090630

publicerad den 2009-06-30 kl 19:22:35 i kategorin Gör själv l Kommentera (0)

Här kommer ansiktsmasken som jag la alldeles nyss!

- ½ avokado
- 1 äggula
- 1 tsk olivolja
Mosa först avokadon så att den blir som en kräm och tillsätt sedan olivoljan och äggulan. Låt den sitta i 20 min innan du sköljer av den med ljummet vatten. Ansiktsmasken lämpar sig för dom som har torr eller solsvedd hud.

090630

publicerad den 2009-06-30 kl 18:49:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har inte haft lust att blogga tidigare, även fast jag har varit hemma sedan tre eller något. Men man är inte alltid på blogghumör! Nu tänkte jag dock kompensera det lite med att bilda en ny bloggkategori! Jag tänkte börja blogga lite om skönhet. Många vet att jag är galen i shopping och mode men inte så många vet att jag även underhåller mig med att göra egna ansiktsmasker och hårkurer. Jag tänkte därför lite då och då komma med skönhetstips! Det är ju lite roligare än mitt vanliga babbel om Twilight och shopping.

Jag har faktiskt precis lagt en ansiktsmask, en som jag aldrig har testat förut. "Recept" på den kommer senare!

Puss!

090630

publicerad den 2009-06-30 kl 11:07:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag tror att jag somnade vid 2 eller något. Jag låg uppe och tänkte.

Idag blir det ännu en dag på stranden. Det finns inte så mycket annat man kan göra i den här värmen. Bara genom att sitta här vid datorn så blir jag svettig! Det är verkligen sjukt varmt.

Jag hör väl av mig när jag är hemma.

Ciao!

090630

publicerad den 2009-06-30 kl 01:02:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kan inte sova.

090629

publicerad den 2009-06-29 kl 21:56:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Jag har precis kommit hem efter en mycket plågsam träningsrunda i Alby. Jag bestämde mig för att följa med mamma & pappa när dom skulle ner och springa i slingan som finns där. Jag tänkte först att jag bara skulle gå 4 km, men när jag väl var där så var det så lockande att springa. Jag började därför springa men fick ganska snart stanna för att stretcha vaden som jag får kramp i hela tiden. Jag gick en bit tills jag kände att jag ville springa igen. Då sprang jag ett tag tills jag var tvungen att stanna p g a smärta i fötterna. Det är som om jag får kramp i fötterna också, på utsidan av foten. Jag fortsatte med hopp om att det skulle gå över, vilket jag vet att det inte gör förrän jag stannar och lyfter upp fötterna. Tillslut hade jag så ont så jag bara satte mig ner och grinade. Jag satt ner i kanske 20 sek och sen fortsatte jag. Jag var verkligen fast besluten att komma "i mål" så jag sprang och sprang och sprang. Precis innan sista kurvan så får jag ett astma-anfall. Jag som inte har haft ett anfall på flera år! Som tur var så var mamma redan där för hon hade sprunget en kortare slinga så hon kunde hjälpa mig att lugna ner mig. Jag har väldigt svårt för att lugna ner mig själv när jag får ett astma-anfall. Jag fortsätter bara att hyperventilera och det gör ju verkligen inte saken bättre.

Men men, när jag hade lugnat ner mig och hämtat andan så fortsatte vi med lite styrketräning. Dom har satt dit några maskiner som står där, ute, året runt. Det är jättebra får då kan man träna både kondition och styrka på samma ställe, utan att behöva åka till gymmet. Jag körde i lite olika maskiner tills jag var så trött så att jag trodde att jag skulle spy. Inte så trevligt. Men det känns jäkligt skönt nu när jag är hemma.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

PUSS"

090629

publicerad den 2009-06-29 kl 18:01:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Efter en dag liggandes på stranden är jag nu hemma och tar det lugnt. Det är ganska konstigt att man blir trött av att ligga på stranden, men det blir man. På eftermiddagen kom även Anna, Jim, Elin & Ann-Britt och badade med oss. Oss är alltså jag, mamma & Anton. Jag vet att jag umgås väldigt mycket med min familj, men det är bara för att mina kompisar inte är hemma. Och är dom det så jobbar dom. Eller det är bara Mirre som jobbar. Men resten är bortresta. Det lär väl bli så hela sommaren antar jag. Kul. Eller inte.

Till middag ska vi äta köttfärsbiffar, sallad, tsatziki och hembakat bröd, mums! Vi åt i och för sig pastasallad till lunch, men det är helt okej att äta sallad när det är såhär varmt. Man orkar inte så mycket annat.

Jag passar också på att be om ursäkt för frånvaron av bilder. Som några kanske vet så har min kamera gått sönder och det är ingen garanti på den längre. Min kamera var den enda som familjen hade, så det blir inga bilder den närmsta tiden tills vi har köpt en ny.

Jag har lyckats bränna mig på ryggen idag. Inte så kul. Men jag skymtar en djupare brun färg också! Hurra!

PUSS!

090629

publicerad den 2009-06-29 kl 00:17:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag är förbannad. Mitt The Sims 2-spel funkar inte på min laptop. ELler det går att installera och börja spela, men det hänger sig hela tiden och grafiken suger. Fan fan fan fan! Jag får inte installera spelet på datorn på kontoret, även fast jag vet att det fungerar där, för den datorn kommer förmodligen Simon få till sitt rum. Vad ska jag göra då? Sitta i hans rum och spela? Skulle inte tro det. Jag har nu ingen dator att spela spel på. Dumma skitdator. Godnatt.

090628

publicerad den 2009-06-28 kl 10:46:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gomorron! Idag är det ännu varmare än det var igår! Häääärligt! Jag ska ta och gå till stranden där mamma, pappa & Anton redan är. Det blir inte så lång stund i och med att vi ska vara hos farfar som fyller år idag kl 14. Då undrar ju jag varför man sätter en tid som 14? Det är meningen att vi ska äta mat där? Gamla människor är konstiga. Dom äter på så konstiga tider.

Men i alla fall, Pillan hittade tydligen mitt The Sims 2-spel igår! HURRA säger jag då! Jag har tänkt att gå förbi henne sen och hämta det. Men nu ska jag som sagt till stranden.

So long!


090628

publicerad den 2009-06-28 kl 00:11:02 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



Man in the Mirror - Michael Jackson
Rest in peace

Nu säger jag godnatt.
Lyssna på låten ovan, en av hans bästa låtar.
Hedra hans musik, den genialisk.
King of Pop, Michael Jackson

090627

publicerad den 2009-06-27 kl 22:35:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah, jag kollade på asos.com och hittade en väska som är skrämmande lik en som jag har som jag har köpt på Lindex! För betydligt mindre pengar! Kolla likheten!


Min väska


Den från asos.com

Dom är ju inte exakt likadana, men ändå! Det känns fortfarande som att jag har gjort värsta fyndet genom att köpa en för flera hundra kronor mindre!

Jag fick nyss veta att Dodds inte kommer hem förrän fredag nästa vecka! Och då drar hon till Finland! Ursäkta, men så får man inte göra...

090627

publicerad den 2009-06-27 kl 22:25:00 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Hej! Nu har hm.com fått in lite nyheter, och jag måste bara säga att dom överträffar sig själva! Allt är helt underbart! Så här kommer en ny önskelista med saker från hm.com! :)


Så ska jag se ut i höst!

Saknar min Dodds som är i Grekland....

Puss! <3

090627

publicerad den 2009-06-27 kl 20:56:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej alla söta! Dagen har varit tråkig, men ändå helt okej. Vid halv sju gick jag, mamma, pappa & Anton iväg till ett ställe vid vattnet och grillade korv och hade det mysigt. Jag hade med mig min GLAMOUR så jag låg där på en filt i solen och tyckte att livet var helt okej. Jag & pappa badade t o m! Det var jättevarmt i vattnet! Härligt!

Nu ska jag bänka mig framför TV:n och kolla på resten av Sommarkrysset.

Ha en trevlig kväll!

090627

publicerad den 2009-06-27 kl 12:55:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Herregud, juni springer ju förbi! Snart är det juli!

Jag saknar redan Nea som åkte iväg på ridläger idag och kommer in hem förrän om 8 dagar. Det är oändligt lång tid att lämna mig tycker jag. Dodds är i Grekland och jag hoppas verkligen att hon bara ska vara där i en vecka, för annars blir jag sur. Mirre jobbar på vardagarna, men på helgerna är hon ledig! Henne ska jag ta och ringa! Fast just nu sitter hela familjen (bortsett från Simon) på baksidan och solar. Härligt!

Ha det bra! <3

090626

publicerad den 2009-06-26 kl 23:11:23 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Här kommer lite bilder från igår! Jag hittade dom på facebook, men jag tror att det är Josse som har tagit bilderna.


Alla tjejerna, utom Josse då som tog bilden, och Amanda som har gått och gömt sig


Julia, gott med jordgubbar? ;)


Anna & Bella :)


Julia, och så halva mitt ansikte...


Födelsedagsbarnet! :) (Josse...)


Bella goes peace!

Det var några bilder! Nu ska jag smörja in mig med After Sun för jag tror att jag brände mig lite idag, även fast jag var duktig och smörjde in mig med solskyddsfaktor 15 en timme innan jag solade! Men men..

Puss & godnatt!

090626

publicerad den 2009-06-26 kl 17:48:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Ledsen för dålig uppdatering, men det är ändå ingen som läser så det gör ju inte så mycket. Jag skulle faktiskt blogga imorse, men jag orkade inte. Jag skrev t o m rubriken men loggade sedan ut. Dagen idag har spenderats med Nea på stranden. Jag badade faktiskt! Och när jag skriver badade så menar jag inte doppade mig, utan jag låg faktiskt i ett tag! Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet när man väl kom i.

Jag & Nea tog med oss kaffe, mackor, juice & tidningar till stranden. Det enda irriterande var att det la sig 4 st småtjejer precis bredvid oss. Det var typ 10 cm mellan våra handdukar. Inte okej. I need space. Men annars hade vi jättetrevligt. Nea skulle dock till Haninge Centrum och träffa någon snubbe så vid halv fyra drog vi oss hemåt. När jag kom hem så var Anna, Jim & Elin hos oss vilket var trevligt. Nu har dom också åkt hem och jag känner verkligen av febern nu. Det skulle egentligen bli en utekväll ikväll, men jag tror att jag stannar hemma och tar det lugnt istället. Ibland känner jag mig påverkade av febern och ibland inte. Igårkväll t ex kände jag inte av den ett dugg, vilket var jättetur. Idag på dagen har jag inte heller känt mig dålig, men nu när man kom in så var det som om febern tog andan ur mig. Inte kul. Jag kanske har fått permanent feber. Undra om man kan få det?

Nu blir det till att lägga mig och läsa någonstans. Ha det bra!

090625

publicerad den 2009-06-25 kl 23:25:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Som vanligt så struntade jag i febern och var hos min kära Josse ikväll ändå! Vi var ett gäng tjejer som var där och hade jättetrevligt, eller jag hade det i alla fall. Bilder togs det, men inte av mig. Jag hoppas att snälla Josse kan skicka dom till mig? *blink blink*

Imorgon ska jag minsann träffa Nea, för det har jag bestämt. Sen åker hon iväg på ridläger och är borta hela nästa vecka. Tråkigt, tråkigt. På kvällen blir det fest på hemligt ställe. Moahahahah.

GODNATT! <3

090625

publicerad den 2009-06-25 kl 09:46:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon. Min natt har varit dålig. Jag har sovit oroligt, svettats, varit täppt i näsan så att jag inte har kunnat andas osv. Inte kul. Nu när jag går upp så kollar jag tempen och den ligger på 39,2. Fan fan fan fan. Jag som ska till Josse ikväll! Jag väntar ett tag och ser om den går ner innan jag ringer mamma. Den brukar ju gå upp och ner. Igår hade jag också 39 men jag trodde att det bara var för att jag hade varit ute i solen. Nu har jag ju inte gjort någonting, annat än att sova. Det får man ju inte feber av.

Jag tänkte försöka få i mig lite frukost. Jag vet inte annars vad jag ska göra. Mitt liv är ganska tråkigt just nu, om man säger så. Hoppas att ni har det roligare än vad jag har.

Puss

090624

publicerad den 2009-06-24 kl 23:36:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej alla söta!
Jag tänkte tipsa om en tävling som pågår på BlondinBellas blogg! Det man kan vinna är att få gå på galapremiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen med självaste Bella! Supercoolt tycker jag! Var med du också! Eller nej förresten, var inte det. Då har jag mindre chans att vinna. Hahah. Dumma mig.

Godnatt!

090624

publicerad den 2009-06-24 kl 21:14:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Vad tycks om nya Bloggshoppen? En finfin idé tycker jag, men det blir nog svårt att slå blocket.se. Dock så har blogg.se skaffat sig en mycket snyggare design än förut! Det är ett stort plus.

Jag har bråkat ovanligt mycket med min bror idag. Han har verkligen förpestat mitt liv. På eftermiddagen/kvällen kom mormor, och det gjorde inte saken bättre för min brors dåliga humör.

Imorgon kommer i alla fall bli en bättre dag hoppas jag! Först ska min bror till vårdcentralen för sin brännskada och sen när han kommer hem så går jag och hämtar Anton på dagis och åker buss med honom till mammas jobb. Där ska jag tydligen lämna av honom för att sedan kunna gå till centrum och köpa födelsedagspresent till min kära vän Josse. Sen ska jag möta mamma & Anton i centrum för att åka hem med dom. Sen bär det av till Josse som ska ha tjejmiddag! Trevligt, trevligt!

Jag skulle vilja ha en ny klänning att ha på mig, men jag är, som alla vet, pank så jag får väl dra fram något ur garderoben att ha på mig imorgon. Tråkigt men sant.

Nu ska jag nog ta och sätta mig framför TV:n och se om det finns något att kolla på.

HEJDÅ!

090624

publicerad den 2009-06-24 kl 16:34:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Dagarna går otroligt långsamt just nu. Jag har inte gjort någonting idag annat än att ligga ute och läsa. Antingen har febertermometern fått fnatt eller så har jag 39 graders feber. Jag hoppas på det första men tror nog det andra. Jag känner mig väldigt trött. Fast 39 grader vet jag inte om det känns som att jag har.

Simon har gått mig på nerverna hela dagen. Han lever nog för att göra mig ledsen.

090624

publicerad den 2009-06-24 kl 11:54:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag vaknade för en och en halv timme sedan i och för sig, men det är fortfarande morgon. När jag hade ätit frukost ställde jag mig framför TV:n i mitt rum med Yoga-DVD:n i högsta hugg, började programmet, och dog. Ja, jag dog faktiskt. Jag bara kände hur jag blev så varm så att jag nästan svimmade, så jag stängde av igen. Febern hade stigit till 38,1 igen. Jag råder alla till att inte yoga när man har feber. Inte kul. Därför väntar jag till i eftermiddag med yogan, med hopp om att febern har gått ner då.

Nu ska jag sätta mig i skuggan någonstans och läsa. Det är alldeles för varmt för att vara i solen just nu. Puh...

090623

publicerad den 2009-06-23 kl 23:13:00 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Jag tänkte lägga upp två bilder från Grönan förra veckan med Sara. Jag hann bara ta två bilder innan min kamera gick sönder! Det står att det är linsfel på displayen och jag vet inte alls vad jag gjorde med den. Så det blir inte mycket bilder från mig framöver...




Sötaste Sara! Roligaste dagen! <3

Godnatt!


090623

publicerad den 2009-06-23 kl 15:40:00 i kategorin Mat&Bak l Kommentera (0)

Pillan har planterat en dum idé i min hjärna. Hon ringde när jag & Josse låg ute och solade och frågade om jag inte kunde följa med på en utlandsresa, alltså sista minuten. Först skrattade jag bara åt henne och förklarade att jag är pank som ett löv. Sen började jag tänka. Min bror har faktiskt fått åka till både Malta & Cypern i år och han ska även till Göteborg med fotbollslaget för att spela Gothia Cup. Skulle inte jag kunna få åka utomlands för några tusen då? Det kostar bara 2499 kr för 1v i Turkiet eller Tunisien. Men sen kom jag på att spelar ingen roll om Simon får göra alla dom där sakerna. Det är redan betalat och vi har inga mer pengar. Så, så var det med den saken. Synd, för det hade varit himla roligt att dra iväg typ på fredag och bara sola & bada i en vecka. Jag kommer nog fortfarande försöka diskutera det med mamma, men jag är helt säker på att det inte kommer funka.

Nu har Josse gått hem förresten. Jag orkade inte gå med henne för att sedan gå tillbaka. Mamma får köpa krydda istället. Jag gjorde en smoothie förut också! Receptet nedan.

- Vaniljyoghurt
- Frysta hallon
- Banan
- Isbitar

Blanda allt i en mixer så att isbitarna går sönder, eller använd mixerstav. Mums!


090623

publicerad den 2009-06-23 kl 13:24:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej! Här ligger jag, mitt på gräsmattan, med Josse, solar och lyssnar på Gavin DeGraw. Ursäkta, men finns det något bättre? Nope.

Vi gick upp tidigt imorse och gick 6 km stavgång! Yeah! På vägen hem hoppade vi i vattnet, det var iskallt men skönt. Sen gick vi hem till mig och åt lunch. Nu ligger vi kvar här och orkar inte göra något annat. Vi får se om jag följer med till Vivo sen och köper krydda till kycklingspetten som vi ska göra ikväll. Jag skulle dessutom kunna passa på att hämta min bok hos Josse. Men i alla fall!'

CIAO!

090622

publicerad den 2009-06-22 kl 22:29:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu har jag kommit hem igen. Det var en trevlig kväll på bryggan vid Notholmen! Tillslut blev vi 8 st, men från början var vi bara 5. Vi köpte med oss baguette, färskost, vindruvor, chips, choklad & Coca Cola. Supergott!

Jag & Josse
bestämde att vi ska gå ut och gå imorgon förmiddag. Super säger jag om det för det betyder att jag har en gångkamrat! Jag skulle ju ändå ut och gå, men nu får jag sällskap. Trevligt trevligt.

Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Jag ska försöka somna lite tidigare ikväll än föregående kvällar för att få så mycket sömn som möjligt och vakna tidigare. Jag vill få ut så mycket som möjligt av dagen! Hahah, jag har nog blivit galen.

GODNATTPUSS! <3

090622

publicerad den 2009-06-22 kl 17:40:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det blev picknick! Plingar när jag är tillbaka! PUSS!

090622

publicerad den 2009-06-22 kl 16:25:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Dagen har varit precis som jag ville att den skulle vara. Jag har varit ute på en skogspromenad med min kära iPod. Finns inget bättre sällskap ;) Haha, jo det finns det. Det är såklart trevligare att gå ut och gå med en vän eller så men man får ta vad man har.

När jag kom hem hade min bror vaknat så jag spelade spel med honom ett tag. Det var så länge sedan jag spelade spel med min bror! Jag vann, såklart. Hahah, jag brukar faktiskt aldrig vinna.

Ikväll blir det antingen sjukhuset eller picknick med vänner. Jag skulle föredra picknick, men jag har en känsla av att mamma & pappa inte håller med mig. Det är så att doktorn har sagt att så fort jag får feber så ska vi åka in till sjukhuset och så ska dom ta blodprover när jag har feber. Hittils så har jag alltid lyckats pricka in en feberfri dag när jag har varit där så nu vill dom se om det ser annorlunda ut när jag väl har feber. Det tror ju inte jag, men vad ska man göra. Nu har jag 37,9, vilket är feber för mig. Frågan är alltså om jag ska säga det till mamma & pappa eller inte. För jag vill väldigt gärna vara med på picknicken. Det var så länge sedan jag träffade Josse och dom andra. Men vi får se. Jag hoppas på picknick i alla fall.

Puss!

090622

publicerad den 2009-06-22 kl 11:00:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Vad ska jag göra idag då? Jo, idag ska jag minsann gå en promenad i det fina vädret. Sen ska jag också sola så att jag blir lite brun den här sommaren. Just nu ser jag ut som en spöke... Men först ska jag äta frukost. Vaniljyoghurt med färska jordgubbar i, macka och kaffe. Livet är härligt.

090621

publicerad den 2009-06-21 kl 19:59:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag är på dåligt humör idag. Jag är förbannad på allt och alla och skulle göra allt för att bara få vara ensam, istället för att hela familjen är hemma som nu. Jag är dessutom ledsen över att jag inte kommer göra någonting i sommar. Det är inte kul alls. Och jag kan inte göra någonting åt det heller. Jag kan ju inte bestämma över hur mina kompisar ska spendera sommaren. Jag vill bara ligga här i sängen och stirra upp i taket just nu.


090621

publicerad den 2009-06-21 kl 13:06:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Neeeeeej! Jag missade mitt 600:e inlägg! Fasiken också!

Nu har jag skrivit 606 st blogginlägg i den här bloggen. Det bör tilläggas att jag faktiskt bloggade på ett annat ställe först. Herregud. Mitt liv finns i den här bloggen. Mina depressioner, mina lyckligaste dagar, mina åsikter och mina bilder. Allt finns här. Skrämmande.

Godmorgon förresten!
Jag har varit vaken ett tag men bara tagit det lugnt. Nu har alla som var här för att fira midsommar med oss åkt hem. Det känns ganska tomt.

På tal om tomt så kommer min sommar bli tom. Alla åker iväg och gör massa saker, och om dom inte gör det så jobbar dom. Vad gör jag? Ingenting. För jag har inte fått något sommarjobb förutom att passa barn och ska inte åka någon annanstans än Astrid Lindgrens Värld. Nää, du läste rätt. Jag ska dit med mamma, pappa, Anton, Anna, Patrick, Jim & Elin. Jag vet att det förmodligen inte kommer bli så kul för mig, men jag måste få komma hemifrån någon gång i sommar. Om Pillan flyttar den 1 juli så kommer mitt liv dock bli lite roligare för då kan jag bo ute hos henne ett tag. Dom ska förmodligen flytta till ett hus med pool! Det är dock inte säkert för det beror på hur mycket dom får för deras nuvarande hus. Och det kommer bli mycket längre mellan oss om dom flyttar, men vad fasen, dom har pool!

Nu gick solen i moln här utanför såg jag, men det ska tydligen bli jättebra väder hela veckan! Hurra säger jag! Då kan man åtminstone ligga ute och sola på dagarna. Jag ska ju dock inte sola med min feber, men vad fasen? Jag struntar i den nu.

Ha det bra!

090621

publicerad den 2009-06-21 kl 01:15:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Jag är nyss hemkommen från Nea där jag spenderade kvällen. Dodds & Mirre var såklart också där! Det är så kul att träffa alla samtidigt ibland. Det blir inte så ofta, men när det väl blir så har vi alltid jättekul.

Jag är förresten världens bästa på att smyga. Jag lyckades komma in i huset, låsa efter mig, släcla lampan i köket, gå till mitt rum och stänga min dörr utan att hunden vaknadeoch skällde! Jag var rädd för att hunden skulle väcka hela huset om hon skulle höra att någon kom in igen ytterdörren. Men nej, hon hörde inte! Supersmygaren här!

Jag är inte ett dugg trött nu, så det blir väl lurar och Spotify ett tag innan jag släcker. Dessutom måste jag ju alltid läsa lite i Breaking Dawn innan jag somnar också ;)

Godnatt!


090620

publicerad den 2009-06-20 kl 15:56:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nej, jag har inget liv. Det är därför jag bloggar så mycket.

Det blev ingen tårta till frukost för mig. Jag höll mig till mackor och kaffe istället. Efter mycket om och med kom hela sällskapet som är hos oss för tillfället iväg på en promenad ner till Notholmen där vi fikade och bara tog det lugnt. Vi hade det jättetrevligt! Tills hunden rullade sig i bajs som fanns längst ut på udden. Mänskligt bajs. Det var så himla äckligt! USCH USCH USCH! Nu har dom duschat hunden jättelänge och tvättat henne. Men alltså vilken konstig instinkt är det? Att rulla sig i bajs? Fy fan för det säger jag.


090620

publicerad den 2009-06-20 kl 10:31:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag vet inte riktigt om jag orkar att gå upp och äte frukost så därför sitter jag kvar i sängen med datorn i knät istället. Fast man kan ju alltid äta tårta till frukost. Det skulle inte vara helt fel, den var ofantligt god. T o m jag som i vanliga fall inte tycker att det är så gott med vanliga jordgubbstårtor (gillar inte grädde) tyckte att den var god. Det är ett bra betyg!

Nä nu blir det nog lite tårta. PUSS"

090620

publicerad den 2009-06-20 kl 01:02:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Tänkte bara skriva ett litet godnattinlägg innan jag går och lägger mig. Jag har donerat mitt rum för en natt så jag ligger i pappas säng och sover. Jag tror dock att jag ska läsa ett tag innan jag släcker. Vi hörs imorgon!

PUSS!

090619

publicerad den 2009-06-19 kl 18:17:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Min stackars bror har kommit hem med brännskador på ryggen! Han är helt röd på hela övre sidan av ryggen och det kommer var från konstiga sår! Han har definitivt solat för mycket. Jag tycker jättesynd om honom! Han kommer inte få ha ryggen bar på hela sommaren! Och det gör nog fruktansvärt ont att sitta ner och ligga ner. Så fort någon rör honom så skriker han högt av smärta. Det kan inte ha varit så kul att sitta på ett flygplan i 4 timmar. Så mycket för utlandsresa...

090619

publicerad den 2009-06-19 kl 14:18:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Glad midsommar! Även om regnet öser ner så har vi suttit ute på verandan, som är under tak, och ätit sillunch! Inte för att jag äter sill, men ändå... Trist bara när vi ska gå bort till ängen och dansa runt midsommarstången. Jag kommer väl få gå dit i gummistövlar istället för mina planerade vita ballerinaskor. Varför ska det regna på midsommar? Livet är bra orättvist. Hahah.

Jag fick faktiskt champagne innan lunchen. Det var såklart pappa som fråga om jag ville ha. Lite senare när mamma kom och såg vad jag hade i glaset blev hon lite skeptisk. Hon frågade dock bara om jag hade druckit någon som var så starkt förut. Ja då, svarade jag. Hur dum får man bli?!?! *suck*

Vädret ser ut att bli lite bättre nu! Man kan ju alltid hoppas i alla fall. I klädväg idag så hittade jag en vit bomullsklänning i min garderob som jag inte har använt på säkert 2 år! Till den har jag min svarta kavaj med uppvikta ärmar, nitarmband, mitt silverkors & mitt silver hjärta runt halsen i silverkedjor och knallorangea naglar. Det orangea bryter av väldigt snyggt tycker jag. Hahah, gud så töntig jag låter.

Ha en bra dag!

090619

publicerad den 2009-06-19 kl 09:05:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag är förmodligen den enda vettiga människan som är uppe såhär tidigt idag. Om jag nu är vettig.. I vilket fall som helst så gick jag upp för att åka traktor, en tradition här i området då man stannar och plockar blommor och sedan åker vidare till ängen och ställer upp midsommarstången. När jag då hade pallrat mig upp (för en halvtimme sedan!) för att åka med min lillebror, så säger han att han inte vill att jag ska följa med längre. Nä, han vill att hans gudmor ska följa med istället. Fine säger jag då (lite ledsen inombords för att han dissar mig, vi har gjort det där tillsammans varenda år sen han föddes). Istället gick jag tillbaka till sängen, men kunde inte somna om. Nu är jag så hungrig så jag tror att jag dör snart. Jag vet inte varför jag inte bara går och äter frukost? Jag ska nog göra det nu.

By the way, min ben gör fortfarande ont efter vaxningen! Inte okej!

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 20:39:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Är det bara jag som är otroligt känslig eller gör det jävligt ont att vaxa benen?

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 18:17:58 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)

Hej. Jag har kollat runt lite på skor och väskor. Som dom flesta vet så älskar jag väskor. Det finns inget bättre. 
    
     Jag skulle inte ha något emot att 
     gå runt i dom här i höst!


     Den här väskan är ju helt gudomlig!


     Hahah, inbyggt högtalare i väskan!
     Ett sommarmåste?

Allt ovan har jag hittat på asos.com

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 14:16:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahahah, läs det HÄR inlägget som jag skrev för några dagar sedan. Jag måste vara galen.

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 13:39:24 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Peter Facinelli, som spelar dr Carlisle Cullen i Twilight, har gjort ett vad med en vän. Peter måste få 500 000 som följer honom via Twitter innan imorgon fredag, annars så måste han ge bort baksidan på sin Twilightstol, ni vet en sån som alla skådespelarna har och sitter på när dom inte är framför kameran, till sin vän. Det vill han förstås inte. Men om han lyckas få 500 000 som följer honom så ska hans vän dansa ner för Hollywood Boulevard i bikini och sjunga All the single ladies. Dessutom så ger han bort baksidan på stolen till någon av dom som följer honom via Twitter om han vinner. Därför måste alla såklart stödja Peter och följa honom via Twitter! Det spelar ingen roll om du inte twittrar själv, det gör inte jag, men bli medlem och följ honom. Du behöver inte ens gå in och kolla vad han skriver. Bli bara medlem och stödj honom! Please? Klicka HÄR för att komma till hans Twitter.

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 11:09:20 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag blev precis väckt av telefonen som ringde. Idag var det mormor. Men jag kan inte bli riktigt lika arg när någon ringer tio i elva och väcker mig, hon trodde ju att jag var vaken. Vilket jag skulle ha varit under andra omständigheter.

Ni skulle se mitt hår just nu. Hahahah, jag har aldrig sett något roligare. Det är jättesmutsigt för jag tvättade det sist i förrgår kväll. Luggen står därför rakt upp! Hahahah, jag ser ut som värsta rockern med smutsigt, väldigt mörkt hår som står åt alla håll. Lite likt Kristen Stewart faktiskt. Fast min lugg står rakt upp...



Idag blir det till att ta det lugnt igen, jag vill inte få feber igen. Det verkar som att jag får feber så fort jag gör någonting en längre tid. Jag hade ju varit på Grönan hela dagen och på kvällen fick jag feber. Jag ska därför akta mig för att anstränga mig för mycket och bara ta det lugnt. Imorgon blir det ju midsommarfirande så då blir det inte mycket ta det lugnt för min del. Ikväll kommer Antons gudföräldrar hit. Dom bor i Växjö och ska fira midsommar med oss. Jag tror att dom stannar till söndag kanske...

Jaja, nu ska jag nog tvinga i mig något att äta. Om inte det så åtminstone något att dricka. Vi hörs senare.

PUSS!

090618

publicerad den 2009-06-18 kl 00:12:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan. Jag har suttit här ett tag och fixat lite med bloggen. Som ni kanske märkte när ni gick in på sidan så har jag lagt in en sidövergång. Lite coolt tycker jag. Jag har dessutom fixat till ett "Dagens Twilightcitat"! Varje dag under månadens gång kommer ett nytt Twilightcitat finnas där. Jag har placerat det i menyn, under mitt lille personinfo. Egentligen kanske jag ska kalla det "Dagens The Twilight Saga-citat" för det är ju inte bara citat från Twilight, utan från alla böckerna. Men jag tycker att det var lite långt.

Nu ska jag gå och lägga mig igen. Jag kommer nog inte kunna sova än i och med att jag har sovit i stort sett hela dagen, men jag kan alltid lägga mig och läsa Breaking Dawn.

Vi hörs imorgon!

090617

publicerad den 2009-06-17 kl 21:06:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Pappa: Hallå?
Telefonisten: Ja hej, jag heter blabla och jag ringer från Energispar. Skulle du vara intresserad av att..?
Pappa: Nej.
Telefonisten: Så du skulle inte vilja..?
Pappa: Nej!
Telefonisten: Så du vill inte spara 1000 kr?
Pappa: NEJ!
Telefonisten: Nehe, tack och hej.

Hahah, min pappa är rolig han. Det var först efter som han kom på att han bara sa nej hela tiden och tänkte egentligen inte alls på vad personen sa. Vem skulle säga nej till att spara 1000 kr? Jo, pappa tydligen.

090617

publicerad den 2009-06-17 kl 19:03:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag är död. Inte riktigt, men nästan. Jag har precis haft mitt värsta dygn hittils i mitt 16½ år långa liv. Jag skrev ett inlägg om det imorse, men blogg.se bestämde sig för att fucka upp sig just då så mitt inlägg är tydligen förlorat i cyperspace förevigt.

Jag gick och la mig precis efter att jag skrev det förra inlägget. Jag mådde inte bra. Det blev värre. Jag låg i min säng, fullt påklädd, med duntäcke och filtar, och frös så jag skakade. Jag hade termometern bredvid sängen och kollade lite då och då. Febern bara steg och steg. Jag kunde inte göra någonting. Jag bara låg där och skakade. Jag minns att jag ropade på mamma men jag kan inte ha ropat särskilt högt. Jag minns också att sist jag kollade febern så låg den på 39,2. Efter det minns jag inget alls. Jag tror inte att jag somnade, utan jag mådde bara så dåligt så att jag "försvann".

Jag vaknade klockan halv sju och svettades jättemycket. Då hade febern gått ner till 38,2 igen, men jag tog två alvedon ändå för jag mådde fortfarande väldigt dåligt. Nu har jag dock ingen feber alls längre, men mår fortfarande dåligt. Inte som förut förstås, men tillräckligt dåligt för att bara ligga i sängen. Som om jag inte har legat i sängen tillräckligt mycket dom senaste 2 månaderna.

Jag säger piss till mitt liv nu.

090616

publicerad den 2009-06-16 kl 22:56:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag är jättetrött. Jag mår piss. Jag har 38,2, vilket inte är så hög feber, men jag mår fasen så dåligt ändå. Min hals gör så ont så att jag knappt kan svälja. Gröna Lund med Sara och hennes familj var dock jätteroligt. Jag tror inte att jag någonsin har skrattat så mycket som i bilen på väg hem. Alla var väldigt trötta, och jag & Sara när vi är trötta är inte att leka med. Eller vi kanske är att leka med. Vi skrattar obegränsat mycket i alla fall.

Imorgon ska jag sova som in i h*lvete.

090616

publicerad den 2009-06-16 kl 11:56:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Heheh, jag var lite förbannad förra gången jag bloggade.. Det blev därför inget riktigt morgoninlägg. Jag har i alla fall gjort mig färdig för att åka till Sara snart. Vi åker gemensamt till Grönan från henne med hennes familj. Och snacka om att vi har tur med vädret! Det har regnat varje dag i typ en vecka och så helt plötsligt kommer solen idag! Superhärligt!

Ha en bra dag!

090616

publicerad den 2009-06-16 kl 10:58:25 i kategorin Läsvärt l Kommentera (2)

Godmorgon. Jag är förbannad. Riktigt jävla förbannad.

Det kan inte ha undgått någon om mordet på 15-åriga Therese Johansson Rojo. Hon mördades av vänner. Nu är det klart att hon blev kvävd till döds. Man kan bara tänka sig paniken hon måste ha känt där hon låg och inte kunde andas. Hon hade tydligen även blivit utsatt för annat yttre våld. Förmodligen då kanske slag och sparkar. Jag undrar vad som är fel när man gör något sådant mot en annan människa. Vad är det man inte har förstått? Och det jag blir mest förbannad på är att i tidningar så målas killen & tjejen som gjorde dådet upp som offer ocksåDet är så synd om dom. Ursäkta, men vem är det som det är synd om? Det är jävligt synd om Therese som inte lever längre och hennes familj och riktiga vänner. Det är också synd om gärningsmännens föräldrar. Dom måste ju sitta och undra vad fasen dom har gjort för fel i deras uppfostran. Men killen och tjejen, dom är det för helvete inte synd om! Om dom är så pantade så att dom inte förstod att genom att kväva en människa så dör den människan och kommer aldrig mer tillbaka, då har dom ju något allvarligt fel i hjärnan. Det var deras val att mörda Therese. Som det står i tidningarna så var det tjejen som sa åt killen att mörda Therese. Då borde båda få samma straff. Även om tjejen inte gjorde det så var det hon som planerade det och ville det från början. Men vilket pucko till kille fattar inte att hans flickvän är dum i huvudet om hon ber honom om att han ska mörda en kompis till dom? Killen är ju lika dum i huvudet som tjejen. Nej, dom här människorna ska spärras in och ta sitt straff för det dom har gjort. Therese kommer aldrig mer tillbaka, och det är ett beslut som dom har tagit, att ta bort henne från denna värld. Det är ju bra att dom ångrar sig och är helt förstörda (det ska dom vara!) men det ändrar inte det som har gjort. Det är det som är grejen med mord. Det finns inget som kan förändra det dom gjorde, inget kan ju Therese tillbaka. Det är helt jävla sjukt att såna här saker händer. Man tycker att folk borde lära sig tillslut när fler och fler faller offer för ungdomsvåldet. Men nej, det bara fortsätter. Vad ska man göra för att få ett stopp på det här? Jag vet inte.. Ungdomarna som har mördats är individer med egna tankar och framtidsdrömmar. Therese kommer aldrig få uppleva gymnasiet. Fan ta våldet i denna grymma värld.

090615

publicerad den 2009-06-15 kl 23:44:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (5)

Tänkte bara säga Godnatt! Jag sitter dock uppe och läser Midnight Sun ett tag till. Inte så många sidor kvar nu.. :)

090615

publicerad den 2009-06-15 kl 20:08:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Jag är nyss utkommen från duschen, jag sköljde bort toningen som jag hade i. Jag befarar att det blev mycket mörkare än vad jag hade tänkt :S Det ser nästan svart ut! Men ja ja, det är ju trots allt bara toning så det går ut mer och mer.

Imorgon ska jag till Grönan med Sara! Eller med hela hennes familj egentligen, och en kompis till hennes lillasyster. Det var jättelänge sedan jag träffade Sara så det ska bli jättekul!

Nä nu ska jag fortsätta läsa Midnight Sun! *Twilightnörd*

090615

publicerad den 2009-06-15 kl 13:16:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Tjoflöjt! Nu har jag precis kommit hem från centrum. Jag var ju som sagt och klippte mig hos Jennie på frisörsalongen där hon jobbar. Och vet ni? Hör och häpna, Carro har hellugg igen! Jag blev jättenöjd! Jennie är ju jätteduktig på att klippa också så nu är min lugg rak, vilket den inte var förra gången jag klippte lugg. Eller rättare sagt var det Pillan som klippte min lugg.. ;) Vi får se om jag tar någon bild sedan.

Då måste jag också berätta om vad jag gjorde. Jag måste vara världens mest puckade människa. Jag glömde pengarna hemma som jag fick av pappa igår för att kunna klippa mig. Som tur är så jobbar mamma precis vid centrum så jag fick gå till hennes jobb, låna hennes kort, gå och ta ut pengar, vidare till Jennie, klippa mig, betala och sedan gå och lämna tillbaka kortet till mamma. Fast innan jag lämnade tillbaka det så gick jag till Kicks för att checka toning till håret, och då visade det sig att det var extrapris på den som jag brukar köpa! Jag ringde därför till mamma och frågade om jag fick köpa det för hennes pengar i och med att jag är pank och min utväxt ser hemsk ut . Det fick jag, så efter det gick jag och lämnade tillbaka kortet ;)

Nu tänkte jag fixa mig något att äta, är hungrig som en gris. Sen ska jag hämta min lillebror från dagis. Hoppas det inte har börjat regna då.

PUSS"

090615

publicerad den 2009-06-15 kl 09:35:30 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

Godmorgon. Jag somnade tillslut, efter att ha suttit och läst Midnight Sun från Stephenie Meyers hemsida. För er som inte vet det så är Midnight Sun Twilight, fast ur Edwards perspektiv. Det var ett utkast som läckte ut på nätet så det är därför endast ca 260 sidor som är skrivna. Stephenie Meyer blev förstås väldigt besviken på att en del av hennes bok hade läckt ut och skriver därför inte längre på boken. Hon har dock meddelat nu att hon ska skriva färdigt den, men inte just nu. Så om några år kanske vi får läsa hela Midnight Sun!

I alla fall. Jag drömde en skum dröm i natt. Jag drömde att det var skolavslutning igen och att jag gik runt och grät när jag sa hej då till folk. Fast det var även människor från min förra klass som gick i min nuvarande. Det  var jätteskumt :S

Nu ska jag läsa lite till medans jag dricker mitt morgonkaffe och äter mackor. Sen blir det sminka sig och gå till bussen. Jag ska till frisören! Jag har minsann tänkt ut en annan frisyr än den jag har nu.... Nyfikna? Moahahahahah!

090615

publicerad den 2009-06-15 kl 01:13:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kan inte sova. Sitter uppe och läser Midnight Sun.

090614

publicerad den 2009-06-14 kl 21:30:37 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

Fasiken också! Det är med sorg jag meddelar att jag har letat på nätet efter dom ursprungliga bilderna om den förra bilden skulle varit "photoshopad", och jag har hittat dom.... Dom har dock spegelvänt Rob.  





Och så den "photoshopade" bilden om ni inte orkar scrolla ner.


090614

publicerad den 2009-06-14 kl 19:44:39 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

Herregud! Hur kan Rob & Kristen förneka att dom är tillsammans när den här bilden finns?!



Jag försöker verkligen titta på bilden kritiskt för att se om det är en "photoshopad" bild, men det ser väldigt verkligt ut! Om bilden är ett kollage så är den som har gjort det väldigt skicklig. Bilden hittade jag på twifans.com.

090614

publicerad den 2009-06-14 kl 18:12:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nyss hemkommen från ett födelsedagskalas. Lilla Elin fyllde 2 år i fredags. Hon är så söt! Nu är jag väldigt trött. Varför vet jag inte. Det var inte precis ansträngande att sitta och äta kladdkaka.

Imorgon ska jag klippa mig! Eller jag ska inte klippa mig, men jag ska till frisören. Jag klipper mig så sällan så jag tycker liksom att det är kul att gå till frisören. Jag tror att jag bara ska toppa mig, men den här diskussionen hade jag med mig själv redan igår i bloggen. Onödigt och ointressant.

Någon anna än jag som går och suktar efter The Sims 3? Jag vill verkligen ha det, så jag ska nog ta och spara alla pengar jag får när jag passar barn tills jag kan köpa det. Det kostar inte så jättemycket. Billigast är det på PC-Citys webbshop. Hahah, det har jag kollat upp.

090614

publicerad den 2009-06-14 kl 11:08:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon. Det var en liten filur som uppehöll mig igår med sms och samtal. NEJ, jag tänker inte svara när du ringer. Den här lilla filuren ringde säkert 6 ggr.

Nu är jag i alla fall uppe och dricker mitt kaffe. Precis, kaffe, inte te. HA! Där fick du din lilla filur!

Nej, jag tänker inte säga vem filuren är. Inte ens vilket kön filuren har. Moahahahahah!

När jag läser igenom det här blogginlägget själv så kommer jag till slutsatsen att jag har blivit tokig. Så jag antar att ni också kommer tro det. Godmorgon.

090613

publicerad den 2009-06-13 kl 22:05:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Inget nytt i mitt liv just nu. Eller jo, mamma hade köpt fina ljus till mig på IKEA. Det var väldigt snällt av henne. Jag älskar min mamma.

090613

publicerad den 2009-06-13 kl 18:30:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Puh... Det är jobbigt att städa! Jag har hållit på i 4 timmar nu! Jag har dock haft på bra musik hela tiden så det känns inte som att jag har hållit på riktigt så länge. Men nu är jag färdig! Jag plockade upp alla kläder, dammsög, rensade skrivbordet, strök gardiner, satte upp dom "nya" gardinerna, flyttade skrivbordet, bytte kuddfodral, noppade med noppmaskinen på kuddofodralen som såg hemska ut, dammade av nattduksbordet och dammsög sedan golvet igen. Jag hade hållit på så mycket i mitt rum så det var lika dammigt som det var innan jag började.. Men nu är jag som sagt färdig! Det känns väldigt skönt. Jag ska verkligen försöka hålla det såhär fint ett tag nu. Åtminstone till midsommar, som är om mindre än en vecka, hahahah. Undra om jag kommer lyckas?

Det är en jäkla försäljare från Tele2 som har ringt 2 ggr sedan mamma & pappa åkte hemifrån, och NEJ, pappa är fortfarande inte hemma! Andra gången hon ringde så mindes hon tydligen mitt namn för när hon sa hej då så sa hon "hej då Carolina". Dom där försäljarna är uppmärksamma....

Jag tror att familjen kommer hem snart, eller jag hoppas det i alla fall. Jag börjar bli lite hungrig. Mamma ringde förut och sa att dom skulle köpa grillad kyckling och potatisgratäng på vägen. Grillad kyckling älskar jag, men färdig potatisgratäng är inte gott.

Skit samma, hej då!

090613

publicerad den 2009-06-13 kl 14:16:41 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hana Pestle - Need


I'm not quite sure how to breathe
without you here
I'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were

be with me
stay with me
just for now
let the time decide when I won't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me

can I feel any more
lie to me, I'm fading
I can't drop you
tell me I don't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me

etch this into my brain for me
tell me how its supposed to be
where everything will go
and how I'll be without you by my side

my hand searches for your hand
in a dark room
I can't find you
help me
are you looking for me

090613

publicerad den 2009-06-13 kl 14:10:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det känns ganska pissigt att min bror ligger på någon strand och solar och badar på Cypern. Livet är bra orättvist.

Resten av min familj åkte hemifrån för ett tag sedan, dom skulle tydligen köpa nytt golv till köket. Lite kul att se vad dom kommer hem med faktiskt. Jag tror dock att det blir samma golv som vi har i korridoren. Det är ju snyggt så varför inte?

Idag har jag tänkt att städa i mitt rum. Plocka upp alla kläder som ligger på golvet och skräpar, städa skrivbordet, byta gardiner och kuddfodral som jag snackade om igår.

PUSS!

090612

publicerad den 2009-06-12 kl 23:08:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan, jag är trött. Febern går upp och ner lite hela tiden, när jag kom hem från Haninge Centrum hade jag 38,1. Nu tror jag inte att jag har någon feber överhuvudtaget.

Förresten, jag glömde skriva om det förut. Jag har bokat klipptid på måndag kl 11 hos Jennie! Hon sjunger i gospelkören, det är så jag känner henne. Hon jobbar på en frisörsalong i Tyresö Centrum och jag vill gärna prova på något nytt nu. Alltså inte en ny frisyr utan en ny frisör. Sist jag klippte mig blev jag inte alls nöjd så jag tänker inte gå tillbaka till det stället. Därför passar Jennie perfekt! Jag tänkte bara klippa topparna, men om hon har någon magisk idé om hur hon tycker att jag ska ha håret så är jag öppen för det också. Jag gillar ju som sagt förändringar när det gäller hår. Jag gillar i och för sig förändringar när det gäller allt.

På tal om förändringar så tänkte jag ändra lite i mitt rum nu till sommaren. Jag har ju två "uppsättningar" av textilier till mitt rum. Nu så har jag mörklila/svartrutiga gardiner och svarta och lila kuddar. Jag tänkte byta tillbaka till dom vita gardinerna som jag hade förra sommaren och lite ljusare kuddar i t ex blått och rosa. Hihih!

Nu blir det till att fortsätta att läsa När jag hör din röst. Jag har läst hela kvällen! Men när jag läser någon bok ur The Twilight Saga så blir jag som en robot, jag bara läser och läser tills boken är slut.

Godnatt!

090612

publicerad den 2009-06-12 kl 18:35:22 i kategorin Shopping l Kommentera (2)

Heej! Jag har precis kommit hem från Haninge Centrum där jag var med mamma & Anton. Anton betedde sig värre än någonsin, tjatade i affärer, gick runt och skrek och var allmänt en plåga. Mamma gick ut till bilen med honom ett tag men jag fick tillslut henne att komma in igen. Jag stod ju i provrummet med massa kläder, och utan mamma, inga kläder. Det slutade dock lyckligt och jag fick mina kläder :) Jag ber om ursäkt för dom otroligt dåliga bilderna som följer, men jag hittade inte kläderna på hm.com så jag fick ta egna....


En tygpåse; yes, jag ska bli estet på heltid!


Linne med "peace-tryck" på.


Linne med Mimmi på! Det ser ut som att jag har kommit på hur man tar med blixt nu...


T-shirt med AC/DC-tryck. YEAH!


AC/DC-trycket precis nedanför nacken


Stor, grå munkjacka! Varför heter det munkjacka egentligen?
:S

Jag är jättenöjd! Tack mamma! <3

090612

publicerad den 2009-06-12 kl 11:46:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

I'm not quite sure how to breathe without you here

Godmorgon! Nu har det gått en hel vecka på mitt sommarlov och vad har jag gjort? Ingenting. Eller jo, jag har ju det, men det var bara förra helgen. Och den här veckan har jag varit på sjukhuset, umgåtts med Pillan också. Men det känns som att jag inte gör någonting? Det är väl för att man är van vid att göra så jäkla mycket hela tiden.

Jag ska nog ta och hoppa in i duschen nu. Mamma & Anton ska äta blodpudding till lunch, vilket jag inte äter. Det går dock ingen nöd på mig, jag åt precis frukost. Sen blir det till att beställa kläder från hm.com! YEAH!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 23:30:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Imorgon åker min bror till Cypern med sin kompis och hans familj. Han behöver inte betala någonting. Ja, hans kompis är miljonär. Fan att man inte hade en kompis som var det... Imorgon är också mamma & Anton lediga, vilket är kul. Roligare det än att vara hemma ensam hela dagarna i alla fall. Vi bestämde att vi ska beställa kläder från H&M:s rea då! Min mamma är snäll hon! Sen kanske vi skulle åka till centrum och köpa en duk till bordet på verandan.

Nä nu känns det som att febern stiger åt helvete. Jag drar mig mot sängen och förlorar mig i sömnen.

Godnatt!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 21:24:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Nu har jag & mamma varit ute på en kvällspromenad. Vi gick inte så långt, men ganska långsamt så det tog ca en halvtimme ändå. Jag får tydligen inte gå snabbt eller jogga när jag har feber. Okej, jag kanske visste att det inte är bra att göra det, men när ska jag annars göra det? Jag har ju haft feber hur länge som helst och har därför inte kunnat träna och har därför gått upp massor i vikt. Inte så jäkla kul såhär inför sommaren. Därför är jag fast besluten att gå promenad/jogga varannan dag. Så det så!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 19:36:40 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Trots att jag i större delen av mitt liv har varit blond så finns det ändå mycket fler bilder på mig som brunett. Jag vet inte varför det är så. Jag kanske bara är piggare på att bli fotograferad när jag är brunett? Men i alla fall. Många har inte ens sett mig som blondin, och det blir lite konstigt i och med att jag faktiskt är blond egentligen. Därför tänkte jag lägga in en bild på mig från förrförra sommaren, då jag var blond. Jag har dock varit blondare än så, men jag hittade ingen bild på mig när jag var som blondast. Då gjorde jag dock slingor i håret så att det skulle bli ännu ljusare.



Nu måste jag också såklart lägga in en bild på mig som rödhårig. Man ser inte mitt ansikte (jag skrattar) men man ser färgen. Jag ser ju riktigt puckad ut. Men jag måste försvara mig med att bilden är printscreenad från en inspelad video. Det är Mirre som filmar tror jag.



Jag ska återgå till mitt läsande. Vi hörs!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 16:51:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah, det blev ingen promenad. Men det var faktiskt för varmt! Istället satte jag mig ute på våran veranda (där jag fortfarande sitter) och solade. Nu är det dock skugga här och sol nere på altanen, men jag tror inte att mamma, som nu har kommit hem, tycker om att jag sitter i solen. Man ska tydligen inte göra det när man har feber.... Men, jag frågade mamma om hon ville gå ut och gå med mig efter middagen.

Stackars Nea då! Hon har blivit magsjuk! Inte precis den bästa starten på sommarlovet... Även jag vet allt om dåliga starter på sommarlovet. Jag har en ganska dålig start jag med nämligen...

Nä nu ska jag fortsätta att läsa När jag hör din röst, det är skumt men jag fastnar lika mycket för den nu, den tredje gången jag läser den, som jag gjorde när jag läste den första gången. Det är helt enkelt en utmärkt bok! Praise the Lord for Stephenie Meyer!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 14:05:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej. Min dag är precis lika tråkigt som igår. Jag funderar på om jag ska ta mig ut och gå en promenad eller något, trots min feber. Jag är ju väldigt trött, men jag vet inte vad jag ska göra annars. Jag håller ju på att dö av tristess. Jag tror fasen att jag ska ta mig ut och gå nu. Jag kan ju knappast bli tröttare av det. Bloggar när jag kommer tillbaka!

090611

publicerad den 2009-06-11 kl 09:49:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon alla pigga och glada! Jag är inte pigg och glad. Jag vet inte varför människor envisas med att ringa hem till mig kl 9 på morgonen. VAD ÄR DERAS PROBLEM?!?! Ni fattade rätt, det var ännu en försäljare som ringde och väckte mig. Innan jag går och lägger mig ikväll ska jag fasen dra ut telefonen i mitt rum. Då hör jag i alla fall inte lika mycket.

Jag sitter med min dator i knät i soffan. Jag undrar varför pappa inte tog med sig den för att lämna in den, men han glömde väl det. Då ser jag ingen anledning till varför jag inte kan använda den. Om den börjar lukta konstigt och komma gnistor ur den så lovar jag att jag ska stänga av den.

Jag sörjer över mitt The Sims 2- spel. Jag lånade ut det till Pillan för hur länge sen som helst och jag får inte tillbaka det. Alltså, det är inte så att hon har det och vägrar ge tillbaka det, utan hon vet inte var det är. Förmodligen ligger det ute i en kartong där hon lade det när dom flyttade sist. Nu ska dom flytta igen och ser ingen anledning till att packa upp kartongerna som fortfarande står kvar ute i garaget, och det förstår jag med att man kanske inte vill, men jag vill faktiskt ha tillbaka mitt spel. Jag har sagt det i ett år nu. Jag blir faktiskt lite ledsen... Jag har ju rätt att få tillbaka det, det är ju mitt spel!

Nä nu ska jag äta frukost. Jag är hungrig som en gris (ja, grisar är också hungriga, precis som vargar).

090610

publicerad den 2009-06-10 kl 17:12:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej. Det är med sorg i mitt hjärta som jag meddelar att min dator måste lämnas in på reparation. Pappa ska lämna in den imorgon. Det var när jag satt med datorn i knät i min säng, precis efter att jag hade skrivit det förra inlägget och lyssnade på musik med min bror. Då känner jag helt plötsligt en konstig lukt. När jag kollar på kabeln så ser jag att det kommer små små gnistor från det stället där man stoppar in kabeln i datorn! Läskigt värre! Jag kommer därför inte ha tillgång till min dator på ett tag. Men nu anvnder jag min pappas dator, och när han är på jobbet imorgon så kan jag använda datorn på kontoret, så det går ingen nöd på mig! 

Snart blir det middag, kycklingwok! :D 

090610

publicerad den 2009-06-10 kl 14:31:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan! Precis som jag skrev igår så består min dag idag av att slappa. Min bror hade skolavslutning idag så han kom hem med sina betyg i ett kuvert. Han går ju dock bara ut åttan, så han har ju chans att höja alla betygen, utom ett. Slutbetyget i musik sätts av någon konstig anledning i åttan om man går på Strandskolan. Det var likaant för mig. Man har alltså ingen musik i nian. Det är riktigt dåligt tycker jag.

När han kom hem så cyklade han iväg i stort sett på en gång för han skulle tydligen till frisören. När han kom hem var han snaggad. Han har typ inget hår kvar! Han gjorde precis samma sak förra sommaren, fast då var jag inte ens hemma. Jag var på Öland i en vecka och när jag hem hade han rakat av sig håret. Fast han passar ganska bra i att vara snaggad. Bättre än vissa andra som är det i alla fall.

Jag bakade kladdkaka till honom också! Jag vet att han tycker att skolan är jättejobbig så här ska det minsann firas att man har sommarlov! Den här kladdkakan blev dessutom en av mina lyckade! Jag brukar inte riktigt få till kladdkakor annars.. Jag vet inte varför, men dom vill liksom inte samarbeta med mig.

Jag käkade bara en risifrutti till lunch så jag ska nog ta och fixa något mer att äta. Feber har håller sig runt 38 grader om det var någon som ville veta. Hahah...

090610

publicerad den 2009-06-10 kl 09:20:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Nä, det är ingen god morgon. Jag förbannar idioten som ringde hem till mig för ca 15 min sedan och väckte mig. En jäkla försäljare! Vem fan ringer kl 9 en onsdagmorgon?!?! Bara idioter...

Nu sitter jag i min säng, äter frukost och tittar på Twilight. Det var nämligen så att jag inte kunde somna om efter att den där idioten ringt och då blev jag ganska förbannad. Jag drömde ju fasiken en bra dröm! Nu kommer jag inte ihåg vad jag drömde, men jag kommer ihåg att det var en bra dröm i alla fall.. Nu är den förlorad för alltid... Det bästa jag kan göra nu är alltså att titta på Twilight. Varför vet jag inte. Jag fick bara för mig det.

Jag är helt rubbad.

090609

publicerad den 2009-06-09 kl 23:04:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Min kväll har varit fruktansvärt tråkig. Jag har inte gjort någonting annat än att zappa mellan kanalerna på TV:n. Jag tänkte baka scones, men pappatyckte inte att det var någon bra idé. Varför har jag ingen aning. Egentligen skulle jag ha varit med Doddo i hennes skolan imorgon, men jag känner att jag inte kommer orka det. Jag behöver sova imorgon, och då menar jag verkligen det. En dag av typen ligga-i-sängen-och-läsa-hela-dagen.

Nu börjar Sex and the City på trean! Godnatt!


090609

publicerad den 2009-06-09 kl 18:29:00 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)

Hejsan! Här kommer en ny önskelista från mig! Men det betyder inte att jag inte fortfarande önskar mig dom grejerna som var på den förra... Och den förrförra.. Hahah!



Dom flesta av grejerna är från H&M, men gladiatorsandalerna och den lilla, svarta väskan kommer från Lindex och den stora väskan längst upp till vänster är från Monki.

OBS!!!! Jag tänker inte ha på mig alla kläderna samtidigt! Jag kände mig lite tvingad att förklara min skumma stil..

090609

publicerad den 2009-06-09 kl 17:27:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Jag har ont i min stackars arm som har fått utstå både blodprover och blodtrycksgrej. Jag tror fasen att det gjorde ondare att kolla blodtrycket än att ta blodprovet. Dom hade en konstig maskin som pumpades upp av sig själv så det spändes väldigt hårt runt armen. Det var efter dom hade tagit 6 rör blod så det var inte så jätteskönt. Jag har ju dock övervunnit min fobi för nålar. Inget ont som inte för något gott med sig!

Annars så gjorde dom ingenting som någon annan inte redan har gjort. Dom tog mer blod för att kunna kolla saker som dom andra läkarna inte har kollat. De första svaren kommer inte förrän nästa vecka och de andra inte förrän om ca två veckor. Det kändes i alla fall bra att läkaren som jag var hos idag hade olika teorier om vad det kunde vara. Innan så har det ju bara varit ett stort mysterium.

Efter att jag hade varit på sjukhuset så åkte jag hem till Pillan där jag åt min lunch som bestod av en kycklingmacka som mamma köpte åt mig på Pressbyrån. Vid tre gick jag till Antons dagis där det var gårdsfest eller vad man ska kalla det. Alla barnen sjöng oh var jättegulliga och sedan satt vi i gräset och fikade. På dagen ösregnade det, men då blev det helt plötsligt sol! Också ett mysterium..

Nu ska jag sätta mig och ta det lugnt ett tag. Jag blir verkligen jättetrött av att vara på sjukhus. Jag började läsa New Moon igen igår, hahah. Eller snarare den svenska motsvarigheten, När jag hör din röst, men det är bara för att jag inte har den på engelska.

Vi hörs!

090609

publicerad den 2009-06-09 kl 09:07:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon.

Jag tycker att det borde vara förbud på att ställa klockan på sommarlovet om man inte ska göra något kul, typ ut och resa eller något. Fan inte sjukhusbesök med blodprover och undersökningar.

Det är alltså därför jag sitter uppe nu och äter frukost en regnig sommarlovsdag som denna. Jag börjar tro att det inte blir någon sommar. Det kommer vara kallt och regnigt ända tills skolan börjar igen. Okej, pessimisten talar.

Jag hade en konversation på msn igår med en gammal klasskompis, och han gjorde det klart för mig att jag dömer väldigt mycket. Jag ville absolut inte lyssna, men det visade sig att det han sa faktiskt "made sense". Skumt när människor förändras tycker jag, Jag har förändrats jättemycket det här året, och då är det klart att andra också har det, men det vill jag inte riktigt inse.

Okej, skit samma. Jag tänkte kolla runt lite på lite shopping oh lägga upp en ny önskelista här. Jag tror dock inte att jag hinner det nu, mn när jag kommer hem så!

Önska mig lycka till! PUSS!


090608

publicerad den 2009-06-08 kl 20:23:21 i kategorin Youtube l Kommentera (0)



Anna Ternheim - Tribute to Linn

Lyssna efter meningen "Sometimes you're lucky, sometimes you're not".
Det är den mest brutala mening jag någonsin hört i det här sammanhanget.
Men låten, den är så underbar så jag gråter.

090608

publicerad den 2009-06-08 kl 20:18:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jaha. Då ska man till Sachsska Barnsjukhuset imorgon.

Min feber har stigit till 38 grader igen. Jag börjar undra om mitt liv är något form av The Sims-spel där någon sitter och drar upp och ner min feber. Ungefär, idag ska Carro inte ha någon feber och börja hoppas på att bli frisk men imorgon ska hon minsann få feber igen och må dåligt.

Fan ta den som spelar.


090608

publicerad den 2009-06-08 kl 17:05:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej igen! Nu är mina bröder hemma också. Dom sitter här vid köksbordet och gör pappersflygplan. Anton säger att han vill ha ett snabbare plan, hahah.

Pillan kom i alla fall, fast väldigt mycket senare än vad vi ursprungligen bestämde. Det blev heller ingen promenad, bara kaffe och babbel. Hon berättade att hon skulle flytta! Bara sådär! Redan 1 juli! Tur nog så är det inte så långt bort, men det blir ju längre än vad det är nu mellan oss. Fast huset som dom ska flytta till har pool! Så himla coolt!

Nu kom mamma och pappa hem!

See you!

090608

publicerad den 2009-06-08 kl 13:43:12 i kategorin Youtube l Kommentera (1)

Pillan bestämde sig för att jobba istället. Snacka om att bli dissad! Men men, jag får väl sitta här i min ensamhet. Jag har inga vänner... Hahahah!

Tänkte också lägga upp en video från när Jonis & Anton leker pirater på lördagsmorgonen. Jag fattar inte hur dom orkar.


Hahahahahahah!

090608

publicerad den 2009-06-08 kl 10:21:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag gick faktiskt upp för en timma sedan, men jag drog mig ut på en morgonpromenad/joggingtur. Det blev inte så himla mycket jogging, men jag är jäkligt stolt över mig själv ändå. Det är ju tydligen bäst att träna på morgonen då man inte har ätit något. Då är det fettet som bränns istället för energin, för man har ingen! Nu har jag ätit äggmackor till frukost, men jag är jättehungrig fortfarande! Jag får ta och fixa till något mer.

Jag hoppas på att Pillan kommer hit senare. Vi skulle kanske gå ut och gå, och det blir nog bakning också på ett eller annat sätt. Typiskt oss. Gå ut och gå för att vara hälsosamma och sedan gå in och baka. Väldigt ointelligent av oss. Men vad fasen, vad spelar det för roll om hundra år?
 
Dom flesta går fortfarande i skolan idag, moahahahahahah! Skadeglädje.. DET ÄR SÅ JÄKLA SKÖNT MED SOMMARLOV!

090608

publicerad den 2009-06-08 kl 00:37:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Moahahahahah! Medans andra sover sitter jag uppe och gör en ny header. Jag har dessutom valt att bara ha vit bakgrund för tillfället. Om jag tar någon fin sommarbild så kanske den blir bakgrunden. Vem vet? Men jag tycker det blev ganska snyggt nu faktiskt. Jag har dessutom bytt namn på bloggen, och beskrivning. Den heter nu "C A R R O - Raise your hopeful voice". Nice, eller hur? Jo men det tycker jag serru. Vi hörs imorgon!


090607

publicerad den 2009-06-07 kl 21:30:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Innan jag stänger av datorn och sätter mig i vardagsrummet med mina föräldrar och tittar på någon random film så tänkte jag skriva ett litet inlägg. Mina föräldrar frågade förresten mig om jag har lust att passa Anton dagtid i en vecka så att han inte behöver vara på dagis lika mycket i sommar. Jag får t o m pengar för det! Jag menar, ofta man säger nej då? Jag tycker att det är roligt att passa min lillebror, han är helt underbar. So, here comes Carro, the babysitter! Känns i och för sig väldigt fel att kalla Anton, Elin & Emma för bebisar, för det är dom ju inte, men jag hittade inget annat ord...

Imorgon behöver jag inte ställa klockan. Jag behöver inte ens gå upp. Livet är härligt.

090607

publicerad den 2009-06-07 kl 16:38:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Hur är det med er? Jag kan säga att mitt liv kan inte bli så mycket bättre just nu. JAG HAR SOMMARLOV FASEN! :D Det är verkligen lycka för mig!

Mirre ringde vid tvåtiden och frågade om våran inplanerade promenad så vi gick då ut ett tag. Vi gick till Uddby, vidare till Alby friluftsgård (i Tyresö, inte i förorten Alby!) och in i skogen. Vi gick vilse ett tag med lyckades tillslut hitta tillbaka. Herregud, tänk att man fortfarande kan gå vilse där så många gånger som man har varit där och orienterat med skolan! Men det var trevligt att spendera lite tid med Mirre också. Det blir inte så ofta som jag skulle vilja.

På vägen hem så stannade jag till vid familjen som jag brukade passa barn hos och pratade. Jag hörde av mig förra veckan till mamman i familjen men hade inte fått något svar, men nu fick jag det underbara beskedet att dom gärna vill ha hjälp med barnpassning under sommaren! Det är ju jättebra för mig som inte har något annat sommarjobb! PENGAR! Dessutom är barnen så gulliga så jag skulle fasen kunna tänka mig att passa dom gratis, hahah. Men jag behöver dock pengarna..

By the way, någon annan än jag som blivit helt insnöad på Dead by April?! Dom äger!

Nu tänkte jag kolla med mamma om det är något som jag kan hjälpa till med, jag känner mig väldigt hjälpsam idag. Jag satt t o m och diskuterade EU-valet med mamma och pappa idag! Dom hade ingen aning om vad dom skulle rösta på så jag hjälpte dom med att göra ett test på aftonbladet.se och komma med mina finfina åsikter, hahah. Men jag bloggar senare!

Take care!


090607

publicerad den 2009-06-07 kl 12:38:32 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon! Jag har precis dragit mig upp ur sängen. Jag har ingen aning om varför jag var så trött idag. Jag menar, det blev ju inte jättesent igår. Jag brukar bara sova till 12 om jag går och lägger mig vid 3-4 tiden. Men men, det är ju sommarlov! Ingen press längre om att gå upp på morgonen!

Nu sitter jag i köket med min dator och dricker mitt morgonkaffe. Jag har ätit flingor med jordgubbar och mjölk också. Det är ju sommar så att det skriker om det!

Hmm, jag såg nyss en kallelse på kylskåpet. Jag ska tydligen till Sachsska Barnsjukhuset på tisdag kl 11. Inte så kul att börja sommarlovet så. Mamma sa dock onsdag till mig förut, men det här betyder ju att jag kan åka på Fredrics spelning på onsdag. Det är ju bra. Men å andra sidan bestämde jag med Dodds att jag skulle följa med till hennes skola på tisdag, vilket jag inte kan göra nu. Jag kanske kan följa med imorgon istället.

Nej nu ska jag byta om.

PUSS HEJ!

090607

publicerad den 2009-06-07 kl 01:39:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen tjena! Jag är precis hemkommen från the big city där jag var med Dodds. Det blev bara hon & jag, Mirre tyckte att det blev för sent. Och ja, det blev ganska sent. Men kul hade vi! Vi bestämde oss för att se Änglar och Demoner, som alla har pratat om den. Jag tycker verkligen att den var mycket bättre än Da Vinci-koden och som tur var så kom jag inte ihåg så mycket av boken. Filmen var konstant spännande, man kunde aldrig slappna av! Den är definitivt sevärd.

Innan käkade vi i Kungshallen och vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle äta nachos eller friterad kyckling, så vi tog en av varje och delade. Mycket smart av oss. Sen gick vi tillbaka till T-cen, Hemköp och köpte godis. Man kan ju bara inte köpa godis på bion, det är sjukt dyrt!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan gå och lägga mig. Imorgon blir det promenad med Mirre!

PUSS!

090606 Bilder!

publicerad den 2009-06-06 kl 18:12:44 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Hejsan! Jag tänkte bara lägga ut lite bilder från dagen! Jag har dessutom en video från när Jonis springer runt och leker pirat med Anton. Väldigt underhållande! Men den hinner jag inte lägga upp nu. Men i alla fall, bilder!


Hahahah, Jonis som pirat!


Santi och Anton, korttrick var det här!


Jonis, Simon & Santi. Korttrick som sagt..


Jag alldeles nyss..

Jag hoppas Dodds ringer snart för jag vill dra!

Puss!

090606

publicerad den 2009-06-06 kl 17:04:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Jonis och Santi drog för ett tag sedan. Dom skulle hem till Jonis och äta middag. Själv ringde jag Dodds och frågade lite om ikväll. Det visade sig att Nea inte alls kunde ha en liten "gathering" hemma hos sig för hon skulle tydligen på middag någon annanstans. Därför bestämde jag & Dodds att vi skulle gå på bio istället. Jag ringde även Mirre och frågade om hon ville hänga med, vilket hon ville! Det blir alltså en skön kväll med tjejkompisar! Härligt! En skön start på sommarlovet. Dock så har Dodds & Mirre skola i en hel vecka till! Fast dom börjar en vecka senare i augusti. Rättvist ska det vara.

Nu har jag duschat och tänkte kamma ut håret. Just nu har jag på skallen i en handduk. Sen ska jag nog ta och sjunga lite. Jag kommer sakna sånglektionerna i sommar! Buhu! Det är lite sorgligt att ha sommarlov.. Fast ändå inte.

PUSS"

090606

publicerad den 2009-06-06 kl 14:36:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu sitter jag, Jonis, Santi, Anton & Simon i köket och trollar med kort. Hahah. Anton är i himmelriket. Vi ska snart baka ut bullarna! Yeah!


090606

publicerad den 2009-06-06 kl 11:10:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det finfint. Febern ligger på 37,7, vilket för mig är feber, men det är inte mycket! Jonis har fullt upp med att leka pirat med min lillebror. Som tur är kommer Santi hit också så då kanske han kan avleda Anton ett tag med sina trolleritrick. Vi ska gå och möta honom vid bussen sen och tänkte ta med Anton som då kan få sitt lördagsgodis.

Ikväll ska jag träffa Dodds, Nea & Mirre. Eller förhoppningsvis alla 3, men jag vet inte riktigt hur det blir. Vi får se. JAG HAR SOMMARLOV! :D

090605

publicerad den 2009-06-05 kl 21:53:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Det har inte hänt så mycket sedan sist jag bloggade. Santi drog iväg vid fem för han skulle på någon cirkusföreställning. Som tur var kom pappa hem just då så han kunde skjutsa honom till bussen. Jag och Jonis orkade verkligen inte gå med honom, hahah. Det var ju kallt ute!

Nu har vi tittat på Talang. Jag har aldrig sett på det förut! Mycket underhållande faktiskt. Snubben som dansade var ju helt klart bäst.

Jonis ligger för tillfället i min säng med mitt täcke över sig. Hon är ovanligt trött idag och fryser som en gris (jo, grisar fryser faktiskt!). Vi ska nog gå och lägga oss snart. Hahah, trötta som vi är. Men vad fasen, det är sommarlov! Man kan vara uppe sent någon annan kväll!

Puss!

090605

publicerad den 2009-06-05 kl 16:19:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Här sitter jag. Santi sitter i fotöljen och spelar gitarr och Jonis ligger i soffan och sover. Hahahah. The gang is hanging out.

090605

publicerad den 2009-06-05 kl 06:40:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Det har inte regnat såhär mycket på ett bra tag. Jag sitter i mitt rum och dricker varm choklad, precis som om det vore vinter. Men jag kan ju inte hjälpa att det är kallt! Var det någon som sa växthuseffekten? Nää, tänkte väl det.

Bussen som jag ska ta går 7.43 så jag måste gå härifrån allra senast 7.25. Det betyder att jag har ovanligt mycket tid! Jag borde utnyttja tiden och börja sminka mig. Jag måste bara läsa lite bloggar först...

Bloggar igen när jag har sommarlov!

090604

publicerad den 2009-06-04 kl 23:13:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Varför känns det som att alla tar studenten i år? Det här året är verkligen året att ta studenten. Det gör ju då inte jag. Jag går bara ut ettan. Katastrofalt tråkigt. Fast ganska skönt att inte behöva avsluta ett kapitel. Jag hade så svårt med det när jag gick ut grundskolan så jag bävar nästan inför studenten bara p g a den anledningen.

Familjen kom i alla fall hem för ett tag sedan från studentmottagningen som vi var på. Inte en så rolig dag att ta studenten på dock. Det har regnat precis hela dagen. Kul att åka flak i regnet. Eller inte.

Imorgon är det skolavslutning och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag skulle kunna ha på mig samma kläder som jag hade på studentmottagningen, d v s chinos, svart linne, svart kavaj med uppvikta ärmar, mittbena och uppsatt hår. När det kommer till sminket så ska det vara ganska mycket för att kompensera det maskulina i outfiten. Jag hade dessutom mina gladiatorklackar. Det kommer jag nog inte kunna ha imorgon dock, det blir för jobbigt att gå i. Piss att man bor så långt ifrån bussen.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag börjar 8.40 imorgon, vi ska sjunga upp med kören.. Jag hatar kör!

090604

publicerad den 2009-06-04 kl 15:43:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Soft dag måste jag säga. Jag kom till skolan runt halv tio, det var då naturkunskap på schemat. Vi satt där ett tag men gick sedan för det var tydligen ännu en "säga hej då-lektion". Då undrar jag varför vi var tvungna att komma dit överhuvudtaget? Men i alla fall, efter det hade vi GeMu. Magnus, som by the way är världens bästa lärare, var jättesnäll och hade tagit med sig glass till oss! Ni vet såna som man åt när man var liten? Vaniljglasspinnar. Supergott och nostalgi! Vi fick dock veta att vi inte ska ha Magnus i GeMu nästa termin för han ska vara pappaledig. Piss säger jag om det. Jag överdriver inte när jag säger att GeMu var roligt bara för att vi hade honom. Men förhoppningsvis så får vi tillbaka honom terminen efter det. Annars blir jag ännu mer pissed!

Jag ska på studentmottagning ikväll. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Om det hade varit varmt och sol så hade det varit ganska självklart att ha klänning, men nu vet jag inte alls. Man måste ju ha tights under om man ska ha klänning, och jag har inga genomskinliga, bara svarta. Fast det kanske funkar det också? Det är ju fasen inte mitt fel att det är kallt och ruggigt som om det vore oktober. Därför borde jag få ha svarta tights. Punkt.

090604

publicerad den 2009-06-04 kl 07:44:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Dagen innan skolavslutningen. Jag kan inte fatta att en tredjedel av gymnasiet redan är förbi. Det är helt sjukt.

Ni som inte kikade in på min blogg när jag hade omröstning om designen får skylla er själva. Alex var den enda som röstade och hon röstade på att det skulle vara som vanligt igen, vilket det nu är! Ser ni? Jag kan minsann göra som andra vill! När jag vill själv också.. Hahah.

Nu ska jag ta mig i kragen och sminka mig. Igår hann jag inte det så jag såg ut som en slashas, helt osminkad och mjukiskläder. Usch säger jag om det. Man blir mycket piggare bara man tar på sig jeans och en fin topp. Det borde alla veta!

Idag har jag halvdag förresten, eller vi börjar senare också. Jag har bara 2 lektioner! Naturkunskap och GeMu! Hallelujah! Jag kanske hämtar Anton på vägen hem. Det beror på när jag kommer hem..

Puss!

090603

publicerad den 2009-06-03 kl 23:01:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Jag var som sagt och fikade hos Pillan. Hennes pappa skjutsade hem mig sen när han skulle åka och handla. När jag kom hem satt pappa på precis samma ställe som han suttit på 2 timmar tidigare när jag gick iväg. Hahah! Han sitter och planerar köket som vi tydligen ska göra om. Han är i himmelriket när han sitter och mäter, ritar ritningar och klipper ut saker. Det blir säkert jättefint, men jag fattar inte så mycket av vad han snackar om. När jag kom hem började han redogöra för hur det skulle se ut men jag hängde inte riktigt med :P

Nej nu är det läggdags! Fast jag har lite sovmorgon imorgon! Yeah!

090603

publicerad den 2009-06-03 kl 19:15:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Vad tycker ni om den nya designen? Är den fin eller ska jag ta tillbaka den gamla? Jag kan inte bestämma mig.. Nu kör jag på demokrati i min blogg! Lämna åsikter!

Nu drar jag till Pillan och fikar. Hon hade tydligen bakat kladdkaka och kokat kaffe. Kan någon säga nej till det? Nej.

090603

publicerad den 2009-06-03 kl 17:10:35 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

I'm home. Efter en inte så lång skoldag som jag inte gjorde något vettigt på så är jag hemma igen. GeMu-lektionen bestod av att lyssna på varandras favoritlåtar. Det är ganska mycket musikfascism bland oss elever och det vill såklart lärarna motverka. Därför hade vi ett långt snack innan om hur viktig musiken är för varenda en som går musik, och även för andra också såklart, att den ligger så nära hjärtat så om någon klankar ner på musiken man lyssnar på så blir det som om personen skulle klanka ner på just dig. Jag tror att alla egentligen är överrens om att man inte kan säga att musik är bra eller dålig, men många glömmer det ibland. Musik handlar om personliga associationer. Musik är personligt. Du får därför inte säga till någon som spelar upp sin favoritmusik att den är dålig. Du kan sabba hela den personens självförtroende. Det här kan verka larvigt, men jag vet precis hur det känns att bli hånad för musiken man lyssnar på. Om du någonsin gör så i min närvaro som sjunker du i mina ögon.

Jag spelade upp Young Love - Gavin Degraw. Det är inte min favoritlåt egentligen, men jag lyssnar väldigt mycket på den just nu.

Efter det hade vi i alla fall idrott. Ingen trodde att vi skulle ha det idag (vet inte varför egentligen), men det hade vi. Jag skulle i vilket fall som helst inte vara med men jag gick ett varv runt Trekanten ändå med Eddie och Fille. Jag fick därför min första aktiva närvaro på säkert 2 månader! Wohoo!

Efter lunchen hade vi svenska då vi satt och berättade minnen från vårat första år på STEG (Sthlms Estetiska Gymnasium). Otroligt roligt! Det var mycket som jag hade glömt men som andra kom ihåg och då blev det på något sätt levande igen.

Sen hade vi engelska, men det var bara i några minuter för att säga hej då typ. Vi fick tillbaka lite gamla arbeten som jag kastade på en gång. Usch säger jag bara om det. Ingen Inså hade jag idag så jag slutade vid 14! Jag åkte via centrum hem och gick till mammas jobb ett tag. Sedan åkte jag bil med henne hem.

Nu ska jag läsa en bok med min lillebror. Han är underbar!

PUSS"

090603

publicerad den 2009-06-03 kl 08:18:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag har precis kommit till skolan. Jag tänkte först inte gå. Jag låg därför kvar i sängen till kvart i sju. Alltså 1 timme längre än vad jag ska. Jag hann därför bara gå upp, slänga på mig kläder och äta lite frukost innan jag åkte med mamma till bussen. Vi måste lämna in skåpnycklar och matkort idag, så jag var tvungen att åka till skolan.

Snart börjar min GeMu-lektion, jag har inte varit med på flera veckor.

090602

publicerad den 2009-06-02 kl 22:40:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag tänkte fixa lite ny bakgrund och sånt här, men klockan blev för mycket. Jag får sitta med det imorgon eller något.

Jag hörde precis att det ska bli 5 grader på torsdag!!!!! Det blir vinter igen!!!!!!! HELVETE! JAG KOMMER FÅ HA JEANS OCH SKINNJACKA PÅ SKOLAVSLUTNINGEN! KATASTROFALT!

Men i alla fall... Jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det skoldags igen.

Förresten, grattis till Hilda som fyller år idag! :D <3

090602 - New Moon!

publicerad den 2009-06-02 kl 20:19:26 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

Hej! Nu har jag suttit och tittat på alla klipp som finns från MTV Movie Awards som var natten mellan söndag och måndag. Twilight is the shit! Här är alla priser som vanns av någon associerad till Twilight.

- Best Movie: Twilight
- Best Female Performance:
Kristen Stewart, Twilight
- Breakthrough Performance Male:
Robert Pattinson, Twilight
- Best Fight:
Robert Pattinson vs. Cam Gigandet, Twilight
- Best Kiss: Kristen Stewart och Robert Pattinson, Twilight


Under tiden släpptes också den första trailern till New Moon! Någon mer än jag som har längtat sjukt mycket efter att få se minsta lilla ur filmen?! Jag är överlycklig nu! Men, jag måste få säga att Jake som varulv ser lite... datagjord ut. Det är han ju, men ändå. Vad tycker ni?


090602

publicerad den 2009-06-02 kl 17:21:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

2 juni. Det är helt sjukt.
Jag har förlorat en hel månad!

Idag var jag i skolan på morgonen. Vi hade klassensemble och lyssnade på gamla inspelningar som vi har gjort under året. Mycket underhållande! Efter det var jag med en stund på samhällskunskapen innan pappa kom och hämtade mig. Vi åkte till Astrid Lindgrens sjukhus. Jag orkar inte ens förklara allting, men det har inte hänt ett skit idag. Jag har gjort lungröntgen som inte visade något. Jag kommer få en kallelse från Sachska barnsjukhus istället dit jag tydligen hör. Jag säger bara en sak; Sveriges akutsjukvård suger!


090601

publicerad den 2009-06-01 kl 23:07:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan! Jag är hemkommen från konserten! Det gick faktiskt bra! Jag är nöjd! Jag är också evigt tacksam till Linnea, Sebbe, Magnus & Johan för att ni spelade. Det kunde inte ha blivit bättre. Jag menar allvar, ni är bäst! Jag sitter faktiskt och lyssnar på inspelningen just nu! Jag har ett väldigt skumt vibrato ibland, jag får det ibland när jag är nervös. Jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Jag & pappa bestämde precis att han ska hämta mig i skolan kl 10 imorgon och åka till sjukhuset. Det är bra för då hinner jag tömma skåpet innan och så. Jag kan inte fatta att det är skolavslutning på fredag! Det är helt sjukt!

Nu lyssnade jag på mig själv igen. Jag är skitstolt över att jag gjorde det överhuvudtaget med tanke på omständigheterna! Fasiken! Nu är jag glad! Och jag har världens bästa kompisar, jag går i världens bästa skola!

KÄRLEK! <3

090601

publicerad den 2009-06-01 kl 14:59:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan svejsan! Ledsen för bristen på uppdatering sista dygnet. Jag åkte till Karolinska sjukhuset igårkväll och kom hem väldigt sent. Dom stoppade b la in en kamera i näsan på mig. Det var inte skönt. Sen tog dom massa blod så att dom skulle kunna kolla för massa olika saker. Jag fick dock åka hem iigen och ska komma tillbaka imorgon förmiddag.

Jag har precis haft soundcheck på min låt som jag ska köra på konserten ikväll! Det blir av! Dock inte med det ursprungliga bandet. Inte ens med lärarbandet. Jag och Linnea lyckades sno ihop ett litet band idag på förmiddagen! Nu är det Magnus (min ljudtekniklärare) som spelar bas, Sebbe (går i musiktvåan) spelar trumset och Johan (lärare i ensemble i trummor) spelar lite tamburin och annat som gör så att det låter bra. Jag är nervös!

Jag har inte ätit någonting sen imorse, jag kunde inte äta lunch. Jag har mått väldigt illa hela dagen, och mycket av det är nog medicinen men också nervositet såklart. Jag har ingen aning om vilka som kommer ikväll. Men Dodds kommer i alla fall! :D

Önska mig lycka till!