Lifetime

publicerad den 2012-05-05 kl 14:47:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu var det ett tag sedan! Till mitt försvar måste jag dock meddela att jag höll på att skriva ett inlägg igår eftermiddag, men då gick brandlarmet så jag blev avbruten. Det var Andreas igen, haha. Denna gången hade han rostat bröd. Jag fattar inte hur han lyckas! 

Det har i alla fall varit 3 bra dagar i Ljungskile. Vädret var toppen i onsdags och i torsdags, supervarmt och soligt. Vi låg ute och solade i flera timmar båda dagarna. Så ofantligt härligt! I torsdags var vi även och tittade på musikalklassens slutproduktion Into the Woods. De var riktigt duktiga! Dock en lite skum musikal. Igår var det betydligt kallare och gråare väder, så det blev inget solande. Men det gjorde inte så mycket för jag och min engelskagrupp åkte till Göteborg på eftermiddagen. Jag åkte med Pixie, Jonas & Isolina från musik dit, och vi hann äta kebabsallad innan. Mumsigt! Vid 19 var det teater på Folkteatern som gällde. Ingen av oss visste vad den handlade om innan, bara att den skulle vara på engelska. Det var liksom därför vi var där. Jag önskade verkligen att vi hade blivit förvarnade, för nu kändes det som att man kom dit och fick ångest slängd på sig. Man fick följa två gravida par varav det ena paret fick veta i typ 20e veckan att deras barn hade en mycket ovanlig kromosomavvikelse, och de gjorde då abort. Det andra paret gjorde inget test, och födde ett barn med samma ovanliga kromosomavvikelse. Så fick man se hur både paren kämpade och hur de gick vidare med sina liv, med allt vad det innebar. Det var en riktigt tung teater, som var extremt bra och viktig. På hemvägen åkte en kille från Alif med mig & Pixie hem, och han var den största idioten jag någonsin har träffat. Hur han kunde sitta och uttrycka sådana åsikter som han gjorde precis efter att vi hade sett den där teatern är helt oförståeligt. Hur han kan ha dem överhuvudtaget är oförståeligt. Jag var så arg så att jag inte fick fram ett ord, och när vi väl kom hem ringde jag mamma och grinade i en halvtimme. Att det finns sådana människor som honom är skrämmande. 

När jag hade grinat färdigt så gick jag upp till Sandie och så tittade vi på Herkules! Jag behövde verkligen det. Jag blev dock väldigt förkyld där på kvällen, och när jag vaknade imorse var det riktigt jävligt. Jag nyser, snorar och hostar. Inte kul alls! Jag har blivit smittad av Sandie! Jag tvingade mig dock ner till affären för att handlar nödvändiga saker, typ toapapper och näsdukar. Extremt viktigt. Nu håller jag på och tvättar, och snart är det filmdags med Sandie igen. Det blir en riktig ta-det-lugnt-helg för min del. Jag vill bli frisk så fort som möjligt så att jag kan vara ute i solen!

Lite bilder från de senaste dagarna! Alla är tagna utav Sandie!


Pix & Adam spelar fiiiin musik!


Den här fina (men väldigt platta) sjöstjärnan hittade jag & Sandie nere vid bryggan i onsdags!


Världens finaste bild på Fredric som har på sig mina solglasögon, haha!


Hahah, Fredric leker..

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback