Dagens bravader

publicerad den 2013-08-15 kl 21:00:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll. Idag är jag på bättre humör. Mina betyg har blivit inlagda på antagning.se nu i alla fall, vilket betyder att jag rent tekniskt kan komma in på universitetet nu. Och det är ju bra! Nu hoppas jag extremt mycket på att jag kommer in på någon kurs. Hoppas hoppas hoppas. Jag har därför kollat sidan typ en gång var femte minut hela dagen, hehe. Som om jag får reda på det snabbare ju fler gånger jag loggar in. Annars så har vi varit och handlat lite och åt lunch på ett asiatiskt ställe där de har god mat. Dock var lunchen inte lika god som när vi har köpt från den ordinarie menyn. Till middag lagade jag chili con carne, vilket blev gott men starkt. Älskling var nöjd, hehe. Tvättat har jag också gjort. Det är konstigt hur snabbt tvätt korgen fylls..

Vi har kollat på Lost i någon vecka eller två nu. Jag har bara sett de två första säsongerna förut plus några strö-avsnitt. Nu är vi inne på 6e säsongen så det är snart slut! Vad ska vi göra då?! Extremt stort problem har vi. 

Jag längtar tills vi flyttar. Inga mer matrester som ruttnar i mina skålar. Sicken lyx.

Puss! ♥

Vill ha 2

publicerad den 2013-08-15 kl 20:38:09 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)Allt från H&M!

Ledsen

publicerad den 2013-08-14 kl 16:06:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej hej. Jag har haft en dålig dag. En vän hemifrån hade lagt upp en bild på instagram och skrivit om sina två bästa vänner som om jag aldrig har varit en del av gänget. Jag blev sjukt ledsen och skrev det, men då låtsas hon som att hon inte har sett min kommentar och svarar bara alla andra. Då blev jag ännu ledsnare. Så jag har typ deppat hela dagen, grinat och haft mig. Men jag kände mig bara så bortglömd och värdelös. Som att jag har blivit raderad från hennes liv. Inte kul..

Jag är sjukt trött på att bo här nu. På att inte kunna bestämma när man vill ha folk över och inte. Idag t ex. Jag är inte på humör för en full lägenhet med människor som inte är mina vänner. Men jag får liksom finna mig i det och hålla mig på rummet. Min stekpanna har också ännu en gång stått med rester i över natten, trots att jag har sagt till förut. Jag blir så trööööött. 

Så, nu har jag gnällt färdigt.

Vill ha

publicerad den 2013-08-14 kl 11:04:28 i kategorin Inredning l Kommentera (0)

Godmorgon på er! Medans min kära pojkvän spelar ett nytt datorspel så har jag roat mig med att göra lite wishlists. Vi behöver lite grejer till nya lägenheten!De tre nedersta är från IKEA, filten och korgen är från H&M, vattenkokaren från Claes Ohlson och doftljuset från Åhléns. 6 månader

publicerad den 2013-08-13 kl 15:42:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Nu var det ju faktiskt jättelänge sedan jag skrev något här. Så, en uppdatering är väl på sin plats. Jag och min fina firade 6 månader igår. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Jag fick fina blommor och på kvällen var vi ute på stan och åt middag. När vi kom hem gjorde jag god efterrätt med kesella, grädde, kex och blåbär. Sen var vi vääääldigt mätta. Vi bor i lägenheten med Simon och Fia, men en flytt är planerad till i slutet av september. Vi ska flytta upp en våning till ettan som blir ledig då. Det ska bli så otroligt skönt att få eget! Och lägenheten där uppe är jättefin. Det är en inredd vindsvåning dock så det är snedtak, men det är bara mysigt tycker jag. Jag får visa bilder sen när vi har flyttat upp. 

Martin har kommit in på universitetet. Jag gjorde en sen anmälan till fyra kurser men det visade sig att mitt betyg som jag fick från gymnasiet inte funkade i deras system så jag var tvungen att ta kontakt med min gamla skola, som dock såklart var stängd mitt i sommaren. Igår fick jag äntligen hem mitt nya betyg och idag blev jag struken från de fyra kurserna jag hade sökt till. Irriterande! Men jag har skickat in mitt betyg idag och även sökt till tre nya kurser. Nu håller jag tummarna för att jag kommer in någonstans. Annars blir det jobbigt! 

En resa till Stockholm är inbokad torsdagen den 29e augusti! Då ska jag mysa med Anton och äta kräftor. Myyys! 

PUSS ♥