bli berörd. Det blev jag i alla fall.

090521

publicerad den 2009-05-21 kl 11:45:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon, eller vad man nu ska säga. Jag bloggar från sängen (som vanligt) samtidigt som jag äter kladdkakemuffins och tittar på RENT. Kladdkakemuffinsarna bakade jag igår när jag hade ofantligt tråkigt. Resten av familjen tyckte tydligen också om dom, jag tror att Anton har ätit 3 st.

Nu är jag obegripligt trött. Jag hade 38,8 när jag vaknade imorse, för typ en timme sedan. Jag vet inte om den har stigit. Mamma ringde till sjukvårdsupplysningen för att fråga vad man skulle göra. Dom sa att vi skulle ringa till husläkaren igen imorgon, ta alla prover som går att ta, få remiss till röntgen och ultraljud om dom inte hittade något. Det var i och för sig ganska bra att dom sa det, för mamma var på vippen att släpa mig till bilen och åka in till sjukhuset med mig.

Nu ska jag ta min runda på alla bloggar som jag läser. Vi hörs senare.

Ciao

090520 500!

publicerad den 2009-05-20 kl 22:55:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

För att fira mitt 500:e inlägg (jag vet att det är helt sjukt) så publicerar jag ett inlägg igen som jag skrev den 3:e januari 2009. Det bevisar att jag faktiskt en gång bloggade om saker som betyder något. Jag borde verkligen bättra mig.

(Hej,
Jag har aftonbladet.se som startsida och såg att John Travoltas 16-årige son hade dött av ett anfall av något slag. Det är riktigt tragiskt. Jag menar, han är ju lika gammal som mig. Sedan bläddrar jag neråt och ser bara massa notiser om kändisars privatliv. Fick Peter Jihde en flicka eller pojke? Let's Dance blir blondinernas krig; Blondinbella vs. Laila Bagge vs. Magdalena Graaf. K-Fed har en ny flickvän. So what? Jag bryr mig fan inte! Hur orkar folk sitta och analysera andra människors liv? Sitta och följa varenda litet steg dom tar och försöka tolka varenda liten suck? Jag ångrar mitt tidigare blogginlägg om Amy Winehouse. Hon får göra vad fasen hon vill utan att allmänheten som inte ens känner henne ska döma. Jag fattar ärligt inte vilken värld vi lever i. Varför struntar folk inte bara i andras liv och sköter sina egna istället? Jag menar, bara för att man är musiker, skådespelare, konstnär eller bara en för allmänheten känd person så betyder inte det att andra människor får döma. Alla människor gör misstag, vissa fler än andra. Mina misstag blåses inte upp och publiceras inte i tidningar världen över. Privatlivet är ett privilegium som jag tycker alla borde få ha. Det är inte din sak om Britney Spears rakar av sig håret. Låt henne ta hand om sina egna problem. Det är heller inte din sak om David och Victoria Beckhams äktenskap knakar i fogarna. Det är deras problem som knappast blir bättre av att hela världen går runt och skvallrar om det. Fasiken, det är inte ens din sak om Nicole Richie har blivit så smal så att hon knappt kan gå. Hon går inte upp i vikt för att hela världen vet allt om hennes vikt. Det är bara hon som kan göra skillnad. Det tjänar ingenting till att omvärlden vet allt om kända personer. Vad vinner vi på det? Istället för att läsa och prata om människor som vi inte ens känner borde vi lägga tid på att prata med dom som vi faktiskt känner; vänner och familj. Tänk om alla skulle börja ta hand om sina nära och kära istället för att diskutera om huruvida Tom Cruise är bra för Katie Holmes? Tänk så mycket bättre alla skulle få det.
Med det här sagt vet jag att ingen ens läser det här, men det var skönt att bara få skriva av mig. Berätta gärna din åsikt!

Ciao,
Carro)

090520

publicerad den 2009-05-20 kl 21:06:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Every long lost dream led me to where you are

Hej där! Jag åt för ett tag sedan. Mamma tyckte att jag såg så deprimerad ut när hon kom hem så hon frågade om jag ville ha pizza till middag! Kan ni tänka er? Min mamma som frågar om vi ska äta pizza! Dessutom så är det ju min namnsdag så då tyckte väl hon och pappa att jag kunde få bestämma middag. Jag hade dock inte så stor valmöjlighet. Det skulle vara take away. Jag hade velat ha typ.. rosépeppargryta med ris! Det är verkligen supergott! Fast det tar ju ett tag att laga. Det får bli en annan gång. Jag brukar alltid välja det på min födelsedag, för då är det i stort sett höst. Gryta passar bra på hösten.

Det missödet som blev igår, som jag inte skrev så mycket om i bloggen med närmare eftertanke, har vi rett ut idag. Jag är väldigt lättad, jag hade problem med att sova i natt bara för att jag hade så dåligt samvete. Det var förmodligen därför som jag stängde av alarmet och fortsatte sova imorse.. Och det är förmodligen därför som jag är så trött.

Jag har målat mina naglar randiga. Förstår ni hur tråkigt jag har det? Mina idéer tog slut för 2 veckor sedan.. Jag kan inte fatta att jag har varit sjuk i 3 veckor. Det är helt sjukt. Jag har fortfarande feber.. Och problem med andningen. Jag vet inte vad det är, men ungefär 2 gånger i minuten så är det precis som att kroppen inte har fått tillräckligt mycket syre och måste samla på sig så det blir som ett jättedjupt andetag och sedan en suck. Det är jättekonstigt för det är inget jag gör medvetet. Det har varit så i ungefär 1 vecka nu. Jag blir galen.

090520

publicerad den 2009-05-20 kl 09:11:46 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Just det, min namnsdag idag! Dodds messade grattis! Tänk att hon kommer ihåg sånt där.. Jag tror att hon hade namnsdag för en vecka sedan! :O Det missade visst jag..

Men i alla fall, jag tittade in på hm.com och blev helt galen. Gissa om dom har fått in supersnygga kläder! Som inte alls passar in i min sommarstil, men ändå! Jaaaaaag viiiiiiill haaaaaa!


090520

publicerad den 2009-05-20 kl 08:31:23 i kategorin Mat&Bak l Kommentera (0)

Hahah, klockan är 8.25 och jag har redan hunnit skriva 3 blogginlägg! Jag är så patetisk! Snacka om att inte ha något liv.. Men i alla fall. Jag tänkte bjuda på ett underbart recept på kladdkaka! Finns tyvärr ingen bild, jag har fått det av en väns vän. Skrivet på ett kaffefilter. Hahaha... "Vad som helst kan dölja sig i ett kaffefilter......"

- 100 g smör
- 2 ägg
- 1½ dl mjöl
- 3 dl socker
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 kryddmått salt
- 4 msk kakao

Sätt ugnen på 150 grader. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tjoffa ihop alla ingredienser till en smet i en bunke. Smöra formen eller använd bakplåtspapper. Mumsa i dig smeten som blev över samtidigt som kakan gräddas i 35 min (40 min om alla ingredienser är eko) i mitten av ugnen. Låt stå i kylskåpet över natten. Pudra sedan med florsocker och ät kakan till frukost. 

Där var receptet! Det är som sagt en väns vän som har skrivit det, jag skrev verkligen bara av det han hade skrivit. Hoppas det smakar! 

090520

publicerad den 2009-05-20 kl 08:02:48 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

JAAAA! Breaking Dawn blir film!! : D

För er som inte är Twilight-freaks så är Breaking Dawn den sista boken i Twilight-serien, och det var tidigare inte bekräftat att även den skulle bli film, men nu har Rob Pattinson gått ut i media med att han har skrivit på kontrakt för rollen! LYCKA! Som vanligt så kommer informationen från thetwilightsaga.se.


090520

publicerad den 2009-05-20 kl 07:38:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Börjar med att säga; GRATTIS FRIIDILINEN! (av många kallad Frida) Du är bäst i världen! <3

Jag sitter i min säng (som vanligt, jag sitter aldrig vid mitt skrivbord längre, jag lever i min säng!) med datorn i knät. Jag försov mig lite smått imorse. Ni vet när klockan ringer, man stänger av den och somnar om? Det gjorde jag, fast med mobillarmet då (läs föregående inlägg). Sen fick jag skynda mig upp för att duscha. Jag satte mig för att äta frukost och så, jag skulle liksom till skolan. Sedan kändes det bara som om luften gick ur mig. Jag kollade tempen och hade förstås feber, men det är ju liksom inget ovanligt. Jag skulle snarare ha blivit förvånad om jag inte hade det. Jag frågade mamma vad hon tyckte att jag skulle göra, i och med att jag ändå bara hade 1 lektion idag som jag kunde vara med på. Vi skulle gå halvdag, men den halvdagen består av GeMu och idrott. Idrotten skulle jag ju inte kunna vara med på, så då kändes det ganska onödigt att åka in för en lektion om jag känner mig dålig. Den senaste veckan har jag bara åkt till skolan om vi har haft prov.

På tal om prov så fick jag VG+ på samhällskunskapsprovet! Det ni! Jag är ganska stolt faktiskt. Jag satt ju uppe kvällen innan och pluggade med pappa, och det fastnade! Fast jag visste att jag egentligen bara behövde få G, min samhällskunskapslärare sa till mig för några veckor sedan att jag hade ett så pass starkt VG så det gjorde ingenting om jag fick G på det sista provet. Hon skulle fortfarande inte sänka mig. Men nu fick jag ju VG+! Precis som jag fick på den förra inlämningsuppgiften! Wohoo!

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Skruva den som Beckham, ni vet, VHS-filmen som jag köpte på Stadsmissionen igår : P Vi hörs lite senare!

Puss!

090519

publicerad den 2009-05-19 kl 22:52:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

NOOOOOOOO! MIN KLOCKRADIO HAR GÅTT SÖNDER!

Jag känner att jag måste förklara mig lite. Ni vet ju att jag tar väldigt många piller om dagen, penicillin, rinexin, allergimedicin, febernedsättande osv. Igårkväll ställde jag ett stort glas med vatten på mitt sängbord för att jag tog med mig mina piller in i mitt rum så att jag skulle kunna svälja dom så sent som möjligt (det handlar om timmar mellan mat och så) men allt vatten gick inte åt. Imorse när klockradion slog på råkade jag såklart välta glaset och det kom tydligen på min stackars lilla oskyldiga klockradio så nu funkar inte högtalaren längre. Det är alltså bara en klocka nu. Men det har jag ju ingen nytta av! Jag får sätta mitt mobilalarm istället. Förresten, nu har jag ju en anledning till att shoppa! Köpa en ny klockradio! Det kommer jag förmodligen inte behöva betala själv heller! Prima! Hahahahahahah!

090519 New Moon Poster!

publicerad den 2009-05-19 kl 22:22:23 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Kikade som vanligt in på thetwilightsaga.se, en av mina dagliga rutiner, och hittade denna nya poster! Det är den officiella postern! Helt sjukt fin! Eller vad säger ni?



Jag längtar så sjukt mycket tills den 20 november! ♥

By the way så har jag namnsdag imorgon! Carolina heter jag! Inte glömma att säga grattis! Hihihih..

090519

publicerad den 2009-05-19 kl 21:59:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej igen. Kom hem från kören för 1 timme sedan. Som jag trodde så fikade vi mest. Vi sjöng dock några av våra favoriter, b la Oh Happy Day, Above All, Ain't Gonna Let Nobody, I Don't Know How To Love Him, Forgiven (min sololåt!) och Nu Grönskar Det (typ obligatorisk på våren). Efter det fick vi glass, hallon, grädde och kokos! Som tur var hade dom även laktosfri glass, snacka om tur! Jag kan äta vanlig glass också, men det är bättre med laktosfri. Jag lyckades dessutom sno åt mig en kopp kaffe. Finfint fika med bästa tjejorna! Jag kan inte fatta att det har gått 1 år sedan vi gick i samma klass. Tiden springer iväg, ofattbart och läskigt fort. Jag saknar dom jättemycket, vi träffas alldeles för lite.

Jag har kommit till en fas i mitt liv nu då det känns som att jag slösar bort mitt liv. Vad gör jag egentligen av min tid på jorden? Vad gör jag överhuvudtaget? Borde jag göra det jag gör? Vad ska jag göra sen? Jag har inga svar alls. Jag grubblar ganska mycket nu. Det är mycket tankar som rör sig i mitt huvud. Det är förmodligen för att jag har haft så mycket tid att bara tänka när jag har varit hemma och varit sjuk. Det känns så meningslöst att gå i skolan på något sätt. Borde man inte göra något viktigare? Jag vet inte.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, har redan hunnit med några. Sen ska jag ta och äta något. Hahah, alltid hungrig. Kanske bloggar mer senare (bloggberoende, jag? nää!).

PUSS"

090519

publicerad den 2009-05-19 kl 17:52:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Kalabalik i skolan idag. Det tog ett tag innan det fixade sig med mina instrumentalister, eller fixade sig och fixade sig. Det har inte riktigt fixat sig än.. Mitt fel..

Nationella gick helt okej, det var dock en fråga som jag inte ens försökte mig på. Jag fattade ingenting av den. Efter det var det dags för lunch och jag hade egentligen tänkt att gå hem då med eftersom att vi bara hade klassråd efter lunchen så stannade jag kvar. Mattelektionen var inställd i och med att vi hade haft matteprov hela morgonen.

Efter skolan stannade jag kvar med Linnea ett tag och repade lite smått på min låt. Det kommer nog funka! Efter det gick jag, Fille och Jonis till Stadsmissionen som ligger väldigt nära skolan. Jag köpte en film för 5 kr! Skruva den som Beckham! På VHS! Det du!

Nu ska jag vandra till församlingshemmet för att fika. Haha, jepps! Det är egentligen kör, men det är sista gången för terminen så jag antar att vi bara kommer fika.

PUSS!

090519

publicerad den 2009-05-19 kl 08:03:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godmorgon där! Vi har sovmorgon idag, börjar inte förrän 9.30, fast då med nationella i matte. Jag hade 38,1 alldeles nyss. Jag vet inte om ni förstår hur fucking trött jag är på den här febern nu. Jag har haft feber i 16 dagar nu.

Men jag måste nog smeta på lite foundation i ansiktet. Jag ser ut som ett vitt lakan med finnar...

Återkommer när jag är hemma igen!

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 22:05:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Herregud så många blogginlägg jag har skrivit idag. Jag har verkligen inget liv. Speciellt inte när jag är sjuk.

Jag har precis tittat på Spårlöst på tv4, prima program om du frågar mig. Jag grät inte! För första gången så grät jag inte! Det var förmodligen för att dom inte grät, då gråter inte jag heller. Dom var bara väldigt glada. Underbart!

Nu ska jag dricka varm choklad och äta mackor. Moahahahahahah!

GODNATT!

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 20:05:25 i kategorin Youtube l Kommentera (0)


Need - Hana Pestle

i'm not quite sure how to breathe
without you here
i'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were

be with me
stay with me
just for now
let the time decide when i won't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

can i feel any more
lie to me, i'm fading
i can't drop you
tell me i don't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

etch this into my brain for me
tell me how its supposed to be
where everything will go
and how i'll be without you by my side

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

(repeat)

Låten passar in perfekt i New Moon.

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 20:01:12 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

För ett tag sedan släpptes den första officiella New Moon-planschen. Planschen är på "the wolf pack", heta snubbar utan tröjor.. Bilden är lite suddig, men det var den enda jag kunde hitta i rätt format.


Fr.v: Alex Meraz (Paul), Chaske Spencer (Sam), Bronson Pelletier (Jared), Kiowa Gordon (Embry Call)

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 18:49:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har fått betydligt fler läsare på sista tiden, vilket är jättekul! Välkommen säger jag till alla! Ni är dock lite dåliga på att kommentera! Om ni kommenterar och lämnar bloggadress så kommer jag garanterat läsa eran blogg!

Jag missade alla mina favoritprogram på TV igår. Hur kunde jag? Jo, jag satt och pluggade för fullt så när klockan var 22 kom jag på att jag hade missat allting. Men... trumvirvel... Jag hittade en sajt där man kan kolla på alla One Tree Hill-episoder som finns! Helt gratis! Och man laddar inte ner heller! Det går inte att få det bättre! Sidan är watch-one-tree-hill-online.net. Man kan dock bara titta i ett visst antal minuter innan man måste vänta i 1 timme för att få titta mer. Jag tror att det var 72 minuter man fick titta. Fast jag jag in på sidan i ett annat fönster och då gick det, så det går att komma runt det. Det är perfekt för alla One Tree Hill-fans (som jag)!

Nu borde jag plugga lite matte, nationella imorgon.

So long suckers!

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 14:47:53 i kategorin Twilight l Kommentera (2)

Filmerna How To Be och Little Ashes finns nu att köpa/boka på www.cdwow.se ! Robert spelar båda huvudrollerna! KÄRLEK! JAG VILL HA BÅDA!

Informationen hittade jag på thetwilightsaga.se, en blogg om Twilight-serien! Finfin sida för alla Twilightfans!

PUSS"

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 13:54:39 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



Rör vid min själ (You raise me up) - Sanna Nielsen
Fruktansvärt vackert..

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 12:44:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag är hemma igen. När jag vaknade imorse hade jag ingen feber så jag gick upp med avsikten att vara i skolan hela dagen. Precis innan jag ska gå så kollar jag tempen igen, för jag känner att jag inte mår riktigt bra. Då har jag 38,8. 38,8! Jag som trodde att det var över nu! Tjena Lena. Jag fick ta en Ipren och ta mig iväg till skolan ändå. Jag träffade Nea förresten.

När jag satt på bussen kände det som att jag skulle spy. När jag gick från tvärbanan var det ännu värre, men när jag väl kom in i skolan så mådde jag inte lika illa längre. Jag hittade min svenskalärare och sa att jag hade skrivit ett tal men att jag inte kunde det eftersom att jag har skrivit det i natte, och att jag hade feber. Hon sa att jag kunde göra det nästa vecka, hon är så snäll! Direkt efter det hittade jag min samhällskunskapslärare och jag frågade henne om jag kunde få göra provet tidigare, vilket jag kunde. Jag satt därför och skrev provet med teater/musikettan medans min klass hade svenska. Jag hade gjort det lyckades jag hittade min engelskalärare som jag förklarade läget för också, och jag sa att jag gärna gjorde det muntliga nationella provet som jag hade missat veckan innan. Hon var tveksam för hon ville inte att jag skulle känna mig tvingad till att göra det när jag är sjuk (hur gulliga lärare får man ha?), men jag insisterade. Jag ville verkligen få sakerna ur vägen. Dessutom sa vi att jag skulle göra hör- och läsförståelseprovet nästa vecka också.

Jag har alltså gjort lite saker idag ändå, vilket känns bra. Sist jag kollade febern hade jag 38,6. Nu ska jag fixa lite med bloggen och sedan titta på Twilight. Älskar <3

090518

publicerad den 2009-05-18 kl 00:15:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Tänkte bara säga godnatt innan jag släcker lampan! Jag är äntligen färdigt med talet, jag kan det dock inte med jag får förklara situationen för läraren. Bättre det än inget tal alls. Jag kommer nog inte hinna blogga igen förrän imorgonkväll, vi har konsert i Uppenbarelsekyrkan, t-bana Aspudden, kl 19. Det blir nog lite bloggande när jag kommer hem antar jag.

Godnatt alla gulliga!

090517

publicerad den 2009-05-17 kl 22:25:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Plugg, plugg, plugg.

Hmm.. Jag fick ett av mina sammanbrott igen. Det var dock inte alls i samma utsträckning som det jag hade tidigare i veckan. Jag fick panik för att jag kände att jag hade för mycket och att jag inte skulle hinna. Nu känns det bättre efter att ha suttit med pappa i 1 timme och gått igenom allt om EU flera gånger. Jag kunde liksom inte fokusera på en sak, men när pappa bestämde att jag skulle börja med EU så var det lättare. Han sa att talet kan jag hålla på med hur länge som helst så det är ingen mening att börja med det. Det hade han alldeles rätt i, för nu när jag känner att EU är mera greppbart så kan jag koncentrera mig på talet på ett helt annat sätt.

Förresten, jag läste uppgiften och upptäckte att ämnet "Min lillebror" inte alls funkade. Man ska göra ett muntligt anförande som är insiktsfullt och engagerande där man presenterar ett ämne och resonerar kring det. Då funkade inte "Min lillebror" så bra. Jag som hade skrivit ett helt tal. Nu fick jag alltså byta ämne och jag valde "Tro". Det är ändå något som jag vet mycket om och kan babbla om om jag får hjärnsläpp.

Back to my speech!

090517

publicerad den 2009-05-17 kl 19:36:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Min blogg är för tillfället under konstruktion. Som ni ser så sker det lite ändringar då och då, menyn flyttas till andra sidan, nytt kategorisystem osv. Det kommer ta lite tid innan det blir färdigt för just nu måste jag plugga. Jag har suttit vid datorn hela dagen, för att plugga. Istället har jag försökt samla poäng till alla gratissidor som jag har blivit medlem på, och fixat med bloggen. Bara för det kommer jag väl få IG på samhällskunskapsprovet imorgon. Jag får skylla mig själv.

Nu måste jag i alla fall skriva en liten avslutning på mitt tal, plugga rejält på samhällskunskapen och läsa mitt tal 100 ggr. Vi hörs senare ikväll!

PUSS!


Jag älskar gratis!

publicerad den 2009-05-17 kl 15:29:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Gratis5.se - Få gratis presentkort genom att delta i tävlingar och utnyttja erbjudanden.

Det är en annan bra gratissajt som man kan bli medlem på! Som sagt, helt gratis!

Gratis kläder!

publicerad den 2009-05-17 kl 14:31:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har hittat en jättebra sida där du samlar poäng bara genom att besöka vissa hemsidor, ta del av gratiserbjudanden osv! När du har samlat ihop ett visst antal poäng så skickas ett presentkort hem till dig från antingen H&M, JC eller Nelly. Det är därför viktigt att du skriver in rätt adress när du blir medlem. Om du klickar på bannern nedan och blir medlem så får du 50 p extra! Det kostar ingenting, du har allt att vinna.


Grattis Norge!

publicerad den 2009-05-17 kl 11:19:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

GRATTIS säger vi till Norge som vann ESC igår!


Bild tagen från Aftonbladet

Det var inte min favoritlåt, men det är okej ändå! Jag skulle hellre sett att Azerbajdzjan eller Island (som kom tvåa och trea) vann. Jag tycker dock att det var ovanligt många bra bidrag i år! Jag menar, Finlands E-typelåt var helt okej tyckte jag. Även Bosnien-Hercegovina var bra!

Jag håller på och fixar lite med bloggen just nu, så om ni skulle råka kika in när det ser helt konstigt så vet ni varför.

Puss!


Keep your faith

publicerad den 2009-05-16 kl 20:16:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Nu sitter jag med datorn i köket med mamma och pappa. Vi lyssnar faktiskt på musik! Kul att göra sånt med sina föräldrar också : )

Jag har precis slängt ihop en kladdkaka som vi ska äta när det är ESC. Det är mer kladd än kaka om man ska vara noga, hihih. Precis som jag vill ha det!

Mirre ringde precis när jag hade ätit. Jag funtar på att gå till kören imorgon ändå. Jag menar, bara vara där som moraliskt stöd eller något. Jag har fortfarande lite feber, men jag blir tokig om jag inte får träffa människor snart. Det känns som att jag har varit under jorden i 2 veckor. Jag har inte en aning om vad som har hänt i omvärlden medans jag har legat i min säng och sovit. Det var verkligen jättelänge sedan jag träffade Mirre! Jag träffade Dodds och Nea på Gullmarsplan i onsdags när jag skulle till skolan för att skriva nationella i matte.

Just det, färgningen! Det blev inte så rött som jag befarade! Det blir det aldrig i och för sig. Det blev ganska lagom rött faktiskt. Inte så stor skillnad från min tidigare färg.

Nej nu måste jag verkligen skriva mitt tal. Jag har inte fortsatt med det alls idag. Jag har dock börjat lite med samhällskunskapen. Det är ju bara så himla tråkigt! Varför ska jag veta vilket år Grekland blev medlem i EU?! (jag tror att det var 1973...)

Vad tycker ni om min nya header och bakgrundsbild?

Nu sitter jag här

publicerad den 2009-05-16 kl 13:30:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Japps, nu sitter jag här med härfärgen på håret ändå. Jag sa ju att jag skulle färga det ändå. Nästan gång ni ser mig kanske jag är knallröd i skallen! De ni! Jag har lyckats skvätta mycket mer färg än vad jag brukar göra på resten av kroppen. Jag ha färg lite överallt faktiskt. Dock lyckades jag undvika att förstöra en handduk som jag gjorde förra gången. Jag kanske tar en bild på håret sedan, det beror på. Jag ser ganska hemsk ut i övrigt så det skulle vara om jag lyckas ta en bild på bara håret. Maybe, maybe not..

Hårfärg?

publicerad den 2009-05-16 kl 11:55:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har ett litet problem. Jag vet inte om jag ska färga håret med den färgen som jag fick av mormor igår. Det ganska är för rött? Det blir ju aldrig den färgen som det står att det ska bli, men den kanske är lite för röd ändå? Vad tycker du?



Jag vet inte.. Det blir väl förmodligen så att jag färgar det ändå för jag har inga pengar att köpa annan färg för. Förresten, finns det något som säger att man inte kan färga håret när man är sjuk? Jag har hört något om att färgen inte fäster på samma sätt om man är sjuk.. Jag äter ju penicillin och jag vill inte färga håret och sedan så fastnar färgen inte. Det skulle ju verkligen vara slöseri. Hmm..

Godmorgon

publicerad den 2009-05-16 kl 10:11:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Jag har precis vaknat och har tagit mina mediciner. Alla utom en! Fasiken också! Kommer snart tillbaka!

Sådär, nu är allergimedicinen tagen också. Det är många tabletter som jag tar nu. 6 st om dagen om man inte räknar med tabletterna mot halsbränna för dom tar jag bara vid behov.

Det känns ganska bra att jag satt uppe igår och började med talet. Nu har jag börjat i alla fall. Idag måste jag skriva färdigt det och börja öva. Jag måste också börja plugga ordentligt till samhällskunskapsprovet. Jag vet att min blogg i stort sett bara handlar om mina pluggobjekt för tillfället, men det är bara för att mitt liv består av plugg just nu. Och fönstershopping på nätet.. Men jag är fortfarande lika pank och som det ser ut nu så kommer jag inte ens få sommarjobb. Jag kommer därför vara helt jävla pank hela jävla sommaren. Inte så kul. Jag får fråga mamma om bidrag till att köpa kläder.

Anledningen till att jag sitter här och bloggar när hela familjen i övrigt sitter och äter frukost är att jag måste ta penicillinet 1 timme innan mat eller 2 timmar efter. Samma sak vid lunch och middag. Lite pissigt om du frågar mig.

Nej nu ska jag fortsätta skriva mitt tal. Vi hörs senare!

Ciao!

Godnatt

publicerad den 2009-05-16 kl 00:44:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu ska jag faktiskt släcka lampan och sova. Jag skulle ha gjort det för en timme sedan men jag kände mig tvungen att börja på talet som jag ska hålla på måndag. Nu har jag kommit en bra bit på vägen i alla fall. Jag bytte ämne helt, jag har valt att prata om min lillebror. Hahah, patetiskt! Men man skulle prata om något som var väldigt viktigt för en, och min lillebror betyder nästan allt för mig. Därför ska jag berätta hans livshistoria och varför han betyder så mycket för mig. Min klass kommer mobba mig resten av gymnasietiden. Stackars mig.

Men godnatt på er!

Forgot to say

publicerad den 2009-05-15 kl 21:06:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag glömde att säga att jag fick hårfärg av mormor idag! Jag var hos henne när jag hade varit hos doktorn. Då skulle mamma till BVC med Anton på 4-årskontroll. Då var jag kvar hos mormor. Hon hade köpt färgen med avsikten att använda den själv, men sedan ändrade hon sig. Hon sa att det skulle bli för rött för henne, och för mörkt. Jag har ingenting emot att det blir rött och mörkt och jag skrev ju tidigare i veckan om att jag började få utväxt men att jag inte hade pengar till att köpa hårfärg. Det är ju verkligen perfekt timing!

Jag freakade lite smått ut här förut när jag tänkte på att jag måste skriva ett tal tills på måndag, och kunna det i stort sett utantill också! Plus att jag har ett jättestort prov i samhällskunskap om EU. Det suger ju verkligen. Fast det är mest talet som oroar mig. Jag vill verkligen inte. Och jag överdriver inte. Jag vill verkligen, verkligen inte. Det handlar inte om vilka det är jag ska prata inför, för jag känner mig jättetrygg med mina klasskompisar. Det är bara tanken på att jag måste stå där i 5 min och prata om någonting, och det är inte en diskussion det är frågan om, eller en redovisning. Jag ska stå där och prata om ett ämne som jag tycker är viktigt och försöka få det att låta intressant för alla andra. Och så blir jag bedömd. Det suger verkligen.

Rascal Flatts <3

publicerad den 2009-05-15 kl 17:15:56 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



What hurts the most

Äntligen!

publicerad den 2009-05-15 kl 16:49:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

JA!

Det kanske inte är normalt att bli glad över att få penicillin, men jag är det. Jag var som sagt hos doktorn för tredje gången och dom tog ytterligare prover som inte visade någonting heller. Han hörde dock hur jag lät när jag pratade, d v s väldigt nasal, och då sa han att han tror att jag har bihålsinflammation. IGEN! Jag hade ju det i höstas också för er som kommer ihåg. Men det har inte alls känts så. Han trodde dock att det var så ändå och att det inte visade på proverna för att det var så lokalt. Jag fick då penicillin. Jag fick dessutom en annan medicin som är slemlösande. Utöver det fick jag medicin mot halsbränna och sura uppstötningar som har fått för att jag har varit så stressad. Jag har typ fått någon form av magkatarr. Det faktum att min stress får konsekvenser i kroppen har gjort att jag verkligen insett att jag inte kan hålla på som jag gör. Jag måste ta det lugnt. Skolan är inte allt. Hälsan är viktigare.


Godmorgon

publicerad den 2009-05-15 kl 11:47:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag är hemma idag igen. Jag mådde inte bra alls igårkväll, jag somnade i min säng med TV:n på när jag tittade på ESC semifinal 2, jag får kolla nu vilka som gick vidare.

Jag har ett svagt minne av att mamma kom in i mitt rum imorse och stack in febertermometern i örat på mig och gick sedan ut. När jag väl vaknade så var det ingen hemma även fast mamma är ledig på fredagar numera. Jag hittade en lapp på bordet i köket där det stod att dom (mamma och Anton) hade åkt till Slottsparken. Det stod också att jag skulle till läkaren igen kl 13. Piss säger jag om det (som vanligt). Dom kommer ta ännu mera blodprover, och jag fattar inte varför dom gör det. Dom har ju redan gjort det 2 ggr innan, det är ingen bakterie! Pappa tror att jag har körtelfeber. Det är ett virus så det syns inte på blodproverna. Jag vet inte alls vad jag ska tro.

Jag skickade ett mejl till min italienskalärare igår och förklarade läget för henne. Idag hade hon svarat och hon skrev att jag kan få göra en prövning senare. Jag tror dock att det kostar pengar :S Fast det kommer nog mina föräldrar vara villiga att betala om det gör så att jag får ett betyg i italienska. Bra det i alla fall, så slipper jag oroa mig för det. Jag gillar inte tanken på att skjuta det framför mig, men det finns inte så mycket annat jag kan göra nu.

Nu ska jag byta om från pyjamas till riktiga kläder eftersom att jag ska till doktorn om en timme. Vi hörs!

There's a voice inside my head saying you'll never reach it

publicerad den 2009-05-14 kl 14:53:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hemma efter en visit i skolan. Eller jag har varit hemma sedan 12. Naturkunskapsprovet var löjligt. Man skulle ha 7 rätt för att få rätt. Jag menar, det kunde ju verkligen vem som helst få. T o m jag! Därför är jag lite lugnare nu för nu har jag en sak ur världen. Dock kommer det nya saker hela tiden som det visar sig att jag måste tag igen. Jag måste t ex skriva ett brev till någon av karaktärerna i Doktor Glas för att jag inte var med på diskussionen igår. Det var några frågor man skulle ta upp, men det var väldigt enkelt så jag är snart färdig med den. Jag måste börja skriva mitt tal också. Och plugga samhällskunskap. Och italienska. Okej, det finns inte en chans att jag kommer hinna allt det tills på måndag. Italienskan är ju t o m imorgon! Jag kommer aldrig hinna. Jag får verkligen panik varje gång jag tänker på det. Det är mest talet och italienskan som jag är orolig över. Därför borde jag plugga istället för att sitta här och få sammanbrott igen. Dock så försvinner inte min feber och jag känner mig sämre idag än vad jag gjorde igår. Kommer jag någonsin bli frisk?

It's all part of a grander plan

publicerad den 2009-05-14 kl 08:02:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det känns som att jag måste lita på att saker kommer ordna sig. Jag kan inte hålla på såhär. Jag mår så dåligt när jag är stressad, så jag kommer aldrig blir frisk från min feber om jag fortsätter såhär. Jag måste klara av det här. 

Imorse hade jag 38,2 men jag tog en ipren och nu är jag i skolan. Pappa skjutsade mig ända fram till skolan, men han åker så tidigt så jag var utanför skolan redan 07.20 tror jag. Skolan var så klart inte öppen än så jag fick sitta och vänta i bilen ett tag innan jag kunde komma in på musikytan. 

Jag kom nyss på att jag glömde plånboken hemma. Jag har alltså inget matkort och inga pengar med mig. Smart där! Jag vet dock inte om jag orkar stanna kvar så länge ändå. Jag sa att jag skulle vara i skolan hela dagen idag, men det var ju igår när jag inte hade feber. Nu är febern tillbaka och jag mår piss. Mina ögonlock är svullna, jag undrar vad det betyder.. Dom var inte det förut. Nu ser jag ut som värsta freaket. Jag kunde knappt se när jag försökte plugga igår. Det kom tårar hela tiden fast jag inte var ledsen. Sen blev jag ju ledsen och grät, men det var innan dess. 

Jag känner mig som värsta psykfallet. Jag fattar inte varför jag inte bara kan må bra som alla andra? 

Sammanbrott

publicerad den 2009-05-13 kl 23:41:34 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (1)

Ikväll hade jag ett av mina sammanbrott. Dom kommer inte så värst ofta egentligen för jag håller inne med ganska mycket. Det här dock ett stort. Jag blev så otroligt stressad över allt som jag måste hinna plugga till så jag kollapsade. Då menar jag det bokstavligen. Jag bara grinade och grinade, skrek och kunde inte ens stå på benen. Mina ögon är helt igensvullna efter all gråt. 

Jag förstår att mina föräldrar blir frustrerade för att jag inte pratar med dom om någonting, men jag är van vid att ta hand om saker själv. Därför känns det bara dumt att gå till mamma och klaga över att jag ligger väldigt mycket efter. Det finns liksom ingenting hon kan göra åt saken. 

Mamma tycker inte att jag ska gå till skolan imorgon överhuvudtaget, vilket jag absolut ska. Det är helt fel taktik att stanna hemma och missa fler prov så jag ligger ännu mer efter. Jag tänker gå till skolan imorgon, oavsett vad mamma säger. Det finns en risk för att jag inte kommer få G på provet, men det får jag ta då.

Nu borde jag släcka och stänga av datorn. Jag vill det dock inte, för jag vet att jag inte kommer kunna sova. Hur trött jag än är så tänker jag bara på allt som jag måste hinna med. Det finns inte en chans att jag kommer klara av det.

Trööööööööött

publicerad den 2009-05-13 kl 22:06:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag är så trött så att jag inte ens kan fästa blicken ordentligt. Det kommer gå jättedåligt på provet imorgon för jag har inte pluggat alls. Jag orkar bara inte. Jag får väl faila och göra om provet sen. Dock skulle det vara väldigt skönt att ha ett prov avklarat. Jag kommer få IG i italienska också, jag har missat ett av kursproven och ska nog göra det på fredag men jag har så mycket så jag kommer inte hinna plugga till det. Dessutom har jag ett jättestort prov i samhällskunskap på måndag också. Jag fattar ärligt inte hur jag ska hinna med allt. Jag måste också ta igen allt som jag har missat under dom här 2 veckorna i alla andra ämnen. Jag måste göra två nationella prov i engelska som jag har missat, skriva ett tal tills på måndag, redovisa en bok på svenskan. Nu när jag skrev ner allt får jag panik.

Jag SUGER på att plugga

publicerad den 2009-05-13 kl 20:09:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag menar det verkligen. Jag har allvarliga koncentrationssvårigheter. Jag borde få hjälp. Jag har inte ens läst igenom hela kapitlet än. Jag hittar hela tiden andra saker som jag gör istället, typ spelar Harpan, lyssnar på musik, tittar på gamla bilder, läser bloggar. Mina ursäkter tar aldrig slut!

Det gick inte så bra

publicerad den 2009-05-13 kl 16:27:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nej, det gjorde det verkligen inte. Jag som hade kommit på värsta strategin! Jag började läsa och så, men jag är så fruktansvärt trött. Det är så svårt att koncentrera sig på en sak. Det var samma sak på matteprovet imorse. Jag sitter mest och stirrar framför mig för jag orkar inte tänka. Min hjärna är inte riktigt på topp. Men jag måste plugga. Mamma får hjälpa mig ikväll. Fast ikväll kommer det i och för sig vara försent. Det finns ingen chans att jag kommer lära mig allt om jag inte börjar snart...

Nu ska ni får höra!

publicerad den 2009-05-13 kl 15:26:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Få inte en hjärtattack eller något nu, men jag sitter faktist och pluggar! Jag har inte kommit så långt, men jag håller på och läser igenom kapitlet som vi har prov på imorgon. Jag har faktiskt en strategi. Först ska jag läsa igenom alla sidor. Inte hoppa över sånt som jag tycker verkar oviktigt (som jag brukar göra..). Sen ska jag skriva ner vad alla orden som vi har haft i läxa betyder, för det borde jag ju kunna när jag har läst sidorna. Sen ska jag anteckna saker som jag tycker är svårt att komma ihåg och sen läsa alla sidorna igen! Finfint va? :D

Dessutom har jag gjort en liten playlist på Spotify som jag kan plugga till!


3 months and I'm still sober

publicerad den 2009-05-13 kl 11:45:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Inte för att jag är alkoholist eller något. Det är bara en låttext som går så. Prima låt förresten!

Jag har precis kommit hem från skolan efter att ha skrivit nationellt prov i matte. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, fast då börjar man ju undra om man har förstått det helt fel. Ni vet den där känslan som man har när man tycker att det är "för lätt" och börjar kolla igenom provet igen. Den känslan fick jag på den sista stora frågan. Jag menar, det är ju inte så svårt att räkna ut medelvärde och median? :S

När jag kom till skolan så märkte jag hur mycket jag saknar människorna där. Alla är ju helt underbara!

Jag måste verkligen plugga idag. Jag har prov i naturkunskap imorgon. Tur nog så är det inte så mycket, och det mesta har vi redan haft läxa på så det kan man.

Nu sitter jag framför TV:n och grinar till Extreme Home Makeover (som vanligt). Jag har mycket lättare till att börja gråta sen jag blev sjuk. Nu behövs det inte mycket för att jag ska börja gråta som ett litet barn. Fast jag gillar att gråta, det är så skönt på något sätt. Speciellt om man inte har gråtit på ett tag, då släpps allting ut som man har gått och burit på. Alla borde gråta oftare!

Jag blir piggare! :D

Nationellt prov Matte A 8.35-10.05

publicerad den 2009-05-12 kl 23:23:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Piss säger jag om det. Det säger jag om ganska mycket har jag kommit på.

Någon annan än jag som såg Eurovision Song Contest Semifinal 1? Mina favoriter var Makedonien men dom gick inte vidare till finalen :( Fast Island och Malta var också bra, eller tjejerna hade bra röster i alla fall. Speciellt hon som sjöng för Malta, helt sjukt bra röst!

Jag borde nog stänga av datorn nu och släcka lampan för att sova. Jag ska ju trots allt upp tidigt imorgon och göra provet. Efter det åker jag dock hem eftersom att jag fortfarande har feber. Jag måste verkligen plugga inför provet i naturkunskap på torsdag också. Inte bra.

PUSS!

Bless the broken road

publicerad den 2009-05-12 kl 18:11:21 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Bless the broken road - Rascal Flatts




Ursäkta, men den här låten är helt underbar. Ni får mobba mig allt ni vill.

The Climb - Miley Cyrus

publicerad den 2009-05-12 kl 14:56:15 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Jädrans! Jag måste erkänna att jag har sorterat in Miley Cyrus i samma kategori som Amy Diamond, dvs ganska barnslig och helt okej röst men inte så mycket mer än det. Men jag sökte på Miley Cyrus på Spotify, varför vet jag inte, och hittade den här låten. I was blown away! Jag är jag i och för sig väldigt positiv till "Disney-ballader" så det kanske inte är så konstigt, men fasen alltså! Hon har ju en sjukt bra röst! Jag har aldrig lyssnat på en enda låt av henne, så jag blev väldigt glatt överraskad.


Jag är så förbannat trött

publicerad den 2009-05-12 kl 12:03:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Sant, sant.

Jag vaknade för ett tag sedan, fast då var det andra gången jag vaknade. Första gången så blev jag väckt av min tele som ringde klockan halv nio imorse. Första gången det ringde så svarade jag inte för det var ett nummer som jag inte kände igen. Andra gången svarar jag och det visade sig vara en tant som ringde fel. Sen ringer hon en gång till! Jag menar, hur dum får man vara?! Då svarade jag dock inte..

Idag har jag varit ordentligt sjuk i 12 dagar. Jag var egentligen sjuk innan dess också, men dp var jag i skolan ändå. Jag har alltså varit hemma i 12 dagar och gjort ingenting. Jag har legat i min säng i 12 dagar. Det är ofattbart. Jag har fortfarande 38,3.


Spårlöst

publicerad den 2009-05-11 kl 22:25:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag borde kanske inte titta på det programmet för jag gråter floder varje gång, men jag gör det ändå! Det är ju bara så himla sorgligt, och så himla lyckligt när familjemedlemmar träffas efter jättemånga år! Dessutom är det alltid lyckliga slut, för annars skulle dom inte visa det på TV.. Därför känns det som att man inte behöver sitta där och oroa sig över om dom kommer hitta föräldrarna eller inte. Passar mig utmärkt!

Just nu kollar jag på Projekt Runway som sänds på trean. Mycket underhållande med designers som snackar skit om varandra. Så otroligt fånigt.

Imorgon blir det plugg för mig även fast jag är hemma. Jag måste försöka i alla fall. Jag har ju nationella i matte på onsdag och det finns ingen chans att jag klara det som det ser ut nu.

Puss!

Okänd rubrik

publicerad den 2009-05-11 kl 18:30:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag var hos doktorn igen och tog nya blodprover. Det visade fortfarande ingenting. Jag skulle fasen hellre ha någon allvarlig bakterie än att gå runt som jag gör nu. Nu finns det ju inget som man kan göra för att jag ska bli frisk. Det suger att vara sjuk.

När jag hade varit hos doktorn så gick jag till mammas jobb och satt där i en timme och väntade tills hon skulle åka hem. Hon tyckte inte att jag skulle ta mig hem själv. Det var förmodligen en bra idé, för jag blev helt genomsvettig bara genom att gå till bussen.

Det har tagit mig närmare en timme att skriva det här inläggat. Jag har kollat på Grey's Anatomy samtidigt så min uppmärksamhet har varit delad. Men nu ska jag avsluta i alla fall.

Ha det bra.

14.28

publicerad den 2009-05-11 kl 11:11:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Då går bussen som jag ska ta till doktorn. Jippi så roligt! (eller inte)

Jag var i skolan imorse för att hämta böcker. Jag hann träffa några av mina kompisar också innan jag drog hem igen. Jag saknar alla sjukt mycket! Men jag fick med mig samhällskunskapsboken, naturkunskapsboken och matteboken i alla fall. Då kan jag plugga på kapitlet om EU som vi har prov på om en vecka och ekologi som vi har prov på på torsdag. Jag tror dessutom att vi har nationella i matte på onsdag. Därför tog jag hem mattegrejerna också.

Köpte Ben & Jerry's på vägen hem också! Jag tyckte att jag förtjänade lite glass när jag sitter hemma i min ensamhet och glor på TV. Fast just nu tittar jag faktiskt på Twilight ;) (förvånad?)

Gossip Girl

publicerad den 2009-05-10 kl 19:17:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jepps, det är vad jag tittar på just nu. Kvällarna går alldeles för fort när det är bra TV-program. Jag vet att helt plötsligt kommer klockan vara 22 och då har jag suttit framför TV:n i 4 timmar! Katastrofalt! Efter Gossip Girl är det dubbelavsnitt av American Idol, och det vill jag för allt i världen inte missa.

In this cold I'm walking aimless

publicerad den 2009-05-10 kl 18:04:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

38,3. Febern verkar hålla sig där runt. Det betyder att jag förmodligen kommer vara hemma imorgon också. Med det kommer det nog mejl från lärare också som undrar vart jag är. Tur nog så vet min mentor redan varför jag är hemma.

En liten pik till mina vänner; ni suger på att blogga! Jag vill ha nya inlägg att läsa! Bättring krävs! (läses med en nypa salt)

Nu blir det TV tills jag ska gå och lägga mig! I och för sig ligger jag i sängen hela tiden ändå... :/ Men kvällens TV-program har jag sett fram emot hela veckan! (patetiska jag) Först One Tree Hill som börjar... NU! PANIK!

Kaffe med grädde?

publicerad den 2009-05-10 kl 15:28:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej igen! Anna, Jim & Elin kom hit för ca 1½ timme sedan, så Anton blev överlycklig. Jag hann duscha innan i alla fall.

Nu sitter jag i min säng (förvånad?) och dricker kaffe. Det är inte grädde i som rubriken insinuerar, utan min låglaktosmjölk. Den smakar dock som grädde. Då blir jag väldigt upprörd. Om jag hade velat att mitt kaffe skulle smaka grädde så hade jag haft i grädde, inte mjölk. Liksom, hur dom får man vara? Den laktosfria mjölken är dock mycket godare. Mamma får köpa den när låglaktosmjölken tar slut.

Min feber håller i sig, fortfarande över 38 grader. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra. Jag får inte gå till skolan med feber för mamma, men mina betyg flyger just nu iväg med vingar stora som flygplan.

Regn, smutsigt hår och utväxt

publicerad den 2009-05-10 kl 12:37:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Skum rubrik det blev där.

Det regnar hemma hos mig nu. Jag sitter i fotöljen i vardagsrummet med datorn i knät och tittar ut på regnet. Patetiskt. Regn gödar pollen. Usch.

Jag måste verkligen duscha idag. Mitt hår är jättesmutsigt, hänger i stripor. Att man dessutom börjar se en utväxt på ca 1 cm är inte så vackert heller. Jag har dock inga pengar att köpa hårfärg/toning för, och när jag väl får pengar så är det inte det jag vill lägga pengar på. Jag vill köpa kläder! Därför får håret vara som det är. Vem bryr sig? (jag)

Jag har skrivit ner lite tankar om ämnet "Orättvisa/Rättvisa" i Word-dokumentet. Jag måste världens segaste människa. En vanligt människa hade nämligen redan skrivit färdigt talet, men jag inte. Fast som det ser ut nu så vet jag inte hur jag ska göra med skolan imorgon. Jag har fortfarande feber, sist hade jag 38,3. Jag börjar få lite panik för jag vet inte vad jag ska göra. Jag har redan varit hos doktorn och tagit massa prover och han sa att det bara var virus, och då finns det inte så mycket man kan göra för att det ska gå över. Men jag har haft feber i snart 3 veckor. Det är fasiken inte normalt. Den här febern dödar mig snart.

Just nu lyssnar jag på Young Love - Gavin DeGraw. Den låten äger. Cheated on me - Gavin DeGraw likaså. Lyssna på dom.

Take care!

Monkishopping

publicerad den 2009-05-10 kl 00:28:54 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)

Jag har hittat ännu fler plagg som numera står på min önskelista. Fyra i topp på Monki finns nedan.



Jag hittar bara mer och mer kläder. Jag är fortfarande lika pank.

Kvällen blev inte riktigt som planerad pga familjebråk. Tillslut låg jag bara i min säng och grinade. Varför vet jag inte. Det var ingen speciell händelse. Mamma hade bråkat med min bror om hans läxor en lång stund och sedan kom hon in till mig där jag satt med datorn och fixade bilder. Hon ville att jag skulle gå ut och sätta mig i vardagsrummet med henne och pappa, vilket jag också ville, men jag ville göra färdigt bilderna först. Jag var väl inte precis trevlig och då gick hon och la sig. Jag fick så fruktansvärt dåligt samvete och det bidrog till mitt sammanbrott. Att mitt liv dessutom suger i övrigt just nu gjorde inte saken bättre. Kvällen blev dock räddad så jag och mamma satt tillslut i soffan och tittade på Da Vinci-koden som vi hade planerat från början.

Imorgon har jag ett tal att skriva.

Patetiska Carro

publicerad den 2009-05-09 kl 20:22:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Nu har jag fått bevis på att jag är fullkomligt patetisk. Jag har spelat Harpan 1000 ggr på min dator. 1000 ggr. Innan den här veckan så hade jag spelat det ca 200 ggr tror jag. Det betyder att på den här veckan när jag har varit hemma så har jag spelat Harpan 800 ggr. Det är fullkomligt oförståeligt! Snacka om sjukt...

By the way så har jag faktiskt skrivit "Orättvisa/Rättvisa" som rubrik i Word-dokumentet! Läs föregående inlägg för att förstå.


Nytt rekord!!

publicerad den 2009-05-09 kl 18:06:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag slog mitt gamla rekord på Harpan! Jag fick 6391 poäng nu! Och nej, precis som ni trodde, jag har inte börjat med talet än..

Öppnat Word

publicerad den 2009-05-09 kl 17:29:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag har öppnat ett Word-dokument. Inte skrivit ett ord dock.

Dålig karaktär

publicerad den 2009-05-09 kl 16:21:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste vara den sämsta i hela världen på att göra det jag har sagt att jag ska göra. Det var ca 3 timmar sedan jag skrev det förra inlägget om att jag skulle skriva talet, och jag har inte ens öppnat Word. Dock så har jag legat i sängen med datan i knät hela tiden. Så det är inte så att jag har spenderat tiden på något annat bra, utan jag har suttit inne på hm.com, lindex.com, monkigirl.com, veromoda.se osv. och fönstershoppat. Fönstershoppat på nätet! Hur patetiskt är inte det?!

Jag har dock ett ämne som mitt tal ska handla om. Orättvisor. Jag hatar orättvisor och rättvisa är något som jag verkligen brinner för. Livet är dock inte rättvist, och det är pissigt. Anledningen till att jag väljer ett ämne som ändå är så pass samhällsinriktat som det här är är att jag ska prata om det i 5 min. Man kan inte stå i 5 min och prata om att msn älskar sina vänner. Det blir så oseriöst på något sätt. Därför tycker jag att orättvisor var ett ganska bra ämne att ta. Men jag vet inte vad jag ska ta upp. Alltså, man kan inte stå och prata om orättvisor i allmänhet, man måste ha exempel. Annars blir det så svårt att ta till sig. Fast det viktigaste är nog att få till en bra inledning och avslutning. Det där emellan kan man ganska lätt få ihop. Jag måste dessutom fixa till manuskort för man kan inte stå där framme med blocket, det ser för oproffsigt ut. Fast å andra sidan ser man ut som en programledare om man står med manuskort.. Hmm.. Tål att tänkas på.

Jag är så shoppingsugen så jag tror att jag dör.

Stolt

publicerad den 2009-05-09 kl 12:11:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste säga att jag är väldigt, väldigt, väldigt stolt över mig själv. Jag läste ut Doktor Glas igårkväll! Kan ni tänka er?! Jag stängde t o m av TVn innan filmen var slut för att jag tänkte att jag skulle läsa ut den där jädrans boken. Och det gjorde jag! Nu har jag börjat på Snö och Aska av Diana Gabaldon som är den sista i serien om Claire och Jamie Fraser, eller den sista som har skrivits i alla fall. Vem vet om det kommer ännu en? Man kan ju alltid hoppas.

Idag har jag bestämt att jag ska skriva talet som jag skulle ha givit i måndags, men då var jag ju redan sjuk. På tal om min sjukdom så är jag fortfarande inte frisk. Sist jag kollade tempen så hade jag 38,2. Ni fattar inte hur trött jag är på att bara vara inne i mitt hus hela dagarna och göra ingenting. För jag gör verkligen ingenting, förutom att ligga i sängen och kolla på dåliga TV-program. Det finns inga bra TV-program som går mitt på dagen. Hmm, undra varför? Jo, för det är inte meningen att man ska ligga hemma och titta på TV då!

Det visade sig att jag hade inte bara missat nationella i engelska, utan även ett av kursproven i italienska! Jag menar, hur kan man göra så?! Det stod inte på schoolsoft, bara när jag redan hade missat det. Och det är omprov på måndag. Är dom dumma i huvudet eller? Jag kan inte göra omprov på måndag, jag har ju inte pluggat någonting! Sist jag var i skolan var på valborg! Det är år och dar sedan! Taskigt planerat tycker jag. Så där rök mitt betyg i italienska. Fast jag har alltid vetat att jag ska faila i det. Ingen stor skada skedd.

Som sagt, nu blir det talet som gäller. Även om jag verkligen inte vill. Jag hatar skolan. Verkligen. På riktigt.

Rubrik

publicerad den 2009-05-08 kl 21:43:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det blev ingen läsning. Dumma. Jäkla. Bok.

Mr and Mrs Smith

publicerad den 2009-05-08 kl 21:15:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Japp, det är filmen som jag ska kolla på ikväll. Den visas på kanal5 kl 21:30, alltså om en kvart. Jag ska spendera den kvarten läsandes Doktor Glas. Kul liv man har.

Ny header

publicerad den 2009-05-08 kl 16:44:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag satt och trixade lite, och nu har jag kommit med en ny header! På min blogg är det inte demokrati som gäller, som på Neas blogg, utan här är det jag som bestämmer vilken header jag ska ha. Hahah. Kul. Eller. Inte.

Doktor Glas

publicerad den 2009-05-08 kl 15:35:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen hejsan. Jag har ett litet blåmärke på pekfingret efter sticket som dom gjorde i onsdags när dom tog blodprov. Det är faktiskt ömt och gör ont. Jag måste vara otroligt känslig.

