The Hobbit

publicerad den 2013-01-06 kl 12:54:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej hej! Herregud vad trött jag är hela tiden. Speciellt på morgonen. När jag vaknar känns det som att jag inte har sovit på två dygn, fast jag då precis har sovit i 9 timmar. Och näsan ska vi inte ens tala om. Helt igentäppt och jobbig. Men när jag har tagit nässpray så känns det rätt okej.

Igår var ju jag och pappa och såg The Hobbit. Äntligen! Det här var enda sättet jag kunde se den på för pappa betalade, hehe. Vi såg den i High Frame Rate 3D, vilket var ascoolt. Så himla mycket bättre bild än vanlig 3D. Själva filmen var bra, men jag irriterar mig på att de har delat upp den i 3. Och de har ju lagt till hur mycket som helst i filmerna som inte finns med i boken. Simon sa att det var från andra böcker av Tolkien. Men de gjorde ju att det var mycket som var nytt även för mig som har läst boken. Filmen var helt klart sevärd!

Idag ska jag försöka köpa hårfärg och färga min utväxt. För tillfället har jag gråaktig utväxt.. Det ser alltid så trist ut, för vad jag än gör med håret i övrigt så ser det inte bra ut. Så utväxten måste fixas snarast. 

Kram och puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback