Some kind of peace

publicerad den 2008-07-27 kl 19:40:55 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Somebody help me, I can't make this on my own
My heart is still crying, it'll dry up and turn to stone
I've been fighting for air, got no strength in me to breath
I've run out of options, got all the reasons I need
My mind has gone numb but somehow I'm still sane
So get me needle, I think there is blood in my vains

If someone can hear me, this is my cry for help
Find me and guide me
Lord I'm stranded here all by myself
So if someone can hear me
I've fallen down on my knees
Begging for somekind of peace

There was a time when I vaguely recall being brave
And I thought being strong meant never asking for aid
I was cocky and bold, stupid and unafriad
Now I'm tiredof pretending, now I just wanna be saved
My mind has gone numb but somehow I'm still sane
So get me needle, I think there is blood in my vains, my vains, my vains

 If someone can hear me, this is my cry for help
Find me and guide me
Lord I'm stranded here all by myself
So if someone can hear me
I've fallen down on my knees
Begging for somekind of peace

Fortfarande 27 juli

publicerad den 2008-07-27 kl 19:00:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hello,
Nu har jag städat min garderob och ätit middag. Det gick faktiskt fort att städa garderoben för jag visste vilka klädesplagg jag inte kunde ha. Därför var det bara att sortera ut dem kläderna och lägga tillbaka dem andra i finare högar än tidigare. Men innan jag väl städade garderoben satt jag i typ en timme och fixade med bloggen. jag höll på med massa olika färger och så, men tillslut blev det det här enkla. Ikväll blir det bara myssa med familjen vilket är ganska skönt. I förrgår var vi och hälsade på mammas barndomskompis och hennes familj på deras landställe ca 1 timme härifrån. Fördelen var att Jenny, min ex-klasskompis, har också landställe där. Det var jättekul att träffa henne! Igår var vi och hälsade på Ann-Britt och Anders, jag tänker inte ens försöka förklara hur vi känner dem, i Skanssundet. De har precis köpt husvagn där, det var jättefint! Vi badade och solade och sen gick vi tillbaka till husvagnen och grillade. Ann-Britts syster Berit var också där. Efter att man har varit borta 2 kvällar i rad är det ganska skönt att bara vara hemma med familjen och äta. Mamma ska precis baka bullar för Simon fyller 14 på tisdag så då måste vi ju ha bullar. Jag kollade precis på smhi.se och det stod att här i Tyresö ska det bli 24 grader imorgon och strålande sol. Då borde man ju kunna gå på stranden en stund i alla fall. På onsdag kanske jag ska på bio med Dodds & Mirre, den ny a Batman filmen The Dark Knight! Yeah! Jag mottager gärna kommentarer om bloggutseendet.
Ciao,
Carro

27 juli

publicerad den 2008-07-27 kl 16:42:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu har det gått sådär länge mellan mina blogginlägg som det gjorde förut. Inte bra. Men jag har faktiskt inte varit hemma så mycket. Första veckan som jag inte bloggade var jag på Öland, där hade de ingen data. Veckan efter det var jag i Spanien, då hade jag inte heller tillgång till någon data. Den här veckan som har gått har jag helt enkelt inte suttit vid datan. Men i alla fall. Jag måste städa min garderob. Den ser helt hemsk ut. Dessutom är det hur mycket käder som helst som jag aldrig använder, det är väl lite onödigt att ha där? Så dte är det som jag ska göra nu. Städa min garderob.
Ciao,
Carro

Yeah! Ny mobil!

publicerad den 2008-07-03 kl 11:42:56 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hej,
Nu har jag beställt en ny mobil på tele2.se. Det är bara synd att jag inte får den innan imorgon när jag ska iväg. Sen kommer jag inte hem förrens på torsdag nästa vecka och på lördagen samma vecka åker jag till Spanien. Jag kommer alltså inte få mobilen förrens efter Spanienresan, vilket är lite surt med tanke på att det är över 2 veckor tills dess. Jag skulle ha köpt den i affären istället. Varför är inte jag smart? Fan ta min hjärna. Mobilen som jag har köpt är Sony Ericsson W380i Lila, bild nedan.

Sony Ericsson W380i Lila
Ciao,
Carro

Inte bloggat på ett tag

publicerad den 2008-07-02 kl 22:20:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu har det gått några dagar utan att jag har bloggat. Det beror på att jag inte har suttit vid datan på fyra dagar. I måndags var jag med Dodds och Anton hela dagen, på kvällen gick jag, Mirre och Dodds 4 km i Alby. Sen stannade vi kvar i Alby och det blev sent. Igår var jag på Skansen, ursprungligen med jobbet men sen stannade jag och Emelie kvar ända till kvällen och tittade på Allsång på Skansen, så jag var där! Magnus Uggla är ju bara för bäst. Jag kom hem efter 23 nån gång.

Nu vill jag passa på att uttrycka mitt missnöje över den pågående busstrejken i Stockholm. JAG HATAR DEN! Varför kan inte bara arbetsgivarna ge dom högre lön och 11 timmars vila mellan passen? Jag blir irriterad! Igår började jag 11 vid Skansen men var tvungen att åka hemifrån kl 7 på morgonen, blev skjutsad till mormor, åt frukost där, gick till mammas jobb, fick skjuts av mamma på hennes fikarast till Skarpnäcks tunnelbana, åkte till Slussen där jag gick av för att tå BÅTEN över till Djurgården. Jag och Emelie var där 09:30. Vi började 11. Då fick vi gå runt och sätta oss på något fik som öppnade kl 10. Imorgon ska jag passa barn i Lindalen. Det enda sättet för mig att ta mig dit är att gå, min cykel är paj. Det tar typ 2 timmar! Nu har jag snackat med en kompis som har moppe så hon kanske kan skjutsa mig, tack gud för henne, men alltså shit! Snacka om problem med att ta sig till ställen. Det är ju skitmånga människor som inte kommer till jobbet överhuvudtaget. Hur dumt är inte det? Samhället förlorar ju på det. Fan ta arbetsgivarna till busschaufförerna.

Ciao,
Carro