Nu får det vara nog

publicerad den 2012-04-30 kl 11:51:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det bästa sättet att undvika att tänka på en viss sak är att hitta någonting annat att tänka på. Det har jag gjort nu! Efter väldigt mycket tänkande på en viss människa så kände jag att nu får det fasen vara nog. Jag måste lära mig att fokusera på mig själv. Därför tänker jag nu ta tag i det ofantligt stora problemet som heter min vikt. Och jag känner mig galet peppad just nu! Jag var ute och promenerade två gånger igår. Fast det var nog mer att jag kände mig så sjukt rastlös och hade så mycket tankar i skallen än att jag var peppad på viktminskning, men ändå. 

Snart ska jag gå iväg till Strandtorget och bli klippt. Mina slitna toppar är inte att leka med, haha. På hemvägen hämtar jag nog upp Anton som är hos en kompis, och ikväll kommer gudmor med familj för lite valborgsfirande. Det kommer bli awesome!

Ha världens bästa valborg! Och sup inte för mycket!

PUSS!

Feelings

publicerad den 2012-04-29 kl 18:40:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Det blir inte så mycket bloggande just nu, men det är så mycket som snurrar runt i min hjärna som jag inte kan skriva här. Istället skriver jag om saker som händer, som egentligen inte har så mycket att göra med mitt mående. Sen jag kom hit i fredags så har min tid bara handlat om en sak. Det är bara en sak som har gått runt i skallen, och jag har inte mått så bra. Det är dock lättare att tänka när jag är här. Jag har tagit ett beslut om hur jag ska göra. Det svåra är bara att hålla fast vid det beslutet. Det är som sagt lättare när jag är här att sitta och ta beslut, men när jag väl ska genomföra dem så är det inte lika lätt. Jag kommer behöva blotta mig mer än vad jag har gjort för någon annan tidigare, men det är nödvändigt för att jag ska kunna gå vidare. Jag vet bara inte vart jag ska hitta modet att säga det jag behöver säga. Det enda jag vet är att det inte kan fortsätta som det är nu. 

Idag firade vi Anton. Han fyllde ju år sist jag var hemma, men sen blev alla sjuka så de hade inte firat honom än. Så idag kom lite släkt och vänner på fika. Det var trevligt, men jag hade svårt att stänga av skallen. Det var dock jättetrevligt att träffa alla!

Nu blir det mat för hela slanten. Eller kek, som en vän tycker att det är så roligt att min mor säger, haha.

PUSS!

I miss you

publicerad den 2012-04-28 kl 13:37:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Varför är man aldrig nöjd? Vart jag än är så saknar jag någon. Nu är jag hemma i Tyresö och åker tillbaka till Ljungskile på tisdagkväll. När jag är i Ljungskile saknar jag familjen, när jag är i Tyresö saknar jag vännerna. 

Jag kom till Sthlm igår runt halv åtta och åt middag, drack lite vin och snackade med mor & far ett tag. Sen blev jag helt plötsligt medveten om hur trött jag var, somnade halv tio och vaknade halv tolv idag. Jag sov fasen 14 timmar! Så länge tror jag aldrig att jag har sovit förut. Men det behövdes ju garanterat efter onsdagsnatten. 

Nu har jag ätit frukost och duschat. Jag höll på att förblöda när jag rakade benen, haha. Helt seriöst så har det aldrig gått så jävla illa förut. Jag var tvungen att byta plåster 3 ggr på en kvart för att det blödde igenom plåstrena hela tiden. Helt stört. Jag borde börja vaxa istället. Synd bara att det gör så JÄVLA ont!

Annars är dagens planer att ta det lugnt. Jag måste ta mig till Apoteket också och köpa nässpray mot min dumma allergi. Det är värre än någonsin detta året, riktigt konstigt. 

Ha en asbra lördag!

PUSS!

Crazy crazy

publicerad den 2012-04-27 kl 00:13:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll. Den här dagen har bara passerat i ett töcken av huvudvärk, illamående och oro. Och så prov i engelska, som förmodligen gick åt helvete. No good. Kvällen har spenderats inne hos Victor med Seinfeld. Det är roligt det där. Gårdagen var helt galen. Helt sinnessjukt galen.

Imorgon åker jag till Sthlm över valborg! Jag tar ju dock med mig datorn, så vi hörs väl när jag är hemma safe and sound imorgonkväll. Jag åker bil med Pixie och Fredric, så det blir awesome. 

Ha det bra!

Godnattkram!

Klädbytardag

publicerad den 2012-04-25 kl 14:08:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej. Några dagar sedan sist, men ingenting har hänt som är värt att skriva om. Eller jo, jag skrev färdigt boken igår och skickade till min lärare Thorbjörn. Han kom till mig idag och sa att han hade läst den och att han tyckte att den var jättebra, äkta och berörde. Jag tyckte att det kändes lite konstigt att få respons på mina egna känslor och tankar, men han sa ju bara bra saker så det var väl tur det. 

Idag har vi i Livs hållit i en klädbytardag. Det har tjatats något enormt om den här jäkla klädbytardagen, så man var trött på den redan innan den hade börjat, hehe.. Men det gick till så att man har kunnat lämna kläder till oss hela veckan, och så får man en biljett för varje klädesplagg man lämnar in. Dock kunde man bara få högst 5 biljetter, oavsett om du lämnade in fler eller inte. Sedan när vi drog igång idag så "betalade" man för klädesplagget man ville ha med biljetten som man hade fått för sitt gamla klädesplagg. Vi fick in extremt mycket kläder, och det finns inte en chans att allt går åt. Men det som inte blir "taget" innan klockan tre säljer vi för 5 kr/plagget. Det som finns kvar efter det skänker vi bort till typ Stadsmissionen eller liknande. Det är en fin tanke tycker jag!

På lektionen hade vi besök av en kvinna, som jag inte kommer ihåg vad hon hette, som pratade om civil olydnad. Väldigt intressant! Hennes bror hade suttit i fängelse i 15 månader i USA för att ha saboterat någon kärnvapengrej. Så det diskuterade vi sen. Skulle man själv kunna hålla på med civil olydnad?

Resten av dagen blir det att ta det lugnt. Jag har kämpat som fasen med bokprojektet, och nu är det äntligen färdigt! Jag förtjänar att ta det lugnt en eftermiddag!

PUSS!

Inget bröd = jävligt arg Carro

publicerad den 2012-04-22 kl 12:35:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag var inte glad imorse. Jag gick upp och skulle äta frukost när jag märkte att brödet som jag hade tagit upp från frysen igår var borta. Jag blev sinnessjukt arg. Som tur var fanns det några knäckebröd kvar som jag kunde äta, men jag tycker inte ens om knäckebröd! Jag tycker inte att jag ska behöva stå ut med det här faktiskt. Jag måste kunna köpa bröd och lita på att det finns kvar till helgen. Jag måste snacka med en viss person..

Annars har morgonen varit produktiv. Jag har skrivit färdigt min engelskauppsats, och det känns extremt bra. Nu kan jag bara koncentrera mig på att få färdigt bokprojektet. Resten av dagen ska jag ägna mig åt att städa och tvätta. Extremt nödvändigt för jag har inte städat sedan veckan innan lovet. Det är alltså väldigt, väldigt dammigt här. 

Ha en mysig söndag!

PUSS!

What about now

publicerad den 2012-04-21 kl 11:51:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Idag är det lördag. Jag vaknade för en och en halv timme sedan och har nu ätit frukost. Vi har dock fortfarande ingen fungerande kaffebryggare i vårat kök, och dessutom har Fredric druckit upp allt kaffe. Suck. Jag vill ha kaffe! 

Jag pluggade inte lika mycket som jag hade behövt igår heller, men jag hade utvecklingssamtal i alla fall. Det gjorde mig dock inte jätteglad för jag måste göra ett extra-arbete om jag vill ha bättre omdöme, vilket känns väldigt konstigt. Jag har ju faktiskt gjort vartenda arbete och har inte särskilt mycket frånvaro. Dessutom är jag väldigt stressad över skolan som det är, och nu blev det inte precis bättre. Men men, jag ska försöka få färdigt engelska-arbetet i helgen i alla fall. 

Annars var gårdagen mysig. Jag & Sandie satt nere i datasalen och kollade på roliga klipp på youtube, haha. Extremt roligt! På eftermiddagen fick vi skjuts ner till affären av Robban som skulle vidare till Uddevalla för att hämta sin TV. Jag kan inte förstå hur mat kan vara så dyrt. Sen är det ju också tusen gånger dyrare här i Ljungskile än vad det är hemma i Sthlm. Men jag köpte i alla fall grejer så att jag kunde göra nachos. Först nachochips, sedan köttfärs och ost, in i micron, sen sallad, tomat, gurka, majs, tacosås och creme fraiche. Awesome! Det blev otroligt gott. Jag tror att jag ska äta samma sak idag, hehe. På kvällen fick jag & Sandie låna Robbans rum så vi satt där och tittade på Narnia. Mysigt mysigt!

Ha en bra lördag!

PUSS

We could be the kings and queens of anything

publicerad den 2012-04-19 kl 20:50:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeeeeeeej! Idag har varit en riktig fnissdag. Jag har fnissat mest hela tiden. Förutom när vi var i Uddevalla och kollade på en teater som barn och ungdomar från Kenya hade. Den var otroligt hemsk. Men annars har det varit en fnissig dag. Det blev dock inte så mycket pluggande som jag kanske hade behövt. Men hela morgondagen ska jag ägna mig åt plugg. Vi har eget arbete hela dagen så vi går till frukosten vid nio, pluggar sedan järnet tills jag ska ha utvecklingssamtal kvart i elva, pluggar järnet igen tills lunch och till sist avslutar vi med lite plugg. Haha, trevlig dag! 

Nu ska jag fortsätta att nörda med Sandie!

PUSS!

Tråååkig dag

publicerad den 2012-04-18 kl 21:10:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll kära vänner. Dagen har passerat utan att något minnesvärt hände. En riktigt tråkig dag faktiskt. Jag fick dock med mig Fredric på frukosten så jag slapp sitta ensam. På lektionerna pratade vi om demokrati och kommuner. Jag & Pixie checkade Tyresö kommuns hemsida och redovisade lite kort. Efter lunch hade vi eget arbete med bokprojektet. Jag satt helt seriöst 3 timmar utan paus och fixade med boken. Nu är all text jag har än så länge inlagd i mallen, eller nästan i alla fall. Efter det lagade jag & Fredric middag. Det blev hamburgare, pasta och sallad. Mums mums! Sen hängde jag uppe hos Sandie ett tag innan vi gick ner på mitt rum och jag satte igång med pluggandet igen. Den här gången var det svenskauppgiften. Jag hade helt missat att vi hade svenskaläxa, i och med att jag var sjuk lektionen innan lovet och glömde bort att fråga någon om vi hade fått någon läxa. Jag trodde dock inte att vi skulle få läxa över lovet! Det fick vi dock.. Men den gjorde jag nu i alla fall. 

Det blir en tidig kväll för mig. Jag är så extremt trött så att jag skulle kunna somna på en gång. Men jag ska nog lägga mig och titta på någon film innan jag somnar. 

PUSS

En (helt vanlig?) tisdagmorgon

publicerad den 2012-04-17 kl 07:40:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Det här blir bara konstigare och konstigare. Nu känns ingenting som det gjorde innan lovet. Alla som kommer hit vill bara bort igen. Jag kände inte nödvändigtvis så, men det blir mer och mer så i och med att alla andra är så negativt inställda. Riktigt tråkigt. Jag tänker tillbaka på hur det var de första månaderna, eller egentligen hela första terminen, och fattar inte hur det kan ha gått från det till det här. Jag uppskattade definitivt inte dem månaderna tillräckligt mycket. Nu känns allt som sagt som att det redan är slut. Det är 7 veckor kvar, men det är redan slut. Hur ska jag ställa mig till det här? Jag gillar inte det här!

Nu ska jag gå till frukosten, i min ensamhet. Hörs senare.

C

I'm back

publicerad den 2012-04-16 kl 15:34:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Så var man tillbaka i Ljungskile igen. Det är sista gången jag skriver det med den betydelsen. Jag kommer såklart återvända till Ljungskile igen, men inte på samma sätt. Inte som nu. Det känns i luften att det bara är några veckor kvar nu. Det är precis som att man mentalt redan har flyttat ut och gått vidare. Det är svårt att beskriva, men jag gillar det inte. Jag gillar det inte alls. 

Jag kom som sagt tillbaka hit igårkväll, och jag var helt slut när jag väl var framme. När jag vaknade imorse blev jag förvånad över att det var så ljust ute. I och för sig var klockan kvart i åtta, men jag blev förvånad ändå. Jag tror att mitt sinne ställde in sig på vinter efter vädret i Sthlm. Jag var dock inte särskilt trött, vilket var konstigt. Vi gick till frukosten, var på lektion, hade föreläsning med någon Stefan Edman, fikade, frågestund med föregående föreläsare och sedan lektion igen. Lunchen var helt okej, och nu har jag precis varit hos Johannes. Tiden går så ofantligt fort när jag är där! Men det är väl för att vi alltid har så mycket att prata om. Jag har också flyttat in ett nytt skrivbord i mitt rum. Vi var tvungna att tömma våra gamla och ställa ut dem i korridoren igår, så idag stod det nya utanför rummen som vi fick flytta in. Gissa vilken färg jag fick? Blå. De bytte ut mitt fula men funktionella gröna skrivbord till ett blått och helt patetiskt ofunktionellt. Det har en låda. EN ENDA LÅDA! Den är dessutom bara några centimeter hög. Helt värdelöst. Jag har nu därför en plastpåse i ett hörn som är fylld med det som låg i skrivbordet förut. 

Just det, jag lämnade in min HTC i fredags på reparation och kommer inte få tillbaka den förrän om en månad. Jag har därför mammas gamla telefon som inte har internet. Ganska jobbigt att inte kunna kolla facebook, haha. Men det är nog bra att göra så ibland så att man inte blir för beroende. Men jobbigt känns det, haha. Dessutom blir det ju inga bilder från mig heller i och med att jag inte har någon annan kamera. Pissigt!

Nu ska jag upp och störa Sandie!

PUSS!

Skum dag

publicerad den 2012-04-14 kl 21:13:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll söta människor! Denna dag har varit riktigt konstig. Jag vaknade nån gång efter tio, tittade ut genom fönstret och upptäckte att det hade kommit över en decimeter snö. Vilken besvikelse. Sedan kommer mamma in och säger att vi inte har någon el. Vi hade ingen el på 6 timmar! Jag fick dock panik runt tre och åkte hem till Pillan för att boka tågbiljett. Så fort vi åker hemifrån så får vi såklart elen tillbaka. Min vanliga tur, haha. Men när jag väl kollar biljetter så finns det inga sista minuten överhuvudtaget! Jag fick panik igen. MEN när vi kom hem igen och jag kollade så hade det kommit in några stycken så jag kommer i alla fall till Ljungskile imorgon! Dock betydligt senare än vad jag hade tänkt från början. Jag åker 17.10 från Stockholm och kommer till Ljungskile 21.35. Men huvudsaken är ju att jag kommer dit överhuvudtaget. Och det är ganska skönt att slippa gå upp tidigt imorgon för att åka till centralen.

Nu ska jag spendera min sista kväll i Stockholm på 7 veckor med min familj. Vi kanske hörs imorgon innan jag åker! Annars hörs vi som vanligt på den lite soligare delen av Sverige ;)

PUSS!

Anton 7 år!

publicerad den 2012-04-13 kl 11:03:04 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Det är ingen vanlig dag för det är Antons födelsedag! Jepps, min lillebror fyller hela 7 år idag! Det är galet. Gårdagen var lyckad i alla fall! Vi var ju inne i stan och kollade på Mästerkatten, och jag tror nästan att jag tyckte att den var roligare än vad han tyckte. Eller vi skrattar ju åt olika saker. 





Två bilder från igår, hehe.

På kvällen fick jag och mamma för oss att vi skulle hyra film så vi åkte iväg till Vivo och hyrde Jag Saknar Dig.
Jag fattar inte hur jag INTE kunde gråta förra gången jag såg den. Nu rann tårarna hela tiden. Dumma film. Men den är väldigt fin.

Dagens planer är att umgås med Anton så mycket som möjligt. Dessutom har jag tydligen lovat att baka. Det har jag dock inget minne av, men nu måste jag ju göra det. Det blir en bra dag!

PUSS!

Bio hit och bio dit

publicerad den 2012-04-12 kl 09:57:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon. Trött som in i helvete här, men jag får skylla mig själv att jag inte går och lägger mig i tid. Det är ju bara mycket roligare att vara uppe. Facebookchatten har aldrig använts så flitigt som nu, hehe.

Gårdagen var i alla fall mysig. Doddo kom hit vid lunchtid, MED lunch! Mycket bra service, haha. Sedan satt vi och käkade, snackade, fikade, snackade och snackade lite till tills det var dags för henne att gå hem och packa det sista innan hon åkte tillbaka till Tyskland. Det var dock inte lika jobbigt att säga hej då till henne den här gången, och jag antar att det är för att man vet att tiden går så jäkla snabbt så helt plötsligt kommer det vara juli och hon kommer hem.

Annars skulle jag ha träffat en annan fin vän från grundskolan, Josse, igår, men hon blev sjuk! Tråkigt värre! Så jag spenderade min kväll framför datorn och TVn. Samtidigt. Multitasking, haha.

Nu måste jag sätta fart här, för jag & Anton ska in till stan om en timme. Vi ska på bio och se Mästerkatten! Haha, det kommer bli awesome. Innan dess blir det lunch också. Men nu måste jag göra mig i ordning! Vi höööörs!

PUSS!

The Hunger Games

publicerad den 2012-04-11 kl 11:19:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Idag är jag sjukt seg. Jag känner inte riktigt för att göra någonting. Jag har försökt samla kraft för att duscha i typ en timme, haha. Det är min dumma allergi också som gör att jag blir så trött. Sen gör det ju inte saken bättre att jag sitter uppe på nätterna och chattar, hehe. 

Gårdagen var dock awesome! Jag var med min mor och far och såg The Hunger Games, och jag tycker att den var superbra. Helt fantastiskt bra! Sen har jag ju läst alla tre böcker också, och boken var såklart bättre än filmen. Som vanligt. Men jag tycker ändå att de gjorde ett bra jobb med filmen. Jennifer Lawrence är ju helt otroligt rätt som Katniss! Och Josh Hutcherson är också fantastisk.



Nu måste jag ta mig i kragen och duscha.
Jobbigt jobbigt, hehe..

PUSS!

Effektiva jag

publicerad den 2012-04-10 kl 08:53:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag har inte direkt varit på blogghumör de senaste dagarna, men de har varit ganska mysiga. Lördagen blev lyckad med påskmiddagen, fast bara med familjen. Kvällen spenderades med mamma & pappa framför TVn, vi tittade på Breaking Dawn! :) I söndags kom mormor, så då åt vi påskmat igen. Jag nöjer mig som sagt med mina ägg, så alla andra sitter och äter massa annat förutom jag som sitter där med typ 4 ägghalvor, haha. Men det är ju så gott! Igår satt jag mesta dels av tiden och pluggade. Hemtentan och boken. På eftermiddagen var jag, mamma & Anton hos gudmor och fikade men så fort jag kom hem satte jag mig och pluggade igen. Nu har jag bara tre frågor kvar på hemtentan och boken är nästan klar!

Idag blir en riktigt mysig dag! Jag bara känner det på mig! Om 40 min kommer Dodds hit och äter frukost. På tal om det måste jag kanske kliva upp från sängen och klä på mig snart. Sedan blir jag hemma hela dagen med Anton. Jag räknar också med att kunna göra färdigt hemtentan. För ikväll så kommer jag inte ha tid. Gissa vad jag ska göra! Jag ska se The Hunger Games! Och det kommer bli AWESOME! 

PUSS!

Glad Påsk!

publicerad den 2012-04-07 kl 12:23:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej mina underbara och glad påsk på er! Idag är det påskafton och jag har redan fått i mig två ägg och letat efter påskägg + påskpresent. Jag fick seriöst världens bästa påskpresent av min mor och far! Breaking Dawn-DVDn! Awesoooome! Dessutom fick jag en hel drös klädesplagg igår också. Ett par mörkblåa chinos, svarta leggings, vitt linne, beiget linne och en svart klänning. Plus ny mascara och hårfärg! Hallelujah säger jag till det! 

På eftermiddagen begav jag mig hem till Dodds där det bjöds på både fika, middag och kvällsfika! Och det var så otroligt roligt att träffa henne igen! Fast det kändes inte som att det var 12 veckor sedan vi sågs sist. Det var i alla fall supermysigt, och runt halv elva gick vi hem till mig, drack lite mer te och lyssnade på musik. 

Dagens planer är lugna. Jag ska färga håret nu hade jag tänkt, sedan blir det kanske en promenad och lite plugg. Jag måste börja med den dumma hemtentan i religion. Och det enorma engelska-arbetet. Kul. Trevligt. Senare blir det påskmiddag med familjen och godisätande tills jag spyr. 

Glad påsk!

I'm home

publicerad den 2012-04-06 kl 15:21:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Så var man hemma i Sthlm igen. Tågresan var deppig, men det var oändligt skönt att komma hem. Jag vaknade tidigt imorse av min brors gitarrspelande, men det gjorde inte så mycket. Nu har jag precis kommit hem från Farsta Centrum där jag var med mamma och pappa och shoppade. Shoppade på högsta nivå måste tilläggas. Jag fick otroligt mycket nytt, och jag är extremt tacksam! Jag visar senare! För nu ska jag hem till världens bästa Sofia!

PUSS!

I can't breathe without you but I have to

publicerad den 2012-04-05 kl 09:53:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon. Det är skärtorsdagen idag! Har ni sett några påskkärringar? Jag hoppas på att tågvärdarna ska vara utklädda till påskkärringar, haha. Inte så troligt kanske. 

Jag vaknade nyss och kunde inte somna om. Det är nog ett tecken på att jag börjar bli frisk. För jag behöver inte gå upp förrän om en timme egentligen. Jag ska duscha, fixa till mig, packa färdigt och sedan äta lunch. Jag vill inte behöva stressa efter lunchen i och med att tåget går tjugo över tre. 

Även om det ska bli jätteskönt med lov så kommer jag sakna vännerna här sjukt mycket.


Fredric, Andreas & jag någon gång i oktober när vi hade tagit bullar och kaffe, hehe..



Lövkrattar-dagen. Jag blir nedputtad i den stora lövhögen och Jonas ser lagom nöjd ut.



Här ser alla väldigt nöjda ut utom jag som kämpar för att ta mig upp....



Bokmässan i Göteborg i september!



Såhär kul har vi på fredagar


Bilderna är tagna utav Sandie, Lina & Pedro.

PUSS!

Can you lie next to her and give her your heart?

publicerad den 2012-04-04 kl 12:19:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeeeeeej. Det här är en riktigt konstig vecka. Jag gick till skolan igår men mådde inte bra alls så jag gick hem efter fikat. Sedan låg jag i sängen och hade feberfrossa hela dagen. Lite huvudvärk på det också. Det var inte alls kul. Jag tyckte väldigt synd om mig själv, haha. På eftermiddagen tog jag mig upp till Sandie och tog över hennes säng, hehe. Sedan låg jag uppe i en av sofforna i några timmar tills jag blev så hungrig så att jag inte kunde vänta längre med att laga mat. Det är jobbigt att vara sjuk när man inte har någon som kan laga mat åt en! Jag tittade lite på Färjestad - Brynäs innan jag tog över Victors rum och tittade på Änglar och Demoner. Jag somnade ju såklart och vaknade när filmen var slut, haha. Efter lite tjötande/halvsovande ute i vardagsrummet gick jag och lade mig igen. Så det kändes mest som att jag sov hela dagen, fast på olika ställen. Riktigt konstig dag.

Idag är huvudvärken kvar och jag fryser fortfarande men har ingen frossa. Jag har sovit fram tills för en halvtimme sedan vilket var väldigt skönt. Sömn är något som det har varit dåligt om den senaste veckan. Men snart är det dags för lunch och på eftermiddagen hoppas jag att jag ska orka plugga lite. Åtminstone det som ska vara färdigt tills imorgon.. Dålig tajming!

Vet ni vad som händer imorgon också? Jag ska åka hem till Sthlm! På tal om det måste jag skriva ut biljetten, det har jag inte gjort än. Det ska bli så otroligt skönt att komma hem. Jag saknar alla extremt mycket! Dessutom hörde jag av Dodds igår att hon stannar i Sverige ända till onsdagkväll, vilket kommer bli awesome! 

Nej nu blir det lunch. Jag är extremt hungrig!

PUSS!

Min helg

publicerad den 2012-04-02 kl 08:19:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Måndag morgon igen. Helgen var lugn. Faktiskt var det nog den lugnaste hittills. Jag har mest hängt på mitt rum. Igår var den effektivaste dagen på länge. Jag vaknade, åt frukost, skrev en engelskatext, var ute och promenerade i över en timme, duschade, åt lunch, städade rummet och fixade t o m lite på boken. Kvällen spenderades i Kamrat med Sandie, Fredric & Pixie. 

Idag väntar en förmiddag med klasslektioner. Efter lunch ska jag till Johannes (kuratorn). Sedan förra veckan så går jag dit varje vecka på psykoterapi. Det betyder att man har djupa samtal om vad problemen grundar sig i, istället för att tänka ut snabba lösningar som man gör inom KBT. Efter mitt samtal där är det engelska, som jag inte ser fram emot. Helvetesengelska. 

Jag längtar hem nu. Jag längtar efter min familj så otroligt mycket. Och det ska bli så ofantligt kul att träffa Dodds igen! Det känns som att det var flera år sedan jag såg henne, samtidigt som att det känns som att det var förra veckan. Riktigt skum känsla. 

Nu är det dags för frukost!

PUSS!