Upp och ner

publicerad den 2013-06-25 kl 16:15:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det går upp och ner hela tiden, både för mig och Martin. För mig är det Peters död som gör att det går upp och ner, det känns fortfarande helt sjukt. Och det är så mycket som går runt i skallen ibland. Gamla minnen, sista gången jag såg honom, hur begravningen kommer bli och hur skönt det känns att Martin kommer vara med. För Martin är det våra jobbsituationer som känns jobbigt. Ingen av oss har jobb, vilket ju såklart inte är idealiskt. Men vi försöker komma ut något varje dag i alla fall, även om det bara är på en promenad. Ingen mår ju bra av att bara vara hemma hela tiden. 

Jag längtar efter min familj väldigt mycket just nu. Som tur är så är det inte så lång tid tills de kommer hit och hälsar på! Fredag nästa vecka kommer mamma, pappa och Anton hit över helgen och det ska bli jättekul. På lördagen ska vi allihopa, inklusive Martins föräldrar och Martins brorsbarn, till Universeum och Liseberg! På söndagen åker jag och Martin med min familj hem till Sthlm. Veckan efter är begravningen så vi stannar där den veckan. Och då ska jag såklart passa på att träffa massa fina människor!

Annars så är det väldigt mycket experimenterande i köket här. Vi testar nya maträtter och bakverk och har det roligt! Vi båda två tycker att det är roligt, även om vi gör det på olika sätt, haha. Jag går gärna efter ett recept första gången jag gör något nytt, medans Martin alltid vill hitta på eget och testa. Så det blir lite konflikter ibland, hehe. Matlagning kan vara väldigt känslofyllt, haha!

PUSS! ♥

Nästan okej

publicerad den 2013-06-18 kl 11:22:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon. Det känns lite bättre idag. Ni skulle sett hur jag såg ut igår. Ögonen var helt igensvullna efter att ha gråtit konstant i 24 timmar. Det känns så fruktansvärt jobbigt. Idag måste vi dock ta tag i livet igen. Jag måste till Nordea, vi håller på och tvättar, vi måste städa och jag ska baka bröd. Just det, handla också. Vi som hade tänkt att vara här hemma på midsommar har planerat om och ska åka upp till Ljungskile till Martins föräldrars landställe istället. Det blir säkert bra. Jag kommer få se en midsommarstång i alla fall! 

Nu måste jag sätta igång så vi kommer iväg någon gång.

PUSS ♥

Out of breath

publicerad den 2013-06-17 kl 01:33:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

När man tror att saker börjar falla på plats. Det börjar lugna ner sig och man lyckas hitta ett lugn i sig själv och sin livssituation. Det är då livet slår en i magen igen. Det här kändes som att luften försvann, hjärtat blev utslitet och tårarna sprutade. Mannen som min mormor har levt med hela mitt liv och som jag har vuxit upp med som en morfar har gått bort. Det kom som en chock och jag har grinat hela tiden sedan dess. Helst av allt hade jag velat vara hemma med min familj nu, det känns extremt jobbigt att vara ifrån dem nu. Martin försöker finnas där så mycket han kan, men i vissa situationer så behöver man helt enkelt sin mamma. Jag tror fortfarande att jag är i chock. Det kom så väldigt plötsligt, och att få höra det via telefon gör också att det blir surrealistiskt. Så fort mamma hade sagt att han hade gått bort bröt jag ihop och hörde inget mer. Martin tog telefonen istället. 

Nu kan jag såklart inte sova. Jag lyckades övertala Martin att gå och lägga sig för nån timme sedan, det är ju onödigt att han också ska sitta uppe om han är trött. Och i och med att han inte har kommit upp än så antar jag att han sover. Jag behövde tid för mig själv kände jag.

Nu börjar jag känna mig lite trött. Jag ska nog lägga mig ner här i soffan och försöka somna till något dåligt TV-program.

Ta hand om varandra ♥

Museum

publicerad den 2013-06-15 kl 22:02:03 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan. Seeee, jag försöker uppdatera nu i alla fall! Inte för att det är mycket att uppdatera om. Jag har sökt lite fler jobb, men annars är det inget nytt på den fronten. Vi var på Konstmuséet igår, vilket var väldigt roligt! Det var gratis för mig dessutom, Martin behövde betala 40 kr för en årsbiljett som även gällde på andra museum så det var inte alls dyrt. Idag passade vi då på att åka till Sjöfartsmuséet där de även hade ett akvarie. Det var inte särskilt stort men det var roligt det med! Vi måste göra saker, jag blir så deprimerad annars. No fun. Så saker som är i stort sett gratis är väldigt välkomna!

Annars då? Ja, vi flyttar in i lägenheten sista juni, vilket är ganska snart. Helgen efter det kommer min familj och hälsar på! Det ska bli väldigt mysigt, jag längtar väldigt, väldigt mycket. Jag har snart varit här i en månad och längre än så har jag inte varit ifrån min familj tidigare. Men men, det kommer funka. 

Nu ska vi titta på film och myyyysa. 

PUSS! ♥

Göööööteborg!

publicerad den 2013-06-09 kl 23:11:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej! Nu var det ett tag sedan! Jag befinner mig nu i Göteborg sedan lite drygt en vecka tillbaka i Martins föräldrars lägenhet ute i Frölunda. De bor dock på landstället över sommaren så vi är själva här. Ljungskile känns redan avlägset, det känns som att jag har varit här länge. Jag har inget jobb, men jag har inte fått panik än. Jag var på en rekryteringsträff i fredags för en restaurang som ska starta upp flera nya i Göteborg, men det kändes inte som att det gick så bra. Jag har dessutom sökt jobb som personlig assistent och (håll i hatten) sopgubbe över sommaren! Jag hoppas mest på sopgubbejobbet jag. Annars så gillar jag Göteborg än så länge. Slottsskogen är nog min favorit. Det är en enorm park inne i stan där det finns sälar, älgar, getter och massa andra djur. Och det är helt gratis! Jag gillar Frölunda Torgs köpcentrum också.. Det är helt enormt! Jag planerar att spendera en dag där i veckan, jag måste ha lite grejer. 

Hur funkar det att bo med pojkvännen då? Jo då, det funkar alldeles utmärkt! Vi båda har humör som går upp och ner (jag mer än Martin..) men vi lär ju oss hur vi funkar. Det blir lättare och lättare! Jag älskar att bo själv med honom, laga mat tillsammans och kunna göra precis som vi vill. Mys!

Nu tror jag att jag ska få älsklingen min att sluta spela dataspel och gå och sova. Vi har vänt på dygnet lite vilket är dumt så vi borde komma i säng snart. Men jag ska försöka skriva något snart igen!

PUSS! ♥