091106

publicerad den 2009-11-06 kl 20:21:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan,

Riktigt dålig uppdatering, jag vet. Men jag har faktiskt skrivit att jag inte kommer blogga så mycket. Anledningen kan man väl säga var att jag "föll ner i det svart hålet" igen. Jag fick sån panik för att alla andra började skolan efter lovet och inte jag, så jag flydde till min "medvetslöshet". Det är egentligen inte medvetslöshet, för jag är ju vaken, men jag stänger in mig i mig själv. Jag stänger ute allt och ligger bara i min säng och stirrar utan att se.

Den här veckan har jag behövt göra ett schema, planera varje dag, för annars kommer jag inte upp ur sängen. Det känns väldigt fånigt att sitta och skriva ner måltiderna, men annars blir det inte att jag äter. Att dessutom skriva upp "titta på film" och "lyssna på musik" är ju bara ännu fånigare. Men det är så jag behöver göra just nu..

Idag var den bästa dagen på länge. Jag träffade Eddie för att ge henne Lars Winnerbäck-biljetten. Jag känner inte att jag orkar gå på konsert just nu, så hon fick köpa min biljett. Det var otroligt roligt att träffa henne. Jag har saknat henne mer än vad jag har insett. Det märkte jag när jag väl träffade henne. Det gör verkligen att jag vill kämpa för att komma tillbaka.

En otroligt rolig sak som jag bara måste berätta är att jag ska gå på New Moon-premiären! Med mina vänner! Vi blir jättemånga! Det är jag i och för sig lite nervös inför. Det är en sak att träffa en vän i taget, men att träffa alla på samma gång, som man inte har träffat på jättemånga veckor. Det är lite läskigt. Men Frida var jättesnäll och bokade biljett till mig, och hämtade ut den också! Hon ska såklart få pengar för den när jag träffar henne.

Jag var på zonterapi igår. Det går ut på att man klämmer på foten, där tydligen hela kroppen finns representerad i zoner. Om det gör ont på en speciell punkt, så vet dom vilken zon den ligger i, t ex ryggzonen. Då trycker dom extra mycket där, och då ska tydligen smärtan i ryggen försvinna.. Konstigt är det, men värt att testa för att få bort min feber.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Frida
jag förstår dig carro min snuttis! vill så gärna fgå träffa dig snart! förlåt för att jag inte alls hört av mig mkt.. känner mig lite dum på den fronten.. jag tänkte ju komma hem till dig o massa. men sen har jag sjävl bara deppat ner, vet inte varför men så blev det, och då blev det inte av.. men jag hoppas verkligen du kommer med på new mooN!! de e ju lixom lite "våran film" så det vore verkligen skit kul å få mysa på den med dgi!

hopaps vi ses snart, saknar dig helt galet!!!!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
2009-11-11 @ 19:57:45
URL: http://friidilinen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback