Closing down

publicerad den 2007-07-28 kl 10:26:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Nu har jag bestämt mig för att sluta blogga. Jag tänker skriva dagbok istället, det är precis samma sak. Det är ändå ingen som läser min blogg, och det känns lite patetiskt att blogga då. Då har jag hellre mina tankar för mig själv. Så det här blir det sista ni hör av mig, för den här gången. Take care

//Carro


I'M HOOOME !

publicerad den 2007-07-24 kl 19:54:56 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Nu är jag äntligen hemma efter min vistelse på västkusten och i smålands djupa skogar. Fast det känns som att jag har åkt runt i hela södra Sverige. Vilket jag givetvis inte har. Men jag har varit i Falkenberg, Varberg, Halmstad, Göteborg, Ullared, Växjö, Åseda och Högsby. Och nu är jag hemma i Tyresö igen. Sköönt ! Speciellt efter 5 timmars bilåkande med hela familjen......... Stugan som vi hyrde i Falkenberg var rent utsagt hemsk, tycker jag. Min säng som jag skulle ha sovit i var trasig när jag kom så jag kunde inte sova i den, det var skalbaggar i badrummet, vi var omringade av tyskar plus att instruktionerna till huset (t ex det vi inte fick använda) stod på tyska, det fanns ingen dörr till sovrummet som jag fick sova i tillsammans med mamma och min 2-åriga brorsa så man somnade väldigt sent pga av ljuset och vaknade väldigt tidigt pga ljuset. Jag hatar ljuset. Eller kanske inte. Vi hade i alla fall med att det inte regnade en enda gång på hela veckan vi var där ! Inte ens när vi var på Liseberg faktiskt.
Det var därimot riktigt mysigt i min gudmors sommarstuga utanför Åseda i Småland. Det var där vi var senast och åkte alltså hem därifrån idag. Jag har faktiskt redan packat upp ! Det är helt otroligt. Det brukar dröja minst en vecka innan jag packar upp väskan. Men nu är det ju så att jag ska till Italien om mindre än två veckor, 5/8 ! Jag måste ju ha kläder rena tills dess. Dessutom måste jag hitta den där packingslistan vi fick för flera månader sen.. Det lär bli ett problem. Hehe.. 
Snart börjar Allsång på Skansen. Undra om det är värt att titta på. Sitta nog hellre och läser HARRY POTTER SOM JAG KÖPTE I LÖRDAGS ! ! ! Jag vet att jag är lite av en Harry Potter- nörd, men va fan. Det är ju spännande ju ! Det är ju bara ett plus att den är på engelska också. Jag tror jag har kommit till sidan 204 eller något på tre dagar (jag läste inte i lördags), men det är 607 sidor. Tur att boken är så pass tjock så det tar några dagar i alla fall. Fast jag har en känsla av att Mirre har kommit minst hälften om hon inte redan har läst ut boken. Hon läser mycket mer och snabbare än mig. See you later !

//Carro

Fredag !

publicerad den 2007-07-13 kl 10:19:51 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Idag är det äntligen fredag och jag ska på biiiiiio ! Hihi *fniss* Klockan är 10:08 och jag har precis ätit frukost efter att ha blivit väckt av mamma och Anton vid halv 09:30. Ganska soft faktiskt att bli väckt av lillebrorsan med pussar. Inte alls som när han stormar in, tänder lampan och börjar spela på min keyboard.. Då är det inte lika kul. Men i alla fall. Idag ska jag se Harry Potter och Fenixorden med Nea, Mirre & Dodds. Planerna ändras hela tiden, men för tillfället blir det så att Mirre stannar kvar i stan efter att hon har kommit med tåg till Centralen (hon kommer hem från Falköping) och så möter hon Dodds 13:30 vid Medborgarplatsen. Nea och jag åker in så att vi är där 14:30 och går då för att köpa godis på ICA, hahah ;'D Sen träffas vi nere vid bion. Men det där kan ändra sig ganska många gånger på.. 5 timmar.
Som det är nu så ska jag duscha och klä på mig, packa lite mer.. Snacka med Nea kanske, och sminka mig. Det kommer ta mig ungefär 3 timmar, seg som jag är. Sen är det mot bussen som gäller. Jag måste köpa nya Veckorevyn idag ! För att ha tills bilresan imorgon alltså. Det kommer ta typ 8 timmar eller nåt.. Om inte mer. HATA ! Haha.. Och det är typ översvämningar där nere. Kul. Verkligen. Förresten ! Jag har lagt in en video på youtube som ni måste checka ! Annars blir jag leeedsen.. 
http://youtube.com/watch?v=OAEs7MwSwkY

Bästa låten för tillfället: Pain - 3 days grace

//Carro

Dagarna går

publicerad den 2007-07-11 kl 15:12:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Idag är det.. tisdag. Eller är det onsdag ? Det är nog onsdag.. Hmm.. Jag vet att det var måndag när vi hämtade Harry Potter biljetterna. Och det var inte igår. Så då måste det vara onsdag idag. Vad konstigt, att inte ens veta vilken dag det är direkt. Men nu spelar det ju ingen roll vilken dag det är. Alla dagar ser likadana ut. Oavsett om det är tisdag eller lördag. 
Jag har inte bloggat på några dagar, tror jag. Jag har liksom inte lust. Jag tror att det är för att jag inte får något tecken alls på att det är någon som läser. Inga kommentarer alls. Då känns det som att man skriver till ingen, då blir det plötsligt patetiskt. Men å andra sidan, varför skulle någon läsa just min blogg. Det finns så många 100 000 bloggar på nätet. Varför just min ? Nej just det. 
Jag saknar mina älsklingar så otroligt mycket. Jag träffade ju Dodds och Mirre i måndags, och det var superkul ! Men Nea har jag inte träffat på mer än en vecka nu, hon är fortfarande kvar i Båstad. Men hon kommer hem imorgonkväll. Mirre är i Falköping nu och kommer hem på fredag innan bion. Så det är Dodds och jag som är hemma. Imorgon ska jag kanske till Skansen förresten. Men jag vet inte.. Jag trodde att det bara skulle vara jag, mamma, Anton, Anna, Patrick, Jim & Elin. Men nu blir det vi plus Patricks alla systrar, hans mamma, Annas mamma och pappa plus min mormor. Det blir för många för min smak. Jag som inte ens gillar att gå på Skansen. Det är otroligt tråkigt där. Och nu när alla Patricks systrar är med är jag i underläge när det gäller Elin.. Då finns det så många andra som vill köra hennes vagn, hålla i henne och mata henne.. Och varför ska jag följa med då ? Det finns ingen som uppskattar mig om jag följer med imorgon. Fast vad ska jag annars göra ? Vara hemma med pappa som bara snickrar på verandan hela tiden ? Neej, skulle inte tro det. Det får bli Skansen ändå. Jag kanske kan få med mig Dodds ! Jag måste ringa henne ikväll och fråga :) Jag är så smaaart, haha. 
Nu är mormor hemma hos oss, mamma skulle in till stan för att träffa några gamla kompisar. Men Anton sover nu, så det är ganska lugnt. Men nu tror jag att jag ska ta och läsa lite. Mormor sitter här bredvid och jag vill inte direkt att hon läser det här. Tänk om mamma och pappa läser min blogg ?! Okeeeej, lite konstigt tanke kanske.. Äh, skit i det. 

//Carro  

Fortsättning

publicerad den 2007-07-10 kl 11:43:37 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Heej ! Tänkte fortsätta lite med mina polare. Nu fortsätter vi till Dodds. Snällaste personen på hela jorden. Jag lovar. Kan inte tänka mig ett liv utan dig som det ser ut nu. Det finns fan inga ord. Jag kommer alltid älska dig <3

image6

Jag vet att bilden är uppochner, den är tagen så av självaste mig ;)

//Carro

Värdelös

publicerad den 2007-07-07 kl 15:46:32 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Heej.. Jag känner mig bara helt värdelös just nu. Jag känner verkligen att jag hatar min kropp och hur den ser ut. Jag prövade ett par vita jeans, men mina lår såg helt enorma ut i dom ! Jag kommer börja åka till mormor och träna. Dom har ett "gym" under ett av husen där i hennes område. Jag ska fråga henne om jag får låna hennes nyckel dit för det är egentligen bara för dom som bor där. För att få gymma på riktiga gym måste man vara 16, och jag fyller bara 15 i år.. Piss. Och Friskis & Svettis har inte pass på sommaren. Men i höst ska jag börja gå på dom passen i alla fall. Kanske ska köra igång med yoga igen också.. Men det är så svårt att komma igång med regelbundet ! Dessutom märker man inga resultat..

Bästa låten för tillfället: The Final Countdown - Europe

//Carro

Ingen rubrik

publicerad den 2007-07-07 kl 12:16:22 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)

Heej ! Nu tänkte jag att jag kunde passa på att skriva lite om en av mina kompisar. Jag tar nog en polare i taget istället för alla i samma inlägg. Den första får bli Pillan. Hon är nog den roligaste jag känner, jag har känt henne sen jag föddes. När ingen annan fanns där så fanns hon, gulligaste personen ever. Skitsynd att vi inte kommer gå i samma skola längre, det var så kul när hon knackade på dörren till klassrummet där jag hade lektion för att låna min mp3 eller nåt. Jag hoppas att vi inte slutar träffas bara för att vi inte går i samma skola längre. Men det blir väl förmodligen inte lika mycket. Jag saknar henne nu när hon är i Turkiet. Längtar tills hon kommer hem. Sötaste <3

image5

Älskar dig forever <3

//Carro


Äh

publicerad den 2007-07-06 kl 17:55:59 i kategorin Mina depressioner l Kommentera (0)

Heej ! Idag är jag på riktigt deppar-humör. Jag bara tänker på att alla andra har någon annan än mig som betyder mer. Som den hellre ringer. Och jag menar inte att alla borde ringa mig först, men det skulle vara kul om det fanns en i denna värld som gjorde det.
Dessutom har jag känt mig dålig hela dagen. Jag hade skitont i huvudet igårkväll, och det fortsatte imorse. Sen märkte jag att jag började svettas och tyckte att det var jättevarmt fast innerst inne frös jag. Det kändes jätte skumt. Men jag hade ingen hög feber, bara 38 grader. Fast det är ju ändå feber. Jag som skulle ha varit med Alex idag ! :( Vi får göra något nästa vecka istället. Vi måste göra något nästa vecka. Innan jag åker till Falkenberg i alla fall. Men på torsdag ska dom börja packa och flytta grejer ! Hennes mamma har träffat en ny man så dom ska flytta ihop ! Så nu ska dom flytta till ett hus, och jag är så glad för Alex skull ! <33
Simon, min 13-årige bror, fick plötsligt ett ryck och ville göra flätor på mig idag. Han kan vara riktigt skum ibland.. Men eftersom att jag skulle duscha så tog jag ut dom innan jag duschade. Nu säger han att han ska fläta hela mitt hår ikväll. Yeah, right säger jag då.. Det kommer ta en hel dag att fläta hela mitt hår, han kommer inte klara det på en kväll. Men mamma var iväg och hyrde film, Babel med Brad Pitt. Jag undrar om den är bra. Vi får väl se. Nu tror jag att vi ska äta.. Fast jag är inte direkt hungrig. Men ändå.

Bästa låten för tillfället: A way back to love - Sarah Dawn Finer

//Carro

Dötrist dag

publicerad den 2007-07-05 kl 19:30:23 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Idag har det varit riktigt trist. Jag & Simon skulle vara barnvakter åt Anton medans mamma & mormor var på något möte. Alltsammans var inne i stan. Vid Stureplan. Allt var superdyrt men det var liiiiite kul att gå runt och spana efter kändisar. Tråkigt nog såg jag ingen. Ingen som jag kände igen i alla fall. Så det var en trist dag. Dessutom skulle inte jag ha varit i solen pga det medlet mot finnar som jag använder. Nu kommer jag väl få vita prickar i hela fejset. Nice.. Imorgon ska jag vara med Alex ! :) Det ska bli superkul, det var så länge sen ! Förresten så läste jag ut Svinalängorna igår. Ganska bra slut faktiskt. Sista halvan av boken var helt klart bättre än första. Nu har jag börjat läsa Övergiven av Josephine Cox. Ska nog läsa lite sen. 

Bästa låten för tillfället: Vem kan älska mig - Carola

//Carro 

Ingen rubrik

publicerad den 2007-07-04 kl 23:25:02 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Jag har precis kommit hem från Heléne & Micke, det var riktigt trevligt faktiskt. Amanda & David kom efter ett tag :) Dom är så roliga när dom tjafsar som ett gammalt gift par fast dom bara har varit tillsammans i lite mer än ett år. Så gulliga. Nu har jag precis bestämt med Alex att vi ska vara på fredag :) Eller kanske i alla fall. Hihi <333 Jag måste berätta någon gång om mina underbara polare. Kanske imorgon. Fast då ska jag till stan med mamma, mormor & brorsorna. Därför måste jag gå och lägga mig nu. Haha..

Bästa låten för tillfället: Flickan Ovanpå - Sara Löfgren

//Carro

Ooops

publicerad den 2007-07-04 kl 15:25:20 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Klockan är 15:19 och jag har fortfarande inte klätt på mig. Jag går fortfarande runt i pyjamas. Inte bra. Intressant liv jag har. Verkligen. Nää, nu får jag ta att rycka upp mig. Fast, jag har bara 25 sidor kvar i Svinalängorna. Jag borde nog läsa ut den först. Hmm, aa. Så får det bli. Sen måste jag duscha, klä på mig, sminka mig osv. Jag tror vi skulle vara hos Heléne och Micke 18:30 eller nåt. Undra om vi har en hyrbil nu.. Våran har ena dörren pajat ut totalt på. Eller inte pajat ur, men det går inte att öppna förardörren innifrån. Så man måste alltså öppna fönstret, öppna dörren och sedan stänga fönstret igen. Men elhissen till fönstret gick också sönder förut.. Våran bil bara går sönder. Och dessutom är den för liten. Om man är en familj på 5 personer kan man inte ha en bil där det bara får plats 5 personer. Det är hur trångt som helst ! Speciellt med Antons otroligt stora barnstol.. Hata.

Bästa låten för tillfället: Fix you - Coldplay

//Carro


Tröööött

publicerad den 2007-07-04 kl 12:50:13 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Idag är jag trött.. Jag har precis vaknat och ätit frukost. Jag kom hem vid elva igårkväll från Mirre, men jag satt uppe och kollade på The Phantom of the Opera tills kvart i ett. Men i alla fall. Nu ska jag berätta om kvällen. Jag kom hem till Mirre fem i åtta och hon satt ute och väntade på mig, eller rättare sagt oss. Men det var bara jag som kom då. Sen började vi gå. Ingen av oss sa något om att vi skulle gå och möta Dodds och Nea, det bara blev så. När vi hade gått halva vägen så stannade vi och åt hur mycket blåbär som helst. Medans vi snackade om våra live-upplevelser med Ola Salo och Markus Fagervall. Hon är helt tokig i The Ark, bara så ni vet. När vi hade ätit blåbär i tjugo minuter gick vi över till andra sidan vägen och gick upp i den skogen istället. Då var klockan alltså 20:30. Dom skulle kommit för en halvtimme sen. Vi letade blåbär på andra sidan vägen och sjöng lite smått. Sen ringde jag hem till Nea och frågade vart dom var någonstans. Då had hon fortfarande inte kommit hem från sin ridning ! Det blev typ försenat eller nåt. Men i alla fall. Sen ringde Nea mig när hon kom hem och då skulle hon bara byta om, ringa Dodds och komma. Då gick Mirre och jag ner till vägen igen och satte oss på gångvägen. Där satt vi och lyssnade på Mmmbop och tittade upp på himlen. Vi såg ut som värsta psykfallen. Sen åkte pappa förbi i bilen. Han stannade och frågade vad vi höll på med, haha.. Vi sa att vi bara väntade på Nea & Dodds. Då var klockan 21:10. Sen kom dom. När vi hade väntat i över en timme. Haha.. God bless the blueberries.
När vi väl var hemma hos Mirre alla fyra så bakade vi wannabe budgetbollar. Okeej, man fattar inte vad jag menar om man inte vet vissa saker innan. Mirre och jag har bakat budgetbollar innan, det är som chokladbollar fast en budgetvariant när man inte har allt hemma. Dom här blev wannabe budgetbollar för dom var inte riktigt lika. Men goda blev dom. Sen gick vi upp till datan och kollade på lite filmer som Mirre hade gjort. Och en som Mirre, Nea, Dodds och jag har gjort. Haha, den äger. Sen var klockan helt plötsligt 23:00 och jag gick hem. Men det var en otroligt rolig kväll !
Idag ska jag läsa. Och duscha. Vi ska iväg ikväll, min gudmors man fyller år idag. Ännu en anledning till att sminka sig :) Hihi..

Bästa låten för tillfället: That's what friends are for - Dionne Warwick, Stevie Wonder, Elton John & Gladys Knight

//Carro

Snart bär det av

publicerad den 2007-07-03 kl 19:34:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Heej ! Snart bär det av till Mirre. Eller om ca 20 min. Jättekul tycker jag, en anledning till att sminka sig. Jag älskar verkligen att sminka mig, men det är ganska onödigt om man bara ska vara hemma hela dagen och läsa. Därför tycker jag att det är roligt att sticka iväg någon annan stans, just för att det är en anledning till att sminka sig. Haha.. Nog snackat om det. Ikväll är det Allsång på Skansen ! Det är kul ! Ganska i alla fall. Ibland. Nu tror jag att jag ska lösa ett av VR:s korsord. Puss på er !

Bästa låten för tillfället: Destiny - Marija Serifovic

//Carro

Wohoo !

publicerad den 2007-07-03 kl 16:59:24 i kategorin Mat&Bak l Kommentera (1)

Heej ! Mirre ringde nyss och sa att Nea ville att vi skulle komma hem till henne vid åtta-tiden idag ! :) Det ska bli så kul ! Det var superlänge sen vi träffades alla fyra. Det måste vara på skolavslutningen som vi träffades sist. Gud vad hemskt. Men vi träffas ikväll i alla fall ! Nu ringer Dodds ! <3
Nu har jag snackat med Dodds i en halvtimme. Hihi.. Det var länge sen jag pratade med henne faktiskt. Men hon ringde egentligen bara för att säga att det blir hemma hos Mirre istället för Nea. Nea hade tydligen inte frågat sina föräldrar om vi kunde komma ikväll, smaart ;) Men nu ska jag börja laga mat. Det blir nog gott, tror jag. Här är receptet:
  
 
 
Ingredienser 4 portioner:
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk curry
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2?3 msk tomatketchup
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 200 g champinjoner, skivade
  • salt och peppar
  • 3 dl jasminris eller basmatiris
  • Vuxentillägg
  • 1/2 röd chili, finhackad
  •  Så här gör du:
    1. Bryn färsen i en stor stekpanna med lite olja. Krydda med curry under tiden.
    2. Tillsätt vatten, smula ner buljongtärningen. Häll på ketchup och grädde, rör i champinjonerna. Koka röran i
    3?4 minuter, smaka av med lite salt och peppar.
    3. Koka ris och servera till. Fräs hackad chili tillsammans med färsen om du vill ha mer vuxen smak.

    image4

    Bästa låten för tillfället: You were meant for me - Sarah Dawn Finer


    //Carro

    Intressant liv

    publicerad den 2007-07-03 kl 13:21:18 i kategorin Inredning l Kommentera (0)

    Heej ! Jag har tänkt på en sak. Jag har egentligen inte alls ett intressant liv. Det händer inget särskilt i mitt liv som få andra upplever. Jag uppträder någon gång då och då i skolan och på allmäna platser, men det är inget jätteintressant för omgivningen. Så varför skulle någon läsa min blogg ? Jag ser ingen anledning. Jag skulle inte läsa min egen blogg om jag hade varit någon annan. That's for sure. Men, men, om du nu skulle råka läsa det här av någon konstig slump så tackar jag dig. Haha, gud så moget. 
    Nu är jag verkligen sugen på att göra om mitt rum, på riktigt. Jag har utvecklat ett hat mot den blåa färgen som är målad på mina väggar och skulle kunna spy på det otroligt stora skrivbordet som är i samma IKEA-serie som bokhyllan och garderoben. Men mamma säger att jag ska få göra om mitt rum, i sinom tid. Haha, det vill säga om sisådär 6 månader eller nåt. Jag måste be pappa bygga en ny garderob till mig. Han byggde en förut till mamma, och jag vill ha en likadan, fast större. Garderoben jag har nu ser ut som en stor jävla klump med ett barnsligt utseende. Jag måste lägga in en bild på den. 

     image2
    Visst är den hemsk ? Jag tycker det i alla fall. Dessutom vill jag ha en större säng. Just nu har jag en 90-säng. Jag vill ha en 105- eller 120-säng. Utan några himla ramar eller vad det är på min nuvarande. Det är typ en dagbädd eller vad det kallas. Det ska kunna vara en soffa på dagen, men jag använder inte den som soffa, bara som säng. Så då är det väl lite onödigt att ha en sån ? Dessutom ser den otroligt barnslig ut med hjärtan. Jag måste lägga in en bild på den med.

    image3
    Den är lika hemsk den med.. Tycker jag. Nu tror jag att jag ska surfa in på lite sidor om smink, kläder och inredning. See you later !

    //Carro

    Godmorgon !

    publicerad den 2007-07-03 kl 10:42:35 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

    Heej och godmorgon ! Jag somnade kring halv ett i natt efter att ha läst om Mischa Barton i nya VR och några sidor i Svinalängorna. Den boken är verkligen inte rolig. Men jag måste läsa ut den. Jag har kommit till sidan 119, och det är bara 260 sidor allt som allt i boken. En väldigt kort bok för att vara mig. Men jag har faktiskt en läsdagbok ! Jag fick den i julklapp, och i den skriver jag om alla böcker jag har läst. Himla bra för minnet faktiskt. Annars glömmer jag lätt böckerna.
    Nu är det ganska soligt ute, men det ska tydligen bli regn i eftermiddag. Jag gillar inte regn. Inte just nu i alla fall. Jag vill träffa Dodds. Det kom jag på bara sådär. Efter att ha läst hennes gulliga små kommentarer, haha.
    Jag tror att jag ska klä på mig (jag sitter nu i pyjamas), gå ut och sätta mig i hammocken och lääääsa. Men jag kan inte sitta i solen.. Jag har börjat med ett medel mot finnar, och om man är ute i solen då så bleks huden där man har tagit på medlet. Inte bra. Därför får jag sitta i skuggan. Men sånt är livet. Jag blir hellre av med mina finnar än blir brun i fejset. Hehe.. Men vi hörs senare !

    Bästa låten för tillfället: We are the world - USA for Africa

    //Carro

    Frågor ! :)

    publicerad den 2007-07-02 kl 23:48:29 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

    Heej igen ! Jag tittade in lite snabbt på Annes blogg och såg det här roliga frågeformuläret. Tänkte bara fylla i det (A)

    Namn: Carolina Andersson
    Piercingar: Öronen
    Tatueringar: Nej
    Längd: 164,5 cm
    Skostorlek: 38, 39, 40 (A)
    Hårfärg: För tillfället ? Ehh, typ guldblond

    Är du kär i någon: Kanske
    Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
    Tänker du på självmord: Nu eller ? Neej !
    Tycker andra att du är attraktiv: Hur ska jag kunna veta det ?!
    Dricker du: Fått smaka lite vin och cider av mamma & pappa, annars inte
    Använder du droger: Tror du jag är dum i skallen ?!
    Röker du: Dum fråga. Neeeej !
    Vilket shampoo använder du: Olika
    Vilken parfym använder du: Ralph Lauren & Escada
    Vad är du rädd för: Att inte få ut något av livet, att glömma
    Gillar du att tvätta: Aa ! Det är faktiskt roligt !
    Gillar du Berg-och-Dalbana: Klart jag gör ! :)

    SENASTE..
    Film du hyrde: Mission Impossible III
    Film du köpte: Ingen aning
    Låten du lyssnade på: Some kind of peace - Sarah Dawn Finer
    Låten du hade på hjärnan: Samma som ovan..
    Låten du laddade ner: Nathalie - Ola
    Personen du ringde: Mirre :) <3
    Tv program du tittade på: 500-kiloskliniken, usch
    Personen du tänkte på: Dodds <3

    FÖR ELLER EMOT...
    Långdistansförhållanden: Jag måste ju vara för det, annars bådar det inte gott för mig själv
    Utnyttja någon: EMOT !
    Självmord: Ser man ingen annan utväg så..  Men det är inte schysst mot människorna i ens omgivning
    Teenage smoking: Emot
    Att använda droger: Emot ?
    Sex före äktenskap: Varför inte liksom ?
    Köra onykter: Helt klart EMOT
    Förhållanden: Varför inte ?? Klart jag är för

    FAVORIT..
    Mat: Tacos
    Låt: Finns för många av dom för att jag ska kunna bedöma
    Sak att göra: Sjunga, lätt
    Sport: Handboll, fotboll, basket, badminton, friidrott
    Dryck: 7up eller vatten
    Kläder: Jeans <3
    Film: Pirates filmerna
    Bil: Ferarri

    HAR DU NÅGONSIN:
    Gråtit över en pojke: Klart jag har
    Gråtit över en flicka: En polare ja
    Ljugit för någon: Ja, någon vit lögn hit och dit (A)
    Varit i slagsmål: Inte med slag
    Blivit arresterad: Neej, och jag tackar gud för det, haha..

    ANTAL..
    Gånger du varit kär: Räknar inte
    Gånger ditt hjärta brustit: 3, mitt hjärta har helats flera gånger ! Helt otroligt
    Hjärtan brustit på grund av dej: Inget, det är jag helt säker på
    Tjejer du kysst: Ingen som jag vet i alla fall
    Personer från grundskolan du har bra kontakt med: Går fortfarande i grundskolan :) <3
    Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har nog aldrit hänt
    Ärr du har på kroppen: Jag räknar inte

    Ska bli skoj: Att åka till Italien !
    Ska inte bli skoj: Jag veet inte
    Sparar till: Italienresan
    Väntar på: Att tiden ska gå
    Pålägg som gäller: Ja du, jag gillar  det mesta. Utom skinka och marmelad
    Dagens dryck: Vatten

    SENASTE..
    Bok du läste: Bokcirkelns bekännelser, nu Svinalängorna
    Personen du fick mail av: Min underbara gudmor Heléne
    Personen du fick brev av: Svenska Kyrkan..
    Personen du fick sms av: Dodds <3
    Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag :)
    Saken du köpte sist: VR

    Vad har du gjort idag: Läst
    Var det kul: Njaa
    Hur tidigt stiger du upp: Ca tio halv elva kanske
    Gillar du att slåss: Nej, jag kan inte slåss
    Vad ska du göra ikväll: Soooova
    Är du seriös: Ja, men inte alltid
    Vad är du allergisk mot: Pollen
    Var har du ont: Ingenstans !
    Använder du hårspray: Neej, ser ingen anledning
    Kan du stå på händer: Nope
    Favorit serie: Idol, Cityakuten, Anna Pihl

    Håkan Hellström eller The Ark: The Ark ! ! !
    Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Inget
    Salt eller socker: Beror på situationen
    Gillar du ketchup: Till viss mat
    Är du glad nu: Ja, men väldigt trött
    Var du glad igår: Aa, det var länge sen jag var så glad
    Känner du nån som jobbar på sjukhus: Mhm, min mamma
    Vad dansar du till: Inte mycket
    Stockholm är: MIN STAD ! <3
    Fjstn är: What ?!
    Kan du sjunga: Aa, hyfsat
    Mer värt än guld: Mina polare ! <333
    Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
    Ett land jag helst vill besöka: Nya Zeeland och USA
    Längtar du till: Gröna Lund, Falkenberg, Italien och MINA POLARE ! <3

    //Carro


    Fy fan

    publicerad den 2007-07-02 kl 23:15:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

    Heej ! Jag kollade precis på ett program på tv3 som hette Sista chansen: 500-kiloskliniken. Fy fan vad hemskt. Människorna som var med i programmet var så tjocka att dom knappt kunde gå. Flera dog på kliniken för att dom åt ihjäl sig ! Usch.. När man ser sånt där tänker man bara på att man inte vill bli så själv. Man vill inte tappa kontrollen över sig själv. Nej usch. Jag måste börja träna.
    När jag hade käkat idag följde jag med mamma & Anton till ICA och handlade. Jag letade efter kamomillspray till håret, men det fanns inget. Otroligt dåligt. Jag får leta på Kicks istället. Men jag köpte i alla fall VeckoRevyn, och det var ju det jag åkte med för, hehe..
    Idag snackade jag med en av mina bästa polare Mirre. Jag saknar alla så mycket ! Även om jag snackar med dom i telen och på msn blir det inte samma sak som att träffas varje vardag.
    På torsdag ska jag in till stan. Men det blir inte kul. Jag ska fördriva tiden i ca en timme med mina två underbara (noot) brorsor. Mamma och mormor ska på något möte som jag inte ens orkar förklara. Det handlar i alla fall om min gammelmormors död, och arvet som kom därefter. Skittrist, men min mormors systrar är riktigt elaka ! Okeeej, nog snackat om det. Nu ska jag nog dra mig bort till badrummet, tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan lite zombie-aktigt släpa mig till sängen. Ska fortsätta läsa Svinalängorna. Ni vet, boken om finnarna som flyttade till Sverige.

    Bästa låten för tillfället: Some kind of peace - Sarah Dawn Finer

    //Carro


    Ny blogg

    publicerad den 2007-07-02 kl 17:34:10 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

    Heej ! Jag kommer från en annan bloggsajt men vill testa något nytt. Jag har redan bytt en gång tidigare och bytt tillbaka.. Haha, sån är jag. Vi får se hur det går den här gången. Igår var jag i alla fall i Eskilstunaparken med mamma, pappa & min brorsa Anton. Det jobbigaste var helt klart bilresan. Det tog typ 1 ½ timme. Tänka sig hur det kommer bli när vi ska ner till Falkenberg. Sitta i en bil i 7 timmar. Jippi. Måste vara det roligaste som finns. Men i alla fall. Det som var speciellt med igår var att Markus var där ! Ni vet, Markus som vann Idol. Han äger. Han körde alla låtarna från skivan plus en ny låt. Den ägde också. Sen köpte jag en t-shirt med hans logga på och så fick jag hans autograf på den ! Jag vet att jag är superlarvig och värsta Idol-nörden, men det kan inte jag hjälpa ! Han är ju sååå gullig !
    Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har suttit ute och läst boken som jag fick av mina lärare på avslutningen. Jag vann tydligen nutidsorienteringen. Det var ju roligt, jag har aldrig gjort det förut. Boken heter Svinalängorna och handlar om några finnar som har flyttat till Sveriga som har det ganska dåligt ställt. Ganska tråkig, men intressant. Man kan ju inte bara läsa chiclitt. hela tiden. Nu ska jag dra och käka !

    Bästa låten för tillfället: Fix you - Coldplay

    //Carro


    Välkommen till min nya blogg!

    publicerad den 2007-07-02 kl 17:14:48 i kategorin l Kommentera (1)