Crazy torsdag

publicerad den 2012-01-12 kl 11:47:45 i kategorin Vanligt babbel l Kommentera (0)

Ciao! Mina torsdagar är riktigt galna. Bara Svenska B och Engelska B. Inget annat! Helt stört! Nu har jag alltså slutat. Jag tänkte gå ut och gå i eftermiddag men i det här vädret är det jobbigt bara att gå mellan byggnaderna, så jag vill absolut inte gå ut och gå. Det regnar och blåser som fasen. Istället kanske jag faktiskt kan yoga! Det har jag tänkt att jag ska göra flera kvällar nu men inte hunnit/orkat. Men nu ska det bli av!

Annars är jag inte riktigt lika glad idag som jag var igår. Jag har inte samma energi och jag vet inte riktigt varför. Men det går ju upp och ner för alla. Skillnaden emellan mig och andra är att det inte är så extremt stora skillnader som det är med mig. När jag är glad så är jag extremt glad och när jag är ledsen är jag extremt ledsen. Det finns inget mittemellan, vilket jag önskar att det gjorde. Även om det såklart är kul att vara extremt glad.

Nu sitter jag, Sandie & Fredric i biblioteket och väntar på att det ska bli lunch. Men jag är inte hungrig. Det är för att jag dricker så mycket vatten nu tror jag. Jag blir inte alls lika hungrig längre, och det är ju skönt!

PUSSAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback