Lite gladare

publicerad den 2009-04-18 kl 23:27:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Jag kom hem för ett tag sedan. Jag var på grillningen i Trekantsparken ändå, i och med att mamma ändå inte fick komma hem och jag behövde verkligen träffa mina vänner. Dom är så gulliga, allihopa. <3

Det blev dock inte så mycket grillning, men det blev mys vid en eld i alla fall. Jag drog tidigt för jag hade inte ätit någon middag innan jag drog. Dessutom visste jag att pappa väntade på mig. Men jag pratade med Dodds i telen i typ en halvtimme på vägen hem. Hon är så snäll! <3

Jag känner verkligen att jag uppskattar mina vänner mer när det händer saker och jag märker att dom bryr sig. Fasen alltså, man har bra tur att ha vänner som jag har, för mina vänner är bäst!

Jag skulle egentligen att färgat håret idag, för jag tog mig faktiskt iväg till centrum och köpte hårfärg, men det blev inte så. Precis när jag skulle börja så fick jag ett sms från Fille som bönade och bad om att jag skulle komma till grillningen. Då kunde jag helt enkelt inte säga nej, så färgningen för vänta tills imorgon. Det blir rödare den här gången. Och dessutom har jag köpt hårfärg för första gången, inte toning. Det är bara för att jag har så mörkt hår nu, och det går inte att tona håret till en ljusare nyans. Därför får jag färga det istället.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon, jag kanske ska försöka få tag på någon vän då, om jag inte åker med till sjukhuset.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Alexandra
<3
2009-04-19 @ 01:51:32
URL: http://alexandrarylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback