Caution!

publicerad den 2010-02-27 kl 22:47:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Glömde skriva förut att jag har.. hmm.. tappat bort min telefon?
Väldigt dumt av mig.. Jag får ta och leta igenom hela huset imorgon. Men den har varit försvunnen sedan igårmorse, så om någon har messat eller ringt mig så vet ni nu varför jag inte har svarat.

Godnatt!

My day

publicerad den 2010-02-27 kl 18:04:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan!
Nu är jag hemma igen efter en heldag på stan! Jag, mamma, Eva & min gudmor gick runt i inredningsaffärer. Vi åkte först till Rådmansgatan och gick till Spiti på Sveavägen. Den var helt underbar! Jag skulle kunna bo i den affären! Lite indiska-stil. Sen gick vi till Raja och LondonW8 som båda ligger på Odengatan. Raja var lite samma stil som Spiti, fast jag tyckte Spiti var mysigare. LondonW8 är inredningsbutiken som Simon & Tomas har, ni vet dom från TV? Simon stod i kassan när vi kom in! Kul att han tar sig tid att göra det tycker jag. Jag trodde väl bara att dom ägde butiken men att dom hade anställda som kobbade i butiken. Själva inredningen är jag dock inte ett så stort fan av.

Efter det satte vi oss och fikade på Upplandsgatan och sedan gick vi till Årstiden på Drottninggatan.
Den lilla butiken var verkligen en av mina favoriter! Superfina saker! På vägen till tunnelbanan så stannade vi vid Indiska där jag fyndade på rea. Det blev ett par blommiga tights och ett par ljuslila stickade knästrumpor. På Apoteket köpte jag en ny ansiktskräm för min torra och känsliga hy som jag hoppas ska vara bra. Vi svängde också förbi H&M Home och tittade lite.

Det blev alltså många butiker!
Nu är jag helt slut och ser fram emot en lugn hemmakväll. Trevlig kväll!

CIAO

Trist väder

publicerad den 2010-02-26 kl 11:33:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Alla våriga känslor försvann när jag drog upp rullgardinen imorse.
Ingen sol här inte. Bara moln och dimma så långt ögat kan nå. Trist. Jag vill att snön ska försvinna! NUUU! Men för att känna mig lite piggare så ska jag nog ta och klä på mig och sedan måla naglarna i någon rosa färg. Då blir man glad, haha! Jag blir i alla fall gladare när jag har fina naglar.

Förresten så hittade jag en supersnygg marinblå kavaj nere i förrådet i förrgår!
Det var förstås mammas gamla, hon hade köpt den i London! Supersnyggt foder var det också. En knapp hade dock försvunnit, och det finns ingen reserv fastsydd inuti, så jag får leta efter nya.

Ikväll kommer Eva, Antons gudmor, hit igen!
Hon var ju här tillsammans med Peter, hennes man, och Minou, deras hund, förrförra helgen, men nu är det bara hon som kommer. Hon ska på möte på IKEA på måndag så hon ska bo hos oss i helgen. Trevligt trevligt!

PUSS

H&M

publicerad den 2010-02-25 kl 23:13:07 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)

H&M har fått in nya vårkläder i sin webbshop! Underbart säger jag!

Schema

publicerad den 2010-02-23 kl 22:11:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan svejsan.
Det har inte varit någon bra dag idag. Förkylningen tar kol på mig! Och stämbanden har blivit enormt skadade av slangen som de stoppade ner i halsen på mig. Jag kan inte ta en endaste ton! Tänk om det är permanent? Tänk om jag aldrig mer kommer kunna sjunga?! Hemska tanke...

Jag har i alla fall gjort mitt bästa idag och kurerat mig.
Honungsvatten är min bästa vän och sängen är min homie. Eller nåt. Det är bara det att jag blir så fort uttråkad nu! Jag sitter och tänker på saker som jag skulle vilja göra, som jag inte orkar. Men imorgon ska jag orka! Jag har bestämt mig för att inte vara sjuk längre, så imorgon ska jag göra allt som jag vill göra. Vilket är;
- Flytta tillbaka sängen som den stod förut
- Göra rent pallarna
- Klä in lådor i tyg
- Hitta en smartare lösning för mina DVD-filmer
- Ta ner keyboarden

- Flytta sekretären
- Rensa lådor
Japps, det här är saker som jag vill göra. Plus att jag verkligen vill åka till skolan imorgon kväll och titta på produktionerna. Men jag får se hur det blir med den saken. Jag vill inte riskera att min förkylning blir värre (fast jag är ju inte sjuk längre.....) och då verkar det inte som en särskilt bra idé att vara ute i kyla. Och jag tror knappast att någon kan skjutsa mig. Men som sagt, jag får se.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.
Även om jag nog inte kan sova i och med att jag i stort sett har vilat hela dagen..

Godnatt

I'm back

publicerad den 2010-02-22 kl 11:29:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.
Japps, ni gissade rätt. Jag har nu återfötts som vampyr. MEN, jag är en cool Vampire Diaries-vampyr! Jag är alltså vaken på dagarna, men jag kan inte vara i solsken utan att brännas. Om jag inte har en cool ring förstås. Därför sitter jag inne hela dagarna tills jag får tag på en sån där ring!

Okej, slut på roligheterna.
Undersökningarna i fredags gick väl bra, om man bortser från hur pissigt jag har mått sedan dess. Det är liksom inte så kul att vakna på ett främmande ställe med en slang i munnen, näsan och armen. Men men, jag fick min isglass efteråt som uppskattades enormt. Sedan kom pappa tillbaka med nya ELLE, vilket också uppskattades enormt! Sköterskorna tvingade mig att äta yoghurt även fast jag inte var hungrig. Det var skumt i och med att jag inte hade ätit på mer än ett dygn. Hungern kom dock senare så pappa stannade på McDonalds på vägen hem, hehe.

Det är klart att jag var väldigt seg och kände mig skum i magen hela den dagen, men det värsta kom i lördags.
Jag vaknade på morgonen och hade ont överallt. ÖVERALLT! Nacken, ryggen, benen, magen, armarna - you name it! Det var som att jag hade hemsk träningsvärk i hela kroppen. För att göra saken ännu värre så kändes det som att jag hade ett rivjärn i min hals.

Rivjärnet finns fortfarande kvar, men den övriga värken har försvunnit nu!
Nu har jag dock blivit jätteförkyld också. Kul liv man har.

Jag återkommer om hur otroligt underbara The Swell Season var!

Tyvärr

publicerad den 2010-02-21 kl 12:13:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (3)

Carro överlevde tyvärr inte sitt sjukhusbesök.
Hon återkommer när hon har återfötts som vampyr.

Update

publicerad den 2010-02-18 kl 11:16:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

God förmiddag!
Jag är smått nervös inför idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt. Men det ska nog gå bra. Nu har jag precis duschat och fixat håret, som by the way ser ut som en rishög. Håret tog ganska mycket stryk av frisörbesöket förra veckan. Men men, jag överlever. Jag måste som sagt äta lunch före kl 12, för efter det klockslaget får jag inte äta fast föda. MEN, jag får äta isglass!

Därför ska jag nog ta och börja sminka mig och sedan äta.
Jag vet inte när jag kommer hinna uppdatera nästa gång. Förmodligen kommer jag inte orka när jag kommer hem ikväll för det lär bli ganska sent, och imorgon innan jag åker till sjukhuset kommer jag garanterat inte hinna. Så jag antar att det blir när jag har kommit hem från sjukhuset imorgon. Så, önska mig lycka till!

PUSS&KRAM

Dead to the world

publicerad den 2010-02-17 kl 22:15:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Jag mår inte så bra just nu. Jag började ta tabletter idag för att förbereda inför gastro- och koloskopin på fredag. Man måste vara helt tom i tarmen, så ni kan ju föreställa er vad tabletterna gör. Inte kul.

Efter kl 12 imorgon får jag inte äta någon fast föda.
Bara dricka alltså. Fatta vad hungrig jag kommer bli! Imorgon ska jag vara på sjukhuset kl 14 för inskrivning och narkosbedömning. Det beräknas ta ca 2 timmar. Efter det ska jag möta upp Dodds i stan, hon ska äta, jag ska dricka, och sen ska vi åka till Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan vid S:t Eriksplan och se The Swell Season. Det ska bli så sjukt underbart!

Uppdaterar imorgon innan jag åker till sjukhuset.

CIAO

Livet är härligt

publicerad den 2010-02-16 kl 10:12:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Varenda gång jag har kollat febern och upptäcker att den ligger på över 39 så säger jag; Livet är härligt.
Jag menar förstås motsatsen. Precis så var det imorse. Jag vaknade, åt frukost, kollade feber och gick och lade mig igen. Livet är härligt.

Som tur är så är mamma & Anton hemma idag också!
Eller, tur och tur, Anton är sjuk. Men det betyder att jag får sällskap. Mamma håller för tillfället på att baka egna semlor. Och då menar jag inte baka i den bemärkelsen "köpa egna bullar och lägga på mandelmassa och grädde" som jag & Josse gör. Nej, nej. Mamma bakar egna semmelbullar! Det är lyx det!

Nu blir det kaffe för mig, även fast jag inte är sugen.
Jag är aldrig sugen på kaffe när jag är riktigt sjuk, men jag dricker det ändå för att inte få ont i huvudet. Smart va?

PUSS

Clothes

publicerad den 2010-02-15 kl 11:28:49 i kategorin Önskelista l Kommentera (2)

Många tror nog att Lindex och Kappahl bara säljer tantkläder, men icke!
Kläderna och accessoarerna ovan är bara från just dessa butikskedjor, och jag tycker i alla fall att dom är superfina! Så jag tänker nog blanda upp min vanliga garderob bestående av kläder från Monki & Vero Moda med några av plaggen ovan!
PEACE

Ahhhhhhh! Heaven!

publicerad den 2010-02-15 kl 10:22:50 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Tänk att man kan gå från att vara jättedeppig till att vara överlycklig på några sekunder.
JAG HITTADE BILDER FRÅN ECLIPSE!!!!!! OCH DOM ÄR UNDERBARA!!!!!!!!!! Och nu dör jag. Nej, jag ska inte dö. Men bilderna är verkligen helt sjukt fantastiska! Jag slutade andas när jag såg dom! Jag vågar dock inte publicera dom här, för tydligen så har dom läckt ut olagligt. MEN, om ni vill se dom så kan ni gå in HÄR. Jag hittade förstås informationen på http://thetwilightsaga.se!
DET ÄR UNDERBART!

This is who I am

publicerad den 2010-02-14 kl 12:23:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Väldigt dålig uppdatering dom sista dagarna, but I have my reasons. Det blev för mycket helt enkelt. Jag var jätteglad över att Antons gudföräldrar var här, och ville utnyttja tiden så mycket som möjligt i och med att dom skulle åka hem på lördag eftermiddag. Det blev mycket. Och igår när vi äntligen skulle gå på möbelmässan och gå runt i inredningsaffärer i stan så kraschade jag. Igen. Besvikelsen som kommer när man inser att man inte klarar av det, att man inte orkar, är omöjlig att beskriva. Jag grät och grät och grät. Den enda som fick mig att lugna ner mig tillslut var Eva. Och det var för att hon lät mig gråta. Hon lät mig vara ledsen. Det var så skönt! Ingen som krävde något, utan bara var där och lät mig gråta.

Det blev ingen möbelmässa och inga inredningsaffärer i stan.
Istället gick mamma, Eva & jag till Claras på Strandtorget och fikade. Så även om det inte blev som jag hade tänkt mig, så blev det bra ändå.

Det som jag ännu inte har skrivit är att mamma på fredagen fick ett samtal från sjukhuset.
Det hade kommit in ett återbud så jag ska dit redan på torsdag. Då ska jag skrivas in, men sen får jag åka hem och komma tillbaka på fredagen. Det kom så snabbt, så jag hade problem med att smälta det också. Dessutom så ska jag ju på The Swell Season på torsdag, och det har jag längtat efter väldigt länge. Jag kommer fortfarande kunna gå, men jag kommer nog inte kunna äta middag innan som vi hade tänkt. Jag måste fasta innan i och med att jag ska sövas och dom ska undersöka tarmen.

Det här sammanlagt blev väldigt mycket för mig, som ni kanske förstår.
Jag hoppas att jag ska kunna ta mig igenom veckan som kommer utan några systemkraschningar, men det är långt ifrån säkert. Men även om jag kraschar, så kommer det gå ändå.

Kramar på Alla Hjärtans Dag

.

publicerad den 2010-02-13 kl 11:37:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

*Breakdown*

Fredag

publicerad den 2010-02-12 kl 11:29:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon, godmorgon!

Solen som sken igår är nu försvunnen. Typiskt. Idag var det skridskoåkning som stod på schemat, men eftersom att jag rent utsagt hatar att åka skridskor så följde jag inte med. Men jag ska möta dom vid värmestugan sen och grilla korv. Så då får jag en promenad i alla fall.
Igår var jag först med mamma, Peter & Minou (hunden) hemma hos min mormor, för hon ska passa Minou ikväll när vi är och äter på restaurang. Så vi var där igår för att hälsa. Mormor tvingade i både mig, mamma, Peter & Minou massor med mat... Minou kommer vara 10 kg tyngre när vi hämtar henne sent ikväll, haha. Sen kom i alla fall Josse hem till mig och gjorde semlor! Samtidigt satt vi såklart och tittade på OC som hon också fick låna med sig hem.
Nu tänkte jag klä på mig och fixa naglarna. Länge sedan sist.
Puss

My new hair

publicerad den 2010-02-10 kl 20:06:09 i kategorin Mina bilder l Kommentera (3)

Jag är extremt obekväm med att ta bilder på mig själv. Det kanske syns. Haha! Och det är världens sämsta bild tagen med min mobilkamera, men det får duga.

Morotshuvud; no more!

publicerad den 2010-02-10 kl 14:52:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag var hos frisören i 2½ timme idag. Men det lönade sig!
Morotsfärgen är looooooong gone! Det blev slingor á la 90-tal, ljusa och mörka i hela håret, och på det en toning så att det blonda inte skulle vara så vitt. Och det blev superfint! Jag är extremt nöjd! Jag hinner göra ljusa slingor en gång till innan sommaren, och sen bleks det ju av solen, så det blir perfekt! Jag kanske ska ta bild och visa er? Maybe!
Nu ska jag ta och städa lite. Vi får finbesök från Växjö som ska bo här tills lördag! Mycket trevligt! Jag får dock behålla mitt rum, till skillnad från Simon som måste ge upp sitt och får sova i vardagsrummet, haha! Men jag tänkte ändå plocka upp kläderna på golvet...
PUSS!

Äntligen

publicerad den 2010-02-09 kl 23:01:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Äntligen går det att logga in! Jag har försökt hela kvällen!

Jag har fått tid hos frisören imorgon kl 11! Det är super, för då kommer jag upp och gör någonting även fast jag inte har skola. Jag hoppas att jag ser bättre ut i skallen när jag går därifrån än vad jag gör nu i alla fall. Annars svär jag på att jag tonar det brunt igen.
Nu tänkte jag gå och lägga mig och sova.
PUSS

You Found Me

publicerad den 2010-02-09 kl 08:58:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon!
Jag kan inte fatta att jag faktiskt ska till skolan 2 dagar i rad! Det känns skitbra (ursäkta språket) att jag faktiskt klarar det! Tidigare veckor så har jag inte orkat göra någonting alls och hittat på ursäkter för att inte behöva åka till skolan. Men nu orkar jag! Och det känns super! Jag gick t o m upp kl 8 idag för att känna att jag verkligen har mycket tid på mig och att jag inte behöver stressa. Jag vill inte fastna i någon panikattack för då kommer jag ju aldrig iväg.

Idag har jag biinstrument, d v s piano, i 15 min. Så jag sitter och åker till Liljeholmen för en lektion på 15 min. Haha! Men jag har planerat in den precis innan lunch, så jag äter med mina vänner efter det. Sen åker jag hem! Och då ska jag svänga förbi frisören och boka tid för blekning av mitt hemska hår. Jag hatar att gå runt och se ut som jag gör nu. Miss Carrot. Hahahah! Det var ju roligt! Istället för Carro så får jag heta Miss Carrot!

Nu ska jag klä på mig och dricka kaffe! So long!

My mind

publicerad den 2010-02-08 kl 17:44:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!
Dagen gick inte riktigt lika smärtfritt som jag hade hoppats på, men man kan inte få allt! All dramatik i skolan med produktionerna blev lite mycket för lilla mig. Men jag gick därifrån och en stund efter gick illamåendet över.
Jag glömde förresten att berätta att jag var hos Nea i lördags och tittade på Melodifestivalen med dunder och brak. Vi laddade med godis och chirre med dirre (chips med dipp) och kritiserade alla utom Salem, såklart. Det var en superrolig kväll! Tack Nea för att jag fick komma! <3

Nu blir det till att äta köttbullar till middag. Tjosvejs!

Morotshår

publicerad den 2010-02-08 kl 09:50:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon alla glada!
Och alla som inte är glada också, förstås!
Idag är jag glad! Jag känner mig jättepeppad på individuell sång i skolan, även om jag skäms som en hund med svansen mellan benen för mitt hår. Jag har inte bloggat något i helgen pga att jag har varit fullt upptagen med det både lördagen och söndagen. Mormor hjälpte mig i lördags att göra avfärgning igen, och det blev helt katastrofalt. Vi gjorde om det igen igår och färgade det sedan så att lite av det röda försvann. Men i hårbotten är jag vit, ni vet som en blonderad fjortis, fast bara i hårbotten. Resten är ljust orange. Nu vägrar jag göra något mer med håret just nu, för jag är livrädd att det ska ramla av. Mormor (som är gammal frisör) sa dock att jag hade jättebra hårkvalitet, hon tittade med förstoringsglas på hårstråna. Men ändå. Nästa steg är att gå till frisören.
Nu måste jag börja sminka mig för att hinna till skolan till lunchen så att jag kan äta med min kära vänner.
PUSS

I want

publicerad den 2010-02-07 kl 19:28:59 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)


Yesterday

publicerad den 2010-02-05 kl 09:58:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Nejmen hejsan.
Vad händer en fredag såsom denna? Jag ska bara ta det lugnt idag. Jag var ju på sjukhuset igår, och efter det hos min specialpedagog, så det blev ganska mycket. Idag vaknade jag med feber, så det blir ingen skola för min del. Inte mycket att göra åt.
Jag ska berätta vad den nya läkaren sa igår. Enligt honom så kan det vara en infektion i tunntarmen eller tjocktarmen. För att se om det är det så måste jag göra någon skum grej som jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Skopi eller något. Jag blir i alla fall nedsövd. Då undersöker man tjocktarmen. För att undersöka tunntarmen så måste man svälja en kamera! Coolt va? Som jag sa till mamma när vi gick därifrån igår, det känns lite House-aktigt! Men det känns super att dom äntligen har en teori om vad det kan vara!
Jag tror att jag ska hoppa in i duschen och sedan ta på mig myskläder och lägga mig och läsa.
PUSS

Morning

publicerad den 2010-02-04 kl 09:05:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Det blir inte mycket skrivet just nu, jag ska gå till bussen om några minuter för att åka till the hospital. Mycket trevligt sätt att spendera förmiddagen på. Eller inte. Efter det blir det Prima, så jag är väl hemma runt 15 skulle jag gissa.

Ha en trevlig dag!

Paus

publicerad den 2010-02-03 kl 15:45:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan! Nu sitter jag med en kopp kaffe och tar en välförtjänt paus. Jag har sytt hela dagen! Och det är så roligt! Som jag skrev igår så höll jag på med ett litet projekt, som nu är färdigt. Bild får ni inte se än, för jag har redan börjat på ett nytt projekt, och allt kommer bli så fint tillsammans så ni får se då! Men jag kan berätta i alla fall. Det jag började med igår var ett kuddfodral till en 70x25 cm-kudde. Men, inget vanligt kuddfodral som jag sydde höstas. Jag tänkte att jag skulle göra något lite roligare den här gången, så på kortsidorna så är det volang! Och jag har också sytt på ett vitt spetstyg längst ut i kanterna, rester från mina gardiner, haha! Själva kuddtyget är ett gammalt vitt lakan som det var hål i. Återanvändning på högsta nivå! Och det blev jättefint! Jag är supernöjd! Det jag håller på med nu är två kuddfodral till 50x50-kuddar, d v s det vanligaste måttet. Det är samma lakan som den andra kudden, men på dom här ska det bli volanger på hela kudden! Eller på ena sidan rättare sagt. Den sidan som är nedåt, mot täcket om man säger så, behöver ju inte ha någon applikation på sig. Men det är rätt pillrigt att sy volanger! Dock roligt!

Nu ska jag återgå till symaskinen!

PUSS

Jag är glaaaaaad!

publicerad den 2010-02-02 kl 20:59:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Åh!! Det är så skönt att vara glad! Det händer inte så ofta längre, men fasen vad det är härligt! Med hjälp av Mirre & mamma så kom jag iväg till kören, och naturligtvis så mådde jag illa innan vi skulle gå in, men det gick över efter ett tag. Och då var det så kul! Jag har inte sjungit på så länge, och låten var så härlig! Doddo, Mirre & Nea, ni hjälper mig så himla mycket! <3

Moa & Sofia är ju också världens sötaste små flickor! Dom hade med sig en försenad julklapp till mig idag; en gigantisk New Moon-poster! Den är helt underbar! TACK! <3<3

Imorgon ska jag visa mitt nuvarande projekt!

GODNATTPUSS!

This is my life

publicerad den 2010-02-02 kl 10:31:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Såhär ser varje morgon ut om man heter Carolina Andersson.

Stardust

publicerad den 2010-02-01 kl 12:18:22 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon, eller vad det nu är. Kanske snarare dag. Men i alla fall. Jag har mått väldigt dåligt i helgen. Febern har påverkat mig som aldrig förr. Som tur var kom Josse och tittade på film med mig igår! 27 dresses blev det. Vi hade stora problem med att välja film. Till sist stod det mellan The Holiday och 27 dresses, men det blev som sagt 27 dresses.
Idag skulle jag egentligen ha sånglektion i skolan, men min sånglärare messade mig imorse om att hon var sjuk. Tur för mig, för jag mår inget vidare.
Bloggen är det i alla fall ordning på nu! Allt berodde på Firefox som jag bytte till pga virus på Internet Explorer, men nu kör jag på Safari istället. Funkar utmärkt och bloggen ser bra ut! I Firefox var rubriken pytteliten och det gick inte att byta typsnitt! Superirriterande!
Men i alla fall, nu blir det lunch. Köttgryta med ris från igår, mums!
Puss&kram