Ful design

publicerad den 2009-01-28 kl 17:43:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej,
Jag gillar inte alls min design just nu. Den är ful helt enkelt. Tråkig. Men min dag i skolan har varit allt annat än tråkig! Jag började med att sova en halvtimme i en av sofforna vid scenen. David fick väcka mig när lektionen började. Då hade vi GeMu och jag måste säga att det går bra för mig i GeMu nu! Efter det var det dags för idrott, först badminton, sen gym, sen badminton igen, sen ambulans-kull, (roligast ever!), och sist killerball. Jag skrattade ofantligt mycket på den lektionen.Efter lunchen hade vi svenska, och ni kommer väl tro att jag har slagit i huvudet eller något, men jag tror inte att jag har skrattat så mycket sen vi hade improvisationsteater på estetisk verksamhet! Fredric kan vara så oändligt rolig om han vill det, och nu höll jag seriöst på att garva ihjäl mig. Jag hade ont i mina kinder en timmer efter för att jag hade skrattat så mycket! Uppgiften var att i grupper redovisa två av Herkules stordåd, fast i reportage-form. Man skulle alltså ha en reporter, en Herkules, ögonvittnen kanske. I sin grupp var Fredric Herkules, och det var så otroligt kul att våran lärare Ann-Sofi grät. Hon skrattade så fruktansvärt mycket. Lika mycket som jag tror jag, fast jag grät inte. Men i alla fall. 
Jag ska nog ta och byta om till min mysoutfit bestående av mjukisbyxor, stor t-shirt, kofta och duntofflor. Det finns inget mysigare! 

Bästa låten för tillfället: Pride (In The Name Of Love) - U2

Ciao,
Carro 

Nytt färgtema

publicerad den 2009-01-27 kl 21:35:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu har jag bytt färgtema igen. Jag blev inte riktigt nöjd. Jag är i behov av ett bättre program än Paint att göra min header i!
Jag kom hem från kören för ett tag sen, det var jättekul, som vanligt, att träffa mina girlfriends. Man får vara töntig liksom! Jag saknar dom otroligt! <3
Matteprovet idag gick piss, fast det var väntat. När man inte pluggar ordentligt så får man skylla sig själv. Nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig och titta på film tror jag.

Bästa låten för tillfället: My Sweet Song - Toby Lightman

Ciao, 
Carro 

Gomorron

publicerad den 2009-01-27 kl 08:08:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej och gomorron på er, 
Jag har anlänt till skolan i vanlig tid och är väldigt trött - som vanligt. Idag är det matteprov och jag måste erkänna att jag inte gjorde särskilt mycket matte igår. Det var alldeles för krångliga tal som jag bara inte orkade räkna ut. 
Snart ska jag ha klassemsemble, vilket är jättekul! Hoppas bara att alla i min grupp kommer. 
Nej, nu får folk ta och komma. Precis som att dom skulle det. Det är bara en idiot som  mig som kommer såhär tidigt. 
Ciao, 
Carro

Matte suger

publicerad den 2009-01-26 kl 19:27:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu sitter jag här, en helt vanlig måndagskväll och pluggar matte. Eller det är meningen att jag ska plugga matte. Än så länge har jag inte öppnat boken än. Det är ju så tråkigt så man tar självmord! Och jag har matteprov imorgon. Smart där Carro. Äh, det får gå som det går.
Idag hade jag utvecklingssamtal i alla fall. Det är ju inte världens roligaste grej heller. Men det gick ganska bra.
Nu måste jag lyssna på Cry Me A River med Diana Krall eller någon annan som också har gjort en cover på den... Den är inte riktigt min stil, men det är min sångläxa så det är bara att öva.

Bästa låten för tillfället: Undiscovered - James Morrison

Ciao,
Carro

Datakunskap

publicerad den 2009-01-26 kl 14:06:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu sitter jag här igen och har datakunskap. Det är världens tråkigaste ämne. För tillfället har jag rast.

Ciao,
Carro

Helgen är redan slut

publicerad den 2009-01-25 kl 22:05:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag kan inte fatta att helgen redan är slut. Jag har verkligen inte haft tid att vila upp mig inför ännu en skolvecka. Jag har ju knappt varit hemma! Jag skulle behöva en helg till för att orka.. Men det finns inte så mycket man kan göra åt det. Det är väldigt fint i mitt rum nu i alla fall. Jag har fått upp allting som jag köpte och jag är stennöjd!
Nu ska jag lägga mig i min säng och titta på Stardust innan jag ska sova. Förresten så har jag utvecklingssamtal imorgon. Jag är uppriktigt nervös för första gången i mitt liv inför ett utvecklingssamtal. Det är väl bara för att jag har saker att oroa mig för, vilket jag inte har haft förut.

Ciao,
Carro

Dålig uppdatering

publicerad den 2009-01-25 kl 18:13:28 i kategorin Inredning l Kommentera (0)

Hej,
Jag måste erkänna att det haar varit dålig uppdatering dom senaste 2 dygnen! Men i alla fall, i fredagskväll var Nea här och jag hjälpte henne med bloggen. Jag blev inte riktigt färdig men det är mycket finare nu i alla fall! Igår var jag, Nea, Dodds och våran körledare Maria i konserthuset hela dagen. När jag säger hela dagen så menar jag verkligen hela dagen. Vi var där 08:30 på morgonen och åkte hem 20:00. Men konserten på kvällen var det coolaste jag varit med om i hela mitt liv. Ni kan väl inte ens tänka er 1400 personer som sjunger gospel tillsammans med helt otroliga solister och andra musiker? Det var helt sjukt. Carola var där som en överraskning för alla! Även om jag inte är ett fan av henne egentligen så är ju faktiskt gospel hennes grej så det var skitcoolt. En sångerska som heter Cynthia Nunn var där, även Per-Erik Hallin som är en helt underbar pianist, låtskrivare och sångare! Glenn Scott var också där, Sveriges bästa manliga gospelsångare, det svär jag på. Det var verkligen helt sjukt. Att det dessutom var "A tribute to Martin Luther King" gjorde inte saken sämre precis. Vi började hela konserten med att sjunga Stevie Wonders "Happy Birthday", och det var ju så himla coolt! Näst sista låten gick såhär; "Keep the dream alive, keep the dream alive, let there be unity in the world, keep the dream alive." Fasen, jag började nästan gråta.
Idag har jag varit på Ikea med mamma, pappa & Anton. Jag köpte ganska mycket.....
    
FNISS papperskorg, 19 kr                        LIDAN korg set om 2, 79 kr

    
FENOMEN blockljus set om 5, 59 kr        SPONTAN magnettavla, 89 kr

    
SPONTAN magneter, 19 kr                       STATIST dekorationsträd svart, 59 kr

Dekorationsträdet har jag tänkt att använda till att hänga smycken i. Inte bara som ett dekoratonsträd. Nu ska jag äta middag!

Bästa låten för tillfället: Happy Birthday - Stevie Wonder

Ciao,
Carro

Friday at last

publicerad den 2009-01-23 kl 18:12:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är det äntligen fredag, fast det känns ändå som att veckan har gått ganska fort! Jag har däremot inte hunnit att läsa så mycket andra bloggar som jag brukar göra.
Jag kom hem för inte så länge sen efter att ha varit hos tjejerna som jag är barnvakt åt. Dom är så söta! Snart ska jag äta middag och sen kommer Nea! Det är tänkt att jag ska hjälpa henne att designa sin blogg, så kolla in hennes blogg imorgon eller nåt och se mitt verk! http://absolutlinnea.blogg.se

Bästa låten för tillfället: Here I Am - Leona Lewis

Ciao,
Carro

Redhead

publicerad den 2009-01-22 kl 20:37:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har precis tonat håret igen, den här gången blev det mer åt det röda hållet tror jag. Jag har fortfarande handduken på skallen så jag ser inte än. Jag hoppas att det blev bra.. Annars får jag gå med mössa tills jag har råd att köpa toning igen.
Jag har italienskaläxa tills imorgon som jag absolut inte kan. Det är inte bra. Grejen är att det är en ganska lång text, och vi ska skriftligt läxförhör. Det kommer ju gå pissdåligt för mig. Förresten så måste jag gå in på schoolsoft och kolla om lärarna har lagt in några omdömen än.

Ciao,
Carro

Here we go again

publicerad den 2009-01-22 kl 08:31:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron,
Idag känner jag att jag bara vill sova. Jag orkar inte! Usch. Jag ska i och för sig bara ha 3 lektioner idag; Gehörs- och musiklära, estetisk verksamhet och samhällskunskap.
Men, lite update om igår. Jag stannade kvar för att titta på konserten, och den var så sjukt bra! Tänk om jag hade åkt hem och missat det?! Ni som inte var där tycker jag synd om. Ni missade verkligen något.
Nu ska jag försöka äta frukost och sminka mig.

Ciao,
Carro


21 januari

publicerad den 2009-01-21 kl 15:27:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan,
Nu är jag hos Pillan och har ätit lunch. Jag kom lite sent till Nybrokajen för jag... gick vilse, haha. Det var faktiskt jättesvårt att hitta! Jag ska åka tillbaka vid fem igen. Det blir ju... skoj.

Ciao,
Carro

Kallt och snöigt

publicerad den 2009-01-21 kl 09:34:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron,
Det är otroligt kallt och snöigt för tillfället. Igår var det blötsnö som dinglade ner från himlen så när jag gick hem från bussen blev jag dyngsur. När jag sedan skulle gå till kören fick jag ha på mig mammas vinterkängor som var för stora för jag hade inga skor som tål väta.
Idag ska jag ta mig till Nybrokajen 11 kl 12 och stå i biljettkassan. Kl 13 när alla har kommit in och konserten har börjat så är jag ledig till kl 18 då jag ska stå i biljettkassan igen till nästa förställning. Där står jag till 19 då den konserten börjar, sen får jag åka hem. Jag har då ett litet problem. Jag vet inte vad jag ska göra dom 5 timmarna som är mellan den första och andra föreställningen. Jag kan ju inte vara kvar i stan helt ensam. Jag hinner åka hem, men det känns väldigt onödigt att sitta och åka fram och tillbaka 2 gånger på en dag. Mamma sa att jag kunde åka till mormor, men hur kul är det? Jag vet ärligt inte vad jag ska göra.
Jag ska gå till bussen om en timme så jag måste nog sätta fart nu. Bloggar nog när jag kommer hem ikväll.

Bästa låten för tillfället: Hide Away - Laleh

Ciao,
Carro

20 januari

publicerad den 2009-01-20 kl 17:04:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Tjingeling,
Idag känns det som att jag inte har gjort så mycket. När vi hade burit ut alla grejer till den hyrda bilen så fick vi gå in igen, bilda egna smågrupper och välja själva något som vi ville spela upp på typ nästnästa lektion eller nåt. Min grupp består av mig, Eddie, Linnea, Hilda & Ludde. Vi bestämde oss tillslut för att ha tema pojkband och ska därför köra I Want It That Way med Backstreet Boys! Det är nostalgi på högsta nivå om ni frågar mig. På ljudtekniken gjorde jag & Julls bara det som stod på Schoolsoft att vi skulle göra och gick sedan till Donken och satt där i en timme. Julls, eller Julia, är så himla söt! Hon är helt underbar! <3


Bästa låten för tillfället: Hide Away - Laleh

Ciao,
Carro


Godmorgon

publicerad den 2009-01-20 kl 08:28:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
Idag är det tisdag och jag är fasen tröttare idag än vad jag var igår. Jag trodde inte det var möjligt. Jag hade stora problem med att komma upp imorse, det var ju så kallt när man gick upp från sängen! Som tur är så är det inte världens mest ansträngande dag idag. Jag har klassensemble nu på morgonen men vi ska typ hjälpa till att lasta in massa instrument och sånt i bilar som ska till Nybrokajen där vi har konsert imorgon. Efter det har jag samhällskunskap, men det har jag faktiskt ingenting emot. Sen ljudteknik, men eftersom att våran lärare håller på och roddar då så kommer vi nog inte göra så mycket. Jag och Eddie kanske kan sitta och fila på våran låt. Efter lunchen är det bara klassråd och matte. Matten är i och för sig jättehemsk, men man får stå ut. Ikväll är det kör i alla fall så jag får träffa mina tjejor! Love them! <3 
Bästa låten för tillfället: If The Rain Must Fall - James Morrison
Ciao, 
Carro

Slaskigt och blött

publicerad den 2009-01-19 kl 21:18:08 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag hatar snö. På riktigt. I alla fall i januari till november. I december får det gärna vara en meter snö men så fort nyår har passerat ska snön försvinna, och det är illa kvickt! Jag hatar när det blir slaskigt som det är nu. Usch.
Jag spenderade min eftermiddag/kväll hos Pillan, vi åt Ben&Jerry's, drack kaffe och bara pratade. Hade det allmänt mysigt. Rätt som det är får vi någon skrattattack och man kan börja undra om vi är sex och sju år istället för sexton och sjutton. Mamma kom och mötte mig och så gick vi hem tillsammans. Det är så tråkigt att gå hem själv, haha. 
När jag var på Vi och köpte Ben&Jerry's såg jag att dom sålde filmer för trettionio kr! Jag hittade då Stardust som jag har letat efter ända sedan jag såg den hos Sara i somras! Jag ska nog ta och kolla på den nu. Jag kommer ändå inte somna fören vid tolv så jag kan lika gärna spendera kvällen med en film.
Fasiken vad skönt det var att komma hem till ett välstädat rum! Det var länge sen mitt rum var så städat som det är nu. Jag borde ta foton och sätta upp på väggen som ett bevis på att det faktiskt kan vara fint som jag kan titta på i mina mörkaste stunder.
By the way så avslutade jag mitt förra blogginlägg väldigt tvärt och det var bara för att läraren kom in igen.... Inte min avsikt att verka kort alltså!

Bästa låten för tillfället: Decode - Paramore

Ciao,
Carro

Datakunskap

publicerad den 2009-01-19 kl 14:05:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu sitter jag i skolan och har datakunskap. Men, vi har inte slapp datakunskap som alla andra, vi har rast nu. Det är dom längsta två timmarna ever. Efter det här har jag italienska i en och en halv timme, det lär ju bli oändligt tråkigt. Jag har dessutom mått illa hela dagen.


Ciao,

Carro


Godnatt

publicerad den 2009-01-18 kl 23:07:41 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hej,
Tänkte bara säga godnatt. Jag har spenderat kvällen framför datan. Först kollade jag Schoolsoft och märkte att min snälla svenskalärare hade lagt upp hela texten som vi har i läxa tills imorgon där! Det var ju prima i och med att jag var sjuk torsdag och fredag och inte hade texten hemma. Sen tittade jag på Twilight ännu en gång, jag får aldrig nog.
Nu sitter jag och lyssnar på You Are Not Alone av Michael Jackson, en fantastisk låt. Lägger upp ett youtube-klipp här under!

 

Vi hörs imorgon!

Ciao,
Carro

Söndagkväll

publicerad den 2009-01-18 kl 20:03:05 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Hej,
Nu är det en helt vanlig söndagkväll. Otroligt tråkigt. Jag gick upp halv nio imorse för att gå till kyrkan. Det låter ju verkligen... religiöst. Jag förklarar det med att kören som jag sjunger i är en gospelkör så vi sjunger på gudstjänster en gång i månaden ungefär. Jag har ju varit sjuk i tre dagar så jag sjöng inte utan var bara där som moraliskt stöd och mimade texten till dom andra. Det kändes ganska dumt att vara där men att inte vara med. Men men.
Ända sedan jag kom hem, d v s vid ungefär två, så har jag städat igen! Jag fattar ärligt inte vad det är med mig. Jag dammsugade (jag vet att det heter dammsög!), dammade alla hyllor, städade skrivbordet och rensade min pappershållare eller vad man nu ska kalla det. Sen fick jag även för mig att jag behövde rensa i mitt smyckesskrin, men det var inte så mycket att rensa där. Jag menar, man kan ju inte slänga bort smycken. Det blev bara att lägga allting lite finare. Jag har i och för sig två smyckesskrin för jag har så otroligt mycket smycken, men nu rensade jag bara det stora med alla halsband och armband. Jag har ett annat med enbart örhängen också. Hahah, det är ju typ det bästa som finns att köpa örhängen! Näst efter väskor. Jag fullkomligt älskar väskor. Gamla som nya, det spelar ingen roll. Just nu är jag sugen på en som ser ut ungefär som den här, Complement Duffelsäck, 399 kr från Åhléns. Den jag kollade på förut var från Belle Shoes, men den var ungefär likadan, fast snyggare.Ciao,
Carro

Stolt!

publicerad den 2009-01-17 kl 23:39:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Nu måste jag faktiskt erkänna att jag är ganska stolt över mig själv. Ända sedan jag bloggade om att jag skulle städa har jag faktiskt gjort det! I och för sig är skrivbordet fortfarande inte städat.... Men golvet har jag plockat bort alla kläder från i alla fall. Och jag fick värsta rycket och städade ur hela garderoben! Nu är det stensnyggt! Dessutom lyckades jag alldeles nyss tigga till mig en lampa från min brors rum som han ändå inte använde. Det känns som en lyckad städkväll. Fast skrivbordet måste jag ta i tu med imorgon. Det tar nog inte så lång tid.
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska upp till kyrkan imorgon, jag har inte tänkt att sjunga men vara där som moraliskt stöd för dom andra.

Bästa låten för tillfället: The Trouble With Love Is - Kelly Clarkson

Ciao,
Carro

Städning!

publicerad den 2009-01-17 kl 20:12:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag håller faktiskt på och städar! Det förvånar er, eller hur?! Det förvånar faktiskt mig också. Men det såg helt hemskt ut, kläder på hela golvet och papper, örhängen, armband, tidningar och massa annat skräp på hela skrivbordet. Mitt skrivbord är skitstort, för stort, men det är alltid överbelamrat med saker. Jag försöker få det till att jag har ett för stort skrivbord och därför lägger sakerna där och att om jag hade ett mindre skulle jag lägga sakerna på sin rätta plats istället. Men det går inte riktigt ihop.
Jag ska i alla fall fortsätta städa, jag är fast besluten om att bli färdig ikväll. 

Bästa låten för tillfället: Here I Am - Leona Lewis (jag som inte ens gillar Leona Lewis?!)

Ciao,
Carro

Pisstråkig helg

publicerad den 2009-01-17 kl 13:31:13 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Hej,
Min helg är verkligen jättetråkig. Jag har inte ork till att göra någonting, jag bara ligger i min säng hela dagen och tittar på film. Det är verkligen inte roligt. Men en positiv sak är att jag i alla fall kan äta nu!
Okej, mina planer på att ligga i sängen hela dagen blev helt plötsligt kraschade. Frontalkrock ni vet, det enda som finns kvar av bilarna är hjulen eller nåt. Mamma och pappa har bestämt sig för att gå en oändligt lång promenad och eftersom att Anton har varit sjuk så kan dom inte ta med sig honom i vagnen. Jag måste alltså passa min lillebror hela dagen. Jag åste erkänna att även om jag tidigare fick det att låta som om ligga i sängen hela dagen var piss så är det mycket skönare än att passa min lillebror hela dagen. I och för sig har han mig lindat runt sitt lilla finger, jag avgudar min lillebror. Det finns ingen sötare varelse på den här jorden. Jag menar, vem kan säga nej till honom?

   

Nu ska jag gå och titta på film med min lillebror. Talk to you later!

Ciao,
Carro

Kul dag

publicerad den 2009-01-16 kl 23:42:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Vet ni vad jag har gjort idag? Jag sov till typ elva då jag blev väckt av min lillebror Anton. Förvirrad som jag är på morgonen började jag undra vilken dag det var. Jag menar, Anton var ju hemma så då kunde det ju inte vara fredag? Jag släpar med mig täcket upp från sängen, går ut från mitt mörka rum, in i vardagsrummet och jag stänger ögonen snabbt igen för att solen skiner. Jag tänker lite irriterat "jävla soljävel". Jag fortsätter med Anton i släptåg till köket men hittar ingen människa där heller. Jag vänder mig om mot Anton och frågar "är det här en mardröm?" Han tittar på mig som om jag vore dum i huvudet, vilket jag förmodligen är, och säger "näää!" Jag frågar honom varför han inte är på dagis och då svarar han "jag kräktes i natt". "Niiiiice" säger jag då. Han fattar ingenting. Jag fortsätter med mitt täcke in på kontoret där jag äntligen hittar pappa. Jag kan då andas ut och gå och lägga mig igen. Jag trodde till en början att mamma och pappa hade lämnat Anton hemma med mig, ensam. Men så var inte fallet, som tur var, så jag kunde gå och lägga mig i min sköna säng igen. 
Efter ett tag blev jag väckte igen men då var jag inte lika förvirrad så då kunde jag faktiskt gå upp. Dagen, eftermiddagen och kvällen har jag spenderat framför min data. Jag har dock inte suttit inne på nätet, med det förklarar jag varför jag inte har bloggat på hela dagen, utan jag bestämde mig för att Harry Potter and the Chamber of Secrets är ett fascinerande dataspel och spelade det hela dagen. Jag måste få erkänna att det var ganska kul när man inte har spelat det på flera år. Jag förvånades över hur lätt det var. Mitt minne av spelet var att det var jättesvårt och att pappa alltid behövde hjälpa mig! Jag måste verkligen ha utvecklats inom dataspel..
 By the way så ska jag få fixa Neas blogg! Det är ju bara helt otroligt fantastisk kul! =D Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Jag kan inte ta mig för att läsa ut boken som jag höll på med, Trollbunden av Jane Green, för den är så otroligt... ytlig! Jag läser Breaking Dawn av Stephenie Meyer, fjärde boken i Twilight-serien, igen istället. Den är så otrligt bra så att jag skulle kunna läsa den 10 gånger i rad!

Bästa låten för tillfället: The Pieces Don't Fit Anymore - James Morrison

Ciao,
Carro

Ny header

publicerad den 2009-01-15 kl 23:07:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Nu har jag suttit i flera timmar för att få till den här headern som jag har nu. Den blev inte ens fin! Den får sitta kvar där ett tag tills jag byter till något annat. Nu är jag ofanligt trött och ska gå och lägga mig. Huvudvärken kommer tyvärr tillbaka nu känner jag, det var ca 5 timmar sedan jag tog en Alvedon sist. Då borde jag kunna ta en till nu. Jag kommer vara hemma imorgon också så jag bloggar väl då antar jag.

Ciao,
Carro

SNÖ!

publicerad den 2009-01-15 kl 15:46:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Jag svär på att det snöade för några minuter sen! Och jag svär på att jag nyss fick tillbaka illamåendet som lämnade mig ifred för ca 1 timme sedan. Den kanske hade rast eller nåt. Jag har så dålig humor.
Jag funderar på om jag ska ta och titta på någon film kanske. P.S. I love you har jag sett några gånger nu så den ska jag nog inte titta på. Jag vill ju inte tröttna på den liksom. Tillsammans är man mindre ensam såg jag i förrgår eller nåt och den har jag också sett ganska många gånger den senaste veckan. Jag vet faktiskt inte vilken jag ska se.
Jag undrar om vad jag är för sjuk. Jag menar, jag spydde en gång imorse. Sedan dess har jag bara mått illa men inte spytt. Jag har haft ont i huvudet och har fruktansvärt ont i kroppen! Mest i armarna och nacken. Det känns nästan som träningsvärk men sist jag tränade var i söndags så det går inte ihop. Jag hade i och för sig idrott i skolan igår men det enda jag gjorde då var att stå på händer en gång med hjälp av kompisar (jag måste erkänna att jag är stolt) och hoppa på en tjockmatta. Några armhävningar och situps också. Men inte tillräckligt mycket för att få träningsvärk. Hur otränad är jag egentligen? Jag själv kan svara på den frågan; väldigt.

Bästa låten för tillfället: This Boy - James Morrison

Ciao,
Carro

Sjuk..

publicerad den 2009-01-15 kl 12:15:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Som om jag inte hade tillräckligt att tänka på så spydde jag imorse. Jag har mått illa konstant i 2 dagar utan att spy så jag blev ganska arg på mig själv. Som om jag hade kunnat göra nåtog åt det. Men kunde inte kroppen ha valt att spy lite tidigare i veckan? Jag menar, det är torsdag idag och kommer nog få ta det lugnt hela helgen. Det är ju bara pisstråkigt. Jag har en hemsk huvudvärk också som inte ger med sig även fast jag har tagit Ibumetin.
Jag har alltid undrat en sak. Ni vet där man kan välja om texten ska vara kursiv, understruken eller fet? Där finns också ett alternativ om att ha genomstruken text. Vem fasen vill ha det? Jag menar, det ser ju helt sjukt ut. Jag ger ett exempel.
Jag vill ha en tomat till frukost. Vad ska det där vara bra för? Jag vill ha ett svar!
Det är väldigt fint väder ute idag. Here we go, väderprat. Då har man verkligen ingenting att skriva om. Men allvarligt, det är väldigt fint väder idag. Det är runt -2 grader, blå himmel och solen skiner! Det är ganska deprimerande att sitta inne. Fast å andra sidan hade det varit ännu mer deprimerande om det hade varit ösregn och blåsigt. Då hade jag inte ens haft någon lust att bli frisk. Nu känner jag att jag absolut inte vill sitta här hemma och göra ingenting utom att må illa. Det är fasen det värsta som finns! Annars när man är hemma kan man åtminstone äta grejer. Man kan göra goda lunchmackor eller något för att muntra upp sig själv. Nu kan jag inte göra någonting. Såfort jag tänker på mat så snurrar min mage runt som en tvättmaskin. Nog skrivet om det.

Var det någon som såg Made in Sweden igår? Jag såg det och jag måste säga att jag håller med Anders Bagge. Jag klarade inte heller av att se den stackars killen som blev sågad av Desmond Child. Han var ju jättetaskig! Musik handlar om att vara sig själv, uttrycka sig själv, sin åsikt och sina känslor. Jag tycker inte att det ska handla om att skriva en "hitlåt". Jag håller helt med killen när man säger att om han inte får göra sin grej så kan han lika gärna åka hem och byta däck igen. Man måste ju kunna stå för det man gör, och om han känner att man inte kan stå för det tycker inte jag att man ska fortsätta. Jag skulle inte göra det. I och för sig är jag en hemsk låtskrivare så det går inte direkt att jämföra. Jag har inte alls lika unik och fantastiskt cool röst som den snubben har heller. Min röst är faktiskt rent utsagt tråkig. Jag gillar inte alls min röst. Nu snackar jag sångröst för er som inte förstår det. Min talröst är det inget fel på, haha. Här nedan kommer en länk från en konsert i Uppenbarelsekyrkan i höstas.
http://www.ljudsajten.com/estetiska/LJUD/AKUSTISKA/081128_AK_KONSERT/3%20Carolina%20Innocent.mp3

Bästa låten för tillfället: I Was Broken - Rob Pattinson

Ciao,
Carro


Ny tesort?

publicerad den 2009-01-14 kl 20:07:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej,
Jag skulle vilja ha tips på goda tesorter! Alltså något annorlunda, inte som typ vanilj eller nåt. Jag börjar tröttna lite på dom sorterna som jag dricker. I höstas fastnade jag för ett grönt te som smakade anis och kanel tror jag, det var jättegott!
Nu tänkte jag lägga mig i sängen med min tekopp och titta på Top Model som Fillelito tipsade mig om att göra. Jag visste inte ens att Top Model gick på TV nu.. Men efter det kommer Made in Sweden! Jag är väldigt nyfiken på vad det är för sorts program. Det är ju en kille och en tjej som tydligen kan sjunga väldigt bra och idoljuryn ska göra dom till superstjärnor. Mycket intressant vad idoljuryn anser att man måste ha för att lyckas.

Bästa låten för tillfället: Tears Never Dry - Stephen Simmonds & Lisa Nilsson

Ciao,
Carro

Kommer inte på någon rubrik

publicerad den 2009-01-14 kl 17:35:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
En helt vanlig dag har det varit idag. Jag och Eddie satt på lunchrasten med våran ljudteknik-låt, det går framåt i alla fall. Jag hade min första Inså-lektion med min nya sånglärare idag också. Det var läskigt. Jag menar, hon har ingen aning om vad jag kan, vad jag har gjort och hur jag lät innan jag började på STEG. Men det positiva är att hon verkar mycket bättre än den förra som jag hade.
Ikväll skulle jag egentligen ha tränat, men jag gjorde illa min fot idag så jag får vila den lite. Därför ska jag gå och lägga mig tidigt! Senast halv elva!

Bästa låten för tillfället: Never Think - Rob Pattinson

Ciao,
Carro

Nu dör jag

publicerad den 2009-01-13 kl 22:04:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är jag så trött så jag tror på allvar att jag dör. Dessutom ser jag hemsk ut med luggen som är smutsig och står åt alla håll.
Jag mådde jätteilla på bussen och tunnelbanan imorse. Jag trodde nästan att jag skulle behöva gå av och spy eller nåt. Men, jag klarade hela resan till skolan! Och hela skoldagen också! Jag är stolt över mig själv. Hahah. Efter skolan åkte jag till Strandskolan och hämtade Elin & Emma, dom är så söta! Sen följde jag med som till församlingshemmet för Emma ville testa på att sjunga i mellankören, alltså dom som är mellan 8 och 12 år. Hon är 10, så hon är precis mitt emellan. Elin ville också följa med och lyssna så jag satt med där och lyssnade. Deras körövning slutade 18:15, och kl 18:30 började min körövning. Då var jag redan i stort sett död. Jag drack 2 koppar kaffe för att hålla mig vaken, haha, jag knarkar koffein. På hemvägen snackade Mirre & jag kärleksproblem, det är alltid lika intressant.
Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar på tangentbordet. 

Bästa låten för tillfället: I Was Broken - Rob Pattinson


Ciao,
Carro


Pluggkväll

publicerad den 2009-01-12 kl 21:13:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Den här kvällen har jag ägnat åt att plugga, i flera timmar. Jag har suttit med en samhällskunskap grej, man skulle göra en egen framsida till en viss tidning. Min grupp gjorde inte så mycket på lektionerna så jag fick göra färdigt nu. Jag är fortfarande inte färdig när det gäller pluggandet, måste skriva färdigt en idrottsgrej också. Därför blir det här en kort blogginlägg, och jag säger även godnatt med tanke på att det är skola imorgon.

"Don't say you love me, I don't believe it,
Don't say the word if you don't mean it."

Ciao,
Carro

Gamla bilder

publicerad den 2009-01-12 kl 14:57:08 i kategorin Mina bilder l Kommentera (2)

Hej,
Jag tänkte lägga upp lite gamla bilder! Då menar jag riktigt gamla, från Italien och konfan!

    
Nea; På Arlanda                                              S:t Peterskyrkan utifrån

    
S:t Peterskyrkan inifrån                                Utsikten från S:t Peterskyrkan

    
Nea & jag; tåget till Assisi                             Utsikten från mitt & Neas rum


    
Nea, Doddo & Mirre                                        Doddo; Catwalk i ngn random borg


    
Mirre, Erik & Hannes                                      Doddo; På vandring

    
Vattenfallet                                                       Vattenfallet igen

    
Dodds & Hannes; flygplatsen i Rom                Jag är idioten som inte kan stå still

Nu får det vara nog för den här gången!

Ciao,
Carro


Vaknade av larmet

publicerad den 2009-01-12 kl 11:03:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Jag måste säga att det var länge sedan jag blev så chockad, rädd och förvirrad på samma gång som jag blev imorse när jag vaknade. Jag vaknade av att det pep från larmet och skulle du gå upp och kolla vad som var felet. Då börjar det tjuta som in i helvete, och det var så högt så att jag inte kunde tänka. Jag var dessutom nyvaken så jag fattade inte alls vad som hände. Jag trodde ett tag att det var någon som hade tagit sig in i huset. Jag sprang till dörren men den var låst och det var ingen nyckel i dörren heller så jag kunde inte ta mig ut. Jag tryckte in det som jag trodde var koden jättemånga gånger men jag skakade så mycket att jag hela tiden tryckte på fel knappar. Jag ryckte i dörren för att komma ut och slippa det hemska tjutet som gjorde att jag inte kunde tänka rationellt. Tillslut lyckades jag få in rätt kod och det slutade tjuta. Det dunkade i hela mitt huvud och jag kunde knappt stå på benen för att dom skakade så mycket. Då ringer telefonen, så klart. Vårat larm är kopplat till någon larmcentral så jag får förklara att det var min kära bror som imorse glömde bort att jag var ledig idag och satte på larmet när han gick till skolan. Personen i andra änden frågade efter koden och lade sedan på. Då brast det för mig. Jag började gråta och ramlade ihop på golvet. Varför vet jag inte riktigt. Jag blev så chockad. Jag ska slå ihjäl min bror när han kommer hem. Nej, det ska jag inte men jag är jävligt förbannad på honom. Paniken som jag kände när jag inte kunna stänga av larmet och inte heller komma ut, jag var fast med tjutet som var på över 100 dB, den paniken var hemsk.
Nu har jag lugnat ner mig och kan se på saken om ett litet misstag från min bror. Nästa gång jag är hemma ska jag skriva en lapp och lämna nedanför hans säng så att han inte glömmer att han inte ska sätta på larmet.
Ha en bra dag! Jag skriver mer senare.

Ciao,
Carro

Yoga

publicerad den 2009-01-11 kl 21:10:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Hejsan,
Jag har precis kommit hem från yoga-passet som jag var på med Josse, Julia, Julias mamma och min mamma. Jag måste säga att det var lite skumt. I början så undrade jag vad jag hade gett mig in på. Jag menar, konstiga positioner som man ska hålla och andas på ett visst sätt samtidigt som man gör rörelserna. Men jag ska dit nästa söndag också.
Josse och Julia gillade luggen så jag hoppas att andra gör det också. Första ordet Josse sa var söt, och jag antar att det är det man blir när man har lugg. Man ser mycket yngre ut i alla fall.
Nu ska jag lägga mig och kolla på P.S. I love you, min favoritfilm för tillfället.

Ciao,
Carro

LUGG!

publicerad den 2009-01-11 kl 17:16:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag har precis kommit hem från Pillan och hon har klippt lugg på mig! Jag klippte i slutet, och nu är det jätteovant att se sig själv med lugg. Det var så länge sen jag hade det sist! Det är fortfarande några små hårstrån som måste klippas.
Dom första som får se min lugg blir Josse och Julia, jag ska på yoga med dom kl halv åtta ikväll.
Nu måste jag hjälpa mamma med maten.

Bästa låten för tillfället: One Last Chance - James Morrison

Ciao,
Carro

Lördag för mig, söndag för dig

publicerad den 2009-01-11 kl 12:21:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej och godmorgon!
Idag är det lördag för mig, men söndag för dig! Ha! Undra hur jag ska spendera min lördag/söndag. Jag vill verkligen få till en lugg. Jonis har sagt att hon kan klippa mig, men när ska det gå liksom? Jag menar, vi träffas ju bara i skolan och det är lite svårt att klippa i skolan. Min mormor är gammal frisör men hon har inte mått så bra på sista tiden så jag vågar inte fråga henne med risk för att hon ska bryta ihop. Jag börjar få utväxt också, men jag tror det är lite tidigt att färga håret igen. Men jag vill ha lugg innan jag färgar igen. Men å andra sidan måste jag nästam färga direkt efter att jag har klippt lugg för annars kommer det se hemskt ut med utväxten, kan jag tänka mig. Jag får se hur jag får ihop det, jag tror att jag rådfrågar min mamma.
Nu ska jag gå och göra mig iordning i vilket fall som helst. Jag vill inte gå runt i pyjamas hela dagen och inte göra någonting. Ikväll ska jag på yoga på F&S!

Bästa låten för tillfället: To Roam - Rob Pattinson

Ciao,
Carro

Äntligen hemma

publicerad den 2009-01-10 kl 18:03:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Nu är jag verkligen trött som en gris. Jag kom hem för inte så länge sen efteratt ha varit i skolan från halv tolv till fyra. Vi hade Öppet Hus för nior och deras föräldrar. Niors föräldrar kan vara riktigt läskiga faktiskt. Dom ställer så kritiska frågor hela tiden! Jag sjöng på scenen vid ett, och jag sjöng låten två gånger för det var så många som var sjuka så vi behövde utfyllnadsmusik. Efter det hade jag lektion i sångensemble som folk fick komma in och lyssna på. Det gick väl sådär. Sen övade vi med kören kl tre, men alla sångarna i ettan var tvungna att gå efter en halvtimme för vi skulle sjunga på scenen igen.
Nu är jag helt slut. Det ska bli så himla skönt att få sova imorgon! Och på måndag också! Jag är ledig då med tanke på att jag var i skolan idag.

Bästa låten för tillfället: I Will Follow You Into The Dark - Death Cab For Cutie

Ciao,
Carro

Trött som en gris

publicerad den 2009-01-09 kl 22:19:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har återvänt till min gamla vana att säga "som en gris" till allting. Jag säger att jag fryser som en gris, är hungrig som en gris, svettas som en gris osv. Jag vet inte riktigt vad jag har fått det ifrån. Eller jo, det var Dodds som började säga gris först, istället för att svära. Gris är alltså ursprungligen en synonym för svärord.
Jag kom till skolan kl 08:00 imorse, jag tog den tidiga bussen. Jag väntar en halvtimme på att lektionen ska börja. Jag går upp till Edicon där jag läser italienska, och där är det helt tomt. Inte en enda människa där. Jag går ner igen och frågar om jag har missat något om att lektionen är inställd. Dom i expeditionen vet ingenting om att lektionen skulle vara inställd. Jag går då upp igen och hittar en enda lärare som är snäll nog att säga till mig att eleverna på Edicon har inte börjat än. Dom har fortfarande jullov! Jag höll på att dö. Jag var alltså i skolan 2 timmar för tidigt. Jag satt i 2 timmar och gjorde INGENTING! Det var så taskigt tycker jag att inte säga till innan!
Efter skolan åkte jag direkt till Friskis för att träna, idag körde jag spinning. Jag höll på att dö då också. Sen gick jag direkt till mormor för hon fyllde år igår så vi åt middag där. Jag kom precis hem därifrån.
Nu måste jag öva lite inflr imorgon då jag ska till skolan IGEN! På en fucking lördag! Vi har öppet hus för alla nior, och jag ska sjunga så jag är lite orolig för att jag ska glömma bort texten eller något. Jag menar, jag har aldrig glömt bort texten, så då kommer jag säkert göra det imorgon.

Bästa låten för tillfället: I Wanna Be The Only One - Eternal

Ciao,
Carro

Gråter floder

publicerad den 2009-01-08 kl 20:42:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej bland alla tårar,
Jag gråter som en gris till P.S. I love you. Det är fysiskt omöjligt att inte gråta. Jag tror inte att det spelar någon roll hur många gånger jag ser filmen, jag gråter ändå. Boken är skriven på ett sätt som gör att man aldrig slutar gråta. Det är likadant med filmen. Jag gråter konstant, hela filmen. Nu har jag tagit en paus vid mitten ungefär för jag är rädd att jag ska bli helt hysterisk annars.

"I'll love you until the end"

Ciao,
Carro

PS. I love you

publicerad den 2009-01-08 kl 19:22:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Idag har varit en bra dag! Jag hade jätteroligt i skolan, speciellt på estetisk verksamhet. Fredric måste vara världens roligaste människa! Jag lovar, jag låg på golvet och grät för att jag skrattade så mycket! Vi hade improvisationsteater och Fredric var en norsk gynekolog, David var gynekologbesökaren Karin och Ville var Karins bästa kompis. Fredric spelade verkligen ut och satte huvudet mellan benen på David! Hela gruppen höll på att dö av skratt.

På vägen hem stannade jag till vid Gullmarsplan med Hilda och jag fick pengar för mitt terminskort. Vi fikade på Espresso House och jag åkte sedan mot Tyresö för jag är tydligen tvungen att städa idag. Jag som ville följa med Hilda på en spelning. Men jag stannade i centrum i alla fall för att jag visste att mamma skulle åka hem från jobbet snart och då kunde hämta upp mig där. Jag träffade Alex på H&M! Det var jättelänge sen vi sågs så det var jättekul! Jag köpte en halsduk på rean.

När jag kom hem fick jag en trevligt överraskning, mina grejer från cdon hade kommit! Sitter och lyssnar på Markus skiva i denna stund! Ska börja titta på PS. I love så snart jag har städat. Tillsammans är man mindre ensam får vänta tills någon annan dag, det var ju inte så länge sen jag såg den i och med att jag lånade den av min gudmor. Jag har nog fortfarande kvar den förresten.


Bästa låten för tillfället: If You Don't Mean It - Markus  Fagervall

Ciao,
Carro


Godnatt

publicerad den 2009-01-07 kl 22:07:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej och godnatt.
Jag kom hem vid nio efter att ha tränat med Dodds. Känner mig ganska låg på något sätt. Direkt efter träningen var jag jätteglad, men nu är jag förbannad. Jag vet inte ens på vad. Det är så typiskt mig, vara allmänt bitchig mot allt och alla utan någon riktig anledning. Men nu ska jag gå och lägga mig i alla fall. Förhoppningsvis är jag på bättre humör när jag vaknar imorgon.

Ciao,
Carro

20 min sömn

publicerad den 2009-01-07 kl 16:55:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag sov i 20 min i natt. Jag kollade på klockan sista gången när klockan var 05:40 och den ringde 06:00. Jag höll på att dö. Men av någon konstig anledning kändes det inte som att jag gick upp mitt i natten, i och med att jag nästan aldrig hade somnat. Men det var jättekul att träffa alla igen!
Vi har fått en ny matleverantör i skolmatsalen! Maten är så himla mycket godare nu! Vi fick pasta med köttfärssås idag! Förra terminen fick vi bara massa sautéer och jätteskumma grejer. Jag vet inte ens om det heter sauté. Jag tror inte det, haha.
Ikväll ska jag träna för en gångs skull! Och jag får Dodds med mig för det är invigning av dom nya lokalerna och då är det gratis träning.
Nu måste jag äta något innan jag dör av hunger. Haha, som om det skulle hända.

Bästa låten för tillfället: I was broken - Rob Pattinson

Ciao,
Carro

Skola imorgon

publicerad den 2009-01-06 kl 22:00:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Imorgon är det skola igen så därför ligger jag redan i sängen. I och för sig finns det ingen chans att jag somnar innan tolv ändå. Jag har inte släckt lampan innan halv tre på hela jullovet. Om jag somnar vid fyra som jag har gjort dom senaste nätterna så får jag sova i två timmar innan jag måste gå upp igen. Jag hatar att jag behöver gå upp så tidigt. Jag kommer vara i stort sett död imorgon. Och jag som jag träna, hoppas att jag blir piggare då.

Bästa låten för tillfället: Never think - Rob Pattinson

Ciao,
Carro

Skridskor!

publicerad den 2009-01-06 kl 14:13:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan!
Mamma väckte mig vid tio imorse, jag hade ställt klockan på halv nio men jag kunde bara inte gå upp, och sen följde jag med dom ut för att åka skridskor! Kan ni tänka er mig på ett par skridskor? Nej. Jag hatar att åka skridskor, eller jag hatar hela grejen. Kylan och fötterna som komprimeras och tårna som förvandlas till svarta isbitar. Det är helt enkelt inte min grej. Men det var faktiskt jättekul! Jag måste erkänna att jag var lite skraj att isen skulle gå sönder, men det var ju jättemycket folk som åkte. Jag ramlade inte en enda gång, det måste vara rekord.
När jag väl tog av mig skridskorna och satte på mig mina varma skor började det sticka i tårna och det blev varmt som in i helvete.
Jag kan inte fatta att skolan börjar imorgon. Det känns som att det var jättelänge sen det var julavslutning och jag har verkligen vänt på dygnet nu. Det kommer kännas som att jag går upp mitt i natten när jag ska upp klockan sex imorgon. Men jag har min första Inså-lektion med min nya sånglärare och mentor imorgon! Det ser jag fram emot.
Nu ska jag ta och äta något, jag är hungrig som en varg.

Bästa låten för tillfället: Mmmbop - Hanson (hahah!)

Ciao,
Carro

Klippa lugg?

publicerad den 2009-01-05 kl 15:48:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej,
Jag har funderat ett tag på om jag ska klippa lugg. Jag har egentligen funderat på det i flera månader men har inte riktigt vågat överväga det förut. Jag vet inte alls om jag passar i det! Mitt ansikte kanske ser ut som värsta bollen eller nåt. Men jag har ett problem om jag ska klippa lugg. Vem ska klippa den? Jag kan inte klippa. Jag kan inte betala 250 kr bara för att klippa lugg för jag behöver inte klippa resten av håret. Någon annan som är bra på att klippa hår?

Ciao,
Carro

Inte idag heller

publicerad den 2009-01-05 kl 10:34:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej,
Grejerna från cdon.com kommer inte idag heller.. Dumma grejer. Jag har väntat i en veckan nu, men det är bara för att det har varit massa helgdagar mitt i veckan och så.
Jag ställde klockan idag så att jag inte skulle sova till ett eller nåt. Men jag kunde inte sova i natt heller. Jag tror jag somnade vid halv fyra eller nåt. Om jag har tur. Nu ska jag äta frukost!

Ciao,
Carro

Flumm med Pillan

publicerad den 2009-01-05 kl 00:30:13 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Hej,
Här kommer bilderna som jag utlovade förut. Det här är dock bara ett urval, fler finns på min facebook-profil. Observera att jag gör samma min på nästan alla bilder! Jag är ju bombad. 


    
Jag; drogad                                                      Pillan; sötast i världen

    
Pillan & jag; fjortisar innerst inne               Pillan; galning

    
Jag; bombad                                                    Pillan; peace out! 

    
Jag; fjooortis                                                    Pillan; sötaste

Hahah, vi hade roligt i alla fall. Vi spelade in några roliga filmer också, men dom går tyvärr inte att lägga upp. Nu ska jag gå och lägga mig!

Bästa låten för tillfället: Decode - Paramore

Ciao,
Carro

Städar

publicerad den 2009-01-04 kl 22:11:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu håller jag på och städar. Jag behöver verkligen det, det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum.. Jag pratade med Dodds i en timme alldeles nyss. Det var skönt att bara få prata av sig. Det är mycket tankar som har gått runt i mitt huvud det senaste dygnet. Dodds är fantastisk! <3
Jag hoppas på att grejerna som jag beställde från cdon.com kommer imorgon! Annars blir jag ledsen..
Jag var hemma hos Pillan från typ fyra till åtta och vi tog massa roliga foton som jag lägger in lite senare.

Bästa låten för tillfället: Your Body Is A Wonderland - John Mayer

Ciao,
Carro

4 januari

publicerad den 2009-01-04 kl 13:15:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron på er,
Jag kan säga att jag sov inte mycket i natt. Jag låg vaken och tänkte. Jag snackade med en gammal klasskompis på msn vid halv tre och låg sedan vaken i flera timmar och tänkte. Hur kan det gå så fort neråt? Hur kan en människa tappa livslusten helt? Jag blev väldigt skrämd av honom. Jag tror att jag lyckades somna vid halv fem. Jag som skulle upp och måla med Pillan idag. Mamma väckte mig vid tolv istället för tio som Pillan skulle ha gjort. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag behöver prata med någon.

Ciao,
Carro

Calm down, deep breaths

publicerad den 2009-01-04 kl 01:36:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har lugnat ner mig sedan mitt förra blogginlägg. Jag är inte så förbannad längre. Jag är däremot trött så det får bli en kort uppdatering. Jag undrar varför jag aldrig lyckas gå och lägga mig innan klockan halv två nu för tiden? Jag menar, så här kan jag ju inte hålla på sen när skolan börjar igen. Jag sover halva dagarna och är uppe halva nätterna. Men imorgon ska Pillan ringa och väcka mig vid tio. Jag kommer dö.

Ciao,
Carro

Svart fondvägg?

publicerad den 2009-01-03 kl 18:15:01 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Nu vill jag ha lite åsikter här. Är det så hemskt med en svart fondvägg? Är det så hemskt att måla överhuvudtaget? Min familj verkar tycka att jag är helt bombad som vill måla en fondvägg i mitt helvita rum. Jag målade det helvitt för 1 ½ år sedan. Är det för tidigt att vilja förnya sig lite? Tydligen. Jag blir bara så förbannad. Jag var med Pillan och hennes pappa på Bauhaus idag och jag visade henne vilken färg jag ville ha. Då köper hon den jävla färgen. Hon säger att jag kan få färgen som blir kvar. Jag blir jätteglad. Hennes pappa säger att det förmodligen inte blir något kvar. Jag dör igen. Jag frågar vad färgen kostade. Bara 250 kr! Jag tänker; jag kanske kan köpa den själv! När pappa kommer och hämtar mig säger jag att jag också vill ha en fondvägg och han säger nej på en gång. Jag förklarar för mamma när vi kommer hem och hon säger också nej på en gång. Hon säger att familjen vill lägga pengar och tid på annat än att hjälpa mig att göra om i mitt rum. Frågade jag om hjälp övervhuvudtaget? Nej. Jag är pissed off som in i helvete.

Ciao,
Carro

Hur orkar folk?

publicerad den 2009-01-03 kl 00:56:03 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

Hej,
Jag har aftonbladet.se som startsida och såg att John Travoltas 16-årige son hade dött av ett anfall av något slag. Det är riktigt tragiskt. Jag menar, han är ju lika gammal som mig. Sedan bläddrar jag neråt och ser bara massa notiser om kändisars privatliv. Fick Peter Jihde en flicka eller pojke? Let's Dance blir blondinernas krig; Blondinbella vs. Laila Bagge vs. Magdalena Graaf. K-Fed har en ny flickvän. So what? Jag bryr mig fan inte! Hur orkar folk sitta och analysera andra människors liv? Sitta och följa varenda litet steg dom tar och försöka tolka varenda liten suck? Jag ångrar mitt tidigare blogginlägg om Amy Winehouse. Hon får göra vad fasen hon vill utan att allmänheten som inte ens känner henne ska döma. Jag fattar ärligt inte vilken värld vi lever i. Varför struntar folk inte bara i andras liv och sköter sina egna istället? Jag menar, bara för att man är musiker, skådespelare, konstnär eller bara en för allmänheten känd person så betyder inte det att andra människor får döma. Alla människor gör misstag, vissa fler än andra. Mina misstag blåses inte upp och publiceras inte i tidningar världen över. Privatlivet är ett privilegium som jag tycker alla borde få ha. Det är inte din sak om Britney Spears rakar av sig håret. Låt henne ta hand om sina egna problem. Det är heller inte din sak om David och Victoria Beckhams äktenskap knakar i fogarna. Det är deras problem som knappast blir bättre av att hela världen går runt och skvallrar om det. Fasiken, det är inte ens din sak om Nicole Richie har blivit så smal så att hon knappt kan gå. Hon går inte upp i vikt för att hela världen vet allt om hennes vikt. Det är bara hon som kan göra skillnad. Det tjänar ingenting till att omvärlden vet allt om kända personer. Vad vinner vi på det? Istället för att läsa och prata om människor som vi inte ens känner borde vi lägga tid på att prata med dom som vi faktiskt känner; vänner och familj. Tänk om alla skulle börja ta hand om sina nära och kära istället för att diskutera om huruvida Tom Cruise är bra för Katie Holmes? Tänk så mycket bättre alla skulle få det.
Med det här sagt vet jag att ingen ens läser det här, men det var skönt att bara få skriva av mig. Berätta gärna din åsikt!

Ciao,
Carro

Never think - Rob Pattinson

publicerad den 2009-01-02 kl 22:05:37 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Hej,
Här kommer texten till den, i min blogg, omtalade låten Never Think - Rob Pattinson. Om ni av någon konstig anledning inte har lyssnat på låten ännu så gör det.

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate
But still call me baby
Oh, love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known
Once I've put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside, holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
Before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on


Ciao,
Carro

Varför gör jag inget annat?

publicerad den 2009-01-02 kl 20:02:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Ni undrar säkert varför jag inte gör något annat än att sitta och blogga hela dagen. Då ska jag berätta det för er. Jag har inte mått så bra idag, har haft ont i huvudet och jävligt ont i kroppen! I benen och ryggen! Jag vet inte vad jag har gjort! Jag menar, jag sov på en madrass i en natt men det har jag gjort många gånger utan tt få ont i hela kroppen. Jag tror att jag kanske börjar få influensan. Inte maginfluensan utan den när man får ont i kroppen, blir förkyld och får feber. Fan ta mig. Det är säkert för att jag inte har haft halsduk på mig! Någon får ta och köpa mig en halsduk. Jag håller på och stickar en men det lär ju ta typ ett år eller något för mig att sticka färdigt den. Jag vill ha en riktigt lång halsduk, som man kan linda flera varv! Men, slutsnackat om det. Jag ska gå och titta på en film som pappa hyrde. Varg tror jag att den hette. Någon som har sett den?

Bästa låten för tillfället: Never think - Rob Pattinson (insnöad!)

Ciao,
Carro

Amy Winehouse?

publicerad den 2009-01-02 kl 19:31:44 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Hej,
Har nu bestämt mig för att börja skriva bättre rubriker än datumet i brist på åsikter från allmänheten. Men i alla fall, det är en grej jag undrar. Amy Winehouse. Ser inte hon ut som världens mest äckliga människa? Okej, jag kanske inte ska gå så långt, men hon är allt annat än snygg. Hon knarkar och ser ut som ett monster. Jag menar, hur kan hon göra så mot sig själv? Hon skulle ju kunna vara söt om hon inte höll på som hon gör. Titta och bedöm själva.Sen kan man ju ha helt andra åsikter om hennes musik. Jag måste erkänna att några av hennes låtar är helt okej, även om det är i stort sett same same hela tiden. Bruden kan ju sjunga, det kan man inte säga något om. Men jag önskar bara att hon kunde ta hand om sig själv lite bättre! Men, det är hennes liv.

Bästa låten för tillfället: Inte någon av Amy Winehouses låtar i alla fall

Ciao,
Carro

2 januari

publicerad den 2009-01-02 kl 14:44:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag funderar på om jag ska sluta skriva datumet som rubrik och bara ha något random där istället. Vad tycker ni?
Men i alla fall, nu har jag duschat och klätt på mig. Det känns bra att ha gjort så mycket idag åtminstone. Min gulliga mamma står och gör varm choklad och pressar apelsiner nu. Jag älskar min mamma! Undra om man kan få sig en kopp kaffe också.. Har fortfarande inte fått i mig något!

Bästa låten för tillfället: All These Lives - Daughtry

Ciao,
Carro

2 januari

publicerad den 2009-01-02 kl 13:33:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron,
Har precis dragit mig upp från sängen. Jag fattar inte vart mina dagar försvinner! Jag vaknar, äter frukost, slappar, bloggar och sen är det helt plötsligt middagsdags! Jag slösar bort mitt lov.
Jag fick en väldigt skum kommentar på mitt förra inlägg om någon bajsdagbok? Hur omogen får man bli? Ja, inte vet jag. Det finns skumma människor i den här världen.
Nu ska jag ta och duscha och dricka mitt kaffe! Jag tror jag dör om jag inte får kaffe snart. Helt ärligt.

Bästa låten för tillfället: Flightless Bird, American Mouth - Iron and Wine

Ciao,
Carro

2 januari

publicerad den 2009-01-02 kl 00:35:41 i kategorin Mina bilder l Kommentera (2)

Helvete,
Det var visst 2 januari på det förra blogginlägget också! Jag fattade inte att klockan var över tolv... Men i alla fall, lite bilder från gårdagen! Ni måste erkänna att jag ser helt jävla ****** ut på den första bilden!Vi hade stenkul!

Ciao,
Carro

1 januari

publicerad den 2009-01-02 kl 00:23:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Jag kom på att jag borde skriva någon form av sammanfattning av året som har gått. 2008 var ett bra år! Det hände väldigt mycket på kort tid, både bra och dåliga saker. I januari började sista terminen i nian och jag hade panik inför gymnasievalet. I februari valde jag, men jag valde fel så jag ändrade i april. Våren gick jättefort, den bara försvann! Helt plötsligt var det dags för skolavslutning och bal. Jag sjöng Love song - Sara Bareilles men min röst var så dålig efter alla intagningsprov så att jag inte ens kunde avsluta låten. Pianisten fick improvisera ihop ett snyggt litet slut. Balen var inte alls som jag trodde, men det bästa var helt klart bilresan dit med limousinen. Det kommer jag aldrig glömma. Första och sista gången det åker en limousin på min gata. Dagen efter kommer jag ihåg att jag kände mig märkligt tom, ungefär; is this it?
Under sommaren gjorde jag typ ingenting. Jag var iväg till Öland och till Spanien men annars tog jag det lugnt hela sommaren. Jag tror att det var avslutningsdepressionen som satt i. Det där med att avsluta ett kapitel och påbörja ett annat var svårt för mig. Det kändes som att jag var mellan två kapitel och att jag inte hörde hemma någonstans. En jobbig tid, hahah.
Sen kommer vi till augusti när jag började på STEG, Sthlms Estetiska Gymnasium, och mitt liv förändrades drastiskt! Först gick det neråt som in i helvete, men efter två veckor eller så så har det bara blivit bättre. Jag känner i och för sig att det inte har gått så bra med skolarbetet, men på alla andra plan är det bättre än någonsin. Jag har insett att jag aldrig skulle vilja byta tillbaka till Strandskolan. I början kändes det som att jag skulle kunnat gjort vad som helst för att kunna gå på Strand i ett år till med alla gamla kompisar. Men nu känns det verkligen som att det var verkligen dags för en förändring.
Terminen som har gått nu har varit både underbar och hemsk. Underbar för att jag har fått så många helt fantastiska kompisar, men hemsk för att jag har varit så himla stentrött på skolan i allmänhet. Att plugga är det värsta som finns och därför undviker jag bara det. Det har inte varit en så himla bra teknik. Musiklektionerna har å andra sidan varit jätteroliga, det har gått ganska bra för mig i Gehörs- och musiklära! Konserterna har varit jätteroliga. Nu känns det som att man har ganska bra koll på alla andra i klassen också. Jag blev jätteglad när musiklärarna hade valt ut min låt som jag sjöng på en av konserterna till Öppet Hus den 10 januari!
Julen blev lite annorlunda än hur den brukar vara. Vi var hemma hos vänner till familjen och det faktiskt mycket trevligare än att sitta hemma med bara familjen. Jag fick min laptop som jag har tjatat om så länge.
Nu är det jullov och det är såklart jätteskönt, men jag känner ändå att jag inte har något emot att börja skolan igen. Det är en ganska skön känsla, att det liksom inte gör något.
Jag känner också att jag borde umgås lite mer med mina gamla kompisar från Strand, för tillfället träffas vi inte alls. Det är jättetråkigt med tanke på att vi har träffats i stort sett varje dag i olika antal år och nu splittrades alla. Vissa hade jag gått i samma klass som i 10 år! Andra inte lika länge, men faktum kvarstår, vi känner varandra ganska väl och borde träffas. Sen finns det ju vissa som man inte vill träffa också, och vissa som inte vill träffa mig. Jag har exempel på båda. Inga namn nämnda.
Nu ska jag faktiskt avsluta med ett litet nyårslöfte. Jag ska verkligen börja träna. På riktigt. Ni får gärna påminna mig om det, för jag vill verkligen. Jag kommer med största sannolikhet komma med ursäkten "jag har inte tid" men det har jag fasen! Med det sagt ska jag gå och lägga mig och försöka vända tillbaka dygnet. Det kommer bli svårt.

Bästa låten för tillfället: Never think - Rob Pattinson (den blir aldrig dålig)

Ciao,
Carro

1 januari

publicerad den 2009-01-01 kl 20:10:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Heej,
Någon mer än jag som är helt död? Haha, jag får skylla mig själv antar jag. Jag hade i alla fall jättekul igår, hoppas att ni också hade det. Jag kom hem för ca två timmar sen, jag stannade hos Vicks och tittade på några avsnitt av Grey's Anatomy. Nu ska jag bara ta det lugnt och slappa framför tv:n hade jag tänkt. Måste ta huvudvärkstablett innan bara.

Bästa låten för tillfället: Don't Say A Word - David Cook

Ciao,
Carro