Checka NU

publicerad den 2011-01-27 kl 20:30:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Checka min andra blogg Carros Inredning för en blogg BARA om inredning och prylar!

Tisdag

publicerad den 2011-01-25 kl 21:09:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Det var ett tag sedan! Jag har fullt upp med vardagen just nu. Men igår mådde jag inte så bra så jag stannade hemma och spelade The Sims 3 (nööööörd). Idag skulle jag egentligen till Ungdomsenheten, men eftersom att vi varken hade fått kallelse via brev eller påminnelse via sms så trodde vi (dvs jag och min mor) att de helt enkelt hade glömt oss. Glad för att få slippa så bestämde jag mig snabbt för att strunta i att åka dit och tog mig istället till gymmet kl 8 på morgonen. Icke kunde jag då ana att seniorer skulle invadera gymmet kl 9 för seniorjympa. Herregud säger jag bara. Som grädde på moset hade jag glömt min duschhandduk så jag fick använda min tjocktröja som jag som tur var inte hade gymmat i. Verkligen lyckat. 

Efter det gick jag hem till Anna & Patrick för en dag med småkillarna Erik & Albin som nu har hunnit bli 5 veckor! Jag har inte skrivit det här men för några veckor sedan så frågade Anna & Patrick om jag ville bli gudmor till Albin. Jag blev såklart överlycklig och kunde inte säga ja tillräckligt många gånger. Men i alla fall, vi åkte till Farsta Centrum och åt lunch och shoppade lite barnkläder. 

Jag hade sett fram emot körövningen idag, men min körledare var fortfarande sjuk.. Tråkigt! Vi som ska vara med på gospeldagen i Konserthuset nästa lördag!

Nu ska jag ta och titta på handbollen och sedan gå och lägga mig. Imorgon blir det tillbaka till Strandskolan. Jag har saknat alla! Har ju inte träffat barnen sedan i fredags!

Puss!

Stolt

publicerad den 2011-01-20 kl 22:09:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll! Det har varit en bra dag idag! Om än lite trött när jag satt med det monotona arbetet att klippa och vika engelskakort. Vid ett fick jag skjuts av Mia till Friskis där jag tillbringade eftermiddagen. Så skönt! Jag passade på att duscha och tvätta håret när jag ändå var där. Det är så skönt att komma ut från gymmet, nyduschad och känna sig extremt nöjd med sig själv. Jag är glad över att jag köpte gymkort!

Imorgon ska jag med fyrorna till Tekniska Museet! Med matsäck och allt! Det ska bli jättekul faktiskt. Tidig morgon dock, eller för mig är det det. Bussen går 8.10. Men det ska nog gå bra! Om jag inte ramlar och slår ihjäl mig på vägen till bussen förstås... Det finns en risk med all denna is som är överallt!

I övrigt så mår jag sådär. Jag har konstiga biverkningar av medicinerna jag äter. B la att mina ögonlock svullnar och jag får torra utslag runt ögonen. När jag smörjer med kräm så känns det ungefär som att någon tänder eld på huden. Riktigt hemskt är det. Men tydligen så ska det gå över inom en månad, så det är bara att hålla ut. Jag hade dessutom feber ikväll. Det har jag inte haft på ett tag, så jag vet inte vad det beror på. Trist, men jag tänker inte låta det hindra mig.

Vi hörs imorgon! Då är det FREDAG!

KRAMAR!

Jag ber för mina stackars muskler

publicerad den 2011-01-16 kl 20:23:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll! Jag har precis kommit hem från ett helvetiskt yogapass. Herregud säger jag bara. Det värker i muskler jag inte ens visste att jag hade. Men det var första gången jag var på Friskis nu efter att jag har köpt träningskort. När jag ändå var där passade jag på att boka tid för gyminstruktion imorgon. Nu minsann! 

Idag träffade jag också mina nya sysslingar för första gången! De heter Kasper och Filip, är tvillingar och föddes i augusti. Det var mer än 10 veckor för tidigt så den minsta väger fortfarande bara 3700 g och han är nu snart 5 månader. Pluttis! Deras mamma är från Peru så de ser otroligt gulliga ut med mycket svart hår på skallen. 

Nej nu ska jag sätta mig i vardagsrummet med resten av min familj (förutom Anton då som har gått och lagt sig) och titta på film.

PUSS!

Äntligen!

publicerad den 2011-01-13 kl 16:22:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)


Här kommer jag tillbringa mycket tid framöver!

Hej förresten! Imorse var jag till hudläkaren och fick medicin mot min akne! Äntligen! Det kommer dock ta mellan 6-8 veckor innan jag ser någon som helst skillnad. Men det känns så bra att någon äntligen förstod allt det psykiska som ligger bakom att ha akne. 

Efter det åkte jag till Strandskolan och kom precis till lunchen, tajming på hög nivå. Sedan spenderade jag eftermiddagen med att fixa ihop ett spel till SO-lektionerna för att barnen ska lära sig huvudstäderna i alla Europas länder. Imorgon ska jag vara där 9.20 för att vara med på en högläsning och svenskalektion. Sedan lunch och efter det massage! Så härligt! Vi tjatade fortfarande till oss att få ha massage när vi gick i 9an, haha. Men det var skumt att vara på andra sidan. Få sitta inne i personalrummet och fika där inga elever är tillåtna. Och alla var så gulliga! Jag trivs otroligt bra där.

Nej nu ska jag sätta mig och läsa Vampire Diaries. Ja, jag har lånat första boken... Jag är fast, som vanligt.

PUSSAR!

Kränkt

publicerad den 2011-01-11 kl 17:08:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag trodde att jag skulle komma hem vid 11 idag, efter sjukhusbesök kl 9, men icke. Jag kom hem nyss. Jag var på SÖS med mamma, till Ungdomsenheten som jag alltid går till. Där träffar jag en överläkare, en psykiatriker och en sjuksköterska med inriktning psykiatri. Jag gillar verkligen läkaren. Han är supersnäll. Psykiatrikern har jag dock aldrig gillat. Efter idag har hon bränt alla sina broar. Vi pratade om vad jag ska göra i vår, och som jag skrev förut så verkar alla tro att det har ett ansvar över mig. Att jag gör något med mitt liv. Men det är ju bara mitt ansvar! Idag sa psykiatrikern att jag inte kan gå runt och tro att alla andra ska göra saker åt mig och hjälpa mig med allt. Jag bröt ihop och började grina. Jag har inte ens bett om deras hjälp, jag vill inte ens gå dit. Jag vill klara allting själv, men jag blir tvingad dit. Jag kände mig så kränkt. Att hon hade mage att säga något sådant. Hemska människa.

Efter det åkte jag med mamma till Tyresö Centrum och gick till biblioteket och läste i en timme innan jag mötte mamma för lunch. När jag gick på bussen hem så satt min bror där! Han slutade visst tidigt idag. När jag kom till Strandtorget gick jag till Vivo för att köpa lite gott till myskvällen hos Mirre ikväll. Sen fick jag idén att gå och hälsa på mina gamla lärare, mest Mia då. Så jag chansade på att hon hade tid och gick dit. Och jag är så glad att jag gjorde det! I högstadiet var hon som en extramamma för mig. Hon visste garanterat mer om mig just då än min egen mamma. Men efter jag slutade så kände jag att den där speciella kontakten försvann. När man kom och hälsade på hade hon aldrig tid att prata och jag ville inte lägga över mina problem på henne. Men idag hade hon tid! Och jag märkte att jag hade saknat henne otroligt mycket! Nu vet jag vad jag ska göra på dagarna. Jag ska vara med Mia! Bara lalla runt där, haha. Nej men vara någon typ av hjälplärare som gör lite allt möjligt. Dessutom tänkte jag prata med någon där och se om det finns behov av någon resurs på fritids. 

Nu blev det här ett ganska långt inlägg. Men men, så blir det ibland! Snart ska jag hem till Mirre!

Kramar!

Yoga tills solen går upp

publicerad den 2011-01-10 kl 10:17:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ibland är livet härligt. Jag ställde klockan på 8 imorse, och gick faktiskt upp då också. Det var fortfarande mörkt ute men det började långsamt ljusna. Jag tände ljus i vardagsrummet, satte på lugn, meditativ musik, tände rökelse, tog fram min yogamatta och yogade i 40 min. Tänk er att se solen gå upp över en blå himmel och kunna sitta där och bara njuta. Det var underbart. Jag bestämde igår kväll att jag skulle gå upp på morgonen och yoga när jag var inne på Friskis hemsida och såg att passet som jag skulle gå på idag var inställt. Riktigt tråkigt i och med att jag faktiskt kände mig taggad. Men men, nästa pass som jag ska gå på är på fredag så jag får nöja mig med yogan tills dess.

Imorgon ska jag till SÖS kl 9, vilket känns riktigt trist. Jag är så trött på att gå dit och bara prata om ingenting. De verkar tro att de har något form av ansvar över mitt liv, vilket de absolut inte har. Jag önskar att de bara kunde lämna mig ifred. På torsdag ska jag också till SÖS, fast till Hudmottagningen. Det är något som jag har sett fram emot länge. 

Förresten så kom mina spel som jag hade beställt från CDON i fredags. Där av min frånvaro från bloggen, haha.

Ha en bra dag!

Snigelpost

publicerad den 2011-01-06 kl 12:07:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Varför ska det ta så jäkla lång tid att få saker på posten? Vi beställde telefonerna 2 dagar innan julafton och dom har fortfarande inte kommit. Dessutom beställde jag saker från cdon i måndags, och dom skulle ha kommit idag om det inte hade varit en dum jäkla helgdag! Jag gillar inte helgdagar... Haha.

Idag tänkte jag tjata på min pappa lite extra att han ska sätta upp gardinstången ovanför min säng så att jag kan få upp mina fina gardiner där! Det kommer bli såå fint! Jag måste också hitta ett tyg som jag kan klä om min stol med.. Det ramlar liksom bort. Men det är ju gammalt så det är inte så konstigt. 

Så det är hur min dag kommer se ut!

PUSS

H&M

publicerad den 2011-01-05 kl 11:51:54 i kategorin Shopping l Kommentera (0)


Nyheter från hm.com!

Som ni ser så är jag redan inställd på vår. Det blir alltid så för mig den här tiden på året. Efter jul och nyår så vill jag att det ska bli vår, på en gång. Jag gillar egentligen inte vintern, utan hösten och våren. Men i vilket fall som helst, jag kan inte styra årstiderna. Ovan är mina favoriter från H&Ms nyheter! Jag tänker satsa på långa klänningar och kjolar i vår och sommar, med tunna linnen och t-shirtar. Jag hoppar över allt var skjortor och blusar heter. Det tröttnade jag på förra säsongen. Men kavajer kan man aldrig ha för många av! Det är så snyggt! I och med att jag kanske ska till London i vår, april/maj kanske, så blir det nog shopping för mig där! Om jag har fått ett jobb innan förstås...

Kramar!

Wanted

publicerad den 2011-01-05 kl 11:12:39 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Något som jag har velat ha länge är en riktigt fin anteckningsbok i läder. Så otroligt snyggt! Jag skriver ganska mycket och det gör faktiskt jättemycket om man har en fin anteckningsbok. 


Från designcandy.se>


Mycket på G

publicerad den 2011-01-04 kl 22:59:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll på er!

Hur står det till där hemma? Med mig är det bra! Det känns lite läskigt att planera saker för framtiden. Jag har inte haft något framför mig på jättelänge, så det känns konstigt och lite obehagligt att börja med mitt liv nu igen. Något jag inte har skrivit på bloggen än är att jag har planerat att åka till London i vår och plugga engelska i några veckor. Ensam. Mamma & pappa har sagt att de kan betala resan, kursen och boendet, men jag måste betala mat och annat uppehälle själv. Det betyder att jag måste skaffa ett jobb. Så det är på det stadiet jag är nu. Jag var och lämnade CV på några ställen igår, så nu tänker jag vänta lite och se om någon hör av sig. Annars får jag fortsätta att lämna. 

Jag måste också börja tänka på vad jag ska göra i höst. Om jag ska börja plugga på folkhögskola så måste jag börja kolla upp skolor nu och gå på Öppet Hus. Det lutar väl åt det. Det kommer bli svårare att plugga ju äldre jag blir, och varför inte passa på nu när jag fortfarande bor hemma? Det verkar smartast.

Men idag har det varit en bra dag! Doddo var här hela dagen. Vi åt lunch, bakade kladdkaka, tittade på Rent, åt middag, tittade på Avatar med resten av min familj. Ja, vi hade en slappdag helt enkelt. Skönt! Jag måste hinna träffa henne minst en gång till innan hon åker till Malawi med sin skola nästa lördag. Jag kommer sakna henne så! Nästan 3 veckor kommer hon vara borta.

Nu ska jag stilla min Vampire Diaries-abstinens lite och titta på ett avsnitt. Jag drömmer om det på nätterna ibland, helt sjukt!

Godnattpussar!

!

publicerad den 2011-01-02 kl 15:03:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag har skaffat gymkort på Friskis&Svettis i Tyresö!


Jag trodde aldrig att den dagen skulle komma, haha. Nu får vi se hur det här går...