Intervju

publicerad den 2010-05-27 kl 14:23:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Jag tror att Gud pissar på mitt liv just nu. Medvetet. Jag skulle ha åkt på intervju idag på Skarpnäcks Folkhögskola, eller egentligen igår men då var jag superförkyld. När jag hörde av mig för att meddela att jag inte kunde komma och undrade om det fanns någon annan tid så gjorde dom bara intervjuer igår och idag. Och som ni vet så började jag äta ganska stark medicin i förrgår och magen pajar ur totalt när man äter den. Förra gången jag åt den så spydde jag varje dag. Kul. Så jag mår inte alls bra just nu, jag har fruktansvärt ont i magen och kan inte äta något. Alltså känner inte jag mig jättepeppad på att gå på intervju idag, men jag vet inte vad jag ska göra. Nu har jag ingen chans på den skolan längre bara för att jag var sjuk dom 2 dagarna som dom gjorde intervjuer.
KUL LIV MAN HAR!

Borrelia

publicerad den 2010-05-26 kl 00:17:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hejsan svejsan,
Hur har ni det där hemma i stugorna? Själv har jag det ganska snorigt. Jag vaknade igår med en rejäl förkylning och den sitter fortfarande i.
Som jag skrev för några dagar sedan så har man upptäckt en betydande sak som har med min feber att göra. Jag har tydligen borrelia. Jag ville inte säga någonting innan det var riktigt säkert, vilket det tydligen är nu i och med att jag har fått medicin. Men fattar ni att jag har gått med det i 1 år? Det är helt sjukt. Och läkarna har skött det så fruktansvärt dåligt så att jag nog skulle kunna stämma dom om jag ville. Ingen har tagit ansvar över någonting och dom vet inte vad den andra säger. Det var tydligen ett borreliatest i september som visade en stegring men dom bedömde inte den som tillräcklig. Därför skulle jag ha kommit en månad senare för att ta prover igen, men jag fick ingen kallelse. Mamma ringde någon gång efter jul för att fråga om det skulle ta så lång tid men då jobbade inte min läkare där längre. Sedan dess har jag blivit runtskickad. Dom tog ett nytt borreliatest i början av april men dom hörde inte av sig med svaret. Vi fick gå omvägar med hjälp av min läkare på Prima för att få hem provsvaren, men det var fortfarande ingen som gjorde något åt saken! Så idag ringde mamma till en av mina tidigare läkare och hon kollade på provsvaren och skrev ut medicin till mig. Nu ska jag äta den i 3 veckor, 2 ggr om dagen. På paketet står det en om dagen och i 10 dagar. Jag äter alltså 4 ggr så mycket som det står på paketet. Fast det står ju också att man ska göra som läkaren säger, så det gör jag väl.
Nej nu får det vara nog för ikväll.
Godnatt

Beautiful Day

publicerad den 2010-05-23 kl 01:14:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan!
Jag tänker inte ens gå in på vad jag fick veta igår, jag blir bara arg. Låt oss bara säga att dom förmodligen har hittat orsaken till febern. Men bortsett från det så har dom senaste 2 dygnen varit super! Igår träffade jag Jonis & Santi på stan innan vi åkte till Uppenbarelsekyrkan vid Aspudden. Skolan har konserter där varje termin så jag var där och lyssnade. Det var ofantligt roligt att träffa alla igen! Och senare på kvällen bestämdes det att vi skulle ses hemma hos mig idag, vilket vi gjorde! Jonis, Santi & Hilda kom hit vid halv sju-tiden för att bara umgåd och äta middag. Hilda mådde dock inte alls bra utan spydde flera gånger! Hon sa att hon trodde att det var för att hon hade ätit svamp. Hon hade tydligen spytt förra gången hon åt svamp också. Skumt. Men det var otroligt synd om henne! Hon låg bara i soffan och vilade. Tillslut joinade vi henne och satte oss och kollade på film istället. Så bortsett från att Hilda mådde dåligt så var det en perfekt kväll! Jag är så glad att jag har er! <3

Nytt Eclipse-klipp!

publicerad den 2010-05-20 kl 09:44:41 i kategorin Twilight l Kommentera (0)


Dags att säga godnatt

publicerad den 2010-05-19 kl 23:02:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan.
Jag kände mig lite piggare idag vilket var skönt! Halsen gjorde inte lika ont och febern var inte lika hög. Jag hoppas att jag ska orka åka till Panduro imorgon, kanske till Kungsgatan den här gången? Jag får se hur jag gör. Huvudsaken är att jag kommer iväg i tid om jag ska iväg. Jag vill inte åka buss samtidigt som alla ska från skolan/jobbet. Jag har fortfarande lite problem med folkmassor..
Men nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar på tangentbordet. Det skulle ju se fint ut. Eller inte.
PUSS

Beslut

publicerad den 2010-05-18 kl 12:19:10 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

Hejsan.
Jag kan inte fatta att jag äntligen har bestämt mig. Jag tror i och för sig att jag har vetat ett tag att jag inte skulle tillbaka till min gamla skola, men det ville jag nog inte inse. Jag klamrade mig fast stenhårt vid det enda trygga som jag hade. Nu när jag har tagit beslutet och det har blivit officiellt så känner jag en enorm frihet! Det är klart att det blir med sorg också som jag säger upp min plats på gymnasiet och lämnar allt det som var bra, även om jag också lämnar allt det som för mig var ångestfyllt. Jag hoppas att människorna som jag har lärt känna där fortfarande ser mig som en i gänget och inte glömmer bort mig. Det blir egentligen ingen skillnad i och med att jag har varit borta ett helt år. Det är bara det att jag inte längre finns med på klasslistan. Nu kanske jag äntligen kan åka till skolan och träffa alla utan att få en panikångestattack på vägen dit. Hallujah säger jag för det!

Som några redan vet så har jag sökt in till några folkhögskolor till hösten. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på någon av dom, så att jag känner att jag går vidare med mitt liv. Annars blir det väl att hitta något annat att göra innan jag kan söka igen. Jag är nu positiv inför framtiden och det var länge sedan jag var det!

Nu ska jag sluta med mitt formella svammel och hoppa in i duschen. Från den ena saken till den  andra, haha!

Puss & Kram

Mer medicin

publicerad den 2010-05-17 kl 21:22:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll.
Läkarbesöket idag blev inte som jag hade förväntat mig. Till min stora förvåning så var inte allt som det skulle enligt blodproverna. Jag hade mer än dubbelt så många vita blodkroppar i blodet som man ska ha. Det tyder tydligen på en infektion. Jag hade ju haft ont i huvudet mycket på senaste tiden så jag fick penicillin mot bihålsinflammation. Men, när pappa skulle hämta ut medicinen så fanns inte receptet inskrivet i datorn. Mamma försökte några timmar senare på ett Apotek inne i stan, men det hade inte kommit in då heller. Alltså kommer jag inte kunna börja ta den förrän imorgon kväll. Trist.
Ciao

Jag vill inte!

publicerad den 2010-05-17 kl 10:28:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.
Ingen bra dag idag. Mamma ringde tydligen till husläkaren imorse så jag måste dit vid tre. Jag ville ju bara ha en tid till att röntga skallen, inte åka dit och berätta min livshistoria. Dessutom hade jag glömt att jag sa förrförra veckan att jag skulle följa med min mormor och lyssna på hennes väninnas kör idag kl 19. Jag vill inte! Mina planer för dagen var att städa mitt rum och sedan åka till Farsta Centrum och gå på Panduro. Men icke. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Blääääääääääääää!

Sol

publicerad den 2010-05-15 kl 13:12:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej mina vänner!
Vilken härlig dag idag! Jag ska snart möta upp Mirre och Doddo för en picnic i Slottsparken! Supermysigt! Jag köper nog med mig en sallad från Claras och någon god frukt! Det ska bli så skönt att bara ffå umgås en hel dag i solen! Jag ska försöka ta lite bilder med mobilkameran.

Nu måste jag kila!

PUSS

As you see

publicerad den 2010-05-14 kl 00:33:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej!
Som ni ser så gick jag tillbaka till den gamla layouten men uppdaterade headern och färgerna. Jag har också en fråga att ställa till er, och det är mycket viktigt att ni svarar. Är min blogg vänsterställd för er? Alltså, börjar allting precis i vänster sida och slutar någon gång efter halv sidan? Så är det på min dator och jag har försökt allt för att få den centrerad igen. Konstigt är det.

Nu orkar jag inte mer så det blir sängen för mig.

PUSS

Underbara människor

publicerad den 2010-05-12 kl 00:02:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan.
Dagarna bara går nu. Kanske inte så konstigt när man inte gör någonting. Men idag var jag på kören i alla fall, och träffade mina älsklingar. Förra veckan kom ingen av dom! Jag var helt ensam i ett hav av falska röster, haha.. Därför så var det desto roligare att träffa dom idag. Eller roligt är fel ord, underbart! Vi bestämde att vi skulle ses på lördag och gå på bio 2 ggr på en dag. Galna, vi? Nej då. På dagen ska vi se Iron Man 2 och på kvällen Remember Me! Superfab! Som jag har längtat efter att få se Rob i en ny film.. Mums.

Imorgon ska jag till min hälsoterapeut och få massage. Den hette något särskilt men jag kommer inte ihåg vad. Jag är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig varit på massage förut, och det känns liksom.. intimt. Haha. Kanske tar jag en runda i Farsta Centrum efter!

Godnattpussar!

Som vanligt..

publicerad den 2010-05-10 kl 10:38:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Det blev inget med Jonis, Santi och Frida i fredags.
Jag fick såklart hög feber och mådde pissdåligt. Som vanligt. Lördagen var likadan, fast jag åkte med mamma och Eva på second-handshopping. Jag köpte en liten väska, en sjal och ett grått mockaskärp. Allt för 45 kr. Det är en bra deal det. På kvällen skulle mamma ha tjejmiddag som jag blev inkluderad i, i brist på annat att göra. Trevligt var det i alla fall. Men igår kände jag av att jag inte hade tagit det lugnt även fast jag hade haft hög feber så jag låg i sängen hela dagen. Jag har haft fruktansvärt ont i huvudet också så mamma skulle ringa idag eller imorgon till någon läkare och kräva att dom ska röntga skallen på mig igen.

Nu ska jag ladda upp med popcorn och titta på Twilight och New Moon.

PUSS

Glad!

publicerad den 2010-05-07 kl 10:25:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag ska träffa mina älskade vänner idag! :D
Och jag är så otroligt glad för det! Jag ska möta Jonis, Santi och Frida i eftermiddag! Igår gick det helt plötsligt upp för mig att jag saknar mina vänner fruktansvärt mycket. Och jag är superglad att vi kunde bestämma något så fort. Nu blir det ju bara 3 av dom, men dom andra får jag väl träffa nästa vecka eller så. Jag känner att jag inte kan slösa massa tid längre. Varje val jag gör nu tar mig längre ifrån dom. Jag kommer inte kunna berätta för alla hur det ligger till utan att börja grina, but so be it.

Nu ska jag duscha och ladda inför eftermiddagen.

PUSS

I'm missing you

publicerad den 2010-05-06 kl 21:15:58 i kategorin Mina bilder l Kommentera (2)
Funeral

publicerad den 2010-05-04 kl 12:56:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.
Idag var det begravning som stod på schemat. Jag kom till kyrkan kl 10 för att sjunga igenom låtarna innan med kantorn. Det hela gick väl bra antar jag. Fast det kändes fruktansvärt konstigt att sitta där när alla grät och jag kände honom inte ens. Jag blev medbjuden på fika efteråt men jag tackade nej. Det skulle ju bara ha varit ännu konstigare. Det kändes som att jag inkräktade på deras område. Som att jag inte var välkommen. Men dom sörjer ju. Jag förstår att dom kanske inte ville ha en utomstående där som inte kände honom. Men, jag blev ju tillfrågad. Det gick väl ganska bra.

Jag måste också berätta om klippningen igår. Tjejen som klippte mig gjorde det på 10 min. 10 min! När Jennie klipper mig brukar det ta minst 45 min! Så ni kan ju tänka er hur jag ser ut i håret. Hon har bara klippt det rakt av. Ingen uppklippning alls. Så det ser ut som om jag hade skurit av håret med ett svärd eller nåt. Som i Mulan! Haha.. Och så är det testar av hår som hon inte har klippt alls. Usch säger jag bara.

På eftermiddagen var jag som sagt på ultraljud av magen. Dety var väldigt... kladdigt. Men ingenting såg konstigt ut i alla fall! Och när jag ändå var på SÖS så passade jag på att hälsa på Jennie som ligger där och har fått en blodpropp i benet. Stackarn. Hon sa att maten var värst, haha. Nästa gång ska jag ta med mig McDonaldsmat, hehe.

Nu ska jag äta lunch och ta det lugnt hela eftermiddagen tills jag ska på kören ikväll.

PUSS

Klippning!

publicerad den 2010-05-03 kl 09:47:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!
Jag ska alldeles strax ge mig iväg till centrum och klippa mig! Efter det blir det lunch med mamma och sedan in till SÖS för att gå på ultraljud. Nej, jag är inte gravid, haha.

Skriver mer när jag kommer hem! Ha en bra dag!

Söndag

publicerad den 2010-05-02 kl 17:05:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan.
Det blir helt enkelt inte lika mycket bloggande när det är fint väder ute! Jag bloggar när jag har lust helt enkelt. Och det är inte så ofta, haha.

Idag har jag i alla fall varit ute och fixat med en pall som jag hittade i ett förråd på tomten. Den var lite trasig så jag har limmat och tvättat den. Dessutom hittade jag en söt liten hylla som jag tvättade och sen målade vit.

För övrigt så känner jag mig lite stressad inför tisdag. Jag ska ju som sagt sjunga på en begravning då, och låtarna var inte några som jag kunde sedan innan. Jag tänker faktiskt ha text. Bättre att jag har det än att jag sjunger fel. Dessutom har jag ju inte precis fått lång tid på mig. Men jag måste medge att det känns coolt att sjunga för pengar. Jag menar, jag känner ju inte dom här människorna och dom har hört talas om mig! Jag känner pressen...

Kram