Dagens låtar

publicerad den 2011-10-31 kl 18:44:30 i kategorin Dagens låt l Kommentera (0)


I Won't Let You Go - James Morrison



This Woman's Work - Greg Laswell

I won't let you go

publicerad den 2011-10-31 kl 10:03:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!

Vilken fin dag det är idag! Jag ska snart gå till bussen med Anton och åka in till stan för att gå på bio. Vi ska se nya Tintin! Jag fick övertala honom att vi skulle se den, haha. Men jag vill verkligen se den! Han ville hellre se Bilar 2.. Dagens barn! Men jag fick som jag ville i alla fall. Och jag får säga att han har fyllt 7 år, vilket han egentligen inte har. Han fyller inte 7 förrän i april nästa år... Filmen är egentligen från 11 år. 

Ha en bra dag!

PUSS

En söndag i Tyresö

publicerad den 2011-10-30 kl 18:14:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Vad tycker ni om nya designen? Jag är inte riktigt nöjd.. Får se om jag ändrar något mer. 

Idag är det min mors födelsedag! Vad hon fyller tänker jag inte skriva, haha. Vi har i alla fall haft släkt och vänner här idag på fika. Det är bra med födelsedagar för då hinner jag träffa alla på samma gång! Sen är kruxet att hinna träffa alla flera gånger under veckan. Vi får se hur det går med den saken! Jag måste verkligen planera mina dagar om jag ska hinna. Som det är nu ska jag på bio med Anton imorgon, kanske träffa Dodds på tisdag och då är det även körövning på kvällen, onsdag förhoppningsvis klippa mig och kanske kanske träffa Heléne, torsdag Junibacken med Anton, mamma, Anna & Jim och på kvällen till Heléne, och sen hoppas jag att Fredric ska kunna ses på fredag. Så det är min vecka i stora drag!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film. Jag har fått feber! Dumma sak...

PUSS

Lördag

publicerad den 2011-10-29 kl 15:57:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!

Vilket fint väder det har varit i Sthlm idag! Jag var ute och promenerade med mamma på förmiddagen. Det är soligt och inte så kallt! Sen var vi i centrum. Jag gick till The Phone House och pratade med dem om problemen med min telefon, och tydligen var det vanliga problem om man hade ett för gammalt simkort. Jag visste inte ens att simkortet kunde bli gammalt? Men men, jag fick ett nytt med samma nummer som förut, men det börjar funka inom 24 timmar, så det funkar inte än. Ni kan alltså inte få tag på mig alls, om ni inte ringer till hemtelefonen eller skriver på facebook. 

Kvällens planer är att ta det lugnt hemma, igen. Vi ska grilla! Jag hade egentligen tänkt att åka till Fredric i Jakan ikväll, men i och med att mamma fyller år imorgon kändes inte det som en så bra idé. Jag får träffa honom någon dag i veckan istället :)

Nu ska jag filura på en ny design till bloggen! Så det kan se lite skumt ut ett tag.

PUSS

Live from Sthlm!

publicerad den 2011-10-28 kl 17:03:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Hej!

Nu är jag hemma i Sthlm igen! Det känns ganska skumt. Jag saknar redan Ljungskile. Speciellt alla vänner! Jag har Sandie-abstinens! Jag saknar att inte bara kunna gå ut från rummet och umgås med alla. Men men, det är bara en vecka så jag kommer överleva! 

Vi kom iväg närmare fyra igår, försökte stanna i nån liten håla och äta på ett värdshus men blev näst intill ivägjagade av en psyko sekt (elleeeeer??), åkte vidare till Burger King i Laxå och åkte sedan hela vägen till Tyresö. Det tog allt som allt ca 5 ½ timme. Jag sov nog en timme också. Jag vaknade av att Pixie körde över ett gigantiskt gupp och båda skrattade åt mig.. När jag väl kom hem gick jag och la mig ganska så snabbt, jag var trött som in i helvete! Jag vaknade elva imorse, åt frukost framför TV:n och sedan kom Pillan & Farre runt ett. Vi fikade och babblade och åkte sedan till centrum för att köpa skor till Pillan. Trevligt var det! Sen åkte jag med mamma hem. 

Kvällens planer är att ta det lugnt framför Idol. Första fredagen på länge som jag inte krökar, haha. Men ska bli mysigt att bara vara hemma med familjen!

Förresten så fortsätter min mobil att krångla bara så ni vet. Jag ska lämna in den i veckan.

PUSS

Tacokväll

publicerad den 2011-10-27 kl 00:14:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej!

Vilken konstig dag det har varit idag! Inga rutiner utan bara annorlunda grejer hela tiden. På förmiddagen var vi ute och gick på Lyckorna, som är ett område precis vid Ljungskile. Vi gick runt med en äldre dam som berättade om alla husen för oss. Det var bara det att det var stört kallt och blåsigt! Alla gick runt och kramade varandra hela tiden för att hålla värmen. Mysigt men kallt! Efter lunchen hade vi bara en kort samling i klassrummet och sedan var det meningen att man skulle jobba på sina intervjufrågor. Jag mådde dock inte så bra så jag, Victor & Andreas gick och satte oss i Victors rum och tittade på Trassel samtidigt som vi åt bullar och drack mjölk. Myyyys! Jag får skriva mina intervjufrågor i bilen imorgon istället. Sedan åkte jag, Medlinn, Lenjohn, Andreas, Anna & Fredric ner till ICA, handlade allt som behövdes för en riktig tacokväll och åkte sedan vidare till Medlinn. Där spenderade vi kvällen med mycket babbel, musik och skrattande. Världens bästa Lenjohn skjutsade sedan hem mig och Anna när vi blev trötta. Så min plan var alltså att gå och lägga mig när jag kom hem, vilket jag inte gjorde. För utanför porten stod Viktor från Umus och Lovisa från Alif (Umus har jag redan förklarat vad det står för, Alif står för allmän linje med internationell inriktning) som tvingade med mig upp i Hake för att sjunga Free Fallin'. Båda hade druckit ganska mycket, speciellt Viktor tror jag, haha. Men där uppe satt Simon från Umus, Emilia & Johan från musik och Anna från Natur, och i och med att Simon alltid kompar mig så kunde jag ju inte söga nej till att sjunga! Det är alltid kul att sjunga! Så kvällen fick ett ganska oväntat men otroligt roligt slut! 



Nu måste jag verkligen packa lite kläder och annat inför avresan till Sthlm imorgon eftermiddag! Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Jag hinner inte städa som jag hade tänkt. Jag får helt enkelt komma hem till ett dammigt rum. För nu är jag så trött så att jag snart somnar på tangentbordet. 

Vi hörs från Sthlm!

PUSSAR!

Mys

publicerad den 2011-10-26 kl 07:43:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!

Om man någon gång är ledsen ska man umgås med mina vänner här. De är på riktigt helt fantastiska. Medlinn, Lenjohn, Fredric & Sandie kom in på mitt rum igår, på alla fyra, och lekte katter. Jag höll på att garva ihjäl mig! Det såg fruktansvärt roligt ut! Andreas var med i bakgrunden också men han var inte katt, haha. Kvällen var otroligt mysigt! Vi åt först på pizzerian och köpte sedan julmust på Coop och så satt vi i mitt vardagsrum hela kvällen med tända ljus och pratade. Ni är bäst! Och jag kommer sakna er så fruktansvärt mycket under lovet! <3

Nu är jag så hungrig så att jag mår illa, måste gå till frukosten!

PUUUUSSSAAAR!

Tears

publicerad den 2011-10-25 kl 13:20:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej.

Pissdag. Jag orkar verkligen inte mer. Gårdagen gjorde att all min ork försvann. Och för att kunna vara arg på någon krävs det ork. När orken försvann gjorde ilskan det också, och kvar fanns bara tårar. Är det inte typiskt att den i stort sett enda människan på hela skolan som inte vill umgås är den människan som jag har hakat upp mig på och vill umgås med? Jävla skit. Jag längtar hem så ofantligt mycket just nu. Jag vill bara bort härifrån. Jag vet inte om det är psyket som gör att jag mår så dåligt fysiskt idag också, jag mår illa och har jätteont i huvudet. Jag var på lektionen på morgonen men gick ner till mitt rum halv tolv. Det känns som att mitt huvud ska sprängas. 

Jag måste bara ta mig igenom två dagar till, sedan får jag åka hem. Helt plötsligt har Sthlm blivit "hem" igen. Konstigt. Jag, Pixie och Fredric åker redan på torsdag eftermiddag. Det ska bli så skönt! Och mysigt med en roadtrip!

Jag hoppas verkligen att jag kommer över det här snart. Jag orkar inte ha det så här i alla fall.

C

Sunday

publicerad den 2011-10-23 kl 16:11:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Vilken slapp-dag det blev igår. Det låg i sängen fram till klockan fyra eller så, och sen gick jag, Sandie & Pixie ner till pizzerian. På hemvägen stannade vi på ICA och köpte chips och juice. Sen satt vi i soffan ute i mitt vardagsrum till midnatt. Vi tittade på Fångarna på fortet och sedan en film som hette Allt för min syster. Gud så jag grinade i slutet. Dumma film. 

Idag hade vi pannkaksfrukost! Något försenad kanske, vi började inte äta förrän halv två, men vad fasen! Pannkaksbrunch kanske man får kalla det. Det var jag, Sandie, Fredric, Erik, Pixie och CJ. Supermyyyys! Vi har bestämt att vi ska göra det till en tradition, fast i framtiden tar vi det sista söndagen varje månad. Och vi ska även införa tacokväll en onsdag varje månad. Första blir nu på onsdag!

Efter pannkakorna kände alla att man kanske hade ätit lite för mycket så vi gick ut. Jag, Sandie, Fredric & Erik gick ner till Kallbadhuset och satt på bryggan ett tag. Väldigt mysigt! Vi har så otroligt fint väder här idag också! 

Nu ska jag ägna mig åt lite mindre trevliga saker, nämligen skriva en engelskatext. Jag har så svårt att börja! 

Ha en fortsatt trevlig söndag!

PUSSAR

Bakiiis

publicerad den 2011-10-22 kl 13:41:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Trevlig dag. INTE! Jag är bakis, precis som alla andra lördagar sedan jag kom hit. Okej, inte precis alla, men nästan. Igår var jag riktigt jäkla full. Nästan insparksfestsfull. Varför då kan man ju fråga sig? Ja, det verkade som en rolig grej då. Och det var stört kul! Och jag är inte alls lika bakis som jag förmodligen förtjänar! Andreas tvingade i mig två glas vatten innan jag däckade och så tog jag en ipren när jag vaknade imorse. Så jag mår förhållandevis bra. Efter det inplanerade pizzeriabesöket ikväll kommer jag må ännu bättre, haha!

Om en vecka är jag tillbaka i Sthlm! Jag har inte sett fram emot det, alls. Men nu med allt drama som ständigt pågår här känns det ganska skönt att komma bort en vecka. Jag har ju bestämt mig för att försöka släppa en viss person. Jag kan inte fortsätta att försöka när jag inte får någonting tillbaka. Jag måste kunna fokusera på mig själv och vara nöjd med att umgås med andra. Och det går faktiskt bra än så länge! Jag tror att en vecka i Sthlm kommer göra susen också.

Nu ska jag lägga mig och titta på film. Jag har 6 st filmer som jag inte har sett!

PUSS

Fredag

publicerad den 2011-10-21 kl 13:39:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Den här veckan har gått stört fort men ändå riktigt långsamt. Haha, motsägelsefullt? Dagarna jag var sjuk gick långsamt men dagarna jag var i skolan gick väldigt fort. 

Jag hade extremt trevligt igårkväll! Jag hängde uppe hos Simon och Viktor från Umus (allmän linje med musikinriktning) som precis har flyttat till Kavaljer och spelade gitarr, sjöng, lyssnade på musik, spelade Nintendo 64 och drack lite öl. Perfekt torsdag! Idag blir det öldrickning uppe i Hake och förhoppningsvis kommer folket från Umus att joina oss. Dessutom kommer Sandies vän hit! Trevligt trevligt! Mitt otroliga humör från igår har hållt i sig idag också kan jag meddela! Folk blir nästan irriterade över att jag är så glad, hehe. Men det kan ju dom få bli! Lite problematiskt dock när jag & Sandie börjar skratta på lektionen och inte kan sluta, när man verkligen borde sluta, haha! 

Någonting som inte är lika kul, inte kul alls faktiskt, är att Jonas (som har varit sjuk sedan förra onsdagen) ligger på sjukhus i Trollhättan. Jag gick och letade efter honom idag efter skolan för att höra om han behövde något från affären men hittade honom ingenstans. Då blev jag orolig och smsade honom och så kommer ett svar om att han är på sjukhus! Jag höll på att få slaganfall. Men jag försöker se det som att det är bra att han är där och att dom tar hand om honom.

Nej nu ska jag sortera smutstvätt för att sedan gå ner och tvätta. Trevlig fredags-syssla! 

Ha en trevlig fredag!

PUSS

Going, going, going

publicerad den 2011-10-20 kl 11:34:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Det känns lite bättre idag! Inte imorse, men sen tog jag en ipren och nu känns det bättre. Ibland får man helt enkelt bita ihop. Jag kände ju också att jag höll på att bli tokig av att ligga hemma på rummet. Just nu har jag lång rast, eller egentligen håller engelskan på tills kvart i tolv men smart som man är gjorde jag uppgiften igår så jag fick gå. Jag rättade faktiskt min senaste engelskatext och skickade iväg till läraren och nu tänkte jag sätta mig och läsa min bok en timme innan det är lunch. Och efter lunch är det matte! Jag måste ha hjälp med det. Jag satt igår och försökte räkna lite men det gick åt skogen för jag fattade ingenting. 

Hörs sen!

PUSS

I can't keep on loving you

publicerad den 2011-10-19 kl 10:59:48 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



How do I get close, when he looks like an angel?
A moment of his time just seems impossible to me.
It's hard to find the words to get to know this stranger.
I'm scared of what he'll say if what I say sounds incomplete.

And it feels like we belong together.
Can someone tell me, where do I start?

'Cause I can't keep on feeling the way I do.
I can't keep on hiding my heart from you.
I gotta say something before someone else comes through.
I can't keep on loving you from a distance.

He's always on my mind, there's no room left for thinking.
I'm tired of waiting, slowing fading, it needs to happen now.
'Cause I'm running out of time, and I feel this ship is sinking.
The doors are closing, I am frozen, I need him around.

And it feels like we belong together.
Can someone tell me, where do I start?

'Cause I can't keep on feeling the way I do.
I can't keep on hiding my heart from you.
I gotta say something before someone else comes through.
I can't keep on loving you from a distance.
From a distance, from a distance.
From a distance.

I can't hide.
I can't keep on feeling the way I do.
I can't keep on hiding my heart from you.
I gotta say something before someone else comes through.
I can't keep on loving you, oh.
I can't keep on loving you from a distance.

Disneykvällar

publicerad den 2011-10-19 kl 09:42:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Kvällarna har blivit väldigt mysiga här. I förrgår kväll tittade jag, Sandie, Robban, Victor & Fredric på Aladdin uppe i Robbans rum. Han har förresten världens coolaste TV! Det lyser om den, haha! Igår var jag, Sandie, Victor & Pixie och såg Jägarna 2 uppe i aulan. Vi har ju bio här varje tisdag. Filmen var helt okej, men stolarna där är katastrofala. Man får så sjukt ont i rumpan! Men sen gick jag, Sandie & Victor upp till Robban och tittade på Den Lilla Sjöjungfrun. Mysigt! Det har ju dessutom varit perfekt filmväder. Perfekt sjukväder också! Idag ser det dock ut att bli bättre väder.. Det kanske gör så att man känner sig lite piggare. 

Jag har ingen aning om vad jag håller på med på nätterna nu. Igår när jag vaknade stod båda fönstrena vidöppna så det regna in. Idag stod tvättkorgen på andra sidan rummet. Grejen är att jag kommer ihåg att jag öppnade fönstrena och att jag flyttade på tvättkorgen, men jag kommer inte ihåg varför. Febern går alltid upp på natten också, så det är möjligt att jag feberyrar. Men lite läskigt är det. 

Jag var på frukosten idag igen. Jag blev bara deprimerad. Även fast jag träffade den jag ville träffa. Jag har märkt att jag reagerar så om det bara är för en kort stund och det är hundra andra människor runt omkring. Men i alla fall, jag tänkte gå ner och lägga mig igen efter frukosten, men så kunde jag inte sova! Vad fasen är det liksom? Hur ska man få tiden att gå då? Jo, då sätter man sig med lite engelskauppgifter, haha. Jag tänkte även försöka få lite matte gjort idag i och med att jag missade lektionen i måndags. Men jag ska i alla fall gå till skolan imorgon. Oavsett hur jag mår. Jag får sån ångest av att vara hemma. 

Så, back to business. 

PUSS

Pyssel pyssel

publicerad den 2011-10-18 kl 11:47:43 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Hej!

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk. Jag blir så uttråkad! Nu har jag ägnat mig åt att plocka lite i rummet, bara för att ha något att göra. Jag får ju ta pauser hela tiden för jag blir trött för minsta lilla ansträngning, men det är bättre än att inte göra något i alla fall. Innan dess löste jag korsord och läste en tidning. Men jag tänkte visa lite bilder på hur mitt rum ser ut just nu. Temat är lila! Haha, det ser ni nog..










Lampan har jag fått låna av Sandie! :D

Igår var jag förresten på mitt andra samtal med Johannes. 45 min är alldeles för kort tid! Han sa själv att han aldrig förr hade varit med om att 45 min hade gått så fort, haha. Inte jag heller för den delen! Det känns som att vi hann prata i en kvart eller nåt. Men det känns väldigt bra att prata med honom. Alltid lite skumt i början när man inte riktigt vet vart man ska börja. Men som många av er vet så är det bara en sak som snurrar i min skalle just nu, haha.. 

Förresten kan jag passa på att säga att det är något fel med min telefon. Det är bara ytterst få gånger som man kommer fram när man försöker ringa. Och smsen kommer oftast från 3 timmar efter personen skickade. Så om jag inte svarar så vet ni varför.

PUSS

Sjuk :(

publicerad den 2011-10-17 kl 11:13:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Sicken helg det har varit. Jag har verkligen inte gjort någonting. Förutom en promenad ner till affären i lördags med Fredric & Sandie. Bortsett från det har jag legat i soffan hela helgen. Igår tog vi det ett steg till och drog ut mina kuddar och filtar, haha. Jag & Sandie tog över hela soffan. Som tur är har jag Fredric som både lagade mat och diskade till mig. Snäll kille det där!

Idag gick jag upp till frukosten i alla fall. Det kändes smart att få i sig något även fast jag inte var hungrig. Jag är ganska säker på att jag har feber (you can never know for sure) och mår verkligen inte bra. Men jag hade glömt att det var korridorsmöte idag (med gratis macka och kaffe!) så jag tog min filt och satte mig ute i soffan och lyssnade på när alla andra klagade, hehe. Fredric skrattade åt mig när jag kom ut, jag såg tydligen väldigt gullig ut med håret uppsamlat i en bulle mitt på skallen, tights, tjocktröja, raggsockor och filt. Han måste tycka att monster ser gulliga ut, för jag ser ärligt ut som ett idag. Enorma mörka ringar under ögonen också. Jag vet någon som inte tänker gå upp till lunchen. Men även där har jag extrem tur att världens bästa människor är här. Fredric erbjöd sig att gå ner med mat till mig. Ibland känns det som att jag mår så bra så att jag nästan spricker. Psykiskt alltså, haha. Fysiskt är allt åt helvete idag. Så snacka om att allt går upp och ner. Snabbt går det också! Från att må riktigt pissigt till att må extremt bra. Man kanske inte kan må extremt bra utan att må riktigt pissigt ibland.

Tänkte lägga ut en bild som Sandie tog förra veckan på mig, Fredric & Andreas. Den ligger redan ute på facebook så jag antog att det var okej. Vi ser alla ganska roliga ut, haha. 



Nu ska jag försöka läsa engelskatexter som jag egentligen skulle ha läst förrförra veckan.... Tänk att man aldrig lär sig att det inte funkar att skjuta upp saker!

PUSS

I've got a feeling

publicerad den 2011-10-15 kl 12:32:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Veckan har gått stört fort. Det har varit en helt otrolig vecka, jag har haft extremt roligt! Men det har också varit en skum vecka. När jag tittar tillbaka gör jag det med en svag känsla av obehag som jag inte riktigt vet vart den kommer ifrån. Gårdagen var väldigt rolig. Det gick bra på uppspelet och jag fick höra av många att det lät bra, och det är ju alltid kul att höra! Kvällen spenderades uppe i Kavaljer där vi först tittade på Idol och sedan Starcraft inne hos Anton med Andreas och en väldigt sjuk Jonas. Jag lärde mig lite om spelet men fattade inte särskilt mycket ändå, haha. Jag somnade ganska fort men vaknade till igen vid två av att alla andra också sov. Vi hade tagit in Jonas madrass på golvet så där låg han, Andreas låg i sin säng, jag låg i Antons säng och Anton låg på golvet, haha. Så jag väckte Anton och sa till honom att lägga sig i sin säng istället och så gick jag ner till mig. Då hade jag dock svårt att somna om.. Som vanligt! Det är ingen bra idé att somna hos andra! Jag fattar inte att jag aldrig lär mig! Jag har gjort samma misstag 3 kvällar av 5 den här veckan. 

Idag mår jag inte så bra. Allt känns jobbigt. Jag vill bara stänga av. Jag vill lägga mig ner och gråta tills det inte finns några tårar kvar. Det var länge sedan jag var såhär ostabil som jag har varit de senaste 2 veckorna. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att ändra på det. Mina strategier funkar inte så bra. Jag har testat olika men inget känns bra. Jag får ta och leta fram den där masken igen.

Idag ska jag nog ägna mig åt tidskrävande och monotona saker, som att städa. Och så måste jag handla. När kaffet är slut så är det illa. Måste inhandlas snarast.

Kram

No more crying

publicerad den 2011-10-12 kl 23:26:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej!

Hur är det med er? Jag antar att de flesta av er som läser är från östkusten, hur långt har hösten kommit för er? Här går det ganska långsamt framåt tycker jag! Inte så mycket röda och gula löv som jag skulle önska, utan löven faller av på en gång. Tråkigt! Men det börjar bli kallt nu i alla fall. Om man bortser från när vi satt i solen idag. Då blev det riktigt varmt! Förresten så har dagen varit galet rolig! Jag får sån energi av att sjunga hela dagarna. Det är helt sjukt hur bra jag mår av det. Som det ser ut nu ska jag sjunga första versen på Hallelujah, tredje på Free Fallin' och alla verserna på Save Tonight på konserten/redovisningen på fredag inför alla skapandegrupper. Det ska bli så extremt kul! 

Efter skolan satt vi ute i solen en timme innan jag gick till mitt rum för att städa. Det blev dock inte av (big surprise!). Sedan var det konsert + jam som gällde. Jag höll ut ganska länge innan det kändes som att jag skulle frysa ihjäl och somna på samma gång och då gick till Kavaljer och myste i soffan istället. Där fastnade jag hela kvällen! Vi tittade på Bonde Söker Fru och sedan tittade jag på när Anton, Ramin & Norris spelade Chicago. Jag hade inga cash så jag kunde inte vara med, men nästa gång!

Förresten har jag bestämt mig för att inte må dåligt över mina känslor längre. Jag får känna som jag gör. Jag måste bara ändra på hur jag handlar. Det ni!

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig. Det har blivit alldeles för sent dom senaste kvällarna! Jag somnade inne hos Victor igen igårkväll, haha. Inte okej!

PUSS!

!

publicerad den 2011-10-11 kl 18:44:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Kvällen blev inte tidig. Den blev i och för sig inte jättesen heller i och med att jag somnade i Victors rum när vi tittade på film. Men när jag gick ner till mitt rum vid ett så var jag pigg! Så jag somnade nog första gången runt tolv, men andra gången vid två eller nåt. Så jag var trött imorse. Men dagen har varit stenbra ändå! Det är så jäkla skönt att sjunga igen så jag får lyckorus bara jag tänker på det! Härligt att lära känna lite nya människor också. Man låser sig så lätt vid sin korridor och sin klass. Men vi slutade alldeles för tidigt idag. Lärarna skulle ha möte på eftermiddagen så vi slutade vid lunch. Då passade jag på att tvätta, så nu har jag det gjort! Jag hängde lite med pojkarna innan jag gick upp till Kavaljer och snackade lite med Anton, Jonas & Ramin. Sen kom jag på att jag hade glömt tvätten nere i tvättstugan så då var jag tvungen att springa hem igen, haha. Så nu har jag tagit hand om tvätten och ätit mat! Jag tänkte snart gå tillbaka upp till Kavaljer. Det är ju fotboll ikväll också! Måste ses!

Det var en liten uppdatering om min dag!

PUSS!

-

publicerad den 2011-10-10 kl 20:58:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Igår gjorde jag verkligen inget vettigt. Kvällen blev för mycket för mig så jag hamnade gråtandes i min säng efter att känslomässigt ha gått in i väggen. Det blev för mycket för mig. Tur att jag har vänner som bryter sig in i mitt rum och drar upp mig från mina svarta hål. I förmiddags var det nästan ännu värre. Jag kände att känslan av tomhet och hopplöshet kom tillbaka, från back in the days. Men efter lunchen bara vände det! Då började vi med skapandeveckan, vilket för min del betyder musik. Det var så härligt att sjunga igen! Glädjen var dock kortvarig för när vi kom tillbaka till vårat korridorkök så visade det sig att en kille från min korridor var försvunnen och de hade anledning att tro att han hade försökt ta självmord. Det skakade upp en ganska så rejält. Polisen var och genomsökte hans rum och pratade med oss som bor i samma korridor som honom. Som tur var hittades han på ett sjukhus i Uddevalla efter några timmar. Men det var några jobbiga timmar.

Kvällen blir lugn för min del. Kanske film, kanske läsning. Jag ska gå och lägga mig tidigt i alla fall. Vill ju vara pigg imorgon när det är dags för mer musik!

PUSS

Family and friends

publicerad den 2011-10-08 kl 23:14:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hmm, länge sedan sist.

Jag har varit lite ostabil de senaste dagarna, och helt enkelt inte orkat skriva ner mina tankar och känslor. Det känns som att de blir mer verkliga om man skriver ner dem. Jag vill helst bara glömma och förneka dem. De gör inget gott! 

Mötet hos Johannes i tisdags gick i alla fall jättebra. Han var väldigt lätt att prata med. Arbetet om tobaksindustrin skickades in i tid i onsdags och redovisningen gjordes igår. Det är väldigt skönt att det är över. Igårkväll kom mina föräldrar och lillebror hit. Jag hade ångest som fasen innan, hur jag skulle kunna få ihop mina två liv. Det gick inte så bra igår. Jag lämnade mamma, pappa & lillebror uppe i Kavaljer och gick ner till mina vänner vid nio. Det hade jag väldigt dåligt samvete för sen. Men det blev för mycket, jag kunde inte tänka klart. Dessutom drack jag för mycket så kvällen slutade med att jag låg på golvet uppe i en korridor och bad alla i närheten om att få dö. Pinsamt värre. Men idag var jag, mamma, pappa & lillebror i Göteborg. Vi shoppade vinterjackor till alla utom lillebror. Jag hittade dessutom från Scandinavium till Nordstan! Stolt är jag! När vi kom hem till Ljungskile igen så hade vi en helkväll uppe i Kavaljer som även involverade Anton! Då menar jag min vän Anton. Min lillebror Anton älskade min vän Anton! Dessutom matchade de varandra så fint med jeans och rutiga skjortor. Supersöta pojkar! Vi spelade kort, åt tacos, tittade på TV och jag hade helt enkelt en väldigt mysig kväll. Så det gick bättre att kombinera idag! Det blev massor med resten från middagen så jag & Anton har middag imorgon också. Perfekt med tacos tre gånger på en vecka, haha. Vi fick det i skolan i onsdags också. 

Imorgon blir det annars att umgås med familjen innan de sätter sig i bilen för att åka 50 mil till Sthlm igen. Nästa vecka ska bli extremt rolig, jag ska ha musik hela veckan! Även Victor & Philip i min klass har valt det, så det blir stenkul! 

Nej nu ska jag titta på ett avsnitt Vampire Diaries innan jag går och lägger mig. Vi hörs!

PUSS

A new beginning

publicerad den 2011-10-04 kl 16:19:04 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,

Det känns faktiskt bättre nu. Det känns som att jag klarade det bättre idag. Jag har kunnat undvika att gå ut från rummet och slå mig själv i ansiktet för att ta mig samman. Jag beter mig som en barnunge. Det ska jag sluta med! Sandie är guld värd. Jag hade inte klarat det utan henne! Jag kan verkligen prata med henne om allt. Utan att känna mig dum. På tal om prata så hade jag utvecklingssamtal med Lisa & Thorbjörn igår (mina lärare) och jag fick mig att lugna ner mig lite. Jag måste inse mina egna begränsningar, jag kan inte satsa allt på varje liten uppgift. Så det känns bättre med skolarbetet nu också. Och som om inte det var nog med samtal ska jag på mitt första möte med en av kuratorerna här, Johannes. Jag är nervös, som fasen! Men det ska nog gå bra. Jag har hört så mycket bra om honom. Så dit ska jag om 40 min. Sen har vi planerat en filmkväll uppe i Kavaljer. Jag har ingen aning om vilken film vi ska se, men det blir säkert bra. Jag måste hinna skriva på projektarbetet också. Jag skulle ha gjort det nu, men Word bestämde att jag inte fick använda det utan att köpa någon licens så jag är tvungen att ladda ner Open Office, och det tar tid som fasen! Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och försöka tänka på annat.

PUSS

Dagens låt

publicerad den 2011-10-04 kl 15:27:02 i kategorin Dagens låt l Kommentera (0)


Is it supposed to be like this?

publicerad den 2011-10-04 kl 07:43:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Det känns inte bättre än. Gårdagen var jobbig. Jobbigast på länge. Jag vet inte ens varför. Det känns som att jag slits i två delar. Kluven på mitten. Till ingen nytta! För ingen av dom bryr sig! Jag kan inte slappna av utan går runt, speedad, och förstör allt i min närhet. Kanske inte förstör, men jag gör inte saken bättre av att hålla på som jag gör. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att släppa det? Jag sitter och analyserar allt, minsta lilla ord, blick. Tolkar allt. Tolkar låtar! Vad fasen är det med mig då? En person skickade en länk till en låt på youtube som han ville att jag skulle lyssna på, tydligen för att lugna ner mig. Istället började jag grina för det kändes som att han sjöng den till mig. Och det var ingen happy song.

Till min stora glädje kunde jag dock börja läsa en bok igårkväll. Jag struntar i den där dumma boken som jag valde till engelskan förut, jag vill läsa The Hunger Games som jag fick i födelsedagspresent, så det tänker jag göra. Jag får prata med läraren på torsdag. Torsdag känns förresten extremt långt bort. Jag undrar vad som kommer att hända. Om jag kommer få ut något av det alls. Annat än mat då. Haha.. 

Okej, nu börjar jag svamla i gåtor igen. Jag ska gå till frukosten istället. Vi hörs väl.

PUSS

Söndag

publicerad den 2011-10-02 kl 10:26:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godmorgon!

Samma tidiga morgoninlägg som varje helg, haha. Idag vaknade jag kl 9, även fast jag hade dragit ner rullgardinen! Kan ju vara för att jag gick och la mig väldigt tidigt igår. Vi var några stycken som satt inne på Fredrics rum och tittade på film, men jag gav upp och gick och la mig istället. Jag somnade säkert vid tolv. Så jag har ju fått tillräckligt med sömn. 

Nu behöver jag lite råd här. Helst från killar. Som om det finns några killar som läser min blogg? Haha, vilket skämt.. Men i alla fall. Varför säger inte killar bara vad dom menar? Det känns som att man aldrig vet vart man har dom. Dom kan säga en sak men mena en helt annan. Och så kan dom säga saker som är omöjliga att tolka. VAD FASEN MENAS MED DET?! Jag blir galen! Och nu måste jag gå och vänta till torsdag (förmodligen) innan jag kommer fatta ett skit. Jag kommer förmodligen inte fatta något då heller, om jag känner honom rätt. Vilket jag förmodligen inte ens gör. Herregud vad svårt allt ska vara. Jag förstår inte hur jag lyckas sätta mig i den här skiten IGEN. Jag oooooorkaaaar inte! Jag tror att jag bara ska låtsas att jag är efterbliven och inte har fattat ett skit och om han menade något annat så får han fasen säga det rakt ut. I nyktert tillstånd. Så det så.

Ni blev inte mycket klokare av det här va? Hehe..

Kram!

Helg

publicerad den 2011-10-01 kl 10:41:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon.

Jag kan inte sova länge på mornarna här. Jag vaknar runt halv nio varje lördag och söndag och är pigg som fasen! Skumt.. Men gårdagen var trevlig! Jag var nykter! Den enda i sällskapet vill jag tillägga! Känner mig ganska stolt faktiskt. Dagens planer är att städa, tvätta och plugga. Jag känner verkligen att jag behöver sätta igång med pluggandet ordentligt nu. Jag måste skriva på projektarbetet.. Och börja läsa den engelska boken. Men innan dess ska jag duscha! Sedan ska jag sätta igång med allt. Göra en lista och stryka grejer när jag är färdig.

PUSS