Shoppingtime!

publicerad den 2010-08-31 kl 11:32:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!
Medan alla andra är antingen på jobbet eller i skolan tänkte jag nu åka in till stan och shoppa! Det gör jag i stort sett bara ensam och har alltid gjort. Jag får ingenting köpt annars.
Förresten så glömde jag att berätta att ett par kom fram till min körledare i söndags efter mässan och frågade om inte vi kunde sjunga på deras bröllop på lördag! Hur gulligt är inte det?! Och hon ville att vi skulle köra min sololåt, som vi hade kört då också, och då blir man ju glad. Vi ska dessutom sjunga Oh Happy Day så Nea får också köra solo! Roligt roligt! Dessutom så ville Paul (prästen) att vi skulle sjunga nästnästa söndag också. Det var tydligen hans sista gudstjänst i Tyresö Kyrka för han ska flytta till en annan församling, och då ville han att vi skulle vara där. Så gulligt! Det är kul när dte man gör blir uppskattat.
När jag kommer hem så visar jag vad jag har köpt, om jag har köpt något, haha.
PUSS

Just another weekend

publicerad den 2010-08-29 kl 18:00:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Det har väl egentligen inte varit "just another weekend" för jag har haft roligare än vad jag brukar ha. I fredags träffade jag Doddo efter att jag hade varit hos min pedagog. Vi gick först från Slussen till vårat favoritcafé Café Art i Gamla Stan. Sen gick vi vidare in till City och bestämde oss för att gå på bio! Vi såg såklart Eclipse, hehe.. Doddo hade inte sett den så det passade bra. Bion var inte förrän 20.45 på Rigoletto så vi hann med att gå till Kungshallen och äta också. Vi är som sagt vanemänniskor och går ofta till samma ställen och beställer samma saker. I Kungshallen när det bara är vi två så har vi dom senaste gångerna kört på en nacho-tallrik och en friterad kyckling-tallrik och så delar vi på båda. Så det var det jag gjorde i fredags. Igår var jag helt död och sov halva dagen. På kvällen var det kräftskiva men jag åkte hem tidigt. Det var skönt att bara vara ensam hemma ett tag. Dessutom visste jag att jag var tvungen att gå upp tidigt idag, så det förstör det roliga lite. Men i alla fall, idag var det mässa i kyrkan som min kör sjöng på. Vi sjöng Mirres sololåt, och det var helt fantastisk bra. Som hon har utvecklats! Helt enormt. Vi sjöng dessutom min sololåt, men den har vi kört så många gånger nu så det är inte lika kul, haha :P
Mamma var där och lyssnade, och det var även Neas mamma, Mirres mamma och Mirres syster. Så efter mässan stannade vi i församlingshemmet och tog kyrkkaffe. Och DÅ, när vi skulle gå hem, så kom jag på att det var loppis i Bygdegården som ligger precis bredvid. Jag var ju såklart tvungen att gå dit och titta och jag fick med mig mamma och Doddo. Jag släpade även med Doddo hem. Trevligt, trevligt! En mycket bra helg!
Puss!

Opening

publicerad den 2010-08-28 kl 22:52:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Här kommer adressen till min nya inredningsblogg!

http://carrosinredning.blogg.se

-

publicerad den 2010-08-27 kl 11:53:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jaha, så var det fredag igen.
Dagarna bara flyter ihop när man bara är hemma hela tiden. Fast jag var i och för sig och träffade sjukgymnasten för första gången i tisdags. Jag gillade henne. Jag ska dit igen nästa fredag. Idag ska jag dock till min pedagog. Det känns bra att komma iväg någonstans, även om jag inte mår så bra. Veckan har faktiskt varit pissdålig. Febern har varit hög så jag har inte orkat göra någonting. Och dessutom har jag huvudvärk nästan hela tiden. Det har kommit den senaste månaden. Fruktansvärt jobbigt är det. Men det försvinner om jag tar tabletter, så det är ju bra.
Förresten så har jag börjat fundera på att starta en till blogg. Jag menar då inte att jag ska byta blogg, utan jag kommer fortfarande blogga här med. Men jag känner att jag vill ha en blogg om något speciellt ämne, och vad passar då bättre än inredning? Jag älskar ju inredning och det är lätt att blogga om! Men jag har inte bestämt mig än.. Jag återkommer senare om den saken!
Nu måste jag få i mig någon lunch innan jag åker in till stan. Hoppas ni får en trevlig fredag!
Puss & kram

miranda dahlbom

publicerad den 2010-08-22 kl 21:22:04 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)


Kärlek till dig. Du gjorde min dag <3

Så himla typiskt

publicerad den 2010-08-17 kl 01:36:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Visst är det typiskt att man inte kan sova när man vet att man ska upp tidigt dagen efter?
Jag ska upp kl 7 imorgon för att kunna vara på sjukhuset kl 09:30, och nu kan jag inte sova. Jag släckte första gången vid tolv, tände igen vid halv ett, läste ett tag till, släckte igen vid ett och nu sitter jag här. Minsann.
Godnatt..

Books

publicerad den 2010-08-16 kl 21:37:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll!
Jag tror att jag aldrig har läst så mycket som jag har gjort i sommar. Böckerna som jag har läst hittills i sommar är:
Juni
Dotter önskas av Katerina Janouch
Lyckan är en sällsam fågel av Anna Gavalda
Freja av Johanne Hildebrandt
Idun av Johanne Hildebrandt
Saga av Johanne Hildebrandt
Stolthet och fördom av Jane Austen
The short second life of Bree Tanner av Stephenie Meyer
The moment you were gone av Nicci Gerrard

Juli
The secret life of bees av Sue Monk Kidd
Jane Eyre av Charlotte Brontë
Wuthering Heights av Emily Brontë

Augusti
Den glömda trädgården av Kate Morton
Prep av Curtis Sittenfeld
Emma, Mias dotter av Maria Eriksson

Jag köpte dock 4 nya böcker idag! Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern (hon har även skrivit P.S I love you!), Karamellskorna av Joanne Harris (fortsättningen på Chocolate som flera säkert sett på film med b la Johnny Depp!), Vad som än händer av Kristin Hannah och Agnes 'hjärta' Edward av Lina Forss. Alla köpte jag på Tyresö Bokhandel! Det var "ta 4, betala för 3" så jag fick den billigaste gratis. Super! Jag kommer garanterat hinna läsa ut minst en av dom innan augusti är slut.
PUSS

Fiskar och regnbågar

publicerad den 2010-08-15 kl 13:25:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej hej!
Hur står det till i denna sommarvärme? Det är kvavt som fasen och jag längtar efter ett riktigt åskväder. Det finns inget bättre än sommaroväder.
Jag anar lite ångest här hemma. Mamma & pappa börjar jobba imorgon efter 5 veckors semester och Anton ska till dagis. Simon börjar dock inte förrän om en vecka. Jag kan inte fatta att han ska börja gymnasiet. Helt galet. Dessutom börjar han på Refis som ligger precis bredvid min "gamla" skola. Jag är ju fortfarande inskriven för jag har inte skickat i lappen om att säga upp min plats ännu... Men jag hoppas att Simon och jag kan hitta på lite saker den här veckan. Jag märker att han börjar bli lite nervös inför skolstarten. Han har börjat fråga hur det var första dagarna när jag började och om jag ville gå kvar. Jag sa som det var. Jag kom hem varje dag i 2 veckor och grinade och ville inte alls gå tillbaka, haha! Men sen släppte det och jag fick världens bästa kompisar och trivdes jättebra. Så mitt råd till alla som ska börja på något nytt ställe är att ge det minst 1 månad. Det blir oftast bättre när allt har lugnat ner sig lite.
Jag måste förresten visa er sen hur min dörr till mitt rum ser ut, hahaha! Jag gjorde klistermärken med Anton igår som jag satte på hans dörr. Sen ville han att jag också skulle ha några på min dörr, så det står numera Carro på min dörr, en fisk sitter nedanför namnet och en regnbåge sitter ovanför, haha. Superfint!
Vad tycker ni förresten om designen? Hiss eller diss?
Puss

Gör som jag säger!

publicerad den 2010-08-13 kl 20:18:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Uppdatera webbläsaren för att se min nya design!

??

publicerad den 2010-08-12 kl 21:59:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig men jag har precis registrerat mig som au pair..
Och som om inte det var nog har jag även skickat iväg ansökningar till 3 familjer! 2 i England och 1 i Danmark. Hoppas att ingen svarar......

Update

publicerad den 2010-08-05 kl 12:11:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Vart har jag tagit vägen?
Ja, det kan man ju undra. Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva. Dessutom gör jag ändå inte så mycket som är värt att skriva om. I lördags firade vi min bror som fyllde 16 förra torsdagen. I tisdags var jag inne i stan med mamma och lunchade och shoppade. På kvällen firade vi min gudmor. Igår var jag på Prima på morgonen och var sedan med Dodds hela dagen. Det var väldigt trevligt. Vi decouperade mitt bord! Det är numera blommigt! Superfint blev det! Snart kommer det en liten 3-åring som jag ska gosa med hela dagen!
PUSS

Bildbomb

publicerad den 2010-08-02 kl 22:12:00 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)