Hello goodbye

publicerad den 2013-03-25 kl 09:43:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Nu är jag tillbaka i huvudstaden! Jag är definitivt mer på västkusten nu för tiden än här hemma. Så kommer det dock bli framöver för jag flyttar ner till Göteborg i sommar! Jag har helt glömt att skriva det. Jag har fått lägenhet med Simon & Fia som jag känner lite från förra året och som nu går i samma klass som Martin. Vi ska dela på en 3a i Kålltorp med diskmaskin, tvättmaskinn, tumlare, balkong och grill. Jag längtar ihjäl mig! Jag var ju beredd på att få bo i något kollektiv med människor jag inte känner, men nu har det löst sig på ett extremt bra sätt. Det som är kvar nu är dock jobb, så om ni känner till något i Göteborg så får ni höra av er ;)

Annars då? Jag har haft det väldigt mysigt med min älskling först här hemma och sen i Göteborg. Nu längtar jag ihjäl mig till lördag när han kommer hit igen..Update

publicerad den 2013-03-13 kl 10:26:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hej hej! Jag tror nog aldrig att jag har varit så dålig på att blogga som jag är nu. Helgen försvann i ett enda stort mys. I lördags var jag i stan med Nea och fikade. Jag passade också på att köpa presenter till pojken min som fyller år på måndag. Svårt som attans var det. På kvällen kom Nea, Mirre & Doddsen hem hit och tittade på Melodifestivalen. Jag som hejade på Robin blev väldigt glad, hihi. Alla tre sov kvar här så söndagen började också mysigt med frukost. På eftermiddagen begav jag mig hem till Anna & Patrick och lekte med Albin i några timmar. Erik sov nästan hela tiden, sömntutan! 

Sen gick det dock utför. Jag vaknade i måndags och hade extremt ont i halsen samt förkyld som fasen. Inte kul alls! Sedan har det hållt i sig så jag har bara legat i soffan de senaste dagarna. Fruktansvärt tråkigt. Nu känns det dock som att det börjar gå åt rätt håll, och det är en jävla tur för Martin kommer imorgon och ska har tusen grejer jag måste göra! 

Vi hörs när vi hörs! 

VILL HA

publicerad den 2013-03-08 kl 12:27:13 i kategorin Önskelista l Kommentera (0)


Hej Stockholm!

publicerad den 2013-03-08 kl 12:21:18 i kategorin Bilder l Kommentera (0)

Men hej! Förlåt för extremt dålig uppdatering. Men när jag är i Ljungskile närmar jag mig inte ens en dator. Martin sitter vid datorn ibland men aldrig jag. Jag har haft en extremt mysig vecka med älskling, eller det blev mer än en vecka. 9 dagar tror jag. Jag träffade hans familj för första gången, vilket var asläskigt, men det gick väldigt bra. Vi var hemma hos hans bror och det slutade med att vi sov kvar där och åkte inte hem förrän på söndag eftermiddag. På lördagkvällen satt jag med Theresia (Martins brors fru), Amanda & Matilda (deras barn) och tittade på Melodifestivalen medans Martin och Magnus (Martins bror) satt uppe och spelade dataspel. Suck, hehe. Men det var väldigt trevligt! 

Jag kom hem igår eftermiddag, efter att ha suttit på tåget och grinat. Det blir bara svårare och svårare att åka ifrån varandra, men det är väl inte så konstigt egentligen. Vi känner ju mer och mer för varandra. Igår var det nästan pinsamt, eller det hade varit väldigt pinsamt om jag hade orkat bry mig. Jag var helt hysterisk på tåget från Ljungskile till Gbg. Shit alltså. Inte kul alls. Men som tur är kommer han hit på torsdag! Mamma och pappa ska till Prag över helgen så vi ska passa Anton. Sen fyller Martin år på måndagen och då åker vi båda ner till Gbg för att vara där i en vecka. De har klassvecka i skolan och alltså inga lektioner. Det blir awesome. 

Lite bilder från Ljungskile kanske? :)

 
Utsikten från rummet en helt vanlig kväll i Ljungskile
 
 
 
Såhär fint var det när vi satt ute och myste i fredags kväll
 
 
 
Fina Amanda
 
 
 
Älsklingen min ♥
 
 
 
Tom tom!
 
 
 
Toms vän Jonathan