Sing for life

publicerad den 2011-04-28 kl 10:27:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Länge sedan sist! Det är i och för sig alltid lång tid mellan mina blogginlägg nu för tiden. Men det blir så när man inte gör någonting på dagarna, haha. Man har ingenting att skriva om. Mycket stort problem, don't you agree?

Nu är i alla fall mina helger uppbokade till typ juni. Jag som inte brukar ha någonting planerat! Kan ni förstå att jag blir stressad? Jag blir det för minsta lilla. På lördag ska jag fira Pillan som fyllde 20 igår. På söndag, fick vi reda på i tisdags, ska vi sjunga i kyrkan. När jag skriver vi så menar jag min kör. Nästa lördag ska jag sjunga på ett dop. Det är Antons dagiskompis lillasyster som ska döpas. De frågade igår... Framförhållning, någon? Många förstår inte att man inte kan alla låtar i hela världen bara för att man kan sjunga. Men men, jag måste fixa pianist också. På kvällen då kommer mina tjejer och stannar till dagen efter. Sen på kvällen är det Doddos studentskiva. Lördagen efter det kanske det inte är något kom jag på! Hallelujah! Men på söndagen är det först gudstjänst i kyrkan som jag och min kör ska sjunga på, och en timme senare ska Albin och Erik döpas. Då ska jag både agera gudmor åt Albin plus solist. Jag måste fixa pianist till det också. Det är alltså söndagen den 15e. En vecka senare, d v s söndagen den 22a maj åker jag till Turkiet! 

Vi får se om jag överlever den närmaste månaden..

Gamla bilder

publicerad den 2011-04-20 kl 10:45:46 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)
Happy happy

publicerad den 2011-04-20 kl 10:33:40 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeej!

Jag är på bra humör den här veckan! Trots förkylning och huvudvärk, haha. Men jag skickade ju in mina ansökningar förrförra veckan och fick bekräftelse förra veckan på att den hade kommit fram. Så nu är det bara att vänta tills i slutet av maj då jag får reda på om jag har kommit in eller inte. Jag hoppas mest på Vimmerby. 

Men innan dess är det dop. Den 15e maj ska Albin och Erik döpas. Jag ska vara gudmor åt Albin. Och igår frågade Anna om jag kunde sjunga då också. Någon som har förslag på sånger som kan sjungas på dop? Sist jag sjöng på ett dop var det tillsammans med 2 andra tjejer och då sjöng vi We are the world och Älska mig. Ingen av dom gillar jag särskilt mycket. Men det är det som är kruxet när man ska sjunga på dop/bröllop/begravning. Det är inte jag som jag gilla låten, jag ska bara sjunga den och vara glad. Haha.. 

PUSSAR!

Carro loves H&M

publicerad den 2011-04-08 kl 17:05:48 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Jag fick mycket gjort idag! Jag tog foton till ansökningarna, köpte present till Anton osv. Jag lunchade med mamma och Heléne på Espresso House. Deras varma kyckling- och mozzarellamacka är himmelskt god! Det plus en stor latte är aldrig fel. Jag hann också hem lite shopping på H&M. Dock inte jeansjackan.. Haha, jag hittar alltid nya saker som jag vill ha när jag går in där. Kjol, 149 kr


Tunn, finstickad tröja fast den jag köpte är beige, 149 kr

Nu ska jag börja fredagsmyset med familjen här! Ha en bra helg!

PUSS

-

publicerad den 2011-04-08 kl 09:35:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Tro det eller ej så har jag faktiskt varit uppe i en timme redan. Men de två senaste dagarna har jag i stort sett varit död. Som ni vet så har jag inte varit så intresserad av att vara ute och festa hela nätterna, men i tisdags så var det Neas studentskiva på båten Borgila vid Slussen. Vi hade jättekul, men när vi skulle hem så missade vi nattbussen från Sergel och de går bara en gång i timmen. Så vi skulle alltså fått vänta till kl tre, bland alla taxigubbar. "Gratis taxi" säger de, som om de tror att man är så dum så att man skulle åka med dem. Men som tur var kom Neas snälla pappa och hämtade oss, så vi kom hem innan tre i alla fall. Men sedan dess har jag varit så fruktansvärt trött! Helt galet. Dessutom tog det mer på det känslomässiga än jag hade väntat mig. Jag kände mig verkligen ledsen över att jag aldrig kommer att ha en egen studentskiva. Och det är så dumt att ens tänka på det i och med att det inte finns någonting jag kan göra åt saken.

Men i alla fall. Idag ska jag ta mig till centrum och fixa lite saker. Jag måste ta foton i en sån där hemsk fotoautomat till min nya legitimation och även skicka med foto i en ansökning. Så jag ska även passa på att lägga alla ansökningar till folkhögskolor på lådan och gå till Nordea och ansöka om ny legitimation. Jag har även en check eller vad man ska kalla det som ska lösas ut på Swedbank efter att jag vikarierade på Strandskolan. Jag ska också försöka hinna med att luncha med mamma. Busy day! Men det är fredag, och sol!

KRAMAR!

Shopping

publicerad den 2011-04-04 kl 15:24:19 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Hej! Hur är det med er en vårdag som denna? Vädret är lite ombytligt, och det var rejält blåsigt när jag & Mirre var ute och gick, men nu skiner solen! Och det är varmt! Härliga tider väntar.

På tal om härliga tider så längtar jag ihjäl mig till den 22 maj, då jag ska åka till Turkiet! Men det känns som att det är jättelångt kvar! Vilket det faktiskt är.. Mamma, pappa & Anton åker dock redan om mindre än en månad. Mamma har börjat köpa lite nya sommarkläder, både till sig själv och till Anton. Han har såklart växt ut sina kläder som han hade förra året. Och hon köpte även klänningen som jag har gått och suktat efter sedan i januari till mig! Hon var skyldig mig pengar för mediciner som jag köpte förra månaden, så istället för att få pengar fick jag klänningen. Superbra tycker jag, för annars hade jag nog aldrig köpt den. Den var inte dyr eller så, bara 199 kr på H&M, men jag köper i stort sett inga kläder alls längre. Och om jag gör det så är det på rea. Jag vet inte vad som har hänt med mig! Innan så gick alla mina pengar till kläder. 


Ovan är klänningen jag fick. Och nedan är jeansjackan som jag har siktat in mig på. 299 kr, också från H&M.Imorgon är det dags för Neas studentskiva! Jag, Mirre & Doddo tänkte gå på halva kören och sedan vandra hem till mig och göra oss i ordning innan vi åker. Det blir fun, fun, fun!

Pussar och kramar!