29 augusti

publicerad den 2008-08-29 kl 09:45:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är jag i skolan igen, för tidigt. Jag börjar 10:05 och jag kom 09:30. Pissigt. Idag har jag bara supermatte och kör, skönt. Efter skolan ska jag träffa Jenny! Det var länge sen jag träffade henne. Hoppas bara att jag hittar hem till henne. Nu tror jag att jag går och dör ett tag innan matten börjar.
Ciao,
Carro

28 augusti

publicerad den 2008-08-28 kl 13:07:28 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är jag i skolan igen och bloggar, har håltimme tills 14:05. Igår var jag på Mamma Mia på Globen! Det var jätteroligt! Jag älskar den musiken! Ja, jag kanske är en tönt men då får jag väl vara det. Det var en oförglömlig upplevelse. Idag har jag haft sångensemble, naturkunskap och individuell sång. Den enda lektionen som är kvar är samhällskunskap. Efter skolan ska jag träffa Pillan vid centralen. Love her! <3 
Ciao, 
Carro

25 augusti

publicerad den 2008-08-25 kl 21:38:27 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Fadderpicknicken blev ingen fadderpicknick. Det blev bara en picknick. Man satt bara och pratade med sina kompisar, inte med sina faddrar. Det var faktiskt ganska avslappnat och roligt. Det blev gräskrig mellan Monaya, Santi, Felicia och någon dansetta som jag inte vet namnet på. Sen kom jag in på något konstigt sätt, Monaya stoppade in gräs innanför min tröja, haha. Jag var hemma vid typ kvart i sju och åt då middag medans jag pratade med Mirre i telen och sedan Doddo. När jag hade pratat färdigt i telen var klcokan 21:00! Jag satt i telen i 2 timmar! Jag som skulle ha gått till Pillan, det hann jag inte. Nu ska jag gå och lägga mig, jag är supertrött.
Ciao,
Carro

25 augusti

publicerad den 2008-08-25 kl 16:33:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Nu sitter jag i datasalen i skolan. Jag har slutat för länge sen för jag hade ingen italienska idag heller,, men vi ska ha fadderpicknick efter invalet och det slutar om 5 min. Jag har faktiskt lyckats fördriva tiden ganska bra tycker jag, med Felicia för hon hoppade av på sitt inval. Nu drar jag!
Ciao,
Carro

24 augusti

publicerad den 2008-08-24 kl 20:27:35 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Fan vad jag saknar Strandskolan. Om jag fick välja på att gå tre år på Sthlms Estetiska eller Strand skulle jag välja Strand, lätt. Jag saknar mina kompisar, även om jag träffar vissa av dem på helgerna och eftermiddagarna. Fan. Imorgon är det skolan igen, och fadderpicknick. Jag måste alltså ta med mig pengar för att kunna köpa något att äta. Men jag vill liksom inte äta middag där, det får jag väl göra när jag kommer hem antar jag. Men jävla skit, jag vill inte sitta där och prata med mina faddrar och den andra 1:an som också är med i våran faddergrupp. Det var inte det att de var otrevliga, för det var de inte. Jag passade bara inte in. Det gör inte jag någonstans. Bara bland mina nuvarande kompisar utanför skolan. Vi hade förresten tjejkväll hemma hos mig igår. Jag, Mirre, Nea och Dodds, vi hade hur kul som helst. Idag skulle jag ha träffat Sara men det blev inte av. Jag åkte till Farsta Centrum med mamma och Simon för jag behövde skolgrejer och sen när vi kom hem var jag jättetrött men gick en promenad med mamma. När vi kom hem var det dags för middag och helt plötsligt var klockan halv åtta och Sara ringde och frågade varför jag inte hade ringt. Jag fick lite dåligt samvete då. Direkt efter ringde Pillan och då pratade jag med henne i typ en halvtimme och vips, nu är klockan halv nio. Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska gå och lägga mig.
Ciao,
Carro

21 augusti

publicerad den 2008-08-21 kl 18:20:55 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Hej,
Fjärde dagen i skolan idag men första dagen med vanliga lektioner. Men hur vanliga är de egentligen? Igår var värsta dagen tror jag. Jag kom hem och var helt sänkt. Då hade jag ändå stannat kvar efter skolan med Santi, Niklas, Fredrik och Patrik och spelat i källaren, men det var liksom innan det som det var skit. Mina faddrar som jag fick igår bara rökte hela tiden och snackade om hur mycket öl de skulle dricka. Jag vet inte om jag är en väldigt ovanlig 15-åring (snart 16) men jag dricker inte alkohol. Röker gör jag inte heller. Hur dum får man vara? Man går sång på gymnasiet och röker. Då är man ju lite pantad med tanke på att rökning förstör rösten totalt. Och på måndag ska vi ha fadderpicknick, jippi hurra så roligt. Jag funderar på att säga att jag måste hem efter skolan eller nåt. Inte vill jag vara med mina faddrar i alla fall. Och inte ska jag komma på festen på Långholmen imorgon heller. Mina faddrar berättade att det enda man gjorde var att dricka öl och bli fulla. Så otroligt roligt. Eller inte. Förresten, Niklas har slutat. Han kom in på Kulturama som reserv så då valde han det istället, den svikaren. Jag känner mig så otroligt obegåvad när alla sitter med gitarrer och bara spelar. Själv kan jag bara sjunga. Jag önskar att jag kunde spela gitarr. Nu ska jag redogöra för vad jag har gjort i skolan igår och idag.

Igår
09:30 - 10:45 Information med klassföreståndarna, skolsyster och kurator. Nyckelutdelning.
11:00 - 11:45 2:orna och 3:orna har uppspel för 1:orna
11:45 - 12:45 Lunch
12:45 - 13:45 Presentation i faddergrupper

Idag
08:30 - 09:25 Sångensemble
09:30 - 10:40 Naturkunskap
10:45 - 11:25 Individuell sånglektion
11:25 - 14:05 Lunch och håltimme
14:05 - 15:10 Samhällskunskap

Nu ska jag äta mat, talk to you later!

Ciao,
Carro

19 augusti

publicerad den 2008-08-19 kl 22:01:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag var så trött igår att jag inte orkade skriva. Men jag började gymnasiet igår! Jag måste säga att jag saknar Strandskolan, ni som går där kan skatta er lyckliga. Inte för att det är något fel med Sthlms Estetiska, men jag känner bara att jag inte passar in. Jag har inte träffat någon som jag passar ihop med, förutom killar. Men killar är ju inte direkt byggda för att prata så det blir inte mycket sånt. Nu ska jag skriva ner mitt schema för igår och.

Igår
09:00 - 09:15 Samling vid scenen
09:15 - 09:45 Upprop och info med klassföreståndarna
10:00 - 11:30 Musik
11:45 - 12:45 Lunch
12:45 - 14:15 Information med klassföreståndarna

Idag
09:00 - 10:30 Musik
10:45 - 11:45 Mattediagnos
11:45 - 12:45 Lunch
12:45 - 13:30 Information om skolans demokrati med gamla elever
13:45 - 14:30 Genomgång av datasystemet Schoolsoft

Det var förresten omöjligt att åka tunnelbana idag på eftermiddagen. Jag tror att det var någon som hade hoppat framför tunnelbanan vid T-Centralen. Jag var på väg dit för att möta Nea men jag kom aldrig fram. Nu på kvällen var jag på kören som började idag. Jag vet inte om jag platsar på Sthlms Estetiska. Jag får väl vänta och se.

Ciao,
Carro

17 augusti

publicerad den 2008-08-17 kl 18:04:57 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Det regnar. Det är kallt. Hösten har kommit! JA! Jag älskar faktiskt hösten, den är bäst. Mamma och jag var ute och gick i skogen i regnet, ganska mysigt faktiskt, även om jag inte erkänner det för mamma. Imorgon börjar jag gymnasiet! Skitläskigt! Men samtidigt ska det bli roligt. Men mest läskigt. Och för er som ville veta var jag i stan med Sara igår. Ingen av oss köpte någonting! Fast det var förmodligen för att jag var pank, och är fortfarande.
Ciao,
Carro

15 augusti

publicerad den 2008-08-15 kl 11:56:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Det här är andra gången jag skriver det här blogginlägget. Första gången så hade jag precis skrivit färdigt när datan kraschade. Jippi hurra så glad man kan va'. Men i alla fall. Jag har precis varit inne på sl.se och jag är chockerad över priserna. Det är ju hur dyrt som helst! Ett månadskort kostar nu 420 kr! Och ett terminskort, som jag ska ha, kostar 1220 kr! Det är ju helt sjukt! Nea kan skatta sig lycklig för hennes skola betalar hennes busskort. Hon börjar förresten idag! Hon skulle ringa mig när hon hade slutat och jag hoppas att hon inte har glömt det. By the way så är David Cooks version av Mariah Careys Always Be My Baby helt underbart bäst. Det är det bästa jag hört på länge. Alla mina tre älsklingar kommer faktiskt från American Idol fast från olika säsonger; Elliot Yamin, Chris Daughtry och David Cook. Eller Elliot och Chris kanske var med i samma säsong? Jag kommer inte ihåg, men David är den enda som har vunnit AI. Checka studioversionen av Always Be My Baby med David Cook på youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=mXwvQJhfSYo

Ciao,
Carro

JAAA! Mamma Mia!

publicerad den 2008-08-14 kl 21:39:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Jag fick precis ett samtal från Anna, en nära vän till familjen, och hon sa att hon och hennes man Patrick vill ge mig en tidig födelsedags present. JAG SKA SE MAMMA MIA PÅ GLOBEN DEN 27 AUGUSTI!! Jag är så himla glad! Jag såg nämligen filmen Mamma Mia med just Anna, hennes mamma och min mamma och när vi satt i bilen på väg hem från bion pratade vi om musikalen Mamma Mia och att båda var så avundsjuka på min mamma och pappa som ska se den på Globen på lördag. Och nu kommer hon och säger att jag också ska få se den med henne och hennes man! Jag skrek högt i telefonen, hahah. Förresten så glömde jag att skriva att när jag googlade på David Cook och han vann tydligen American Idol! I love him!
Ciao,
Carro

14 augusti

publicerad den 2008-08-14 kl 17:22:15 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Ändrade planer blev det idag. Det blev Globen Centrum istället för Sickla Galleria men jag fick mycket köpt ändå! Pillan och Dennis ville följa med så då tog vi bilen :) På H&M köpte jag två t-shirtar, en blå och en svart, för 70 kr st och en liten kofta för 198 kr. På BikBok köpte jag en superfin vit och blå sjal! Älskar den! På Glitter köpte jag ett par jättefina örhängen som är svarta med röda rosor på. Jag tror att jag vet vilka kläder jag ska ha på mig på måndag! Yeah! Nu ska jag äta, hörs senare. 
Ciao, 
Carro

 

13 augusti

publicerad den 2008-08-13 kl 15:34:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej,
Ni måste tycka att jag är världens sämst bloggare. Det är jag nog. Men det blir bara inte att jag sätter mig framför datan på sommaren när man kan göra så mycket annat! Dessutom krånglar min data hela tiden så det är 50/50 på om jag kommer in på nätet överhuvudtaget när jag sätter på datan. Okej, det där lät fel, men hur ska man annars uttrycka sig?

Igår var jag i Sickla Galleria för att shoppa, trodde jag. Det visade sig att jag skulle agera smakråd och inte shoppa själv. Det var ju betydligt tråkigare. På kvällen var jag, mamma och två vänner till familjen på bio, i Sickla, och såg Mamma Mia. Jag blev kär i hela filmen, så klart. Den var sådär härligt töntig vilket gör att jag gillade filmen, som vanligt. Men i alla fall, jag ska tillbaka till Sickla hade jag tänkt för att shoppa lite själv, måste ha lite nya kläder till hösten. Hade tänkt att åka själv men om någon känner sig manad att följa med, var vänlig hör av er! Men var beredd på seriöst shoppande.

Jag tror att jag börjar bli nervös inför måndag. Måndagen med stort M. Måndagen då jag börjar gymnasiet. Du tänker säkert "whatever, no big deal?", men joo, det är en big deal. Tänk om jag blir utfryst och ingen pratar med mig för att jag har en ful kalender? Inte för att jag tycker att den är ful men du fattar. Tänk om folk bryr sig om små, små saker som jag inte ens har tänkt på och fryser ut mig totalt? Det är nästan så att jag börjar i den här skolan och är beredd på att bli utfryst. Jag vet egentligen inte varför. Det är väl bara jag som är en sån person antar jag. Jag är inte något vidare optimistisk.

Idag har jag städat i mitt rum vilket jag faktiskt är ganska stolt över, det var typ dammråttor i alla hörnen. Annars har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och försöker slappa så mycket som möjligt den sista veckan på sommarlovet. Fan vad tiden har gått fort. Det känns som att jag alldeles nyss stod i idrottshallen och grät när lärarna sjungandes skämde ut sig inför hela skolan. Det var 64 dagar sen! Nu ska jag ta och googla på David Cook, min nya kärlek, hahah!

Ciao,
Carro

2 augusti

publicerad den 2008-08-02 kl 22:35:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,
Nu är det augusti och det är 2 veckor kvar av mitt sommarlov. Jag avundas Doddo och Mirre som har 3 veckor kvar för att deras nya skolor börjar senare än min. Igår monterade jag ner min sängram. Alla sa att den var så fin men jag tyckte att den började bli lite larvig nu. Vi får se om jag ångrar mig. Men som det är nu är jag faktiskt nöjd med mitt rum. Jag skrev i min dagbok igår att jag ville måla om garderoben och skrivbordet men jag har ändrat mig. Jag är nöjd med hur det ser ut nu. Nu är det ju dessutom städat och jag ska verkligen försöka hålla det så men jag är så otroligt dålig på att plocka undan efter mig.

Just nu är min moster och kusin här och äter kräftor med oss, men kusinen min gick in till min lillebrorsas rum så jag tar det lugnt framför datan ett tag. Kusinen min är faktiskt allmänt känd bland mina kompisar, Gabbe. Om det var någon som undrade så har han kommit in på Mediagymnasiet i Nacka om jag inte minns fel.

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag ska börja skriva ner allt jag shoppar. Jag shoppar så mycket onödiga grejer så det finns inte! Jag undrar hur mycket pengar jag egentligen lägger ner på små onödiga saker som typ tidningar och godis. Säkert jättemycket. Jag ska börja idag! Men dessvärre kommer jag inte skriva den här listan i min blogg, det skulle bli alldeles för pinsamt. De som vill veta får fråga mig, haha. Nu ska jag läsa min nya tidning och äta ur min godispåse som jag köpte idag. Okej, det där är ju bara komiskt.
Ciao,
Carro