Den eviga samhällskunskapen

publicerad den 2009-03-31 kl 15:11:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag börjar tro att samhällskunskapsuppsatsen varar för evigt, för hur länge jag än sitter vid datorn så kommer jag inte framåt. Men nu är jag faktiskt fast besluten att göra det. Komma framåt alltså. För om jag inte gör det så kan jag inte gå på Mirres föreställning ikväll, som jag säkert har skrivit minst två ggr förut. Men nu menar jag det faktiskt, på riktigt. Därför ska jag inte blogga mer. Just nu i alla fall.

Kärlek,
Carro

Tisdag

publicerad den 2009-03-31 kl 12:24:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag går och tänker på att jag vill att den här veckan ska gå lika fort som den förra. Dock så kom jag på att jag inte vill att dom närmsta dagarna ska gå snabbt för jag har jättemycket kvar på  min uppsats. Ulrika var inte där på samhällskunskapen idag heller, vilket bidrog till att jag inte gjorde så mycket idag heller. Men jag skrev färdigt min inledning i alla fall. Jag glädjs åt att jag har flera timmar på mig efter skolan när jag kan plugga innan jag ska till Skärholmen på Mirres föreställning.
Snart är det dags för klassråd. Inte kul.

Kärlek,
Speciellt till Jonis, <3
Carro

Samhällskunskap utan plugg

publicerad den 2009-03-30 kl 21:33:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har inte skrivit en enda mening sedan igårkväll. Jag kommer inte ens kunna gå på Mirres föreställningsgrejs i Skärholmen imorgon för att jag inte får någonting gjort. Nu satt jag i och för sig med matten som jag inte gjorde färdigt men kom en bit på i alla fall. Synd att den är tills imorgon..
Men allvarligt, när det gäller samhällskunskapen ligger jag riktigt risigt till. Jag kan inte koncentrera mig alls utan sitter bara och gör annat. T ex bestämmer vilken låt jag ska sjunga på konserten senare i vår. Dock så kan jag inte bestämma mig i just den frågan.
Jag avundas min lillebror så himla mycket som bara behöver vara på dagis hela dagarna och när han kommer hem så är han bara hemma. Han har inte massa saker han måste göra hemma för att kunna gå till dagis dagen efter. Snacka om ångestfri tillvaro. Han kan gå och lägga sig när han vill utan att behöva oroa sig över att han egentligen borde plugga istället för att sova.
Jag är så fruktansvärt trött nu så jag skulle kunna somna när som helst. Fan vad jag hatar mitt liv just nu. Nej, det gör jag inte, men jag hatar samhällskunskapen i alla fall. Och naturkunskapen som ska lämnas in efter lovet. Dock så ska vi få en ny lärare i naturkunskap för våran nuvarande har tydligen fått ett annat jobb som han var tvungen att byta till direkt. Därför känns det extra onödigt att sitta med en uppsats hela påsklovet när läraren som gav oss uppgiften inte ens jobbar kvar på skolan tillräckligt länge för att kunna ta emot den. Piss alltså.
Men nu, istället för att sitta här och klaga så måste jag faktiskt få lite skrivet på min samhällsuppsats, annars kommer jag inte kunna sova i natt. Eller det kommer jag visst det. Men jag kan ju alltid intala mig att jag inte kommer det.

Puss på er!
Carro

Ångest

publicerad den 2009-03-30 kl 16:52:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag måste erkänna att jag har lite ångest över att jag inte gjorde någonting på samhällslektionen idag. Jag satt bara och chattade på msn istället. Det blir ju bara mer att göra nu istället! Jag borde nog sätta igång om jag ska hinna färdigt tills på torsdag.

Kärlek,
Carro

Samhällskunskap utan lärare

publicerad den 2009-03-30 kl 11:19:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Det är då man inte får någonting gjort. Jag sitter ute i en av sofforna med min dator tillsammans med Jonis, Santi, Paul, Eddie och Linnea. Jag tror att den enda som faktiskt gör någonting vettigt är Eddie. Kanske Paul också, det är lite svårt att se. Dock så är det väldigt tyst men ingen gör något. Alla är väl för trötta antar jag. Jag gläds åt att få åka hem tidigare än alla andra för att kunna plugga.

Kärlek,
Carro

Måndag morgon

publicerad den 2009-03-30 kl 08:21:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag sitter nu i korridoren utanför klassrummet i skolan och bloggar lite. Jag ska snart ha svenska vilket jag faktiskt har sett fram emot! Vi har inte haft svenska på jättelänge. Hoppas bara inte att vi får tillbaka proven.. Det gick inte så bra för mig.
Nej nu får det vara nog.

Kärlek,
Carro


The grass is greener on the other side

publicerad den 2009-03-29 kl 22:19:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag har faktiskt pluggat den här kvällen och fått lite skrivet på min uppsats i samhällskunskap. Jag är dock långt ifrån färdig och gläds därför åt att jag har samhällskunskap imorgon och kan skriva då. Dessutom har jag kompledigt från italienskan i och med att vi var på bio förra veckan. Då kan jag också åka hem och plugga. Det värsta är att jag vet att jag kommer få mer läxor imorgon som jag också kommer behöva ta itu med. Man kan aldrig bara fokusera på en sak, utan man måste alltid ha så många bollar i luften. Det är tur att det är påsklov om en vecka!
På tal om påsklov så ska ju jag och min familj till Åre och bo hos mammas arbetskompis och hennes familj i deras stora andelshus som dom har där uppe. Varken jag, pappa, Simon eller Anton hade träffat dom förut så dom var och fikade hos oss idag, eller alla utom systern som var hemma med feber. Jag tror att mamma sa att hon är 95a. Och snubben heter Simon, precis som min bror, och är 93a så jag antar att Simon & Simon kommer komma bra överens. Jag har alltså ingen att umgås med. Tur att jag har en uppsats i naturkunskap att skriva under lovet då....
Jag har haft lite roligt med en synonymsordlista när jag skriver min uppsats. Nu kommer jag skriva en liten, kort text som handlar om ingenting och sedan skriva om den med konstiga synonymer.

Jag åt en tallrik mat men gick sedan vidare. Min kompis åkte hem till Markus för att sova. Hon sa att hon inte var hungrig.

Jag dinerade ett måltidskärl proviant men spankulerade därnäst ytterligare. Min tjomme kuskade hem i riktning mot Markus med avseende på att sova. Hon yttrade sig om att hon ingalunda var svulten.

Hahaha! Jag har så dålig humor... Nu ska jag titta på Twilight lite.

Kärlek,
Carro

Melissa Horn

publicerad den 2009-03-29 kl 18:13:31 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Jag har precis upptäckt Melissa Horn! Jag undrar om jag bara är allmänt efter men jag har inte hört något om henne förut. Hon äger i alla fall!


Melissa Horn - Långa nätter från hennes debutalbum med samma namn

Kärlek,
Carro

Söndag

publicerad den 2009-03-29 kl 13:30:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, jag har inte riktigt varit öppen för hans typ av musik förrens nu.
Men i alla fall, jag kan inte sitta här och slöa nu. Jag har städat hela morgonen och nu måste jag verkligen sminka mig.

Kärlek,
Carro

Earth Hour 2009!

publicerad den 2009-03-28 kl 23:35:10 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Hejsan svejsan!
Jag har precis kommit hem från Skansen där jag & Nea spenderade kvällen. Jag måste säga att det var bland det coolaste, sjukaste, underbaraste, konstigaste och häftigaste jag någonsin har varit med om. Det var över 5000 människor där. Det var kolsvart förutom facklorna som brann på scenen. Det enda ljuset som kom från lampor var det en stackars snubbe som satt och cyklade fram, alltså han cyklade och det gick vidare till en generator osv. Det var iskallt men ändå frös man inte, man stod tätt packade och gungandes. Stämningen gick nästan att ta på. Det är sjukt hur mycket det krävs för att föra människor samman sådär. Det var så fruktansvärt coolt så jag nästan ville gråta. Jag tog lite filmer, spelade in lite, men man ser typ ingenting eftersom att det som sagt var ganska mörkt. Men i alla fall, lite bilder från innan också.

 
Nea på T-cen                                            Jag på T-cen

 
Sugarplum Fairy!                                     Ngn eldgrej


Under själva Earth Hour, det var då bara facklor på scenen!

Jag tyckte att det var sjukt kul i alla fall, jag kände mig lycklig när jag stod där med tjockjacka, halsduk och min bästa vän och lyssnade på Sarah Dawn Finer. Bättre kan det inte bli!

Kärlek,
Carro

Salem Al Fakir!

publicerad den 2009-03-28 kl 17:58:17 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Min idol för tillfället!


Salem Al Fakir!!!

Kärlek,
Carro


Mars har flugit förbi

publicerad den 2009-03-28 kl 17:30:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej igen,
Jag måste bara få påpeka att mars har fullkomligt flugit iväg! I natt ställer man om klockan, man förlorar en timme vilket inte är så roligt. Men att det är ljusare på kvällarna gör så himla mycket tycker jag! Jag längtar så fruktansvärt mycket efter ljumma sommarkvällar när man kan sitta ute hela natten utan annat än en filt. Jag längtar.
Jag ska faktiskt spendera kvällen på Skansen tillsammans med min bästa vän Nea och förhoppningsvis flera hundra andra människor. För er som har legat i koma eller något dom senaste månaderna så är det Earth Hour ikväll, mellan kl 20.30 och 21.30 så ska alla släcka lamporna. Samtidigt så är det uppträdanden på scenen på Skansen med b la EMD, Sarah Dawn Finer och Sugarplum Fairy. Dit ska jag!
Nu måste jag tyvärr städa mitt rum som (som vanligt) ser ut som ett bombnedslag. Man kan inte ens komma fram till keyboarden längre utan att behöva kliva på kläder, högen är numera så stor så att det inte går att kliva över den....

Kärlek,
Carro

En rolig lista!

publicerad den 2009-03-28 kl 17:00:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Här kommer en rolig grej som jag hittade på en annan blogg!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Det slutar halv tio.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hur länge håller det på?:O

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ring mig

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Just det, det här med konserten, vilken tid var det nu igen?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
Har precis käkat frukost:D

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? 
Ring mig innan ni ska åka.
 
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? 
Jag åt donken igår :P

8. Vad vill du höra mest av allt?
Simon undrar när du kommer hem.

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Okej!

10. Vad var dina allra första ord?
Jag måste vara galen!

Okej, det kanske inte var så kul.. Men det är bara för att jag inte får så roliga sms!

Kärlek,
Carro

hm.com

publicerad den 2009-03-28 kl 11:10:23 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag har varit inne på hm.com igen och hittat ännu fler saker som jag verkligen vill ha. Jag får spara pengar nästa månad eller något så jag kan köpa dom. Här nedan kommer dom! Allt från hm.com.

    


Kärlek,
Carro

Lördag

publicerad den 2009-03-28 kl 09:56:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag skulle ha skrivit godmorgon om det inte hade varit för att jag har varit uppe sedan kl sju. Jag passar som sagt min lillebror och han vaknade då.. Han kom in till mig vid tretiden i natt och ville då ligga i min säng. I min lilla säng! Det blev sjukt trångt.
Nea drog vid tiotiden igårkväll, men Pillan stannade kvar tills runt tolv tror jag. Anton somnade i soffan redan vid nio när han satt där och försökte titta på Let's Dance.
Idag har jag tänkt att åka till centrum med honom, jag får se om han vill.. Det är lite svårt att släpa med honom om han verkligen inte vill.
Nu ska jag borsta tänderna.

Kärlek,
Carro

Jag + Nea + Anton + kebab/quorn + youtube = : )

publicerad den 2009-03-27 kl 19:59:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah,
Kul rubrik jag har. Nea är här i alla fall och vi har det jättetrevligt! Mamma & pappa åkte till Västerås efter jobbet idag så jag passar Anton. Simon är hos en kompis tror jag.
På vägen hem från skolan idag köpte jag fem väldigt fina armband! Jag blev mycket nöjd faktiskt. Dom kostade dock 79:50, vilket inte var lika roligt... 
Nu måste visa Nea hur man gör lite saker på bloggen, mohahahah.

Kärlek,
Carro

Mamas & Tapas

publicerad den 2009-03-26 kl 20:37:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag kom hem för en stund sen efter en mycket trevligt kväll på en tapasrestaurang på Kungsholmen med min gudmor. Vi pratade om allt och inget och det var jättegod mat! Det var dock lite kallt när vi skulle gå tillbaka till T-cen. Jag som gick med min skinnjacka och converse...
Imorgon är det fredag igen och jag hade totalt glömt bort att jag ska passa min lillebror imorgon och på lördag! Jag som bestämde med min kusin att vi skulle ses imorgon så att han kan få tillbaka sitt axelband till sin gitarr. David hittade det idag! David är bäst! Men jag pratade med mamma om det och hon tycker det är så roligt att vi ska träffas så att hon sa till min andra bror att han skulle hämta Anton istället. Mycket snällt av henne!
Nu ska jag lägga mig och läsa, trött som jag är.

Kärlek,
Speciellt till Julls, <3
Carro

GeMu-provet avklarat!

publicerad den 2009-03-26 kl 11:27:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan!
Äntligen är GeMu-provet avklarat, fast jag måste erkänna att jag inte hade pluggat någonting alls förutom när jag kollade igenom det på bussen imorse. Men det kändes ganska lugnt! Jag tror att jag kommer få alla rätt, eller hoppas på det i alla fall. Det var dock en uppgift som jag var lite osäker på för det kunde vara både harmonisk och melodisk mollskala enligt mig...
Nu är jag så hungrig så jag tror att jag dör snart. Matsalen, here I come!

Kärlek,
Carro


Sovit gott?

publicerad den 2009-03-26 kl 08:21:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan, 
Har ni sovit gott? Det har jag! Jag gick och lade mig hav tio igår ikväll så jag har fått riktigt mycket sömn. 
Just nu är jag nere på musikytan och lyssnar på min stämma på Adiemus, vi sjunger den på sångensemblen. Men nu får det vara nog med att sitta här. Det börjar faktiskt komma folk nu!

Kärlek, 
Carro

Rolig grej

publicerad den 2009-03-25 kl 19:55:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah,
Jag tittade precis in på en väns blogg och hittade en liten rolig grej som kommer nedan.

Visste du att Gabbe Kusin är kär i mig, fast jag är kär i Hilda T. Och en dag när Fillelito och jag var på promenad så försökte Paul N våldta oss båda! Då ringde jag Sara A och hon kom direkt. Igår när jag duschade så ringde Erik F på min dörr och ville att han och jag skulle leka med dockor, men jag kunde inte för jag skulle ha sex med Tarkas i två minuter. Förra veckan när jag dammsög mitt rum så låg Frida F under min säng och strulade med Vicks! Nu orkar jag inte berätta mer för jag och Eddie ska leka indianer.

Kopiera historien byt ut de fetstilta namnen mot personer i din kontaktlista på mobilen, inget fusk ! (Håll in nedåt knappen och släpp efter ett tag)

Hahahah, jag tyckte det var roligt i alla fall!

Kärlek,
Carro

Onsdag

publicerad den 2009-03-25 kl 19:46:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Vet ni vad jag räknade ut idag? Det är bara 9½ vecka kvar tills det är sommarlov! Och då är påsklovet inräknat så det är egentligen bara 8½ vecka kvar! SOMMAR! Jag längtar sjukt mycket.
Idag har jag haft GeMu (Gehörs- och musiklära), idrott, engelska och Inså (Individuell sång). Egentligen skulle jag ha haft svenska innan engelskan men min lärare var visst hemma med sjukt barn. Vi satt därför i klassrummet och slöade för vi hade inget bättre för oss.
Nej nu måste jag plugga för jag har GeMu-prov imorgon, men det känns som att jag kan det mesta! :)

Kärlek,
Carro

Godnatt

publicerad den 2009-03-24 kl 20:47:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

*GÄSP*
Jag är så trött så att jag skulle kunna somna här och nu, på datorn. Jag fattar inte hur jag kan vara såhär trött för jag fick ganska mycket sömn igår natt. Jag satt på kören idag och var som en levande död eller något. Min körledare undrade hur det var med mig för jag såg tydligen helt utslagen ut. Och det är jag. Jag har inte ens tagut upp skrivblocket med GeMu-grejerna! Jag får plugga på bussen imorgon...

Kärlek,
speciellt till mina tjejor, <3
Carro

Spotify

publicerad den 2009-03-24 kl 17:30:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag vet inte vad jag fick för mig imorse och började skriva i tredje person. Jag var trött antar jag. Men jag kom hem från skolan för ett tag sedan i alla fall och jag har precis fixat Spotify! Det känns ganska bra att kunna lyssna på musik lagligt faktiskt! Men nu ska jag plugga lite GeMu.

Kärlek,
Carro

rubrik

publicerad den 2009-03-24 kl 08:22:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan, 
Carro återkommer bara för att säga att hon hittade gitarren!

Kärlek, 
Carro

*GÄSP*

publicerad den 2009-03-24 kl 08:14:34 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, 
En otroligt trött Carro rapporterar från musikytan på STEG. Hon kan också passa på att meddela att hennes och Eddies gitarr som dom spelade in på ljudtekniken för två veckor sedan är borta från datorn. Hon blev inte så glad för det. 
När hon ändå är igång så kan hon ju berätta att filmen som hon såg med sin italienskagrupp på bio igår var väldigt tråkig så hon tror att hon somnade ett tag. Biosalongen som dom var i var världshistoriens minsta, på varje rad satt det fem personer. Ni fattar. 
Nu ska Carro ta och sova en kvart innan klassensemblen börjar. 

Kärlek, 
Carro

Datorkunskap

publicerad den 2009-03-23 kl 13:23:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen hej!
Jag spenderade hela min förmiddag på Stadsbiblioteket i Sthlm med alla andra 1:or. Väldigt tråkigt om jag får säga det själv. Nu börjar jag visst igen....

Kärlek,
Carro


Promenad med Mirre

publicerad den 2009-03-22 kl 20:53:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Istället för att städa i mitt rum bestämde jag mig för att det var dags för förändring. Då syftar jag på min livsstil, att aldrig träna och äta vad jag vill. Det funkar inte riktigt längre. Därför ringde jag min vän Mirre och frågade henne om hon ville följa med ut och gå en sväng. Det blev en ganska lång sväng för jag tror att vi var ute närmare två timmar. Vi stannade i och för sig och pratade med Doddo ett tag, efter att vi hade knackat på hos Nea och följt henne till busshållplatsen. Men vi var ute hela tiden i alla fall.
Nu ska jag titta på min älskade Twilight och sedan gå och lägga mig. Jag har faktiskt  precis suttit och skrattat åt människorna som är med i Wipe Out på kanal 5. Det är sjukt hur kul det kan vara att titta på människor som ramlar. Fast anledningen till att jag tittade på programmet egentligen var för att en av mina bästa vänners pappa är med på Voltaren-reklamen som är precis innan Wipe Out. Det är han som säger "Wipe Out presenteras i samarbete med Voltaren" och så studsar han runt i bakgrunden på en studsmatta. En lite rolig grej var att när han spelade in reklamfilmen (det finns en längre version också) så lyckades han studsa av från mattan och landade på ett kamerastativ. Han gick alltså från inspelningen med ryggont, och han gjorde reklam för Voltaren! Hahah, det tyckte jag var roligt.

Kärlek,
Carro


Otroligt seg söndag

publicerad den 2009-03-22 kl 13:40:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Det var länge sedan jag var så seg som jag har varit den här helgen. Jag har faktiskt inte gjort någonting, men det har varit ganska skönt.
Imorgon ska jag på bio med min italienskagrupp. Vi ska se en film som heter Gomorra och är på italienska (såklart). Det är dock svensk text så jag kommer fatta ändå. Jag tror att den handlar om italienska maffian eller nåt, den är tydligen jättehemsk.
Nu borde jag plocka upp kläder från mitt golv så att jag har saker att ha på mig i veckan.

Kärlek,
Carro

Lördag (yeahyeahyeahyeahyeahyeah)

publicerad den 2009-03-21 kl 10:15:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan och godmorgon!
Det är en härlig lördagmorgon och jag är på ofantigt gott humör!
Jag sitter vid pappas dator i köket i skenet från solen som skiner. Det känns så himla vårigt ute nu! Det känns inte så jättelockande att åka upp til Åre där det är flera minusgrader.. Men jag hoppas på att det har blivit lite varmare om två veckor. Nu kommer papap hem! Hjääääälp! Måste fly från datorn!

Kärlek,
Carro

Fredag

publicerad den 2009-03-20 kl 19:39:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!
Nu har ännu en helg kommit och jag måste säga att jag tycker att tiden går förvånansvärt fort. Det är bara två veckor kvar tills det är påsklov och jag ska till Åre. Eller det är i och för sig inte säkert längre om vi ska till Åre för våran stora bil pajade i förrgår. Vi kan ju inte direkt klämma in oss i en liten Volkswagen Polo som man knappt får plats fyra personer i.
Imorse blev jag smått förvånad när jag märkt att min kära kusin Gabbe stod nere på musikytan och skulle söka till STEG! Jag visste ju att han skulle söka till någon musiklinje för att veta hur han ligger till, om han skulle vilja byta liksom. För tillfället går han på Mediagymnasiet i Nacka. Men det var en glad överraskning!
Dagen gick sjukt fort, jag hade bara italienska (vi var bara två pers där) och matteprov. Jag tror i och för sig att jag failade på matteprovet, men men. Man kan inte vara på topp hela tiden. Haha, som om jag någonsin är det?
Jag slutade alltså vid elva efter att jag hade gett upp med provet, men jag stannade kvar för att äta och satt sedan på Donken ett tag med Jonis, Santi och Fredrik. Jag erkänner att jag är väldigt avis på Fredrik som åker till London typ en gång i månaden för att hans pappa bor där. Jag vill också till London!
På vägen hem stannade jag till i centrum för att köpa toning till mitt hår, men nu när jag har tonat det så blev det ingen som helst skillnad. Utväxten syns lite mindre kanske. Men i alla fall, när jag klev på bussen vid centrum satt Mia (min förra mentor), hela hennes klass, Linda (som ska börja praktisera hos Mia på måndag) och Nea (hon behöver ingen förklaring!) där! Mycket trevligt med lite sällskap.
Jag passade på att hämta Anton när jag ändå gick förbi hans dagis och han blev överlycklig över att han fick gå hem före dom andra barnen... Haha, ja, det är väl bra att någon blir glad för att träffa mig? Jag övertalade honom att vi skulle gå den korta vägen genom skogen även fast han absolut inte ville genom att säga att han skulle få kladdkaka och glass när vi kom hem. Haha, jag har mina knep.
Nu har jag precis ätit en god middag med mamma, pappa & Anton, min bror Simon är som sagt fortfarande på Malta. Det är fantastiskt lugnt hemma när han är borta! Det kan dock inte vara så kul för honom, det är tydligen 11 grader och näst intill storm på Malta. Jag tycker faktiskt lite synd om honom. Bara lite.
Nej nu ska jag sluta sitta här och tråka. Vi hörs imorgon eller nåt!

Kärlek,
Carro


Nea + jag + kaffe + kladdkaka = <3

publicerad den 2009-03-19 kl 18:57:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag var i Strandskolan i två timmar idag! Jag var med Mia hela tiden för jag hittade inte varken Anna-Karin eller Maggan. Jag måste säga att barnen som går i fyran är väldigt... rakt på sak. Dom ställde frågor avbrutet om vem jag var, vad jag gjorde där, hur jag kände Mia osv. Men kul var det!
Lite senare kom Nea hem till mig efter att hon hade varit i stallet med sin klass hela dagen. Det kan ju verkligen inte vara kul, men det tycker hon. Jag bakade en kladdkaka som blev ganska misslyckad, men men. Vi hann kolla på nästan hela Rent innan hon blev hämtad för att åka till ett annat stall! Det är ju helt sjukt hur mycket tid hon spenderar med hästar.
Det var jättekul att träffa henne i alla fall. Jag träffade i och för sig henne igår också, vi åkte samma buss hem och sedan följde jag med henne hem. Jag var dock där i ca fem minuter innan min mamma kom och sa att vi var tvungna att åka hem för att pappa trodde att vi hade haft inbrott. Det hade vi ju inte haft, se föregående inlägg.
Nu måste jag ta och titta igenom matten, jag har prov imorgon.

Kärlek,
Carro

Ledig

publicerad den 2009-03-19 kl 11:03:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Idag är jag ledig! Superskönt att bara kunna slappa på morgonen. Men jag ska faktiskt ta mig iväg till Strandskolan och hälsa på, om jag vågar.. Jag måste erkänna att jag tycker att niorna där är lite skrämmande. Sexorna också för den delen. Haha, jag är ju så patetisk! Men ärligt, vad ska man göra? Gå och knacka på till ett klassrum och säga "hej, jag tänkte hälsa på!". Nää, det funkar inte. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men jag ska gå dit i alla fall. Tror jag.

Kärlek,
Carro

Jag höll på att glömma!

publicerad den 2009-03-18 kl 20:17:24 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Idag när vi var på Eriksdalsbadet ringde Jonis och sa att det var en tjej som var där för intagningsprov som hette Twilight! Hon hette Twilight, på riktigt! Hennes föräldrar döpte henne till det när hon var liten! Snacka om coolt!

Kärlek,
Carro

Yeah!

publicerad den 2009-03-18 kl 20:11:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag är ledig imorgon!
Det är superskönt! Jag har bestämt mig för att jag ska ta mig till Strandskolan och hälsa på lite, nu när min bror inte är där och kan skämmas för mig, haha. På tal om min bror så måste jag bara säga att han är ett fullkomligt "rikspucko", som Fredric skulle ha sagt. När pappa kom hem efter jobbet stod ytterdörren öppen på vid gavel. Min bror har då alltså haft så bråttom så han fick inte med sig tandborsten, han varken stängde, låste eller larmade dörren. Ursäkta, men hur lyckas man med det? Han måste ha försovit sig eller något. Nu är han på Malta i alla fall, om inte planet har kraschat. Nää, det står ingenting om någon flygplanskrasch på aftonbladet.se. Paranoid, jag?! Nää...

Kärlek,
Carro

Samhällskunskap

publicerad den 2009-03-18 kl 13:32:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Nu sitter jag i klassrummet med min dator och har samhällskunskap. Jag läser om konflikten i Burma, vilket jag faktiskt tycker är väldigt intressant! Jag har valt det själv! Det är meningen att man ska skriva ett fem sidor långt arbete om det sen, vilket inte är lika kul. Men jag har i alla fall en chokladboll till sällskap.. Den här lektionen slutar inte förens 15:00! Det är år och dar dit. Kan man skriva dar förresten? Det borde heta dagar.. Skit samma.
Imorgon är jag ledig! LYCKA! :D

Kärlek,
Carro

Bad och upphittad mobil

publicerad den 2009-03-18 kl 12:05:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det är vad min dag har givit än så länge! 
Det var faktiskt jätteroligt att vara på Eriksdalsbadet, men det var ganska många som bangade. Dom ville inte visa sig i badkläder.... Ska dom säga?! 
Jag hittade min telefon under en av sofforna vid scenen! Jag blev jätteglad och ringde till mamma på en gång. Hon blev nästan gladare tror jag. 
Men nu ska jag ta och dra upp till skåpet. 

Kärlek, 
Carro

Svenskaprov och mer än 2 timmars matte

publicerad den 2009-03-17 kl 17:21:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det är vad jag har haft idag,
Det har inte varit särskilt kul måste jag erkänna. I slutet på den 2 timmar och 15 min långa mattelektionen satt jag bara och stirrade framför mig. Det är inte meningen att man ska tänka så länge!
Men i alla fall, jag träffade Mirre på bussen hem, vilket alltid är trevlig. Hon försökte få mig att komma över min ångest som jag har inför morgonen som ska spenderas på Eriksdalsbadet. Jag är inte precis bekväm att visa mig i baddräkt inför hela klassen plus massa andra okända människor. Fast klassen är ju värst, med tanke på att man inte känner dom okända människorna och aldrig kommer träffa dom igen. Eller det får man ju hoppas på i alla fall.
Jag har en blåsa på min tunga. Det är inte skönt. Det går ont i stort sett hela tiden. Men nu ska jag titta på Ice Age med min lillebror.

Kärlek,
Carro

Vettskrämda 93:or?

publicerad den 2009-03-16 kl 15:40:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Det har varit en väldigt, väldigt slapp dag idag. Jag kom till skolan vid nio och fyllde i någon enkät som tog jättelång tid att fylla i. Sedan hade vi droginformation med en jättekul snubbe. Jag tror att han måste vara den roligaste människan jag någonsin har träffat! Ni skulle ha varit där, man fattar inte så mycket annars, men minerna han gjorde var oslagbara.
Efter det slutade vi! Jag stannade kvar för att äta lunch och titta på vettskrämda 93:or som var på intagningsprov på STEG. Det var en snubbe som stod ute i trapphuset och övade, han var grym! Jag hoppas att han söker STEG som första val.
Nu ska jag ta och äta nån macka eller nåt, är lite småhungrig.

Kärlek,
Carro

Vad har jag gjort idag?

publicerad den 2009-03-15 kl 16:36:35 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Svar: Städat
Kul. Verkligen. Nu är jag så trött på att städa så att jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och bara stirra upp i taket. Då kom jag på den otroligt geniala idén, att ta en paus! Därför sitter jag nu här och tänkte redovisa mitt senaste fynd i shoppinghimlen. Jag köpte den här hatten som visas nedanför igår på H&Ms herravdelning för 62:50, den kostade egentligen 69:50 men jag hade tydligen 10% rabatt för att jag var medlem i H&M Club. Fast jag skulle inte ha haft något emot att betala 69:50, det är ju fortfarande ingenting!


Jag tycker i alla fall att den är jättesnygg och kommer använda den flitigt.
När jag ändå var i centrum igår så passade jag på att prova lite andra klädesplagg också, b la jeans och chinos. Jag ska köpa ett par nya jeans och ett par chinos, när jag får pengar. Nu måste jag hålla i mina pengar lite för att ha råd att göra andra saker också. Det är inte så kul att aldrig kunna följa med på saker för att man har shoppat upp sina pengar.
Nej nu ska jag återgå till att städa mitt rum. Det är fortfarande sjukt mycket kvar, jag fattar inte varför jag har låtit det se ut såhär i flera veckor. Ni skulle sett dammråttorna!

Kärlek,
Carro

Katastrof-festival

publicerad den 2009-03-15 kl 14:31:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Jag är väldigt ledsen för att jag inte bloggade igår annat än ett litet inlägg på morgonen. Jag måste erkänna att jag var för arg på kvällen för att kunna blogga. Jag var så arg så jag började kasta saker omkring mig i mitt rum. Ni som känner mig vet varför jag var så förbannad så jag skulle ha kunnat slå ihjäl någon. Anledningen är ju så patetisk så jag nästan skrattar åt mig själv. Nästan. Men jag är fortfarande för arg för att kunna göra det. Jag säger bara; idioten som inte kan hålla sig vid sin jäkla operascen och vara allmänt ful och fruktansvärt irriterande.
Men man måste ju då undra, vem fasen röstade på henne? Jag ska personligen åka hem till alla som gjorde det och slå dem på käften. Tre gånger.
Det ironiska är att den där idioten var den enda som inte kunde vinna enligt mig. Jag skulle t o m ha varit glad om Alcazar vann, även om dom ser ut som uppstoppade färgpaletter och är desperata efter ligg.
Okej, det här är inte riktigt min stil att skriva så här i bloggen, men jag vill bara att folk ska fatta hur förbannad jag blev när hon vann. Jag tänker inte ens skriva namnet, för jag står inte ut med henne! EMD var ju för fasen bättre än henne! Fan!

Hat mot alla som röstade på henne,
Carro

Lördag

publicerad den 2009-03-14 kl 11:03:12 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Hejsan och godmorgon!
Jag i stort sett tvingade min mamma & pappa att kolla på Rent med mig igår. Pappa smet tillslut iväg och gick och lade sig istället, den tråkisen. Men mamma satt uppe med mig i alla fall och tittade. Jag grinade igen, som vanligt. Men jag fattar ärligt inte hur man kan kolla på den och inte gråta. Eller så är det bara jag som är blödig.
Här är i alla fall texten till en låt i Rent. Texten är väldigt kort, men dom sjunger den om och om igen, i kanon. För er som inte vet vad kanon är så är det när en börjar sjunga ensam och att en annan person börjar på samma låt fast lite efter. Det blir alltså som att den ena personen upprepar allt som den första personen sjunger. Okej, jag suger på att förklara. Skit samma.

"Will I lose my dignity?
Will someone care?
Will I wake tomorrow,
from this nightmare?"

Melodin är typ den finaste jag någonsin har hört, jag svär. Det finns tyvärr inget klipp på youtube från filmen, men låten heter Will I i alla fall, om någon skulle få tag på den.

Kärlek,
Carro

Measure your life in love

publicerad den 2009-03-13 kl 19:48:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej fredag säger jag!
Äntligen är det helg och jag är superglad! Jag har precis fått veta att jag ska få spendera det mesta av påsklovet i Åre! LYCKA! I och för sig åker jag inte skidor... Men det är skönt att bara få komma bort ett tag.
Nu kommer mamma och pappa med pizza! Hörs lite senare kanske!

Bästa låten för tillfället: Will I - The cast from Rent

Kärlek,
Carro

Yeah!

publicerad den 2009-03-12 kl 17:42:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

 Heej!
Jag kan med glädje meddela att jag fick VG på det senaste Naturkunskapprovet! Jag är jättestolt faktiskt! Jag har aldrig fått VG på någon naturgrej förut!
Vi hade dans idag på estetisk verksamhet, och jag sa innan att jag inte skulle röra en fena för jag kan verkligen inte dansa, men det var faktiskt kul! Jag var ju skitdålig, men det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara.
Nej nu måste jag plugga italienska.

Kärlek,
Carro


Torsdagmorgon

publicerad den 2009-03-12 kl 08:10:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan, 
En helt vanlig torsdagsmorgon är det och jag är glad. Varför vet jag inte! Jag har varit glad hela veckan! Jag hoppas att det håller i sig. Vi ska ha sångensemble med Agneta istället för Maria för hon är sjuk, och det är kul med lite omväxling. Men nu ska jag ta och läsa lite eller nåt. 

Kärlek, 
Carro

Test

publicerad den 2009-03-11 kl 22:29:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hejsan svejsan,
Hittade ett litet test på min väns bilddagbok som jag kopierade... Hahah, gör det ni också!

Får du mer än 20 är du blond i huvudet

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratat.
[ ] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[ ] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.

Antal: 3

[ ] Jag har gått in i ett träd.
[ ] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[ ] Jag försökte just sjunga dom
[ ] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.

Antal: 1

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond.
[ ] Folk har kallat dig senreagerad.
[ ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.

Antal: 1


[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från min näsa.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[ ] Ibland märker jag att jag inte tänker.

Antal: 1

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[ ] Jag har ätit ett kryp.


Antal: 2

[ ] Jag gör denna grejen fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[ ] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[ ] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[ ] Jag har tappat fat, glas eller bestick.

Antal: 0

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt".
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.

Antal: 2

[x] Jag har fallit av en stol.
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[ ] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.

Antal: 1

Allt som allt fick jag 11, så jag antar att jag inte är "blond i huvudet"!

Kärlek,
Carro


Seasons of love

publicerad den 2009-03-11 kl 20:43:24 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hej,
Jag kom på att jag måste lägga upp ett klipp från Rent, det här är den första scenen i hela filmen/musikalen och det är den jag älskar! Jag älskar låten! AAAHHH!Ta hand om varandra!

Kärlek,
Carro

Mitt 300:e blogginlägg!

publicerad den 2009-03-11 kl 20:27:11 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jädrans,
Jag kan inte fatta att jag har skrivit 300 blogginlägg! Det är ju ganska mycket faktiskt! Men nog snackat om det.
Idag på idrotten tror jag att jag dog flera gånger. Vi har aldrig haft en sån jobbig lektion förut. Fast det kan ju vara för att vi inte har haft styrka förut, utan bara hoppat runt, lekt lekar och haft gymnastik. Nu skulle vi helt plötsligt köra hårt. Det var skitjobbigt!
Efter lunchen hade jag svenska, vi tittade färdigt på Romeo & Julia, den med Leonardo DiCaprio. Han är ju så sjukt snygg! Men i alla fall, jag blir riktigt sur på Shakespeare! Var han tvungen att skriva en sådan historia som slutar så hemskt? Man blir ju deprimerad!
Nu har jag precis tittat på Across the Universe, en musikalfilm med b la Bono i en liten roll! Det är en ny film och jag måste säga att den var mycket skummare än Rent. I och för sig spelades Rent in år 2006, men själva musikalen är ju betydligt äldre än så.
Nu är det dags för mig att titta lite på Rent igen, jag är kär i första scenen.

Kärlek,
Carro

Älska Rent!

publicerad den 2009-03-10 kl 22:20:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har en ny favoritfilm!
Eller musikal kanske man ska säga. Rent är ju bäst! Fast den var ju så sorglig så jag grinade vid flera tillfällen. Men sångarna i den var ju helt otroliga! Jädrans alltså, vilka röster! Jag blir grön av avund.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Eller måste nog lyssna på en av mina sångläxor först.

Bästa låten för tillfället: Seasons Of Love - The cast from Rent!

Kärlek,
Carro

Rent

publicerad den 2009-03-10 kl 16:42:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Fasiken vad dagarna går fort. Men det är ju positivt i alla fall. Men nu får ni ta och ursäkta mig, jag sitter och tittar på Rent, ni vet musikalen fast jag har den på film. Om ni vill se bilder från dagen i skolan får ni kolla min facebook!

Kärlek,
Carro

Godmorgon

publicerad den 2009-03-10 kl 08:24:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan, 
Ännu en tisdagsmorgon är här! Jag gjorde ingenting annat än att plugga igår kväll, tills jag inte längre fattade vad det var jag gjorde. Jag försökte sätta mig igen när jag kom till skolan och göra färdigt matten men jag fattar fortfarande ingenting om längdskala, areaskala och volymskala. Men sånt är livet, man kan inte fatta allt. 
Nu ska jag snart ha klassensemble, och jag tänkte dokumentera den här dagen i bilder! Varför vet jag inte, men jag fick för mig att jag skulle ta med mig kameran idag. Om det blir något får ni se senare. 
By the way så stannade tvärbanan vid Årstadal idag för det var någon som behövde en ambulans! Det var ju läskigt! Så jag fick gå från Årstadal, tur att det inte är så långt emellan stationerna. 

Någon mer än jag som är pissed off på snön som faller ner från himlen i detta ögonblick?

Kärlek, 
Carro

Plugg

publicerad den 2009-03-09 kl 20:59:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Hinner tyvärr inte skriva något långt inlägg, jag har fullt upp med att plugga matte. Datorkunskapprovet idag gick piss, jag hann inte ens färdigt. Italienskan var däremot rolig! Nej nu måste jag bli klar.

Kärlek,
Carro

Shopping på ICA-Maxi

publicerad den 2009-03-08 kl 19:24:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll!
Den här söndagen har gått så otroligt fort! Jag gick upp kvart över åtta imorse för att kunna vara i kyrkan vid tio. Det var gospelmässa så vi sjöng nio låtar. Det gick faktiskt bra för mig! Jag sjöng mitt solo på Forgiven, och Neas mamma sa att hon aldrig har hört mig sjunga så bra som jag gjorde idag! Det är ju definitivt en bra komplimang! Glad blev jag i alla fall!
Lite senare åkte familjen till mammas kompis som fyller år idag, och det ofantligt tråkigt. Jag höll ärligt på att somna flera gånger. Men vi var bara där i ca en och en halv timme innan vi åkte till ICA-Maxi för att handla inför veckan. Jag hade inte varit där på jättelänge så jag blev glatt överraskad när jag upptäckte att dom sålde smink där! Jag köpte ett rouge från IsaDora för 29:50 och två Dependlack för 40 kr! Sedan kom jag till DVD-filmerna... Jag är väldigt svag för filmer har jag märkt! Jag älskar att shoppa filmer! Därför köpte jag någon dubbel-DVD med båda musikalfilmerna Rent och Across the Universe. Jag har inte sett någon av dom så jag hoppas på det bästa. Sen kom jag ju till tidningarna också.... CHIC blev det där..
Nu måste jag tyvärr avsluta mitt blogginlägg med anledning av min stora läxhög. Jag skulle ha pluggat när jag var hemma från skolan i veckan, men icke sa Nicke, det gjorde jag såklart inte. 

Kärlek, 
Carro  


Om mig

publicerad den 2009-03-07 kl 22:52:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

NAMN: Carolina Andersson
ÅLDER: 19
ÖGONFÄRG: Gråblå
HÅRFÄRG: Naturligt blond men för tillfället rödbrun.
FAMILJ: Mamma, pappa, lillebror Simon & lillebror Anton.
BOR: Har precis flyttat tillbaka till Tyresö utanför Sthlm efter att ha bott på Ljungskile Folkhögskola i ett år.
SYSSLAR MED: Försöker komma på vad jag ska göra nu efter att ha pluggat på Livskursen på Ljungskile Folkhögskola i ett år, och för tillfället gör jag det genom att jobba på Mitt Fik i Kärrtorp. Kom dit och fika!
LYSSNAR PÅ: Nästan allt, t ex Lilla Sällskapet, The Fray, Melissa Horn, Lars Winnerbäck, Mads Langer, Daughtry, James Morrison, Coldplay, City and Colour, Damien Rice, Gavin DeGraw, Timbuktu, Movits! och Kapten Röd.
TITTAR PÅ: Efter att ha bott ett år på folkhögskola med bara skogskanalerna och ingen DVD mestadels av tiden så kollar jag inte så mycket på TV. Dock har jag fastnat för några nya serier, t ex New Girl, Hart of Dixie och Game of Thrones. Gamla grejer som jag fortfarande gillar är Vampire Diaries, Glee och en bra engelsk deckare.
SKRATTAR ÅT: Allt. Helt seriöst. Speciellt åt en av mina bästa vänner Sandie. Hon är rolig hon.

Jag är en väldigt känslostyrd tjej på 19 år. Jag gick i samma skola hela grundskolan, och har fortfarande kvar 3 vänner därifrån som jag hoppas att jag alltid kommer kalla mina bästa vänner.
Jag började på Stockholms Estetiska Gymnasium hösten 2008. Där läste jag musik, sång, och träffade underbara människor! Dessvärre kan jag inte säga att jag har kontakt med en enda som det är nu. 
I maj 2009 fick jag feber som inte försvann förrän julen 2010. Därför blev jag sjukskriven i oktober 2009 och hoppade av skolan helt i augusti 2010. Efter det jobbade jag bara på att försöka må bättre igen, vilket jag tillslut gjorde! Jag tog tag i mitt liv och flyttade till Ljungskile den 28 augusti 2011. Nu har jag flyttat hem igen, och jag tror att jag alltid kommer se tillbaka på året i Ljungskile som det bästa i mitt liv. Men jag planerar att flytta tillbaka till västkusten, närmare bestämt Göteborg, nästa år! Förhoppningsvis vet jag då vad jag vill plugga, och då sätter jag igång med det där.
Jag har alltid älskat att läsa, även fast jag det här året inte riktigt har haft ro till att läsa. Det har dock kommit tillbaka nu! Jag läser helst på engelska, vad spelar inte så stor roll. Några av mina favoritförfattare är Cecelia Ahern, Nicholas Sparks, Kristin Hannah och Nicci Gerrard.
Musiken är såklart en väldigt stor del av mig. Innan jag flyttade sjöng jag i en gospelkör, men nu är det osäkert om den kommer finnas kvar. Men oavsett så är det där jag mår som allra bäst.
Viktigast av allt är familj och vänner. Som jag ser det nu har jag en utökad familj med väldigt många människor. Under året i Ljungskile blev man som en familj, och man kom varandra nära på ett sätt som inte händer någon annanstans. Jag kommer alltid ha en speciell kontakt med människorna jag lärde känna där, och jag saknar så många av dem. Det här är dock inte slutet, det är bara slutet på början!


Ny väska

publicerad den 2009-03-07 kl 15:40:38 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hejsan svejsan,
Det blev inget Kista idag, vi åkte till Kungens Kurva istället. Mamma, pappa & Anton var på bio och såg Mamma Mu medans jag var i Skärholmens Centrum. Det blev den här fina väskan!


Från Lindex, 249 kr

Jag blev jättenöjd faktiskt! Jag har kollat på den förut, i Tyresö Centrum, men då hade jag inga pengar. Idag hade jag det! Det enda som är lite skumt är att själva axelremmen tycker jag sitter på fel sidor.. Men men, det ska ju vara så.

Kärlek,
Carro

Mardröm

publicerad den 2009-03-07 kl 09:03:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag drömde en hemsk mardröm i natt. Jag vaknade av den och grät, det är därför jag är uppe så tidigt på en lördag. Jag drömde att Anton, min yngsta lillebror, dog. Jag antar att jag verkligen påverkades av gårdagen, se föregående inlägg. Jag var helt hysterisk i drömmen, och det kan jag förstå. Allt kändes så hopplöst. Vad spelar gymnasiebetygen för roll om man har förlorat sina närstående. Det här har verkligen satt saker och ting i perspektiv för mig.
Jag kommer ihåg att jag vaknade en gång på natten också av att jag drömde en annan mardröm, men den kommer jag inte ihåg.
Nej nu får det vara nog. Jag flyr till litteraturens värld.

Kärlek,
Carro

Livet är så jäkla orättvist

publicerad den 2009-03-06 kl 22:21:04 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

Hej.
Jag har precis fått reda på att en av mammas arbetskompisar förlorade sitt barn för några dagar sedan, barnet var 10 dagar. Det visade sig ganska tidigt att barnet hade något form av problem i hjärnan. Därför fick barnet medicin, vilket det fick hjärnblödning av. Barnet opererades två gånger och andades bara via respirator. Till slut stängde dom av respiratorn, förmodligen för att se om barnet kunde andas av sig självt. Barnet tog sitt sista andetag i respiratorn. 
Jag bröt ihop. Jag kände hur luften försvann från mina lungor, jag kunde inte andas. Tårarna strömmade ner för ansiktet. Jag förstår verkligen inte varför livet måste vara så. Det är i sådana här stunder som jag har svårt att tro att det finns någon gud. Den smärtan som kommer med att förlora ett barn, den måste ju vara obeskrivlig. Att då dessutom gå från total glädje när barnet föds och bara få 10 dagar innan barnet tas ifrån en. Jag kan inte förstå. 
Och vem skulle kunna ta beslutet att stänga av respiratorn? Inte jag. Att veta att om man stänger av så kommer människan aldrig ta ett till andetag. Smärtan måste ju som sagt vara obeskrivlig. 
Jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva den smärtan. Jag vet att jag kommer uppleva smärtan att förlora någon närstående, men jag hoppas att det inte går till så. För hur långt är man inte beredd att gå för att slippa smärtan? Vad är egentligen bäst för den drabbade? Barnet skulle inte ha fått något liv alls med dom hjärnskadorna som det hade fått, inte kunnat varken prata, höra eller förstå. Men ändå, att ta det beslutet. När beslutet är gjort så finns det ingen chans att människan någonsin vaknar upp igen. 
Fan alltså. Vem påverkas inte av sådana här saker? Livet är så oförutsägbart. Jag fattar inte att jag har slösat bort så mycket tid på att må dåligt. Speciellt att må dåligt över ingenting. Jag ska aldrig mer klaga. 
Så säger jag nu i alla fall. Ändå så är jag helt säker på att det kommer komma fler blogginlägg i kategorin Carros depressioner, för även om jag tänker så här nu så kommer jag fortfarande må dåligt över mina, i jämförelse, små problem. Alla har vi olika problem och svårigheter, som är jobbiga på olika sätt. Men jag får dåligt samvete över att jag klagar så mycket som jag faktiskt gör. Jag ska faktiskt försöka att inte vara så ledsen hela tiden. Man måste ta till vara på tiden som man får, göra det som man vill göra. Jag tänker inte vara ute och festa om jag hellre vill vara hemma med min familj. Jag tänker faktiskt inte göra någonting som jag inte vill göra, eller behöver göra. Det kan ju vara saker som man egentligen inte vill, men faktiskt behöver för att kunna göra vad man vill senare, t ex gå i skolan.

Nejmen nu får det vara nog med att sitta här och grina. Feber har jag idag också men gick till skolan ändå. Jag hämtade Anton från dagis tidigt idag och gick till Strandtorget för att fika. Pillan kom också och drack latte med mig. Sen gick jag & Anton hem och ca en halvtimme efter vi hade kommit hem så kom Anna, Jim & Elin. Sedan droppade mamma, pappa & Patrick in efterhand också. Vi åt middag tillsammans och det var faktiskt riktigt trevligt att sitta i köket på prata. Jag var ganska flummig och mamma undrade om jag hade druckit mer än vad hon visste ur hennes vinglas. Jag fick smaka lite, men det var bara några klunkar. Jag var nog bara trött och skrattade därför väldigt mycket.

Imorgon kanske jag ska till Kista med mamma på någon sminkgrej, jag fattade inte riktigt vad hon snackade om. Vi skulle nog ta en runda i Kista galleria när vi ändå är där.

Nu ska jag dricka te som mamma har gjort i ordning till mig, jag grät så mycket. Patetiska mig.


Mycket kärlek,

Carro


Nya Twilight-bilder!

publicerad den 2009-03-05 kl 22:15:15 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Hejsan svejsan alla glada!
Hahahahah, jag är glad! För första gången på jättelänge! Varför har jag ingen aning! Men det känns skitbra! Jag har spenderat kvällen med att leta Twilight-bilder och har lyckats hitta några jätteroliga! Visar nedan!
Men först tänkte jag komma med värsta bra nyheten, för mig, inte för dig kanske. Jag kanske ska till Edinburgh eller Glasgow i sommar! LYCKA! Pappa fick egentligen det i födelsedagspresent av mamma, men det visade sig att dom inte hade barnvakt till min lillebror, jag erbjöd mig men dom ville inte lämna mig ensam med mina två bröder. Och jag håller med om att det kanske inte hade varit drömhelgen. Så då kom dom på idén att jag & Anton skulle följa med! Inte Simon för han ska ändå till Malta om tva veckor på träningsläger eller nåt. Det är ju typ drömmen, att åka iväg utan en irriterande Simon! Jag kommer fortfarande ha en lillebror med mig, men han är inte hälften så irriterande som den andra.
Inget är däremot säkert än. Mamma & pappa hade ju redan bokat en resa till Glasgow i slutet av mars, för två personer. Men jag kommer inte kunna vara ledig från skolan en enda dag med tanke på att jag har varit sjuk så mycket. Därför, om det går, så ska vi åka precis när skolan har slutat istället. Jag hoppas verkligen att det funkar!
By the way så visade det sig att jag inte har någon kör imorgon så jag slutar 11:45! JA! Gud ler mot mig för tillfället! Och min feber är borta också! Jag som har plågats av den i fyra dagar, men nu är den borta! Och jag har inte gjort av med studiebidraget än! Det betyder att jag faktiskt inte är pank för en gångs skull! I och för sig har jag massa människor som jag ska betala tillbaka, vilket jag faktiskt har tänkt att göra imorgon. Fast två av dom träffar jag inte ens imorgon, men dom träffar jag på söndag! Då får jag betala tillbaka.
Nej nu är jag hungrig. Fatta den känslan, att vara hungrig! Jag har inte varit hungrig på en vecka för min dumma magsjuka! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Bästa låten för tillfället: Moving On - Sarah Dawn Finer (lyssna på studioversionen på youtube!)

Kärlek,
Carro

Ojdå,
Glömde visst bilderna!


...

publicerad den 2009-03-05 kl 06:57:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag orkar inte ens komma på någon rubrik.
Så trött är jag på att vara sjuk nu. Jag gick upp den här morgonen för att åka till skolan. Det började inte så bra, jag var tvungen att springa på toaletten det första jag gjorde. Men när jag kollade termometern hade jag ingen feber! Jippi tänkte jag och sa till mamma att jag skulle klara av resten. Efter att jag varit uppe i en halvtimme kände jag på något konstigt sätt att orken bara rann av mig. Jag vet inte vad som hände. När jag kollade termometern då hade jag förstås fått feber igen. Anledningen till varför jag inte hade feber när jag klev upp var för att jag inte hade gjort någonting. Så fort jag kom upp och gjorde någonting, typ koka te, så steg febern. Och jag är så jäkla trött på det här nu. Inte bara på den här sjukdomen, utan på att jag har varit sjuk i stort sett var tredje vecka sedan skolan började i augusti! Jag måste ju vara otroligt känslig mot bakterierna i skolan eller något. Plus mot Antons dagisbakterier.
I vilket fall som helst så har jag mejlat mina lärare för att kunna få hem lite material, eller jag hoppas att jag ska få hem lite material i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig igen eller nåt...
Ni vill inte känna ångesten som jag känner nu.

But still,
Kärlek,
Carro

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH

publicerad den 2009-03-04 kl 22:46:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag blir tokig,
Jag svär. Jag blir galen på att vara sjuk. Imorgon skiter jag i att jag är sjuk. Jag får ha hur mycket feber som helst, jag tänker gå till skolan ändå. Punkt slut. Det säger jag nu i alla fall. Vi får se vad jag säger tidigt imorgon när jag har feber och måste springa till toaletten. Haha, mitt liv är så patetiskt tråkigt.

Men fortfarande,
Kärlek,
Carro

Jag har blivit tråkig

publicerad den 2009-03-03 kl 19:43:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag har blivit tråkig. Jag menar allvar. Jag läste igenom inläggen som jag skrev i juli -07, och dom var ju faktiskt ganska roliga! Jag var mycket bättre på att skriva då, och på att formulera mig bra! Det kan vara för att jag mådde bättre då... Jag skrev om roliga saker och då skrev jag automatiskt roligt. Nu har jag blivit äldre och har insett hur tråkigt liv jag har egentligen. Jag undrar om jag någonsin kommer komma tillbaka till det. Jag hoppas verkligen att jag gör det.
Jag skulle vilja skriva en bok. Varför vet jag inte. Jag har fått någon idé om att jag vill bli författare. Men jag är inte tillräckligt kreativ för att komma på en egen värld, som t ex J.K Rowling och Stephenie Meyer. Jag skulle verkligen vilja skriva om något annorlunda, men det är inte något som jag känner till. Hmm.. Hur ska jag förklara mig?
Jag tror inte att jag kan skriva om något som inte känns äkta för mig. Det jag menar är att jag tror inte att jag kan skriva om något som jag inte själv har känt eller upplevt. Och jag har i stort sett inte upplevt någonting. Mitt liv är tråkigare än dom flestas. Jag vet att du förmodligen tänker att det inte är sant, men jag lovar dig att det är det.
Jag vet inte vart drömmen om att bli författare kom ifrån. Det var inte så länge sedan som jag kom på att det var något som jag älskar att göra, skriva alltså. Den bara dök upp för några veckor sedan, och ända sedan dess har jag vetat att det är det jag vill göra. Det är jättekonstigt, för jag har alltid varit övertygad om att jag vill jobba med musik, i någon form. Nu vet jag bara att jag vill skriva. Men vad skulle jag skriva om? Som sagt så har inget särskilt hänt mig. Och jag vill inte bara skriva om något helt vanligt och tråkigt.
Men i alla fall, det blir bättre på magsjukefronten men febern är fortfarande inte borta. Jag vet inte hur jag ska göra imorgon med skolan. Jag får se hur jag känner senare ikväll. Jag kan ju inte springa på toaletten hela tiden när jag är i skolan... Haha, pinsamt.
Nu missade jag kören idag också. Piss säger jag bara till det. Det är tydligen gospel-mässa på söndag och jag ska tydligen sjunga solo. Och jag var inte på förra körövningen heller, innan sportlovet, för då var jag tvungen att plugga.

Nu tänkte jag avsluta lite fint här, men jag kommer inte på något.


Kärlek,

Carro


Nu dör jag

publicerad den 2009-03-03 kl 09:48:47 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Allvarligt alltså,
Jag har så tråkigt så jag skulle kunna dö. Och ni skulle bli mörkrädda om ni visste vilken ångest jag har just nu för att jag inte är i skolan. Jag klarar inte av det här längre. Jag vet inte vad jag ska göra. Fan vad jag hatar mitt liv.
Låter ganska emo att säga så, men det är faktiskt sant. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste ha en förändring i mitt liv nu, annars vet jag inte vad jag gör.
Måste jag vara så patetiskt dramatisk?!

Kärlek,
Carro

Trött på allt

publicerad den 2009-03-02 kl 19:31:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag är så jäkla trött på allt just nu. Jag är trött på att aldrig må bra! Och jag är trött på att känna mig ensam.
Jag vet inte hur jag ska göra imorgon med skolan. Jag har ångest över att jag inte är där, men jag vill inte smitta andra. Dessutom tror jag att jag fortfarande har feber. Men jag missar så sjukt mycket när jag är hemma hela tiden, för det finns ingen som har varit borta så mycket som jag. Jag undrar vad alla i skolan tänker. Dom måste ju tro att jag har någon kronisk sjukdom eller något som kommer tillbaka var tredje vecka eller så. Haha, det skulle ju vara ganska konstigt.

Kärlek,
Carro

Breakdown

publicerad den 2009-03-02 kl 07:17:46 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, det har varit lite kaotiskt i mitt liv senaste dagarna. Eller egentligen har det väl inte hänt något särskilt, men min hjärna går på högvarv. Igår hade jag ett ganska stort... sammanbrott eller vad man ska kalla det. Ni vet, när man bara gråter och gråter. Så var jag inför mamma, pinsamt. Men det känns i och för sig ganska bra att hon vet att jag har mått dåligt en tid. Då kanske hon förstår varför jag aldrig är glad.
Men men, anledningen till att jag sitter här och bloggar när jag egentligen borde sitta på bussen är inte psykisk. Jag har fått någon släng av magsjuka och har feber. Men jag vågade inte direkt säga något till mamma om att vara hemma för jag var rädd att hon skulle tro att det var för att jag mår dåligt psykiskt men bara hittade på magsjukan och febern. Jag tänkte alltså gå till skolan ändå, vilket nu i efterhand verkar ganska oansvarigt, smitta alla i skolan. Det vore ju taskigt av mig. Det hela löste sig genom att Anton sa till mamma när jag höll på att ta på mig skorna att jag hade feber. Han måste ha hört mig säga det när jag var inne i badrummet. Inte vet jag, men då frågade mamma såklart om det var sant. Då kunde jag ju inte direkt ljuga.
Nu ska jag gå och lägga mig igen med hopp om att sova bort sjukdomen.

Kärlek,
Carro