Jag ger upp

publicerad den 2010-01-30 kl 21:31:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

No more säger jag bara! Nu har jag kämpat och kämpat med att få det rätt med bloggen, men ingenting händer! Så det får se katastrofalt ut. Jag fortsätter imorgon och hoppas att det funkar då.

Godnatt.

Krångel!

publicerad den 2010-01-30 kl 18:44:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej! Krånglar blogg.se för er också?! Jag har inte kunnat logga in på superlänge, och då sitter jag ändå vid mammas dator. Min dator har fått virus. Ett allvarligt sådant. Det spelar ingen roll att man tar bort det och filerna som innehöll det. Det kommer tillbaka hela tiden. Skitdator. Men i alla fall, det kommer resultera i färre inlägg från min sida. Men förhoppningsvis ser ni vad jag roade mig med igår! Ännu en ny header! Den här blev jag riktigt nöjd med! Det är dock inte färdigt, men eftersom att min dator är helt paj för tillfället så kan jag inte fortsätta på designen just nu.

Förresten så har jag hittat världens roligaste spel på facebook. City Life heter det! Samma upplägg som School of Wizardry, fast med roligare story. SPELA!

PUSS

-------------------------------------------------------
UPDATE!
Pappa fixade min dator!!!!:D:D

800!

publicerad den 2010-01-28 kl 19:01:36 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Det här är mitt 800:e inlägg!!!! Kul va? :D

Tänkte bara visa vad som kom med posten idag!



Jag köpte dessutom en ny väska på H&M idag, fast i butik då! Den ligger inte ute på hemsidan, så det blir ingen bild på den.

Nu blir det till att titta på film med min lillebror. Jag tror att det blir Ronja Rövardotter för hela familjen, haha.

PUSS

Längtar till 15 juli

publicerad den 2010-01-27 kl 14:40:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)




Onsdag

publicerad den 2010-01-27 kl 12:54:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan. Onsdag är det idag. Imorse började jag undra om det var något fel på min mage. Jag åt mellanmål kl 15 igår, och sedan dess hade jag inte varit hungrig alls. Jag åt ingenting till middag igår för det kändes som att jag skulle spy bara jag tittade på maten. När jag kom hem från Nybrokajen så tvingade mamma i mig en knäckemacka, som om jag var 3 år. Imorse när klockan ringde kl 7 så var jag fortfarande inte hungrig. Jag drack te och juice till frukost, men fick inte i mig en enda tugga av mackan. Sen var det ju dags att åka till skolan för att ha möte med studierektorn och mentor. Mamma & jag möttes vid Liljeholmen. Det var inte förrän vi satt på bussen hem som jag blev hungrig, och då gick det upp för mig att jag måste ha varit omedvetet nervös inför mötet! Så när jag klev av bussen hemma så gick jag till Claras och köpte med mig en kycklingsallad med avokado och bulgur. Otroligt gott!

Okej, nu babblade jag på som bara den. Jag har tänkt att bara ta hand om mig själv idag, så jag har precis gjort en superstor vaniljlatte till mig själv och tänkte hoppa in i duschen snart. Sen blir det fixning av naglar. Nu ser dom hemska ut med gammalt lack som är lite avskavt.

Hörs senare!

Nervöööös

publicerad den 2010-01-26 kl 17:48:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag vet inte varför, men jag mår fruktansvärt illa nu. Det känns nästan som det gjorde när jag skulle åka och titta på skolans luciafirande. Jag antar att det är nervositet då. Jag hatar att vara nervös. Jag har ju inte ens något att vara nervös för! Jag ska bara sitta i publiken och titta! *Tönt*

Nu ska jag åka iväg till Nybrokajen...

Rubrik

publicerad den 2010-01-26 kl 11:11:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Jag vet inte vad jag fick för mig, men det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att baka scones. Klockan ringde kl 9, och jag gick upp direkt och började baka. Det var som att jag hade bestämt mig i sömnen eller något. Väldigt skumt.

Jag hade hoppats att mina kläder som jag har beställt från H&M skulle komma idag. Då skulle jag haft en anledning till att gå ut, haha. Jag får väl ta en promenad ändå...

Ha en bra dag!

Livet är härligt

publicerad den 2010-01-25 kl 18:24:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

God kväll. Jag vet inte riktigt om det här har varit en bra eller dålig dag. Nu är jag i alla fall väldigt låg. Jag vet inte varför. Jag tyckte ändå att jag ansträngde mig för att göra saker även fast jag var hemma. Jag sydde gardiner i några timmar, satt och virkade och tittade på film. Ändå så känns allt meningslöst nu.

Igår gjorde min pappa mig riktigt ledsen. Vi satt vid matbordet och pratade om veckan och han blir helt plötsligt arg och frågar hur jobbigt det kan vara att åka till skolan och vara där i 1 timme. Anledningen till varför jag blev så otroligt ledsen är att det är precis den där frågan jag ställer mig själv. Varje dag. Jag behöver verkligen inte att någon annan ställer den frågan till mig också. Först tror jag inte att han förstod hur ledsen jag blev, men sen kom han in till mitt rum och bad om ursäkt. Men grejen är att det spelar inte så stor roll att han bad om ursäkt. Jag vet fortfarande att det är så han tänker...

Ikväll ska jag på zonterapi igen. Då kommer jag med största sannorlikhet vakna upp med ännu högre feber och rinnande näsa imorgon. Livet är härligt.

Bra dag!

publicerad den 2010-01-24 kl 10:34:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Snart ska jag ge mig ut på isen med min familj! Jag har inte åkt skridskor på 1 år! Grejen med mig och skridskoåkning är väl att jag börjar frysa om fötterna väldigt fort. Så jag tar väl ett varv runt Albysjön, och sen får det vara nog.

I eftermiddag är det dags för New Moon med min mor! :D

PUSS!

Gamla mormor, that's me

publicerad den 2010-01-23 kl 17:15:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Tjoho! Hur är det med er? Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte varit på humör. Febern har varit hög den här veckan så jag har inte varit i skolan alls. I torsdags var jag med familjen på födelsedagsfika hos vänner till familjen för jag fick dåligt samvete bara av att tänka på att inte följa med när dom alltid kommer på min födelsedag. Så jag följde med, men satt bara bredvid min bror och hjälpte honom med mattepluggandet. Han skulle ha prov dagen efter. Förutom det så har jag inte gjort något på hela veckan, bara idag! Febern var inte lika hög idag så jag följde med mamma till en tygaffär i Haninge och sen vidare till min gudmor där vi fick lunch! Mycket snällt för jag var utsvulten. Men i alla fall, i tygaffären så fyndade jag! Jag köpte en spillbit av ett vitt spetstyg som var 115x180 cm för 40 kr! Jag ska sy gardiner av det!

Imorgon ska jag & mamma se New Moon på Heron City! Vi satt uppe igår och tittade på Twilight, det var andra gången hon såg den. Utan att överdriva så kan jag säga att jag har sett den minst 100 ggr. Helt sjukt faktiskt. Men New Moon har jag bara sett 1 gång, och det var på premiären! Jag har verkligen längtat efter att se den igen!

Nu när jag tänker efter så kommer mitt rum se ut som en 80-årig tants rum när jag är färdig med mina projekt. Jag håller på och virkar ett vitt överkast med mormorsrutor, och ska sy spetsgardiner. Plussa också på en gammal sekretär och två antika pallar med blommigt tyg. Haha! Som tur är har jag lite moderna saker att blanda ut det med, men ändå! Jag måste verkligen fota mitt rum och visa er när jag är färdigt. I och för sig kan överkastet ta lite tid... Jag ska virka 165 rutor. Hahahah! Pappa frågade om jag skulle vara färdig när jag var 30! Och ja, det hade jag tänkt!

CIAO


The OC

publicerad den 2010-01-21 kl 22:48:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)


Det är vad jag drogar just nu. Någon som kan låna mig säsong 1 & 4? I utbyte mot 2 & 3?


Many songs

publicerad den 2010-01-17 kl 15:06:36 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Jag har många låtar som jag måste öva på nu. Jag hade liksom glömt hur mycket det faktiskt är bara med musiken i skolan. Dessutom ska min gospelkör vara med och sjunga i konserthuset den 30 januari, och tills dess ska vi kunna jättemånga låtar också! Men men, det hinner jag inte ta just nu. Nedan följer låtarna som jag håller på med just nu.


The Fray - You Found Me (individuell sång)


Eva Cassidy - Songbird (individuellt piano)


The Beatles - Drive My Car (sångensemble)


Karl Jenkins - Adiemus (sångensemble) Rolig fakta: Språket som dom sjunger på är påhittat! Flera av Karl Jenkins låtar är skrivna på det här påhittade språket, och betyder alltså ingenting!

Tell me no lies

publicerad den 2010-01-16 kl 17:37:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan. Jag har inte så mycket att skriva idag. Jag var på Öppet Hus i skolan och hade sångensemble, vilket var helt okej. Sen kände mig mest malplacerad när jag gick omkring och inte hade någon speciell plats som jag skulle vara på. Tillslut började alla åka hem, så då gjorde jag också det.

Imorgon ska jag sjunga i kyrkan, eller gå dit och titta i alla fall. Jag vet inte vilket just nu. Något av det!

Ha en bra lördagkväll!

Morning

publicerad den 2010-01-16 kl 11:25:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon alla underbara! Idag är jag trött som få och jag tror att jag t o m stängde av klockan i sömnen. Jag hade ställt den på 9.30, men jag vaknade en timme senare.. Jag tror att jag åker till skolan till 14 istället, när sångensemblen börjar.

Jag borde nog börja fixa mig nu om jag ska slippa stressa.

PUSS"

Kör, fika och shopping

publicerad den 2010-01-15 kl 20:44:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Tjosvejs. Hur har ni det? Jag har haft en bra dag! Jag åkte till skolan vid lunch för att kunna äta med mina vänner och sedan hade jag kör. Det är inte mitt favoritämne, men det är lätt att bara gå dit. Det behövs inga förberedelser. Efter det åkte jag med Frida, Jonis & Santi till söder och satte oss på ett café som jag inte vill säga namnet på för det låter som att man sitter på en toalett, hahah! Jag tog en stor latte och kladdkaka, supergott.

Efter det åkte Jonis och Santi, men jag & Frida checkade jeans på Weekday. Frida, som är fanatstisk snygg, ser förstås fab ut i allt hon tar på sig. Jag däremot hade lite problem med att hitta. När Fridis hade åkt hem för att hon skulle iväg sen så gick jag till Monki och kollade där istället. Där hittade jag! Dessutom kunde jag inte låta bli att köpa ett svart linne med axelvaddar som jag visade i ett tidigare inlägg också... Typiskt mig.

Tidig kväll för mig ikväll! Skola igen imorgon, öppet hus. Vi har lektioner som dom små barnen får komma och titta på. Fast vi har bara sångensemble. Eller jag i alla fall. Andra har fler. Hoho.

Kram!

My day

publicerad den 2010-01-14 kl 20:57:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll. Det har varit en jobbig dag idag. Paniken kom imorse när jag började må illa för att jag verkligen inte ville ha ljudteknik och satt då inne vid toaletten och trodde att jag skulle spy. Helt plötsligt var det bara 10 min kvar tills jag var tvungen att gå till bussen, och jag hade inte hunnit göra någonting annat än att tvinga i mig frukost. Då började jag förstås grina och allt kändes så himla hopplöst. Mamma skjutsade mig till bussen och till sist kom jag faktiskt fram till skolan. Illamåendet försvann inte förrän sångensemblen var slut och jag hade pratat med min mentor om att jag faktiskt inte orkar med ljudteknik just nu. Dock så var det fruktansvärt skönt att träffa mina vänner igen, speciellt Jonis som jag inte har träffat på jättelänge för hon har varit i Mexiko!

Sångensemblen var slut 10.25, så efter det hade jag ingenting förrän möte på Prima hos min specialpedagog kl 14. Kruxet var att jag inte tänkte sitta och åka fram och tillbaka, för då skulle jag kunna vara hemma i ungefär 15 min eller så, haha. Därför gick jag runt på stan, lunchade i min ensamhet och tog det lugnt i 3 timmar. Det kändes faktiskt inte som så lång tid.

Imorgon ska jag åka till skolan och äta hade jag tänkt, och sedan gå på kören. Sen vet jag inte mer. Alla har så mycket att göra nu så det är ju omöjligt att träffa några av mina vänner efter skolan...

Puss&kram

Lite snabbt sådär

publicerad den 2010-01-14 kl 17:16:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har överlevt ännu en dag i den hårda verkligheten. Dagen bestod av sångensemble på morgonen, gående och lunch på stan i 3 timmar och Prima kl 14 i 1 timme. Det blev en lång dag. I alla fall för mig. Men jag berättar mer sen.

Kram

If tomorrow never comes

publicerad den 2010-01-13 kl 23:26:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Nu sitter jag här, kvällen innan jag ska till skolan, och grinar. Men förtvivlas ej, det är inte alls på samma nivå som förut. Då skulle jag inte sitta här och skriva. Jag ska försöka förklara paniken som kommer när jag tänker på att åka till skolan. I grund och botten handlar det om att jag känner att jag inte räcker till och att allt känns hopplöst. Jag ser liksom ingen mening i det jag gör. Jag gör saker bara för att "man ska göra det".

Det som utlöste det hela nu var att jag tänkte på att jag kanske ska gå på ljudtekniken i skolan imorgon. Kanske säger jag för att jag inte vet om jag fick byta tillbaka till min gamla grupp eller inte. Men som det är nu så får jag sån panik bara jag tänker på att någon gång gå på ljudtekniken så att jag vet inte om jag klarar av att gå ändå. Och det gör så att jag känner mig som världens mest patetiska och hopplösa människa på denna jord. Jag klara inte ens av att gå på en ljudtekniklektion. Starkt jobbat.

Jag tror att jag kanske speedar lite för mycket nu. Jag vet att alla säger att man inte ska vänta för länge med att börja igen och så, men det är fasen inte värt det. Det är inte värt att jag ska skynda på mitt välmående och må piss bara för att det vore smidigare med skolan då. Jag behöver ta det väldigt långsamt om jag någonsin ska kunna komma tillbaka igen.

Det här skriver jag nu. Trots det vet jag att imorgon kommer jag inte säga det här till någon utan bara svälja det som alla andra säger. Sån är jag.

Hahahahahahah!

publicerad den 2010-01-13 kl 20:05:21 i kategorin Twilight l Kommentera (3)

Det här måste vara den roligaste bilden jag någonsin sett..


Källa: twifans.com via thetwilightsaga.se

HAHAHAHAH!


Photoshop

publicerad den 2010-01-13 kl 18:48:51 i kategorin Mina bilder l Kommentera (2)


Originalbilden



Utslätad hud, borttagning av mörka ringar och ögonbrynshårstrån



Det mesta är ändrat; ögonfärg, hårfärg, ögonbrynsfärg, smink

Jag gillar den i mitten mest!


Lost and insecure, you found me

publicerad den 2010-01-13 kl 15:22:46 i kategorin Youtube l Kommentera (0)


The Fray - You Found Me

Hej! Jag fullkomligt knarkar The Fray just nu. Låten ovan har jag i sångläxa också.

Imorgon är det skoldags för mig igen. Jag känner panikkänslan komma smygande. Jag börjar känna av förväntningarna som kommer nu när jag har börjat lite igen. Jag hatar det.

För att få tankarna på något annat tänkte jag fixa naglarna. Inte med lösnaglar som jag hade förra veckan, men åtminstone måla och fila dom. Förresten så virkade jag färdigt min filt idag. Jag kan ta en bild sen så ni får se. Färgerna passar inte riktigt ihop, men jag orkade inte åka iväg till garnaffären och byta, haha. Latmasken nummer 1.

Kram

Monki

publicerad den 2010-01-12 kl 17:51:49 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)


Igen! Haha! Såklart så fick dom in nya kläder precis efter jag hade gjort en sån här i söndags, så därför var jag ju bara tvungen att göra en ny. Självklart kommer allting från Monki.

PUSS"

Feber

publicerad den 2010-01-12 kl 14:08:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Goddag! Seg dag idag. Jag har feber och känner av det som bara den. Det är så olika det där. Vissa dagar kan jag ha närmare 39 men inte känna av det alls. Idag har jag 38,2 men mår väldigt dåligt. Dessutom blir det värre när jag gör saker, och jag som faktiskt hade lovat mig själv att dammsuga idag fick faktiskt ta och hålla det löftet. Då steg ju febern, såklart. Men nu är det gjort!

Jag har tänkt att jag ska försöka virka färdigt min filt idag, så att jag kan börja med något nytt! Jag är ganska sugen på att sy nya gardiner och att lära mig virka mormorsrutor så att jag kanske skulle kunna få ihop ett överkast! Men men, sånt tar tid.

Ha det bra!

As if

publicerad den 2010-01-11 kl 23:25:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hahah, jag läste precis mitt förra inlägg och förundras över hur jag kunde tro att jag på allvar skulle ta fram dammsugaren. Jag kan säga att jag inte gjorde det. Jag satte mig och läste ett bra tag, tills mamma kom in och satte sig i min säng och sa att hon ville titta på Spårlöst på TV. Jag, som ändå hade tänkt att göra det men som var mitt uppe i boken, kunde inte riktigt koncentrera mig på programmet. Mina tankar var kvar i boken! För er som undrar så läser jag 6:e boken i serien om Sookie Stackhouse, d v s True Blood-serien. Nu har jag verkligen fastnat!

Godnatt, vi hörs imorgon!

New life

publicerad den 2010-01-11 kl 16:36:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nej men hej igen. Mycket bloggande idag! Nu är jag hemma igen i alla fall. Jag kom hem runt halv fyra skulle jag tro. Som det ser ut nu så kommer jag inte vara i skolan på tisdagar och onsdagar, vilket känns bra. Jag måste få tid att förbereda mig och vänja mig vid tanken på att åka till skolan.

Jag ser nu att det är fruktansvärt dammigt i mitt rum. Det är ju verkligen inte bra när man har astma. Jag ska nog ta och dammsuga. Jag har faktiskt lyckats hålla det städat i flera veckor nu! Med städat så menar jag att det inte ligger saker (kläder...) på golvet och sekretären inte är belamrad med tusen saker. Att dammsuga är jag dock väldigt dålig på. Det är ju egentligen inte så jobbigt, men jag glömmer liksom bort det, haha. Snarare förtränger kanske.

Mot dammsugaren!

Från skolan

publicerad den 2010-01-11 kl 13:46:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Alla andra är på lektion, och här sitter jag. Jag har precis haft möte/sånglektion med min mentor/sånglärare, och nu ska jag faktiskt ha pianolektion. Man måste smida medan järnet är varmt. Vi har bestämt vilka lektioner jag ska gå på den här veckan. Det blir sångensemble, kör, sånglektion, pianolektion och ljudteknik. Eller ljudteknik är inom parentes, för det är bara om jag får byta tillbaka till min gamla grupp.
Men nu, piano.

Schooltime

publicerad den 2010-01-11 kl 10:19:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Nu flyger jag iväg till skolan ett tag och träffar mina vänner. Vi hörs när jag kommer hem igen.

Gör själv; kroppsskrubb, badsalt & vinterte

publicerad den 2010-01-10 kl 19:30:12 i kategorin Gör själv l Kommentera (0)

Som alla vet så är jag mycket för att göra saker själv som man annars brukar köpa färdigt i affär. Därför tänkte jag dela med mig av 4 recept. Själv har jag bara testat att göra chokladskrubben, men jag har tänkt att testa alla! Det känns mycket lyxigare att använda ett hemgjort badsalt än ett köpt. Nu har ju inte jag ett badkar, så jag kan inte testa just det..



Ananasskrubb
- 3 dl finmalet havssalt
- 1 1/2 dl vegetabilisk olja, till exempel raps eller sesam
- 2 skivor ananas
- 1 tsk kardemummafrön
Lägg saltet i en skål. Skala och tärna ananasskivorna och lägg dem i skålen. Tillsätt kardemumma och häll i den vegetabiliska oljan. Mixa alltsammans med stavmixer till en slät massa. Häll upp skrubben i en ren glasburk. Skrubben håller ca ett år i rumstemperatur.


Badsalt
- 5 dl havssalt (finmalet eller grovt)
- 2 kanelstänger
- 3 msk kardemummakapslar
- 1 – 2 dl torkade rosenblad
- 1 dl torkade apelsinskivor i bitar
- 1 vaniljstång
Lägg saltet i en skål. Bryt kanelstången i småbitar. Stöt kardemummafrön i mortel. Öppna upp vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Skär stången i mindre bitar. Lägg alla kryddor, rosenblad och apelsinbitar i saltet och rör om. Häll upp i en ren, torr burk. Användning: Ta en näve salt och häll i badet.

Vinterte
- 2 dl svart te
- 1 kanelstång
- 1 msk kryddnejlika
- 1 tsk torkad, riven ingefära
- 1 tsk korianderfrö
- apelsinskal av 1 torkad apelsin
Blanda alla ingredienser, mal kanelstången och lägg teet i en vacker glasburk med handsskriven etikett i ett vackert band.
Beredning: Lägg 2 msk teblandning, 5 dl kokande vatten. Låt sjuda under lock ett par minuter.
Sila av teet och servera med varm mjölk och honung.

Chokladskrubb
- 3 dl strösocker
- 1 1/2 dl vegetabilisk olja, till exempel raps eller sesam
- 2 msk kakaopulver
- 1 – 2 tsk malen ingefära
Lägg alla ingredienser i en skål och rör om. Häll upp i en ren glasburk. Skrubben håller minst ett år i rumstemperatur.
Användning: Massera in kroppen med skrubben efter en varm dusch eller bad. Låt den verka några minuter och skölj sedan av. Du behöver inte smörja sig efteråt, huden absorberar den fina oljan.

Nu hoppas jag att ni faktiskt tar er tid och gör lite chokladskrubb, eller varför inte lite vinterte?


Celica Westbrook - New Moon

publicerad den 2010-01-10 kl 15:58:42 i kategorin Twilight l Kommentera (0)



Where are you its twilight, where are you tonight?
Somethin deep inside me, follows you in the night.
I cannot explain it, there is no fear in me.
For I would rather perish than live apart from thee.

We know hate is strong, and the world is wrong,
and the moon and the sun can’t relate;
But we carry on, this forbidden song,
because love is much stronger than hate.

New Moon, new life with you.
(Tell me) What’s wrong, whats right, whats true?
The further you try to run away, the closer I’m drawn to you
New day, new me~
New Moon.

Come with me its twilight, run away with me.
Dance me into midnight, shine your love on me.
Fatal and immortal, fascinating, free.
Take me on a Forks flight, high above the trees.

We know hate is strong, and the world is wrong,
and the moon and the sun can’t relate;
But we carry on, this forbidden song,
because love is much stronger than hate.

New Moon, new destiny.
(Tell me) Is this—my tragedy?
Eclipsed by your love, blinded, confused, but closer I’m drawn to you
New day, new birth~
New Moon.

It’s my tragic flaw, to be in your arms,
where the force is so strong I can’t breath;
I am Artemis, you’re my nemesis,
You’re the one thing my heart can’t release.

New breath, new birth,
New death, new earth,
New day, new me, new moon.

Källa: thetwilightsaga.se

Jag måste säga att jag inte brukar gilla låtar som är skrivna direkt till en bok/film, speciellt inte om namn från boken/filmen är med i texten. Men, den här låten är ett undantag! Jag tycker faktiskt att den var riktigt fin!


New clothes

publicerad den 2010-01-10 kl 14:50:14 i kategorin Önskelista l Kommentera (1)


I want these! Såhär kommer jag valsa runt när snön försvinner!

Smiter

publicerad den 2010-01-10 kl 00:00:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Har ni lagt märke till att jag inte har skrivit ett enda ord om hur det gick i skolan i torsdags? Jag kan berätta för er att jag kör strutstekniken. Jag stoppar huvudet i sanden och hoppas att det ska försvinna. Om jag inte skriver om det så finns det inte. Intelligent tänkt, va?
Nu är jag faktiskt nöjd med hur bloggen ser ut. Signaturen blev väl sådär, men helt okej. Jag la in en bild ovanför personinformationen på sidan också.

Sängdags!

Done!

publicerad den 2010-01-09 kl 17:34:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Äntligen färdig! Det blev väl inte så hemskt, med tanke på att det är första gången jag använder Photoshop? Haha, svara inte på det förresten ;)

Jag tänkte fixa till en liten signatur också! Men det får vänta ett tag. Gudmor och hennes man ska komma på middag, så jag måste göra mig i ordning nu.

CIAO!

Nya produkter

publicerad den 2010-01-09 kl 13:05:02 i kategorin Hud&Hår&Smink l Kommentera (0)

Hejsan alla söta! Jag tänkte berätta lite om dom nya rengöringsprodukterna som jag har börjat använda! Serien heter clear.now Skin Care System och är speciellt utformad för personer med akne. Den består av en scrub, en toner, en lotion och ett kosttillskott. Både scruben och lotionen innehåller salicylsyra som är ett verksamt ämne mot akne. Det som förvånade mig mest var kosttillskottet! Jag har aldrig testat en serie förut som har ett kosttillskott också. Det ska man ta morgon och kväll, precis som rengöringsprodukterna. Jag har bara använt serien 4 ggr, jag började i torsdags kväll, men den är väldigt skön att använda! Jag använde Cliniques 3-stegsserie för aknedrabbad hy förut, och om man hade något öppet sår efter en finne så gjorde det fruktansvärt ont att använda tonern. Det kändes som alsolsprit på huden. Så är det inte med dom här produkterna! Det är en stor lättnad!

Produkterna finns att köpa hos Amway Global, där man också kan köpa smink från Eddie Funkhouser (det är helt underbart!), men jag köpte det av en säljare här i Sverige så det blev betydligt billigare än priset som står på hemsidan.

Jag återkommer med om det fungerar eller inte! PUSS


Godnatt

publicerad den 2010-01-09 kl 00:54:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nej, headern är inte färdig. Jag bara satte in den där för att ha något överhuvudtaget. Och färgen är inte rätt heller, haha. Men men, det är något i alla fall. Vad tycker ni än så länge? Det är meningen att det ska vara bilder i headern också, men jag har inte hunnit så långt. Vi kom hem från mormor för 2 timmar sedan, och jag kan faktiskt inte Photoshop. Därför tar det tid för mig!

GODNATTPUSS

Update

publicerad den 2010-01-08 kl 15:29:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Tjenixen! Som ni ser har jag ändrat tillbaka till det gamla kategorisystemet, men gjort desto fler ändringar! Det enda som är kvar nu är att göra en ny header. Och att bestämma en annan bakgrundsfärg förstås! Och beroende på hur jag mår (om jag mår bra måste jag följa med till mormor som fyller år, om jag inte mår bra stannar jag hemma och fixar med bloggen) så kommer det blir gjort ikväll eller imorgon. Jag har fått någon skum ögoninflammation. Ögat svullnade upp och gjorde fruktansvärt ont. Mamma föreslog att jag skulle ta en värktablett, vilket jag gjorde, och det blev mycket bättre!

Sen ska jag berätta om den nya rengöringsserien som jag har börjat använda!

KRAM

Show must go on

publicerad den 2010-01-07 kl 19:25:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Fin rubrik va? Som ni ser så sker det lite saker på bloggen nu. Kategorierna ligger nu precis under headern, och om du håller pekaren över t ex Shopping så ser du underkategorierna under. Jag har också nytt typsnitt på rubriken, me like! Men, detta är inte allt! Jag håller på med en ny header, som förhoppningsvis blir lite mer proffsigare än dom gamla. Så nu vet ni att jag är upptagen, haha.

PUSS

Illamående

publicerad den 2010-01-06 kl 12:05:42 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag försöker att inte tänka på det faktum att jag ska gå på min första lektion på 3 månader imorgon, men det går inte så bra. Jag tror nog att jag kommer dö. Jag ser inte hur jag ska kunna komma igenom det här levande.

Jag skulle som sagt träffa Dodds idag igen, men när jag ringde för en timma sedan så svarade hennes mamma och sa att hon hade spytt hela natten och hade hög feber. Stackars henne! :( Risken är nu stor att jag också blir sjuk... Men i och med att jag inte har några andra planer idag så tänkte jag ta mig iväg till centrum och köpa toning till håret. Utväxten ser helt hemsk ut nu. Jag måste också köpa någon form av bussremsa eller något så att jag kan komma till skolan imorgon. När jag är där kommer jag nog få mitt busskort från skolan, som jag sen ska lämna in igen och få pengar för det, när jag har fått mitt pluskort. Jag har dock glömt att beställa det, så pappa ska göra det idag.

Ha en bra dag. Utan att spy.

Icecold

publicerad den 2010-01-06 kl 00:10:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det står -20 på min termometer. Det är kallt.

4 januari 2010

publicerad den 2010-01-04 kl 23:30:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Lite snabbt om min dag; Jag träffade Dodds och vi gick en promenad till slottet och runt i slottsparken. Sedan gick vi hem till mig åt lunch. På eftermiddagen blev det att vi kollade på Narnia, haha. Jag tycker faktiskt om dom filmerna! Kalla mig tönt om du vill! Sedan följde vi med och tittade på min bror som spelade fotbollscup i Strandhallen. Det var kvartsfinal och dom mötte Syrianska, och förlorade på straffar. Det var fruktansvärt irriterande. Dom spelade otroligt bra, och i slutet så var det så spännande så att jag & Dodds hoppade upp och ner!

Jag var bara hemma en liten stund efter det innan jag åkte till min zonterapeut. Det gjorde fruktansvärt ont, som vanligt. Men men, vad gör man inte för att febern ska försvinna? Nu är det ju inte säkert att den gör det, men ändå.

Imorgon har jag inga planer, men på onsdag blir det till att träffa Dodds igen!

PUSS&KRAM

Min bror och jag

publicerad den 2010-01-04 kl 00:45:38 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har blivit med Playstation 2. Jag köpte ett begagnat på EB Games idag. Dock hittade jag inga spel där som jag ville ha.. Dom har i stort sett bara begagnade spel där. Men jag beställde hem The Sims 2 på spelbutiken.se idag i alla fall. Det fanns såklart inte i lager, men det skulle komma in på tisdag. Om jag har tur kanske jag får spelet på fredag! Så länge så har jag fått låna ett Sagan om ringen-spel av min bror. Jag fick även ett memorycard av honom! Himla snällt faktiskt! Vi har suttit inne på mitt rum hela kvällen, först med spelet och sedan tittade vi på Sagan om konungens återkomst. Det var faktiskt ganska mysigt att umgås med honom när han beter sig som en vanlig människa (inte som en soptunna som han brukar göra), sitta och äta djungelvrål och titta på film. Det kanske kommer funka bra att dela rum med honom i 2 veckor på Rhodos? Vi har nämligen bokat 2 dubbelrum, så Simon & jag får ett rum, och så får mamma, pappa & Anton det andra. Jag antar att Anton får någon extrasäng eller något.

Imorgon ska jag träffa Dodds! Hon messade nyss och frågade om vi skulle hitta på något. Trevligt trevligt!

GODNATT!


No sleep

publicerad den 2010-01-03 kl 02:21:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kan inte sova. Först hade jag stora problem med att fiffla ut hur man ställer min nya väckarklocka. Väldigt avancerad var den. Jag spenderade säkert en kvart på den! Sen läste jag i säkert en halvtimme innan jag släckte. Sen låg jag där och blundade. Tankarna går runt som torpeder i skallen på mig. Till slut tände jag lampan, gick upp och drack ett glas vatten och tog sedan fram datorn. Efter den vanliga bloggrundan hamnade jag på min egen blogg. Konstigt va?

När jag ändå är uppe och skriver så kan jag ju specificera faktan som jag skrev i det förra inlägget. Pappa bokade resa idag, och det bästa var att jag inte hade någonting med bokningen att göra. Dom tidigare åren som vi har varit iväg så är det jag som har suttit i 24 timmar i sträck i letat och tillslut hittat något. Nu överlät jag allt till mamma & pappa och lät det bli en överraskning. Jag visste inte ens vilket land dom tittade på! Till sist kom mamma in i mitt rum och sa att allt var bokat och handpenningen betalad. Då kom jag ut från mitt rum, satte mig i soffan och tittade på vad dom hade valt. För det första blev jag överlycklig över att dom hade valt Grekland, för jag älskar Grekland. För det andra blev jag överlycklig över att vi ska vara borta i 2 veckor, vi har bara varit borta 1 vecka förut. För det tredje blev jag överlycklig över att hotellet ligger ca 40 m från stranden. För det fjärde blev jag överlycklig över att vi faktiskt ska bo på ett hotell som man får frukost på. Okej, jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Vi ska i alla fall flyga till en flygplats på Rhodos som bara ligger mindre än 1 mil från byn där hotellet ligger. Byn heter Ixia och ligger bara 4 km från själva Rhodos stad.

Nej nu känner jag att jag har svårt att hålla ögonen öppna. Vi hörs imorgon! Eller någon annan dag.

CIAO

TJOHOOOO!

publicerad den 2010-01-03 kl 00:08:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

VEM SKA TILL RHODOS I 2 VECKOR I SOMMAR?! JAAAAAAAAAAG!


Playstation 2, någon?

publicerad den 2010-01-02 kl 19:05:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag vill ha ett PS2! Har du ett som du skulle kunna tänka dig att sälja till mig? Kommentera!

Pics

publicerad den 2010-01-01 kl 15:52:38 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)







Ni råkar inte se ett mönster? Min bror gillar att göra grimaser...


Nyårslöfte?

publicerad den 2010-01-01 kl 15:47:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag har aldrig nyårslöften. Anledningen kan vara att jag vet att jag inte kommer hålla dom, så varför lova något och sedan bli besviken? Pessimistiskt kan tyckas, men jag känner mig själv, haha.

Nyårsdagen. Finns det någon bättre dag? Det är den enda dagen som man kan ligga hemma hela dagen och titta på film utan att få dåligt samvete. Själv har jag faktiskt pysslat om mig själv lite. Duschat, rakat benen och lagt ansiktsmask. Man känner sig så himla mycket fräschare när man har rakade ben!

Förresten, jag var med mamma, pappa och Anton på Naturhistoriska Riksmuseet i onsdags! Nästa inlägg blir fullt med bilder.

PUSS