Det löser sig

publicerad den 2012-11-27 kl 17:39:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hello! Sooo, mitt hår är numera brunt! Eller brunare än vad det var förut i alla fall. Det går ju inte att färga bort rött bara sådär, men det är inte oranget i hårbotten längre i alla fall. And that is what counts! Jag rockade liksom inte det röda håret. Det känns inte som jag fullt ut. Till skillnad från på Sandie! Hon äger det röda håret!

För att ta upp ännu en grej jag skrev om igår så löste det sig med tidningen. De hittade fortfarande inte min betalning men de trodde på mig så de la in i systemet att jag hade betalat. Så det var ju bra! Då borde min prenumerationsgåva komma snart också, ett makeupkit om jag inte minns fel. Super! :) Och numret som var ute i butik fick jag hem i brevlådan idag! Så jag tycker att de löste det bra i alla fall! Det är ju inte deras fel att de inte kan se min betalning liksom. 

Annars då? Jag längtar ihjäl mig till Dublinresan! Det ska bli så jäkla skönt att komma ifrån allt i några dagar och bara ha det mysigt. Och när jag ser fram emot något så tar jag tag i praktiska saker. Det får det att kännas som att det inte är så läng tid kvar, när jag har börjat fixa med det praktiska, t ex packningslistor, pengar, resdetaljer. På tal om det måste jag prata med Doddo om det! Aaaahhh, det kommer bli awesome!

Kram och puss! ♥

Suck

publicerad den 2012-11-26 kl 15:25:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Goddag. Morgonen var lite förvirrad för både Simon & mamma är hemma, och det är de ju inte i vanliga fall. Jag trodde ett tag att det var söndag innan jag fattade att båda var sjuka. Sjukstuga här alltså! 

Annars har dagen bestått av att mejla med Plaza Kvinnas kundservice. Jävligt irriterande kan jag berätta. Jag prenumererar på deras tidning men såg i lördags att det nya numret har kommit ut i butik utan att jag har fått hem det i brevlådan. Jag har dessutom inte fått prenumerationsgåvan som man skulle få. Jag mejlade då och skrev detta, och då fick jag tillbaka att de inte har fått in min betalning. Jag är dock 100% säker på att jag har betalat, och jag dubbelkollade både fakturan och mina överföringar på banken. Allt stämmer där, jag har betalat. Men de hittar fortfarande inte min betalning! IRRITERANDE! Jag tänker ju inte ha betalat 367 kr i onödan. Om de inte hittar min betalning så får jag ringa till banken och ha mig. Vad jobbigt allt ska vara då! 

Nu ska jag färga håret igen med hopp om att min kycklingorangea färg ska försvinna. Håll tummarna!

PUSS! ♥

I'm going crazy

publicerad den 2012-11-25 kl 21:28:00 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Här var det tyst! Ja, det är inte mycket att blogga om när man har världens sämsta immunförsvar och är sjuk. Igår gav jag mig dock ut ändå för jag höll på att bli galen av att bara vara hemma. Jag följde med mor och far till Farsta centrum och checkade lite grejer. Jag köpte även nytt schampo, utan sulfater. Ja, jag föll för trycket. Men det skrivs ju överallt om hur dåligt sulfater är för håret! Och nu när jag färgar det var och varannan dag för att försöka få bort det allra rödaste så känns det rätt viktigt med ett bra schampo som inte skadar håret. H&M hade rea på L'Oréal Everpure Colour & Moisture Schampoo så jag köpte det och balsamet i samma serie. Jag var dessutom tvungen att köpa nya leggings för båda mina par var hål i. Och så blev jag visst ett nagellack rikare också, hehe.. Far min var så snäll så att han köpte hårfärgen denna gången, det blir tredje gången jag färgar det på väldigt kort tid nu. Men det är ett måste! Ni ska se mitt hår nu. Jag ser ut som en kyckling i skallen! Jag skulle färga utväxten och det blev oranget. Helt sjukt. Vi får se hur det blir efter nästa färgning.. Jag ger upp efter det här i alla fall. Jag skiter i hur det blir nästa gång, jag orkar inte färga det mer. 


Hair hair hair

publicerad den 2012-11-22 kl 11:26:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Tänk att hår kan framkalla så mycket känslor. Igårkväll kände jag mig besegrad av mitt eget hår. Jag försöker ljusa upp det för att sen kunna färga det i en lite ljusar brun nyans, istället för det väldigt röda som jag har haft nu. Men för att inte slita så mycket på håret så testade jag igår att färga håret i en blond färg, alltså inte bleka utan färga. Det sliter inte alls lika mycket på håret. Det blev dock knappt någon skillnad alls, förutom att det som var väldigt rött blev nu ljusrött. Suck. Jag ska dock köra på samma igen och förhoppningsvis ljusas det upp någon nyans till så att jag sen kan färga det brunt. Det värsta just nu är utväxten. Jag blir deprimerad när jag ser den, varje gång. Usch! To be continued..

Jag vill också uttrycka min extrema lättnad över att SAS inte kommer gå i konkurs, just nu i alla fall! För tillfället ser det ut som att vi faktiskt kommer iväg till Dublin ändå. Sen kan de få gå i konkurs hur mycket de vill, haha. Eller vi kanske behöver komma hem också. Så den 14 december är det fritt fram för SAS att gå i konkurs! Men inte en dag tidigare!

PUSS! 

Oj då..

publicerad den 2012-11-21 kl 13:26:18 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Glömde ju säga att jag råkade visst beställa lite från cdon igår.. Hehe. Är man sjuk så är man. Då måste man ha något att titta på!

Jag utökar min Disneysamling med Björnbröder, 99 kr.

Vampire Diaries säsong 3! Awesome! 239 kr.

Trodde jag ja

publicerad den 2012-11-21 kl 13:22:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej hej. Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, jag har varit sjuk. No fun. Men i måndags trodde jag att jag var frisk igen, febern var borta så jag var ute och promenerade med Doddo och hade mig. Vi hade förresten en väldigt mysig kväll med hemmagjord tacopizza och sen tittade vi på The Hangover som visades på TV. Stört kul. Och när jag vaknade igår så kändes allt okej också, jag duschade och skulle gå till jobbet för att fylla i lite papper, men sen var det som att jag fick ett slag i magen. Frossa, huvudvärk och feber. Hög feber! 39,6 som högst. Så det var bara att lägga sig i sängen och halvsova sig igenom hela eftermiddagen och kvällen. Det var inte kul alls. Idag har jag fortfarande feber men jag mår inte alls lika dåligt som jag gjorde igår. Så det är väl på väg åt rätt håll i alla fall. Nu gäller det bara att ta det extremt lugnt tills jag blir ordentligt frisk och inte ge mig ut på äventyr första feberfria dagen. Det gör dock att mina planer går i kras. För om jag ska kunna vara med på julkonserten med kören så måste jag gå på körövningen imorgon, och det ser inte ut som att jag kommer kunna göra det. I och för sig kommer inte Doddo vara med på konserten och då är det inte alls lika kul. Jag kanske hoppar hela grejen jag med. Jag får se.. 

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, lyssna på julmusik och titta i Stora Julboken som kom på posten idag. Jul ♥

Kram och puss ♥

Är det en vanlig dag?

publicerad den 2012-11-18 kl 21:30:00 i kategorin Dagens låt l Kommentera (1)

Nej för det är dagen då man får börja lyssna på julmusik! Enligt mig alltså. Därför tänkte jag komma med en liten lista på mina favoritjulsånger just nu! Det är en blandning mellan klassiska julsånger och mer moderna popjulsånger. Enjoy! För att lyssna på hela min julspellista på Spotify, klicka HÄR.

Nummer 1 är egentligen Viskar en bön - Peter Jöback, men den har av någon konstig anledning tagits bort från Spotify och på Youtube går det inte att lägga in den i ett inlägg. Men ni kan lyssna på låten HÄR.


1. Decembernatt (Halleluja) - Peter Jöback


2. This is Christmas - Luther Vandross


3. Adeste Fideles (O Come All Ye Faithful) - Céline Dion


4. Believe - Josh Groban


5. Christmas You And Me - Brian McKnight feat. Vince Gill


6. Home for Christmas - Maria Mena


7. Gläns över sjö och strand - Carola


8. Hark! The Herald Angels Sing/Gloria (In Excelsis Deo) - Mariah Carey


9. Julen är här - Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo


10. My Grown Up Christmas List - Kelly Clarkson

Oh the fever

publicerad den 2012-11-16 kl 10:34:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Det blir aldrig som man planerar. I onsdags jobbade jag till 15 men jag vaknade med halsont så det blev ingen träning. Istället hämtade jag Anton och hyrde film. På kvällen bakade jag scones och familjen tittade på fotbollen, Sverige - England. Kärlek till Zlatan! Ännu lite senare kom Anna och hämtade mig, jag sov hos dem och passade Elin hela dagen igår. Hon var lite för förkyld för att gå till dagis. Men hon satt mest och kollade på film så jag läste en del under dagen. Vid fyra kom Anna hem med Jim, Erik & Albin så eftermiddagen/kvällen spenderade jag med Erik & Albin. Sötare ungar för man ju leta efter! Albin började kalla mig för Nanna, precis som Anton gjorde när han var liten, och kom konstant och tog mig i handen och sa "kom, kom". Så söt! Jag åt middag där också och tog bussen hem vid åtta.

Idag har jag vaknat med feber. Det är precis som att kroppen inte vill att jag ska träna! Och jag blir galen! Men jag får väl ta det lugnt idag och i helgen med bara promenader istället och träna på måndag igen. Sjukt irriterande. 

Det är ganska nedslående att ha kontakt med familjer om aupairjobb. Flera gånger har det varit så att man mejlar, bestämmer att man ska prata/skypa, men sen bara slutar familjen att höra av sig, och så får man ett mejl några dagar senare där det står att de inte är intresserade längre. Och de familjer som ansöker till mig har typ 4 barn varav två stycken är under 3 år, och jag vill liksom inte ge mig in på det. Jag skulle stressa sönder. Två barn skulle vara idealiskt, högst tre. Och alla ska helst vara över 2 år. Men det är svårt att hitta kan jag säga er! Och de som har det bor typ ute på landet, och jag vill ju helst vara i en större stad. Men men, det löser väl sig. 


Kärlek till Doddo, jag finns alltid här för dig ♥


PUSS! 

Jobb

publicerad den 2012-11-13 kl 17:30:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Hej hej. Gissa om jag blev förvånad när de ringde från förskolan jag jobbade på förut imorse och frågade om jag kunde jobba idag? Det blev jag. Jag var helt övertygad om att de inte gillade mig i och med att de sökte nya vikarier utan att ens ha ringt mig. Men idag fick jag jobba i alla fall! Med ettåringarna, som var extremt gulliga. Det var dock liiiite jobbigare att vara med dem än med fyraåringarna som jag var sist. Det var väldigt mycket knuffande, bitande och dylikt. Men dagen gick fort, och jag ska jobba på samma avdelning imorgon igen. Pengar ♥

Fortfarande inget nytt om aupairgrejen. Jag har kontakt med en familj som bor i Windsor utanför London som känns bra än så länge. Vi ska förmodligen snacka någon dag framöver, i telefon eller skype. Men jag fortsätter att leta!

Imorgon blir det alltså jobb, till kl 15 och sen är det träning som står på schemat. Good times!

PUSS! ♥

I still don't measure up

publicerad den 2012-11-12 kl 11:54:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag fick svar av en av familjerna som jag hade kontakt med förut att de hade hittat en annan au pair. Som jag trodde. Men nu kan jag ju gå vidare från det i alla fall. Jag har även fått ett positivt svar från en annan, men de är inte jag säkra på. De vill prata i telefonen eller skypa på en gång, och jag vet inte ens vad de förväntar sig av sin au pair för att de har skrivit så lite på sin profil. Jag vet inte vad jag ska svara. Ahhhh, allt är svårt! Jag ska dock ta en paus från allt det här och dra till gymmet ett tag. Skööööönt!

Hörs senare! ♥

Opepp

publicerad den 2012-11-10 kl 21:32:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej. Jag är i stort behov av pepp just nu. Kommer jag klara att åka iväg i x antal månader, bo hos en familj som jag inte känner, ta hand om deras barn och städa deras hus? Helt plötsligt känns allt övermäktigt. Och ingen familj svarar. Varken de jag hade kontakt med förut eller nya som jag ansöker till. Ingen. Och jag ser att de har varit inloggade på sajten, fast de har inte svarat. Mitt självförtroende försvann lika fort som det kom. 

Jag har inte gjort så mycket mer än att sitta och kolla mina meddelanden en gång var femte minut idag. Jag var ute och gick en promenad med mamma, högst motvilligt. Jag har tvättat två maskiner också, mest för att mina träningskläder behövdes tvättas. Annars absolut ingenting. Och det ska jag fortsätta med nu.


Tålamod

publicerad den 2012-11-09 kl 22:11:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej hej. Jag måste lära mig det här med tålamod. Nu har ingen av familjerna som jag har kontakt med hört av sig på två dygn, och jag håller på att bli galen. Jag tänker att de säkert har hittat andra au pairs, men då kan man väl ändå mejla och skriva det istället för att bara sluta svara? Eller? 

Dagen idag har varit jobbig. Mycket familjegrejer som går åt skogen. Dock var jag och tränade en stund, bara kondition denna gången. Och nu på kvällen så var jag med på Antons klassfest. Alla var så fina i sina utklädnader! Hela festen förflöt faktiskt utan större missöden! Helt klart lyckat.

Vi hörs imorgon!

CIAO! 

I say it's okay

publicerad den 2012-11-09 kl 00:21:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll kära söta! Hur är det med er? Det är mycket som snurrar i min skalle, som vanligt i och för sig. Men mer än vanligt om man säger så! Det är många familjer som hör av sig så det är många beslut som måste tas hela tiden. Men jag kan inte direkt säga att jag är närmare att hitta rätt familj än vad jag var igår. Det är svårt!

Idag har jag tagit det lugnt ena halvan av dagen. Mamma är fortfarande hemma och är sjuk så vi satt och pratade om au pair-grejen, jag kommer på nya frågor hela tiden. Hon var au pair i London när hon var 23 eller 24, jag kommer inte riktigt ihåg. Sen mötte jag upp Doddo och så åkte vi in till stan och köpte presenter till våra fäder och sen vidare till kören. Vi hann äta lite middag också på ett café precis utanför Filadelfiakyrkan. Och till min stora glädje så började vi sjunga julsånger idag! Vi ska ha julkonsert den 1a december kl 19 tillsammans med Laudes och Dynamic Vocal, och det kommer bli episkt! Dynamic Vocal är en a capellagrupp som även en av våra körledare är med i, Carina! Det kommer alltså bli julmusik både på "the gospel way" och stämsång. Sjukt bra! Hör av er om ni vill komma så kan jag köpa billigare biljetter, hihi. Om jag köper kostar en biljett 100 kr, annars 150. 

Nu ska jag gå och lägga mig! Lång dag imorgon med Halloweenfest för Anton och hans klasskompisar!

Kram & puss! ♥

Trumvirvel

publicerad den 2012-11-07 kl 19:02:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Godmorgon, goddag, godkväll. Jag har haft en finfin dag tillsammans med Nea, den mest högljudda sötnosen av alla, haha. Hon shoppade och jag fick hålla hårt i händerna för att inte göra det jag också. Jag. Måste. Spara. Och det gick ju nästan helt smärtfritt! Jag fick bara med mig en ögonbrynspenna och hårnålar hem, och de köpte jag för en check jag hade på H&M. So no money spent! Dock kostade ju lunchen lite pengar, men äta måste man ju, eller hur? ;p 

Nu tänkte jag berätta en liten sak som kan vara kul att veta! Jag har bestämt mig för att åka iväg och jobba som au pair i januari! Jag har just nu kontakt med några olika familjer så för tillfället vet jag varken vart jag ska eller hur länge jag blir borta. Det är dock troligast att det blir mellan ett halvår och ett år. Det beror ju på hur det går liksom. Men det känns väldigt roligt! Tydligen är jag rätt eftertraktad som au pair också, vilket känns extremt bra i och med att det inte gick jättebra med vikarierandet på förskolan.. Förhoppningsvis kommer alla pusselbitar komma på plats inom de närmaste veckorna, så jag kommer såklart berätta hur allt går. Men tänka sig! Ni kanske får följa en blogg som skrivs från Irland nästa år? Det blir väl roligt?? Hahahah! I'll keep you posted!

Kram & puss! ♥


Bild från idag, "lånad" från Neas facebook ;) Utväxt-tjejerna, haha!

Reiki massage

publicerad den 2012-11-06 kl 18:01:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Det har varit en skum dag med mycket funderande och reflektioner. Jag tog det lugnt hemma på morgonen med frukost framför ett avsnitt av Vampire Diaries, och vid tolv tog jag en promenad ner till slottet där jag hade en inbokad tid för massage. Det var dock ingen vanlig massage utan en kombination mellan massage och reiki-healing. Det var första gången som jag var på någon form av massage eller behandling så allt kändes väldigt lyxigt. Dessutom är det ju underbara lokaler, allt är så vackert. Anledningen till att detta blev av var att jag fick presentkort på hela 1000 kr där. Väldigt uppskattat såklart! Den här behandlingen kostade inte alls så mycket så jag har kvar pengar på presentkortet till en till behandling. Lyx!

Jag har en liten grej att berätta sen som jag funderar på. Stay tuned!

PUSS! ♥

Roads

publicerad den 2012-11-05 kl 12:37:55 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

Vad vill jag? Varför är det den svåraste frågan av alla? Jag vet vad jag borde göra, vad alla andra tycker att jag ska göra, vad andra skulle må bättre av att jag gjorde, men vad jag själv vill har jag ingen aning om. Är inte det konstigt? Och det svåraste av allt är ju att göra det jag själv vill när jag väl vet vad det är jag vill. Att göra det som jag vet att jag själv mår bäst av, när jag vet att det inte är det som andra mår bäst av. Att ta den svåra vägen, den som gör det svårt för andra men som jag mår bäst av. Vart går gränsen? När ska man sluta ta hänsyn till vad andra mår bra av och tänka på vad man själv mår bra av? För i mitt fall så är det väldigt motsägelsefullt. Det som jag mår bra av är inte vad andra skulle må bra av, men när de inte mår bra så mår jag inte heller bra. Jag känner mig som en svamp som suger upp alla andras känslor, så mitt invanda beteende är att göra saker som andra mår bra av (även fast det kanske är saker som jag själv verkligen inte vill göra och som jag mår dåligt av när jag väl gör det) för att slippa ta på mig andras negativa känslor. Då står jag kvar med bara mina egna istället som jag får efter att ha gjort sakerna som får andra att må bra men inte mig själv. Är det någon som hänger med? Under de senaste åren har jag försökt att lära mig att min egen hälsa går först, men det funkar inte att tänka så när man är som jag. Jag önskar verkligen att jag kunde kasta av mig känslor ibland, inte låta dem komma under skinnet på mig. Men jag kan inte det. Jag lever i mina känslor. 

Vad skulle jag må bäst av idag? Lyssna inåt och inte utåt. Jag vill skapa, organisera, städa på insidan och på utsidan. Och jag måste tillåta mig själv att vara glad! Jag känner egentligen en stor glädje över att jag har så mycket roligt att se fram emot. Jag kan inte lyssna på andra som försöker få mig att inse att jag saknar något, att jag borde vilja mer. Det funkar inte att pusha mig på det sättet. Jag behöver lång tid för att förbereda mig mentalt inför saker, och om någon försöker skynda på mig så går istället flera steg tillbaka. Lördagen spenderade jag gråtandes i sängen just för den anledningen. Men å andra sidan, ligger det inte på mig att bestämma mig för om jag ska låta andra människors förväntningar på mig påverka mig så hårt? Jo, det gör det förmodligen.

Med det jag just skrivit i åtanke så bokade jag nyss tid för massage imorgon. Det ni!


IKEA

publicerad den 2012-11-04 kl 17:10:42 i kategorin Inredning l Kommentera (0)

Jag var på IKEA idag, jag kunde inte hålla mig..
Örngott, 49 kr x2

Bäddset med 1 örngott och 1 påslakan, 139 kr (199 kr utan IKEA Family-kort)



Doftljus, 19 kr x3

Syskonmakaren - Lisa Jewell

publicerad den 2012-11-03 kl 16:15:00 i kategorin Boktips l Kommentera (0)

Titel (Originaltitel): Syskonmakaren (The Making of Us)
Författare: Lisa Jewell
Språk (Originalspråk): Svenska (Engelska)
Antal sidor: 394
Om boken: Lydia är både rik och framgångsrik, men lever ensamt och isolerat. Tills hon en dag får ett brev om att hennes far inte var den hon trodde - hon är istället dotter till en spermadonator. Och hon har syskon. Ska Lydia våga sträcka sig ut ur sin bubbla och ta kontakt med dem? Kanske vågar hon till och med ta reda på vad som egentligen hände när hon var tre år och hennes mamma försvann?
Andra åsikter om boken: "Den här boken har allt; intressanta karaktärer, en bra berättelse som snirklar lite lagom, brittisk miljö och ett flyt som gör att jag ibland undrar om jag ser en bra brittisk tv-serie istället för att läsa en pappersbok." -Doras Bokprat "Fängslande må bra-roman" -Allers
Mina åsikter om boken: Det här var en av de bättre böcker jag någonsin har läst tror jag. Det var en intressant historia som kändes väldigt trovärdig och väldigt intressanta karaktärer som man gillade fast de inte var perfekta. Jag älskade hur man fick lära känna de olika karaktärerna. Den får 5 av 5. Läs den!

PUSS! ♥









Ghosts

publicerad den 2012-11-02 kl 11:27:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godmorgon, än en gång! Av någon anledning så blir det att jag bloggar på morgonen/förmiddagen om gårdagen istället för att blogga på kvällen om dagen som varit. Jag vet inte varför! Men strunt samma. Igår var jag ju på bio med Anton och såg Modig, och Anton älskade filmen! Jag tyckte att den var helt okej, men den var inte riktigt i klass med vissa andra Disneyfilmer. Innan filmen åt vi lunch på McDonalds, och jag hade kollat innan vilka grejer som är mjölkfria så jag kunde äta där utan problem. Killen som vi beställde ifrån var dock väldigt förvirrad, eller så jävlades han bara. Jag beställde sprite men fick fanta och currysås men fick sötsur. Men jag märkte det inte förrän vi hade satt oss och då orkade jag inte gå tillbaka. Men lite irriterande var det.

Som vissa vet så håller vi på att göra om vårat badrum med allt vad det innebär. Nytt kakel, allting är nytt. Vi har köpt allting redan men butiken som vi köpte det ifrån har strulat till det rejält. Vi skulle ha handfat och badrumsskåp i ek (det var jag dock INTE med på..) och det kom för några veckor sedan till butiken men badkaret hade inte kommit än så pappa tänkte ju såklart att han skulle vänta med att hämta ut det tills allt hade kommit. Men när han åkte dit förra veckan så hade de sålt det som vi hade beställt! De sa att de inte kunde behålla sakerna hur länge som helst och hade därför sålt det för att vi inte kom och hämtade ut det. Vilka idioter säger jag bara! Fine om man inte har så stort lager och behöver bli av med grejerna, men då hör man väl av sig till dem som har beställt grejerna innan man säljer dem till någon annan?! Suck. Pappa köpte då samma grejer fast i valnöt för det var det enda de hade i lager. Sedan fick han veta att badkaret (som skulle ha kommit i oktober) inte skulle komma förrän i december. Förmodligen hade de väl sålt det också till någon annan men det sa de inte. Man blir ju minst sagt förbannad. Så nu har mamma & pappa bestämt sig för att lämna tillbaka allt och köpa grejerna på något annat ställe. Det mesta går faktiskt åt skogen när det gäller badrummet. Fogen blev fel och är helt flammig. Suuuuuck!

Idag skulle jag helst bara vilja sitta inne och läsa min bok, men icke. Mamma ska fira sin födelsedag ikväll och jag måste hjälpa till. Jag vill bara sooooova!

Ciao! ♥

Modig

publicerad den 2012-11-01 kl 09:58:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Gårdagen blev verkligen så mysig som jag trodde att den skulle bli. Jag & Doddo gick på höstpromenad till Slottsparken och det var väldigt fint väder. Sen begav vi oss hem till mig, fikade och kollade sen upp grejer i Dublin som vi vill se och göra. Och räknade lite på hur mycket allt kan tänkas kosta. Det kommer bli awesome!

Idag ska jag på bio med Anton! Vi ska se Modig, ni vet den där nya Disneyfilmen? Jag ville absolut inte se den i 3D så det var lite svårt att hitta biljetter nu på höstlovet. Det var tydligen många som tänkte samma sak, hehe. Filmen börjar kl 13 men vi ska äta lunch i stan innan så jag måste fixa till mig nu!

PUSS! ♥