Onsdag

publicerad den 2011-09-14 kl 15:26:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Dagarna bara springer iväg! Onsdagens lektioner är redan förbi. Vi hade bara temalektioner idag. Vi har kommit på hur vi ska redovisa Montessori! Det blir fingermålning sittandes på golvet! Haha! Lite fler riktningar har vi, men det är i stort sett övningen. Det kommer bli superkul. Men det är inte förrän på fredag. Imorgon har vi en hel dag med behörighetskurser. Jag har Svenska B, Engelska B och sist Matte B. The day from hell! Tur att jag inte ska läsa Naturkunskap B också, för då hade jag slutat 16.50 igen. Men det gör jag inte! 

Igår tog jag mig i alla fall ner till affären med Medlinn, Lenjohn & Erik. Det slutade med att vi var i mitt kök och lagade mat och tittade på Idol! Mysig kväll! Jag tittade även på House. Någon annan som såg det? Annorlunda avsnitt var det! Ikväll ska jag titta på livs första Bonde Söker Fru! Haha! Galet!

Förresten, ni måste checka AiluCrash! Ni som har sett filmen Jag Saknar Dig vet vilka jag menar. Det är bandet som snubben är med i. Låten Turn the Tide som är med i filmen är så sjukt bra! Även låten som heter Jag Saknar Dig är extremt fin. Även ni som inte sett filmen, lyssna! Finns både på Spotify och Youtube. Jag kommer lägga in Turn the Tide som dagens låt snart!

Nu ska jag antingen gå ut ett tag i det fina (vart fasen kom det ifrån?!) vädret eller börja läsa boken som jag lånade igår till engelskan. Ha en bra eftermiddag och kväll!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback