Ångest

publicerad den 2012-05-29 kl 14:57:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Jag kan inte beskriva hur det känns att det är slut här om tre dagar. Gårdagen var extremt jobbig, både psykiskt och fysiskt. Vi städade köket i flera timmar, och även fast vi är betydligt fler i min korridor så var det bara jag, Fredric & Mattias som städade. Surt som fan. Jag kände mig som Askungen när jag låg på golvet och skurade. Sen var det en kort paus för middag, och sen var det bara att sätta igång med rummet. Då var klockan redan tio på kvällen. Det var en sak att packa mina egna saker, men när jag såg att andra packade så slog det mig att jag faktiskt kommer behöva säga hej då till dem här människorna snart. Jag bröt ihop totalt. Jag satt på golvet i mitt rum med påsar slängda runt omkring mig och grinade i flera timmar. Det var som att jag inte hade fattat det förrän då. Men nu är jag tillbaka till förnekelse tror jag. Jag var i alla fall uppe till halv fyra imorse och städade. Fan vad jobbigt det var. Och fan vad trött jag var imorse.

Nu är det alldeles strax dags för rumsinspektion. Jag är nervös! Jag har ju städat som fasen, men tänk om jag har glömt något? Jag vill inte behöva städa om liksom. Men jag hoppas att det ska gå bra. Och jag hoppas verkligen att köket blir godkänt, för annars blir inga rum i hela korridoren godkända. 


Från Grillmania i fredags. Sandie har tagit bilden!

PUSS! ♥

Without you

publicerad den 2012-05-25 kl 19:16:47 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeeeeej! Dagen idag har gått stört fort! Vi började med lektion på morgonen, och sedan hade vi en bokmässa med alla våra böcker som vi har skrivit under våren. Det var några som läste ur sina böcker, och Umus spelade fin musik. Jag blev så rörd när vissa läste ur sina böcker så att jag fick tårar i ögonen. När jag sedan läste förordet i Pixies bok började jag grina på riktigt. Hon skrev en bok till sin guddotter, och det var så otroligt fint. Jag tror att jag är extra känslig nu i och med att det snart är slut, så jag lär väl grina för allt den kommande veckan. 

Efter lunchen åkte vi till Torp för lite shopping. Efter det åkte vi till Uddevalla och på hemvägen stannade vi på ICA. En stört lång shoppingtur alltså, vi kom hem nyss. Nu är det bara att tagga till för grillkväll ute i det fina vädret! Det här är sista fredagen som vi festar tillsammans, och det känns helt stört. Jag kommer grina ihjäl miiiiiiiig!

Ha världens bästa fredag!

PUSSAR! ♥

Ni som tog mitt hjärta

publicerad den 2012-05-22 kl 17:40:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Folket här har tagit mitt hjärta. Jag fick ett sånt otroligt lyckorus när vi låg ute och solade idag. Jag har haft sådan tur som har fått spendera ett år med dessa underbara människor. Även fast det har varit lite jobbigt i slutet, och vissa människor kommer jag helt enkelt inte sakna när jag flyttar härifrån, så finns det några människor här som jag värderar otroligt högt. Jag är så glad över att jag har fått lära känna alla!

Idag har varit en extremt bra dag! Vi var bara fem stycken på lektionen imorse vilket var väldigt mysigt! Vi spelade ett spel som hette Spelet om Valköping. Vi har ju haft samhällstema de senaste veckorna, och det här spelet handlade om hur man styr en kommun. Det var faktiskt jäkligt roligt! Första spelomgången kom jag & Victor på delad första plats, och andra omgången vann Victor över mig med en poäng. Vi slutade en timme tidigare och spenderade tiden innan lunch ute på terassen. Efter lunch gick ut och lade oss på gräsmattan och sedan låg vi där till klockan fyra. Nu ska jag snart laga mat, och sedan har Umus konsert! Det kommer bli awesome!

Hoppas att ni har det lika bra som jag har det!

PUSS! ♥

Do you even understand?

publicerad den 2012-05-20 kl 14:08:19 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Det är söndag idag, och jag trivs med det. Jag gillar att det är en dag då man får tråkiga saker gjorda, då släpper ångesten lite. För ångesten är ett faktum nu. Speciellt igår. Men det var väl också för att rutinerna inte fanns där. Vi festade i fredags, och vi var stört taggade. Vi var bara några stycken hela kvällen, men vi höll på ända till kl 6 på morgonen tror jag. Det slutade med att jag däckade uppe i Sandies soffa, haha. Varför jag inte orkade gå ner till mitt rum har jag ingen aning om. Men jag tror att det bidrog till att allt kändes fel. Jag drack fast jag inte hade tänkt göra det, jag åt bakispizza, jag pluggade inte fast jag verkligen behövde det, jag städade inte fast rummet såg ut som ett bombnedslag och jag tänker på en människa som jag inte ens känner. Plus att det är mindre än 2 veckor kvar här. Så det är väl inte så jävla konstigt att jag har ångest. Jag har dock tagit itu med några av problemen. Jag sov i min egen säng i natt, jag plockade undan i rummet, jag åt rätt mat, jag skrotade tankarna på människan som jag inte vill tänka på och har t o m pluggat ett tag. Jag tänkte också försöka gå ut ett tag. Det känns som att ångesten kommer försvinna ännu mer då. Just det! En till sak som känns fel; jag har inte pratat med någon hemifrån sedan i tisdags! Det har nog aldrig gått så lång tid sedan jag flyttade hit tror jag. Så det känns också ganska skumt. 

Idag är alltså planen att få bort ångesten så mycket som möjligt. För så här kan jag ju inte fortsätta att ha de!

PUSS! ♥

We just now got the feeling that we're meeting for the first time

publicerad den 2012-05-17 kl 12:51:03 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Godmorgon godmorgon. Dagarna går så jäkla fort. Nu är det bara två veckor kvar innan det är slut. Jag har tydligen några olika försvarsmekanismer som är igång, för olika saker. Men det är ju logiskt. För att slippa tycka att det är jättejobbigt att sluta här så blir jag arg på alla runt omkring mig. För att slippa komma över en människa på egen hand så dyker jag in i en annan. Men nu vet jag ju om det i alla fall och kan ha det i åtanke. 

Idag blir det plugg, plugg och plugg. Jag måste komma igång med min dumma helvetes uppsats. Jag skrev inledningen igår och började lite på huvuddelen. Det dumma är att jag har mejlat frågor till Tyresö kommun, men idag är det ju röd dag och imorgon klämdag. Jobbar de på kommunen på klämdagar? Jag måste ju ha svar innan måndag!

Nu kommer några bilder från klassdagen i tisdags! Alla bilder är tagna utav Sandie!


Pixie!


Thorbjörn, Lisa & Erik


Victor, haha..


Adam!


Jonas med sin fina trumpet


Robban, haha! Vi lekte en lek som hette Ninja där man skulle slå på varandras händer..


Fredric, Medlinn & Robban


Hahahah!


Världens sötaste Pix!


Här slåss vi!


Jag & Fredric, vi slåss faktiskt inte bara, vi kramas också!


Medlinn, Andreas, Victor & Philip


Hahahaha!


Fina Fredric

Okej, det där blev en väldans massa bilder..

PUSS! ♥

I'll never be the same

publicerad den 2012-05-16 kl 13:56:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Idag är jag fruktansvärt trött. De två klassdagarna som har varit tog på krafterna. Speciellt psykiskt. Igår rann det över för min del och jag fick värsta utbrottet. Sedan jag kom hit har jag medvetet aldrig gått in i en konflikt, för det har känts så onödigt i och med att man ändå bor tillsammans och träffas hela tiden. Men igår gick det inte att hålla tillbaka, och det slutade såklart i tårar för min del. Jag var dock inte den enda som betedde mig illa, men det löste sig till slut när vi båda hade lugnat ner oss. 

Nu är jag ledig ända tills söndag. Fem dagars ledighet känns ganska skumt. Fast jag har ju att göra. Jag måste skriva arbetet som jag tror ska vara färdigt nästa vecka. Men jag har planer på att skriva färdigt det så fort som möjligt. 

Nu blir det upp med datorn till Sandie!

PUSS! ♥

Bakisdag nr 2

publicerad den 2012-05-13 kl 11:47:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Vilket härligt väder det är idag! Man kanske t o m orkar lägga sig ute och sola ett tag, haha. Om inte bakisdag nummer två gör sig för mycket påmind. På tal om bakisdag nummer två så blev det en lyckad kväll i fredags. Jag & Sandie drack nog alldeles för mycket vin, och det ångrade vi igår när vi låg som två plattfiskar på hennes rum och inte orkade röra oss ur fläcken. Det konstiga var att ingen av oss gjorde någonting jättedumt, haha. Det brukar vara så att när någon av oss blir så fulla som båda blev i fredags så brukar vi skämma ut oss på X antal sätt, oftast med någon kille inblandad. Men den här gången gjorde vi inte så mycket dumma saker. Jag skämde ut mig lite grann, och kände igår när jag kom på vad jag hade gjort att jag mest ville ligga kvar under täcket och aldrig mer visa mig på skolan, haha. Men egentligen var det inte så farligt om man jämför med tidigare fester. Kvällen slutade i alla fall med att det kom upp ett helt gäng musikare, och då var det bara jag, Sandie & Adam kvar. Men det var väldigt trevligt! Det bidrog dock till att jag inte slutade dricka förrän kanske vid fem. Sandie fick följa mig ner till mitt rum vid halv sex. Men ändå, en lyckad kväll/natt! 

Det härliga idag är att jag inte direkt har något som jag måste göra. Jag måste inte städa, för det gjorde jag i torsdags. Jag måste inte tvätta, för det gjorde jag förra helgen. Jag måste inte plugga, för det tänker jag göra nästa helg när vi är lediga torsdag till söndag. Jag kan alltså bara ta det lugnt, hela dagen! Men först och främst måste jag fixa någonting att äta. Det blir ju lite dåligt med maten när man festar.. Jag fyllekäkade med Barfota-Robban och hans kusin natten mellan fredag och lördag, vilket var helt stört. Sedan åt jag & Sandie pizza igår vid fem. Det är det enda jag har ätit på snart två dygn, haha. Plus lite chips igår då, hehe. Men därför måste jag laga någonting nu! 

Jag bjuder på en bild på mig & Sandie som vi tog i fredags, haha! Det finns typ 20 bilder till som ser nästan likadana ut, hahahah!PUSS! ♥

Sandie Sädbom

publicerad den 2012-05-11 kl 14:28:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)Idag är en mycket speciell dag! Världens bästa Sandie fyller 25 år. Du kommer säkert döda mig när du ser att jag har lagt upp den här bilden på dig, men den beskriver dig så otroligt bra! Hahaha! Men det är det som är så underbart med dig. Du är så galen och det finns ingen som jag skrattar så mycket med som med dig. Jag har lärt känna dig under en avgörande tid i mitt liv, och jag har fullt förtroende för att du kommer att vara en av mina närmsta vänner livet ut. Vi får försöka se det här året som början på en livslång vänskap, och inte bara på alla slut som närmar sig. Om tre veckor åker vi åt olika håll, och jag ser inte riktigt hur jag ska klara av det. Vem ska jag älta saker med? Vem ska jag asgarva med? Vem ska tvinga sig in i mitt rum när jag är ledsen och har gett upp och trösta mig? Jag antar att allt sånt här löser sig, och det är tur att man vänjer sig snabbt vid nya saker. Men du måste bara veta att du har gjort det här året till det bästa i mitt liv. 

Grattis på födelsedagen min älskade vän! ♥

All that I'm after is a life full of laughter

publicerad den 2012-05-09 kl 13:39:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Vart tog det fina vädret vägen? Det försvann i alla fall från Ljungskile. Istället har det bytts ut mot regn och kyla. Eller kyla och kyla, det är ju inte kallt egentligen, men om man jämför med hur det var förra veckan så är det ju det. 

Sådär ja, nu har jag behandlat det typiskt svenska ämnet vädret! Annars har veckan varit lite deppig. Jag väntar på att en viss person ska komma tillbaka till skolan. Han har inte setts till på över en och en halv vecka och ingen får tag på honom. Nu börjar t o m lärarna bli oroliga. Som alla vet så är jag ju dessutom en väldigt orolig människa, så jag oroar mig ju tusen gånger mer än alla andra. Jag var även hos Johannes i måndags och pratade om jobbiga saker, så jag blev lite off efter det också. Men det känns som att det börjar släppa nu. Jag har i alla fall skolarbete att sysselsätta mig med nu. Ett kommunarbete som är det sista som ska göras på temalektionerna, och en liten svenskauppgift som ska skickas in tills imorgon. Men det blir nog bra.

