Disneykvällar

publicerad den 2011-10-19 kl 09:42:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Kvällarna har blivit väldigt mysiga här. I förrgår kväll tittade jag, Sandie, Robban, Victor & Fredric på Aladdin uppe i Robbans rum. Han har förresten världens coolaste TV! Det lyser om den, haha! Igår var jag, Sandie, Victor & Pixie och såg Jägarna 2 uppe i aulan. Vi har ju bio här varje tisdag. Filmen var helt okej, men stolarna där är katastrofala. Man får så sjukt ont i rumpan! Men sen gick jag, Sandie & Victor upp till Robban och tittade på Den Lilla Sjöjungfrun. Mysigt! Det har ju dessutom varit perfekt filmväder. Perfekt sjukväder också! Idag ser det dock ut att bli bättre väder.. Det kanske gör så att man känner sig lite piggare. 

Jag har ingen aning om vad jag håller på med på nätterna nu. Igår när jag vaknade stod båda fönstrena vidöppna så det regna in. Idag stod tvättkorgen på andra sidan rummet. Grejen är att jag kommer ihåg att jag öppnade fönstrena och att jag flyttade på tvättkorgen, men jag kommer inte ihåg varför. Febern går alltid upp på natten också, så det är möjligt att jag feberyrar. Men lite läskigt är det. 

Jag var på frukosten idag igen. Jag blev bara deprimerad. Även fast jag träffade den jag ville träffa. Jag har märkt att jag reagerar så om det bara är för en kort stund och det är hundra andra människor runt omkring. Men i alla fall, jag tänkte gå ner och lägga mig igen efter frukosten, men så kunde jag inte sova! Vad fasen är det liksom? Hur ska man få tiden att gå då? Jo, då sätter man sig med lite engelskauppgifter, haha. Jag tänkte även försöka få lite matte gjort idag i och med att jag missade lektionen i måndags. Men jag ska i alla fall gå till skolan imorgon. Oavsett hur jag mår. Jag får sån ångest av att vara hemma. 

Så, back to business. 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback