Plans

publicerad den 2011-03-30 kl 10:29:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Bloggen går ju verkligen på högvarv! Eller inte.. Jag tycker att det är svårt när man inte har skrivit något på ett tag att bara komma igång igen. Då är det så mycket som man inte har skrivit så man vet inte vart man ska börja. Vilket problem alltså! Haha..

Jag kan dock meddela att jag kommer söka till tre folkhögskolor till hösten. Ingen av dem ligger i Stockholm. Vimmerby Folkhögskola, Kävesta Folkhögskola och Ljungskile Folkhögskola. För er som inte vet det så ligger Vimmerby i Kalmar län, Kävesta utanför Örebro och Ljungskile mellan Uddevalla och Göteborg. Jag kommer alltså (förhoppningsvis) inte stanna i storstaden. Istället tänker jag flytta till någon liten håla och plugga i två år. Om det blir Vimmerby, Kävesta eller Ljungskile är alltså inte bestämt än. Det beror på vart jag kommer in. Men högst upp på listan är nog Vimmerby. Jag håller på med ansökningarna nu. Foto måste införskaffas snarast..

Ja, nu vet ni det. Jag håller dessutom på att fixa körkortstillstånd för att få övningsköra. Det som fattas där är synundersökning. Men det ska bli roligt att komma igång! 


Underbart

publicerad den 2011-03-21 kl 18:43:06 i kategorin Twilight l Kommentera (1)Helt fantastiskt! HAHA!

THE ARK!

publicerad den 2011-03-16 kl 11:18:58 i kategorin Youtube l Kommentera (2)Detta underbara gäng var jag och såg på Cirkus igår! Helt sjukt, galet bra! Det var nog det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Ola äger. The Ark äger.

Video nedan från igår! Sista låten, Calleth You, Cometh I. Underbart.


-

publicerad den 2011-03-15 kl 11:17:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Kommer det någonsin bli lättare? Kommer jag någonsin tycka att något är roligt igen? Alla säger att det kommer bli bättre, men det blir det inte. Och jag vet inte vad jag ska göra för att ändra på det. Jag strider i motvind hela tiden, och min kämparglöd försvann för 2 år sedan. Ska folk behöva tvinga mig att göra saker för att jag ska göra dem? Har det gått så långt så att jag inte kan ta några beslut alls själv längre? För om jag tar något beslut så är det alltid att INTE göra någonting. Jag kan bestämma saker, men i den sekunden jag gör det så ångrar jag mig. Jag ångrar mig så djupt så att jag oftast ställer in det jag hade bestämt. Och det spelar ingen som helst roll vad det är jag ska göra. Jag kommer inte vidare med mitt liv om jag fortsätter såhär, jag vet det. Men jag kan helt enkelt inte ändra mitt beteende. Och för det är jag svag. Föreställ er den svagaste människan på jorden. Sedan förminskar ni den människan 10 ggr. Då får ni mig.

Studievägledning

publicerad den 2011-03-09 kl 19:27:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll. Jag är på lite bättre humör än jag var imorse. Jag har kollat lite folkhögskolor och känner mig faktiskt lite peppad på det. Det enda problemet är att jag inte fattar någonting om behörigheter så jag tänkte gå till en studievägledare. Eller jag, snarare mamma som har tänkt. Hon har tjatat på det i ett år nu! Men jag börjar se fördelarna i och med att jag inte fattar vad jag måste läsa för att få grundläggande behörighet. Så jag ska försöka ringa imorgon och boka en tid. 

Idag var jag iväg och tog blodprover på Tyresö Hälsan. Jag skulle egentligen in till SÖS, men nu slapp jag det i alla fall. Det var nya prover på sköldkörteln som togs. 

Nu ska jag fortsätta titta på Jane Eyre, engelsk klassiker för er som undrar, och virka på min tröja. Ja, jag beter mig som en gammal gumma. Det är jag det. En 10-åring med inslag av tant. Jippi.

//

-

publicerad den 2011-03-09 kl 12:17:26 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det går inte så bra just nu. Jag vet inte varför. Jag faller in i gamla spår som är otroligt svåra att ta sig ur igen. Jag kan svära på att ingen av er skulle känna igen mig om ni hade sett mig igårkväll. Paniken är så svår att tygla. Panik över livet. Att jag inte klarar av någonting. Att jag är som en 10-åring. Fast. Tårarna går inte heller att stoppa. Och jag får så otroligt dåligt samvete när jag ser hur dåligt min mamma mår när hon ser mig sådär. Det finns inga ursäkter för mig att bete mig så. Ändå så kan jag inte göra något annorlunda. Jag bara sitter och tittar på när mitt liv långsamt faller mig ur händerna. Igen. Som om det inte räckte med förra gången. 

Jag har nästan bestämt mig för att börja plugga igen till hösten. Jag tror inte att jag klarar av något annat. Jag klarar inte av att jobba. Och att vara i Strandskolan var en dålig idé. Jag har så svårt att hitta min roll där. Jag var en elev i den skolan i 10 år. Det är därför den enda jag kan vara där. Elev. När jag dessutom är med min gamla lärare så blir jag automatiskt liten igen. Och det funkar inte. Ingenting funkar längre. 

Jag kanske behöver komma bort. Plugga någon annanstans. Jag vet inte. Men det kan inte fortsätta såhär i alla fall.

Turkiet

publicerad den 2011-03-08 kl 10:44:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag kommer ihåg när det första jag gjorde varje morgon var att blogga. Jag skrev minst 3 inlägg om dagen! Snacka om att bloggen har havererat. Det har helt gått ur mig, att blogga alltså. Det känns mest konstigt nu. 

Men i alla fall, jag tänkte uppdatera er lite på hur mitt liv har sett ut dom senaste veckorna. Förra veckan var det ju sportlov, och i och med att jag är på en skola så hade även jag det! Skönt. Jag blev dock förkyld veckan innan så i början av veckan var jag mest sängliggande med näsdukar upp över öronen. Det blev en tur till Farsta Centrum för lite shopping på Panduro och lite pysslande hemma. I lördags var jag inne i stan med mamma och mormor och bokade en resa till Alanya, Turkiet, den 22 maj. Superskönt! Det blir jag & mormor som åker.
Senaste gångerna jag har rest så har vi bokat hotell och flyg för sig och inte lagt på något extra alls för att det ska bli så billigt så möjligt. Det måste bli så om familjen ska kunna resa i och med att vi är 5 personer så det blir ganska dyrt. Men nu bokade vi en charter med Apollo, med mat på flyget, transfer och frukost! Det känns otroligt bra! 

Det som är ganska komiskt är att min bror, Simon, ska också åka till Turkiet, fast i slutet av juni. Och igår var mamma & pappa iväg och beställde resa också, och de ska också till Turkiet! Så hela familjen ska till Turkiet men inte tillsammans. Mamma, pappa & Anton åker redan den 2 maj, så de bokade sist men åker först. 

Idag blir det först gymmet, sedan SÖS och till sist kören. Jag kommer vara helt slut ikväll. Jag hoppas att jag får mer energi när jag har tränat, för de senaste dagarna har varit jobbiga. För er som inte vet det så har jag precis slutat med min antidepressiva medicin. Jag började trappa ner redan efter jul, men nu tar jag inga alls. Det suger. Det är otroligt svårt att stå emot när jag bara vill ligga i sängen hela tiden och inte göra ett dugg. Jag vet att det inte blir bättre av det, men det är bara så fruktansvärt svårt. Jag grinar hela tiden, för minsta lilla. Det var så länge sedan jag var utan medicinen så jag hade glömt hur det var.. Pissigt!

Snacka om att byta ämne, haha. Men nu ska jag klä på mig och packa gymväskan. Ha en bra dag! Bättre än mig i alla fall.

Kramar