Computer

publicerad den 2010-09-30 kl 11:06:12 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!
Det är härligt väder idag! Solen skiner och jag hoppas att det är kallt ute. Jag älskar hösten!
Jag har inte bloggat på ett tag. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Smulan växer enormt fort! Hon fyllde 13 veckor i söndags, och det betyder alltså att hon snart är 14 veckor. Hon är världens sötaste!
Förresten så var min bror världens sötaste igår. Och då menar jag inte Anton! Ovanligt va?! Simon har varit sjuk hela veckan så han har varit hemma från skolan. Igår satte han upp mitt skrivbord! Och hämtade den gamla datorskärmen uppe på vinden! Då kanske ni undrar varför jag behöver ett skrivbord och en gammal datorskärm. Jo, jag ska köpa en stationär dator! IDAG! Jag kommer dock få släpa på den själv, så jag hoppas att den inte är supertung. Men jag ska ju bara gå till tunnelbanan och sedan till bussen. Efter det blir det den tunga biten. Att gå från busshållplatsen hem. Men det ska nog gå.


Det här är datorn jag ska köpa! Det är en Compaq SG3-110SC!

See ya!

Begravning

publicerad den 2010-09-24 kl 16:11:39 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan!
Hur är det med alla där hemma? Med mig är det helt okej! Yogan imorse var jobbigare än dom tidigare passen (vi körde ett nytt pass idag). Mycket statisk träning. Efter yogan åkte jag direkt till min mormor där jag bytte om och sminkade mig för att sedan möta mamma vid hennes jobb och åka till Bollmora Kapell. Begravningen var fin, fast organisten spelade sjukt dåligt. Det jag inte visste innan var att det var en jordfästning. Alltså kom det in 6 st män i kostym och bar ut kistan till kyrkogården för att sedan hissa ner den i graven. Det var faktiskt ganska obehagligt tyckte jag. Sen skulle man gå fram och slänga ner en blomma på kistan. Det kändes nästan som att jag skulle ramla ned i kistan och bli nedgrävd. Jag har en känsla av att jag kommer drömma mardrömmar om det inatt..
Efter det åkte alla till Trollbäckens Kyrka och fikade. Det blev smörgåstårta först och sedan kaffe och äppelkaka. Det var ofantligt gott. Dessutom var det trevligt att träffa min morbror Percy och mammas & Percys kusin Johan. Vi ses inte så ofta.
Men nu blir det till att tagga till inför kvällen! Jag ska ju ut med Jonis & Frida, och det ska bli superkul!
Ha en trevlig fredagskväll!
PUSS

*MJAU*

publicerad den 2010-09-24 kl 07:18:43 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gud, ni skulle sett Smulan igår!
Sötare katt får man ju leta efter, men kommer aldrig att hitta, haha. Hon låg i mitt knä och sov under hela Idol igår och när hon vaknade till så började hon "tvätta" min hand! Hon nafsade t o m på min tumme! Supergulligt! Vad som inte är lika gulligt är att hon väcker mig kl 6 på morgonen. Idag gjorde det ju inte så mycket i och med att jag ändå ska till yogan, men igår var det inte lika kul, haha. Hon mjauar, eller snarare piper, så jag vaknar. Men idag kunde jag ta upp henne i sängen utan att hon hoppade ner lika fort igen. Nu gick hon runt bland mina kuddar och spann.
Efter yogan idag ska jag på begravning. Sen blir det fika i Trollbäckens Kyrka och ikväll ska jag ut och äta med Jonis & Frida! Som jag har längtat! <3

PUSS

Smulis!

publicerad den 2010-09-23 kl 17:23:04 i kategorin Mina bilder l Kommentera (0)


SMS-inlägg

publicerad den 2010-09-23 kl 15:21:16 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

20100923570 (MMS)

Möt Smulan!


Guess who?

publicerad den 2010-09-22 kl 07:56:37 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Gissa vem som fyller 18 idag?
Jag!

R.I.P

publicerad den 2010-09-20 kl 19:08:39 i kategorin Läsvärt l Kommentera (2)

Min käraste Lussekatt.
Så hette hon förstås inte. Lussifer hette hon, och det var min bror som absolut ville att hon skulle heta det. Hon och hennes bror Rasmus föddes i början av april 2004 på en bondgård här i Tyresö. Jag kommer ihåg dagen vi hämtade dom. Det regnade ut så dom låg under en trappa i ett par frigolitkartonger tillsammans med sina andra syskon. Dom var så små! Simon & jag var överlyckliga när vi kom hem.
Åren bara gick. Vi var till veterinären 2 ggr med Rasmus för han fick kattbölder efter sina slagsmål. För lite mer än 2 månader sedan försvann han och han har inte kommit tillbaka. Jag märkte första veckorna att Lussi var nere. Hon sörjde sin bror. Men sedan verkade hon pigga på sig lite och blev mycket keligare och jag hade mycket mer tid för bara henne. Förra veckan märkte jag att hon började tappa mycket i vikt. Hon åt allt mindre men drack fortfarande. Hon var väldigt seg och gjorde ingenting förutom att sova hela dagarna. Hennes tillstånd förändrades inte så idag åkte jag & mamma till veterinären när mamma hade slutat jobbet. Dom tog ett blodprov på henne och kunde direkt se att det inte såg bra ut. Njurvärdena var skyhöga och även kalciumvärdet var högt. Det tydde på en tumör på njurarna. Hon sa att hon inte gick att rädda och att hon bara led. Jag bröt ihop och vi blev visade till ett rum med tända ljus och en bänk med en mjuk filt på. Lussi låg där och man såg att hon var rädd. Tårarna bara rann och det kändes som att jag skulle kvävas. Mamma klappade henne och hon lugnade ner sig och började spinna. Det kändes skönt att hon var lugn i slutet. Jag tog henne i famnen och kramade henne. Sen kom veterinären in igen med en jättestor spruta och jag var helt hysterisk. Jag och mamma klappade henne tills hon inte längre andades.
Jag har förlorat båda mina katter inom loppet av 2 månader. Jag har ingen katt kvar. När jag kom hem och la mig i sängen så tyckte jag mig höra Lussi mjaua och det var nästan så att jag förväntade mig att hon skulle hoppa upp i sängen bredvid mig som hon alltid gör. Men det kommer hon aldrig mer att göra.
Det är helt obeskrivligt hur ont det gör.
Nea med min Lussekatt <3

Let's celebrate

publicerad den 2010-09-19 kl 15:11:31 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej!
Spänningen ligger i luften denna söndag den 19:e september. Ingen som har stigit utanför sin dörr idag kan ha missat den. Jag var i en vallokal idag med Mirre som röstade. Jag kan inte beskriva hur besviken jag är över att inte få rösta. Jag vill så gärna vara med och påverka. Och motverka att SD kommer in i riksdagen! Så alla ni som får rösta men inte har gjort det än; iväg med er! Och rösta på vilket parti som helst, utom SD. Vi vill inte ha rasister i riksdagen.
För att byta till något lite roligare ämne så firade jag min födelsedag igår med vänner till familjen. Det är ju faktiskt ganska skumt att ingen i min egen släkt var där, men min gudmor och hennes kusin och hennes kusins mamma med familjer var där. Men jag ser dom som släkt. Och jag fick helt underbara presenter! Jättemycket från min önskelista! Av min gudmor fick jag Eclipse-soundtracket, Remember Me, doftljus och en jättefin sten som var formad som ett hjärta. Av Anna & Patrick med familj fick jag 400 kr på Panduro och 100 st blommiga muffinsformar, haha! Nu kan jag baka cupcakes så det skriker om det. Av Ann-Britt och Anders fick jag en supergullig, vit blus och en stor, stickad, brun kofta. Jag har på mig den nu! Jag behöver väl inte klargöra att jag blev fantastiskt glad. Jag ska precis lägga in Eclipse-soundtracket på datorn så att jag kan ladda ner det till min iPod!
PUSS

Surprise!

publicerad den 2010-09-17 kl 07:23:58 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Godmorgon!
Såklart så hade jag & Doddo planerat en överraskningsfika för Mirre igår! Vi var uppe i onsdags kväll och bakade i 3 timmar, och vi fortsatte igår när Doddo kom efter skolan. Så vid åtta igårkväll gick vi med våran enorma tårta med 18 ljus på, en ballong som vi hade ritat och skrivit på och blommor till Mirre. Och det var superkul! Hon hade ingen aning om att vi skulle komma, men alla andra i hennes familj visste, hihi.
Men nu kan jag inte skriva mer! Måste iväg till yogan!
Ha en toppendag!
PUSS

MIRRE!

publicerad den 2010-09-16 kl 14:35:21 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Haha, jag glömde ju att jag skulle skriva grattis till min bästa vän Mirre!
Hon fyller hela 18 år idag! Jag har redan skickat ett sms några minuter efter tolvslaget inatt och skrivit till henne på facebook, men det kan inte bli för många grattis! Jag älskar dig supermycket och jag hoppas att du får världens bästa dag!



PUSS <3

Önskelista

publicerad den 2010-09-16 kl 14:33:36 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan svejsan!
Idag är det en bra dag! Och gårdagen var fantastiskt bra! Jag kan inte skriva här vad jag har gjort förrän imorgon, för man vet ju inte vem som läser det här och det är topphemligt, haha. Men igårkväll kom både Doddo och Josse hem till mig på kvällen, och det var underbart! Josse och jag har inte träffats på hur många månader som helst, så det var verkligen superroligt!
För att helt byta samtalsämne så är det ju min födelsedag om mindre än en vecka! Jag ska som sagt fira mig med släkt redan nu på lördag, och det är många som efterfrågar önskelista just nu. Jag tror i och för sig inte att det är så många i min släkt/vänner till familjen som läser det här, men ändå! Jag ska skriva ner min otroligt töntiga önskelista! Den är nog en blandning mellan en 6-årings och en tråkig vuxen. Haha!
- Kattunge!
- Eclipse-soundtracket
- Remember Me (filmen)
- Doftljus
- Pengar till dator
- Presentkort/valfri grejer från Panduro
- Bäddset med dubbla örngott
- Stickad kofta (beige/brun/grun)
- Bruna kängor med snörning
- BÄDDMADRASS!

Haha. Jag känner att jag behöver förklara lite för att inte ses som ett totalt pucko. Jag önskar mig en kattunge för att min katt har försvunnit. Han har varit borta i 2 månader nu. Och när det gäller bäddmadrassen så köpte jag ju en 120-säng för egna pengar för något år sedan, och då hade jag inte råd att köpa någon flashing bäddmadrass utan det fick bli den billigaste som är högst 1 cm tjock. Därför vill jag ha en tjockare! Så, då var det utrett!
Ha en underbar dag! Det kommer jag ha!

Identitetskris?

publicerad den 2010-09-15 kl 11:12:30 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Hej alla underbara,
Jag läste nyss en artikel på aftonbladets hemsida om en kvinna från England som vaknade upp med fransk accent. Hon förlorade jobbet för ingen förstår henne! Tydligen så finns det en sjukdom som logiskt nog heter foreign accent syndrome, som är extremt ovanlig, men som det inte finns något botemedel för. Helt galet! För att läsa artikeln, klicka HÄR.
/C

Twitter

publicerad den 2010-09-14 kl 14:38:31 i kategorin Läsvärt l Kommentera (1)

Som ni ser så har jag "twittrat" upp bloggen lite, haha.
Jag har haft Twitter ett tag utan att ha twittrat själv, utan bara för att följa andra. Nu ska det bli ändring på det! För att följa mig på Twitter, klicka på ikonen nedan!
Follow carroand3rsson on Twitter

Helgen

publicerad den 2010-09-12 kl 20:52:05 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Hejsan,
Som ni märker så har jag överlevt yogan, och utan några större missöden! Det var riktigt avslappnande och betydligt mer meditation och andning än den lite mer vanliga hathayogan. Det jag går på är alltså medicinsk yoga och det är en utvecklad form av kundaliniyoga. Instruktören var jättebra och man kände sig verkligen avslappnad och harmonisk när man gick därifrån.
Det var alltså det jag gjorde i fredags. Igår gjorde jag nog inget alls. Jag kommer inte ihåg att jag gjorde något i alla fall, så det kan inte ha varit något viktigt, haha.. Idag var det däremot betydligt mer som hände. Jag och min kör sjöng på Hanna och Pauls avskedsgudstjänst. Vi sjöng Above All, Oh Happy Day och Promised Land, som är mitt solo. Allt lät hemskt, förutom när Doddo sjöng solo på Oh Happy Day. Jag är ledsen, men det är fullkomligt sant...
Kyrkan var helt fullsatt idag, t o m min moster kom! Mamma, mormor och en annan avlägsen släkting var också där. Kul att jag inte ens kan förklara hur vi är släkt. Jag tror att hon är morfars kusins dotter, men jag är inte säker. Det är för avlägset för mig. Men hennes mamma, d v s morfars kusin, avled förrförra veckan så det blir begravning fredag den 24:e september. Som jag måste gå på, även fast jag aldrig har träffat kvinnan ifråga... Inte så kul.
Efter mässan gick vi alla hem till oss och fikade. Efter ett tag blev jag trött på att leka social och gick ut i skogen istället. Sen började det regna, och jag hade ingen jacka. Jag blev dyngsur. Men det gjorde inget.
/C

Yoga

publicerad den 2010-09-09 kl 19:13:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (2)

Godkväll sötisar!
Hur har ni det hemma i stugorna? Jag har haft en jättemysig dag med min kära gudmor. Vi tittade på filmen Julie & Julia, någon som sett den? Jag tyckte att den var bra!
Förresten så ska jag börja på yoga imorgon! Tidigt imorgon! Kl 08.30 börjar det men jag ska vara där vid 08.00 för jag vet inte riktigt vart det ligger..
Det ser ju inte helt fel ut, eller hur?

Önska mig lycka till!

Så sant!

publicerad den 2010-09-07 kl 12:28:00 i kategorin Twilight l Kommentera (0)

Källa: twifans via thetwilightsaga

Bröllop

publicerad den 2010-09-06 kl 12:04:33 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (1)

Godmorgon godmorgon!
Jag har ju inte berättat om bröllopet ännu! Jag, Mirre, Nea, Doddo & Jennie sjöng på ett bröllop i Tyresö Kyrka i lördags. Som jag skrev förut så frågade dom efter gudstjänsten förra söndagen, och vi blev såklart jätteglada. Vi sjöng Forgiven, som är min sololåt, och Oh Happy Day som är Neas. Det lät fantastiskt bra på repetitionen! Jag vet inte riktigt vad som hände där, men det kändes verkligen som att alla var otroligt laddade. Sen på själva bröllopet så lät det som vanligt. Vilket i och för sig var tur. Tänk om det hade låtit hemskt? Snacka om att förstöra en av dom viktigaste dagarna i deras liv. Men det gick bra. Jag, och jag vet inte om dom andra kände likadant, kände att det var en sån ära att få sjunga på deras bröllop! Just för att det är en sån stor dag och alla är glada. Det är verkligen deras dag och att få göra den lite mera speciell genom att sjunga var stort för mig. Jag har ju sjungit på dop och begravningar förut, men inget slår ett bröllop. Det är väl i och för sig ganska logiskt att det är roligare att sjunga på ett bröllop än på en begravning.
Nu har jag dock blivit väldigt förkyld. Dessutom har jag blött näsblod mycket. Utan att ens ha rört vid näsan. Så det är inte så att jag snyter mig och det då börjar blöda. Jag känner mig som min kära vän Emma. Hon blöder alltid näsblod! Näst intill varje dag! Helt galet.
Jag har förresten bestämt att jag ska fira min födelsedag (jag fyller 18 snart!!!!) lördagen den 18:e september med släkt och vänner till familjen. Det är alltså lördagen innan min födelsedag. Den 22:a är ju på en onsdag, vilket är mitt i veckan och i och med att det är valdag den 19:e och vi ska på begravning fredagen den 24:e så tyckte jag att det passade bäst med lördagen innan. Men helst inget politiksnack under mitt firande! Jag blir bara irriterad över att jag inte får rösta......
När jag ändå babblar om min födelsedag så måste jag passa på att förbanna Nea för att hon inte är hemma. Så, nu är det gjort.
PUSS

-

publicerad den 2010-09-05 kl 12:34:25 i kategorin Shopping l Kommentera (0)

Hmm, okej..
Jag är officiellt sämst på att blogga. Inte bra. Men jag har helt enkelt ingen lust. Kanske för att ni lämnar så få kommentarer???? Hehe...
Men i alla fall. Dom där shoppingfynden lär ju inte komma upp anytime soon så jag kan ju lika gärna förklara vad jag köpte. Jag kanske förresten hittar bilder på nätet på dom! Wait a minute..
Äh, inte ens hälften av sakerna fanns ju. Men jag kan visa det som fanns.
Transparent skjorta från H&M
Byxor från H&M, fast mina är gröna.
Dessutom köpte jag ett par torgvantar, en beigemelerad kofta med knappar längst ner på ärmarna, en lång, grön tröja, en ljus kamelfärgad kjol, 3 par finstickade strumpor som är beigea, gröna och svarta. Allt från H&M. Plus ett par stickade ljusa strumpbyxor från Gina. Det ni! Nu har jag så det räcker för hela hösten!
PUSS