Back in Ljungskile

publicerad den 2012-01-29 kl 14:06:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Så var man tillbaka. En turbulent helg ligger bakom mig. Det är svårt att anpassa sig till familjeliv igen efter att ha bott ensam ett tag. Men det är som vanligt väldigt mysigt att träffa familjen. Större delen av den i alla fall, haha. 

Jag var tvungen att åka tidigt imorse, för SJ ville inte samarbeta med mig. Det fanns inga sista minuten-biljettern alls under dagen, utan bara tidigt på morgonen eller väldigt sent ikväll. Och jag ville inte komma fram kl kvart i tolv när jag ska upp till skolan imorgon. 

Dagens planer är att sova. Haha eller? Nää, jag ska faktiskt gå ner till byn snart och handla. Men innan dess måste jag rensa i kylen.. Inte kul. Jag vet att det finns väldigt gamla köttbullar där inne, men jag har skjutit upp det väldigt länge att kasta dem. Jag får skylla mig själv. 

Ha en mysig söndag!

Puss

Weekend in the capitol

publicerad den 2012-01-27 kl 11:04:06 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Det är fredag idag, och jag är hemma i Tyresö. Jag var stört trött igår. Mamma mötte mig vid centralen och så åkte vi kommunalt till Tyresö där hon hade ställt bilen. Vi käkade hemmagjord kebab till middag, mumsigt! Men sedan blev jag ofantligt trött. Jag höll mig uppe till tio innan jag gick och la mig och somnade på en gång. Skönt att göra det för en gångs skull! 

Idag ska jag till banken. Jag ska avsluta ett sparkonto och flytta över pengarna till mitt personkonto. Så jag får lite mera cash! Sedan blir det lunch på McDonalds med mamma & Anton innan vi ska till gudmor för Afternoon Tea. Det ska bli så mysigt!

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå till bussen! Ha en bra fredag!

PUSS!

Vem ska till Sthlm imorgon? Jaaaaaag!

publicerad den 2012-01-25 kl 22:34:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Sicken skum dag det har varit idag. Jag var inte på lektionerna för jag hade hög feber hela natten och sov väldigt dåligt. Jag vaknade runt 10, gick ut i köket osminkad, smutsigt hår och jävlig för jag antog att alla var på lektion. Då kommer Philip i min klass. Precis när jag var i köket. Snacka om dålig tajming för min del. Vid halv ett gick jag upp till lunchen, mest för att det var chokladkaka till efterrätt, hehe. Men då hade jag åtminstone hunnit göra mig i ordning lite. Sedan hängde jag nere i datasalen lite innan jag gick till Lenjohn. Vi lyssnade på 90-talsmusik och sjöng väldigt högt. Det var helt underbart! Runt halv sex ringde Sandie så då gick vi ner till pizzerian för middag. Sedan hängde jag med mina korridormates ett tag. Barfota-Robban gjorde nästan så att jag fick en hjärtattack när han skulle göra smoothie med blåbär och ingefära. Ingefärebiten fastnade i stavmixern så det stänkte vinröd smoothie över hela köket, men jag trodde att det var blod. Det såg precis ut som det! Så först får jag typ panik innan han skriker att det inte är blod och då börjar jag skratta. Och då kunde jag inte sluta! Sen sa han "ska du ha en berocca boost eller?" och då dog jag. Av skratt. Det finns ingenting roligare än när Robban säger berocca boost med sin värmländska dialekt. Helt stört! Sedan gick jag i alla fall upp och umgicks med Sandie, Andreas, Victor, Philip & Robban. Trevligt trevligt!

Nu ska jag packa lite grejor innan jag ska gå och lägga mig. För jag ska till Sthlm imorgon! Tåget går 12.22 från Ljungskile. Jag hinner garanterat inte blogga innan jag åker imorgon, så antingen hörs vi i helgen eller när jag kommer tillbaka på söndag!

PUSS!

Seg dag

publicerad den 2012-01-24 kl 20:42:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Vilken otroligt seg dag det har varit idag. Diskussionerna i skolan har varit långdragna och jobbiga. Jag har varit deppig, förkyld och trött. Ja, det här är ett "tyck-synd-om-mig-inlägg", haha. Dessutom lyckades jag slå huvudet i sängkanten i eftermiddags. Det gjorde riktigt jäkla ont och jag kommer med all säkerhet få en bula stor som ett hus imorgon. 

Nu är det inte långt kvar tills jag ska till Sthlm. Faktiskt bara 1½ dag! Jag åker på torsdag, förhoppningsvis runt lunch, beroende på vad det finns för biljetter. Men det som känns ännu mer stört är att min fina Mirre kommer hem om två veckor! Det är helt sjukt att det snart är 5 månader sedan vi sågs!

Nu är jag så fruktansvärt trött så att jag har svårt att hålla ögonen öppna. Men jag måste bara skriva lite på svenska-inlämningen innan jag ska gå och lägga mig. Eller så gör jag det imorgon istället.....

PUSS!

Helgen

publicerad den 2012-01-22 kl 11:14:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon alla underbara. Jag har haft en väldigt harmonisk morgon. Jag gick upp tidigt och gick på en gudstjänst som hölls i skolans kapell imorse! Bortsett från Olle som agerade organist så var det bara jag & Lenjohn från skolan, resten var gamlingar som var där för Nyttårsforum. Men det var väldigt mysigt. Det var länge sedan jag var på en gudstjänst. Innan dess var det frukost i matsalen och efter var det fika. En mysig söndagsmorgon helt enkelt. 

Gårdagen var också mysig! Jag sov ut och gick på föreläsningen med Elsie Johansson på eftermiddagen. Hon är en helt underbar författare, för att läsa mer om henne, klicka HÄR. Hon läste upp några av sina dikter, och de var helt otroliga. Föreläsningen i övrigt var också superbra, hon är verkligen helt fantastisk. Sen gick vi ner till Kamrat och tittade på handbollen, vilket för övrigt var helt sjukt. Sverige ledde med 11 mål i halvlek och så slutar matchen oavgjort. Helt oacceptebelt dåligt spel i andra halvlek. Sen gick vi upp och tittade på slutet av teatern som musikalarna hade, mest för att få matkuponger, hehe. Kl 19 var det "festlig måltid" som stod på schemat, och det var väldigt god mat. Massor med småplock. 

Kvällen spenderade jag med Lenjohn i hans lägenhet. Vi gick ner till affären och blev anfallna av snöbollskrigssugna barn, haha. Helt galet. Men sedan satt vi bara och snackade i flera timmar tills vi kom på att vi skulle upp tidigt till gudstjänsten idag, men jag kom väl i säng runt ett kanske. 

Dagens planer är plugg, plugg och plugg. Och så lite städande på det. Trevligt trevligt!

PUSS!

Förkyld

publicerad den 2012-01-20 kl 22:21:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Så var man förkyld igen. Grejen med mig är att jag inte gör någonting halvdant. Inklusive förkylningar. Är jag förkyld så är jag förjävligt förkyld med feber. Som nu. Och det är inte kul överhuvudtaget. Jag har legat i sängen sedan kl halv sju och tittat på film. Men innan dess var det en väldigt god middag i matsalen. Fläskfilé och skivad potatis som dröp av smör med svampsås. Mums! 

Imorgon tar jag sovmorgon från Nyttårsforum som anordnas på skolan i helgen. Jag tänker att jag ska gå dit på eftermiddagen så att jag får en matkupong och kan käka middagen i matsalen imorgon, hehe. Man får inte vara dum! Men allt beror på hur jag mår. Om jag fortsätter att bara må sämre lär jag ju inte ta mig ur sängen överhuvudtaget imorgon. Och inte har jag Fredric som kan laga mat åt mig heller, illa illa. Jag får helt enkelt laga mat själv, som alla andra. 

Nu ska jag släcka lampan och sova!

FÖRKYLNINGSPUSS!

Min vecka

publicerad den 2012-01-19 kl 21:33:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godkväll. Nu var det några dagar sedan sist. Jag är i alla fall på bättre humör än vad jag var i måndags, även om jag har varit väldigt arg idag. Inte på något speciellt, utan bara allmänt arg. Och jag kunde inte hålla tyst om det så jag fick väl några psykbryt under dagens gång. Men jag tog mig igenom dagen i alla fall, och på eftermiddagen var mitt arga humör nästan förbi. Jag var nere och handlade med Fredric & Lenjohn och till middag blev det varma mackor. Stengott! Sen tittade vi ju såklart på handbollen, men det gjorde mig inte precis på bättre humör. Tur att vi gick vidare ändå. 

Annars så känns inte helgen jätteupphetsande. Vi har något som kallas Nyttårsforum på skolan som vi ska gå på. Det är föreläsningar med temat "Vägar till livets värde", vilket i och för sig låter väldigt intressant men det är väl det faktum att det är på en helg som gör det jobbigt. Ett plus är dock att vi får mat! Hehe.. Annars skulle nog ingen ha gått.

Jag har inte sovit jättemycket de senaste nätterna. Därför tänkte jag gå och lägga mig nu och få lite mer sömn än vanligt. Vi kanske hörs imorgon mellan skoldagen och Nyttårsforum!

PUSS

.

publicerad den 2012-01-16 kl 13:00:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag känner mig bara ännu mer värdelös idag. Jag är inte värd mer än ett fyllestrul. Jag är en vandrande docka med bröst, utan känslor. Jag lyssnar på fel musik. Jag ser ut som ett fyllo när jag går runt och inte vet vart jag ska ta vägen för att fly. När jag säger ifrån så är jag nonchalant. Jag är så trött på allt.

Isolation

publicerad den 2012-01-15 kl 10:49:55 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag skrev i fredags att jag inte skulle spåra ur. Ha ha ha, vilket skämt. Vad hände INTE i fredags? Allt gick åt skogen, och det fick jag betala för igår. Jag satt instängd på rummet i stort sett hela dagen. Inte för att jag var bakis, utan för att isolera mig från omvärlden. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag borde tvätta håret, men det orkar jag inte. Jag borde städa, men det orkar jag inte heller. Inte just nu i alla fall. Det jag måste göra är att klä på mig och sminka mig så att jag kan gå ut och diska. Jag ska bara samla kraft först, hehe..

C

I can break the chains that bind you

publicerad den 2012-01-13 kl 14:04:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Yo! Det är fredag idag! Det känns som att jag inte har gjort någonting den här veckan, samtidigt som att veckan har varit lång. Men det är skönt att skolveckan är över i alla fall. Idag pratade vi om livskriser. Väldigt intressant faktiskt. 

Den här veckan är det tre underbara människor som har fyllt år i min klass! Därför ska vi ha lite firande ikväll, eller egentligen blir det väl bara en vanlig fredag på internatet, haha. Men jag har bara några öl så det ska inte spåra ur för min del. Så det så!

Nu ska jag titta lite på Vampire Diaries medans resten är på naturkunskapslektion. Life is good!

PUSS!

Crazy torsdag

publicerad den 2012-01-12 kl 11:47:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao! Mina torsdagar är riktigt galna. Bara Svenska B och Engelska B. Inget annat! Helt stört! Nu har jag alltså slutat. Jag tänkte gå ut och gå i eftermiddag men i det här vädret är det jobbigt bara att gå mellan byggnaderna, så jag vill absolut inte gå ut och gå. Det regnar och blåser som fasen. Istället kanske jag faktiskt kan yoga! Det har jag tänkt att jag ska göra flera kvällar nu men inte hunnit/orkat. Men nu ska det bli av!

Annars är jag inte riktigt lika glad idag som jag var igår. Jag har inte samma energi och jag vet inte riktigt varför. Men det går ju upp och ner för alla. Skillnaden emellan mig och andra är att det inte är så extremt stora skillnader som det är med mig. När jag är glad så är jag extremt glad och när jag är ledsen är jag extremt ledsen. Det finns inget mittemellan, vilket jag önskar att det gjorde. Även om det såklart är kul att vara extremt glad.

Nu sitter jag, Sandie & Fredric i biblioteket och väntar på att det ska bli lunch. Men jag är inte hungrig. Det är för att jag dricker så mycket vatten nu tror jag. Jag blir inte alls lika hungrig längre, och det är ju skönt!

PUSSAR!

1200

publicerad den 2012-01-11 kl 23:12:41 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det här är mitt 1200e inlägg! Ganska galet, eller hur? Så många ord, så många tankar. Men det är väldigt kul att titta tillbaka i arkivet och läsa allt gammalt. Vad mycket man har gått igenom egentligen. Många dagar som man inte har gjort något av också. Många dagar som man definitivt inte har uppskattat tillräckligt. Det har jag bevis på nu, att jag inte uppskattade att vara nära min familj tillräckligt förut. Nu är det något jag värderar högt.

Men i alla fall, dagen har varit extremt bra! Fast jag är ganska säker på att jag har haft feber. Jag har i alla fall haft huvudvärk från helvetet. Men jag har varit på stört bra humör. Kan ni gissa varför?! För Fredric kom hit idag! :D Jag fick reda på det imorse men jag fick absolut inte säga det till någon annan. Var det svårt eller var det svårt?? Det var galet svårt! För jag var ju så glad och kunde inte säga till någon varför jag var glad, haha! Men jag var och mötte honom vid stationen runt halv sex, men sedan gick vi tillbaka ner till byn vid sju och handlade. 

Annars idag så tittade vi på film i skolan, Så som i himmelen. Jag tycker ju att den filmen är helt okej, men låten som är med där (Gabriellas sång) är otroligt fin.

Nu är jag stört trött så nu ska jag soooova!

PUSS!

En bra dag!

publicerad den 2012-01-10 kl 22:44:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nejmen godkväll. Hur går det med er? Jag lever än så länge och har redan börjat komma in i rutinerna igen, vilket är väldigt skönt. Det var inte alls roligt att känna att jag bara ville hem. Nu har jag landat, insett att jag är här, att jag inte är ensam och att jag faktiskt tycker om att vara här. 

Dagen i skolan var ganska seg. Men eftermiddagen/kvällen gick väldigt fort. Runt kl sex åkte jag med Robban till Torp. Eller först skjutsade vi Adam & Ida till Uddevalla, men sedan åkte vi till Torp. Torp är alltså ett köpcentrum här i närheten för er som inte vet det. Ganska skumt namn på ett köpcentrum om ni frågar mig. Men i alla fall, jag köpte en mascara, vilket verkligen behövdes, plus mat på ICA Maxi. Betydligt billigare än ICA Nära här i Ljungskile. Vi kom inte hem förrän runt halv åtta och då var jag stöööört hungrig efter att ha varit utan mat i ca sju timmar. Ganska förståeligt att jag var hungrig, eller hur? Sedan satte jag mig i mitt vardagsrum med Sandie & barfota-Robban, alltså inte samma Robban som jag åkte till Torp med utan en annan, och tittade på Captain America. Stört bra film by the way! 

Det har alltså varit en helt okej dag! Jag har varit på bra humör! Om man bortser från min förkylning. Det låter tydligen som att jag sitter och snyftar i klassrummet när jag egentligen bara är täppt i näsan, hehe. Jag fattade inte varför Jonas helt plötsligt började klappa mig på ryggen, men det var för att han trodde att jag grinade, haha. 

Nu är jag superdupertrött så jag ska gå och lägga mig! Jag hade tänkt hinna med att yoga innan, men ikväll orkar jag inte. Det får bli imorgon istället!

PUSS!

Nytt tema, nytt liv

publicerad den 2012-01-09 kl 22:06:48 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Det var en bra dag idag! Blev ni lite oroliga där ett tag att jag skulle ge upp och åka hem? Det kan jag säga att jag blev. Det var riktigt förjävligt ett tag, men nu känns det bättre! Det gjorde susen att träffa mina classmates igen. Även fast alla inte var där. Dom jag träffade var det i alla fall väldigt kul att träffa. Men jag sörjer att inte Fredric är här. Det är så tomt utan honom. Förhoppningsvis kommer han väl till helgen. 

Annars idag började vi med nya temat, som ska handla om psykologi. Det känns som att det här är temat alla har väntat på, så det ska bli riktigt kul. Annars hade jag ju håltimme efter lunch, men det hade även de som i vanliga fall har matte för läraren var hemma med sjukt barn, och då satt jag och snackade med Philip i flera timmar. Riktigt trevligt faktiskt. Sedan gick vi till engelskan, som faktiskt var helt okej. Vi pratade hela lektionen. Nu på kvällen har jag hängt lite med Sandie innan hon gick till partymåndagen, läst lite texter som skulle läsas tills imorgon, hängt lite mer med Philip och nu senast yogat. Helt galet, eller hur? Jag hade ju inte yogat på snart ett år, men nu tyckte jag att det var dags. Så jag tände ljus, satte på lugn, meditativ musik och la mig på golvet, haha. Nejmen det var riktigt skönt faktiskt. Sträcka ut muskler som man hade glömt att man hade. Jag ska försöka komma ihåg att göra det oftare.

Nu ska jag titta på ett avsnitt Vampire Diaries innan jag ska sova. För tillfället mår jag riktigt bra!

Puss!

-

publicerad den 2012-01-09 kl 08:16:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag bloggade inget mer igår, för guess what? Det kändes inte bättre. Eller det gjorde det, men sen när jag väl satt framför dator gjorde det inte det. Det kändes bättre när jag var med Sandie, och det var jag i några timmar. Vi tittade på serier och tvättade, haha. Oslagbar kombination. 

Idag är det tillbaka till skolan som gäller. Men mina måndagar och torsdagar blir inte lika fulla i och med att jag blev klar med Matte B innan jullovet. Nu har jag alltså en kurs mindre och mer tid för resten. Det känns bra. Idag t ex har jag hål mellan lunchen kl 12.30 till engelskan kl 15.20. På torsdagar är det ännu bättre för då är matten sist så jag slutar efter lunch. Super! Annars är jag inte så taggad på skolan överhuvudtaget. Men jag hoppas att det kommer tillbaka. 

Nu blir det frukost!

C

Fel

publicerad den 2012-01-08 kl 10:50:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Jag vet inte vad det är med mig. Jag trivs ju här! Förra terminen älskade jag det här stället. Nu vill jag bara åka hem. Jag vill hem. Hem, hem, hem. Och det kan jag inte. Jag kan inte åka hem på åtminstone några veckor. Och det gör så ont. Det måste ju vara det att det knappt är några här som gör att det känns så fel. Och att det är söndag. Jag skulle ha kommit idag istället. Det var en dum idé att komma tidigare, men jag trodde att jag skulle vilja tillbaka. Nu sitter jag här och vill bara hem. 

Nu ska jag slänga på mig kläder och lite smink, äta frukost och sedan gå ut. Jag måste komma igång med promenader igen. Under julen gjorde jag i stort sett ingenting. Vissa dagar var jag knappt utanför dörren, än mindre gick promenader. Och inga mer pizzor!

Vi hörs lite senare när jag förhoppningsvis är på bättre humör.

C

Tillbaka i Ljungskile

publicerad den 2012-01-07 kl 18:37:53 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej. Nu är jag här. Tillbaka. Och jag är helt slut. Fysiskt för att jag fortfarande är förkyld och har feber, men också för att jag blir trött av att åka tåg. Psykiskt för att jag känner mig helt urlakad efter alla avsked. Det känns som att det inte finns någonting kvar av mig. Vilket det såklart gör, och det kommer säkert kännas bättre när skolan drar igång igen på måndag. Jag träffade Sandie i alla fall. Vi var nere och käkade pizza och handlade för någon timme sedan. Men nu ska jag lägga mig och titta på Vampire Diaries. Fly verkligheten ett tag. På måndag ska jag ta tag i mig själv och ta tillvara på sista terminen här, men nu vill jag bara landa här och inse att det kommer ordna sig. 

C

-

publicerad den 2012-01-07 kl 00:16:44 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Tårarna slutar inte rinna. Jag vet inte om jag klarar det den här gången. Det är helt enkelt för mycket. För mycket att lämna. Jag vill bara stanna kvar här med min familj och samla alla mina vänner. Jag vill att alla mina vänner i Ljungskile ska vara här så att jag slipper lämna något alls. Jag vill att mina bästa vänner ska komma tillbaka och stanna kvar i Sverige. Det är för många avsked, och jag klarar inte av det. Tårarna slutar inte rinna.

We say goodbye, we hold on tight to these memories that never die

publicerad den 2012-01-06 kl 11:28:14 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon! Jag hade en mysig kväll igår. Vi tittade på The Voice, färgade mitt hår och sedan några avsnitt Vampire Diaries. Dodds gick hem vid ett och jag hoppas verkligen att hon inte blev jagad av vildsvin, hehe.. 

Idag ska jag på Disney on Ice på Globen! Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, för jag vet inte alls vad det är. Temat är prinsessor och hjältar. Sist jag var på Disney on Ice var det Aladdin, och då vet man ju vad man ska förvänta sig. Men nu är det typ blandade sagor. Fast det blir säkert roligt ändå! Efteråt ska jag hem till Dodds. Det blir då sista gången jag träffar henne innan hon åker till Tyskland. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. Jag har ingen aning om när vi kommer ses igen. Och det jobbiga är att jag inte kommer kunna prata med henne i telefonen. Under hösten har jag pratat med henne minst några gånger i veckan. Men jag måste ju träffa henne något under våren, om jag så ska behöva åka till Tyskland själv. Hur jag nu ska få pengar till det vet jag inte. 

Nu måste jag börja packa. Jag åker ju tillbaka till Ljungskile imorgon kl 10. Det känns väldigt skumt. Men det blir säkert bra. Ha en superbra fredag!

PUSS!

Shopping

publicerad den 2012-01-05 kl 18:30:21 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hej! Idag tog jag mig till centrum och shoppade lite. Det blev hårfärg (nu fasen ska det bli rött!), concealer och pensel. 


Eazy Cover Red Concealer från Make Up Store




Schwarzkopf Country Colors

Nu är Dodds på väg hit!
Det blir väl förmodligen massa Vampire Diaries-tittande. Myyys! Jag ska även introducera Mango Raja för min familj, hehe. 

PUSS!

The Hunger Games

publicerad den 2012-01-05 kl 12:00:50 i kategorin Youtube l Kommentera (0)

Godmorgon. Det känns lite bättre idag. Det känns alltid bättre på morgonen. En ny dag, nya möjligheter. På kvällen är allt över och man fastnar i det som har varit, eller oroar sig för framtiden. Det finns inte så mycket man kan göra åt saken mitt i natten. Därför är det så dumt att sitta uppe och tänka!

Jag tänkte introducera The Hunger Games för er som inte redan har hört talas om det. The Hunger Games är en boktrilogi som nu filmatiseras. Jag fick böckerna i födelsedagspresent och har läst dem under hösten. Själva konceptet är att The Hunger Games är en nationell, TV-sänd tävling där deltagarna skickas in i en arena där de möter diverse svårigheter. Kruxet är att bara en överlever. Tävlingen går alltså ut på att döda varandra i direktsänd TV. Deltagarna är barn mellan 12 och 18 år. Det finns 12 distrikt i landet och varje distrikt ska skicka 2 deltagare varje år. Landet styrs av huvudstaden där tävlingen ses som underhållning. En ganska så läskig tanke, eller hur? Man får följa Katniss Everdeen som bor i distrikt 12 och som anmäler sig som frivillig istället för hennes syster när hon blir vald. 

Låter det intressant? Titta på trailern till filmen nedan!




Jag tror att det kommer bli awesome! Så läs böckerna! Och se filmen när den kommer ut! Och även om ni inte tycker att den låter intressant så, Liam Hemsworth är med! Jag skulle se den bara för det, hehe..

Pussar!

Hjärnaktivitet

publicerad den 2012-01-05 kl 00:47:59 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Det känns inte så bra just nu. Jag kan inte se mig själv glad. När jag tänker på framtiden ser jag mig själv liggandes i min säng i Ljungskile, gråtandes. Jag ser mig själv sakna så otroligt många människor. När jag har varit hemma de här två veckorna har jag insett hur ofantligt mycket jag saknar min familj och mina vänner här. Det tar andan ur mig och lämnar mig gråtandes i sängen här, istället för att faktiskt umgås med mina nära när jag har chansen. Jag förstår mig inte på mig själv. Samtidigt som jag har väldigt svårt för att se framåt och tänka att det blir lättare med tiden så har jag väldigt lätt för att oroa mig för saker i framtiden. Som nu. Jag oroar mig för hur det kommer kännas när jag säger hej då till min bästa vän på fredag utan att ha någon aning om när jag kommer träffa henne igen. Hur det kommer kännas när jag sätter mig på tåget och lämnar min familj bakom mig. Hur det kommer kännas när jag ligger i sängen ensam på lördag kväll och saknar. Hur ska jag ta mig igenom det? Jag vet att jag kommer att ta mig igenom det, men oroar mig gör jag ändå. Just nu känner jag paniken stiga i bröstet när jag tänker på att åka.

Det handlar definitivt inte om att jag inte vill tillbaka. Jag älskar Ljungskile. Jag älskar alla underbara människor. Men just nu vill jag bara vara hemma. Jag kanske har varit borta för länge? Kanske är jag tillbaka där jag började? Jag vet inte. Jag hoppas bara att det känns bättre när jag väl är där. Just nu tänker jag bara på allt jag förlorar när jag åker härifrån och sen är det som en vägg. Som att jag inte kan se Sandie & Fredric där, utan att jag är helt ensam. Och så vet jag ju att det inte är. Men det precis som att jag inte har träffat dem på så länge så att jag har svårt att föreställa mig dem. 

Vart kom allt det här ifrån då? Jag vet inte. Det har smugit sig på dem senaste dagarna. Jag har ju varit sjuk så jag har haft mycket tid att tänka. Det är aldrig bra. Man kan tänka och älta saker ett tag, men sen måste man släppa det för att kunna gå vidare. Jag vet också att jag måste ställa in mig på Ljungskile-mode, ni vet, flightmode på telefonen? Jag har ett Ljungskile-mode och ett Sthlm-mode. Jag har varit inställt på Sthlm för länge känner jag. Så länge så att jag har hunnit vänja mig vid det. Så länge så att det är svårt att gå tillbaka till Ljungskile-mode. Men det är i alla fall vad jag ska försöka göra de dagarna som är kvar innan jag åker. Förbereda mig. Mycket praktiska grejer som måste göras. Saker som behöver inhandlas, kläder som behöver tvättas, väskor som behöver packas. Jag måste vara tillbaka i Ljungskile i hjärnan så att det inte blir så jobbigt när jag väl ska åka.

Nu hoppas jag nästan att ni inte har läst så här långt av mitt ganska så deppiga inlägg. Men ni känner ju mig vid det här laget. Jag måste sätta ord på allt. Det blir så mycket lättare att bearbeta saker då. Nu ska jag stänga ner datorn och förhoppningsvis hjärnan, som annars har en tendens att gå på högvarv när jag ska sova, så hörs vi kanske imorgon. 

Pussar & kramar

Dagens låt

publicerad den 2012-01-04 kl 19:01:43 i kategorin Dagens låt l Kommentera (0)


Skinny Love - Birdy

Nytt år

publicerad den 2012-01-02 kl 23:10:24 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej,

Jag har ännu inte dött av min förkylning. Goda nyheter, viiisst? Även om jag känner mig ganska döende ibland. Konstigt hur dåligt man kan må av en förkylning. Eller så är det bara jag som klagar ovanligt mycket, haha. 

2012 alltså. Jag måste säga att 2011 har varit en riktig berg- och dalbana. Det började ganska förjävligt, fortsatte att vara förjävligt, blev ännu mer förjävlig, och sedan vände det! Hösten som har varit har varit den viktigaste i mitt liv. Jag fattar fortfarande inte hur jag vågade lämna allt och bara åka. Men det är lätt det bästa beslutet jag har tagit hittills i mitt liv. Jag ser fram emot de kommande 5 månaderna i Ljungskile, och sedan vet jag inte riktigt vart jag ska, vad jag ska göra. Men jag kommer väl på något antar jag.

Nu ska jag försöka sova bort den här dumma förkylningen. Vi höööörs!

PUSSAR!

En förkyld början på året

publicerad den 2012-01-01 kl 23:04:00 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej.

Gott nytt år och allt sånt! Gårdagen var väldigt trevlig, ett riktigt lyckat nyårsfirande. Även fast jag nog drack lite för mycket vin. Det har resulterat i en rejäl huvudvärk idag. Jag har dessutom blivit väldigt förkyld och så feber på det. Rolig vecka jag har framför mig, hehe. Nu blir det ett avsnitt Vampire Diaries innan jag somnar. Det obligatoriska "nytt år-inlägget" kommer imorgon istället.

PUSS!