The only one

publicerad den 2009-04-30 kl 20:40:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ni läser nu "den enda nyktra ungdomen på valborg"s blogg. Precis, ni har fattat rätt. Jag ska inte festa ikväll. För jag är sjuk. Jag kommer sitta hemma hela kvällen, inte ens ta mig iväg till en brasa. Fatta vilket liv man har. Dock så ska jag på en liten "gathering" imorgon så jag kanske kan kompensera lite för min otroligt lugna valborgskväll.

Jag har verkligen ingenting att göra. Därför tänkte jag att jag kanske kunde baka något? Jag menar, hela min familj är hemma utom min bror så det skulle väl vara lite omtänksamt av mig? Kanske?

Ha en trevlig kväll! Ta det lugnt! (säger gamla mormor; jag)

<3<3

Valborg och treornas mösspåtagning

publicerad den 2009-04-30 kl 16:45:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Idag var det dags för treornas mösspåtagning. Det är ju faktiskt bara två år kvar till det är jag och min klass som står där med mössorna i högsta hugg. Dock känns det väldigt långt borta.

Mösspåtagningen var i parken som ligger väldigt nära skolan. Kör A, d v s alla musikettor och musiktvåor, sjöng tre vårsånger, som inte precis är mina favoriter. Jag får verkligen inte in texterna! Hemskt är det..

Efter mösspåtagningen, klockan var väl kvart över tolv eller något, så slutade vi. Då drog dom flesta från klassen iväg för att äta lunch. Vi kunde dock inte enas så jag, Jonis, Santi, Fredrik & Jacob åkte till Medis och åt pizzabuffé på Pizza Hut medans resten drog till någon asiatisk buffé. Jag hade lite bråttom för att hinna till Antons dagis innan mellanmålet (vilket jag inte hann ändå) men jag tror att jag drog därifrån halv två eller nåt.

När jag var på väg hem från affären där jag & Anton hade köpt glass så träffade vi en av Antons dagiskompisar och hans mamma. Mamman tror då att jag är Antons mamma och börjar fråga om jag har fått hennes mejl om att hennes barn inte kan komma på Antons kalas på söndag. Jag blev så paralyserad och visste inte alls vad jag skulle säga och sa då bara "ja...". Mamman tror alltså fortfarande att jag är Antons mamma. Nu i efterhand fattar jag inte varför jag inte bara sa lite snabbt att jag inte är Antons mamma utan bara hans syster. Dum är man ibland. Eller ofta i mitt fall. 

<3 

I'll carry you when you need a friend

publicerad den 2009-04-29 kl 20:31:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Rubriken till Frida & Josse. <3

Idag mådde jag ganska dåligt. Jag hade feber när jag vaknade imorse men kände att jag var tvungen att gå till skolan ändå. Därför tog jag bara en Ipren och stack iväg ändå. På förmiddagen kändes det helt okej, men vid tolv ungefär, nu värktabletten går ur kroppen, blev jag helt död. Jag orkade inte göra någonting och ville bara gå och lägga mig. Det kändes dock lite onödigt att åka hem när det var så få lektioner kvar, så jag stannade kvar ändå, t o m på Insålektionen! I och för sig blev min sånglärare lite arg på mig för att jag inte lyssnar på min kropp och stannar hemma när jag är sjuk. Men vad fasen ska man göra? Om jag kände att jag skulle kunnat vara hemma så hade jag varit det, men man kan ju inte missa en enda lektion såsom lärarna håller på just nu.

Efter skolan, även fast jag mådde piss, så tog jag mig iväg till Åhléns och köpte Twilight som kom ut på DVD idag! LYCKA! Jag gick även till Skopunkten och köpte två par skor, dom billigaste för halva priset. Det blev ett par gladiatorsandaletter med kilklack och ett par helt vanliga svarta tygskor. Jag kände att jag inte riktigt behövde tre par skor, som jag egentligen hade siktat in mig på.

Nu måste jag verkligen plugga naturkunskap ett tag. Jag har läxa tills imorgon, några dumma ord. Jag trodde att det var superlätt men det var några dumma kretslopp och skit. Dumma sak.....

Imorgon är det halvdag! VALBORG! :D

puss&kram

Cräftan Carro

publicerad den 2009-04-28 kl 21:05:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ja, jag vet att kräfta inte stavas med c, men jag tyckte det var lite roligt. Inte det? Nehepp.

Inte för att jag är röd nu, men jag kommer säkert vara det imorgon. Jag solade dock inte hela tiden, 30 min, utan bara ca 20 tror jag. Det blev lite skillnad i alla fall. Jag vill inte vara vit som ett lakan nu när sommaren snart är här. Då får man ibland ta till lite fusk.

Vet ni vad det är för dag imorgon? Ja, onsdag, svarar ni då. Men det är onsdagen den 29 april. DÅ SLÄPPS TWILIGHT!!
Ni kan lita på att jag kommer köpa den imorgon. Eller jag kommer försöka göra det i alla fall.

PUSS&KRAM


Solarium; here I come!

publicerad den 2009-04-28 kl 19:23:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu tänkte jag dra och sola solarium med min kära vän Pillan. Jag har faktiskt inte solat solarium på ett helt år, så jag tycker att jag kan unna mig det. Hör av mig när jag kommer hem!

PUSS! <3

Terminsuppspel

publicerad den 2009-04-28 kl 17:06:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Idag var det dags för terminsuppspel. Som man kanske fattar så äger det rum en gång per termin och i 1:an så spelar/sjunger man inför de andra i klassen som har samma huvudinstrument som en själv. Jag t ex som sjunnger skulle sjunga en låt inför alla andra sångare i klassen, plus sånglärarna. Det kan vara ganska så skrämmande. Man får dessutom kommentarer efteråt, både bra och dåliga saker. Jag kom till i skolan imorse med inställningen att jag inte skulle sjunga sticket på låten som jag hade valt att sjunga. Egentligen hade jag valt en annan låt, men min röst har inte precis varit på topp så jag tog en lättare istället. Av någon konstig anledning som jag inte vet så hamnade jag sist så jag fick vänta ända till kvart i tolv, vi började halv nio. Då säger min sånglärare att hon tycker att jag borde testa att sjunga sticket ändå, vilket jag gör. Jag körde hela låten, rakt igenom, och det blev lite för högt på sticket men jag är nöjd ändå! Jag fick jättemånga bra kommentarer efteråt, man blir så glad då! Dessutom måste jag jobba på att inte parera mikrofonen lika mycket som jag gör idag. Jag vet inte varför, men jag vrider alltid huvudet åt höger när jag sjunger höga toner, även när jag inte har mikrofon! Det är verkligen något jag måste jobba bort. Att dessutom byta "pose", att inte stå på samma sätt hela tiden, måste jag också fixa till. Men gladast blev jag nog ändå när min lärare i ljudteknik (han är sånglärare också), som inte sa något till någon annan, sa att det var jättebra och att jag var supermusikalisk. Så jag är fullkomligt nöjd med mitt terminsuppspel! :)

Det är ingen kör idag för våran körledare är tydligen sjuk. Jag fattade inte riktigt vad det var för något, något om att hon inte ens kunde sitta. :S Jag förstod inte riktigt. Men då kan jag i och för sig gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag skulle verkligen behöva sova för jag vaknar med mörka ringar runt ögonen varenda morgon nu i pollentider.

På tal om pollen så har jag ingen aning om hur det ska gå på idrotten imorgon. Vi ska springa ute, och alla som gick i min förra klass vet att jag inte kan springa ute utan att få astmaanfall. Grejen med min konstiga astma är att när jag är inne och springer så brukar det funka hela okej, trots min ansträngningsastma. När man sedan ska bege sig ut, ungefär precis när det kommer pollen, så har jag liksom två saker, både pollenallergi och ansträngningsastma, och då brukar inte funka. Min idrottslärare vet inte om det, men han lär ju få veta det imorgon i alla fall.

Det som är så skönt med den här veckan är att det är bara imorgon som är en vanlig dag kvar! På onsdag har vi bara ensemble och naturkunskap på morgonen, sen repa med kören, vidare med 3:ornas mösspåtagning, sång från Kör A (vi alltså) och rektorns tal. Efter det slutar vi! Det känns så himla härligt! :D

Nu ska nog ta och sätta mig med min lillebror och titta på Harry Potter och De Vises Sten.

VÅRPUSS!

Kvällspromenad

publicerad den 2009-04-27 kl 22:24:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag kom precis hem från en promenix med Josse. Du ska veta att du kan ringa när som helst, jag kommer att vara vid din sida på.. så lång tid det tar för mig att springa till dig. Alltid. <3

Jag missade Spårlöst men det gör inget. Det finns viktigare saker i livet än TV-program.

Take care.

Äntligen över

publicerad den 2009-04-27 kl 19:00:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kan inte ens beskriva hur skönt jag tycker det är att den här dagen är över. Skoldagen har varit ovanligt jobbig. Det var nästan så jag inte orkade vara kvar. Jag var förstås kvar ändå, men det var jäkligt jobbigt. Eddie försökte verkligen pusha mig, men jag är inte den lättaste att rubba när jag väl har bestämt mig...

Ikväll ska jag gå och lägga mig direkt efter Spårlöst som visas på TV4 ikväll kl 21.00, INTE MISSA!

Nu ska fortsätta att lyssna på Gavin DeGraw och spela Harpan på datan. Jag har blivit helt beroende av den kombon!

PUSS"

Måndag

publicerad den 2009-04-27 kl 12:11:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Pissdag. Jag gillar inte måndagar. Det är ingenting särskilt, utan bara att det är måndag och lektionerna suger. Halva dagen har ju i och för sig redan gått, men jag har datorkunskap och italienska kvar. Det är inte precis mina favoritämnen. Jag skulle hellre ha engelska hela eftermiddagen! 

Min vän Pillan fyller 18 år idag! GRATTIS sötnöt! <3

I'm fine

publicerad den 2009-04-26 kl 22:05:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det är söndagkväll och det känns helt okej. Det känns inte underbart att det är skola imorgon, helgen har gått alldeles för snabbt, men det känns ändå som att jag kommer att klara veckan. Det är ju en kort vecka i alla fall, halvdag på torsdagen och ledig på fredagen. Jag förstår inte riktigt varför man är ledig på första maj. Det är inte precis en högtid eller en kristen tradition?

På tal om valborg så har jag verkligen ingenting planerat. Jag vet inte om jag vill festa eller bara ta det lugnt. Jag får fundera på det.

I vilket fall som helst så tittar jag på Rent nu, det var så länge sedan sist. Fast jag lyssnar i och för sig på musiken hela tiden så det känns som att jag ser filmen i mitt huvud varje gång jag lyssnar på musiken.

Puss.

You have to follow through

publicerad den 2009-04-26 kl 16:48:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Visste inte vad jag skulle ha som rubrik så jag skrev bara ner textraden som jag sjöng på.

Jag känner att jag verkligen måste ha en tjejkväll med Frida. Jag vet inte riktigt hur det är med henne just nu, och jag vill verkligen att hon ska veta att jag alltid finns här för henne. Hon betyder så mycket för mig! Jag mår dåligt när jag ser att hon mår dåligt. Nu vet jag inte riktigt om hon gör det, men jag måste prata med henne i alla fall. Puss på dig! <3

Söndag

publicerad den 2009-04-26 kl 15:55:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Idag är det söndag och jag tänker inte plugga! Det är första söndagen på jättelänge som jag inte spenderar framför datorn med plugg. Det är inte det att jag inte har några läxor, jag har bara inga läxor som jag tänker göra. Dessutom har jag ingen uppsats som ska skrivas just nu, och det är jätteskönt! Kvällen tänker jag spendera framför TV:n med One Tree Hill, Gossip Girl och American Idol. YEAH!

Morrn

publicerad den 2009-04-26 kl 10:20:04 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Jag vaknade kl 9! Helt otroligt tycker jag! Men det är så härligt att gå upp tidigt på helgen! Dessutom missade jag inte frukosten, för första gången på jag vet inte hur länge.

Idag ska vi fira Anton som fyllde 4 år den 13 april. Eftersom att mamma har varit sjuk så har det inte blivit av. Därför ska jag snart duscha och sedan baka bullar! Man kan inte ha födelsedagsfirande hos familjen Andersson utan bullar. Det är faktiskt sant. Folk brukar tycka att våra bullar är väldigt goda, vi har liksom våra knep.

PUSS!

Sunny days

publicerad den 2009-04-25 kl 20:17:52 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Jag älskar solen! Och jag älskar min vän Josse! Hon kom hit idag och solade med mig! Det var ett tag sedan vi träffades så vi hade mycket att prata om, som vanligt.Ikväll ska jag bara ta det lugnt har jag precis bestämt. Det var tydligen en liten "gathering" hos Emil, men jag känner att jag inte riktigt orkar anstränga mig för att vara social med människor som jag inte riktigt känner. Därför blir det lugn hemmakväll med föräldrarna. Imorgon ska vi fira Anton, så det blir tårta! Pillan ska också fira sin födelsedag imorgon med släkten, fast hon fyller år på måndag. Hon fyller 18 år! Det är helt sjukt!

PUSS! <3

Bloggar i solen

publicerad den 2009-04-25 kl 12:57:29 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Nu sitter jag på min altan i en av våra stolar som man kan fälla ner till nästan liggläge. Jag ska lätt ligga här ett tag. Jag måste också hjälpa mamma att vattna i växthuset, hon orkar inte bära vattenkannan. Hon ska ju egentligen inte anstränga sig alls, så jag får ta och hjälpa henne med det.

Det är så sjukt varmt nu så man tror nästan inte att det är sant. Jag blir så glad när det är sol! Det är otroligt hur mycket väder kan göra. Det gör dessutom att jag blir hemskt shoppingsugen och längtar tills jag får pengar på tisdag. Jag har jättemycket som står på önskelistan för tillfället. Nedan är några saker som jag har spanat in! Gå inte och köp samma saker nu, för då slår jag er!


Tag tre, betala för 2! På Skopunkten!


TWILIGHT! Släpps på onsdag! *LYCKA*


Parfymen Ralph Rocks by Ralph Lauren har jag velat ha sedan förra sommaren... Men nu ska jag äntligen köpa den!

Där fick ni en liten inblick på saker som jag suktar efter just nu. Nu ska jag bara lyssna på musik ta ta det lugnt.

CIAO!

SOLA!

publicerad den 2009-04-25 kl 12:12:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det här blir ett väldigt kort inlägg, för jag ska lägga mig ute i solen och sola! Det är så himla härligt att det är varmt och sol! PUSS!

BROLLE!

publicerad den 2009-04-24 kl 23:48:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste säga att Brolle var otroligt snygg i sina brillor! Musiken var grymt bra, stämningen på topp! Buddy Holly var skitbra! Dessutom fick jag en glad överraskning när jag märkte att en av gitarrlärarna i min skola var med och spelade! Det är ju verkligen supercoolt!

Seminariet tidigare idag var kul, men blev i slutet väldigt långtråkigt. Vi alla satt där och dog lite mot varandras axlar. Dock så berättade han lite roliga saker om Mamma Mia the movie, som att Pierce Brosnan inte kan sjunga för fem öre och att dom behövda mixa hans röst jättemycket för att det skulle låta som det gör i filmen. Och det låter ju inte ens bra i filmen! Mohahahah!

Efter seminariet hade jag dragit ihop en bunt med härliga människor att följa med mig till Kungshallarna och äta! Jag ville ju inte sitta där i min ensamhet och se allmänt utstött ut. Därför fick Jonis, Santi, Julls, Frida, Fredric, Hilda & Jerry följa med mig dit! Vi säger att det var mig dom följde med. Det var det nog inte egentligen, det var bara jag som gav förslaget.... Jag är inte så populär så att folk skulle följa med mig! XD

Men nu ska jag ta och lyssna in mig lite på Spotify och sen dra mig mot sängen. Jag är riktigt trött efter en mycket jobbig skolvecka.

Puss på alla!

Härliga fredag!

publicerad den 2009-04-24 kl 12:26:32 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Livet leker! Det är fredag! Och jag hänger med världens bästa hilda the freak! Morgonen har varit hemsk. Först italienskaprov och sen nationella i engelska. Det gick piss på båda. Tänkt bara säga det. Ikväll blir det Buddy Holly! 

PUSS! <3

Bernard Löhr & Buddy Holly

publicerad den 2009-04-23 kl 22:21:11 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Jag har ju fullkomligt glömt bort att skriva att jag ska på musikalen Buddy Holly imorgon, Brolle är med! Det var egentligen mormor som skulle gå, men eftersom att hon är sjuk så får jag gå istället.Imorgon är det också seminarium med ABBAs ljudtekniker! Det ska bli jätteintressant, men det är efter ordinarie skoltid, vilket känns ganska pissigt, för det är obligatoriskt. Det hade ju varit roligare att gå om det hade varit frivilligt. Men det där är ju bara psykologiskt. Han har inte bara varit ljudtekniker åt ABBA, utan även många andra världsartister. Lista nedan på ett urval av låtar som han har mixat.

ARTIST TITEL   BOLAG  ÖVRIGT 
 ABBA ABBA in Concert Universal Music 5.1 surround DVD-mix 
 ABBA ABBA the Movie Universal Music 5.1 surround DVD-mix 
 Ace of Base He decides La Carr Music 
 Ace of Base Love of my life La Carr Music 
 Ace of Base Every time it rains Cutfather & Joe Productions  
 Another Level Be alone Cutfather & Joe Productions  No. 6 on UK chart 
 Another Level Freak me Cutfather & Joe Productions  No. 1 on UK chart 
 Andrea Martin Breakin of my heart Cutfather & Joe Productions  
 Andrea Martin Steppin Cutfather & Joe Productions  
 All Saints I know where it's at Cutfather & Joe Productions  No 6 on UK chart 

 Aqua Cartoon Heroes   Universal Music Denmark No. 4 on UK chart 
 Aqua Good guys Universal Music Denmark 
 Aqua Aquarius Universal Music Denmark 
 Aqua Goodbye to the circus Universal Music Denmark 
 BB Mak Only when it rains Murlyn Music 
 BB Mak Emily song Murlyn Music 
 Backstreet Boys It's true Cheiron  
 Backstreet Boys The answer to our life Cheiron  
 Bellefire Perfect bliss Virgin UK 
 Bellefire I can make you Virgin UK 

 Billie Piper Party on the phone Cutfather & Joe Productions  
 Billy Crawford Supernatural lovin Murlyn Music 
 Billy Crawford Come into my life Murlyn Music 
 Britney Spears Walk on by Cheiron  
 Britney Spears Girl in the mirror Cheiron  
 Britney Spears The joy of Pepsi A-Side Productions 
 Brand New Heavies You've got a friend Cutfather & Joe Productions  
 Brownstone Kiss and tell Cutfather & Joe Productions   
 Celine Dion CouldaWouldaShoulda The Location 
 Celine Dion I'm alive The Location 

 Celine Dion The greatest reward The Location 
 Dane Bowers It feels so natural Cutfather & Joe Productions  
 Conner Reeves Father's son Cutfather & Joe Productions  
 Five All the things Cutfather & Joe Productions  
 Five It's the things you do Cutfather & Joe Productions  
 Five Until the time has gone Cutfather & Joe Productions  
 Five When I remember Cutfather & Joe Productions  
 Gareth Gates Evergreen A-Side Productions No. 1 on UK chart 
 Gareth Gates Anyone of us A-Side Productions No. 1 on UK chart  
 Gareth Gates Forever blue A-Side Productions 

 Gareth Gates Lies A-Side Productions 
 Gareth Gates Listen to my heart A-Side Productions 
 Gareth Gates Nothings gonna stop A-Side Productions 
 Gareth Gates Skeletons A-Side Productions 
 Gareth Gates To soon to say A-Side Productions 
 Gareth Gates Walk on by A-Side Productions 
 Gareth Gates With you all the time A-Side Productions 
 Human Nature Love I a fire La Carr Music 
 Human Nature Angel of my heart La Carr Music 
 Human Nature Whisper my name Cheiron 

 H & Claire You're the lovesong Shane Songs 
 Il Divo Mama Quizlarossi 
 Il Divo Parte ormai de mei Quizlarossi 
 Jacynthe Maniac Edel 
 Jacynthe The secret... Edel 
 Kwsei Lovely Cutfather & Joe Productions  
 Laura Pausini Everyday is a monday Atlantic US single
 Lauren Waterworth That's why you... Quizlarossi 
 Lauren Waterworth Bet you never Quizlarossi 
 Leah The moment Sony Music Australia 

 Leah A little messed up Sony Music Australia 
 Leah It's alright Sony Music Australia 
 Lutricia McNeal Stranded Cutfather & Joe Productions  
 Lutricia McNeal Dreadlock refugee Bonnier 
 Lyndelle Doin' it all Universal Music Australia 
 Lyndelle I won't confess Universal Music Australia 
 Lyndelle Runaway Universal Music Australia 
 Mamma Mia Movie The Soundtrack Littlestar Services Limited > 3 million albums
 Meja Meja (Album) La Carr Music > 1 million albums
 M2M Pretty Boy Cheiron 

 Natural Someone to love BMG 
 Robyn Underneath the heart BMG 
 Six-Popstars/Ireland Made me a woman Quizlarossi 
 Six-Popstars/Ireland Whole lotta Quizlarossi 
 Six-Popstars/Ireland This is it Quizlarossi 
 Shola Ama You're the one Cutfather & Joe Productions  
 Steps It's the way you... Cheiron 
 Will Young-Popidol Evergreen A-Side Productions No. 2 on UK chart
 Westlife If I let you go Cheiron No. 1 on UK chart
 Westlife Evergreen A-Side Productions No. 1 on UK chart

 Westlife Why do I love you A-Side Productions 
 Westlife Walk away A-Side Productions 
 Westlife Skeletons A-Side Productions 
 Westlife I cry A-Side Productions 
 Westlife I promise you that Jarl Entertainment 
 Westlife Written in the stars Jarl Entertainment  
 Westlife Tunnel of love Cheiron 
 Westlife Looking like that Cheiron 
 Westlife Try again Cheiron 
 Westlife My love Cheiron No. 1 on UK chart

 Westlife Soledad Cheiron 
 Westlife Dreams come true Cheiron 
 Westlife I lay my love on you Cheiron 
 Westlife The puzzle of my heart Cheiron 
 Westlife Obvious Quizlarossi 
 Westlife When a woman Quizlarossi 
 Westlife Story of love Murlyn Music 
 Westlife Til the end of time Murlyn Music 
 Westlife Don't calm the storm Murlyn Music 
 Westlife Tonight 's special Murlyn Music 
Tagen från http://www.monomusic.se/mixlista-studio.aspx

Det kommer bli skitcoolt i alla fall, tror jag. Dessutom ska jag gå och äta med Jonis & Santi, och alla andra som också vill följa med efter. Seminariet slutar kl 18, så det blir käk på en gång och sedan Göta Lejon för mig!

Oj då, det blev ett väldigt långt inlägg det här. Men skit samma. Läs inte om du inte vill!

PUSS!

Hej igen

publicerad den 2009-04-23 kl 18:46:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu är jag tillbaka efter att ha ätit pannkakor och pratat med mamma och pappa ett tag. Pappa har fått för sig att han vill flytta till någon liten stuga på 48 kvadratmeter långt ut åt helvete där det knappt går bussar. Jag hoppas och tror att han skojar, för jag flyttar ingenstans om det inte för mig närmare stan. Jag har långt som det är till skolan och vänner.

Jag måste verkligen plugga ikväll, jag har ju som sagt muntligt italienskaprov imorgon och jag ligger risigt till. Jag har försökt få fram till min italienskalärare att jag inte kan någonting och har ångest, men hon lyssnar inte! Hon tror att jag kan så himla mycket mer än jag kan. Vad är värst; att läraren tror att man inte kan någonting och behandlar en som en 10-åring, eller att läraren tror att du kan superdupermycket och har jättehöga förväntningar på dig och lyssnar inte på ett ord av vad du säger? Jag skulle svara det senare.

Bästa låten just nu: Irish Son - Brian McFadden

Torsdag eftermiddag

publicerad den 2009-04-23 kl 17:51:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen hejsan! Jag är supertrött nu kan jag bara säga. Oj då, skulle visst äta nu. Jag får blogga mer senare!

400!

publicerad den 2009-04-22 kl 22:52:47 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Det här är mitt 400:e inlägg! Sjukt coolt ju! Tänk så mycket jag har skrivit i den här bloggen. Man är ju dum i huvudet.

Det blev inte så mycket plugg idag, läxan var väldigt lätt så det tog ca fem minuter. Typ vad är fotosyntesen? Någon mer än jag som skriker "HAAAALLÅÅÅÅ, SEXANS NIVÅÅÅ!"? Dock så mejlade jag precis texten till låten som jag ska sjunga på konserten till min sånglärare. Nu ska jag nog ta och lägga ner skivan i väskan så jag inte glömmer det imorgon.

PUSS!

Firar 400:e inlägget med en härlig bild!

Onsdag eftermiddag/kväll

publicerad den 2009-04-22 kl 18:55:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har precis varit iväg med pappa och köpt ny allergimedicin, eftersom att min gamla helt klart inte fungerar. Vi pratade med någon tant på Apoteket som rekommenderade en medicin som var billigare än Clarityn, som vi annars hade tänkt att köpa! Jag kan inte fatta att det är sån skillnad! 28 tabletter Clarityn kostar 150 kr. 30 tabletter av den här som jag köpte nu (kommer inte ihåg vad den hette) kostar 48 kr. Det skiljer 100 kr! Faktiskt ganska sjukt om du frågar mig. Dessutom köpte vi något skumt nässpray som tydligen också ska hjälpa.

Jag hade som sagt Inså sista lektionen idag, och jag sjöng i stort sett ingenting. När min sånglärare (och mentor, hon är både och) fick reda på att jag hade feber och väldigt allergisk så sa hon åt mig att sätta mig ner på en stol, och där fick jag sitte resten av lektionen. Vi pratade om annat istället, typ terminskonserten. Vi lyssnade på låten som jag ska sjunga, jag ska ta med mig skivan till henne imorgon för hon kan tydligen inte öppna filen som jag skickar till henne via mejl. :S

Nu måste jag nog plugga lite naturkunskap, jag har läxa tills imorgon. Det är dock bara 8 sidor så det tar inte så lång tid. Jag bloggar nog lite senare ikväll!

Puss!

Onsdag

publicerad den 2009-04-22 kl 12:27:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Dagarna går så jäkla fort. Halva dagen har redan gått, jag har bara svenska, engelska och Inså kvar. Dock så kommer det gå pissdåligt på min Inså för jag kan inte sjunga för fem öre. Hela mitt översta register och mitt understa register försvinner helt nu på våren när jag blir konstant snuvig. Jag vet inte vad jag ska göra, för imorgon ska vi sjunga våra låtar som vi ska sjunga på terminsuppspelet på sångensemblen, för att repa lite inför publik. Jag kan tyvärr då inte ta tonerna i varken Cry me a river eller Only hope. Låten som jag har valt att sjunga på konserten senare i vår är också väldigt hög. Som jag skrev i mitt förra inlägg, fan ta pollen. Jag hatar det av hela mitt hjärta. 

Paul är så irriterande. Jag tror att jag går och dör nu eller nåt. 

CiaoSeg morgon

publicerad den 2009-04-22 kl 06:37:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Den här allergin dödar mig verkligen. Jag nyser var tredje minut, det rinner i näsan hela tiden och jag blir så jädrans trött. Först blir jag trött av att vara allergisk. Sen tar jag medicin för det ch då blir jag trött av den också. Fan ta pollen alltså. Förstöra hela min vår på det här sättet. Inte särskilt snällt om du frågar mig.

Jag är verkligen jätte trött nu, även fast jag har varit upp i 20 min. Jag skulle dock gått upp tidigare, typ vid sex, men jag.... tryckte på snooze. Så när klockan ringde andra gången så fick jag lite smått panik och trodde att jag hade försovit mig jättemycket, vilket jag inte hade. Jag har gott om tid ändå, men jag får skynda mig på omjag vill sminka mig. Som jag nog ska göra nu!

Vi kanske hörs när jag kommer till skolan min!

Puss!

Listen you sinner!

publicerad den 2009-04-21 kl 22:15:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan! Jag kom hem från kören för ett tag sedan. Vi måste vara dom segaste personerna som finns. Kören slutar kl åtta och jag var inte hemma förens kvart över nio. Det är en promenad på högst en kvart hem. Men vi pratar så mycket. Dessutom kan man säga att jag har ett kurator-samtal med Mirre varje tisdag på vägen hem, som Mirre själv så fint uttryckte det.

Jag har suttit och hjälpt min bror med hans matte ett tag också. Han har prov på fredag och han har sex sidor kvar i matteboken, inte bra! Men det är dom svåra sidorna, så jag ska hjälpa honom så han hinner. Det är mycket roligare än att göra mina egna läxor :P

Men jag tror att jag ska försöka gå och lägga mig i hyfsad tid ikväll. Både igår och i förrgår så tror jag inte att jag släckte förens vid tolv. Det är alldeles för sent enligt mig! Därför ska jag nog ta och dra mig mot badrummet och borsta tänderna och ta bort sminket. Vi hörs imorgon!


Tjena mittbena

publicerad den 2009-04-21 kl 16:41:15 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hejsan hoppsan! Ännu en skoldag har passerat och imorgon är det redan onsdag. Dock så har det inte riktigt känts som en vanlig vecka. Kanske för att det kändes som söndag när det var lördag så när söndagen kom blev jag bara förvirrad :S

Idag hade jag mittbena! Jag inspirerades av min vän Vicks som bytte till mittbena för några månader sen och jag tycker att det är så himla fint på henne! Det blir så "stylish" på något sätt. Det kan i och för sig vara för att det är mode nu att ha mittbena... Jag påverkas alldeles för mycket av modet! Jag kommer ihåg när jag bytte till sidbena, för sisådär fyra år sedan. Då sa jag att jag aldrig skulle byta tillbaka till mittbena för det var så fult. Tyckte jag då. Det tycker jag absolut inte nu, men jag fortfarande tveksam till huruvida jag passar i det eller inte.

Jag älskar våren. Jag hatar våren. Inkonsekvent, jag?! Nää... Jag älskar själva våren, att det blir ljusare och det började närma sig sommar, men jag hatar pollen. Det förstör liksom lite av känslan. Igår var det värst för mig tror jag. Jag nös konstant och det rann i näsan hela tiden. Idag har jag bara nyst några gånger, men ni vet den känslan som man har i näsan precis innan man ska nysa? Den känslan har jag haft hela dagen. Plus att det rinner i näsan också! Jag har tagit allergimedicin, men det hjälper inget vidare. Dessutom blir jag seg som en sengångare av den.

I alla fall, nu ska jag gå in på Spotify och lyssna på min älskade Gavin DeGraw. Det känns som att jag har upptäckte honom "igen". Jag har lyssnat på hans musik förut, men det var så länge sen så det känns nästan nytt nu när jag lyssnar på den. Jag älskar den!

Lyssna själv nedan och försök sen säga att Gavin DeGraw inte äger. (Stört omöjligt)


We Belong Together - Gavin DeGraw

Schooool

publicerad den 2009-04-21 kl 08:17:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag hann minsann blogga ändå! Eller jag visste att jag skulle hinna, men om det är andra människor här när jag kommer så blir det inte att jag sätter mig vid en dator för att blogga, men idag är det helt tomt. Jag tror att jag ska lyssna på lite musik när jag ändå har lite tid över. Spotify, suckers!


Thank God for Spotify

publicerad den 2009-04-21 kl 06:40:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon! Här sitter jag och äter min frukost framför datorn. Jag har tagit min allergimedicin så jag hoppas på en mindre plågsam dag idag än igår. Dock så har jag haft lite feber dom senaste dagarna utan att jag har känt av det. Jag har mått bra i övrigt. Jag brukar i vanliga fall ha 36,6, men nu har jag haft 37,8 i några dagar.

När jag duschade för en stund sedan så öppnade jag en ny schampoflaska som vi aldrig har haft förut, och det luktade jätteilla! Jag skämtar inte, det luktade verkligen inte gott! Men jag var ju tvungen att använda det lika mycket för det, vi hade inget annat. Det känns också väldigt hemsk att slösa bort en hel flaska med schampo, så jag får väl ta och använda det ändå...

Det känns som att jag ska nysa hela tiden! Jag hatar den känslan! Usch och fy.

Ikväll är det kör! Jag har längtat jättemycket efter mina gamla vänner dom senaste dagarna. Dodds är så underbar som verkligen har funnits här hela tiden. Hon har smsat varje dag och frågat hur det är. Man kan inte direkt vänta sig det från Mirre eller Nea för dom vet ingenting. Hahah, dom är ju inte tankeläsare på avstånd precis.

Nu måste jag nog ta och sminka mig om jag ska hinna med bussen. Men jag ska bloggar när jag kommer till skolan. Förmodligen inte, men vem vet. Eftersom att ni kan mitt schema nu så vet ni att jag har klassensemble nu på morgonen! Vi håller på med Good Vibrations - Beach Boys, en otroligt cool låt.

Bästa låten just nu: We Belong Together - Gavin DeGraw (jag älskar Spotify, by the way)

Puss på er!

Spårlöst

publicerad den 2009-04-20 kl 22:02:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag var bara tvungen att skriva lite om TV-programmet Spårlöst som alldeles nyss visades på TV4. Jag grinade jättemycket! Jag brukar grina till liknande program, när familjemedlemmar återförenas, men nu grät jag ovanligt mycket. Jag tror att jag grät lika mycket som mamman! Herregud. Om du inte såg programmet ikväll, se det nästa vecka. Det är så långt ifrån min egen verklighet, att inte ha träffat sina biologiska föräldrar, så jag vet inte direkt vad det är för paralleller, men något är det. Bara det att jag föreställer mig hur det skulle vara att träffa sin mamma gör att jag grinar. Jaja, nog om det. Nu ska jag faktiskt gå och dricka te och äta en macka med marmelad och ost, mums!

*stolt*

publicerad den 2009-04-20 kl 21:05:08 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste få erkänna att jag är ganska stolt över mig själv som faktiskt har pluggat ikväll. Jag har gjort samhällsgrejen, repeterat ljudteknikgrejset och håller nu på med matteläxan. Dock så fattar jag ingenting om tredjeroten eller tillväxthastighet, så jag får lämna resten av läxan. Sicken otur....

Imorgon är det tisdag, en dag som man alltid välkomnar med öppna armar! Det är sån skillnad på måndagar och tisdagar så man blir glad även fast det just bara är tisdag och intre fredag eller någon annan rolig dag. Måndagar är ju värst. Lektionerna jag har då är;

08.30 - 09.30 Svenska
09.40 - 10.40 Engelska
10.45 - 11.45 Samhällskunskap
11.45 - 12.45 LUNCH!
12.45 - 15.10 Datorkunskap
15.30 - 17.00 Italienska

Då kan ni fatta att min dag inte är den bästa. Jag kommer inte hem förens halv sju och är då helt slut. Då ska man sätta sig och plugga! Det är ju bara för hemskt. På tisdagar däremot har jag ett betydligt mer intressant schema.

08.30 - 09.25 Klassensemble
09.30 - 10.25 Samhällskunskap
10.30 - 11.45 Ljudteknik
11.45 - 12.45 LUNCH!
12.45 - 13.15 Klassråd
13.15 - 14.55 Matte
15.00 - 16.30 Mötestid (inte obligatorisk)

Det var säkert jätteintressant att läsa mitt schema för måndagar och tisdag. Säkert super. Hahah. By the way så ringde mamma alldeles nyss! Jag fick prata med henne i alla fall.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan där pappa redan sitter och titta på Sagan om de två tornen, det var år och dar sedan jag såg den sist.

Hörs imorgon!

Plugg

publicerad den 2009-04-20 kl 19:09:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag ska härmed förvandlas till en riktig pluggis. Okej, det kommer aldrig att hända, men man kan väl få ha mål? Jag har faktiskt redan gjort färdigt samhällskunskapsläxan, som i och för sig är tills imorgon så det är ju bra att jag har gjort färdigt den. Jag har dock både läxa i ljudteknik och matte tills imorgon så jag får lägga på ett kol. Därför blir det allt för det här inlägget. Om jag har tid (vilket jag absolut inte kommer att ha egentligen men jag kommer ta mig tid) så kanske jag bloggar senare.

Puss på alla, speciellt mina underbara vänner! <3

Do you know the way to Santa Fe?

publicerad den 2009-04-20 kl 14:02:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hihih, det är en mening från en Rent-låt. Jag har ingen aning om varför jag valde att skriva den som rubrik. Jag hade inget bättre att skriva.

När jag kom till skolan idag så var jag av någon anledning väldigt nere. Det blev inte bättre på svenska då jag satt hela lektionen och gjorde i stort sett ingenting. Efter det var det dags för engelska, jag hade lite peptalk med några vänner och började nästan grina. Jag vet inte varför. Sen frågade min lärare mig varför jag såg så ledsen ut, och då började jag grina. Jag förbannade mig själv, för jag hade bestämt mig för att inte gråta. Jag vet inte riktigt varför jag grät, men en anledning kan vara att det har varit så himla mycket tankar och känslor inom mig dom senaste dagarna och jag har inte direkt... gett utlopp för dom. Nu känns det dock lite bättre. Och jag pratade med min lärare i samhällskunskap också, kändes faktiskt ganska bra.

Mamma åkte tillbaka till sjukhuset imorse, jag fick skjuts ända till Hammarbyhöjden. Det var förstås pappa som körde, mamma är typ var svag för att kunna köra bil. Jag tror att hon kommer stanna där ett tag nu, hon sa att det var alldeles för "stojigt" hemma, men jag kan jag i och för sig förstå. Jag menar, även om jag höll mig på mitt rum så kan ju Anton vara ganska högljudd.

Nu slutar snart rasten som jag har mitt i datorkunskapen. Jag har ångest inför italienskan som är efter. Jag tror att jag ska ha muntligt kursprov, och jag har inte pluggat. Jag har ärligt inte prioriterat det. Jag kanske kan förklara situationen för min lärare.

Puss på er! Saknar mina gamla vänner lite <3

Inget plugg

publicerad den 2009-04-19 kl 20:47:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har inte pluggat någonting idag, vilket jag verkligen borde ha gjort. Jag måste nog läsa i italienskaboken innan jag går och lägger mig ikväll, och skriva något form av tal eller nåt. Jag fattar ingenting, men det står på schoolsoft att vi har svenskaläxa tills imorgon. Jag har suttit och tittat på TV ända sedan 18.05, då började One Tree Hill. Direkt efter var det Gossip Girl, och sedan slog jag om och tittar nu på American Idol på TV400. Jag har dock inte sett den här säsongen alls så jag vet inte vem jag vill ska gå vidare. Men skit samma. Nu måste jag verkligen plugga, även om jag verkligen, verkligen, verkligen inte vill....

.....

publicerad den 2009-04-19 kl 16:19:06 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Jag tar tillbaka. Det första hon gjorde var att ge mig en utskällning för att jag har varit för mycket sjuk och hemma från skolan. Hon ska byta lösenord på schoolsoft för hon tror att det skulle göra så att jag blir sjuk mindre. Jag kan deras lösenord för att dom aldrig har tid på morgonen att gå in på nätet och anmäla mig. Det finns det inga föräldrar som har. Nu tror hon att jag ska vara hemma mindre från skolan om jag inte kan deras lösenord. Det är ju inte precis som att jag anmäler mig utan att dom vet det! Fan ta allt.

Ingen rubrik

publicerad den 2009-04-19 kl 15:57:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Helt plötsligt blev livet lite roligare, mamma kommer hem! Det är bara på "permission", hon ska tillbaka dit imorgonbitti, men ändå! :D

Orkar inte mer

publicerad den 2009-04-19 kl 13:52:16 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Jag borde plugga, men jag orkar verkligen inte. Jag vill följa med till sjukhuset, men det får jag inte. Varför vet jag inte. Allt är piss, precis som det har varit dom senaste dagarna. Jag vet inte vad jag ska göra.

Lite gladare

publicerad den 2009-04-18 kl 23:27:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag kom hem för ett tag sedan. Jag var på grillningen i Trekantsparken ändå, i och med att mamma ändå inte fick komma hem och jag behövde verkligen träffa mina vänner. Dom är så gulliga, allihopa. <3

Det blev dock inte så mycket grillning, men det blev mys vid en eld i alla fall. Jag drog tidigt för jag hade inte ätit någon middag innan jag drog. Dessutom visste jag att pappa väntade på mig. Men jag pratade med Dodds i telen i typ en halvtimme på vägen hem. Hon är så snäll! <3

Jag känner verkligen att jag uppskattar mina vänner mer när det händer saker och jag märker att dom bryr sig. Fasen alltså, man har bra tur att ha vänner som jag har, för mina vänner är bäst!

Jag skulle egentligen att färgat håret idag, för jag tog mig faktiskt iväg till centrum och köpte hårfärg, men det blev inte så. Precis när jag skulle börja så fick jag ett sms från Fille som bönade och bad om att jag skulle komma till grillningen. Då kunde jag helt enkelt inte säga nej, så färgningen för vänta tills imorgon. Det blir rödare den här gången. Och dessutom har jag köpt hårfärg för första gången, inte toning. Det är bara för att jag har så mörkt hår nu, och det går inte att tona håret till en ljusare nyans. Därför får jag färga det istället.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon, jag kanske ska försöka få tag på någon vän då, om jag inte åker med till sjukhuset.

Puss!

...

publicerad den 2009-04-18 kl 15:00:56 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Jag vet inte vad jag ska skriva. Mamma kommer få komma hem tidigast måndag. Allt är piss.

Pissdag

publicerad den 2009-04-18 kl 11:57:02 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Mammas feber har stigit igen. Hon kommer inte få åka hem idag heller.. Jävla skit säger jag om det. Jag orkar inte vara hemma utan mamma längre.

Fredag?

publicerad den 2009-04-17 kl 23:33:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Det har inte känts som fredag idag. Vanliga fredagar brukar vara glada och roliga. Den här dagen har bara varit... tom. Jag har varit hemma med pappa, Anton & Simon och inte gjort någonting. Jag känner att huvudvärken börjar gå över och jag har ingen feber. Dock så känner jag av pollen i luften nu, men det har jag allergimedicin mot så det ska nog fixa sig.

Pillan åkte hem alldeles nyss, hon var här på en kvällsfika. Jag pratade med henne i telen och jag antar att hon hörde att jag var väldigt nere, så hon kom hit. Hon är så gullig, <3

Jag ska verkligen försöka att ta mig ut och göra någonting imorgon, om det så bara är att åka till centrum. Jag behöver hårfärg. Jag känner också att jag skulle behöva träffa människor, eller vänner mer specifikt. Jag vet att det är grillning i Trekantsparken imorgon och att jättemånga av mina vänner ska dit, men det är ju på kvällen. Om mamma får komma hem imorgon kväll så vill jag vara hemma då.

Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu. Även fast jag var hemma från skolan idag så gick jag ju ändå upp med Dodds på morgonen så jag är lika trött ändå. Men det gör inget, för jag tycker att Dodds var så underbar för att hon stannade kvar hos mig när jag behövde henne. Jag kan inte säga hur tacksam jag är för hennes vänskap. Jag förtjänar den helt klart inte.

Kram på alla.

Saknar mamma

publicerad den 2009-04-17 kl 17:11:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det är så ovant att vara hemma utan mamma. Jag saknar henne och undrar hur hon mår. Tidigare idag så blev det konstaterat att hon har lunginflammation också, som jag skrev i det förra inlägget. Hon kommer få åka hem tidigast imorgon kväll.

En liten fördel med att det bara är pappa hemma är att han inte orkar laga mat, så det blir pizza. Inte för att det känns som en stor betydande sak i det här eländet, men ändå. Jag tänkte förut att jag ska baka en kladdkaka ikväll, men jag tror jag struntar i det. Om mamma kommer hem imorgon så kanske jag gör det då istället.

Kram på er.


Mor eller dotter?

publicerad den 2009-04-17 kl 11:19:20 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Kollade på aftonbladet.se när jag såg det här. Bilden nedan är på mor & dotter, kan du se vem som är vem?Den ena är 50 år och den andra är 28 år.

Det är så att det är den till höger som är mamman. Det där är ju helt sjukt. Hon har opererat sig för att se ut som sin dottern. Riktigt sjukt.

By the way så har dom upptäckt att mamma har lunginflammation också. Som om hon kunde må sämre.

Morrn

publicerad den 2009-04-17 kl 08:04:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Dodds har gått till bussen nu. Jag gick upp med henne på morgonen även fast jag visste att jag inte skulle till skolan. Huvudvärken gick inte bort igår, men det kan också bero på oron för min mamma. Jag hann inte plugga någonting igår kväll så jag kände att jag inte kunde gå till skolan idag. Jag har dessutom väldigt ont i halsen nu.

Jag vill bara att allt ska bli som vanligt igen. Att mamma ska komma hem. Hon får dropp inne på sjukhuset, och medicin. Dock så låter det på pappa nu som att dom ska röntga henne också, han pratar med henne i telefonen. Fan alltså.

Jag skulle inte ha klarat gårdagen utan Dodds. Vi såg nog ganska patetiska ut där vi stod på vägen och grät, båda två. Det finns ingen som Dodds. Älskar henne för alltid <3


Tårar vid vägen

publicerad den 2009-04-16 kl 21:57:11 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tänker inte skriva mycket. Mamma och pappa har åkt in till sjukhuset, jag fick reda på det när jag var ute och gick med Dodds. Jag grät som ett vattenmoln. Nu är Dodds här, hon ska sova här. Jag svär på att hon är det bästa jag har. Uppdaterar imorgon.

Promenix

publicerad den 2009-04-16 kl 18:57:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har fått för mig att jag ska gå på en promenad. Huvudvärken kanske försvinner då? Den försvinner ju inte med huvudvärkstabletter, det är tydligt det.. Dock så vet jag inte i skrivande stund om jag får sällskap av Dodds eller min iPod. Jag skulle ju föredra Dodds, men jag vet inte om hon har jättemycket plugg eller så. Jag har messat henne men inte fått ngt svar än. Men min iPod går bra också. Jag menar, vem skulle inte gilla att gå en promenix med sin favoritmusik i öronen?

Puss på er!

Hemma

publicerad den 2009-04-16 kl 14:42:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag var tvungen att åka hem från skolan för min dumma huvudvärk. Det kändes även som att jag hade feber, men det vet jag inte nu i efterhand för jag fick en Ipren av Fille. Så om jag hade feber så har den gått ner nu i alla fall.

Jag är orolig för min mamma. Hon har varit sjuk i fem dagar nu, och idag var hon hos doktorn. Det visade sig att hon har njurbäcksinflammation eller vad det hette. Det är typ urinvägsinfektion som har gått upp till njurarna och det är tydligen allvarligt. Hon fick medicin, den skulle hjälpa efter en tablett. Om den inte gjorde det så sa doktorn att hon var tvungen att ringa efter en ambulans. Jag är jätterädd för att det ska hända, för som det är nu så har den inte hjälpt. Det värsta är att man inte kan göra någonting för att hjälpa. Jag menar, när nån är sjuk i vanliga fall, kanske förkyld eller huvudvärk eller något, så kan man ändå hjälpa till genom att kanske baka något gott, göra te eller bara komma med filtar. Göra något för att det ska bli lite bättre för personen. Nu går det inte att göra någonting, för hon äter ingenting, dricker bara saft och svettas så mycket så att hon absolut inte vill ha filtar på sig. Jag känner mig så hjälplös..

Förutom allt det här så är även min bror sjuk, så pappa ska komma hem om 20 min för att ta honom till doktorn också. Han ska göra en halsodling för han har haft ont i halsen jättelänge. Och så sitter jag här och klagar för att jag har ont i huvudet och lite feber. Patetiskt.

Jag vill också sända en tanke till min vän Julia, jag finns alltid här för dig. <3

Med hopp om att kunna gå till skolan imorgon igen, see you!

En slagen hjälte

publicerad den 2009-04-16 kl 06:58:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Inte för att jag är en hjälte, men ändå. Jag mår fortfarande inget bra, har ont i huvudet och halsen. Dock så har jag ingen feber så jag har tänkt att klara skoldagen. Jag måste i alla fall till skolan och lämna in naturkunskapsuppsatsen och hämta italienskagrejerna. Sen får jag se hur mycket jag orkar. Det känns ju lite skumt att sitta på en sångensemblelektion när jag inte kan sjunga. I och för sig skulle det vara bra att gå på GeMu:n idag, och det vill jag också. Jag älskar GeMu! Mitt betyg i samhällskunskap mår inte heller bra av att jag är sjuk.

Men strunt i det. Jag ska till skolan snart i alla fall, eller jag ska gå om ca 10 min. Jag kör på natural idag, inget smink alls och mjukiskläder. Men vad fan, jag är ju sjuk? Mamma skulle få spelet om hon såg mig, hon tycker inte om när jag går i mjukiskläder i skolan. Fråga mig inte varför för jag har ingen aning.

Skriver lite senare!
Sjukpuss!

Äntligen färdig

publicerad den 2009-04-15 kl 22:35:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Tjohej! Nu är jag äntligen färdig och jag ska bara skriva ut den dumma uppsatsen! Sen ska jag gå och lägga mig! Superskönt! Fast det finns en risk för att jag inte kommer kunna somna i och med att jag sov större delen av dagen idag.. Men strunt samma! För jag ska till skolan imorgon! Jepps! No more ångest!

Godnatt!


Ineffektivitet är min grej

publicerad den 2009-04-15 kl 20:20:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Som rubriken säger så är ineffektivitet verkligen min grej. Jag suger verkligen på att koncentrera mig på att plugga. Annars har jag inte koncentrationssvårigheter, men när dte gäller plugg har jag det. Jag har suttit vid dator i en timme och 20 min utan att skriva ett jäkla skit på naturgrejset. Blä säger jag bara.

PISS

publicerad den 2009-04-15 kl 17:32:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det känns verkligen piss just nu. Och då menar jag inte att jag är jättesjuk, utan det känns piss för att jag var hemma från skolan idag. Jag tänker inte vara hemma imorgon i alla fall. Dessutom känns det så töntigt att vara hemma när jag är som jag är om man jämför med mamma som verkligen är jättesjuk. Hon hade över 40 graders feber idag, hon har inte rört sig en centimeter sedan imorse. Jag har ingen feber, har bara ont i ryggen, huvudet och halsen. Därför kan jag liksom gå till skolan imorgon, vilket är bra! Jag tror dessutom att jag har muntligt prov i italienska på fredag vilket jag måste plugga till och jag har italienskagrejerna i skolan. Och så har jag ju inlämning i naturkunskap imorgon också, så jag måste i vilket fall som helst dit och lämna den. Jag har i och för sig inte skrivit färdigt den. Jag borde ha gjort det idag på dagen, men jag sov fram till ett och sen har jag helt enkelt inte orkat.

Pappa fick åka till Apoteket för att köpa Alvedon och Ipren, vi är tre stycken som är sjuka i familjen nu och alla går på värktabletter. Det är dock mamma som behöver det mest för att febern ska gå ner. Min bror var alltså också hemma idag, han är verkligen jättehes och har ont i halsen. Vi får hoppas på att vi alla blir friska snart.

Ciao!
Carro

Fan då

publicerad den 2009-04-15 kl 06:37:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag har blivit sjuk. Inte ens min inställning kunde förhindra det den här gången. Jag vaknade för en halvtimme sen och hade fruktansvärt ont i hela kroppen, typ ben och armar och rygg, allting! Jag pallrade mig upp ändå och drack lite te och åt en macka, men nu känner jag att huvudvärken är på väg och jag mår verkligen piss. Jag som har Inså idag. Fan. Men med lite tur så kanske jag inte får mammas långa sjukdomsperiod. Vem vet, jag kanske är frisk tills imorgon? Trots allt så gjorde jag så i helgen! På lördagen kom jag hem mitt i natten med feber och mådde piss, men sen när jag vaknade på morgonen efter så mådde jag utmärkt igen! Jag tror att jag satsar på det!

Kommer sakna mina vänner idag...
Puss!

You make it real for me

publicerad den 2009-04-14 kl 21:47:02 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Kom på att en av mina favoritlåtar just nu beskriver verkligen mitt förhållande till mina tre bästa vänner! Den här låten är för er.Lyrics:
There's so much craziness surrounding me
There's so much going on, it gets hard to breathe
When all my faith has gone, you bring it back to me
You make it real for me
When I'm not sure of my priorities
When I've lost sight of were I'm meant to be
Like holy water washing over me
You make it real for me

And I'm running to you baby
You are the only one who saved me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me

When my head is strong, but my heart is weak
When I'm full of arrogance and uncertainty
When I can't find the words, you teach my heart to speak
Cause you make it real for me

And I'm running to you baby
You are the only one who saved me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me

Everybody's talking in words I don't understand
You got to be the only who knows just who I am
You're shining in the distance, I hope I can make it through
Cause the only place that I want to be
Is right back home with you

I guess there's so much more I have to learn
But if you're here with me, I know whick way to turn
You always give me somewhere, somewhere I can learn
Cause you make it real for me

And I'm running to you baby
You are the only one who saved me
That's why I've been missing to lately
Cause you make it real for me
Yes, you do, you make it real for me.

Love, love, love

publicerad den 2009-04-14 kl 20:53:43 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Jag måste bara få säga att jag verkligen älskar mina vänner. Jag har precis kommit hem från kören och träffat Mirre, Nea & Dodds, och jag vill bara att ni ska veta att jag kommer finnas här för er för alltid. Jag vet att det låter töntigt, (jag är ju trotsallt en tönt, som Eddie säger...), men det är verkligen sant. Det finns inga bättre människor än ni. Och även om jag belyser Mirres, Neas & Doddos närvaro i mitt liv så menar jag även mina andra vänner. Jag skulle inte klara det utan er. Puss på er!Hahah, gammal bild men ni är precis lika underbara som ni var då!

Kärlek,
Carro

Snabb skoldag

publicerad den 2009-04-14 kl 16:47:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag kan med förtjusning säga att min dag har gått jättesnabbt! Det känns som att jag alldeles nyss satt på klassensemblen och sjöng Good Vibrations fast det var första lektionen imorse! Härligt härligt!
Jag fick i och för sig nya läxor idag, men om man bortser från dom så har jag bara naturkunskapen att koncentrera mig på, vilket känns jättebra. Dock ska den vara inne i övermorgon och jag har inte ens börjat. Det kanske inte är så bra. Dessutom ska jag på kör ikväll, så jag får väl speeda upp farten lite. Därför ska jag nu, (med glädje!), läsa om global uppvärmning tills jag spyr.

Kärlek,
Carro

Ny design

publicerad den 2009-04-13 kl 21:53:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Som ni kanske ser så har jag ny design igen! Den här gången blev det en lite enklare men med en stark bakgrundsfärg! Jag brukar annars bara köra på ljusa färger, men det här kändes helt rätt! Jag gillar det i alla fall, vad säger ni?

Jag blev ganska besviken när jag alldeles nyss kom på att engelskauppsatsen inte ska vara klar imorgon utan på onsdag. Då har jag suttit och stressat idag helt i onödan. Fast i och för sig var det ganska bra för nu kan jag koncentrera mig på naturkunskapen. Men jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, jag har fått fruktansvärt ont i huvudet och jag börjar bli lite rädd för att mamma kommer smitta mig. Hon sa att hennes också började med huvudvärk. Men men, jag har bestämt mig för att inte vara sjuk, så jag ska inte bli sjuk! Allt beror på inställningen!

Puss!
Carro

Plugg

publicerad den 2009-04-13 kl 19:16:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har inte gjort mycket idag kan jag säga. Tillslut fick jag färdigt min engelskauppsats vilket var väldigt bra, men jag har inte ens börjat på naturkunskapen. Jag orkar bara inte det just nu. Kanske senare ikväll. Nu ska jag nog ta och plocka lite i mitt rum. Det har redan blivit stökigt igen, jag fattar inte hur jag gör det. Eller jo, jag slänger alla kläder på golvet och alla papper och skräp på skrivbordet. Haha, det är bra att jag är medveten om vad det är jag gör fel i alla fall, right? :P

Kärlek,
Carro

Måndag

publicerad den 2009-04-13 kl 11:02:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

GRATTIS ANTON!
Min lillebror fyller fyra år idag! Han blev jätteglad för cykeln! Haha, han låg och väntade under täcket när vi kom in på morgonen med presenter sjungandes Ja må han leva. Jag undrar hur länge han hade varit vaken. Säkert sen sju eller nåt, haha.
Mamma är tyvärr fortfarande sjuk så det blir inget firande med släkten idag. Vi skjuter upp det tills nästa helg så den helgen blir väldigt full. På lördag ska Anton ha kalas för sina dagiskompisar, dom är väl 18 st tror jag. På söndagen kommer då släkten istället.
Idag måste jag verkligen plugga. Jag har en engelskauppsats som ska in imorgon och inlämning i naturkunskap på torsdag. Jag har inte ens börjat. Bra gjort Carro.
Men jag ska också försöka ta det lugnt idag, typ titta på film och mysa lite. Eftersom att det är sista dagen på lovet så känns det som att man måste hinna med det också.

Kärlek,
Carro


Home

publicerad den 2009-04-13 kl 00:13:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan & godnatt,
Jag är hemma igen efter en trevlig kväll hos Fredric. Det blev dock inte så mycket folk där, bara jag, Vicks, Vicks kompis Ellie, David, Jessica & Fredric. Även Viktor kom fast lite efter oss andra. Eller först var det bara jag. Okej, skit samma.
Nu sitter jag i alla fall i mjukisar och duntofflor och dricker grönt te. Det känns väldigt skönt att det blev en lugn kväll som slutade tidigt. Jag menar, jag var hemma för typ en kvart sen! Nice, nice. Men nu blir det sängen för mig.

Kärlek,
Carro

Livet leker

publicerad den 2009-04-12 kl 16:36:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

HEEJ!
Jag har ingen aning om varför jag är så glad nu, men glad är jag! :D
Min vän Sara är här som jag inte hade träffat på flera månader innan igår och det är verkligen jättekul att träffa henne igen! Jag hade glömt hur roligt vi kan ha det.
Jag har precis duschat och ska ta och sminka mig snart. Jag tror att vi som ska på grillkväll hos Fredric ikväll ska träffas vid Alvik mellan 18 och 19 så jag ska ta bussen som går 17:48 från Lagergrens väg.
Nu måste jag borsta ut håret. Ha en bra kväll!

Kärlek,
Carro

Söndag men ändå inte

publicerad den 2009-04-12 kl 13:27:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Idag är det ju söndag, men det känns inte som det med tanke på att man är ledig imorgon också!
Jag kan berätta lite om gårdagen. Det var en... intressant kväll. Runt halv nio var jag hos Nea där jag till min stora förvåning även träffade Sara & Alex, och Neas pojkvän Peter också, såklart! Dom var jättegulliga tillsammans men jag reagerade på att han kallade henne älskling hela tiden! Hon är fasen min älskling! Eller Miin älskliing som hon heter på min telefon......
I alla fall så gick då jag, Mirre, Nea, Peter, Sara, Alex & Dodds till kyrkan vid tio för att vara där till halv elva och sjunga upp. Eller egentligen var det ju bara jag, Nea, Mirre & Dodds som skulle vara där då men folket ville följa med ändå. Jag mådde i vilket fall som helst jätteilla och det kändes som att jag skulle spy. Men jag tog mig igenom mässan ändå och sjöng mitt solo! Ganska stolt är jag faktiskt..
När vi kom ut från kyrkan så står det värsta gänget därutanför med... ungdomar. Då är det massa gamla strandmänniskor som står där! Även andra människor som jag inte känner men som av någon konstig anledning vet vem jag är :S Men jag mådde som sagt väldigt dåligt så jag åkte hem med min kära mamma istället för att dra runt i Tyresö mitt i natten som en annan... nattuggla.
Nu ska jag ta och baka kokostoppar för min lillebror fyller fyra år imorgon! Sen blir ut och sola och ikväll grillkväll hos Freddie!

Kärlek,
Carro

Bilder från lördagen

publicerad den 2009-04-11 kl 16:37:41 i kategorin Mina bilder l Kommentera (3)

Hejsan!
Jag kom på att jag glömde lägga upp bilder från förra lördagen hos Hilda! Jag tror att det är Frida som har tagit bilderna, eller det är från hennes kamera i alla fall :)


Julls & Vicks bestämde sig för att shota innan folket kom...


David, Viktor, Paul, Linnea & Emma sitter i trappan


Jag, Frida & Linnea sitter på golvet (som vanligt)


Vicks & Julls, älskl <3


Paul, Eddie (Emma) & David


Eddie, sötaste <3


Eddie & Fillelito!


Ursäkta, mina klasskompisar? :S


Jag...


Freddie var också glad!


T o m Ludde kom! :D

Jag tog nu inte med foton på människor som jag inte känner, det känns inte rätt. Bara så ni inte tror att det bara var klasskompisar som var där liksom. För det var det inte, det var massa andra människor också.. Hahah.

Kärlek,
Carro

Hemma!

publicerad den 2009-04-11 kl 12:16:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

HELLO!
Jag är äntligen hemma!
Efter en sjukt lång bilresa, jag tror att vi åkte runt halv sju och kom hem två, och en god natts sömn så är jag tillbaka till bloggen! Jag blev riktigt chockad när jag drog upp rullgardinen imorse och det var sol! Ingen snö och typ 15 grader i skuggan! Det är ganska så stor skillnad gentemot Åre där det, såklart, var snö och kallt. Dock så var det inte tillräckligt kallt för snön var alldeles mojsig och hemsk. Det var jättesvårt att åka skidor för man hade ingen som helst kontroll på skidorna! Dom bara gled hit och dit.. Jag såg nog ganska så rolig ut där jag far runt i backen.
Idag så känner jag att jag verkligen vill göra något. Jag vet inte vad, men något. Jag vet att jag ska träffa vänner ikväll och så, men jag vill liksom göra något nu. I och med att vi inte har varit hemma tidigare så har det inte blivit så att vi firar påsk i år, så jag känner bara att påsken förstör! Den gör så att jag inte kan göra saker för alla andra är upptagna med att äta ägg och träffa släkten.
Men det är ju faktiskt som sagt väldigt varm ute, så man skulle ju kunna sätta sig ute och sola lite. Fast det är inte så roligt när man är ensam. Jag kommer ihåg förra året när jag och Sara satt ute i flera timmar varje helg bara för att bli bruna till balen. Men vi lyckades ganska bra i alla fall! Vi fuskade dock och solade solarium två ggr... Jag saknar Sara! Jag har inte träffat henne på jättelänge! Fast om man ska tro Nea så kommer Sara med på midnattsmässan ikväll!
Nej nu ska jag faktiskt gå ut. Jag kan lyssna på musik eller nåt. Men om du har lust att hitta på någonting så vet du vem du ska ringa, (mig).

GLAD PÅSK!

Kärlek,
Carro

Långfredag

publicerad den 2009-04-10 kl 16:33:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Jag är fortfarande kvar i Åre, men planerna är ändrade så vi kommer åka hem redan ikväll! Eller vi kommer hem mitt i natten, men det blir skönt att få komma hem och sova i sin egen säng. Dessutom är det påskafton imorgon och alla vet ju vad det betyder. MIDNATTSMÄSSA! Japps, precis som på julafton så pallrar jag mig iväg till kyrkan vid halv elva på kvällen för att sjunga på midnattsmässan kl halv tolv. Så om ni vill höra mig sjunga så är det bara att komma till Tyresö kyrka!
Imorgon är det dessutom en stor dag. Jag ska få träffa min bästa vän Neas pojkvän. Ni kanske tycker att det låter lite skumt att jag inte har träffat min bästa väns pojkvän förut, men det är så att dom blev tillsammans på nätet så hon träffade honom första gången förra helgen! Han bor i Skåne, så idag kommer han till Sthlm för att bo hos henne! Och då ska jag förstås träffa honom, och därför blir det kvällsfika hos Nea innan mässan imorgon kväll. Jag tror att vi blir några stycken för som jag har förstått det så är det ganska många som vill träffa Neas pojkvän ;)
Idag kände jag verkligen att mina fötter har tagit stryk av fyra dagars skidåkning. Jag orkade bara åka på förmiddagen och ett åk på eftermiddagen, sen satte jag mig på ett café mitt i backen och drack kaffe i min ensamhet. Men det var ganska skönt att vara ensam. När man bor såhär, d v s hela familjen i ett rum, så lär man sig att uppskatta ensamheten på ett helt annat sätt. Därför längtar jag något enormt efter mitt rum. Att kunna stänga dörren och bara vara ensam är något som jag verkligen har saknat den här veckan.
Jag längtar även efter mina vänner! Julls & Frida, ni är så gulliga! <3
När jag ändå håller på så kan jag passa på att be om ursäkt till alla som blev lidande av mitt... uppträdande i lördags. Så, nu var det avklarat också!
Jag tror att det är mat snart, jag är faktiskt hungrig så det ska bli gott med mat! Efter middagen tror jag att vi ska åka hem på en gång. Jag kommer nog inte blogga när jag kommer hem i natt, om det inte är så att jag inte kan sova eller nåt. Men jag bloggar igen imorgon!

Kärlek,
Carro

Åre!

publicerad den 2009-04-09 kl 18:25:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

HEJ!
Ledsen för dålig uppdatering! Jag åkte som sagt till Åre i söndags och det har inte funnits någon internetuppkoppling fören nu.
Festen i lördags blev... rolig. För att se riktigt hur rolig den var kan du gå in på facebook, där finns några hemska bilder på mig med riktigt taskiga kommentarer...
Men nu ska ni få veta en sak som många inte kommer tro på. Jag har åkt skidor! Och jag har faktiskt tyckt att det har varit roligt! Om det blir fint väder imorgon kommer jag nog åka imorgon också! :)
Nu ska jag gå ner och vara lite social. Eller kanske duscha!

Kärlek,
Carro


Lördag; Hell yeah!

publicerad den 2009-04-04 kl 11:05:11 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Heej!
Idag är det meningen att jag ska packa, och det måste jag också göra innan jag drar ikväll. Jag kommer sova där så får mamma & pappa hämta mig på morgonen när vi ska åka till Åre.
Men jag glömde nog att skriva att jag köpte nya solglajjor igår från H&M, dom är vita och är fyrkantiga. Ni vet, lite som den ursprungliga Ray Ban-modellen. Pappa sa dock igår när jag kom hem att han har ett par riktiga Ray Ban, bruna! Dom måste jag leta upp!
Nu ska jag nog duscha och sedan börja packa lite smått.

Kärlek,
Carro


Kungsholmens Hamn - Melissa Horn

publicerad den 2009-04-03 kl 19:35:28 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som beror ändå
Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag
Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

PÅSKLOV!

publicerad den 2009-04-03 kl 17:34:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

HALLELUJAH!
Jag är så lycklig idag! Det är äntligen vår och soligt ute! Snön är borta och det är fredag, och det är lov! Och imorgon blir det till att festa järnet! Vart kan jag inte säga med risk för att det strömmar dit massa oinbjudna människor, men det kommer helt klart bli jättekul! Tjejerna från klassen ska träffas tidigare också och äta middag, så mysigt! Jag älskar mina vänner! <3 Jag vet redan nästan vad jag ska ha på mig! Jag håller på och tvättar min tröja som jag köpte på Monki så jag kan ha den med ett skärp, min kavaj över och antingen vanliga tights eller mina nya jeansleggings som jag köpte igår.
Jag tror att jag ska äta snart, vilket är väldigt bra för jag är väldigt hungrig. Det kan vara för att jag i princip inte åt någonting till lunch för jag var verkligen inte hungrig då. Jag tvingade i mig lite mat men det räckte inte tillräckligt länge för att hålla min energinivå uppe så jag satt mest och skrattade väldigt tyst med Eddie hela kören. Den är ju ändå så tråkig så då kan man lika gärna skratta sig igenom den, även fast jag inte sjöng ett smack.

Kärlek,
Carro


Sista dagen innan påsklovet!

publicerad den 2009-04-03 kl 08:23:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! 
Idag är det sista dagen innan påsklovet och det känns jätteskönt. Det har varit så himla mycket plugg den här veckan, jag tror inte atat jag har gjort något annat. Igår var dessutom en pissig dag som jag valde att inte skriva något om i bloggen. Den här dagen kommer dock bli bättre, det känner jag på mig! Även fast jag har italienska, matte och kör idag.. 
Jag glömde skriva att jag var på Vero Modas klubbdag igår med Vicks och blev medlem där och då fick man 20 % rabatt på allt man köpte! Om man dessutom var någon av dom 50 första som handlade i just den butiken under just den dagen så fick man en goodiebag på köpet! Jag köpte då ett par jeansleggings men fick en hel påse med ett linne, örhängen, ljuskopp, läkerol, någon konstig tvättpåse och några konstiga saker som man skulle sätta på nycklarna. Men linnet hade dom ju bara lagt olika storlekar i varje påse, och jag hade då turen att få ett linne i min storlek! Vicks däremot hade inte lika tur och fick ett i XS.. Stackars henne som inte kan använda sitt linne :/ 
Nej nu börjar min italienska snart. Jag ska nog ta och gå upp. 

Kärlek, 
Carro

Äntligen färdig!

publicerad den 2009-04-02 kl 23:11:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag är äntligen färdig och har skickat in min uppsats! Jag blev inte nöjd, men skit samma för jag orkade inte längre. Jag kommer ändå inte får något högre än VG på hela kursen.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Gud så skönt!

Kärlek,
Carro

Sista blogginlägget innan saminlämningen!

publicerad den 2009-04-02 kl 19:40:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har lovat mig själv nu,
Inget mer bloggande innan jag har skickat in samhällsuppsatsen till min lärare. Nu är det bestämt. Jag vet dock ändå att jag inte kommer att skriva mer för det.... Jag är så seg, jag har på allvar koncentrationssvårigheter!

Kärlek,
Carro

Samhällskunskap

publicerad den 2009-04-02 kl 15:05:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Fan helvetes jävla skit!
Det går verkligen inte framåt och jag har sån in i helvetes ångest. Det blev ganska många svordomar där, men jag har verkligen panik. Jag har så himla mycket kvar och det är så himla lite tid kvar så det finns ingen chans att jag kommer hinna!

Hjäääälp!
Carro

Naturkunskap!

publicerad den 2009-04-02 kl 09:56:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan!
Nu sitter jag på naturkunskapen och det är meningen att jag ska skriva på uppsatsen som ska in efter lovet. Det gör jag dock inte. Men jag ska göra det, i sinom tid!
Första lektionen idag var sångensemble, vi sjunger Adiemus, en skum men ganska cool låt med Enya. Den ligger dock i helt fel läge för mig så jag har lite svårt för att ta i.
Men nu måste jag läsa lite om global uppvärmning.

Kärlek,
Carro


Pluggisen Carro

publicerad den 2009-04-01 kl 21:28:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Jag har verkligen känt mig som en pluggis dom senaste dagarna. Jag tror inte att jag har pluggat så här mycket sammanlagt på hela året! Fast det kan vara för att jag är så ineffektiv. Jag kan sitta i en timme och inte få ner en enda mening. Men jag försöker i alla fall! Jag börjar dock undra hur jag ska få det till fem sidor. Jag har precis börjat på min fjärde sida! Fast jag jag inte diskuterat än, och det lär ju ta lite plats.
Jag har faktiskt tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll med tanke på att jag sov så lite igår natt. Skrev jag varför i det förra inlägget? Jag tror inte det.. Min lillebror fick "falsk krupphosta" i natt. Det är när man får som krupp och inte kan andas men det är inget kontinuerligt. Det kommer alltså förmodligen inte komma tillbaka. Men han hostade hela natten så jag kunde inte sova. När jag väl somnade så försov jag mig... Men det skrev jag om i förra inlägget.
Jag tog en dusch för ett tag sedan och nu har mamma flätat mitt hår! :) Fast jag undrar jag om det kommer att vara någon skillnad när jag tar ut dom imorgon. Jag tror faktiskt inte det. Men det är roligt ändå!
Jag har börjat att ha väldigt mycket tända ljus inne på mitt rum. Jag har haft det som tre senaste kvällarna och det är jättemysigt. Det gör det liksom liiite roligare att plugga när man sitter och det är städat och man har tända ljus runt omkring sig.
Jag undrar om det inte är dags för mig att stänga ner nu. Jag är verkligen jättetrött och det skulle vara skönt att hinna läsa lite innan jag somnar, som inte handlar om Burma.

Kärlek,
Carro

Carro är lycklig och orange!

publicerad den 2009-04-01 kl 17:49:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

HEJ!
Jag är så glad idag, för att är så fint väder! Det är ju verkligen vår idag! Jag blir nästan lite deprimerad över att veta att jag ska spendera hela nästa vecka i Åre. Här är jag nu jätteglad för att jag blir vår, och så åker jag upp till fjällen där det är iskallt en hel vecka. Det är inte riktigt logiskt, nej.
Jag måste också förklara varför jag är orange, speciellt på händerna. I söndags kväll smörjde jag in mig med en hudlotion när jag hade duschat. Dagen efter tyckte jag att jag var lite orange, men jag tänkte inte så mycket mer på det. Igårmorse när jag gjorde samma sak igen så upptäckte jag att det var hudlotion med brun-utan-sol i! Inte konstigt att jag ser ut som en morot. Jag tycker att man får en mycket finare bränna när man solar solarium än när man använder BUS, för man blir som sagt orange av BUS.
Jag bloggade inte så mycket igår för jag var fullt upptagen med att skriva på min uppsats och sedan var jag på föreställning på Skärholmens Stadsteater. Jag måste säga att jag (såklart) jämförde Scengymnasiets musikelever med min klass och jag måste då också få påstå att vi är mycket bättre (såklart!). Hahah...
Imorse försov jag mig. Inte kul. Jag vaknade en kvart innan jag skulle gå till bussen så jag slängde bara på mig kläder som låg framme. Dock så var det en väldigt stor tröja som jag köpte på Monki igår som låg närmast så jag var stylish ändå. Allt som inte låg i min väska glömde jag, så jag hade varken idrottskläder, matkort eller noter med mig. Bra där. Jag fick springa till bussen med datorn i väskan så den var jättetung. Men jag kom i tid! Jag hade t o m tid att sminka mig innan jag började, jag hade lämnat kvar sminket i väskan igår! Ibland har man ju tur.
På idrotten fick jag sitta och skriva ner tider som mina vänner sprang på. Dom körde någon skum bana, typ hoppa över häckar, springa runt koner, krypa under häckar o s v. David var snabbast på 25,42! Tänk att jag kommer ihåg det!
På Inså-lektionen idag så bestämde jag mig äntligen för vilken låt jag ska köra på konserten, men det tänker jag inte berätta! För jag vill inte att någon ska ha hört den innan, då jämför man ju såklart med originalartisten. Dessutom kommer folk bara mobba mig för att jag har lyssnat på sån musik, men det var faktiskt... flera år sedan! Jag kommer inte ens ihåg hur många! Men som sagt, om ni vill veta vilken låt jag ska sjunga så får ni minsann pallra er iväg till konserten som är om ganska många veckor. Jag återkommer med datum.
Nej nu måste jag fortsätta med min vackra uppsats. Kul. Verkligen. Det hemska är att det är flera som redan är färdiga! Det är ju deprimerande!

Bästa låten för tillfället: Långa nätter - Melissa Horn

Kärlek,
Carro