Lov och inget planerat

publicerad den 2008-03-26 kl 22:13:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu är det påsklov men jag planerar inget alls. Det är både skönt och tråkigt. Jag vet inte om jag har skrivit det här i ett tidigare blogginlägg. Det kändes bekant när jag skrev det. Men jag var i alla fall i centrum med Mirre idag. Vi åt lunch, shoppade lite och tittade på balklänningar. Inte tänker jag köpa min på Paris Nytt, det är en sak som jag har kommit på idag. När vi var inne på H&M blev det strömavbrott i hela centrum! Otroligt spännande att gå omkring i ett mörkt centrum. Synd nog blev vi utskjussade från H&M. Vi träffade Sara där förresten! Mycket trevligt.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill göra något men vet inte riktigt vad. I vilket fall lär jag inte planera något ikväll med tanke på tiden men jag kanske får tag på någon imorgon. Ciao ciao!

Du vet väl om att du är värdefull?

publicerad den 2008-03-23 kl 16:28:48 i kategorin Låttexter l Kommentera (0)

Slogs av ett plötsligt minne av en låttext som jag sjöng på min konfirmation.

"Du vet väl om att du är värdefull?
Att du är viktig här och nu,
att du är älskad för din egen skull,
för ingen annan är som du.
Du passar in i själva skapelsen,
det finns en uppgift just för dig.
Men du är fri att göra vad du vill med den,
säga ja eller nej.
Du vet väl om att du är värdefull?
Att du är viktig här och nu,
att du är älskad för din egen skull,
för ingen annan är som du." 

Vet inte varför jag plötsligt fick lust att skriva ner just den låttexten, men whatever.

Inte bloggat på länge

publicerad den 2008-03-23 kl 14:44:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Herregud, jag vet inte hur länge sen det var jag bloggade. Väldigt länge sen i alla fall. Bara för att uppdatera lite är det påsk nu. Påskdagen för att vara mer exakt och jag kom hem vid ett igår natt. Eller natten till idag. Eller hur man nu säger. Det var midnattsmässa så jag var där och sjöng. Andreas lyckades inte hitta en kåpa som passade den här gången heller, han är helt enkelt för lång. Haha.. Nea & Mirre var helt uppe i varv när jag kom dit, vet inte vad dom hade gjort hela dagen.

Det är så skönt att det är påsklov nu! Jag har inget planerat på hela veckan! Det är både skönt och trist. Något måste man ju göra. Jag får väl snacka med några kompisar och planera nåt. Min lillfingernagel är oändligt lång. Jag måste klippa den.