Idag har jag faktiskt duschat. Det kan faktiskt vara svårt att göra det när man är hemma och är sjuk, för man tänker något i stil med; vad spelar det för roll när jag bara ligger i sängen? Men det spelar faktiskt roll! Även fast jag fortfarande har 38,2 graders feber så känner jag mig piggare när jag har duschat. Eftersom att jag dessutom hade obegränsat med tid så hade jag inpackning i håret i 15 min, vilket jag annars aldrig hinner med. Och det där schampot som jag berättade om förut, det som luktade yoghurt och som jag inte alls gillade, har faktiskt visat sig vara jättebra för mitt hår! Det blir inte lika lent och "silkigt", och det är definitivt framgång för mig! Det är nog tvärtemot vad andra strävar efter, men mitt hår är så lent och silkigt så det går inte att göra någonting med det alls. Det bara hänger. Riktigt trist faktiskt.

Jag har också försökt att läsa Doktor Glas av Hjalmar Söderberg idag. Den ska vara utläst på onsdag, och jag har bara 30 sidor kvar. Jag vill verkligen läsa ut den då att jag kan börja läsa sista delen i Diana Gabaldon-serien, men jag kan bara inte! Boken är så fruktansvärt tråkigt, det är i stort sett ingen handling överhuvudtaget, utan bara huvudpersonens tankar. Det är dagboksskrift, och fullkomligt ointressant. Man tycker att jag borde bli sporrad att läsa dom sista 30 sidorna, men det är precis som att bägaren för dagens Doktor Glas-läsande är fylld. Kan inte svenskaläraren välja ut någon intressant bok som man måste läsa? Jag tycker att det är slöseri med tid att sitta och läsa något som man finner otroligt tråkigt, för man tar inte in boken på samma sätt som om man tyckte att den var intressant.

Okej, jag bara svamlar. Jag ska fortsätta titta på Twilight, läsa lite bloggar och vänta på mamma som kommer hem vid middagstid tror jag. Ha en trevligt fredagskväll, för det kommer inte jag ha.

PUSS&KRAM

Gnällspik nr 1

publicerad den 2009-05-07 kl 20:55:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ja, jag vet att jag gnäller jättemycket just nu, men det är verkligen inte roligt att vara hemma längre. Jag hittade dock en film som mamma hade fått med någon tidning, 27 dresses. Jag har sett den förut, men det var väldigt länge sedan. Mycket trevlig film faktiskt!

Jag saknar min mamma. Jag har upptäckt att jag verkligen är en mammagris. Det har jag inte varit förut! Skumt..

Jag fick ett jättegulligt samtal från Jonis, eller jag hörde inte att det ringde för jag satt ute i köket och telen låg på sängbordet, men hon lämnade ett jättegulligt meddelande. Jag saknar henne och alla andra jättemycket! Det värsta är att veta att alla andra är i skolan och upplever saker som man inte är med på. Det är alltid min största rädsla, att missa något. Det är också något som har förändrats sedan tidigare. Förut gjorde det mig ingenting att jag missade saker. Nu känns det jätteviktigt. Skumt..

Nu avslutar jag det här inlägget med att peka mot morgondagen och hoppas att den blir bättre än idag. Jag kommer vara hemma imorgon också, så jag bloggar väl då antar jag.

PUSS!

Ännu en dag i mitt tråkiga liv

publicerad den 2009-05-07 kl 11:39:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ja, för det är precis vad mitt liv är just nu. Tråkigt. Fruktansvärt tråkigt. Jag får inte ens gå till skolan imorgon, oavsett hur mycket feber jag har. Piss säger jag om det. Doktorer och mammor tänker inte på hur mycket man missar i skolan om man är hemma en hel vecka. Ingen empati där inte..

På tal om mamma så åker hon på kryssning med jobbet ikväll, kommer hem imorgon. Jag gillar inte när mamma är borta. Det är klart att det är jättekul att hon ska åka iväg, men för mig (som är fullkomligt ego för tillfället) är det inte så himla kul att vara hemma med pappa och mina två bröder. Men men, det är tur att mamma inte är borta så ofta i alla fall.

För tillfället sitter jag och tittar på Stardust, en film som jag knarkade för några månader sedan när jag bara kunde titta på övernaturliga filmer och läsa Twilight-böckerna. Nu har jag dock kommit ifrån det lite, och det är jag väldigt glad för. Men mer om det en annan gång.

Febrig puss&kram

På begäran

publicerad den 2009-05-06 kl 17:16:44 i kategorin Youtube l Kommentera (1)

Jag kommer nu lägga upp ett videoklipp som förmodligen bara jag & Pillan tycker är roligt, men Pillan kan inte titta på det när jag skickar det till henne så jag lägger upp det här istället.



När jag ändå skriver ett inlägg så kan jag passa på att meddela att jag var hos doktorn, dom tog blodprover och tittade i halsen, lyssnade på lungorna, tittade i öronen, ni vet, allt sånt där. Jag hade ingen bakterie, som jag redan visste. Doktorn sa att jag skulle vara hemma resten av veckan och ta det lugnt så kommer det förmodligen gå över. Men då finns det en ekvation som inte riktigt går ihop. Jag har tydligen nationellt prov i engelska imorgon. Hur fasen ska det gå?! Jag har ingen aning. Jag ligger ju bara i sängen hela dagarna. Jag skulle inte ens klara av att ta mig till bussen. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra.

39,6

publicerad den 2009-05-06 kl 13:39:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det är vad jag vaknade upp med för temp imorse. Då hade jag bara sovit, inte ens varit uppe i en minut. Fan ta mitt liv just nu säger jag bara. Då var klockan runt halv elva, och det är först nu som jag har tagit mig upp ur sängen igen. Det ringer folk konstant, och jag ber om ursäkt för att jag inte svarar på min mobil men den låg på skrivbordet och jag orkade inte ta mig dit. Hemtelen ligger dock på sängbordet så om ni vill något kan ni alltid ringa mitt hemnr. Där ringer det också typ en gång i kvarten. Mamma, pappa, mormor, you name it. Mamma ringde förresten alldeles nyss och sa att hon hade pratat med en doktor och jag ska dit halv fyra. Mamma kommer tydligen och hämtar mig. Jag undrar varför jag ska till doktorn. Jag vet att jag har haft feber i typ två veckor, men jag har aldrig någon bakterie. Jag har alltid virus, som det inte går att göra något åt.

Jag tog en alvedon när jag vaknade så nu har febern sjunkit (heter det så?) till 39 grader i alla fall. Därför sitter jag nu med fötterna i retro-fotbadet och tar det lugnt. Nu ska jag spela Harpan.......

Ha det bra! (så hoppas vi att jag mår bättre inom en snar framtid)

Freak Out

publicerad den 2009-05-05 kl 20:55:54 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

En låttext som alla borde försöka leva lite mer efter. Jag har försökt leva mer efter den dom sista månaderna, och det har väl inte gått så jättebra, men man kan ju alltid försöka, right?

Try to tell me what I shouldn't do
You should know by now,
I won't listen to you
Walk around with my hands up in the air
Cause I don't care

Cause I'm alright, I'm fine

Just freak out, let it go
I'm gonna live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out, let it go
Just freak out, let it go

You don't always have to do everything right
Stand up for yourself
And put up a fight
walk around with your hands up in the air
Like you don't care

Cause I'm alright, I'm fine

Just freak out, let it go
I'm gonna live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out, let it go

On my own
Let it go
Yeah, yeah, yeah

Just let me live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out, let it go

Gonna freak out, let it go
Gonna freak out, let it go

Sega, tråkiga liv

publicerad den 2009-05-05 kl 15:04:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kan inte påstå att det inte är lite skönt att vara hemma och bara slappa, men jag är så trött på det nu. Samtidigt så känns skolan så långt borta. Det var ju ett tag sedan jag var där. Och det blir bara värre och värre ju längre jag är borta. Men vad fasen ska jag göra när jag har konstant feber och huvudvärk? Jag får inte ta mer värktabletter för mamma, jag har tagit värktabletter varje dag i säkert två veckor och det ska man tydligen inte göra. Det är därför jag är hemma, för det är egentligen inte värre än det var förra veckan, men då tog jag tabletter så febern gick ner och huvudvärken försvann.

Nu ska jag ta en dusch innan min bror kommer hem. Jag tror att jag också ska passa på att sitta med fötterna i det där retro-fotbadet som mamma tog fram för några dagar sedan. Jag inbillar mig att feber ska gå ner om jag känner mig fräschare. Jag vet inte om du kommer att fungera, men det är ju värt ett försök i alla fall.

Take care.

Morrn

publicerad den 2009-05-05 kl 09:38:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jävla pissdag. Det är så jag känner när jag vaknar. Nu är jag så trött på febern så jag skulle kunna lägga mig ner och dö. Okej, kanske inte riktigt så, men ni fattar grejen. Jag missar jättemycket i skolan och det är verkligen inte bra att missa lektioner såhär i slutet av kurserna. Det enda som jag kan glädja mig åt är att vi har bullar i frysen...

Överdriven empati

publicerad den 2009-05-04 kl 22:22:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag undrar om jag besitter överdriven empati. Någon som kanske kan svara på den frågan? Jag har ingen aning om varför men jag grinar till allting. Speciellt då Spårlöst, vilket är ganska konstigt. Jag menar, hur fasen vet jag hur det känns att träffa sin mamma för första gången?

Måste tydligen stänga av datorn nu. Den har blivit överhettad.....

Typsnitt

publicerad den 2009-05-04 kl 20:50:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har precis upptäckt betydelsen av att ha ett bra typsnitt i bloggen. Det gör ju faktiskt jättemycket, som ett första intryck.
♥♣♦

Hahah, jag upptäckte precis specialteckenknappen! Jag har aldrig testat att klicka på den förut! Hahah! Man kan ju roas för mindre.. Hahaha!

Om ca 10 min så börjar Spårlöst på TV4, jag missade det förra veckan. Det tänker jag inte göra ikväll, så jag ska snart börja koka te och fixa till kuddarna i sängen där jag redan ligger. Kul liv man har.

Money Money Money

publicerad den 2009-05-04 kl 14:52:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag känner mig riktigt besvärad över det faktum att jag är pank. Jag vill ha ett jobb så att jag kan jobba och få pengar. Jag börjar bli riktigt trött på att vara konstant pank. Men i och med att jag känner som jag gör så borde jag ju göra något för att förändra situationen. Jag vet bara inte vad. Det är klart att jag kan gå runt till alla butiker i hela Tyresö och lämna mitt CV, men vad fasen ska det stå på det? Jag sommarjobbade jättelite via Ung Omsorg på ett ålderdomshem förra året. Jag har passat barn till och från i några månader. Jag praoade på ett vandrarhem för två år sedan. Jag jobbade två dagar på ett kontor med pappersarbete som ingen annan orkade ta i tu med. Jag har liksom inte jobbat på riktigt! Hata hata hata.

Jag är förresten hemma idag. Jag ligger för tillfället i soffan och slötittar på TV. Twilight tog slut alldeles nyss. Jag funderar på om jag ska titta på den igen eller fortsätta att titta på Ugly Betty som går på femman just nu. Jag tror det blir Ugly Betty. Inte för att jag kan tröttna på Twilight, men det känns som att jag uppskattar den mer när jag inte har sett den på ett tag :P

Det blir ganska mycket jag i den här bloggen. Men å andra sidan så skriver man ju om sig själv. Det är egentligt väldigt ego att blogga. Att bara skriva om sig själv och sitt liv. Varför skulle det intressera andra. Trots det så gör det ju det. Intresserar andra alltså. Annars skulle man inte ha några läsare alls. Och jag själv som följer väldigt många bloggar kan säga att andras liv verkligen intresserar mig. Men det kanske är ännu mer ego att bara skriva en egen blogg men att inte läsa andras.

Nu ska jag ta och spela Harpan, mitt knarkspel. Eller inte knarkspel, men jag spelar det väldigt mycket. Sjukt mycket. Ni fattar.

Ciao

Helt slut

publicerad den 2009-05-03 kl 20:56:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Barnkalaset idag var helt sjukt. Alla kom inte, och det var jäkligt tur för det var hur mycket ungar som helst ändå. Jag, som hade tagit värktablett för att få ner febern och klara av att hjälpa till, var helt slut när alla hade gått hem. Jag tror inte att jag kommer gå till skolan imorgon, mamma ska ringa till doktorn imorgon så att dom får ta massa prover och sånt. Men nu måste jag fortsätta med min pp-presentation. Vi hörs imorgon.

PUSS

PP-presentation, tal & kalas

publicerad den 2009-05-03 kl 11:41:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag ångrar lite att jag inte pluggade igår, för idag kommer jag få det jättestressigt att hinna färdigt. Ikväll måste jag ha en pp-presentation inskickad till min lärare i datorkunskap, imorgon ska jag ge ett tal inför hela klassen på svenskan som jag inte ens har börjat med, och idag har vi barnkalas för Anton. Hur jag ska hinna? Jag har ingen aning. Jag måste städaoch duscha innan kl 14 då kalaset börjar. Jag får väl plugga efter kalaset antar jag. Dock så har jag fortfarande feber så jag vet inte ens om jag ska till skolan imorgon. Men jag måste fortfarande göra färdigt den där dumma presentationen.

När jag satt för en stund sedan och gjorde i ordning godispåsarna fick jag lite panik. Det fanns inte godis så det räckte till alla påsar! Mamma hade köpt en påse med Dumle, en påse godisaprikoser, en påse chokladpengar osv. Vi har 17 st godispåsar och det fanns 14 st pengar! Och 16 st Dumle och aprikoser! Så pappa får köpa mer godis på vgen hem från min brors fotbollsmatch. Sist jag pratade med pappa så ledde hans lag med 3-0, Simon hade gjort 2 av målen! Go brorsan!

Nej nu måste jag verkligen städa. Mitt rum ser ut som... rent kaos ungefär. Eller smutsigt kaos kanske man ska säga :S

Hahah, ha en trevlig dag! Tveksamt om jag kommer hinna blogga mer idag, men jag antar att jag kommer skriva något ikväll när jag egentligen ska plugga.. Jag känner mig själv i alla fall!

PUSS!

Longing for shopping

publicerad den 2009-05-02 kl 19:15:16 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Är jag den enda som har planerat precis allt, in i minsta detalj, vad jag ska shoppa resten av våren/sommaren? Förmodligen är jag nog det. Det enda tråkiga är att jag aldrig kommer ha pengar till att köta allt som jag vill ha om jag inte sommarjobbar, och som det ser ut nu så blir det inget på den fronten. Det är klart att det är skönt att inte jobba, men det är inte så skönt att vara pank hela sommaren i och med att man inte får studiebidrag då. Studiebidrag suger, go barnbidrag. Det fick man minsann hela året....

Någon som har något tips på ansiktsmasker till stackars lilla mig med blandat hy? Hela mitt ansikte ser ut om världen under andra världskriget. Kaos alltså.

Fasiken också, jag höll på att glömma. Eller jag glömde. Jag postade det här inlägget en gång innan jag kom på varför jag egentligen skulle skriva ett inlägg. Jag har satt ihop allt som jag vill shoppa resten av sommaren! Det blir en färgglad årstid för mig har jag bestämt! Dom flesta plaggen är från H&M, några är från Åhléns också. Puss!


HAHAHAHAH

publicerad den 2009-05-02 kl 16:54:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tror att jag garvar ihjäl mig!
Jag sa till mamma att skulle sätta mig med fötterna i fotbad ett tag och då tar hon fram värsta elektroniska fotbadet! Som är turkost! Den vibrerar! Hahahahahahah! Så nu sitter jag i badrummet med fötterna i ett vibrerande fotbad som låter ungefär som en borr med datorn i knät och Nickelback på högsta volym för att överrösta fotbadet. Livet är härligt!

Ta hand om dig

publicerad den 2009-05-02 kl 16:34:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah, det var en rolig rubrik! Värsta reklamen det blev här!

Som alla vet så älskar jag alla former av crémer, ansiktsmasker, rengöringsprodukter och allt annat som har med hudvård att göra. Dock så är min hud riktigt dålig, fullt med finnar och röda partier. Jag vet inte alls vad jag ska göra åt saken. Men nu tänkte jag i alla fall sätta mig i fotbad ett tag och sedan försöka fila bort alla förhårdnader. Inte fint att ha det på sommaren när man har sandaletter.

Om ni undrar hur det går med mitt pluggande så går det inte alls. Så var det med den saken.

PANIK!

publicerad den 2009-05-02 kl 12:56:25 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Jag kom precis på att jag har en PowerPoint-presentation som ska vara inskickad senast imorgon, jag tog inte med mig någonting hem i torsdags så jag har ingen aning om vilka källor jag har använt plus att jag inte har PowerPoint 2007. Fan ta datorkunskap! Så himla onödigt! Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag tror att det finns PowerPoint på datorn som står på kontoret, men det är inte det nyaste. Vi fick bara använda den nyaste...

Okej, efter en halvtimme skriver jag nu färdigt det här inlägget. Jag har lyckats ladda ner en testversion som man får ha i 60 dagar, så jag tror att det ska fungera nu. Jag undrar dock om hon kan öppna filen ifråga när den här från ett testprogram.. Jaja, hennes problem, inte mitt.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag hade det så stressigt igår när jag kom hem från centrum efter att ha köpt present till Pillan (jag kan säga det nu eftersom att festen redan är förbi). När jag ändå var igång så köpte jag ett till par solglajjor också. Den här gången blev det ett till par Wayfarers fast svarta med stjärnor på sidan, från Glitter, kostade 79 kr. Jag hittar tyvärr ingen bild på nätet på just dom, men dom ser ut ungefär som dom nedan. Fast som sagt med stjärnor på sidorna.



Jag hade trevligt igår i alla fall, även om vissa förpestade stämningen lite. Vi andra hade dock väldigt roligt!

Puss & kram!

Fredag

publicerad den 2009-05-01 kl 11:32:11 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tog mig inte ens iväg till brasan här i närheten igår. Jag låg i min säng hela kvällen och somnade framför Twilight. Jag trodde inte det var möjligt!

Ikväll ska jag på fest, eller vad man nu ska kalla det, men jag vet inte hur jag ska göra. Jag mår inte precis perfekt och jag vet inte vad jag ska köpa till personen i fråga som har festen (jag vill inte säga vem det är med risk för att det ska komma massa oinbjudna). Men det kommer säkert bli jättekul när jag väl är där. Yngst är jag nog dock...

Nu ska jag ta och fika med familjen, sedan åka iväg till centrum och försöka hitta en bra present.

Puss!