You know it's just for you

publicerad den 2012-06-29 kl 22:20:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Hej där. Det goda humöret försvann lika plötsligt som det kom, precis som solen. Jag tror dock inte att det hade med solen att göra, att mitt humör gick i botten. Jag vet inte vad det var faktiskt. Jag känner mig riktigt trött. Och rädd. Jag är rädd att jag ska sabba det här. Sabba allt som jag har byggt upp under det här året. För det är jäkligt svårt att hålla fast i framstegen när jag är hemma. Jag märker att jag långsamt glider tillbaka till mitt gamla jag där allt är jobbigt, och jag kommer på mig själv med att bara sitta och stirra framför mig. Vad fan ska jag göra? Jag känner mig helt vilse. Jag vill tillbaka till tryggheten. Det blev ju inte bättre av att jag satte upp ett antal foton från året på väggen som jag låg och tittade på igårkväll. Underbara människor som jag saknar så det gör ont i bröstet. Hur gör man det här? Blir det lättare ju fler gånger man tar avsked av människor? För just nu känns det som att hjärtat ska slitas sönder. Hur mycket jag än försökte förbereda mig på smärtan som jag visste att jag skulle känna så hjälpte det inte. Jag hade inte kunnat förbereda mig nog för det här. Jag trodde att det skulle kännas tomt i nån vecka, men att jag sen skulle landa här och kunna blicka framåt på ett positivt sätt. Istället låg jag mest och grinade hela första veckan hemma, och även om jag inte grinar hela tiden nu så sitter paniken i bröstet när jag tänker på att jag inte ska tillbaka. Halsen svullnar igen och jag får svårt att andas. Jag hoppas för allt i världen att det blir lättare.
Bilder tagna utav Lovisa, Sandie, Pedro & Jackson.


How I miss you ♥

Oh vilken härlig dag!

publicerad den 2012-06-29 kl 12:26:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon! Vilken härlig daaag, la la la la la la la la lalalalalaaaaa! Solen skiner som aldrig förr och jag är på bra humör! Det gick ju strålande bra för Italien igår, och det var så otroligt kul! Kärlek till Balotelli! Sen satt jag uppe och kollade på Water for Elephants, men filmen var inte lika bra som boken. Det var alldeles för mycket som hade ändrats och tagits bort för min smak. Jag kanske skulle ha sett filmen först? Strunt samma, filmen var helt okej. Och Robert Pattinson var extremt snygg. Hehe..

Idag är planen att bara ligga ute och sola heeela dagen! Eller så länge solen är framme i alla fall. Och så ska jag äta jordgubbar. Så det så!

Ha en underbar dag!


PUSS! ♥

The Last Song - Nicholas Sparks

publicerad den 2012-06-28 kl 16:03:01 i kategorin Boktips l Kommentera (0)

Titel: The Last Song
Författare: Nicholas Sparks
Språk (Originalspråk): Engelska (Engelska)
Om boken: Seventeen-year-old Veronica "Ronnie" Miller's life was turned upside down when her parents divorced and her father moved to Wrightsville Beach, North Carolina. Three years later, she remains alienated from her parents, particularly her father... until her mother decides it would be in everyone's best interest if she and her brother spent the summer with him. Resentful and rebellious, Ronnie rejects her father's attempts to reach out to her and threatens to return to New York before the summer's end. But soon Ronnie meets Will, the last person she thought she'd ever be attracted to, and finds herself falling for him, opening herself up to the greatest happiness - and pain - that she has ever known. In the tradition of his beloved novel A Walk To Remember, Nicholas Sparks brings us a deeply moving story of a young girl's first encounter with heartbreak - and love.
Åsikter om boken: "Sparks knows how to tug at a reader's heartstrings." -Chicago Sun-Times "Nicholas Sparks' blockbuster novels are like hot buttered Orville Redenbacher for the soul: highly consumable [and] comforting.... Fans of The Notebook, Message in a Bottle, etc., will gobble [The Last Song] up with glee, right through the tear-duct-milking finale." -Entertainment Weekly

Det här är en av böckerna som jag har läst förut, men jag återkommer såklart ändå med en recension när jag har läst ut den!

PUSS! ♥

Picknick

publicerad den 2012-06-28 kl 14:32:07 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Äntligen bestämmer sig solen för att visa sig lite ibland! Men ovädret igårkväll! Gud så det regnade, åskade och blixtrade. Jag hade precis gett mig ut på promenad, jag hade bara hunnit upp för backen, när regnet började ösa ner. Jag ställde mig under ett träd ett tag och tänkte att det slutar väl snart. Det gjorde det ju verkligen inte, och det var tur att jag bestämde mig för att gå tillbaka för sen började det ju som sagt åska och blixtra. Men på dem 100 metrarna som jag gick för att komma in så blev jag helt dyngsur!

Idag har jag & Anton varit på picknick. Vi gick ut i skogen och satte oss nere vid vattnet med lunchmackor och lite fika och spelade Yatzy. Väldigt mysigt! Det blåste dock ganska mycket så det blev lite kallt. Bilder försökte jag ta, men kameran på min mobil är oanvändbar. Jag måste ha tappat den någon gång under sista veckan i skolan när vi festade, för jag kommer inte ihåg att jag tappade den.. Men då tog jag med mig mammas och pappas kamera, fast när jag skulle ta kort så stod det att minneskortet var skyddat så det gick inte att ta någon bild. Min vanliga tur. Och på tal om bilder, jag beställde hem massor med bilder natten till igår, och de kom redan idag! Så nu har jag massor med fotografier från året!

Ikväll väntar den episka semifinalen mellan Italien och Tyskland! Heja Italien!!!!

PUSS! ♥

Recension Water for Elephants - Sara Gruen

publicerad den 2012-06-28 kl 10:59:05 i kategorin Boktips l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag har nu läst ut Water for Elephants, och jag läste nog större delen av boken igår. Boken var på 414 sidor, och man får följa 93-åriga Jacob Jankowski som numera bor på ålderdomshem men minns den första sommaren han jobbade på cirkus som veterinär under den stora depressionen i USA. Jacob får upp ögonen för Marlena, en av artisterna som dessvärre redan är gift med Jacobs chef August. August är en man som inte vet vart man har, och alternerar emellan att vara otroligt grym mot både människor och djur och att vara en glädjefylld och kärleksfull man. Boken beskriver en kärlekshistoria, men inte bara emellan människor utan även kärleken emellan djur och människor. Trots det så är det även en olidligt spännande bok där spelet är på liv och död. Jag gillade verkligen boken. Den var lite seg i början, vilket gjorde att det tog ett tag att läsa den, men när jag väl kom in i den så läste jag ut den på några timmar. Jag tycker att det var en väldigt målande berättelse. Det var inte svårt att se allting framför mig när jag läste. Det bästa av allt är ju att den har filmatiserats, så nu längtar jag verkligen efter att se filmen! Men läs boken! Den får 4 av 5 i betyg av mig.

PUSS! ♥Colour

publicerad den 2012-06-26 kl 13:12:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)


Heeej! Jag måste än en gång be er att ladda ner typsnitten som behövs för att bloggen ska se ut som den ska, och det kan ni göra HÄR och HÄR. Jag skulle bli så himla glad dååå!

Går inte tiden väldigt fort nu? Dagarna bara går utan att jag gör någonting. Det är i och för sig ganska skönt. Men jag saknar Ljungskile så otroligt mycket. Jag visste att det skulle bli jobbigt, att jag skulle sakna det, men det här är värre än vad jag trodde.. Hoppas att det blir lättare med tiden.

Dagens planer är att färga håret. Min utväxt är inte att leka med, och på lördag är det något stort firande av farfar som fyller 65, pappas kusin som har gift sig och hans barn som har döpts. Mycket att fira! Men då kan jag ju inte se ut såhär i skallen, och jag måste färga det nu så jag hinner tvätta det två gånger så att färgen som med all säkerhet kommer fastna i hårbottnen hinner försvinna. Jag kommer använda samma färg som sist!Talk to you lateeeer!

PUSS! ♥

Nytt nytt nytt

publicerad den 2012-06-25 kl 14:28:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej! Som ni ser så har jag en ny design! Om ni inte ser den, uppdatera sidan så ska den synas. Men, jag nöjde mig inte med att bara använda typsnitt som redan finns på datorn, så för att kunna se bloggen på det mest optimala sättet så måste ni ladda ner typsnitten Caviar Dreams och Jellyka Gare de Chambord. Båda typsnitten är såklart gratis, och installerar typsnitt gör ni via kontrollpanelen, vidare till typsnitt och sen är det bara att klistra in den extraherade filen. Bloggen är också anpassad till Google Chrome, men jag har även testat den i Safari och Internet Explorer och den funkar finfint där också. Det har varit jäkligt mycket pill för att få till dropdown-menyn, men till slut blev det ju ganska bra! Åsikter uppmuntras!

Idag känner jag av allergin extra mycket igen. Det blir värre när det regnar, vilket känns ganska ologiskt. Men helt sant. Annars mår jag bra. Det är mammas första semesterdag så jag är hemma med henne och Anton. Jag har nu 7 veckor av sällskap framför mig. Hur ska jag överleva?! Haha.. Det kommer nog bli bra det också.

Förresten, såg ni matchen igår?! Italien - England i kvartsfinal, och det slutade med att Italien vann på straffar. Det var så otroligt spännande så att jag höll på att ramla av stolen! Pirlos straff var så galet iskall och helt grym! Men, det betyder också att Italien kommer möta Tyskland i semifinal och det kommer förmodligen också bli en riktig rysare. 

Nu väntar mys!

PUSS! ♥

Gravity - Sara Bareilles

publicerad den 2012-06-23 kl 18:57:21 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Something always brings me back to you
It never takes too long
No matter what I say or do
I'll still feel you here 'til the moment I'm gone

You hold me without touch
You keep me without chains
I never wanted anything so much
Than to drown in your love and not feel your rain

Set me free, leave me be
I don't wanna fall another moment into your gravity
Here I am and I stand so tall
Just the way I'm supposed to be
But you're on to me
And all over me

You loved me 'cause I'm fragile
When I thought that I was strong
But you touch me for a little while
And all my fragile strength is gone

Set me free, leave me be
I don't wanna fall another moment into your gravity
Here I am and I stand so tall
Just the way I'm supposed to be
But you're on to me
And all over me

I live here on my knees as I try to make you see
That you're everything I think I need here on the ground
But you're neither friend nor foe
Though I can't seem to let you go
The one thing that I still know
Is that you're keeping me down

You're on to me, on to me and all over
Something always brings me back to you
It never takes too long

Dagen efter

publicerad den 2012-06-23 kl 15:37:09 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Så var midsommar över för detta året också. Det var trevligt, men jag saknade mina små trollungar Erik & Albin som stannade hemma. Jag var inte jättepepp på kvällen heller så det slutade med att jag och mamma satt och kollade på Blue Bloods som gick på sjuan, hehe. Men det var mysigt!

Idag är jag seg men ändå galet rastlös. Jag vet inte vad jag ska göra, men blir tokig av att inte göra något. I don't know what to doooo! Men nu kom mamma och frågade om jag ville följa med och handla! Jaaaa! Något att göra!

PUSS! ♥

BUS!

publicerad den 2012-06-21 kl 16:32:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Heeeeej! Dagen innan midsommar, någon som är stressad? Jag kan säga att jag knappt har suttit ner fem minuter i sträck på hela dagen. Det har varit bullbak för fulla muggar, och det tar tid kan jag lova. Sen såg ju köket ut som att tredje världskriget hade utbrytit, och det tog ett tag att städa upp det också. Men innan allt detta så bestämde jag mig för att smörja in mig med Dove Summer Glow, ni vet hudkrämen med brun-utan-sol i. Det var ju ett STORT misstag. Det gick ju aldrig in i huden! Jag behövde ju sätta igång med bullbaket, så efter en kvart var jag tvungen att tvätta händerna för att kunna börja baka. Så nu har jag en otroligt fin kant mellan händerna och armarna, som bara blir mer och mer framträdande för varje minut som går. Sjukt fail. Jag har dock läst någonstans att man ska kunna skrubba bort bus-fläckar med bakpulver? Får se om jag vågar testa det..
Någon annan än jag som känner av extremt mycket pollen just nu? Det är inte trevligt alls! Jag kör ändå på både tabletter och nässpray, men det är riktigt illa ändå. Fy för pollen!

PUSS! ♥

Water for Elephants - Sara Gruen

publicerad den 2012-06-20 kl 11:30:43 i kategorin Boktips l Kommentera (0)

Hej! Idag var jag duktig och ställde klockan på 9 för att komma upp i tid. Jag har dessutom bytt alarm till Amazing med Danny, så dagen fick en sjukt bra start!

Jag tänkte inviga en ny kategori i min lilla blogg! Den heter Boktips, och jag tänkte som så att när jag börjar läsa en bok så skriver jag lite om den. Det som står på baksidan, vad kritiker har sagt m.m. Jag börjar med Water for Elephants som jag nu tänkte börja läsa!

Titel: Water for Elephants
Författare: Sara Gruen
Språk (Originalspråk): Engelska (Engelska)
Om boken: In Depression-era America, everyone's running away from something. Some people join the circus to escape. Jacob Jankowski hitches a ride on a freight train and in that instant his life changes. By morning, he's landed a job with the Benzini Brothers Most Spectacular Show on Earth. By nightfall, he's in love.
Åsikter om boken: "This masterpiece of storytelling is a book about what animals can teach people about love." -Susan Cheever. "I loved Water for Elephants... Great story, loads of fun; hard to put down. So what if the heroine weighs 2500 pounds?" -Stephen King.

Jag återkommer med en recension när jag har läst ut den! Nu ska jag iväg och handla!

PUSS! ♥


Don't wake me up

publicerad den 2012-06-19 kl 18:10:50 i kategorin Shopping l Kommentera (1)

Hej! Jag känner att jag har fått lite av en rough start på mitt självvalda sommarlov. Men, nu är det slut på deppandet! Idag tog jag mig i kragen, sminkade mig för första gången på över en vecka och åkte iväg till centrum. Jag var på biblioteket och lånade böcker, köpte två BHar på rean på H&M och en lite mindre väska på Lindex. 


Väskan, köpt för 149 kr på Lindex!


Böckerna jag lånade på biblioteket.
Jag har dock läst två av dem förut, men jag älskar dem så jag läser dem igen..

Nu blir det min gamla folkis-favorit pyttipanna till middag!

PUSS! ♥

Enough

publicerad den 2012-06-17 kl 17:48:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag tror att jag äntligen börjar bli frisk från min mystiska sjukdom som bara genererade feber och huvudvärk. Känner vi igen det kanske? Ja men just det! Det var ju så jag hade det i 1½ år! Jag måste erkänna att jag blev lite skraj när febern höll i sig i så många dagar. Men nu är den borta! 

Dagarna som har gått sedan jag sist bloggade har bara spenderats i sängen. Men idag tog jag tag i rummet som började bli ganska så dammigt. Det är dock för litet för att kunna bli stökigt. Grejerna står redan så tätt ihop så att det är möjligt att få in något som inte hör hemma där. Klädhögen på fåtöljen hade dock växt sig ganska stor. Så jag dammsög, skakade mattan, dammade alla ytor, tvättade sängkläder och bäddade. Nu är jag väldigt nöjd! 

Jag måste bara lägga upp ett collage som Sandie gjorde förra veckan! Det beskriver oss så bra, haha.När tror ni sommaren kommer tillbaka då? Midsommardagen kanske, som vanligt. Här har det regnat konstant i två dagar.. Men det ser ut som att det börjar klarna upp nu! Nog med svenskt väderprat.

PUSS! ♥

The fever has hit

publicerad den 2012-06-14 kl 12:01:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Goooodmorgon. Det här blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Jag fick feber i förrgår. Gårdagen spenderades i sängen, tittandes på film och facebookandes. På kvällen multitaskade jag på högsta nivå. Det var fotboll på TVn (utan ljud), film på datorn, chattande på facebook samtidigt som jag höll koll på min drömelva. Sen ringde telefonen också. Då blev det lite mycket. Haha.. När febern steg till 39,5 blev jag dock lite trött. Jag fick leta upp en ipren och dricka massa vatten. Men när febern var så hög så kunde jag inte sova, vilket gjorde att jag inte somnade förrän efter två. Det gick inte jättebra ihop med att gå upp halv sju för att gå på Antons skolavslutning, så när mamma väckte mig imorse somnade jag bara om. Jag som hade sett fram emot skolavslutningen! Det är så jävla typiskt. Så nu sitter jag här i min säng, utan kaffe för det är slut, och tycker synd om mig själv. Speciellt för att det inte finns något kaffe. Pappa handlade fasen igår, och jag sa i förrgår att kaffet snart var slut och att det behövde köpas. Suck. 

Mina planer för dagen är att ta mig upp från sängen. Det är nummer ett. Nummer två är att duscha. Nummer tre är.. Nej, jag har inget nummer tre. 

PUSSSS! ♥

RunKeeper

publicerad den 2012-06-12 kl 17:45:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Hur står det till en försommardag som denna? Själv hade jag lite ångest över att jag låter dagarna bara gå och inte gör någonting alls. Det enda jag gör är att sova, äta, kolla på fotboll och facebooka. Hela dagarna. Men igår efter middagen så var jag ute och promenerade, och innan dess laddade jag ner en app som heter RunKeeper. Det var Sandie som tipsade om den, och jag tror att hon hade sett att det var någon på facebook som använde sig av den appen. Den mäter hur långt du går via GPS, din medelhastighet, hur länge och hur många kcal du bränner. Hur många kcal du bränner ska man dock inte lita på, för det beror ju på vad man väger osv. Appen är helt gratis, även fast det såklart finns en betalversion också. Jag tycker hittills att den är skitbra! Jag använde den som sagt igår och även när jag var ute och promenerade idag. För det var jag! Efteråt körde jag lite styrka, situps och sånt. Jag dog nästan. Sist lite stretching. Men jag är nu nöjd med dagen! Jag kan nu med gott samvete sätta mig och kolla på fotboll och facebooka heeela kvällen.

Nu blir det spaghetti och köttfärssås till middag!

PUSS! ♥

Taggad!

publicerad den 2012-06-11 kl 14:12:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Vad ska man säga? Dagarna går utan att jag gör så mycket av dem. Men jag vet inte vad jag skulle ha gjort av dem heller. Vad ska man göra när man är hemma helt ensam och vädret är ostadigt? Jag går runt hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag vet vad jag borde göra. Jag borde gå ut och promenera bort mina 20 kgs övervikt. Men gör jag det? Neeeej. Jag ska dock komma igång snart. Jag måste börja med maten först. Men jag har märkt att bara av att vara hemma (och inte kunna äta pizza, chips & dipp när jag vill) så går jag ner i vikt. Skönt det! Då krävs det ju inte jättemycket för att jag ska gå ner ännu mer.

Fotbollen gick ju inte sådär jättebra i lördags. Den gick åt helvete faktiskt. Jag var på riktigt dåligt humör den kvällen. Gårdagens match mellan Italien och Spanien gick dock bättre. Jag har två spanska spelare med i mitt lag och en italiensk. Di Natale, som jag har med i mitt lag, gjorde Italiens mål, och det var stört bra! Han gick upp över 100 000 i värde! MEN, det som alla har väntat på mest av allt händer ju ikväll! Sverige spelar sin första match, mot Ukraina! Jag är galet taggad. Det ska bli extremt roligt!Nu blir det lunch för min del. Ha en finfin måndag! Och glöm inte att titta på matchen ikväll kl 20.45!!!

PUSS! ♥

Fotboll och fiske

publicerad den 2012-06-09 kl 14:01:17 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hejsan svejsan. Den här veckan har gått stört fort. Tiden går förresten alltid fort nu. Är det såhär det kommer vara från och med nu? Läskigt. Jag har i alla fall haft en mysig vecka. I onsdags var jag med pappa & Anton och fiskade, men vi fick ingen fisk. Det roligaste var dock när draget fastnade i botten och pappa gick i vattnet för att få loss det. Hehe.. Igår glömde vi fiskespöt, men vi satt ute på en klippa och grillade korv. Det var också väldigt mysigt! Sen var det fotboll som gällde, EM började ju igår. Jag tittade bara på Ryssland - Tjeckien, och hejade på Tjeckien. Det gick ju inte så jättebra. Jag har gjort en drömelva i Aftonbladets spel, och hade Tjeckiens målvakt som min målvakt. Han släppte in 4 mål igår! Inte okej! Jag förlorade 30000 kr i spelet på det.. Jag hoppas dock att det går bättre för mina spelare idag. Först spelar ju Holland mot Danmark, och jag har 3 holländska spelare i mitt lag så de måste verkligen vinna. Sen spelar Portugal mot Tyskland, och då måste Portugal vinna. 

Okej, nog med fotbollstjöt. Annars var dagens planer barnkalas, men det blev tråkigt nog inställt. Så jag får väl roa mig bäst jag kan, d v s vid datorn, hehe. 


Bild från i onsdags när vi fiskade :)

Ha det superduperbra!

PUSS! ♥

Livlinor

publicerad den 2012-06-08 kl 02:22:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godkväll! Fasen vad snabbt tiden går! Det är snart en vecka sedan avslutningen och jag sa hej då till många fina vänner. Den här veckan har jag försökt distansera mig i mitt sinne från Ljungskile och alla jag träffade där och trott att jag behöver inse att jag nu är själv igen. Idag kom jag dock på att det inte alls är så! Jag har ju fortfarande vännerna kvar, och de kan fortfarande vara mina livlinor även fast de är långt borta. Det känns som att jag har elastiska band till vissa av dem. Band som jag känner rent fysiskt. Jag står inte längre själv, jag är en del av något större. Oj vad flummigt det här blev. Det känns bra i alla fall! Jag kan tänka mig att det också är för att jag har bestämt att jag ska hälsa på Sandie i Åmål i början av juli! Det kommer bli så otroligt roligt! 

Jag har lyckats vända på dygnet ganska så rejält. Men just nu så gör inte det så mycket när jag ändå inte har något att göra på dagarna. Jag lär ju dock bara få ha det såhär tills resten av familjen får semester. Då lär jag bli väckt tiiiidigt. Hemska tanke. 

Idag var jag på Öppet Hus i Strandskolan och kollade på vad Anton har gjort under året. Min lilla sötnöt. Jag hann också med att hälsa på några gamla lärare, men det blev väldigt snabbt i och med att det alltid är väldigt stressigt under Öppet Hus. När vi kom hem satte pappa upp en konsollhylla i mitt rum som jag nu har min stationära dator på. Det känns helt fantastiskt att äntligen ha tillgång till den! Vi fick dessutom upp tavellister som jag nu har fotografier på. Det blev så mysigt så i mitt lilla rum. Runt kvart i tio gick ut på en promenad och var ute i nästan 45 min. Jag var på så jäkla bra humör! Jag hoppas att det håller i sig tills imorgon!

Nu blir det sängen för mig, zzzzz! 

Godnatt! ♥

Saknar så att det gör ont

publicerad den 2012-06-06 kl 13:19:03 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)De flesta bilderna är tagna av Sandie


This is where the chapter ends, and new one now begins

publicerad den 2012-06-05 kl 14:28:04 i kategorin Läsvärt l Kommentera (1)

Hej. Ni kan omöjligt förstå hur svårt det är för mig att skriva det här inlägget. Eller jo, Sandie vet. Jag har nu flyttat tillbaka till Tyresö. Det året jag spenderade i Ljungskile är nu över. Slut. Förbi. Men vännerna och minnena kommer förhoppningsvis alltid finnas kvar. Jag kan inte fatta hur fort det här året har passerat. När jag tittar tillbaka på året så gör jag det med glädje, sorg och stolthet. Jag klarade det. Jag har förändrats så mycket, och lärt mig så otroligt mycket. Både om mig själv och om andra människor. Jag önskar bara att det kunde fortsätta. Det känns så otroligt orättvist att när jag äntligen hittar en plats där jag trivs så otroligt bra, med människor som jag verkligen älskar, så kan det inte vara bestående. Jag vet att ingenting varar föralltid, men jag önskar bara att vi hade fått mer tid tillsammans. Jag saknar redan vännerna så att det gör ont. Det känns övermäktigt att jag ska kunna gå vidare från det här. Jag vill inte gå vidare. Jag vill åka tillbaka dit och fortsätta bygga mitt liv där. Men förhoppningsvis så lägger det sig om några veckor. Sen har jag ju planer på att flytta ner igen nästa år, så det här är ju inte slutet.

Förra veckan var nog kanske den jobbigaste i mitt liv. Fredagen var värst. Jag sa hej då till några av mina närmaste vänner, och det gjorde så ont. Både Sandie & Robban åkte, och jag var helt hysterisk. Stackars Fredric fick sitta och trösta mig bra länge. På kvällen festade vi lite, och jag gjorde det mest för att glömma hur ledsen jag faktiskt var. Pappa kom vid tolv-tiden men gick och la sig på en gång på mitt rum. Själv somnade jag uppe i en av sofforna uppe i Hake. På morgonen var det ännu fler avsked, och jag var hysterisk igen. Jag såg inte hur jag skulle kunna åka därifrån. Men det gick ju tillslut. 

I söndags hade vi lite firande här hemma, både för att jag hade flyttat hem men också för att jag var färdig med gymnasiet. Det kom väldigt mycket människor, och det var extremt trevligt! Bilder kommer nedan!PUSS! ♥