Nej nu blir det plugg.

PUSS! ♥

Lifetime

publicerad den 2012-05-05 kl 14:47:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu var det ett tag sedan! Till mitt försvar måste jag dock meddela att jag höll på att skriva ett inlägg igår eftermiddag, men då gick brandlarmet så jag blev avbruten. Det var Andreas igen, haha. Denna gången hade han rostat bröd. Jag fattar inte hur han lyckas! 

Det har i alla fall varit 3 bra dagar i Ljungskile. Vädret var toppen i onsdags och i torsdags, supervarmt och soligt. Vi låg ute och solade i flera timmar båda dagarna. Så ofantligt härligt! I torsdags var vi även och tittade på musikalklassens slutproduktion Into the Woods. De var riktigt duktiga! Dock en lite skum musikal. Igår var det betydligt kallare och gråare väder, så det blev inget solande. Men det gjorde inte så mycket för jag och min engelskagrupp åkte till Göteborg på eftermiddagen. Jag åkte med Pixie, Jonas & Isolina från musik dit, och vi hann äta kebabsallad innan. Mumsigt! Vid 19 var det teater på Folkteatern som gällde. Ingen av oss visste vad den handlade om innan, bara att den skulle vara på engelska. Det var liksom därför vi var där. Jag önskade verkligen att vi hade blivit förvarnade, för nu kändes det som att man kom dit och fick ångest slängd på sig. Man fick följa två gravida par varav det ena paret fick veta i typ 20e veckan att deras barn hade en mycket ovanlig kromosomavvikelse, och de gjorde då abort. Det andra paret gjorde inget test, och födde ett barn med samma ovanliga kromosomavvikelse. Så fick man se hur både paren kämpade och hur de gick vidare med sina liv, med allt vad det innebar. Det var en riktigt tung teater, som var extremt bra och viktig. På hemvägen åkte en kille från Alif med mig & Pixie hem, och han var den största idioten jag någonsin har träffat. Hur han kunde sitta och uttrycka sådana åsikter som han gjorde precis efter att vi hade sett den där teatern är helt oförståeligt. Hur han kan ha dem överhuvudtaget är oförståeligt. Jag var så arg så att jag inte fick fram ett ord, och när vi väl kom hem ringde jag mamma och grinade i en halvtimme. Att det finns sådana människor som honom är skrämmande. 

När jag hade grinat färdigt så gick jag upp till Sandie och så tittade vi på Herkules! Jag behövde verkligen det. Jag blev dock väldigt förkyld där på kvällen, och när jag vaknade imorse var det riktigt jävligt. Jag nyser, snorar och hostar. Inte kul alls! Jag har blivit smittad av Sandie! Jag tvingade mig dock ner till affären för att handlar nödvändiga saker, typ toapapper och näsdukar. Extremt viktigt. Nu håller jag på och tvättar, och snart är det filmdags med Sandie igen. Det blir en riktig ta-det-lugnt-helg för min del. Jag vill bli frisk så fort som möjligt så att jag kan vara ute i solen!

Lite bilder från de senaste dagarna! Alla är tagna utav Sandie!


Pix & Adam spelar fiiiin musik!


Den här fina (men väldigt platta) sjöstjärnan hittade jag & Sandie nere vid bryggan i onsdags!


Världens finaste bild på Fredric som har på sig mina solglasögon, haha!


Hahah, Fredric leker..

PUSS!

Valborg

publicerad den 2012-05-01 kl 12:24:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej! Hur mår ni en dag som denna? Jag har en känsla av att större delen av Sveriges befolkning är bakis idag. Men inte jag! Dock hade jag en väldigt mysig valborg med god mat, vin och stor brasa. Jag vaknade ganska tidigt och åt frukost. Sen åkte jag & mamma till Handelsträdgården här i närheten och köpte hur mycket planteringsjord som helst. Tydligen ska det köpas lika mycket till. Helt sinnessjukt. 

Planerna för dagen är att njuta av solen så mycket som möjligt, för ikväll åker jag hem till Ljungskile. Inte för att det inte är sol där, för det är det nog. Men ändå! Jag ska ta och packa och sånt nu också så att jag har det gjort. 

Vi hörs väl imorgon efter skolan eller så!

PUSS!