23 november

publicerad den 2008-11-23 kl 19:05:29 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Jag vet inte vad som är med mig!
Jag har inte bloggat på 2 veckor och jag vet inte ens varför. Det har bara inte blivit så. Det kan vara för att familjen bara har en data att dela på när jag är väldigt van vid att kunna sätta mig vid datan i tid och tid när jag hade en egen på mitt rum. Den har tyvärr gått sönder så jag önskar mig en ny i julklapp. Om jag inte får det ska jag minsann köpa en själv. Jag har ingen aning om hur jag ska få pengar till det, jag får väl extrajobba på lovet.
Snart är det jul! Det kom som ett slag i ansiktet igår när jag vaknade och det var snö. Vad fasen ska man ha på sig för skor då? Jag var på IKEA i fredags och köpte ett porslinsfat att ha mina fina blockljus på, ett svart tidningsställ som man sätter upp på väggen och en väggdekoration. Här kommer bilder!

   
     
Det är ganska självklart vad som är vad så jag skriver inte beskrivningar. Idag var jag i Alby i Tyresö och åkte pulka med min lillebror, mamma, pappa, Anna, Patrick, Jim & Elin. Barn är så himla söta i hjälmar! Efter det åkte vi till Handelsträdgården för det var någon liten marknad där. Jag och mamma storhandlade, som vanligt. Vi köpte 10 svarta stenar för att göra dekorationer med, två svarta ljusfat, två nya pepparkaksformar och massor med blommor och andra växter som man kan göra julgrupper med. Jag har redan gjort en och ställt in på mitt rum men två hyacinter, en mini-en (ett väldigt litet träd, du vet?) och en skum liten växt som jag inte vet namnet på.
Nu borde jag verkligen göra min läxa som jag har i estetisk verksamhet, men om jag minns rätt var det inte en så stor läxa. Imorgon har vi konsert i Uppenbarelsekyrkan kl 19! Kom dit om du vill. Nej förresten, kom på fredag istället samma tid. Då ska jag sjunga solo och det vill du väl inte missa? Hahah, det vill du nog.

Bästa låten för tillfället: Bright Eyes - Art Garfunkel

Ciao,
Carro

8 november

publicerad den 2008-11-08 kl 09:11:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Ojdå,
Jag har visst inte bloggat på några dagar. Jag måste erkänna att jag har glömt bort det. När man inte sitter vid datan så kommer man liksom inte ihåg det. Men i alla fall, jag var i skolan i torsdags och igår men det var väldigt jobbigt. Nu har det blivit betydligt bättre faktiskt. Jag gick hem från bussen igår, själv, när det var mörkt  ute. Det är klart att jag vände mig om var 10:e sekund, men jag klarade det i alla fall. Jag var förresten med Dodds igår efter skolan. Eller jag var kvar jättelänge i skolan och repade med Vicks, Hilda och Ed och sen kom Dodds till skolan min! Hon fick en liten rundtur och se mitt skåp och sånt där roligt. Hon lyssnade också typ 2 gånger när vi repade. Sen åkte vi till Gamla Stan och gick runt lite tills vi hittade fiket som jag gillar så mycket. Där satt vi och åt kladdkaka och drack varm choklad, det var oändligt gott. Sen gick vi därifrån till T-cen och åkte sedan hem. Vi hade det jättemysigt! Vi kom fram till att Hilda och Linnea i min klass har gått i samma skola som Samuel och Arvid i Doddos klass och även min kusin Gabbe! Det är ju typ skitcoolt! Hahah.
Jag vaknade väldigt tidigt idag, för jag somnade i soffan när klockan var typ 22, så jag missade Idolutröstningen! Jag gick in på tv4.se alldeles nyss och såg att det var Lars som hade åkt ut. Det tycker jag var bra,, föräven fast jag gillar Lars som sångare, så ville han ju inte ens vara där och tog inte tävlingen på så stort allvar som alla andra gjorde. Så det var bra tycker jag. Fast jag skulle ju önskat ännu mer att Johan åkte ut någon gång, I can't stand him!

Bästa låten för tillfället: Jag skulle ha svarat Free Fallin - John Mayer eller Innocent - Our Lady Peace om det inte hade varit så att jag har sjungit dom 40 gånger det senaste dygnet.

Ciao,
Carro

5 november

publicerad den 2008-11-05 kl 14:33:54 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Fan vad jag hatar mitt liv just nu. Jag bloggade inte igår för det hände en grej som jag inte tänker skriva här men dom som behöver veta det vet det. Jag mår så jävla dåligt nu. Jag har inte blivit våldtagen, det är flera som har frågat det. Det känns som att jag lever någon annans liv nu. Fan.
Pillan försov sig imorse och hade friluftsdag idag så hon struntade i att åka, hon kom hem till mig istället. Mamma och Anton är lediga den här veckan, så jag, Pillan och mamma satt i köket och drack kaffe och pratade. Nu har hon gått hem igen, hon skulle möta sin halvbrorsa (min halvkusin) vid bussen. Mamma och Anton har precis gått ut på en promenad, så nu är det första gången jag är helt ensam tror jag.
Jag ska hämta Elin & Emma kl 16 i Strandskolan, det har jag sagt att jag ska göra så det kan jag inte direkt ändra på. Men jag tänker inte gå dit själv, mamma får gå med mig.
Ciao,
Carro

3 november

publicerad den 2008-11-03 kl 22:10:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har varit på ovanligt bra humör idag! Första dagen i skolan efter lovet, men jag känner att jag blir verkligen piggare av mina promenader som jag går sisådär varannan dag, ibland oftare. Önskar bara att någon annan än mamma ville följa med mig. Jag kom på att jag precis har missat Cityakuten! Helvete också. Jag kom hem från min promenad efter 21 men tänkte att jag bara skulle skriva ett litet, kort blogginlägg innan TV-tittandet. Så blev det inte. jag fastnade på aftonbladet.se. Jag är verkligen sjukt insatt i presidentvalet! Jag kommer lätt sitta uppe på valvakan imorgon natt.
Jag måste prata med Åsa imorgon också, det var ju ett tag sen jag hämtade flickorna. Jag blev sjuk, sen åkte dom utomlands tror jag, och förra veckan var det ju lov.
Nu ska jag ta och göra någonting annat än att sitta vid den här burken. Jag borde nog plugga till samhällsprovet som jag har imorgon.

Bästa låten för tillfället: Out here on my own - Irene Cara

Ciao,
Carro

2 november

publicerad den 2008-11-02 kl 10:48:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Idag är det söndag. Bara ordet söndag gör att man blir deprimerad. Det är sista dagen på lovet. Fan för det. Jag vill gärna sova i en vecka till.
Idag ska vi fira mammas födelsedag, så jag måste nog städa mitt rum. Det skulle jag i och för sig ha gjort för länge sen. Jag tror inte att jag har städat mitt rum på.. 1 månad kanske? Sen ska jag, mamma och Anton åka iväg och köpa tårta.

Bästa låten för tillfället: Always in my head - Stephen Simmonds

Ciao,
Carro

1 november

publicerad den 2008-11-01 kl 13:48:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Nu är det lördag igen, jag kan inte fatta att lovet snart är slut! En vecka går alldeles för fort. Jag har passat Anton på förmiddagen när mamma, pappa och Simon var någon annanstans. Jag vet inte ens vart dom var. Jag har också bakat chokladrutor tills imorgon, vi ska fira mamma som fyllde år i torsdags. Snart ska jag, mamma, Anton, mormor och Peter åka till kyrkogården och sätta ljus på gravar. Nu ska jag sminka mig.

Bästa låten för tillfället: Kommer inte på någon särskild

Ciao,
Carro