Helgen

publicerad den 2010-09-12 kl 20:52:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Som ni märker så har jag överlevt yogan, och utan några större missöden! Det var riktigt avslappnande och betydligt mer meditation och andning än den lite mer vanliga hathayogan. Det jag går på är alltså medicinsk yoga och det är en utvecklad form av kundaliniyoga. Instruktören var jättebra och man kände sig verkligen avslappnad och harmonisk när man gick därifrån.
Det var alltså det jag gjorde i fredags. Igår gjorde jag nog inget alls. Jag kommer inte ihåg att jag gjorde något i alla fall, så det kan inte ha varit något viktigt, haha.. Idag var det däremot betydligt mer som hände. Jag och min kör sjöng på Hanna och Pauls avskedsgudstjänst. Vi sjöng Above All, Oh Happy Day och Promised Land, som är mitt solo. Allt lät hemskt, förutom när Doddo sjöng solo på Oh Happy Day. Jag är ledsen, men det är fullkomligt sant...
Kyrkan var helt fullsatt idag, t o m min moster kom! Mamma, mormor och en annan avlägsen släkting var också där. Kul att jag inte ens kan förklara hur vi är släkt. Jag tror att hon är morfars kusins dotter, men jag är inte säker. Det är för avlägset för mig. Men hennes mamma, d v s morfars kusin, avled förrförra veckan så det blir begravning fredag den 24:e september. Som jag måste gå på, även fast jag aldrig har träffat kvinnan ifråga... Inte så kul.
Efter mässan gick vi alla hem till oss och fikade. Efter ett tag blev jag trött på att leka social och gick ut i skogen istället. Sen började det regna, och jag hade ingen jacka. Jag blev dyngsur. Men det gjorde inget.
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback