Resfeber

publicerad den 2012-12-08 kl 11:13:11 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon! Hur är det med er? Jag fick sova 9½ timme inatt, vilket var väldigt skönt, tillskillnad från igår natt då jag sov ca 5. Igår var det ju också strömavbrott från kl 7 till 11. Typiskt att det var just den dagen som jag var uppe från halv 7. Men jag tände ljus i hela huset och satt och läste större delen av dagen. Det var riktigt mysigt. Jag började läsa en ny bok för några dagar sedan och tänkte att jag skulle läsa lite för att hinna komma in i boken innan jag åker till Dublin, men i och med gårdagen så blev det att jag läste väldigt mycket så nu är det inte så långt kvar, hehe. Men jag lär ju inte läsa jättemycket i Dublin ändå så det gör inget. 

Kan ni fatta att vi åker imorgon?! Tiden har gått så jäkla fort. Jag har såklart inte ens börjat packa, men i och med att vi bara ska vara borta 4 dygn så behöver man ju inte så mycket. Jag måste bara berätta en rolig (och extremt välkommen) grej som hände igår. Pappa skulle växla pengar åt mig i och med att jag har varit rätt febrig de senaste dagarna, och jag hade redan kontanter som jag skulle växla. I torsdags kväll så fick jag 500 kr av mamma som bidrag, vilket jag absolut inte hade räknat med, så jag blev såklart jätteglad i och med min ganska så begränsade resekassa. Pappa tog med sig pengarna när han åkte till jobbet igår men hade ju ingen aning om att jag hade fått 500 kr av mamma, och så bestämde han sig för att vara extremt generös också så han bidrog också med 500 kr. Så när han kom hem med de växlade pengarna blev jag såklart väldigt förvånad för det var ju mycket mer än vad jag hade räknat med, och så säger han att han bidrog med 500 kr och jag och mamma bara skrattade och berättade att mamma redan hade givit mig 500 kr. Så ibland är det bra att ha föräldrar som inte pratar med varandra under dagen, haha. Min resekassa blev alltså väldigt mycket större! Och ingen är gladare än mig!

Men nu börjar resfebern komma. Jag är ju väldigt flygrädd, så just flygresan ser jag inte fram emot. Tur att den bara är drygt 2½ timme. Men åh vad allt det andra ska bli kul! Och framför allt mysigt. Det ska bli så skönt att komma ifrån allt här. 

Jag skriver nånting ikväll innan jag går och lägger mig! Nu ska jag packa!

Puss! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandie
Fan vad kul Carro!! :D:D de kommer gå superbra och du kommer ha skitkul!! :D Lova att höra av dig när du är hemma igen och berätta hur det var!

puss <3
Svar: Det ska jag göra! :D <3
Carro
2012-12-08 @ 17:50:50
URL: http://swedhik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback