Paperweight

publicerad den 2012-09-30 kl 14:07:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Nu var det ett tag sen igen. Sedan jag skrev sist har jag varit på ännu en körövning, som by the way var extremt rolig, varit på en hemmafest i Nacka och firat Mirre, ringt till hela Sverige och varit bakis. Kul va? Ja! :) Förutom möjligen att vara bakis. Det var väldigt mycket mysigare att vara bakis i Ljungskile! Gårdagen var väl inte alls särskilt kul egentligen. Jag hade ångest som tusan och jag vet inte riktigt varför. Så efter att ha legat i sängen hela dagen så begav jag mig ut på promenad klockan halv tolv igårkväll, med förhoppningen att ångesten skulle släppa. Det gjorde den inte. Så jag har inte sovit särskilt mycket inatt. Nu fördriver jag tiden med att städa. Hur kommer det sig att jag städade oftare i Ljungskile än vad jag gör här? Mycket skumt. Mitt rum här är ju en fjärdedel av mitt rum där!

Vi hörs! ♥

SHOPPING

publicerad den 2012-09-25 kl 19:26:59 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Det var en bra shoppingdag idag! Jag har också börjat uppskatta trevliga butiksbiträden betydligt mer nu när jag vet hur jobbigt det är att stå och vara glad och trevlig en hel dag, haha! Idag fick jag jättebra hjälp på Kicks i Gallerian av en jättegullig tjej!





Uppe från vänster: T-Shirt (Monki) 150 kr, Väska (Monki) 100 kr, Vantar (Monki) 60 kr, Jacka (Monki) 450 kr.
Nere från vänster: Kjol (H&M) 199 kr, Parfym Hugo Boss Nuit Pour Femme (Kicks) 529 kr, Halsduk (Monki) 150 kr.

I can't make you love me

publicerad den 2012-09-25 kl 19:19:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

LURAD! Eller inte, hehe.. Som ni ser orkade jag inte fixa med designen nu. Det blev för jobbigt. 

Idag har varit en bra dag! Tillskillnad från gårdagen. Igår var jag riktigt deppig utan någon riktig anledning och låg mest i sängen. Ingenting kändes lockande, orken fanns inte där. Men idag var jag tillbaka! Jag var inne i stan och shoppade, och vem blir inte på bra humör av det? :) När jag var där fick jag även ett väldigt välkommet telefonsamtal från en förskola som jag har sökt jobb på, så nu står jag i deras vikarielista! Det är precis vad jag har velat ha. Just nu vill jag inte ha rutiner, samma schema varje vecka. Det passar mig alldeles utmärkt att bli inringd när jag behövs. Mindre stress och ångest från min sida också, vilket resulterar i att jag förmodligen kommer att uppskatta jobbet så mycket mer. Så jag är väldigt glad just nu! 

Det kommer ett inlägg om en liten stund med vad jag shoppade idag!

PUSS! ♥

Chaos

publicerad den 2012-09-24 kl 13:25:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu kommer det se lite konstigt ut på bloggen ett tag, jag fixar med designen! Vi hörs när jag är färdig :)

PUSS! 

Happy face!

publicerad den 2012-09-21 kl 11:28:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeej! Någon är på bättre humör idag! Det var så otroligt roligt att sjunga igen, även om jag hade noll energi pga feber och bihålebesvär. Så jag är säker på att det kommer bli roligare och roligare! Till min stora förtjusning sjöng vi Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, som jag dessvärre redan har glömt min stämma på, hehe. Det blir lätt så när man kan melodistämman (i detta fallet sopranstämman) innan, då glömmer man den nya stämman ganska snabbt. Men den lär ju komma tillbaka nästa vecka. Innan jag & Doddsen begav oss till Filadelfiakyrkan så åt vi väldigt god pizza på söder med Samuel, mys mys. 

Idag ska jag städa! Mycket trevlig syssla har jag hört. Elleeeeer? Det är extremt nödvändigt i alla fall. Anton hade tydligen fickorna fulla av sand när han kom hem igår för det var sand i hela soffan idag. Det var bara att sopa ner allt på golvet och ta fram dammsugaren. Men nu är den ju framme i alla fall, det är bara att fortsätta! Jag ska bara sätta på extremt hög och bra musik först, hehe. 

Imorgon fyller någon år! Undra vem? Heheheheheheh...

PUSS! ♥

It's over

publicerad den 2012-09-20 kl 16:30:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Så var jobbet på fiket över. Jag jobbade sista dagen igår, och det var svårare än väntat. Jag trodde att det skulle vara lättare i och med att jag visste att det var sista dagen, men det kändes värre än någonsin. Så det känns verkligen som att jag har tagit rätt beslut! 

Idag har jag bara slappat. Jag gick och la mig tidigt igår så jag vaknade ändå ganska tidigt, runt nio. Sen har jag snackat i telefonen, tittat på mycket intressanta TV-program (inte..), duschat och gjort mig i ordning. Nu ska jag nämligen iväg på körövning i Filadelfiakyrkan! Det ska bli otroligt roligt! Trots feber och bihålebesvär..

Vi hörs imorgon! ♥

Let it go

publicerad den 2012-09-18 kl 20:02:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu har det varit tyst här ett tag, inte bra! Febern vill inte lämna mig ifred och bihålorna vill inte sluta krångla heller. Jag har dock hunnit med lite saker i helgen ändå, t ex shopping i Farsta Centrum med min far (jag körde dit!!! *stolt*) och mys hos Anna & Patrick med barnen. Jag var hos doktorn igen igår men enligt honom "är det nog bara ett virus". Suck. Virus i bihålorna. Det var något nytt! Jag har ju dock varit sjuk sedan jag började jobba, och febern har varit med mig i över två veckor nu. Jag antar att jag inte ville se det som egentligen var självklart, för jag känner mig så konstig och dum när jag tänker på det, men febern har nog inte med förkylningen att göra. Precis som under året i Ljungskile så får jag feber när jag är stressad och mår dåligt psykiskt. Att jag dessutom får för lite sömn gör min situation ohållbar. Jag går upp före 5 på morgonen och kommer hem efter 18. Från början skulle jag ju bara jobba augusti, men det rullar bara på nu. Jag kan inte ha det så. Om det är någonting som jag har lärt mig den hårda vägen så är det att jag måste lyssna på min kropp. Och kroppen skriker till mig att det här inte funkar längre. Efter mycket pepp från nära och kära tog jag mig i kragen idag och pratade med min chef. Jag jobbar sista dagen imorgon. Hon förstod på en gång att jag inte kan fortsätta. 46 timmar i veckan är för mycket för mig som har gått från långtidssjukskrivning via ganska så slapp folkhögskola till det. Men nu är det alltså slut, eller efter morgondagen i alla fall. Och det känns bra. Nu kan jag koncentrera mig på att må bra igen, både fysiskt och psykiskt, och sen hitta något annat att göra! Jag har lite idéer som jag ska ta tag i nästa vecka. 

Igår testade jag en extremt obehaglig grej. Det är en nässköljare som man, som namnet antyder, använder för att skölja nästan med. Det är en stor spruta som man fyller med saltvatten och sprutar upp i den ena näsborren och så går vattnet upp i bihålorna och sedan ut i andra näsborren. Sen samma procedur i andra näsborren. Det var inte trevligt. Det kändes som en extrem kallsup! Men om det får bihålorna att sluta värka så är det värt det.

Nu ska jag titta på X-Factor! Och sen spola näsan, haha.

PUSS! ♥

WANTED

publicerad den 2012-09-13 kl 21:08:00 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)


Shoppat

publicerad den 2012-09-13 kl 18:51:39 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

H&M.com har fått in nya höstkläder som har funnits i butik ett tag. Jag köpte tröjan nedan för någon/några veckor sedan i butik :) Snygg va? 199 kr!


PUSS! ♥



My burden to bear is a love I can't carry anymore

publicerad den 2012-09-13 kl 11:01:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon. Det här var ju inte precis den roligaste veckan jag har varit med om. Jag har bihåleinflammation som inte vill ge med sig, trots att jag har ätit penicillin sedan i fredags. Extremt irriterande. Jag får nog ta och ringa till läkaren idag och fråga om det är meningen att det ska vara så eller om jag måste ha ett nytt penicillin. Det är så jävla typiskt bara. Why meeeee????

Mina dagar går åt till att titta på filmer och serier. Igår kollade jag färdigt på Vampire Diaries säsong 2, och jag skulle nog ha fortsatt på säsong 3 IGEN om jag hade haft den på DVD men jag orkar inte streama nu. Så på kvällen kollade jag på X-Men Origins Wolverine, X-Men First Class och Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Och sen lite extramaterial från Vampire Diaries säsong 1, hehe. Men jag orkar liksom inget annat! Så fort jag gör någonting så stiger febern. Så jäkla sinnessjukt tråkigt. Tips på vad man kan göra som kräver minsta möjliga energi?

Nu ska jag orka duscha. Det ni! Det krävs stört mycket energi för det faktiskt.

Pussar! ♥

Jag saknar dig

publicerad den 2012-09-09 kl 22:56:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

God blessed the broken road that led me straight to you ♥





Some nights I'm scared that you'll forget me

publicerad den 2012-09-08 kl 20:53:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Så var denna jobbvecka över också. Nu är det inte långt kvar tills jag fyller 20! Helt sinnessjukt. Jag känner mig dock äldre så det sinnessjuka är att jag inte fyller mer, haha. Jag jobbar dock på min födelsedag, men det gör inte så mycket. Det kommer bli episkt att kunna gå på Systemet i alla fall, hehe.

Jag mår inte superbra för tillfället. Jag var ju hos läkaren förra veckan och fick kortison-nässpray, rinexin och penicillin utskrivet, men jag hämtade bara ut nässprayen och rinexinet för att se om det blev bättre med bara det. Det har det dock inte blivit, så igår började jag med penicillinet. Och det var ju tur för idag hade jag feber när jag kom hem. Inte kul. Min kropp måste vara den svagaste som finns. Jag står ju inte emot någonting längre! Tur att jag har två dagars ledighet framför mig i alla fall så att jag hinner må bättre innan jag ska jobba igen. 

Nu blir det lördagsmys framför TVn med min lillebror ♥

We don't drink until the devil has turned to dust

publicerad den 2012-09-06 kl 20:52:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godkväll godkväll! Bloggandet är inte på topp precis, men jag har haft en jobbig vecka. I måndags gick luften ur mig. Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag blev bara så trött och ville bara lägga mig under täcket och grina. Vilket jag gjorde, haha. Men innan dess var jag på salongen som min fina vän Jennie jobbar på och fick mitt hår klippt av henne. Och lite skäll för att jag inte klipper mig oftare eller tar hand om mitt hår - som vanligt. Haha. Hon klippte av en bra bit, men i och med att hon fönade det så att det blev extremt rakt så såg håret ändå väldigt långt ut när jag kom hem. Och jag var nöjd! 


Bild från när jag precis hade kommit hem från salongen.

På tisdagen var det ju jobb igen, och det gick inget vidare. De flesta kunderna som kom in var otrevliga och jag var på gränsen till att börja grina flera gånger under dagen. Inte roligt! Sen har det dock blivit bättre och bättre för varje dag som har gått. Kan ju vara för att det blir närmare helg för varje dag som går, hehe. 

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på ett avsnitt Vampire Diaries innan jag somnar. Världens bästa serie som jag kollar på om och om igen, haha. Så fort jag har kollat på alla avsnitt som finns så börjar jag om på säsong 1. Kärlek till verklighetsflykt ♥

Vi hööööörs! ♥

Home

publicerad den 2012-09-02 kl 13:39:00 i kategorin Bilder l Kommentera (1)

Godmorgon! Underbara söndag! ♥ Jag hade en sinnessjukt bra lördag. Jag jobbade på dagen, men det var så lugnt så jag satt bara och läste hela dagen. Det var riktigt mysigt. På kvällen mötte jag mina tjejor vid Vivo och vi inhandlade lite nödvändigheter såsom chips och dipp. Sen begav vi oss hem till mig där det blev firande med jordgubbsbubbel, tacos och vin. Vi firade såklart att vi fyra för tillfället bor i samma del av Sverige igen! Om man inte räknar med när vi sågs i tisdags hemma hos Maria, vilket vi inte gör, så var det över ett år sedan vi sågs alla fyra. Och jag måste säga att jag hade glömt hur fantastiskt roligt vi har när vi ses allihopa. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Enligt min lillebror Anton lät vi som dinosaurier när vi skrattade, hahahah! De drog hem runt ett men jag kom inte i säng förrän vid halv tre ändå. Det var helt klart en lyckad lördag! 

Idag ska jag bara ta det extremt lugnt. Jag var ju sjuk i veckan och jag känner mig fortfarande extra trött efter det, så jag tar helgen till att vila upp mig ordentligt. Håret ska färgas ikväll också!

Ha det bäst! Pussar! ♥












Hahahah, bilder från augusti 2009! Snälla mörda mig inte!