091030

publicerad den 2009-10-30 kl 11:49:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Det här är mitt 700:e inlägg i den här bloggen. Jag har ju faktiskt också skrivit ca 200 inlägg i en annan blogg också. Det är helt sjukt.

Idag är det min mammas födelsedag! Jag tänker inte skriva hur många år hon fyller, för att ta hänsyn till henne, haha. Jag gick upp halv nio för att göra frukost på sängen till henne och sen väckte jag mina bröder. Nu kan jag ju faktiskt skriva vad hon fick. Av mig fick hon en mp3-spelare, vilket hon har sagt att hon vill ha men glömt bort det själv, hoho. Jag satt uppe hela kvällen igår för att rippa alla hennes ABBA-skivor till min dator för att kunna lägga in dem på hennes mp3. Så hon fick en mp3 laddad med musik! Om hon skulle ha behövt göra det själv så hade det aldrig hänt. Hon fick dessutom två olika tesorter av mig. En som hette Kärlek och en som hette Lugn & Ro. Av Simon fick hon en sån där som man tar på huvudet, haha. Ni vet en sån där som ser ut som en visp som känns jätteobehaglig när man trycker ner den på huvudet (tycker jag i alla fall)? Men mamma tyckte att det var skönt i alla fall. Jag var också och köpte en cardigan till henne igår, som dock var för pappas pengar men han kan ju inte köpa kläder... Hon har två presenter kvar som hon får när pappa har kommit hem. Det är en spikmatta och filmen Änglar och demoner.

Nej nu måste jag städa lite i mitt rum så att det ser fint ut när vi får gäster ikväll.

PUSS!

091029

publicerad den 2009-10-29 kl 10:11:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Jag vaknade tidigt idag för en gångs skull! Och nu ringde pappa. Tur för honom att jag vaknade tidigt, annars hade han väckt mig. Han sa att han hade lämnat pengar till mig (jag ska köpa en till present till mamma från pappa, han kan ingenting om kläder...) men jag gick upp igår kväll och tog pengar från hans plånbok för jag trodde att han skulle glömma att ge mig pengar. Det sa jag förstås till honom nu, haha. Jag är ingen tjuv, jag brukar inte ta pengar från andras plånböcker faktiskt.

Idag ska jag in till stan och fika med min gudmor. Och köpa en till present till mamma. Nu sitter jag och tittar på True Blood på nätet! I Sverige har vi ju bara kommit till säsong 1, men i USA så är säsong 2 redan visad! Det betyder att man kan kolla på den på nätet! Tjoho för mig.

CIAO

091028

publicerad den 2009-10-28 kl 20:22:20 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Godkväll!

Min dag har varit jättebra! Det känns som att jag verkligen lyckades göra saker utan att stressa, och då ska det sägas att för att jag inte ska stressa så måste sakerna ske väldigt långsamt. När man gör saker väldigt väldigt långsamt så hinner man inte med så mycket saker heller. Det är bra att jag har insett att saker tar mycket längre tid för mig än för andra just nu, för annars planerar jag för mycket. Jag har just insett att jag inte kan göra mer än en sak per dag. Jag klarar inte av pressen att jag ska hinna med flera saker på en dag..

Men i alla fall. Jag fick saker köpta idag! Jag köpte tyg som jag ska sy kuddar av. Tygerna var fruktansvärt dyra, men de är jättefina så det är värt det. Jag köpte dessutom en svart parkas på VILA för 300 kr! Det var 50% rea på den! Jag blev otroligt glad för jag har letat efter en sådan i flera veckor. Jag hade också 100 kr kvar på mitt presentkort på Gina Tricot så jag köpte en t-shirt, hihi.


Den passar mig, eller hur? ;)

Nej nu ska jag göra lite annat innan Grey's Anatomy börjar, som sedan följs upp av True Blood! Onsdagar är bästa TV-dagen!

PUSS

091028

publicerad den 2009-10-28 kl 10:18:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!

Jag ska åka iväg till Sickla och luncha med Anna, det ska bli jättetrevligt. Dessutom tänkte jag försöka hitta en present till min underbara mamma, hon fyller år på fredag. Det måste bli något speciellt i år. Hon är mitt största stöd i livet och om jag inte hade haft henne nu så vet jag inte vad jag hade gjort.

Iväg till bussen!

Ha en bra dag! Och puss på Frida som är på väg till London! <3


091027

publicerad den 2009-10-27 kl 15:28:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Jag tror att jag kan ha skrivit fel datum på några inlägg... Hmm. Så går det när man är förvirrad. Jag får väl ta och ändra det.

Jag kom hem från Leksand i söndags kväll, men jag har inte orkat blogga. Trevligt var det i alla fall! Skönt att komma bort...

Jag hämtade Anton tidigt från dagis idag, han ligger i min säng och tittar på Bolt nu. Jag ska gå ut och hämta en stol. Okej, jag vet att ingenting jag skriver hänger ihop idag.

Peace

091022

publicerad den 2009-10-23 kl 17:55:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hejsan,

En kort uppdatering från Leksand! Jag ska snart gå och se Leksand-Troja/Ljungby på Ejendals Arena som ligger precis här bredvid. Jag kan inte ett skvatt om ishockey, men det ska bli kul i alla fall. Arenan är superstor, så det blir nog coolt bara att vara där inne.

Idag har vi varit "på stan" ett tag, som bestod utav 4 gator, haha. Men det fanns en otroligt mysig liten affär som hette Lantliv. Otroligt fina saker hade dom. Nu har vi precis varit ute och gått ett tag. Mysigt!

Puss

091022

publicerad den 2009-10-22 kl 17:13:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Jag kommer åka iväg ikväll och kommer hem på söndagkväll. Vi ska hälsa på Antons gudföräldrar i Leksand. Det känns skönt att komma bort.

Vi hörs!

091021

publicerad den 2009-10-21 kl 12:29:49 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

    
Halsduk, 199 kr H&M                                     Cardigan, 199 kr Gina Tricot

Jag har även köpt en ny säng! Jag var på IKEA igår med Pillan och hennes mamma, så nu är mitt rum dominerat av en 120-säng. Det blev jättefint! Jag tar kort sen när det är färdigt.

Puss


091021

publicerad den 2009-10-21 kl 12:15:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,

Nu kommer jag med en uppdatering! Jag känner att jag måste blogga lite för att ha kvar kontakten med vardagem. Som de flesta redan vet så är jag sjukskriven just nu. Jag vet inte hur länge jag kommer vara det, men förhoppningsvis kommer jag kunna gå på några lektioner i veckan efter höstlovet. För att förklara min sjukskrivning så kan man säga att jag har gått in i väggen. Det är nog den beskrivningen som passar bäst.

Men men, vidare till roligare saker. Det kommer ett inlägg om nyshoppade saker om några minuter! Japps, ni har alldeles rätt. Jag shoppar fortfarande. Det är något som jag tydligen måste göra. Jag måste göra roliga saker, och vad är roligare än att shoppa? Ingenting faktiskt.

Peace

091016

publicerad den 2009-10-16 kl 13:49:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Goddag!

Idag är en bra dag. Igår var min kära vän Josse här på kvällsfika. Vi åt scones och drack te, mysigt värre. Jag är så glad att jag har dig <3

Imorse väckte mamma mig vid nio, hon är alltid ledig på fredagar. Det är skönt att hon är det, för då slipper jag vara hemma ensam. Det känns mer normalt att vara hemma när mamma & Anton också är det. Vi satt och tittade på Efter Tio tv4, som alltid är intressant. De brukar ta upp ganska intressanta saker i alla fall. Idag var det dock inte så jätteintressant. Det handlade om ett par som hade hittat tillbaka till varandra. Trevligt för dem.

Om en stund ska jag nog ta på mig gummistövlarna och gå ut i skogen ett tag, även fast det regnar. Jonis & Santi kommer hit lite senare också. Jag har inte träffat dem på jättelänge så det känns roligt.

Nu måste jag trösta Anton som har börjat grina för att han inte vill gå ut...

Vi hörs.

091012

publicerad den 2009-10-12 kl 20:17:45 i kategorin Läsvärt l Kommentera (3)

Jag lever.

Jag har haft den kanske jobbigaste veckan hittils i mitt 17-åriga liv, men jag lever. Jag vet att många oroar sig, och det är därför som jag sitter här och skriver. Även om saker känns otroligt, omöjligt jobbigt just nu, så vet jag att jag kommer tillbaka. Kanske inte om en vecka, inte heller om två, men jag kommer komma tillbaka. Det hjälper att veta att jag har människor som bryr sig och inte kräver något av mig just nu. Som låter mig vara när jag behöver det men som finns där när jag vill prata. Jag är oändligt tacksam. Jag kommer alltid försöka gottgöra er.

Jag vet att det här kanske bara förvirrar några, er som inte har någon aning om vad som händer i mitt liv. Jag tänker inte skriva om just det heller. Kanske om några månader när det ligger bakom mig. Om det ligger bakom mig. Jag får hjälp. Även om det har tagit väldigt lång tid för mig att ta emot hjälp, så gör jag det nu i alla fall.

Jag antar att det är människorna i skolan som märker mest att något är fel. Jag har inte varit i skolan på ett tag nu. Fast dom som bryr sig vet.

Hela det här inlägget är nog oförståbart om man inte känner mig väl och har lyckats prata med mig den senaste veckan, så ni andra kan bara bortse från det här. Jag kommer inte blogga på ett tag, mer än när jag känner för det. Jag hoppas ni förstår.

Tack.

091004

publicerad den 2009-10-04 kl 11:31:07 i kategorin Hud&Hår&Smink l Kommentera (2)

Nej, jag har inget liv. Det är därför jag bloggar så mycket.

Med min nya frisyr kommer lite mer arbete. Jag kan inte bara låta det självtorka, för då ser det konstigt ut. Jag tonade ju håret igår, och efteråt så orkade jag i föna håret och lät det bara var. Då såg det hemskt konstigt ut. På ena sidan vänder sig håret inåt, som det ska, men på andra sidan vände det sig utåt. Dessutom blev det ingen volym alls, utan jag såg ut som en blöt hund. Håret låg slickat efter skallen. Jag har aldrig haft produkter i mitt hår överhuvudtaget, för det har inte gjort någon skillnad. Håret har varit så långt, och jag har så "fina" hårstrån som verkligen inte vill samarbeta, så håret har bara hängt rakt ner. Jag har försökt några gånger, med volymspray och mousse, och det håller sig i kanske en kvart och sedan hänger det rakt ner igen. Jag har alltså i stort sett gett upp hoppet om någon som helst volym. Men, nu är det betydligt lättare! Håret blir inte så tungt så jag är väldigt optimistisk. Vi får väl se om jag lyckas med stylingen idag inför mitt födelsedagsfirande. Jag lovar att fota om jag lyckas få till en osannolik volym, haha.

Jonis har en helt sjukt bra fluffspray, som vi kallar det. Det är Redken Urban Experiment 8 Wool Shake. Hon har fått det av sin mamma, och jag skulle verkligen vilja ha det också. Jag vet bara inte vart man kan få tag på det? Kanske Kicks eller Åhléns... Jag får ta och kika nästa gång jag shoppar!



Ha en bra dag!

091004

publicerad den 2009-10-04 kl 11:10:41 i kategorin Youtube l Kommentera (0)


Jag hittade ett förkortat klipp på det som jag försökte lägga ut igår!
Det här är alltså bara när Rob ska låta som Bella. Watch it!


091004

publicerad den 2009-10-04 kl 09:37:08 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Man kan fråga sig varför jag är vaken vid den här tiden på en söndag. Det har jag ett svar på. Min vän Jonis har inget liv och ringde och väckte mig innan 9. Det hon hade att säga till sitt försvar var "den är inte 7 i alla fall!", vilket hon i och för sig har rätt i.

Nu är jag fruktansvärt hungrig. Jag som aldrig brukar vara hungrig på morgonen. Jag gick nyss ut från mitt rum och beordrade pappa att börja med frukosten, haha. Jag får inte glömma att ta penicillinet, kosttillskottet och rinexinet. Rinexin är som nässpray fast det verkar inne i bihålorna. Mycket praktiskt.

Nej nu kurrar min mage högre än katten. Jag får gå och hjälpa till med frukosten.

CIAO!

091003

publicerad den 2009-10-03 kl 22:10:15 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

http://www.youtube.com/watch?v=esAXhk1q9Tw

Titta på hela, eller börja 5.40 om ni inte orkar se hela. Rob härmar Bella, hahah! Fruktansvärt roligt! Det gick inte att bädda in videon, det är därför ni måste klicka på länken istället...

Peace!

091003

publicerad den 2009-10-03 kl 21:58:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll.

Vad händer där ute i stugorna? Själv sitter jag här framför min dator och tråkar. Resten av familjen sitter och tittar på Körslaget men jag ser inte riktigt det roliga i det.

Jag tänkte reda ut det här med mina "sjukdomar". Det lyder tydligen förvirring kring det, så det ska klargöras. Jag hade oförklarlig feber i nästan 5 månader. Nu har det blivit betydligt bättre, jag har nog bara feber ca 2 dagar i veckan nu. Jag har också lyckats utveckla magkatarr, som det visade sig att jag har haft väldigt länge men jag var så van vid att må illa så att jag inte tänkte på det längre. Jag har tagit medicin för den så jag hoppas att det blir bättre. Nu har jag dragit på mig en bihålsinflammation också, som jag äter penicillin för. Jag har tydligen brist på lite olika ämnen i kroppen också, så jag äter tabletter med tillskott också. Så, ingenting livshotande! Ni kan vara lugna!

Jag fyllde år förra veckan (fan ta er om ni glömde!) och förra helgen blev det inget firande med släkten för det var inte så många som kunde. Därför ska vi fira mig imorgon istället. Mamma har bakat en supergod (och superhög) chokladtårta och jag har bakat en vinbärskaka. Imorgon ska mamma baka bullar också. Bullar är något av familjens signum. Vi kan inte ha födelsedagsfirande utan mammas bullar. Då blir gästerna sura, haha.

Puss&kram

091003

publicerad den 2009-10-03 kl 18:20:01 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

NYSHOPPAT!

Väst med lurextråd i, 199 kr                           Bomullströja, 98 kr

Men, det var clubdagar så jag betalade 268 kr för båda!

Peace!


091003

publicerad den 2009-10-03 kl 18:07:22 i kategorin Mina bilder l Kommentera (1)

Nyklippt!


Jag vet att jag är galen, men det är ju roligare att göra grimaser..


Sådär kort är det i nacken!

Vad tycker ni? Jag blev stennöjd! Jag var hos min vän Jennie idag (som är frisör) och hon klippte mer än gärna av mig håret. Jag har i stort sett hennes frisyr, fast lite längre. Dessutom är hon superblond och jag är nästan svarthårig för tillfället. Jag tonade faktiskt håret alldeles nyss också. Utväxten syntes så mycket så jag köpte toning på vägen hem. Men på bilderna har jag inte tonat det än, fast utväxten syns inte.

Jag hann med lite shopping idag också innan jag åkte hem! Bilder i nästa inlägg.

PUSS!

091002

publicerad den 2009-10-02 kl 23:08:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

I'm back!

Jag kan faktiskt inte riktigt förstå hur jag kunde lämna den här bloggen från början. Mycket dumt gjort var det. Men men, nu är jag tillbaka i alla fall. Det känns bra.

Som alla som känner mig redan vet så har jag spenderat kvällen framför Idol, och de som känner mig vet nog också att jag är så förbannad så att jag skulle kunna spricka. Juryn måste ju vara fullständigt pantade om de tar in Eddie, Nicklas och Camilla. Att svenska folket sedan är så katastrofalt idiotiska så att de faktiskt röstar på dem här människorna gör ju saken otroligt mycket värre. Ingen som är musikalisk (ja, jag anser att jag är musikalisk) kan säga att det Eddie sjöng lät bra. Det var falskt hela tiden. Camilla har jag inte ens ord för. Hon måste ju vara helt IQ-befriad. Hon borde fasen skämmas. Hon borde ställa sig upp och ge sin plats till Moa eller Rasmus, som faktiskt förtjänade att gå vidare.

Ja, ni kanske märker att jag har ganska starka åsikter om det här. Jag har därför bestämt mig för att bojkotta Idol i år. Jag menar faktiskt allvar. Det blir inget Idol för mig.

Nu känner jag att paniken börjar komma tillbaka, men det har dock ingenting med Idol att göra. Jag återkommer imorgon.

Peace, och usch för Idol.