-

publicerad den 2011-12-30 kl 15:01:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Jag fattar inte hur jag kan vara så trött. Jag sover ju bort halva dagarna och när jag väl går upp är solen redan på väg ner. Men idag har jag i alla fall varit ute och promenerat i 45 min, så nu kan jag med gott samvete stänga in mig på mitt lilla rum och läsa. Familjelivet tär på mig. Jag undrar när Simon ska växa upp?

Jag saknar min andra familj. Jag saknar att kunna umgås med vänner utan att behöva gå utanför dörren, haha. Latmasken nummer ett.

PUSS!

Feber igeeeen

publicerad den 2011-12-29 kl 12:00:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon.

Ja, gårdagens planer gick det inte så bra med. När jag började städa mitt rum blev jag helt genomsvettig och kände mig extremt trött. Hmm, tänker jag då, varför känner jag igen det här? Jo just det! Feber! Jag kollade med termometern och mycket riktigt hade jag 38,6. Trevligt trevligt. Så det blev inget firande av Jocke igår. Istället låg jag hemma i sängen och tittade på Vampire Diaries. Anton var dock också sjuk så jag var tvungen att laga mat men det blev bara hamburgare. Nu på morgonen hade jag bara 37,8 så jag hoppas att febern bara var en produkt av julafton då jag inte mådde så bra. Om jag tar det lugnt idag och inte stressar så kanske det är lugnt. Man kan ju alltid hoppas!

Vi hörs!

PUSS

Dagens låt

publicerad den 2011-12-28 kl 12:27:56 i kategorin Dagens låt l Kommentera (0)


Gravity - Sara Bareilles

Mellandagsrean!

publicerad den 2011-12-28 kl 12:17:01 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godmorgon!

Jag kan inte fatta att jag redan har varit hemma i en vecka. Tiden går så ofantligt fort. Det känns som att jag nyss kom hit. Dagarna bara går utan att jag gör någonting, haha. Förutom igår! Då var jag i Farsta Centrum med bästa Dodds (även kallad Sofia...) och shoppade på mellandagsrean. Eller hälften av plaggen blev på rean. Lite komiskt att alla plagg jag köpte var svarta, hehe. Eller vad säger du Sandie? ;) Det blev i alla fall ett par byxor, en stickad tröja, en t-shirt och ett linne. Efter shoppingen åkte vi hem till mig, käkade med min familj, bakade kladdkaka och satt sedan fastklistrade vid min TV tittandes på Vampire Diaries. Supermysig dag!

Idag har jag inga planer på dagen, bortsett från att städa mitt rum. Sen jag kom hit har jag bara slängt in allt på golvet. Väskor, kläder, skor, kuddar, allt ligger i en salig blandning. Det måste jag göra någonting åt, så jag ska sätta på stenhög musik och städa! Det kommer ta allt som allt ca fem minuter i och med att mitt rum är väääldigt litet, hehe. Sen ikväll blir det firande av världens bästa Jocke som fyller 18 år idag!

Vi höööörs!

PUSS!

Midnattsmässa

publicerad den 2011-12-25 kl 14:53:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej.

Gårdagen slutade på bästa möjliga sätt. Så fort jag kom till kyrkan så släppte allt. Inte nervositeten kanske, men panikångesten. Hela midnattsmässan var helt perfekt. Det har nog aldrig låtit så bra om kören som det gjorde igår, och det var så otroligt kul att träffa alla. Jag insåg hur fruktansvärt mycket jag saknar kören. Jag fick också världens finaste julklappar av Dodds & Nea! Geléhjärtan från Nea och Doddo hade önskat låten There You'll Be på musikhjälpen förra veckan till mig. När jag såg det började jag såklart grina. Vi har så många minnen till den låten. Jag har svårt att förstå att vi har känt varandra i 14 år nu. Helt galet.

Idag har jag inte ens klätt på mig. Jag sitter i pyjamas i sängen och tittar på Vampire Diaries. Man måste få ha såna dagar också. Imorgon blir det förhoppningsvis mellandagsrea!

PUSS!

Julafton

publicerad den 2011-12-24 kl 20:29:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Jag vet inte varför jag inte kan vara glad. Det är ju julafton. Jag älskar julen. Istället har känt panikångesten i bröstet hela dagen och jag vet inte varför. Dagen har varit trevlig. Först med födelsedagsfirande av min pappa som fyller år idag och sedan kom släkten och vi tittade på Kalle, åt jättegod julmat, öppnade julklappar och har nu fikat. Ändå vill jag bara gå och lägga mig. Det skulle jag nog ha gjort också om det inte var för att jag ska sjunga på midnattsmässan om några timmar. Jag har hällt i mig kaffe för att jag ska orka och druckit lite päronkonjak för att lugna nerverna. Jag är väldigt nervös. 

Förresten så fick jag väldigt bra julklappar. Jag hade inte förväntat mig så många i och med att jag har blivit ganska gammal nu. Men jag fick från mamma & pappa, Anton, mormor & Peter, morbror, Anna & Patrick och farmor & farfar. Sen fick jag ju från Fredric också! Men det var länge sedan. Från mamma & pappa fick jag Vampire Diaries säsong 1 + 2, pyjamas, morgonrock, ansiktsrengöring, handcreme, pengar och en biljett till Disney on Ice. Från Anton fick jag två armband, lilla sötisen. Han hade tydligen valt dom själv. Från mormor & Peter fick jag pälstofflor, strumpbyxor, underkläder och nagellack. Av min morbror Robban fick jag en bok, det var tydligen boken som serien Game of Thrones är baserad på. Spännande! Av Anna & Patrick fick jag en Clinique-foundation, superbra är den! Av farmor & farfar fick jag pengar. Av allt jag fick är det bara morgonrocken jag ska byta. Den var röd-rutig.. Inte riktigt min grej. 

Nu måste jag nog gå ut och umgås lite med släkt och familj. Eller så stannar jag på rummet och tittar på Vampire Diaries, haha. Svårt val. Hoppas att ni har en jättefin julafton i alla fall!

PUSS

Julklappsshopping

publicerad den 2011-12-23 kl 08:28:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!

Dan före dopparedan och jag har inte köpt en enda julklapp. Illa Carro, illa. Det som är viktigast är dock att köpa en födelsedagspresent till min far som fyller år imorgon. Sen får jag se hur mycket jag har kvar och utgå från det. Något till Anton vill jag ju köpa i alla fall. Jag & mamma ska åka till Farsta Centrum om en timme så att vi är där precis när det öppnar. Det lär ju vara ganska så fullt i affärerna idag. Suck. Jag som hatar folkmassor. 

Annars är dagens planer att julpyssla lite. Knäck kokade jag igår så jag har bara kokostoppar kvar. Sen är jag färdig med det som jag brukar göra innan jul. 

Jag får skriva mer när jag kommer hem. Förhoppningsvis har jag köpt några julklappar då!

PUSS!

I'm home for Christmas!

publicerad den 2011-12-21 kl 21:36:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej alla söta och underbara!

Jag är nu hemma i Tyresö igen. Som vanligt blir jag väldigt förvirrad när jag åker mellan Ljungskile och Stockholm. Det är som att jag byter liv eller något. Vilket jag ju gör på sätt och vis. Igår höll jag på att glömma väskan i Ljungskile. Eller höll på, jag glömde den inne på pizzerian men Fredric påminde mig.. Annars gick resan bra. Vi åkte in till Gbg med Emilia som går musikal. På tåget mellan Gbg och Sthlm sov jag nästan hela tiden. Det var ingen som satt bredvid Fredric så jag övergav min fönsterplats för att kunna sitta bredvid honom. Inte för att jag var något vidare sällskap, haha. 

Idag har jag varit på salongen där min vän Jennie jobbar och så har hon klippt mig. Det blev mer som klipptes av än vad som var tänkt, men det var väldigt slitet och tydligen väldigt ojämnt klippt.. Undra vad det kan bero på?? Hehe.. För er som inte kommer ihåg det så klippte Pixie mig för några veckor sedan. Men nu känns det i alla fall väldigt bra, förutom att det är lite kort. Jag köpte toning idag också, så nu ska utväxten bort! Efter det var jag hos mormor där jag även stannade och åt middag. Jag kom väldigt lägligt för det var trerätters!

Ni må tycka att jag är fånig men jag saknar redan klassen otroligt mycket. Vissa mer än andra såklart. Men det är så starkt att jag får en klump i halsen när jag tänker på vissa människor som man är van vid att träffa varenda dag. Jag hoppas att det blir lättare om några dagar. 

Går inte tiden ofantligt fort just nu?

PUSS

Julmys

publicerad den 2011-12-19 kl 17:06:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!

Det är måndag idag, fast det känns som fredag! Dagen har gått väldigt fort, och jag blev färdig med Matte B-kursen! Stört skönt! Nu blir mina måndagar och torsdagar betydligt mer softa. Annars har vi ätit julbord och haft det allmänt mysigt. Om en timme är det dags för julspex, som vi skulle ha ägt om det inte hade varit för Robban som bestämde sig för att överge hela klassen och åka hem till Lund istället. Inte okej. Nu får vi köra plan b, som är att dansgruppen uppträder, med Victor & Fredric i spetsen. Jag har aldrig sett Fredric så nervös som han är nu, men det kommer gå asbra!

Kvällen tänker jag spendera på mitt rum, packandes och lyssnandes på julmusik. Kanske lite filmtittande på det också. Men ingen partymåndag! Imorgon ska jag hem!! 

PUSS!

I wanna go home for Christmas

publicerad den 2011-12-18 kl 11:31:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Jag börjar tröttna på att bo på internat. Det ska bli så skönt att komma hem på tisdag och slippa alla som inte diskar efter sig, alla som tar andras mat från kylskåpet, alla som tar mina glas, bestick och tallrikar. Nejmen vänta nu, jag har ju en där hemma för det också! Min bror! Haha.. Han snor dock inte bestick.. Nu är det någon okänd snubbe som ligger och sover i soffan i allrummet. Inte okej. Jag som ville ha frukost. Jag är huuungrig!

Vi hade en riktig mysdag igår. Jag, Sandie & Fredric satt inne på mitt rum och tittade på film. Först Priest och sedan Tarzan! Vi la in en madrass på golvet och hade pyjamasparty, haha. Elleeeer? Men det var mysigt i alla fall!

Idag har jag inga planer, som vanligt. Möjligtvis läsa ut boken som jag håller på att läsa. Det är min plan, haha. Hoppas ni får en fin fjärde advent!

PUSS!

Lugna lördagen

publicerad den 2011-12-17 kl 15:19:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!

Jag mår bra idag! Lite trött, men inte bakis. Trots att kvällen inte blev riktigt så nykter som jag hade tänkt. Det blev en capten och coca cola, men det var det enda. Jag hade väldigt kul ändå! Jag gick och la mig tidigt också. Före ett i alla fall. 

Idag kanske jag ska följa med Lenjohn till hans gudbarns kalas, men det ser inte ut så just nu. Han sa först att det började klockan tre, och då hade jag följt med. Men nu var det typ halv fem, och jag har tagit fram kyckling ur frysen som jag ska äta till middag med klyftpotatis och tomat. Kan ni förstå att jag faktiskt har köpt tomater? Helt galet. 

Kan det inte bli tisdag snart?

PUSS

Redovisningar, tacos och fika

publicerad den 2011-12-16 kl 17:08:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Inte många dagar nu innan det är jullov, och det känns super! Men terminen har gått så otroligt fort, samtidigt som det känns som att det var jättelänge sedan vi började. Konstig känsla. Idag var det i alla fall redovisningar. Jag hade ju min redovisning i onsdags så jag kunde ta det lugnt. Till lunch var det tacos och efterrätten var vaniljglass med både kolasås och chokladsås. MUUUUMS! Nu på eftermiddagen var vi några stycken som var nere och fikade på Café Flora. Mysigt mysigt.

Kvällens planer är nyktra. För min del i alla fall. Jag har fortfarande inte återhämtat mig från förra fredagen. Men andra ska festa, och jag ska vara med. Det blir nog dock en tidig kväll för mig. Jag vill bara ta det lugnt i helgen.

Vi hörs väl imorgon!

PUSS!

Fotspår i sanden

publicerad den 2011-12-15 kl 22:33:20 i kategorin Läsvärt l Kommentera (0)

"En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter; det ena spåret var hans, det andra var Guds. 

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. 

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. 'Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det bara funnits ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig som mest.'

Herren svarade 'Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du bara såg ett par fotspår - då bar jag dig.'"


Författaren okänd

No more sorrow

publicerad den 2011-12-15 kl 15:50:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeej!

Några deppiga dagar har passerat, men nu är jag på topp igen! Igår var värst, jag hade ingen aptit överhuvudtaget och stängde in mig på mitt rum. Jag behöver verkligen lov nu känner jag. Men på kvällen samlades klassen i skapandeateljén, som ligger precis under mitt rum, och hade julmys! Vi lyssnade på julmusik, fikade med julmust, kaffe, saffransgifflar och mackor och pysslade. Det gjordes både smycken, julkort och ståltrådskonst. Jag hade dock ingen ro till att göra någonting så jag gick runt och sjöng julsånger istället. Och så fick jag ett jättefint halsband av sötaste Lenjohn! <3 Jag blev i alla fall på väldigt mycket bättre humör, och det var så skönt! 

Idag var jag extremt trött när jag skulle gå upp. Så trött så att jag inte fick upp ögonen utan gick upp blundandes. Svenskan kändes otroligt seg, men efter det hade jag håltimme tills halv två då jag hade matte. Nu har jag bara två tal kvar innan jag är färdig med hela Matte B-kursen. Så härligt! När jag hade håltimme passade jag på att städa. Så nu är det väldigt rent i mitt rum!

Kvällens planer är att tvätta för glatta livet. Jag har fyra timmars tvätt-tid, f r o m kl 16. Annars ska jag bara ta det lugnt. Det har jag förresten tänkt att göra ända fram tills lovet börjar, haha. Jag är färdig med alla skoluppgifter som ska göras innan lovet, så jag behöver bara gå runt och chillaxa!

Nu ska det tvättas!

PUSS!

X-Factor

publicerad den 2011-12-13 kl 11:04:51 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Godmorgon!

Jag missade luciatåget i matsalen imorse. JAG MISSADE DET! INTE OKEJ! Jag missade dessutom luciamorgon på TV, som jag har kollat på VARJE år sedan jag var jätteliten. VAD FASEN! Jag blir riktigt arg på mig själv. Jag måste ha fått hjärnsläpp igårkväll. Men men, luciamorgon kan man kolla på på svtplay i alla fall, så det ska jag & Sandie göra senare. 

Jag har inte så jättemycket mer att skriva. Jag sitter bara och skriver på mitt arbete nu. Men tänkte bara lägga upp två youtubeklipp från auditions till brittiska X-Factor. Ingen av dem är superbra egentligen, men fasen vad jag grinade igår när jag kollade på dem. Hämta näsdukar innan du tittar.







PUSS!

Monday

publicerad den 2011-12-12 kl 23:54:49 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeej!

Det känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst idag. På morgonen var det först klasstimme och gemsam. Sedan fika och eget arbete tills lunchen, och jag satt faktiskt och skrev på mitt arbete då! Efter lunchen var det matte och jag kände att jag hann med hur mycket som helst! På engelskan som var efter det hade vi en rolig och intressant diskussion som verkligen var uppskattad. Sen var jag hos Johannes mellan kl 17 och 18.10, vi drog över tiden med 25 min, haha. Helt galet hur mycket man kan prata. Efter det var jag nere på pizzerian med Adam! Trevligt trevligt! När jag kom hem var klockan närmare åtta och jag var helt slut. Nu har jag bara legat och degat i soffan hela kvällen. 

Imorgon är det lucia! Jag ska gå runt och sjunga luciasången hela dagen, haha. Elleeeer? Vi har eget arbete imorgon, heeeela dagen, så det blir lugnt. Jag känner mig säker på att jag kommer hinna färdigt. Vi ska till frukosten kvart i nio så att man kommer upp i tid och börjar plugga. Förhoppningsvis hinner jag städa också! Det behövs verkligen kan jag säga. Jag har inte dammsugit sedan förrförrförra veckan. Hehe.. Inte okej.

Nu måste jag sooooova! Ha det så bra!

PUSS!

In the darkness I remain

publicerad den 2011-12-11 kl 23:26:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll på er.

Galnaste fredagen på länge, men det är inget jag vill ha en repris på. Vi tog igen oss med en rejäl bakisdag igår. Med pizza, chips och juice mår man alltid bättre, haha. Elleeeer? Det var gött som fasen igår i alla fall. Idag har jag varit snäppet mer produktiv och faktiskt gått ner till affären. Dessutom skrev jag min sista engelskatext för terminen. För att citera Victor; gött som fan! 

Det var bara en liten uppdatering så att ni skulle veta att jag levde. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Sista hela veckan i skolan innan jullovet ju!

PUSS!

<3

publicerad den 2011-12-08 kl 23:23:49 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)















Ja, jag längtar hem just nu.

Produktiv dag

publicerad den 2011-12-08 kl 16:10:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeeej!

Hur står det till med er? Med mig går det framåt. Idag har jag bara haft lite huvudvärk så jag har varit på lektionerna, men vi hade bara svenska (som jag inte gjorde någonting på för jag är färdig med alla uppgifter) och engelska (som jag inte heller gjorde någonting på för att vi hade individuella samtal). Så jag har väl inte haft världens mest produktiva dag, haha. Men men, det blir så ibland. Nu på eftermiddagen har jag i alla fall suttit och skrivit på mitt arbete om individanpassad undervisning. Skönt att det går framåt. 

Imorgon har jag & Sandie planerat att festa järnet, haha! Vinet är inköpt, det kommer bli eeeeeepiiiiskt!

PUSS!

SNÖ!

publicerad den 2011-12-06 kl 09:32:25 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon,

Det snöar nu! :D Det börjde när jag & Fredric var på väg ner efter frukosten! Jag ville fortsätta vara ute men Fredric tvingade in mig.. Han tyckte att jag lika gärna kunde stå inne och titta ut på snön. Inte lika kul! 

Idag kom jag upp till frukosten i alla fall. Vi har tydligen eget arbete både idag och imorgon så jag missar ingenting i skolan, förutom att jag då måste skriva på mitt arbete. Men jag känner mig fortfarande förjävlig så jag får ta det lugnt idag. Titta på Skönheten och odjuret igen t ex, haha. Den är ju så bra!

Förresten, visste ni att vinnarlåten med både Robin och Amanda finns ute på Spotify? Jag tycker att Amanda sjunger bättre i sin version, men jag gillar Robins mer ändå. Jag blir så glad när jag lyssnar på den! Låten heter All This Way. Den går på repeat hemma hos mig!

Nu ska jag tända lite ljus här och mysa. Ha en bra tisdag!

PUSS!



Sjuk hit och sjuk dit

publicerad den 2011-12-05 kl 11:41:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon.

Det är en dålig dag idag. Jag är sjuk. Imorse kunde jag inte få fram ett ord, nu kan jag prata lite tyst. Jag har haft frossa hela natten, och som vanligt när jag har frossa på natten så är jag för borta för att komma på att jag ska ta en ipren. Men jag tog en när klockan ringde vid kvart över sju i alla fall. Då ställde jag om klockan till tio över åtta för då var det dags att väcka Fredric. När jag hade väckt honom gick jag och la mig igen och vaknade för ca en timme sedan. Nu har jag duschat och tänkte gå ut till köket och äta något, men då är städerskan där och städar. Suck. Så jag får vänta tills hon har gått. 

Måndagar är verkligen inte bra att vara sjuk på. Vi har klasstimme, gemsam, tema, matte och engelska. Plus att jag skulle till Johannes idag, men det får jag ställa in. Jag kan ju knappt prata. No good. Istället ska jag titta på Skönheten och Odjuret och läsa ut min bok. Så det så. Och dricka mitt champagne- och fläderte. Mums!

PUSS!

<3

publicerad den 2011-12-04 kl 12:34:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heeeej!

Jag har varit upptagen den här helgen! Min alldeles underbara Sofia Bergman har varit här och hälsat på! I fredags var det fint väder och jag hade inga lektioner så vi gick runt i byn och tittade runt lite. Och köpte mat för hur mycket pengar som helst, hehe. Vi hade tacokväll med Sandie, Fredric & Andreas! Igår var vi också nere i byn och fikade på Café Flora, gick runt lite till och sedan hem för att kolla på handbollen. Sverige - Argentina ni vet! Herregud vilken utklassning det blev! Sedan hade vi glöggmys och tittade på julkalendern! Mysigaste lördagen på länge. Och sedan blev den ännu bättre när Fredric kom hem med Skönheten och Odjuret!! Till mig!!! Jag har aldrig blivit så glad för en film, haha. 



Idag borde jag verkligen plugga, men det kommer jag förmodligen inte göra.. Jag känner mig riktigt risig. Jag vaknade med jätteont i halsen, täppt näsa och blåsa på tungan. Inte kul. 

Förresten, har ni tänt andra ljuset?! Det är ju andra advent idag! :) 

PUSS!

1 december

publicerad den 2011-12-01 kl 11:57:46 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej!

Jag överlevde träningen igår! Jag hann dock inte träna länge alls för jag var tvungen att gå tillbaka och tvätta. Jag hade inga rena kläder kvar! Världens bästa ursäkt, haha. Men det kändes sjukt gött efteråt. Trots det kommer jag inte att köpa gymkort nu. Det kostade 315 kr i månaden! Och nu är det ju snart jullov och jag kan inte betala för något som jag inte kommer utnyttja på 3 veckor. No can do!

Idag mår jag i alla fall bra! Om man bortser från att jag blödde väldigt mycket näsblod imorse. Utan att jag ens rörde näsan. Det brukar betyda att något är fel. Men jag har sovit mycket dom senaste nätterna, så jag vet inte vad det kan vara. Men men, det fixar sig. Jag fick ju öppna första luckan på min chokladkalender idag! Och ikväll ska vi titta på julkalendern plus lyssna på en julkonsert. Det kommer bli myyyys! 

Snart är det lunch och livet känns bra nu!

PUSS!