Insnöad

publicerad den 2011-07-27 kl 10:44:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon!

Som de flesta vet så har jag ganska lätt för att snöa in på saker. Jag ältar, ältar och ältar. Försöker förstå. Jag har följt nyhetsbevakningen varje vaken timme sedan i fredags kväll. Nu har jag bestämt att det får vara nog. Jag mår verkligen inte bra av det. Det slutar alltid med att jag sitter och gråter. Så idag ska jag, mamma & Anton ut till havet och bada! Eller bada och bada, sola kanske. Det är nog för kallt i vattnet för min del. 

Hörs senare!

PUSS!

Svarta dag

publicerad den 2011-07-23 kl 20:23:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,

Med anledning av massakern och bombningarna i Norge har jag inte gjort något annat än tittat på nyheter idag. Det som har hänt är helt ofattbart. Igårkväll innan jag gick och lade mig var det 9 bekräftade dödsfall på ön, när jag klev upp imorse var det 84. Jag bara satt och grinade i flera timmar. Visa ert stöd för alla berörda genom att tända ett ljus ikväll.


Varmt!

publicerad den 2011-07-22 kl 15:07:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Vilket väder vi har! Fruktansvärt varmt! Jag gillar det inte.. Jag, pappa & Anton var nere en stund vid stranden förut, det var superskönt att bada! Men sen skulle pappa tillbaka för att åka och handla. 

Jag har förresten insett att mina tankar och åsikter om vädret kan vara väldigt provocerande för vissa! Att jag gillar regn och rusk, och faktiskt önskar att det vore betydligt svalare ute. Flera som jag har pratat med blir riktigt arga faktiskt, haha. Men jag kan ju inte hjälpa det heller?!

Nu tror jag att jag ska ställa mig i en iskall dusch. Förresten, min bror fyller 17 om en vecka. Några förslag på födelsedagspresenter?

Puss!

Blue, blue, blue

publicerad den 2011-07-20 kl 17:00:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Jag har ny design på bloggen! Om ni inte ser den, uppdatera sidan. Jag har äntligen tagit mig tid att lära mig GIMP, så då fick det bli en ny design! För att kunna se rätt typsnitt måste ni ladda ner "Throw ny hands up in the air", gratis, HÄR

Jag har spenderat de senaste två dagarna på stranden med Anton. Mamma har varit sjuk och pappa har grävt på tomten (efter den mytomspunna skatten Mirre, eller hur?) så det har fallit på mig att underhålla den lilla vildingen. Det har varit helt okej väder, inte för varmt, så jag har varit nöjd!

I måndags var jag, mamma & Jocke och såg sista Harry Potter! Den var helt sjukt bra! Och jag grinade som en stucken gris i slutet. Jag måste gå och se den igen! 

Pussar!

Happy monday

publicerad den 2011-07-11 kl 10:57:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!

Hur står det till med er idag? Själv är jag trött, jag kunde inte somna igår. Så irriterande! Men kvällen var jättetrevlig! Vi åt middag i Kungshallen innan bion, som vi brukar göra. Vi delar på en nachotallrik och en tallrik med friterad kyckling, ris och sötsur sås. Supergott! Och filmen var bra! Ganska brutal ibland, och man förväntar sig inte att en liten flicka ska kallblodigt bryta nacken av en annan människa. Men den var bra! Jag ger den 3 av 5!

Idag kommer min underbara Jonina! Sist vi sågs var på hennes studentmottagning för en månad sedan. Idag ska vi bara ta det lugnt, prata och titta på film. Mysigt! Det passar dagens väder, som inte är särskilt soligt. 

PUSS!

Bio!

publicerad den 2011-07-10 kl 10:39:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!

Sedan förra uppdateringen så har jag haft feber till och från, och jag kommer nog få ringa till husläkaren imorgon ändå och be om att få röntgentid till skallen. Jag tänker ju inte äta penicillin och förstöra hela sommaren om de inte är absolut säkra på att det är bihålsinflammation jag har. Så det så.

Så ja, mina dagar har inte varit så värst roliga. Jag tycker att det är för varmt nu! Och det är så kvavt. Jag får panik på natten när jag vaknar av att jag svettas fast jag inte ens har täcket på mig. Usch! Som sagt så är jag mer en höst och vårmänniska. 

Dagens planer är roliga i alla fall! Om ca 2 timmar börjar Sverige-Australien, VM-kvartsfinal damfotboll! Superroligt! Speciellt när flera av spelarna spelar i Tyresö. Så det kommer jag sitta bänkad framför. Sedan ska jag träffa världens bästa Sofia Bergman och gå på bio! Jag vill verkligen se "Hanna"!



Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs senare!

PUSS!

Lägligt

publicerad den 2011-07-06 kl 10:30:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ha. Ha. Ha.

Jag skrev igår att jag kände mig lite smått död men inte visste varför. Nu vet jag. En timme efter att jag skrev inlägget fick jag hemsk huvudvärk igen som jag har haft till och från i en vecka och kollade då tempen. 38,5. HURRA! Som om jag inte har dragits med tillräcklig feber för att räcka en hel livstid. Jag har förmodligen fått bihålsinflammation igen. Mamma ringde till min doktor på SÖS idag men han var på semester. Hon ringde också till våran husläkare men det fanns inga tider. Men jag kan ju säga att jag inte är särskilt pigg på att äta penicillin nu, för då kommer jag inte kunna vara i solen på hela sommaren. That's not happening. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Hela situationen känns bara för mycket just nu.

-

publicerad den 2011-07-05 kl 14:47:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,

Känner mig lite smått död idag. Jag vet inte varför. Gårdagen var trevlig med fika hos Anna m. familj, men idag känns allt jobbigt. Jag hade sett fram emot en filmkväll med Jonina igår, men hon skulle jobba så det blev inget av det. Förhoppningsvis blir det nästa måndag istället. Jag antar att det också känns trist att jag faktiskt ska vara hemma hela sommaren. Årets utlandsresa är redan gjord, och den vill jag absolut inte tänka på. Men det skulle kännas skönt att bara komma bort ett tag, med vänner. Jag längtar faktiskt lite till hösten när jag ska till Ljungskile, samtidigt som jag inte vill att sommaren ska ta slut. Det är verkligen både och.

Men det första jag måste ta i tu med nu är definitivt mitt otroligt stökiga rum. Jag skulle ha gjort det i måndags men lägligt nog ringde Mirre och vi gick ut istället. Men nu måste det göras. Jag mår inte bra av att ha kaos runt omkring mig.

Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har!

Puss

-

publicerad den 2011-07-03 kl 14:08:54 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej!

Någon annan än jag som dör i den här värmen? Jag vaknade inatt av att jag var helt genomsvettig och fick nästan panik för att det var så varmt. Usch och fy! Jag är verkligen ingen sommarmänniska! Jag trivs mycket bättre på hösten och våren. Tur att det är lite svalare idag i alla fall. 

Än så länge har jag fördrivit tiden denna dag, efter att ha blivit tillsagd av mamma, med att rensa lådor i köket... Lådor fyllda med plastbunkar. Roligt. Och nu måste jag ta tag i mitt rum. Det är kläder på hela golvet och det behöver verkligen dammsugas.

Rolig söndag va?

Kram