PP-presentation, tal & kalas

publicerad den 2009-05-03 kl 11:41:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag ångrar lite att jag inte pluggade igår, för idag kommer jag få det jättestressigt att hinna färdigt. Ikväll måste jag ha en pp-presentation inskickad till min lärare i datorkunskap, imorgon ska jag ge ett tal inför hela klassen på svenskan som jag inte ens har börjat med, och idag har vi barnkalas för Anton. Hur jag ska hinna? Jag har ingen aning. Jag måste städaoch duscha innan kl 14 då kalaset börjar. Jag får väl plugga efter kalaset antar jag. Dock så har jag fortfarande feber så jag vet inte ens om jag ska till skolan imorgon. Men jag måste fortfarande göra färdigt den där dumma presentationen.

När jag satt för en stund sedan och gjorde i ordning godispåsarna fick jag lite panik. Det fanns inte godis så det räckte till alla påsar! Mamma hade köpt en påse med Dumle, en påse godisaprikoser, en påse chokladpengar osv. Vi har 17 st godispåsar och det fanns 14 st pengar! Och 16 st Dumle och aprikoser! Så pappa får köpa mer godis på vgen hem från min brors fotbollsmatch. Sist jag pratade med pappa så ledde hans lag med 3-0, Simon hade gjort 2 av målen! Go brorsan!

Nej nu måste jag verkligen städa. Mitt rum ser ut som... rent kaos ungefär. Eller smutsigt kaos kanske man ska säga :S

Hahah, ha en trevlig dag! Tveksamt om jag kommer hinna blogga mer idag, men jag antar att jag kommer skriva något ikväll när jag egentligen ska plugga.. Jag känner mig själv i alla fall!

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback