..

publicerad den 2010-03-29 kl 11:35:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan.
Ännu sämre uppdatering än förut, haha. Så går det när man säger att man ska uppdatera mer.

Helgen var jobbig.
Fredagen var jobbigast. Det slutade dock med att pappa och jag gick på bio och såg Snabba Cash. Inget jag rekommenderar förresten. Snabba Cash alltså.

Jag har inget mer att skriva.

Morning

publicerad den 2010-03-25 kl 10:42:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!
Det är betydligt gråare väder idag, tråkigt.. När det ändå är såhär grått så tycker jag att det kan regna så att snön regnar bort. Men icke.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.
Igår sydde jag en ny kudde och "stolsfodral" till mina pallar. Jag blev väldigt nöjd faktiskt. Bilder kommer senare.

Ciao

Kom änglar

publicerad den 2010-03-24 kl 09:51:52 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon.
Det är 10 grader vid husväggen i skuggan. Det är 21 grader i solen. Lycka.

Det har varit ganska dåligt med uppdateringar på sista tiden.
Det ska vi ändra på! Som förlåt så kan ni få den här bilden från när jag kom hem från sjukhuset igår och såg ut som en blöt hund, haha.Förlåt för den dåliga kvaliteten, jag tog med andrakameran på mobilen..
Men i alla fall. Sjukhusbesöket gick åt helvete. Enligt min specialpedagog så skulle min läkare på Prima rapportera över till min nya läkare på sjukhuset, vilket hon inte hade gjort. Redan då började det gå neråt. När hon sedan började prata om långvarigt virus så hade hon förlorat mig helt. Samtidigt pratade hon om äggstockar och njurar hit och dit, så nu ska jag tydligen till någon njurläkare och till en gynekolog. Livet är härligt.

Igår köpte jag i alla fall min efterlängtade New Moon-DVD.
Stephenie Meyer är min gud. Jag fick också veta att jag ska sjunga solo på Amazing Grace på midnattsmässan i påsk. Det blir kul i alla fall! 23.30 på Påskafton i Tyresö Kyrka för er som ville veta. :)

Puss & kram

Night

publicerad den 2010-03-22 kl 22:01:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll.
Nu är man tillbaka i verkligheten igen. Det som var så skönt att bara kunna andas ut, utan att få ångest för minsta lilla. Inga måsten. Så fort jag kom hem så kände jag pressen. Jag vet inte varför.

Imorgon ska jag till sjukhuset kl 9.30 och sen tänkte jag ge mig ut på New Moon jakt.
Jag har ju inte köpt den än. Katastrofalt! Men den fanns ingenstans i Leksand. Hur kan folket leva så? Haha..

Nu blir det nog sängen för min del. Godnatt.

Nu börjar...

publicerad den 2010-03-22 kl 15:36:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

0-3cd176fe326f6412501713623706e854.png

Nu börjar det bli lite tråkigt..


I'm going home

publicerad den 2010-03-22 kl 09:47:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!
Idag är det dags för mig att åka hem till Stockholm igen. Jag måste säga att jag saknar att ha storstan så nära. Här stänger affärerna kl 14 på lördagar och har inte öppet alls på söndagar! Jag undrar vad folket som bor här gör på helgerna...

Jag ska i alla fall med tåget kl 13.12 och jag är lite nervös inför det.
När jag klev på tåget i Stockholm så var ju det startstationen. Jag hade alltså lång tid på mig att komma på tåget och hitta min plats. Nu har jag 1 min på mig. Lite skillnad, haha. Det läskigaste är att gå igenom vagnarna i dom där slussarna! När jag åkte hit så skulle jag köpa kaffe i bistron så jag tog med mig hela handväskan när jag gick, och det var superläskigt när jag skulle gå tillbaka och hade kaffet i ena handen och handväskan i andra! Jag kunde ju inte hålla i mig någonstans.

Nu ska jag i alla fall göra i ordning mig och sedan packa ihop min saker.
Inte för att jag har så många, haha. Men jag har mer bagage nu än vad jag hade när jag åkte hit! Är det inte konstigt att det alltid blir så? Jag har ju köpt ljuskopparna, nytt garn och spetsband. Dessutom lånade Eva en film av mig när hon var hos oss för några veckor sedan så den ska jag ta med mig tillbaka nu. MEN, nu lämnar jag kvar en av böckerna som jag hade med mig hit, för den ska Eva låna.

Jag mobilbloggar från tåget! Önska mig lycka till!

PUSS


Såhär roligt...

publicerad den 2010-03-20 kl 13:30:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

446c279e39efb5762ec8d3edb6d90352.png

Såhär roligt kan man ha det om man bara vill! Haha! Jag ser ut som en alien!


I can leave my troubles behind

publicerad den 2010-03-20 kl 11:11:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon!
Idag är det lördag och det är sol här i Leksand! Hur är det nere i Stockholm? Eva har cyklat iväg till skolan idag igen för att måla och fixa till i skolan. Temat är Alice i underlandet! Visst är det coolt? Dom håller på och målar schackrutor och gör blommor. Jag får se om jag går förbi senare och tittar. Jag måste i alla fall till den lilla inredningsaffären Lantliv igen för att köpa mer spets. Jag köpte 3 meter igår och tänkte att jag skulle dekorera sänggaveln med det, men det var ju alldeles för lite.

Nu sitter jag här och lyssnar på Salem och tycker att livet är ganska okej.
Det är ett helt annat tempo här uppe. Här kan jag göra precis vad jag vill, när jag vill. Det är nära till allt så man behöver inte planera med bussar och så. Det är underbart!

Nej nu ska jag bädda sängen, diska, duscha och sen gå ut i det fina vädret!

PUSS


Mina nyinköpta...

publicerad den 2010-03-19 kl 15:53:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

0-5c71cfff23023b944d553c8f9846a41e.png

Mina nyinköpta ljuskoppar! Visst är dom fina? Puss <3


Från min...

publicerad den 2010-03-18 kl 11:41:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

0-438a87251356a729251a5f2505e0df39.png

Från min plats just nu! Snart bär det av!


Before I go

publicerad den 2010-03-17 kl 22:33:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag kommer nog inte hinna blogga imorgon innan jag åker till Leksand, men jag kommer nog slänga in något när jag är där. Ha det bra!

PUSS

Onsdag

publicerad den 2010-03-17 kl 13:09:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan.
Provtagningen gick bra, men dom tog så mycket blod så att jag blev rätt snurrig efteråt. 7 rör på en gång är ganska mycket. Sen åkte jag & pappa vidare till Centralen där vi hämtade ut mina tågbiljetter. Skönt att slippa göra det imorgon. Jag måste också svänga förbi Sallys Garn på Ringvägen imorgon och köpa mer garn. Jag måste ju kunna virka, haha. Egentligen skulle det ha varit super om jag hade kunnat göra det idag också, speciellt eftersom att vi åkte förbi butiken när vi skulle till SÖS, men då var den förstås inte öppen. Vi var ju där kl 8. Så det får jag göra innan jag åker till Centralen imorgon.

Nu ska jag göra en packningslista.
Jag älskar listor!

Ciao

No headline

publicerad den 2010-03-16 kl 23:18:18 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Den här dagen gick ju åt skogen.
Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket som jag har gjort idag. Vid olika tillfällen dessutom. Jag har också vittnat andra gråta pga mig. Min körledare och min mamma. Dock av olika anledningar. Jag gillar det inte.

Imorgon ska jag till SÖS och ta prover igen.
Kl 8.00. Pappa ska följa med och han sa att vi måste åka 6.45 för att hinna. Trafiken är som värst just när vi ska åka. Själva provtagningen tar dock bara 5 min, så sen är det tillbaka hem igen för min del och vidare till jobbet för pappa.

Nu är i alla fall tågbiljetterna fixade inför min Leksandsvistelse.
Dock så råkade pappa boka 2 biljetter åt vardera håll. Skumt. Jag tror att han håller på och mailar till kundservice nu.

Godnatt

Intressant information

publicerad den 2010-03-16 kl 11:22:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.
Idag är det tisdag. Jag hade tänkt att jag skulle måla galjar (stavning??) idag, men det lär väl inte bli något av det. Igår var jag ute och försökte skotta bort snön för att kunna komma in i ett fallfärdigt skjul som vi har i utkanten av våran tomt. Jag letade efter en spegel. Det var dock omöjligt. Även om jag lyckades få bort snön precis utanför dörren så hade den frysts fast. Jag får helt enkelt vänta tills det blir vår på riktigt. Istället sysselsatte jag mig med att flytta in en kista som stod i mammas & pappas sovrum förut men som jag märkte helt plötsligt stod ute på verandan. Så kunde jag ju inte ha det, så jag tog in den till mitt rum istället. Nu står den intill fönsterväggen med en filt ovanpå så att man kan sitta på den och mysa. Inuti den la jag lite filtar och kuddar som jag inte använder just nu. Supersnygg förvaring helt enkelt.

Kl 15.30 ska jag vara på Prima i Haninge med min mor.
Då ska jag vara vid Tyresö Centrum där mamma jobbar senast 15.00. Därifrån åker jag bil med henne. Det betyder att jag måste ta bussen som går 14.46 från Lagergrensväg och då gå hemifrån 14.25. Innan dess ska jag ha hunnit duscha och göra i ordning mig, så det blir nog ingen målning av galjar idag. Kanske imorgon innan jag ska till Prima.

Jag kollade förresten på tågbiljetter igårkväll.
Pappa hade redan gått och lagt sig så det blev dock inget köp, men det får vi göra så fort han kommer hem idag. Jag kommer i alla fall åka på torsdag kl 11.45 från centralen i Stockholm, byta tåg i Borlänge och sedan vidare till Leksand. Det kommer bara ta 3 timmar! Och då är bytet inräknat. Det är ju inte lång tid alls. Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att sitta på ett tåg ensam. Hemresan kommer förmodligen bli på tisdag nästa vecka, men den kan ombokas om jag vill åka hem tidigare eller senare.

Nu ska jag bädda sängen och sedan hoppa in i duschen.

CIAO

Eclipse-uppdateringar

publicerad den 2010-03-15 kl 13:44:01 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Den första videon är Eclipsetrailern och den andra är en sneak peek från extramaterialet på DVDn. Båda är underbara.

 Tears, tears, tears

publicerad den 2010-03-15 kl 13:36:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Måndag igen. Jag har inte bloggat på några dagar. Jag har inte haft något att skriva. Jag har helt enkelt inte orkat formulera orden. Sist jag bloggade la jag upp teasertrailern för Eclipse. Om man är minsta intresserad av The Twilight Saga så vet man att hela trailern släpptes i torsdags. Jag ska lägga ut den här också för er som inte orkar leta. I torsdags var också min specialpedagog hemma hos mig. Hela jag gick i tusen bitar igen efter att ha berättat om tankar som jag aldrig har berättat för någon om förut. På kvällen gick jag till Mirre och fikade, åt middag, pratade och tittade på Vampire Diaries. På fredagsmorgonen var jag tillbaka i sängliggarläget. Sen pratades det med min specialpedagog igen, tårarna rann igen och allt kändes precis som i höstas. Det slutade med att jag åkte hem till min gudmor över helgen. Så igår kom jag hem igen. Allt var precis som vanligt. Inte en lugn stund.

Jag ska till Prima, d v s min specialpedagog både på tisdag och på onsdag.
På tisdag ska jag till Haninge med mamma och träffa Marie, som min specialpedagog heter, och min nya läkare där. Min gamla har tydligen slutat. Marie sa att dom skulle höja min medicindos och det måste ju en läkare ordinera. Vi skulle också prata om febern, vad som orsakar feber och så. På onsdag ska jag in till Götgatan där jag brukar träffa Marie och då ska jag dit själv. Sen ska jag boka tågbiljett till Leksand och hälsa på Eva i några dagar.

Kram

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

publicerad den 2010-03-10 kl 21:24:13 i kategorin Twilight l Kommentera (1)

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!


Murar

publicerad den 2010-03-09 kl 21:57:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Mina murar börjar sakta men säkert sättas upp runt omkring mig igen.
Jag känner pressen från omvärlden. Jag vet att många tycker att hela den här grejen går för långsamt. Att mitt liv går för långsamt. Att jag borde må bättre nu och kunna gå i skolan mer. Det resulterar i "allvarliga konversationer" om att jag borde gå på fler lektioner. Då ser jag rött. Jag förstår inte varför det måste gå så fort! Är det för att jag inte ska bli för bekväm med min situation och att vara hemma? Då kan jag berätta att bekvämligheten ligger långt fram. Jag är inte bekväm med någonting än.

Jag tror att min mamma håller på att gå in i väggen.

Will I ever get through to the end?

publicerad den 2010-03-09 kl 10:14:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godmorgon.
Jag skulle kunna säga att det känns bättre idag, men då skulle jag ljuga. Jag tänker dock inte ge upp om den positiva känslan som infann sig för några veckor sedan! Den måste gå att få tillbaka! Hur vet jag inte riktigt. Min specialpedagog kommer till mig på torsdag. Hon kanske kan hjälpa mig.

Det finns några människor i mitt liv som betyder så otroligt mycket.
Jag säger det till dom alldeles för sällan. Vissa träffar jag inte så ofta, men det gör inget. När vi väl ses eller pratas vid så spelar det ingen roll. Ni gör mig glad när jag inte längre kan se något ljus. Jag hoppas att ni kan ha överseende med att jag inte hör av mig just nu. När jag mår bättre så ska jag vara en lika bra vän som ni har varit mot mig. Jag hoppas bara att ni orkar vänta. Josse, Jonis, Julls, Frida, Eddie, Dodds, Mirre & Nea, ni är bäst <3

.

publicerad den 2010-03-08 kl 22:48:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag önskar att jag kunde skriva ännu ett inlägg som låter sådär positivt och glatt.
Det kan jag dock inte. Allt går åt helvete.

Min vän <3

publicerad den 2010-03-07 kl 12:47:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)


Min älskade Jonis ringde nyss! Som jag har saknat henne!<3<3<3

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga!

publicerad den 2010-03-06 kl 11:31:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag blir så glad när det är sol ute! :D
Jag är verkligen en vädermänniska. Mitt humör styrs oftast helt efter vädret. Väldans dumt om man tänker efter, men så är fallet. Idag är det lördag! Underbara lördag! Simons gudmor fyller år så mamma, Simon & jag ska dit och fika runt halv tre. Åh, nu ser jag en söt liten ekorre hoppa runt i träden utanför mitt fönster!

Nu ska jag väcka min bror och sedan duscha!

CIAO

Pyssel

publicerad den 2010-03-05 kl 12:11:00 i kategorin Inredning l Kommentera (0)

BILDREGN!


Mitt gröna nagellack! Köpt på H&M.


Mina egendekorerade ljus!


Du behöver: Blockljus, spetsband, valfri bild och något att hänga i spetsbandet, t ex ett örhänge.


Du behöver: Vinglas, dekorationssten och värmeljus!


Mitt egna kollage, från vänster; Övre raden: Pillan & jag, Nea, Doddo & Mirre. Nedre raden: Jag, Anton & Simon, Nea, jag & Doddo, jag & Josse, Pillan & jag.


Min tavellist ovanför sängen


Min skrivbok/dagbok. Du behöver: skrivbok, valfritt tyg, spetsband, valfri bild och lim/tejp.


En av mina pallar som jag använder som sängbord. Jag har klätt om dom. Du behöver: pall, tyg, häftpistol och kantband.


Min skinnjacka som jag har dekorerat med nitar på axlarna. Du behöver: skinnjacka, gammalt nitskärp och förslagsvis en tång men det går bra utan också. Du får dock räkna med förstörda naglar och ömma tummar.


Mitt linne med axelvaddar från Monki som jag också har dekorerat med nitar.

Det var allt som jag orkade fota idag! Nästa gång blir det på mina egensydda gardiner och kuddar.

Green

publicerad den 2010-03-05 kl 11:45:50 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan och godmorgon!
Vilken underbar dag det är idag! Solen skiner från en klarblå himmel utan ett moln i sikte! Dock är det kallt. Men det får man stå ut med när det är så fint väder i övrigt! Man kan inte få allt!

Jag sitter med nymålade naglar i min halvbäddade säng.
Det blev det gröna som jag köpte igår! Bild kommer när jag har överfört från mobilen! Då ska ni även få se allt mitt pyssel som jag har sysslat med dom senaste dagarna! Jag är supernöjd!

Ha en superbra dag!

Smile!

publicerad den 2010-03-04 kl 19:05:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan! :D
Jag vet inte varför, men idag är jag glad! Igårkväll var allt piss, men när jag vaknade idag så kändes allt okej igen. Jag köpte med mig thaimat och åkte till mammas jobb för att äta lunch med henne, mysigt. Efter det gick jag till centrum och köpte dekorationssten, nagellack och ny ögonfranstång. Sen gick jag till mormor och fick massor med spetsband och gamla smycken! Plus att jag fick låna ett superfint, virkat, vitt överkast! Jag håller ju på och virkar ett eget, men det lär ju ta ett tag.

Jag har tänkt att ta en bild på vad jag gjorde med dekorationsstenarna, men jag får se hur det blir med den saken.
Jag måste ju också visa vad jag pysslade med igår! Jag kan säga att det involverade nitar!

PUSS

Dagarna kommer och dagarna går

publicerad den 2010-03-03 kl 11:16:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!
Kan ni fatta att det redan är 3:e mars? Tiden går så sjukt fort, fast på ett bra sätt. Jag vill att det ska bli vår. Nu. Haha.

Snart ska jag iväg till Strandtorget och möta Dodds för lunch på Claras!
Jag tror att jag kommer satsa på en clubsandwich, eller en kycklingsallad. Supermumsigt!

Jag gick förresten en promenad med Mirre igår.
Hon ringde vid halv två och frågade om jag ville följa med ut och gå med lilla hunden. Såklart ville jag det! Det är ju mycket roligare att promenera med bra sällskap! Mirre lyckades dessutom tappa kopplet en gång och för att fånga det satte hon sig ner på marken. Ni skulle sett det, för det såg så himla roligt ut så jag skrattade nästan så jag grät! Haha!

Men nu ska jag slänga på mig lite smink innan jag beger mig ut i solen!

Puss!

Headline

publicerad den 2010-03-02 kl 11:12:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.
Vad händer en tisdag såsom denna? Själv sitter jag och slötittar på MTV med ljudet avstängt samtidigt som jag lyssnar på musik på Spotify och läser bloggar. Jag är stentrött idag efter att ha varit iväg hela dagen igår, så det blir en lugn dag idag. Jag har tänkt att sätta upp tavellisterna ovanför sängen och plocka upp lite i rummet. Kanske baka muffins också? Haha.

CIAO

Nyshoppat

publicerad den 2010-03-01 kl 20:12:26 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Nämen goddag!
Idag har jag varit igång hela dagen! Vid 8 på morgonen så lämnade jag & Eva huset för att ta oss till IKEA i Kungens Kurva. Vi var där strax innan 10. Eva skulle på möte där, så medans hon var där så gick jag runt i varuhuset och tittade. Det är himmelriket för mig. Jag älskar IKEA! Här är vad jag köpte;


Aina Metervara, 59 kr/m


Klädrulle, haha! 9 kr!


2 tavellister, 35 kr/st


Tindra Doftljus, 19 kr

Sen shoppade jag även på H&M!
Först H&M på Drottninggatan och sedan H&M i Tyresö Centrum, haha! Jag köpte ett par svarta leggings, en mörkgrå t-shirt med spets-puffärm plus tröjan nedan fast vit och jeansen nedan.Jeansen kostade bara 199 kr!

Nu ska jag stänga av datorn för ikväll tror jag.

Puss