31 oktober

publicerad den 2008-10-31 kl 20:25:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan!
Idag är det fredag. Jag tog det lugnt hela morgonen, hängde tvätt och läste. Efter lunch träffade jag Doddo, Mirre och Nea i centrum. Vi fikade, provade kläder och skrattade. Nu börjar Idol igen!

Bästa låten för tillfället: Always Be My Baby - David Cook (originalartisten är Mariah Carey)

Ciao,
Carro

30 oktober

publicerad den 2008-10-30 kl 20:11:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Vill börja med att säga grattis till min mamma som fyller år idag! Jag är inte säker på att hon vill att jag ska skriva hur mycket hon fyller, så jag hoppar över det. Idag jobbade jag från 08:30 till 15:20. Jag tog bara lunch 20 min så jag jobbade alltså 6½ timme. Igår jobbade jag 5 timmar och 15 min så jag har sammanlagt jobbat 11 timmar och 45 min. Jag får 65 kr i timmen så det blir... 764 kr. Jag fick jobba imorgon också om jag ville, men jag är så himla trött nu, i både huvud, axlar och rygg, så jag känner att jag inte riktigt orkar ta 1 dag till från mitt höstlov. Nu ska jag fira mamma lite mer! Jag älskar min mamma <3

Bästa låten för tillfället: Details in the fabric - Jason Mraz feat. James Morrison

Ciao,
Carro

29 oktober

publicerad den 2008-10-29 kl 18:31:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är jag hemma efter en hel dags arbete med att sortera och arkivera papper. Inte så jättekul, men helt okej. Jag sitter där med min iPod, en kopp kaffe och en mandarin. Tiden gick faktiskt fort. Jag ska tillbaka dit imorgon för jag blev inte färdig. Mamma fyller år imorgon! Jag och pappa var i centrum och köpte en present till henne, tänker inte skriva vad om mamma mot all förmodan skulle råka läsa det här. Jag själv har funderat sen i augusti på vad jag ska ge henne men har fortfarande inte kommit på något bra.
Efter jobbet imorgon ska jag träffa Alex i Sickla köpkvarter! Det var jättelänge sen vi träffades sist så det ska bli jättekul. Vi ska typ fika, gå runt och kolla i affärer och så.

Bästa låten för tillfället: Details in the fabric - Jason Mraz

Ciao,
Carro

29 oktober

publicerad den 2008-10-29 kl 07:17:11 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!
Jag fattar personligen inte hur jag kunde gå med på att gå upp såhär tidigt på lovet. Förmodligen är det för att jag är desperat efter pengar och jag tjänar lite på att jobba idag. Nu sitter jag och äter lite frukost framför datan, ska snart duscha, klä på mig, sminka mig osv. Måste gå hemifrån 08:35. Ikväll kommer både Pillan och Doddo hem! Jag har saknat dom både jättemycket!

Bästa låten för tillfället: Kommer inte på någon

Ciao,
Carro

28 oktober

publicerad den 2008-10-28 kl 23:10:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Tänkte bara säga godnatt till alla nattugglor. Jag måste gå och lägga mig nu med tanke på att min buss går 08:55 imorgon. Jag måste gå upp vid 7! Det är i och för sig mer än 1 timme senare än när jag skulle ha behövt gå upp om jag skulle till skolan. Jag pratade med Anna idag och hon sa att det fanns mycket för mig att göra så jag ska jobba hela dagen imorgon plus 1 dag till. När har vi inte bestämt, kanske på jullovet eller något. Nu ska jag sova!

Bästa låten för tillfället: Chariot - Gavin DeGraw

Ciao,
Carro

28 oktober

publicerad den 2008-10-28 kl 20:03:42 i kategorin Youtube l Kommentera (1)

Hej!
Ni måste bara kolla in den här snubben! Han är så jävla cool! Jag bara garvar när jag hör honom. Jaghittade det här youtube-klippet på en av mina sånglärares hemsidor under Inspiration och det kan man verkligen säga att det är. Kolla på hela videon för i början tycker man inte att det är så coolt, men sen händer det! Kommentera gärna om vad ni tycker!Ciao,
Carro

28 oktober

publicerad den 2008-10-28 kl 15:32:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Morgonen blev ganska strssig ändå för typ 5 min efter jag skrev det förra blogginlägget ringde Nella och sa att hon kom tidigare än vad vi hade planerat. Jag hade alltså inte lika mycket tid som jag trodde, men det gick bra ändå. När vi väl var hos Malin blev det inte alls som varken Nella eller jag trodde. Vi trodde att vi skulle vara där i kanske 2 timmar, sjunga, fixa stämmor osv. Nu var vi där i mindre än 1 timme, vi satt bara och fikade och lyssnade igenom låtarna 1 gång. Vi fick alltså inte mycket gjort. Det visade sig att Malin skulle till Berlin idag och hade bråttom. Både jag och Nella tyckte att det var ganska onödigt att träffas. Vi bestämde att vi skulle ses hemma hos mig på söndag istället.
På vägen hem, klockan var alltså runt 13, så hämtade jag Anton från dagis. Grejen är att han vill aldrig bli hämtad av mig! Det är ganska deprimerande faktiskt. Men det kan ha varit för att han sov när jag kom och jag väckte honom, men dagispersonalen sa att dom ändå skulle ha väckt honom ungefär då. Men i alla fall, när vi kom hem bakade vi chokladbollar och jag åt alldeles för många för nu har jag ont i magen, haha. Jag får skylla mig själv. Tänkte gå ut och gå idag också, någon som har lust att följa med?

Bästa låten för tillfället: We are the world - USA for Africa

Ciao,
Carro

28 oktober

publicerad den 2008-10-28 kl 10:23:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon på alla morgonpigga människor!
Idag är det tisdag och jag mår mycket bättre idag. Jag har precis duschat och sitter nu med en handduk på skallen. Idag ska jag repa inför Alices dop den 15 november med Nella och Malin. Grejen är att jag har aldrig träffat Malin, ännu mindre varit hemma hos henne och det är hos henne vi ska repa. Men jag ska träffa Nella vid busshållplatsen för hon är tydligen varit där. Nu ska jag borsta håret, sminka mig, äta någonting och sen får jag se hur mycket tid jag har kvar.
Just det! Måste kolla busstider tills imorgon. Jag ska jobba på en vän till familjens jobb imorgon! Jag tror att jag typ ska arkivera papper och sånt, inte så kul men jag får lite pengar i alla fall.

Bästa låten för tillfället: I don't wanna be - Gavin DeGraw

Ciao,
Carro

27 oktober

publicerad den 2008-10-27 kl 22:33:18 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Jag fick fnatt när mamma och pappa kom hem idag och gick ut och promenerade i 1½ timme. Jag vet inte vad som flög i mig. Eller jo, jag bråkade med mamma om att hon tycker att jag borde röra på mig mer och gick iväg gråtandes. Jag såg säkert helt hemsk ut där jag gick med förrförra årets jacka som är för liten, mjukisbyxor med fläckar på, smutsigt hår och osminkad. Men jag ville för allt i världen inte gå hem, och jag hade inte med mig varken busskort eller mobil så jag gick runt. Först kände jag mig bara ensam och tyckte enbart synd om mig själv där gick jag i mörkret. Sen hade jag någon känsla av att någon följde efter mig (jag passerade då kyrkan och kyrkogården), men sen kände jag ett lugn. Ni vet, ett sånt där lugn som säger "allt kommer ordna sig". När jag närmade mig min gata ville jag fortfarande inte gå hem så jag gick ett varv runt området också. När jag kom hem var lugnet kvar, men på ett annat sätt. Jag kände att jag inte ville prata, bara vara tyst, så jag gick till mitt rum. Nu är jag jättetrött. Trött på att vara arg hela tiden och trött på att vara Carolina. Kan jag inte bara få vara någon annan?
Ciao,
Carro

27 oktober

publicerad den 2008-10-27 kl 13:23:51 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Ciao!
Idag är en riktig slödag. Jag försökte faktiskt socialisera mig men Dodds var hos sin farmor och farfar. Jag har suttit och tittat på OC säsong 3 tills typ nu. Dessutom häver jag i mig mandariner! Det är ju så himla gott! Här nedan kommer ett klipp med Daughtry när dom var i Afrika för att spela in en video till Idol Gives Back. Brad Pitt presenterar dom!Bästa låten för tillfället: What about now - Daughtry

Ciao,
Carro

Innocent

publicerad den 2008-10-27 kl 10:21:00 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Oh Johnny wishes he was famous,
Spends his time alone in the basement,
With a Lennon and Cobain and,
A guitar and a stereo.
While he wishes he could escape this,
But it all seems so contagious,
Not to be yourself and faceless,
In a song that has no soul.

I remember feeling low,
And I remember losing hope,
And I remember all the feelings
And the day they stopped

We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.
We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.

Jina's losing faith in what she knows,
Hates her music, hates all of her clothes,
Thinks of surgery, and a new nose,
Every calories a war.
While she wishes she was a dancer,
And that she'd never heard of cancer,
She wishes God would give her some answers,
And make her feel beautiful.

I remember feeling low,
And I remember losing hope,
And I remember all the feelings
And the day they stopped

We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.
We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.

One day,
You'll have to let go,
You'll have to let it go,
No,
One day,
You'll stand up on your own,
You'll stand up on your own.
Yeah.
Remember losing hope,
Remember feeling low,
Remember all the feelings and the day the stopped.

We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.
We are, we are all innocent,
We are all innocent,
We are, we are.

Saknar oss!

publicerad den 2008-10-27 kl 10:16:09 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)


27 oktober

publicerad den 2008-10-27 kl 09:51:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron!
Nu är det måndag igen, men också första dagen på höstlovet egentligen. Simon har sovit hos sin kompis i natt så jag är ensam hemma när mamma och pappa jobbar och Anton är på dagis. Det är så himla skönt att vara ensam hemma på loven och så, det är så lugnt. Samtidigt känner jag att jag vill träffa några av mina gamla klasskompisar den här veckan. Man hinner ju inte träffas annard, men nu borde man ju hinna någon dag i veckan.
Nu är jag faktiskt nöjd med hur min blogg ser ut. Men jag har flera olika bakgrundsbilder som jag tycker är jättefina så vi får se hur länge jag har den här. Jag har så svårt att ha kvar något en längre tid, jag vill förändra hela tiden. Aldrig är jag helt nöjd. Det är himla dumt egentligen. Att aldrig vara nöjd menar jag. Det skulle vara bra mycket bättre om jag bara kunde vara nöjd med det jag hade från början och inte hela tiden sträva efter något bättre.
Nu ska jag göra något annat än att sitta framför datan, typ titta på TV eller nåt. Haha, precis som att det är någon större skillnad.
Tänkte ta upp min gamla vana att alltid avsluta blogginlägget med vilken låt som jag tycker är bäst just nu. Det är ganska roligt att titta tillbaka sen på gamla blogginlägg och utbrista: Hur fasen kunde jag tycka att den låten var bra?!

Bästa låten för tillfället: Free Fallin - John Mayer

Ciao,
Carro

26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 22:25:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Tänkte bara säga godnatt, hoppas att morgondagen blir roligare än den här dagen har varit. Det är sjukt att jag går och lägger mig halv elva på kvällen när jag har höstlov, men jag är faktiskt jättetrött! Jag har pratat med Nella på kvällen och hon har också pratat med Malin, vi bestämde att vi ska repa på tisdag hemma hos Malin.
Ciao,
Carro

26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 17:25:37 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hej,
Jag undrar hur många blogginlägg jag har skrivit idag. Jag har haft alldeles för tråkigt. Tänkte lägga in ett youtube-klipp, Innocent - David Cook (orginalet är Our Lady Peace), jag ska sjunga den låten på konserten vecka 48.


Mina brorsor

publicerad den 2008-10-26 kl 17:21:09 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)


26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 15:09:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej! Tittade igenom gamla blogginlägg och hittade ett med massor av små roliga frågor. Tänkte fylla i dom igen och se skillnaden!

Namn: Carolina Andersson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 165 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: För tillfället brun

Är du kär i någon: Vet inte
Önskar du att du bodde någon annanstans: Lätt
Tänker du på självmord: Nope
Tycker andra att du är attraktiv: Skulle inte tro det
Dricker du: Nej
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Head & Shoulders, matar mjäll
Vilken parfym använder du: Ralph Lauren & Escada
Vad är du rädd för: Att glömma
Gillar du att tvätta: Faktiskt har jag inget emot det
Gillar du Berg-och-Dalbana: Vem gör inte det?

SENASTE..
Film du hyrde: Oj, det kommer jag inte ens ihåg
Film du köpte: Måste ha varit Cinderella Man
Låten du lyssnade på: Free Fallin - John Mayer
Låten du hade på hjärnan: Samma som ovan..
Låten du laddade ner: Tror det var David Cooks album
Personen du ringde: Mamma? Hahah
Tv program du tittade på: Reprisen på Idol 2008
Personen du tänkte på: Vickivick

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: Emot
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Ditt val, men det finns alltid en utväg
Teenage smoking: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: Ser ingen anledning till att vara emot?
Köra onykter: Det dummaste du kan göra, jag är helt klart emot
Förhållanden: Konstig fråga

FAVORIT..
Mat: Typ pizza
Låt: Omöjligt att välja en
Sak att göra: Sjunga
Sport: Ingen sportmänniska, men det är kul att titta på fotboll
Dryck: 7up
Kläder: Jeans
Film: Pearl Harbor
Bil: Ingen åsikt

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Klart jag har
Gråtit över en flicka: En kompis, ja
Ljugit för någon: Ja, men jag är riktigt dålig på det
Varit i slagsmål: Inte fysiskt men psykiskt
Blivit arresterad: Nej, har inte gjort något för att kunna bli arresterad

ANTAL..
Gånger du varit kär: Aldrig
Gånger ditt hjärta brustit: Räknar inte
Hjärtan brustit på grund av dej: Inget, det är jag helt säker på
Tjejer du kysst: Ingen
Personer från grundskolan du har bra kontakt med: Inte så många som jag skulle vilja ha
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har aldrig hänt
Ärr du har på kroppen: JJag har aldrig räknat

Ska bli skoj: Att sova i en vecka
Ska inte bli skoj: Att sova i en vecka
Sparar till: Spara?
Väntar på: Att tiden ska gå
Pålägg som gäller: Prickig korv!
Dagens dryck: Vatten

SENASTE..
Bok du läste: Flyga drake, nu Boy in the world
Personen du fick mail av: Facebook?
Personen du fick brev av: H&M
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I torsdags
Saken du köpte sist: Intensivtoning till mitt hår

Vad har du gjort idag: Bloggat
Var det kul: Kan inte säga det
Hur tidigt stiger du upp: Idag blev jag väckt kvart i åtta
Gillar du att slåss: Nej, jag vet inte hur man gör
Vad ska du göra ikväll: Fira mormors sambo
Är du seriös: Förut sa många det, nu säger ingen det
Vad är du allergisk mot: Pollen
Var har du ont: Ingenstans faktiskt
Använder du hårspray: Nej, det blir ingen skillnad på mitt dumma hår
Kan du stå på händer: Nää
Favorit serie: Idolfantast

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström är sämst i världen, The Ark bland dom bästa!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Inget
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Nja
Är du glad nu: Nej, deprimerad av regnet utanför fönstret
Var du glad igår: Nej
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nope
Vad dansar du till: Inte mycket
Stockholm är: Nästan där jag bor
Fjstn är: Ursäkta?
Kan du sjunga: Aa, skulle tro det
Mer värt än guld: Kärleken
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA
Längtar du till: Jul?

Ciao,
Carro

26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 14:39:50 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hello,
Nu är mamma och pappa hemma igen. Skönt att inte ha allt ansvar över Anton längre. När Anton sov middag satt jag, mamma, pappa och Simon och bestämde typ hushållssysslor. Man blir deprimerad bara man pratar om det. Jag ska städa båda toaletterna en gång i veckan, vika tvätt en gång i veckan och laga mat en gång i veckan. Plus städa mitt eget rum, men det tror jag att alla ungdomar får göra faktiskt. För tillfället är jag också deprimerad för att det tycks vara så att jättemånga åker utomlands nu! Det är skittrist att sitta kvar hemma i mörka och gråa Tyresö när andra flyger iväg till varmare länder. Om inte varmare så åtminstone trevligare.
Ciao,
Carro

26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 11:33:42 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hejsan,
Nu sitter jag och utforskar bloggen lite. Varför har jag inte gjort det här tidigare? Nu ska jag försöka mig på att lägga in ett youtube-klipp! Visst, ingen big deal säger ni men för mig som är IQ som en struts är det en big deal! Nu ska jag testa att lägga in lite John Mayer som Vickivick ska sjunga på konserten vecka 48.Ciao,
Carro

26 oktober

publicerad den 2008-10-26 kl 09:29:08 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Var det någon som hade någon aning om att man skulle ställa om klockan inatt? Jag fick ett sms från mamma imorse om att man tydligen skulle vrida tillbaka klockan nu. Jag kan också berätta att jag inte har sovit någonting på hela natten. Jag gick och lade mig vid ett eller nåt, vid två vaknade Anton och ville inte sova i sin säng, jag fick gå in och lägga mig i mammas och pappas säng med Anton, han sov vidare vilket inte jag gjorde. Det blåste jättemycket och Anton flyger runt som en torped när han sover. Helt plötsligt får man en spark i ansiktet. Sen vaknade han kvart i åtta (då egentligen kvart i sju om jag skulle ha ställt om klockan) och ville gå upp. Jag vägrade så han gick upp själv och satte sig i sitt rum och tittade i böcker eller nåt. Kvart i nio kom han in till mig igen och sa att han ville ha frukost, så jag gick upp och gjorde frukost till honom. Då var klockan egentligen alltså kvart i åtta! Herregud. Nu sitter han och tittar på barnkanalen eller något liknande, Simon sover och jag sitter här. Det är tur att man är ledig imorgon och kan sova ostört då.
Ciao,
Carro

25 oktober

publicerad den 2008-10-25 kl 18:55:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan,
Nu sitter jag med min lillebror i knät, vi har precis ätit middag. Tiden går verkligen jättelångsamt. Jag har en konstig känsla just nu. Jag vet inte riktigt vad det är för en känsla, men den är obehaglig i alla fall. Måste försöka strunta i den där känslan. Jag borde nog göra något annat nu. Jag vet verkligen inte vad för det finns typ inget att göra. Det tycks finnas mycket mer att göra när mamma och pappa är hemma än när dom inte är det. Skumt.
Ciao,
Carro

25 oktober

publicerad den 2008-10-25 kl 17:13:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao,
Fasen vilken tråkig dag det är idag. Jag passar mina två lillebrorsor, vilken lördagkväll. Tiden går så jäkla långsamt, kan klockan inte bara vara åtta snart så jag kan natta Anton i alla fall? Jag svär på att han inte kommer somna fören elva eller nåt. Grejen är att jag vet att morgondagen kommer bli precis lika tråkigt. När mamma och pappa har kommit hem imorgon så ska mormor komma till oss och äta middag. Vi ska tydligen fira hennes sambo Peter som fyller år imorgon. Jag har ingenting emot min mormor men det är bara inte min favoritsysselsättning att äta middag med mormor. Jag ska nog ta och fixa lite till med min blogg i brist på annat att göra.
Ciao,
Carro

25 oktober

publicerad den 2008-10-25 kl 10:48:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Idag är det lördag men känns som söndag eftersom jag var ledig igår. Jag ska passa Anton idag och imorgon för mamma och pappa ska till någon herrgård i Bålsta. Fast nu ska Simon vara hemma också för han har tydligen gjort illa sitt knä. Jag ska nog ta och göra mig iordning och städa lite i mitt rum för det finns inte en enda yta på mitt golv som inte är täkt av kläder eller kuddar eller något annat roligt.
Ciao,
Carro

24 oktober

publicerad den 2008-10-24 kl 22:15:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hello!
Nu verkar det funka med nya utseendet på bloggen! Visst blev det snyggt? Väldigt grönt måste jag få erkänna, men snyggt blev det. Jag är fortfarande inte riktigt nöjd, så ni kommer se lite mer förändring inom en snar framtid. Jag har precis kommit hem från Anna, Patrick, Jim & Elin, vi åt middag där och kollade sen på Idol. Jag måste bara få säga att Johan Palm aldrig har varit sämre. Han förstörde låten totalt! Juryn borde ha sågat honom! Lars därimot vat så cool så jag höll på att dö. Dessutom svär jag på att Mirre är störtförälskad i honom nu. Om 10 minuter ser man vem som åker ut. Ska nog ta och titta en gång till på framträdandena.
Ciao,
Carro

24 oktober

publicerad den 2008-10-24 kl 12:27:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Guud så skönt det var att kunna sova hur länge man ville idag! Tänkte först ta mig till Strandskolan och hälsa på men kom sedan på att de har Elevensval-vecka så det kommer nog inte vara så många där. Anna ringde för ett tag sen och frågade om jag ville jobba en dag på hennes jobb nästa vecka! Vilket jag såklart vill! Alla extrapengar är välkomna med tanke på min ekonomi. Det kommer bli några timmar i alla fall. Vi bestämde onsdag för jag vet inte vilken dag jag ska repa med Nella och Malin inför dopet den 15 november. Jag har faktiskt försökt fixa till min blogg under 1 dygn nu eller så men det funkar inte! Nån som kan hjlpa mig? Jag håller på med bakgrundsbilder, färger m.m. och när jag trycker på förhandsgranska blir det som jag vill ha det. Sen när jag öppnar en ny flik och klickar in på carroand3rsson.blogg.se utan att ha loggat in innan så är det helrosa igen! Jag vet inte vad jag ska göra! Men i alla fall, nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska tydligen till Anna sen. Jim & Elin är så söta så jag har inget emot det!
Ciao,
Carro

23 oktober

publicerad den 2008-10-23 kl 20:14:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!
Nu är det höstlov! Fasiken vad skönt! Jag kan sova hur länge jag vill imorgon. Det kan förmodligen inte du för du har förmodligen inte studiedag imorgon om du inte går på STEG, hihih. På samhällskunskapen fick vi lära oss hur man gjorde fotnötter! *asgarv* För er som är trögfattade menar jag en fotnot. Det var otroligt tråkigt. Jag kommer sakna mina classmates den kommande veckan! I och för sig har vi ju sagt att vi ska träffas, men ändå. Jag är outsider och bor långt ifrån stan så det lär ju inte hända. Vickivick ska spela piano och köra och Eddie ska spela gitarr på Innocent som jag ska spela i Uppenbarelsekyrkan på den akustiska konserten! Det kommer bli skitbra. Nu ska jag göra något annat istället för att sitta här och tråka.
Ciao,
Carro

23 oktober

publicerad den 2008-10-23 kl 13:41:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao! Sista dagen i skolan innan lovet! Det är välbehövligt för min del. Om 25 minuter ska jag ha samhällskunskap, men som det är nu har jag håltimme. Nu ska jag gå och socialisera mig. 
Ciao, 
Carro

22 oktober

publicerad den 2008-10-22 kl 09:20:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan, 
Är i skolan och har oplanerad håltimme, GeMu-Magnus är pappaledig i 10 dagar. Lektionen efter är idrott men jag ska inte vara med, känner fortfarande av bihålsinflamationen. Sen är det lunch, svenska och engelska. Jag borde nog läsa den där texten vi skulle ha läst tills idag. Kanske gör det på lunchen istället. Jag ska börja använda min kalender mer! På läroprocesser igår sa Ulrika att de som planerar sina studier, dvs har en kalender, får bättre studieresultat. Därför ska jag börja använda min kalender. Nu ska jag dra. 
Ciao, 
Carro

21 oktober

publicerad den 2008-10-21 kl 21:29:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Idag är det tisdag, om du inte visste det. Jag har haft prova-på-ensemble, samhällskunskap, ljudteknik, klassråd och matteprov. Jag tror det gick ganska bra på matteprovet, jag hoppas det i alla fall. Fast jag tror alltid att det går bra på matteproven, vilket det aldrig gör. På prova-på-ensemble höll vi bara på att klappa rytmer och sånt, vilket jag suger på. På riktigt. Jag får inte ihop två olika rytmer i min egen kropp. Fötterna ska göra en rytm och händerna en annan. Det blir bara helt fucked up. Men i alla fall, jag trodde att jag skulle passa Anton idag så jag skyndade mig hem efter matteprovet, men det visade sig att det var mormor som skulle hämta honom idag. Vid halv sju skjutsade pappa mig till köre, Mirre skulle på teater med klassen och jag vill inte gärna gå ensam i den stora mörka skogen som man måste gå igenom om man ska gå till kören. Nu ska jag gå och dricka te.
Ciao,
Carro

20 oktober

publicerad den 2008-10-20 kl 21:42:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är måndagen snart slut! Fasen vad skönt. Jag gillar inte måndagar. Men idag var det inte så tråkigt som det brukar vara på italienskan, jag fick veta att jag fick VG+ på mitt prov! Dessutom har jag börjat socialisera mig med några från EU IT Gymnasiet, det du! Annars var det en ganska vanlig dag. Eller nää, jag glömde matkortet! Det är andra gången det händer! Jag måste ha lagt det i fickan på jeansen som jag hade i fredags. Det måste jag kolla. Efter skolan åkte jag direkt till Kulturskolan och väntade där på att min sånglektion skulle börja. Min sånglärare vill att jag ska sjunga något solo på något julspel i december. Grejen är att det där solot var riktigt skumt. Då menar jag inte lite halvskumt utan riktigt jävla skumt. Det var tydligen framimproviserat från någon teaterlärare. Det kan ju förklara saken. Nu ska jag plugga inför matteprovet imorgon.
Ciao,
Carro

20 oktober

publicerad den 2008-10-20 kl 06:58:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!
Nu är klockan snart sju och jag ska snart gå till bussen. Jag har faktiskt börjat vänja mig lite vid att gå upp såhär tidigt. Nu måste jag dra!
Ciao,
Carro

19 oktober

publicerad den 2008-10-19 kl 15:37:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Har inte bloggat på ett bra tag, jag har varit sjuk. I måndags började jag spy av mitt penicillin, sen spydde jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag. DÅ sa doktorn att jag inte behövde fortsätta ta medicinen. Istället har jag fått något som man typ ska pensla direkt på huden. Det är tydligen bra mot finnar också! Hoppas att det hjälper.. Jag var alltså bara i skolan i fredags. Igår var jag faktiskt på Alby friluftsgård i Tyresö med mamma, pappa, Anton, Linnea, Hasse och lilla Alice och gick 4 kilometers-slingan. Sen fikade vi på cafét där, det var faktiskt jättemysigt. Jag tonade mitt hår alldeles själv igår också! Nu är jag brunett! Haha, men jag trivs faktiskt som brunett, jag har ju varit det förut. Men jag måste erkänna att det blev mörkare än vad jag hade tänkt mig. Idag segade jag hela morgonen, till mammas stora förtret. Nu har jag suttit och skrivit färdigt mina läsloggar till Flyga drake som ska lämnas in imorgon, jag ska bara skriva ut dem. Jag måste också plugga matte för jag har prov på tisdag, blä för det. Men snart är det höstlov! Det är bara måndag, tisdag, onsdag och torsdag kvar för på fredag är det studiedag! Moahahaha!
Ciao,
Carro

7 oktober

publicerad den 2008-10-07 kl 20:35:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Varför är alla sura på mig? Okej, inte alla, men många! Jag tycker inte att jag har gjort något särskilt för att förtjäna det, eller det kanske jag har? Inte något som jag har gjort medvetet i alla fall. Fan! Jag hatar mitt liv när det blir så här. Men i alla fall, imorgon har jag GeMu-prov så jag måste plugga nu. Jag måste dessutom läsa igenom en novell tills imorgon och ha märkt ut olika delar. Pisstråkigt. Nu måste jag dra. Varför säger man dra? Vadå dra? Ska man dra iväg benen någonstans eller? Det är samma sak med "nu måste jag sticka". Okeeej, du ska sticka? Vilket garn ska du använda? Hallå?! Det är ju konstigt. Men i alla fall.
Ciao,
Carro

4 oktober

publicerad den 2008-10-04 kl 22:59:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Idag säger vi grattis till Doddo som fyller 16 år idag! Älskar henne! <3 Idag var jag tvungen att åka in till stan igen för att byta min väska till en med axelrem. Det kändes ganska så onödigt att sitta och åka dit för att vara där i 5 min, högst. Efter det åkte jag till Alléplan där mamma och pappa hämtade upp mig och vi åkte vidare till Haninge centrum där jag köpte en jacka. När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle möblera om, vilket jag gjorde. Nu får jag faktiskt plats med keyboarden, det är ju nice. 
Ciao, 
Carro

3 oktober

publicerad den 2008-10-03 kl 17:15:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Idag hade jag bara 2 lektioner för vi hade ingen kör! Woho! Vi slutade 11:45! Lycka! Haha! Efter skolan åkte jag in till stan och köpte en Fred Perry-väska för 600 kr. Det är verkligen inte likt mig att köpa en sån dyr väska, men den var verkligen jättefin och jag hade ju fått 500 kr i födelsedagspresent så jag behövde bara lägga till 99 kr. Men grejen var att när jag kom hem märkte jag att axelremmen inte var med. Då blir man ju förbannad. SÅ jag måste sitta och åka tillbaka dit imorgon och byta. Snart ska jag till Strandtorget och äta med Doddo, Mirre & Nea, those are my girls! <3
Ciao, 
Carro

3 oktober

publicerad den 2008-10-03 kl 06:36:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Nu är klockan snart tjugo i sju och jag har redan ätit frukost. Det är ju helt sjukt. Jag har inte sminkat mig än så det måste jag göra om några minuter. Idag har jag italienska, matte och kör. Inget roligt med andra ord. Eller jo, kör är ganska roligt, men vi sjunger så konstiga låtar. Som typ Ack, ack, om det vore dag och alla gossar stode i en rad, och nån konstig Frombom-låt. Whatever, nu måste jag sminka mig.
Ciao, 
Carro

2 oktober

publicerad den 2008-10-02 kl 19:33:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hello, 
Idag var jag i skolan hela dagen, hurra för mig. Men jag hittade inte min nyckel imorse så jag fick åka till skolan utan skåpnyckel. Victoria var så snäll så att jag fick lägga min jacka i hennes skåp, men väskan gick jag runt och bar på hela dagen. Tur att den inte var tung. Jag borde egentligen inte sitta här och blogga nu. Jag borde plugga italienska. Varför gör jag inte det då kan man fråga sig? Ja du, jag orkar hela enkelt inte. Helvete, jag har glömt att ta min medicin. 
Ciao, 
Carro

2 oktober

publicerad den 2008-10-02 kl 06:56:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Good morning! Jag är pisstrött. Klockan är bara 06:55 och jag ska gå till bussen om 10 min. Det är tur att jag har både sångensemble och inså, annars skulle jag nog stanna hemma med tanke på min bihålsinflamation. Jag är nu inne på 3:e dagen med penicillinet och jag känner av biverkningarna. Det står att man kan känna illamående, få kräkningar m.m. När jag gick upp imorse mådde jag jätteilla, men jag kan liksom inte ta hänsyn till det längre, jag missar för mycket i skolan. Nu ska jag packa väskan, hörs senare.
Ciao,
Carro

1 oktober

publicerad den 2008-10-01 kl 12:54:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

September har bara flugit förbi. Alldeles nyss var det ju augusti och skolan hade precis börjat. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att tiden flyger förbi, både och antar jag. Jag har bihålsinflamation, om någon ville veta så smittar det inte eller så. Jag ska äta penicillin i 3 jävla veckor, superkul. Idag har jag studiedag i alla fall så jag missar inget i skolan just idag. Men igår missade jag.. Jag måste skriva lite grejer nu, och äta lunch.
Ciao,
Carro