-

publicerad den 2010-06-16 kl 11:43:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godförmiddag,
Hur står det till med alla? Jag vill säga GRATTIS till min bästaste Josse som fyller 18 år idag! Helt galet är det, och jag är fruktansvärt avundsjuk, haha. Älskar dig <3

Sen vill jag tacka min gudmor för en superkul dag igår och för alla fina saker som jag fick! Jag får foto sen så att alla får se, men jag fick en jättestor ljuslykta eller vad man ska kalla det i fattigmanssilver (som jag äääälskaar!), en påse med doftblad som doftar jättegott och nya blomservetter som jag ska ha till decoupage! Tack! Dessutom köpte jag en stol inne på en antikbod som hette Fattigstugan. Som jag har längtat efter det! Den ska jag måla vit och klä om. Vi var också på Taxinge Slotts kakbuffé och blev så mätta så att vi nästan mådde illa på tårta och kakor.
Så trots att dagen var super så vände allt igår kväll. Jag vet inte riktigt vad som hände. Fast det vet ju jag aldrig. Jag bara grinade och grinade och jag vet fortfarande inte varför. Det var nog flera saker kanske. Min specialpedagog har semester i 5 veckor nu så jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det. Jonis & Santi är i USA hela sommaren, jag vet inte hur jag ska klara av det heller. Dom hörde av sig från Tollare Folkhögskola och ville att jag skulle komma på intervju och jag vet inte vad jag ska göra. Det är helt enkelt mycket som snurrar runt i skallen på mig just nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fortsätta på väskan som jag håller på att sy.
PUSS

Kommentarer
Postat av: josefin
taaack finaste!!! <33
2010-06-19 @ 01:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback