Home

publicerad den 2010-07-30 kl 13:44:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Här var det livat!
Haha, eller inte. Men nu är jag hemma igen efter 2 veckor på Rhodos så det ska det bli ändring på! Det var otroligt skönt att komma bort, att ha 20 m till stranden, att gå upp och ha frukosten serverad, att dom största problem var om man skulle ligga på stranden eller vid poolen och vart man skulle äta middag. Härliga tider! Att man hade städning varje dag i veckan är ju inte heller helt fel. Jag ska snart ladda över bilderna från familjens nyinköpta kamera och då blir det en bildbomb!
PUSS!

RHODOS!

publicerad den 2010-07-15 kl 00:30:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Imorgon åker jag till Rhodos och kommer inte hem förrän 30:e juli! Ha det så bra!

PUSS

Härliga dagar!

publicerad den 2010-07-09 kl 10:18:04 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Godmorgon!
Idag är jag på strålande humör! Inte så konstigt i och med att JAG SÅG ECLIPSE IGÅR!!!! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Den var så underbar så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är också glad att jag valde att vänta med att se den för nu var det lugnt, utan skrik så fort Edward eller Jacob var med i bild. Nu var det bara skratt ibland, men då skrattade ju jag också så då är det ju bara kul :) Det här var helt klart den bästa filmen hittills och jag vill se den igen. Idag. Nu. Haha. Lite omöjligt i och med att jag har Anton hemma idag, men ikväll kanske....
TUSEN PUSSAR!Längtar

publicerad den 2010-07-05 kl 14:03:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hit ska jag nästa torsdag!!!

Friday

publicerad den 2010-07-02 kl 10:33:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon!
Idag är det fredag igen! Veckorna går sjukt fort. På gott och ont. Jag längtar förstås till den 15:e juli för då ska jag till Grekland, men annars så kunde veckorna gärna få gå lite långsammare.
Igår var jag på röntgen av lungor och hjärta på SÖS. Alltid lika kul... Men röntgen går ju fort i alla fall. Jag stannade i Tyresö Centrum på vägen hem och köpte en klänning, ett linne och en blombukett till mamma och två linnen till mig. Varför vet jag inte. Jag fick bara lust att köpa presenter, haha ;)
På kvällen kom Dodds och åt middag hos oss! Vi hade inte träffats på jättelänge så det var superkul! Nästa vecka åker hon ut på tågresa till Skottland och när hon kommer hem så är jag på Rhodos, så vi räknade ut att vi kommer inte ses förrän om en hel månad. Det är jättelång tid :( Men men, vi överlever väl.
Idag är Anton hemma med mig. Vi tänkte gå till stranden sen, det är ju supervarmt i vattnet nu!
PUSS