Fiskar och regnbågar

publicerad den 2010-08-15 kl 13:25:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej hej!
Hur står det till i denna sommarvärme? Det är kvavt som fasen och jag längtar efter ett riktigt åskväder. Det finns inget bättre än sommaroväder.
Jag anar lite ångest här hemma. Mamma & pappa börjar jobba imorgon efter 5 veckors semester och Anton ska till dagis. Simon börjar dock inte förrän om en vecka. Jag kan inte fatta att han ska börja gymnasiet. Helt galet. Dessutom börjar han på Refis som ligger precis bredvid min "gamla" skola. Jag är ju fortfarande inskriven för jag har inte skickat i lappen om att säga upp min plats ännu... Men jag hoppas att Simon och jag kan hitta på lite saker den här veckan. Jag märker att han börjar bli lite nervös inför skolstarten. Han har börjat fråga hur det var första dagarna när jag började och om jag ville gå kvar. Jag sa som det var. Jag kom hem varje dag i 2 veckor och grinade och ville inte alls gå tillbaka, haha! Men sen släppte det och jag fick världens bästa kompisar och trivdes jättebra. Så mitt råd till alla som ska börja på något nytt ställe är att ge det minst 1 månad. Det blir oftast bättre när allt har lugnat ner sig lite.
Jag måste förresten visa er sen hur min dörr till mitt rum ser ut, hahaha! Jag gjorde klistermärken med Anton igår som jag satte på hans dörr. Sen ville han att jag också skulle ha några på min dörr, så det står numera Carro på min dörr, en fisk sitter nedanför namnet och en regnbåge sitter ovanför, haha. Superfint!
Vad tycker ni förresten om designen? Hiss eller diss?
Puss

Kommentarer
Postat av: Billsfru
HISS! :D <3
2010-08-18 @ 00:15:27
URL: http://billinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback