29 september

publicerad den 2008-09-29 kl 19:25:36 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (1)

Hej,
Jävla pissdag. Jag drömde mardrömmar hela natten, vaknade med huvudvärk som inte släppte, var på förmiddagslektionerna men orkade inte mer sen. Jag åkte hem efter lunch och drog ner rullgardinen i mitt rum och bara sov. Det gör liksom ont runt näsan och på kinderna, mamma tror att jag har bihålsinflammation. Jag låter tydligen väldigt nasal också, men det är inte något jag hör själv. Mamma ska ringa till läkaren imorgon, men jag kan gå till skolan i alla fall. Imorgon har vi klassensemble och vi har verkligen inte skrivit färdigt våran låt, den skulle ha varit färdig förra veckan. Imorgon har jag också samhällskunskap, ljudteknik, klassråd och matte.

Jag saknar mina gamla klasskompisar oändligt mycket. Inte alla, långt ifrån det, men några få. Det känns som att jag inte har pratat med någon på jättelänge! Men i alla fall, snart börjar Idol, måste förbereda mig.

Ciao,
Carro

23 september

publicerad den 2008-09-23 kl 19:57:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Nu har min födelsedag passerat och jag är numera 16 år. Jag kan säga till alla er som undrar att det känns ingen skillnad från att ha varit 15. Men i alla fall, jag fick lite presenter, mest pengar och presentkort. Idag köpte jag ny foundation och rouge på Kicks och ny mascara och en kofta på H&M. Nu borde jag verkligen spara mina pengar, jag är riktigt dålig på det. Snart börjar Idol, tror jag. 
Ciao, 
Carro

20 september

publicerad den 2008-09-20 kl 19:07:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao! 
Tänkte skriva en liten konversation på italienska, det jag har lärt mig hittils liksom. 
- Ciao! Mi chiamo Carolina, e tu?
- Ciao, mi chiamo italienare. Come stai? 
- Bene, grazie. E tu? 
- Non tanto bene, sono reffreddata. Arrivederci!
- Arrivederci! 
Hahah, visst är jag duktig?! Nää, det är jag inte. Vem som helst fattar nog vad det där betyder, men jag skriver en översättning ändå. 
- Hej! Jag heter Carolina, du då? 
- Hej, jag heter italienare. Hur mår du? 
- Bra, tack. Då du? 
- Inte så bra, jag är förkyld. Hej då! 
- Hej då! 
Nu har du också lärt dig lite italienska. Men i alla fall, idag var jag i Trollbäckens kyrka och övade inför imorgon. Det var väl inte så jättekul att bli klassad som barn, vi fick sjunga med barnkörerna. Vi är faktiskt en ungdomskör! Imorgon ska jag fira min födelsedag, t o m med familjen, så man kan säga att vi flyttar min födelsedag tills imorgon istället för måndag. Vi hinner inte fira mig på måndag för jag går upp alldeles för tidigt för att familjen ska kunna fira mig då och jag kommer inte hem fören halv åtta på kvällen. Måndagar är helvetesdagar för mig, förutom att jag har sång på Kulturskolan då. Nu tror jag att vi ska äta. 
Ciao, 
Carro

18 september

publicerad den 2008-09-18 kl 11:40:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hello, 
Är i skolan igen och ska snart äta lunch. Jag har precis haft Inså och jag fick Kärleken Är i läxa! Yeah! Haha, tönt som jag är. På måndag fyller jag år! Och ni skulle bara våga säga grattis i förskott! Jag vill ha ett grattis på måndag istället. Hihih. Nu är jag hungrig. 
Ciao, 
Carro

Fortfarande 14 september

publicerad den 2008-09-14 kl 21:36:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao! 
Har suttit och pluggat matte och samhällskunskap ett tag nu men innan dess var jag ju på Hammarby - Kalmar! Det var skitkul att vara där men skittrist att de förlorade. Och jag kan säga er att det var riktigt kallt när man satt/stod där på läktaren. Nu orkar jag inte vara uppe längre, nu går jag och lägger mig. Imorgon ska jag på utvecklingssamtal, konstigt att ha det efter bara 1 månad i skolan. 
Ciao, 
Carro

14 september

publicerad den 2008-09-14 kl 08:37:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon! 
Nu är jag uppe tidigt på en söndag. Jag måste snart äta frukost och klä på mig. För tillfället sitter jag framför datan i mjukisar och pyjamaströja. Snart ska man till kyrkan och sjunga. Hur töntigt låter inte det? Men efter det ska jag in till stan med pappa och lillebror min och möta farfar och farbror Andreas, för vi ska på Bajenmatch! Yeah! Jag hejar egentligen inte på Bajen, men jag har aldrig varit på en fotbollsmatch, (förutom när Simon spelar men det är inte riktigt på samma nivå), så det ska bli jättekul! Snart fyller Mirre år, på tisdag närmare bestämt. Hoppas att hon på något mirakulöst sätt bestämmer sig för att fira sig efter den 30 september, innan dess har jag inga pengar att köpa present med, fattig som jag är. Alla studenter är nog fattiga. Det är därför man får CSN-kortet! Men jag har inte fått någon användning av det än så länge. Nu måste jag sätta lite fart här. Vi hörs senare! 
Ciao, 
Carro

Fortfarande 13 september

publicerad den 2008-09-13 kl 22:10:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Nu har jag laddat ner Safari på datan! Det känns skitcoolt bara för att det är nytt för mig. Imorgon ska jag upp halv nio för jag ska sjunga och då ska vi samlas 10:20. Eller det antar jag, jag var ju inte på övningen i tisdags, tänk om dom har sagt ngn annan tid? I sånt fall borde Mirre höra av sig imorgon om det. Nu ska jag stänga ner datan tror jag. Jag har varit inne hela kvällen. Vi hörs imorgon! 
Ciao, 
Carro

13 september

publicerad den 2008-09-13 kl 15:59:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag hittade inga skor idag heller. Jävla skobutiker, de har ju inga fina skor! Nu är jag hos Anna och Patrick och är inne på deras pyttelilla laptop, den är jättegullig!
Ciao,
Carro

13 september

publicerad den 2008-09-13 kl 11:39:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hello autumn!
Nu är det höst på riktigt. Jag kan börja använda skinnjackan mer men måste också försöka hitta min mössa från i våras. Yeah! Jag älskar hösten! Kan ju vara för att jag fyller år på hösten också, men ändå. Det är ju faktiskt snart, 22 september! Typ 2 veckor. Just nu lyssnar jag på Hallelujah och jag saknar Strandskolan otroligt mycket då. Kommer nog aldrig glömma när jag stod där i idrottshallen på julavslutningen år 2007 med Valter och Andreas. Herregud. 

Idag har jag tänkt att hitta ett par höststövlar. Jag tänkte i och för sig hitta det förra helgen men jag hittade aldrig några. Jag hoppas på bättre lycka idag. '

Ciao, 
Carro 

4 september

publicerad den 2008-09-04 kl 19:58:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Idag var en helt okej dag. Först hade jag sångensemble vilket är superkul, tycker jag! Sen hade jag Naturkunskap A vilket inte är lika roligt, men efter det hade jag individuell sång. Det var faktiskt roligare än förra veckan! Jag fick What a feeling i läxa! Sen hade jag låååång håltimme från 11:25 till 14:05 då jag hade Samhällskunskap A. Det var riktigt tråkigt idag. Våran vanliga lärare var inte där så vi hade någon annan skum person. Efter skolan åkte jag direkt hem, med tanke på att jag fortfarande har 2,69 kr på mitt konto, så det är ingen mening att försöka råna mig eller nåt. Imorgon har jag italienska igen, jag vill inte. Jag har inte vågat gå till studierektorn och säga att jag vill byta, så nu är jag tvungen att gå imorgon igen. Det jag är rädd för är att dom kanske inte börjar samma tid, för i måndags var det ju olika tider. Jag hoppas nästan att det är olika tider för så har jag en anledning till att byta. Snart börjar Idol! Yeah!
Ciao,
Carro

3 september

publicerad den 2008-09-03 kl 17:22:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är jag trött på att vara pank. Jag har fortfarande 2,69 kr på mitt konto, och det är för att mina pengar aldrig kommer! Jag blir tokig! Det är faktiskt inget kul att bara gå runt och veta att även om jag skulle hitta något som jag ville köpa så kan jag inte det för jag har inga pengar. Det är piss. Men i alla fall. Idag hade jag bara tre lektioner för idrottsläraren var sjuk. Jag kan inte säga att jag sörjde, men det blev lite dötid som man inte visste vad man skulle göra av. Vi hade GeMu på morgonen från 08:30 till 09:30, sen hade vi inte någon lektion fören 12:45. Det är tre timmar och en kvart med ingenting att göra. Och egentligen skulle jag ha hämtat Emma och Elin idag, men Emma blev sjuk så Åsa var hemma.
Ciao,
Carro

1 september

publicerad den 2008-09-01 kl 20:38:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Fy fasen vilken dag. Började med svenska som var urtråkigt, fortsatte med engelska som faktiskt var kul, vidare med samhällskunskap som var sådär. Efter det var det lunch och jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på rasten. Sen var det dags för GeMu (gehörs- och musiklära) som är enormt tråkigt enligt mig, efter det var det estetisk verksamhet som var grymt roligt och sist men inte misnt italienska. Det var katastrofalt hemskt! Jag var den enda ettan i hela gruppen, det var bara jag och en till som var från STEG, resten var från typ EU IT Gymnasiet eller nåt. Det var riktigt hemskt faktiskt. Jag vill aldrig mer gå tillbaka. Förmodligen är jag tvungen till det för jag tror inte att man får byta. Jag kan inte ens tänka mig ett år med det där! Dessutom slutade jag 17:00! Det är ju helt befängt (som David sa om korsförtecken vid klaven på GeMu:n)! Nu ska jag ta och duscha. Nej, jag kom på att jag har en matteläxa att göra innan det. Fan.
Ciao,
Carro